Продаж повітряно-бульбашкової плівки в Херсоні

Сьогодні для українського ринку пакувальних матеріалів повітряно-бульбашкова плівка є одним із найефективніших амортизаційних видів упаковки. За сукупністю експлуатаційних можливостей конкуренцію ЗПС може сьогодні скласти хіба що двошаровий гофрований картон. Тому зовсім не дивно, що бульбашкова плівка в різних своїх варіаціях сьогодні застосовується споживачами пакувальних матеріалів у Херсоні в різних ситуаціях, причому в усіх основних сферах використання упаковки. Так, наприклад, ЗПС застосовують і в оптово-роздрібній торгівлі, і у сфері послуг, і, звичайно ж, у виробництві. Причому дуже по-різному. Тож у цій статті ми якраз і постараємося з'ясувати, як відбувається продаж повітряно-бульбашкової плівки в Херсоні. У яких видах, типах та моделях вона продається і чому? Для чого пухирчасту плівку в Херсоні застосовують найчастіше? І так далі. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент бульбашкових плівок інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Оскільки тут представлений найрізноманітніший вибір різноманітних пухирчастих плівок за дуже вигідними цінами. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Популярні різновиди та моделі бульбашкової плівки в Херсоні

Цветная воздушно-пузырчатая пленка Такий пакувальний матеріал, як повітряно-бульбашкова плівка сьогодні має репутацію як одного з найкращих амортизаційних матеріалів серед усіх, що застосовуються в упаковці. Саме її можливості як пакувального матеріалу визначають основну частку попиту споживачів у Херсоні. Так, повітряно-пухирчасту плівку в рулонах або у вигляді пакетів або конвертів сьогодні в Херсоні здебільшого купують саме для упаковки чогось. Найчастіше, звичайно ж, будь-яких товарів. Однак це далеко не весь спектр можливостей пухирцевої плівки. Цей споконвічно пакувальний матеріал чудово справляється з деякими завданнями і в сільському господарстві, і в будівництві, і навіть у дизайнерській справі. У цій статті ми постараємося розглянути всі ці особливості застосування пухирчастої плівки максимально докладно, а заразом і з'ясуємо, які саме види повітряно-бульбашкової плівки у Херсоні популярніші в одній сфері діяльності, а які – в іншій. Словом, постараємося вам розставити максимально точні акценти. Ну, а почнемо, звичайно ж, із суті питання. Що являє собою повітряно-бульбашкова плівка, і що саме в ній так цінують різні категорії споживачів? Давайте з'ясовувати разом.

Будь-яка повітряно-бульбашкова плівка , яку сьогодні можна купити в Херсоні, є дуже багатофункціональним пакувальним матеріалом, виготовленим з лінійного поліетилену. Незалежно від того, який саме вид пухирчастої плівки мають на увазі, ВПП завжди відрізняється наявністю хоча б одного плоского, гладкого шару поліетиленової плівки, а також наявністю хоча б одного шару бульбашок, заповнених повітрям. А ось далі вже починаються всілякі види, типи, різновиди пухирчастої плівки . Купити у Херсоні сьогодні можна різні моделі повітряно-бульбашкової плівки. Пропозицій на ринку міста та області достатньо – тут і різні за розміром пухирчасті плівки, і колір бульбашкової плівки може бути різним, і діаметр бульбашок у ВПП можна вибрати на свій смак. Словом, дійсно дуже різноманітний та якісний вибір повітряно-бульбашкової плівки для пакування. До речі тут потрібно відразу обмовитися, що повітряно-бульбашкова плівка сьогодні застосовується не тільки як пакувальний матеріал, але ще й як декоративний елемент у різних дизайнерських роботах з оформлення чогось. Однак, на відміну від, наприклад, пакувальних коробок, якоїсь відчутної різниці між пакувальною повітряно-бульбашковою плівкою та дизайнерською просто немає. Ви можете купити дешево рулон повітряно-пухирчастої плівки довжиною намотування 100 метрів, наприклад, і використовувати його і для упаковки, і в інших цілях.

Така різноманітність різних видів бульбашкової плівки на ринку Херсона пов'язана з тим, що виробництво цього пакувального матеріалу сьогодні здійснюється у досить великих обсягах як в Україні в цілому, так і в Херсоні та Херсонській області, зокрема. Якщо опустити назви конкретних підприємств, які випускають сьогодні пухирчасту пакувальну або дизайнерську плівку, то в цілому можна говорити, що практично всі вони використовують однакове за своїм типом обладнання для виготовлення плівки, а також технологію виробництва ЗПС. Зрозуміло, з урахуванням варіативності моделей самої пухирчастої плівки. Скажімо, виготовлення прозорої повітряно-бульбашкової пакувальної плівки та бульбашкової металізованої плівки, зрозуміло, відрізняється за своєю технологією виготовлення. Проте загалом такі різні пухирчасті плівки виробляються сьогодні серійно не більше однієї й тієї ж виробничого підприємства. Саме виробництво повітряно-пухирчастої плівки полягає у формуванні розігрітого лінійного поліетилену у вигляді бульбашок, наповнених сухим повітрям, на плоскому знову-таки поліетиленовому полотні високої щільності. Тому пакувальна повітряно-бульбашкова плівка поєднує в собі властивості звичайної поліетиленової плівки, що оберігає вироби від атмосферних впливів, стирання та забруднення, з чудовими амортизуючими властивостями, що дозволяють уникнути пошкоджень при ударах, вібрації та поштовхах, дбайливо. Крім того, будь-яка пакувальна бульбашкова плівка також є відмінним ізоляційним матеріалом, тому застосовується для паро-, гідро-, теплоізоляції стін і підпокрівельного простору.

Конструкційно, якщо так можна висловитися, будь-яка повітряно-бульбашкова плівка є багатошаровим пакувальним матеріалом, в якому пухирчастий шар чергується з плоским шаром. Якщо говорити про пакувальні варіанти бульбашкової плівки, то тут зазвичай все обмежується двошаровою компоновкою, де шар бульбашок з поліетилену з одного боку закривається поліетиленовою плівкою. Чому хіба що? Справа тут у тому, що правильне пакування товарів, вантажів, особистих речей – словом, будь-яких предметів, у найбільш популярну сьогодні в Херсоні двошарову повітряно-пухирчасту плівку має здійснюватися бульбашками всередину. Однак так відбувається далеко не завжди. Зовсім не рідкісні випадки, коли або через незнання, або через недбалість персоналу ЗПС використовується неправильно. У будь-якому випадку принцип амортизаційного захисту пухирчастої плівки полягає в нівелюванні статичних і динамічних впливів різного характеру як зсередини, так і зовні. Всі бульбашки чітко обмежені і тому при порушенні цілісності однієї бульбашки (наприклад, при різанні плівки, ударах, здавлюванні) інші зберігають у собі повітря, тим самим зберігаючи в цілому захисні властивості повітряно-бульбашкової пакувальної плівки. Більш того, повітряно-бульбашкова плівка для упаковки високої якості забезпечує захист від ударів, запобігає проникненню вологи, захищає від подряпин, створює презентабельний зовнішній вигляд упакованому виробу, має гнучкість і м'якість. і, що найголовніше, протягом усього терміну експлуатації. ВПП високої якості не повинна банально рватися в руках, а бульбашки не повинні лопатися від найменшого дотику. Це важливо запам'ятати.

Як ми вже сказали вище, різновидів повітряно-бульбашкової плівки сьогодні в Херсоні представлено безліч. Основним видом ВПП для упаковки є, як ви вже знаєте, двошарова повітряно-пухирчаста плівка , яку споживачі часто називають просто «пухирка», «бульбашка» або «бульбашка». Також як пакувальний матеріал застосовується і тришарова бульбашкова плівка. А ось інші види бульбашки для упаковки в Херсоні застосовуються набагато рідше, оскільки і коштують дорожче двошарової та тришарової ЗПС, і більш специфічні в експлуатації. Що мається на увазі? Ну, дивіться: повітряно-бульбашкові плівки як двошарові, так і з великою кількістю шарів можуть бути з металізованим покриттям, комбінованими спіненим поліетиленом, картоном, фольгою; до їх складу можуть входити різні добавки, такі як антистатик, антифог, світлостабілізатор. Світлостабілізатор входить до складу парникових повітряно-бульбашкових плівок. Крім того, плівки можуть бути різних кольорів. Наприклад, плівки з антистатичними добавками мають рожевий колір. Зрозуміло, всі ці варіації безпосередньо відбиваються на ціні виробу. Тому купівля пакувальної бульбашкової плівки у Херсоні – це завжди компроміс між зовнішніми видами бульбашки, її експлуатаційними можливостями та поточною ціною на ЗПС у місті. Наприклад, сьогодні 1 погонний метр пакувальної плівки прозорого кольору можна купити в Херсоні в межах 3 гривень. Скільки коштуватиме повітряно-бульбашкова плівка з металізованим або фольгованим покриттям? Звичайно, набагато дорожче. Разу так у два приблизно.


Експлуатаційні можливості та особливості кольорових та прозорих повітряно-бульбашкових плівок

Воздушно-пузырчатая пленка с большим пузырьком Оскільки в більшості випадків застосування повітряно-бульбашкової плівки в Херсоні зумовлене якоюсь необхідністю, до її можливостей та характеристик завжди є пильна увага у споживачів. Не буває сьогодні так, що пухирчасту плівку споживачі в Херсоні просто купують, не вдаючись до подробиць. Тож далі давайте поговоримо про те, які саме характеристики, експлуатаційні можливості та особливості пухирчастої плівки у споживачів у Херсоні викликають найбільший інтерес і чому?

Почнемо з того, що саме характеристики пухирчастої плівки визначають її експлуатаційні можливості і, як наслідок, можливі області та умови застосування. Один з основних показників повітряної пухирчастої («бульбашкової») плівки – це її щільність. Вимірюється вона як вага одного квадратного метра в грамах. Чим щільніша плівка, тим більші статичні та динамічні навантаження, а також тиск вона витримує. Тобто чим вища щільність пухирчастої плівки, тим важчі за своєю вагою товари та предмети можна в неї упаковувати. Сьогодні у Херсоні можна купити повітряно-бульбашкову плівку з різними щільностями. Так, наприклад, найпопулярніша двошарова пакувальна повітряно-бульбашкова плівка випускається в таких варіантах щільності: 45, 55, 60, 63, 65,70, 75, 80, 90, 96, 100, 110,115, 117, 4 200, 225 і навіть 300 мікронів. Тришарова ж ВПП менш «гнучка» у плані вибору за щільністю. Її у Херсоні можна сьогодні купити щільністю 90, 105, 113, 115, 120, 140, 150, 183, 185, 250 та 260 мкм. Парникова повітряно-бульбашкова плівка в Херсоні взагалі продається тільки щільністю 120, 148, 150, 183 мкм. Погодьтеся, це набагато менший вибір, ніж вибір двошарової пакувальної пухирчастої плівки. А все тому, що й попит на парникову пухирчасту плівку у Херсоні менший.

Трохи раніше ми згадали повітряно-пухирчасту плівку, комбіновану спіненим поліетиленом. Цей вид бульбашкової плівки коштує дорожче, ніж пакувальна двошарова пухирцева плівка, але і можливості в експлуатації надає набагато більші. Так, повітряно-бульбашкова плівка , комбінована ВПЕ, поєднує кращі захисні властивості повітряно-бульбашкової плівки та спіненого поліетилену, будучи комплексним і дуже надійним пакувальним матеріалом. При цьому завдяки спіненому поліетилену така бульбашкова плівка ще й має відмінні ізоляційні властивості. Це, наприклад, особливо відчувається, коли йдеться про перевезення крихких скляних товарів у великому обсязі. Для такого роду товарів ще може бути небезпечним підвищений рівень шуму, тому використання комбінованого захисту набагато ефективніше, ніж будь-який інший. Саме такий захист для продукції, що перевозиться, зможе забезпечити комбінована спіненим поліетиленом повітряно-бульбашкова плівка в Херсоні. Сьогодні цей пакувальний матеріал коштує в Херсоні досить недешево, тому користується перевагою здебільшого у виробників дорогого та ексклюзивного посуду, меблів, побутової техніки. А також у тих випадках, коли відвантаження товару відбувається не зовсім у звичайних умовах, або продукція планується для дальнього відправлення. Найбільш яскравим прикладом тут можна вважати транспортування різної електроніки морським транспортом або з Херсона. Як правило, крім власне товарної упаковки в таких перевезеннях використовуються металеві контейнери великого розміру, в яких товари розміщуються на кораблі. Ось якраз у таких випадках комбінований захист бульбашкової плівки з ВПЕ поводиться якнайкраще. Якщо ви чекаєте від пухирцевої плівки підвищену міцність, чудові властивості, що амортизують, презентабельний зовнішній вигляд і все це за адекватною ціною. То в такому випадку, повітряно-бульбашкова плівка , комбінована спіненим поліетиленом вам точно знадобиться.

Ще одним популярним різновидом бульбашкової плівки в Херсоні є парникова світлостабілізована повітряно-бульбашкова плівка. Упаковка товарів і вантажів, зрозуміло, є, скажімо, такою другорядною сферою використання такої пухирці, проте як пакувальний матеріал вона все-таки застосовується досить часто. До складу парникової повітряно-бульбашкової плівки вводяться спеціальні добавки, що покращують її властивості та продовжують термін життя плівки на відкритому повітрі. Парникова світлостабілізована повітряно-бульбашкова плівка є унікальним за своїми властивостями укривним матеріалом. Уявляючи собою «склопакет», вона має малу вагу, захищає від заморозків у 80 разів краще, ніж скло і в 120 разів краще, ніж звичайна плівка. До складу парникової плівки введено світлостабілізуючу добавку, що продовжує термін життя плівок на відкритому повітрі до 5 років і перешкоджає їх руйнуванню під впливом сонячного світла. Пропускає всередину необхідне життя рослин ультрафіолетове випромінювання. Внутрішня сторона зазвичай містить додаткову добавку - антифог, що перешкоджає утворенню великих крапель водяного конденсату, усуваючи так званий «ефект лінзи». Використання такої пухирчастої плівки для товарів сьогодні досить часте, оскільки продукції під неї сьогодні в Херсоні продається велика кількість. Згадайте хоча б товари сільськогосподарської галузі, які також можуть бути крихкими, які також потрібно якось перевозити та зберігати, забезпечивши попередньо від псування внаслідок статичних чи динамічних навантажень та впливів.

Також у Херсоні сьогодні можна купити цілком собі вигідно повітряно-пухирчасту плівку з металізованим покриттям. Дешевшою альтернативою також є повітряно-бульбашкова плівка , комбінована фольгою. По суті, ці два види пухирчастої плівки виконують те саме завдання, та й різниця в ціні у них сьогодні в Херсоні не така вже й велика, а тому об'єднаємо їх у рамках нашої статті. Отже, головною відмінністю цих матеріалів є високий опір теплопередачі і, як наслідок, високі теплоізолюючі властивості. Тому призначені такі бульбашкові плівки для теплоізоляції стін, перекриттів, покрівлі застосовуються в системах «тепла підлога». Серед основних особливостей та корисних для споживачів якостей у повітряно-бульбашкових плівок з фольгованим або металізованим покриттям варто виділити наступні: високе значення опору теплопередачі, теплоізолюючі властивості плівок не залежать від вологості, екологічна чистота, забезпечення паро- та звукоізоляції; довговічність (понад 50 років безперервної роботи), зменшення товщини теплоізолюючих конструкцій, зниження витрат на теплоізоляцію, невисока вартість і так далі.

І останнім, дійсно популярним сьогодні видом пухирчастої плівки в Херсоні є повітряно-бульбашкова плівка , комбінована картоном або крафт-папером. Цей матеріал не є виключно пакувальним, а використовується часто ще й як ізоляція у приміщеннях чи контейнерах. Наприклад, таку пухирчасту плівку в Херсоні часто застосовують для упаковки предметів, критичних до вологості або потребують спеціального захисту міцності. Такий формат використання можливий тому, що пухирчаста плівка, комбінована картоном, поєднує в собі властивості ВПП , що амортизують, і специфічні здібності паперу (крафта). Особливо це відчувається під час зберігання та перевезення плоских елементів меблів, що містять скло, дзеркала.


Переваги використання пакувальної повітряно-бульбашкової плівки

Воздушно-пузырчатая пленка для упаковки Докладно розглянувши найбільш популярні сьогодні види повітряно-бульбашкової плівки в Херсоні, можна зробити однозначний висновок, що цей пакувальний матеріал сьогодні у місті більш ніж затребуваний. Однак залишається питання, чим саме зумовлена така популярність бульбашкової плівки. Хіба лише різноманітністю асортименту? Звичайно ж, не лише асортиментом. Повітряно-бульбашкова плівка зберігає свою структуру та високий рівень захисних властивостей при великому діапазоні температур. Завдяки використанню поліетилену високого тиску як основний матеріал, повітряно-пухирчаста плівка може однаково успішно забезпечувати збереження вантажів у температурному діапазоні від +80 °С до -60 °С.

Повітряно-бульбашкова пакувальна плівка має дуже високий рівень механічної міцності, що є основним фактором при виборі пакувального матеріалу для вантажоперевезень багатьох товарів і предметів. ВПП двошарова або тришарова характеризується відмінними амортизуючими можливостями та відмінно захищає від подряпин. Завдяки бульбашкам більшість можливих пошкоджень товару від ударів та падінь нівелюється. 2-х шарова пухирчаста плівка важить дуже мало і при обмотуванні нею вантажу, що перевозиться, займає зовсім небагато місця - буквально трохи. Тобто, загальна вага і розмір вантажу практично не змінюється, що дуже зручно і вигідно як для виробників продукту, що перевозиться, так і для самих вантажоперевізників.

У плані екологічної безпеки бульбашкова плівка є добрим вибором. Вона виготовляється з сировини, що вдруге переробляється, а тому після використання не стане скажемо так «баластом» для вас. Повітряно-бульбашкова плівка абсолютно нешкідлива для організму, її використання дозволено навіть дітям. Тому використання ЗПС для продуктів є стандартною практикою для компаній, які працюють на ринку харчових товарів України. ВПП двошарова або тришарова має високий електричний опір і високий рівень теплоізоляції. Тому ідеально підходить для перевезення предметів, які потребують особливого температурного режиму, наприклад, телевізорів з рідкокристалічним екраном або мобільних телефонів та планшетів. І найголовніше – повітряно-бульбашкова плівка не містить токсичних речовин, не впливає та не змінює структуру та хімічні властивості предметів, упакованих у неї. Причому найголовніше, навіть під впливом зовнішніх каталізаторів.

Загалом, якщо брати до уваги всі переваги та недоліки повітряно-бульбашкової плівки, а також інших пакувальних та ізоляційних матеріалів схожого типу, то можна чітко позначити ті характерні особливості, через які бульбашкову плівку в Херсоні купують найчастіше:

  • універсальність як упаковка;
  • естетичність;
  • підвищена міцність;
  • за рахунок еластичності бульбашок ВПП набагато краще гасяться поштовхи та удари;
  • приймаючи форму товару, бульбашкова плівка заощаджує місце, практично не збільшуючи загальну вагу;
  • повітряно-бульбашкова плівка запобігає проникненню вологи та зберігає товар від забруднень, шкідливих теплових та акустичних впливів;
  • плівку можна використовувати в контакті з харчовими продуктами, а також як чудовий термо-, гідро-і шумоізоляційний будівельний матеріал;
  • не містить токсичних речовин, що повністю утилізується;
  • забезпечує цілісність та збереження виробів при транспортуванні. Меблі, скло, електроніка, побутова техніка, промислове обладнання, оптика, сантехніка, годинник, фармація та багато іншого практично неможливо вдало упаковати іншими недорогими матеріалами, які б забезпечили такий багатосторонній захист.


Де купити повітряно-пухирчасту плівку дешево в Херсоні?

Купити повітряно-пухирчасту плівку у Херсоні недорого ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо кольорову та прозору пухирцеву плівку в рулонах різного намотування. Як прокладочний матеріал вона рівнозначна за своїми експлуатаційними характеристиками багатошаровому гофрокартону. Як обгортковий матеріал пухирчаста плівка здатна легко замінити двошаровий гофрований картон. А для міцної та якісної упаковки повітряно-бульбашкова плівка набагато ефективніша, ніж пакувальний папір, адже він захищає не тільки від бруду та пилу, а й від механічних пошкоджень.

Продаж повітряно-бульбашкової плівки в Херсоні в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» здійснюється у формі рулонів різної довжини та ширини намотування. ВПП будь-якого виду легко відмотується на необхідний розмір вручну і без використання будь-яких додаткових пристроїв. Це дуже зручно і дозволяє чітко контролювати кількість використаного матеріалу. Крім того, повітряно пухирчаста плівка в рулонах від компанії «Експрес Упаковка» є дуже зручним та простим у використанні захисним пакувальним матеріалом. Користуватися нею може будь-яка людина без особливої підготовки. Бульбашка не вимагає додаткового використання будь-яких спеціальних пристроїв на кшталт палетообмотувача і т.п.

Упаковка товарів та вантажів у пухирцеву плівку будь-якої моделі здійснюється вручну без витрати особливих зусиль. ВПП двошарова , представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», має прекрасні властивості, що демпфують. Вона поглинає удари та поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упакований вантаж від механічних пошкоджень. Таке поєднання характеристик міцності та експлуатації дозволяє застосовувати пухирчасту плівку в різних ситуаціях: для упаковки та обмотки посуду, крихких виробів, товарів з чутливим покриттям і т.п. Повітряно-бульбашкова плівка Херсон від компанії «Експрес Упаковка» має зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад, меблів або сантехніки. Також ВПП ідеально підходить для упаковки предметів, які мають неправильну форму і потребують надійного захисту при транспортуванні.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити повітряно-пухирчасту плівку в рулонах за найнижчими цінами. Ми пропонуємо найбільш вигідну ціну за 1 м2 ЗПС! Більше 50 різних видів та моделей пухирчастої плівки завжди в наявності на нашому складі. Продаж бульбашкової плівки від виробника в Херсоні будь-якої моделі онлайн в один клік. 5. Професійні менеджери-консультанти. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні повітряно-бульбашкової плівки та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн