Актуальний асортимент моделей та ціни на крафт-папір від виробника у Дніпрі та Дніпропетровській області.

Безумовно, цілі та завдання при цьому виконує дуже різні:

  1. Крафтовий папір у рулонах сьогодні в нашій країні часто служить основою упаковкою обгорткового типу (наприклад, для харчових товарів на кшталт вершкового масла на вагу).
    Крафт-папір у рулонах недорого Дніпропетровська область
  2. Папір крафт у листах і рулонах застосовується як допоміжна упаковка для готових товарів (аркуші крафт-паперу, наприклад, використовуються для сегментації різних за типом товарів у складі одного набору всередині однієї пакувальної ємності).
    Крафт-папір у листах недорого Дніпропетровська область
  3. Целюлозна крафт-папір використовується як дизайнерський інструмент (природна фактура целюлозного крафт-паперу неймовірно цінується дизайнерами-оформлювачами різної спеціалізації).
  4. Чисто целюлозна крафт-папір, а також бурий крафтовий папір з невеликою часткою макулатурних добавок можуть служити сировиною для виготовлення інших пакувальних виробів (з крафт-паперу сьогодні виготовляють пакувальні пакети, будівельні мішки та багато інших товарів). А також ряду інших товарів, що не мають відношення до упаковки (наприклад, прокладки для пакування автомобільних масляних фільтрів або сантехнічних комплектуючих).
  5. Міцний крафт-папір активно використовується для застилання та укриття предметів під час будівельних робіт, ремонту чогось, у процесі транспортних операцій найрізноманітнішої специфікації тощо.

І це, насправді, лише частина експлуатаційних можливостей звичайнісінького крафтового паперу бурого або коричневого кольору, який можна купити в асортименті в Дніпрі за цілком низькою ціною. А коричневий папір крафт характеризується неймовірною кількістю сфер застосування. Це воістину один із найбільш універсальних пакувальних матеріалів у принципі! До речі, щільностей, форматів, кольорів і відтінків у крафтового паперу може бути безліч – а це, у свою чергу, ще більше збільшує його універсальність.

Наприклад, від чого залежить конкретний колір або відтінок крафта, і чому це часто є визначальним фактором при покупці? Конкретні кольори та відтінки крафтового паперу будь-якого типу (хоч мішковий крафт, хоч дизайнерський крафт-папір) визначаються кількома параметрами:

  • тип основної, вихідної сировини (колір хвойної та листяної целюлози неоднаковий) для виробництва паперу крафт;
  • тип натуральних і синтетичних добавок, що використовуються (або навпаки – не використовуються);
  • умови зберігання (наприклад, при тривалому знаходженні на сонці крафтовий папір із бурою може перетворитися на світло-коричневий або бежевий);
  • тип і ступінь обробки (відтінок крафт-паперу без обробки та крафтового паперу, наприклад, з одностороннім ламінуванням дуже відрізняється, як, втім, відрізняється і насиченість відтінку при різному ступені ламінації крафт-паперу).

Крім того, не варто забувати, що пакувальний крафт папір будь-якої щільності – це один із найдешевших рекламних інструментів, тому друк на крафтовому папері сьогодні у Дніпрі – це також дуже популярна послуга. За варіативністю друк на крафт-папері цілком співвідноситься з різноманітністю друку на картонних коробках. Так що в принципі ккрафтовий папір у Дніпрі з печаткою можна купити дуже різний. Всі ці деталі зрештою сильно впливають на споживчий попит на крафт-папір у місті. Самі поміркуйте: коли є настільки універсальна упаковка , та ще й з можливістю настільки простого та дешевого друку зображення на основній або допоміжній упаковці – навіщо шукати щось ще? Як наслідок, універсальність в експлуатації, низькі ціни в Україні (в середньому в різних регіонах нашої країни 1 кілограм крафт-паперу можна купити оптом від 18 гривень), а також простота та різноманітність пост-обробки (власне, друк, ламінування, крейдування тощо) .п) залучають виробників готової продукції різних товарних груп, і навіть споживачів з різних напрямів сфери послуг.
[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Придбати крафт-папір

Бурий крафт-папір - універсальне екологічне пакування обгорткового типу

Отже, основна цінність бурого крафт-паперу для споживача складається з трьох складових: ціна питання, технічні характеристики та експлуатаційні властивості і, звичайно ж, універсальність в експлуатації. Саме тому, як ми вже зазначали раніше, крафт-папір в Україні сьогодні продається різний і використовувати його можна дуже по-різному. При цьому останніми роками дедалі більше українським споживачем почала цінуватися екологічність крафтового паперу. Причому, ця екологічність характерна практично для всіх різновидів крафт-паперу - виняток становить хіба що крафт-папір з двосторонньою поліпропіленовою обробкою, яка застосовується як водовідштовхувальний, морозостійкий прокладочний шар у різних виробничих або будівельних напрямках. Проте найбільше екопапір крафт цінують виробники та продавці продовольчих товарів. І знову-таки, використовують також дуже по-різному – як і у випадку з технічними різновидами, універсальність екологічного харчового крафт-паперу часто залежить від його технічних характеристик та експлуатаційних властивостей. Наприклад, менш щільний папір має значно менше можливостей в експлуатації – найчастіше це або одноразова упаковка, або застилання продуктових прилавків. У щільнішої харчової еко-папери крафт варіантів використання набагато більше, але й ціна дорожча. Так, ціна на крафтовий екопапір у Дніпрі залежно від щільності може різнитися в межах 20 і навіть 30 гривень за 1 м2. Так що не дивуйтеся, коли вам кажуть, що підбір найбільш підходящого крафтового паперу для тих чи інших завдань – це дуже нетривіальне завдання, успішність виконання якого залежить від сукупності факторів, а щільність екологічного крафту паперу відіграє важливу роль у його ціноутворенні.

Екологічність для харчового крафт-паперу неймовірно важлива. Однак здатність контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи на них при цьому слідів, смаку або запаху, важлива ще більше. Упаковка продуктів харчування – це в принципі набагато складніша історія, ніж упаковка в крафт-папір товарів нехарчової групи. А якщо ще й згадати, що крафтовий папір використовують для фасування та пакування продуктів харчування різного ступеня жирності та вологості, різної консистенції та температури нагріву та/або охолодження, то виходить, що ось це особливість – залишатися нейтральною стосовно упаковуваних товарів – є величезним споживчою перевагою. А це, у свою чергу, дає можливість ще більше розширити сферу застосування крафтового еко-паперу. Наприклад, використовувати крафт-папір з позначкою "еко" для пакування розфасованих гарячих страв або заморожених напівфабрикатів. Так, звичайно, сам собою тренд на упаковку з позначкою «еко» сьогодні дуже популярний, проте якщо є ще й дійсно корисні практичні складові – це цікаво подвійно. Наприклад, із крафтового паперу сьогодні виготовляють гарні еко-пакети з ручками для одягу. У той же час пакети для одягу легко можуть бути і поліетиленові. Тут немає нічого принципового – вибирайте на власний смак. А ось коли йдеться про упаковку харчових товарів, наприклад фаст-фуду, то тут не вийде обійтися без екологічної крафтової упаковки. Питання лише в тому, що вибрати крафт-пакети чи крафтовий папір у рулоні. І вибирають, треба сказати, по-різному: сьогодні можна зустріти і перший, і другий варіант. Однак ми зараз говоримо саме про рулонний крафт-папір, тому розглянемо далі паперову упаковку для фаст-фуду саме в контексті крафт паперу в рулонах.

Крафтовий папір у рулонах у створенні упаковки для фаст-фуду може виконувати функцію основної упаковки обгорткового типу, або бути сировиною для готових харчових крафт-пакетів або крафт-конвертів. Перший варіант застосування поширений набагато більше через свою дешевизну та простоту в обігу. Купити крафт-папір в рулонах в Україні потрібної щільності зовсім неважко, причому навіть безпосередньо у виробника. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені найнижчі ціни на крафт-папір в рулонах та еко крафт на вагу. Це продукція власного виробництва нашої компанії, виконана відповідно до ГОСТу 8273-75. Ми продаємо екологічний крафтовий папір для пакування продуктів харчування та нехарчових товарів у стандартних форматах обгорткового паперу – 840, 1050, 1200, 1250 та 1400 міліметрів (знов-таки відповідно до ГОСТу 8273-75). Крім того, якщо вам буде необхідний якийсь інший формат паперу, флатування крафт-паперу в Дніпрі також може бути замовлено безпосередньо у нас. Як, втім, і виробництво крафт-пакетів для їжі на винесення будь-якого розміру з еко паперу крафт різної щільності. У будь-якому випадку, крафт-папір від компанії «Експрес Упаковка» може служити як основною, так і допоміжною упаковкою для будь-яких гарячих, підігрітих, охолоджених або холодних продуктів харчування рідкої консистенції. Такий крафтовий еко папір у рулонах добре вбирає вологу, але при цьому не набухають і дуже швидко висихають, що дуже зручно при різкій зміні погоди або температури зберігання. Підходить до експлуатації в мікрохвильових печах та для зберігання в холодильних та морозильних камерах. Не пропускає жир і має відмінні водовідштовхувальні характеристики.

Чому екологічний крафт-папір від компанії «Експрес Упаковка» - це найкращий варіант обгорткового пакування для харчових товарів? Ну, дивіться: як ви, напевно, знаєте, найкращий спосіб оцінити переваги тієї чи іншої упаковки – це порівняти її зі схожою упаковкою з іншої сировини. В даному випадку, основний конкурент пакувального крафт-паперу для продуктів харчування – це полімерні харчові плівки. Вони бувають різні: поліетиленові, поліпропіленові, полівінілхлоридні (ПВХ), проте як харчова упаковка вони за функціональними можливостями завжди поступаються крафтовій еко упаковці. Плюс порівнювати їхню екологічність з аналогічним показником крафт-паперу просто не має сенсу - грубо кажучи, лабораторний продукт ніколи не зрівняється з матеріалом натурального походження, яким і є целюлозний крафт-папір. І поліетиленова плівка, і крафт-папір коштують досить дешево, вони прості в експлуатації, та й термін зберігання у них практично необмежений. Однак далеко не всі види полімерної упаковки можна використовувати для їжі. Багато різновидів навіть поліетиленової плівки (не говорячи вже про поліпропіленову) при безпосередньому контакті з продуктами харчування залишають на них дрібні, невидимі оку частинки пластику. Як і кожна пластмаса, такі частинки дуже шкідливі для організму людини. Так, безумовно, якщо поліетиленова тара спеціальним чином оброблена та підготовлена до упаковки їжі, то вона безпечна загалом. Але згадайте самі, як саме відбувається упаковка, наприклад, гамбургера чи хот-догу, купленого вами у вуличному бістро? Тому щодо продажу їжі на винос будь-які поліетиленові плівки (втім, як і пакети) є абсолютно невідповідною упаковкою. Інша справа – екологічна упаковка із крафт-паперу. Що стосується менш очевидних простому споживачеві чинників, то, наприклад, виробництво крафтового паперу для пакування в принципі будь-якої їжі технологічно простіше, тому пропозицій на ринку сьогодні є надлишком. Плюс саме обладнання для виробництва набагато простіше в обслуговуванні. Отже, харчовий крафт-папір з позначкою «еко» просто дешевше і простіше у виготовленні, ніж полімерні плівки. А це, у свою чергу, дозволяє ринку України запропонувати споживачеві справді низькі ціни на екологічний крафт-папір вже сьогодні.

Продаж коричневого крафт-паперу для упаковки нехарчових товарів в Україні.

Крафт-папір у листах будь-яких розмірів недорого Дніпро та Дніпропетровська область

Отже, з використанням крафт-паперу для пакування продуктів харчування ми розібралися. Тепер поговоримо про упаковку в крафт-папір товарів нехарчової групи, а також про її господарське застосування. Господарський, вантажний, пакувальний , будівельний крафт-папір, мішковий крафт - це суть те саме. Такі види паперу відрізняються від харчового крафтового паперу найчастіше лише щільністю та складом. А це, у свою чергу, обумовлює дещо інші міцнісно-експлуатаційні можливості – господарський крафт-папір банально міцніший, міцніший на розрив і менш схильний до гниття. Але ціна на господарський крафт, звичайно ж, вища, ніж екологічний харчовий крафт-папір . Точніше сказати, тут справа навіть не в конкретних цифрах у гривнях за кілограм, а в цих кілограмах. Приміром, сьогодні в Україні за один кілограм мішкового або пакувального крафту виробники просять від 25 до 27 гривень. Тільки от залежно від обраної вами щільності ролики однієї й тієї ж ваги матимуть різну довжину намотування. Наприклад, візьмемо стандартний ролик господарського крафт-паперу шириною 1.05 метра та вагою 10 кілограмів (все як у ГОСТі). Так ось при густині 80 гр/м2 його довжина намотування складе приблизно 119,05 погонних метрів, а при густині 120 гр/м2 - 79,37 погонних метрів. Що називається, відчуйте різницю.

Важливо також відзначити, що виробництво мішкового крафт-паперу в Дніпрі та іншій господарській сьогодні здійснюється не лише з натуральної сировини, а ще й з додаванням макулатури у невеликому відсотковому співвідношенні (зазвичай не більше ніж 20% від загальної маси). Звичайно ж, це також сприятливо впливає на споживчий попит, оскільки у споживача завжди є вибір - купити крафт-папір для упаковки дешевше або дорожче? Надійність самої упаковки та безпека упакованих предметів – це також візитна картка господарського та пакувального крафт-паперу від компанії «Експрес Упаковка» . Купивши у нас ролик паперу крафт будь-якої довжини і ширини намотування, ви зможете застосовувати такий папір дуже універсально, фактично без огляду на тип вантажів, що упаковуються, або товарів. Ну, і плюс утилізація крафтового паперу будь-якої щільності виглядає цілком звичайним. Целюлозна крафт-папір - це матеріал, який швидко розкладається після використання, буквально протягом декількох днів. Для порівняння період напіврозпаду звичайної пластикової пляшки з-під мінеральної води складає близько 50 років. Останній критерій дуже актуальний сьогодні, тому що щодня тонни пакувальних матеріалів викидають на звалища, а довгі терміни напіврозпаду та повного розпаду подібних матеріалів та неможливість їхньої правильної утилізації негативно позначається на навколишньому середовищі.

Взагалі кажучи, господарський крафт-папір у принципі як пакувальний матеріал серед аналогів вирізняється своєю високою міцністю та стійкістю до різного роду зовнішніх та внутрішніх впливів. Більш того, ці показники у крафтового паперу на порядок вищі, ніж, наприклад, у харчовому обгортковому папері або бандерольному обгортковому папері. Власне, звідси й назва «крафт», що походить від німецького «kraft» - сильний, посилений. Такі характеристики крафт-паперу безпосередньо пов'язані з форматом її виробництва. Наприклад, якщо безліч видів обгорткового паперу виробляється з макулатури або з частковим додаванням вторинної сировини, то крафтовий папір від компанії «Експрес Упаковка» виготовляється виключно з первинної сировини. Для її виробництва застосовується слабопроварена довговолокниста целюлоза хвойних порід дерев, яка виготовляється сульфатним способом. Така технологія дозволяє зберегти і натуральний деревний колір, і високі характеристики міцності деревини, які як би «передаються» і отриманому папері. Власне, саме поняття «крафт» виходить саме з технології отримання паперу, оскільки продукт має дуже високі показники міцності на розрив, опору торцевому і площинному стиску. Тому якщо порівняти міцність крафтового паперу та обгорткового паперу іншого типу, то тут, безумовно, виграє крафтовий папір. Якщо, звичайно, ми порівнюємо папери однакової густини. Все-таки основним споживчим параметром пакувального паперу обгорткового типу, що продається на вагу, є щільність, це важливо розуміти. Відповідно, чим більша щільність паперового полотна, тим більші у нього функціональні можливості у будь-якому випадку. І жодне «посилення» тут не врятує. У будь-якому випадку, завдяки використанню целюлози з великими волокнами крафтовий папір завжди виходить одночасно «дихаючою» і дуже міцною. Більш товсте (особливо в порівнянні зі звичайним папером письменним або харчової обгорткової) полотно крафтового паперу відмінно тримає форму, його складніше порвати і тим більше продавити. Крафт-папір від компанії «Експрес Упаковка» за низькими цінами у Дніпрі – це міцна та неймовірно надійна упаковка для господарських товарів та інших товарів нехарчової групи незалежно від їх типу, ваги чи габаритів. Поспішайте замовити! Ми працюємо для вас у режимі 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн