Де купувати поштові коробки в Дніпрі оптом за стандартом НП?

Мабуть, ні для кого сьогодні не секрет, що будь-які картонні коробки «Нової пошти» сьогодні можна купити не тільки в поштових відділеннях даного оператора поштових послуг. Так, наприклад, абсолютно всі моделі коробок Нової пошти всіх розмірів та типів сьогодні у Дніпрі запросто можна купити онлайн через інтернет хоч оптом, хоч у роздріб. Причому за цілком собі вигідною ціною. Крім того, більшість клієнтів НП чудово знають, що картонні коробки Нової пошти можна купити оптом на замовлення у деяких виробників гофротари та картонної упаковки. І, знову-таки, за ціною набагато нижчою, ніж у поштових відділеннях «Нової пошти». Інше питання: де та як це зробити максимально вигідно? Адже оптові ціни на картонні коробки – це насамперед цифри та терміни отримання готового замовлення. У рамках цієї статті ми постараємося відповісти на всі ці питання максимально докладно.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Картонні коробки Нової пошти у Дніпрі: проблеми покупки оптом у 2023 році

Коробка Нової пошти 17 х 12 х 10 см Коробки НП, коробки Нової пошти, коробки для посилок «Нова Пошта» - всі ці та схожі поняття давно увійшли до розмовної мови українського споживача. Якщо не вдаватися до деталей, то практично кожному при цьому зрозуміло, про що йдеться і що це таке. Так, безумовно, дуже важко сперечатися з тим, що компанія «Нова пошта» на сьогоднішній день є лідером ринку поштових та транспортних послуг в Україні, а тому коробки НП знайомі буквально всім – від малого до великого. Це провідний мувінговий агрегатор, послугами якого користуються різні категорії споживачів – від приватних осіб і до гігантів державної промисловості. Власне, такий рівень споживання послуг компанії «Нова пошта» останніми роками і призвів до того, що вже самі споживачі почали користуватися за фактом внутрішньою номенклатурою компанії.

Ця теза безпосередньо відображає ставлення споживачів до упаковки, яка використовується компанією в рамках надання послуг з поштового транспортування посилок та вантажів іншого типу. Назви "коробка для ноутбука", "коробка до 2 кг (квадратна)" або "коробка до 3 кг (плоска)" та інші знайомі клієнтам компанії "Нова пошта" дуже добре. Причому настільки, що більшість споживачів знають розміри таких коробок буквально напам'ять. Як, власне, і ціни на коробки Нової пошти , наприклад, Дніпрі. Оптові або роздрібні, для упаковки або просто купити та забрати із собою – ціни на коробки Нової пошти, звичайно ж, різняться. Однак безумовним є той факт, що поза самими поштовими відділеннями компанії НП можна купити поштові коробки в Дніпрі оптом за стандартом НП набагато дешевше і набагато кращої якості, надійніші і довговічніші.

Як ми вже сказали вище, купівля картонних коробок «Нової пошти» у Дніпрі оптом у виробника – це сьогодні один із найпростіших та перевірених способів отримати якісну упаковку за цінами набагато нижчими, ніж вам запропонують у поштових відділеннях даного оператора у Дніпрі. Чому так відбувається? Насправді все дуже просто і зрозуміло. Справа в тому, що в настільки розвиненому у виробничому та торговому відношенні місті, як Дніпро, виробники гофротари не просто є у великій кількості, але ще й ці виробники змушені оперативно реагувати на споживчий попит вигідною товарною пропозицією. А це, у свою чергу, дає можливість тримати конкурентні для споживача ціни на всі види продукції, що виробляється. Зокрема на будь-які картонні коробки «Нової пошти» . Для порівняння, сам агрегатор такої конкуренції позбавлений, оскільки інші поштові та мувінгові компанії, що працюють у Дніпрі та Дніпропетровській області, використовують свою власну номенклатуру пакувальних матеріалів. Інша справа, що якість наданих послуг у НП набагато вища, тому у даного поштового оператора часто просто немає альтернативи.

Таким чином, на сьогоднішній день пакувальні матеріали для посилок «Нової пошти» купуються дуже часто та у дуже великій кількості. При цьому, якщо оцінювати поточний формат реалізації упаковки компанією «Нова пошта» у Дніпрі уважніше, можна дійти невтішного висновку, що переважна більшість пакувальної продукції продається за роздрібною ціною безпосередньо у відділеннях компанії. Простіше кажучи, у відділеннях вам продають упаковку за вищими цінами, ніж потрібно. Крім того, незаперечним є той факт, що саме картонні коробки купуються клієнтами НП у Дніпрі набагато частіше, ніж будь-які інші види пакування для поштових відправлень. В принципі, тут немає нічого дивного, тому що картонні коробки - це настільки універсальний за своїми експлуатаційними можливостями вид упаковки, що підходить буквально під все.

«Оптові ціни на коробки Нової пошти у Дніпрі в білому, оранжевому, чорному, синьому кольорі та інших відтінках», - це також більш ніж актуальні питання для споживачів у Дніпрі сьогодні. Справа в тому, що купити в Дніпрі оптом коробки Нової пошти будь-якого кольору, крім стандартного бурого, у відділеннях компанії Нова пошта у вас навряд чи вийде. Їх там навіть не пропонують, фактично позбавляючи споживача вибору і агресивно просуваючи лише те, що є в неабиякій кількості і при цьому не найкращої якості. Однак, чи це єдиний варіант придбання коробок Нової Пошти у Дніпрі? Звичайно ж ні. Так, на сьогоднішній день в Україні є цілий ряд виробників гофротари та картонної упаковки, які можуть виготовити поштові коробки в Дніпрі оптом за стандартом НП.

Зрозуміло річ, що оптові ціни на коробки НП , якість виготовлення гофротари, а також терміни виконання робіт на замовлення можуть дуже сильно відрізнятися в залежності від конкретного виробника, а також від конкретної моделі коробки - від її розміру, кольору і типу. Ну, наприклад, стандартні гофроящики за розміром Нової пошти для відправлень до 3 кг (34х24х9 см) робити куди як простіше, ніж, скажімо, самозбірні коробки для посилок вагою 0.5 кг (17х12х90 см) . Крім того, самозбірні коробки хоч і можуть бути ідентичного розміру з гофроящиками, але завжди будуть коштувати дорожче, оскільки самозбірний тип конструкції через наявність безлічі конструкційних елементів банально вимагає використання більшої кількості сировини і більш технологічного обладнання. А це, у свою чергу, збільшує собівартість виробництва коробки, хоч нехай не дуже значно. Однак нижча вартість зовсім не скасовує того факту, що самозбірні коробки набагато презентабельніші, довговічніші, надійніші і красивіші. У самоскладання можна упаковувати такі посилки, які для стандартних гофроящиків банально протипоказані. Наприклад, різні дрібні та сипкі товари або вантажі, які в силу особливостей конструкції чотириклапанних гофроящиків просто не можна упаковувати, адже вони можуть банально висипатися крізь стики клапанів! При цьому, абсолютно заплющивши очі на всі вищеперелічені обставини, компанія «Нова Пошта» на сьогоднішній день вирішила повністю відмовитися від продажу у відділеннях самозбірних картонних коробок для посилок і залишити лише стандартні чотириклапанні гофроящики!

Самозбірні коробки «Нової пошти», чотириклапанні гофроящики НП та фігурні тубуси для поштових посилок (стандарт НП) у Дніпрі оптом можна купити вигідно в інтернет-магазині «Пак Юа». Тут ви знайдете картонні коробки Нової пошти всіх розмірів безпосередньо від виробника (завод гофротари «Експрес Упаковка»), які є ідеальним варіантом для відправки посилок з точки зору ціни оптом, відносно невеликої ваги, а також термінів виготовлення на замовлення оптом. Поточна пропозиція щодо розмірного ряду коробок для посилок Нової пошти дозволяє їх використовувати практично для будь-яких вкладень. І оскільки «Нова пошта» приймає посилки у картонних коробках різних розмірів – і маленьких, і середніх, і великих, ми, зі свого боку, також можемо запропонувати вам вигідні оптові ціни на будь-які такі картонні коробки від виробника. Аж навіть до довгих тубусів із мікрогофрокартону для відправки Новою поштою негабаритних вантажів! Все залежить від габаритів вашого відправлення та його ваги, тому що особливості технічного регламенту Нової пошти вже враховані нами для формування моделей у нашому офіційному інтернет-магазині pack.ua.

Крім того, у нас ви також зможете отримати безкоштовний посібник із правильної експлуатації поштових коробок НП . Справа в тому, купуючи поштові коробки Нової пошти у відділеннях даного оператора, у стаціонарних магазинах Дніпра чи в інтернет-магазинах нашої країни, можна одразу можна помітити, що вони продаються у розгорнутому вигляді. І це не випадково, адже якби вони продавалися у зібраному вигляді, то займали б набагато більше місця не лише на складі продавця, а й у покупця. У зв'язку з цим слід також відзначити, що далеко не кожна людина, яка купила коробку, зможе її зібрати. Як це не дивно, але не всі можуть у цьому розібратися і запитують: «Як зібрати коробку для посилки Нової пошти?». Хоча, в принципі, нічого складно в цьому немає, і на сторінках нашого інтернет-магазину ви зможете знайти всю необхідну інформацію про це і не тільки. Плюс ви завжди зможете попросити допомоги в цьому питанні нам, як продавця поштової упаковки НП, якщо самі не розберетеся.

Купівля коробок оптом за стандартом «Нової пошти» у Дніпрі: у яких випадках їх купують і де саме?

Коробка Нової пошти 17 х 12 х 0.5 см Сьогодні картонні коробки «Нової пошти» можна купити в Дніпрі як поштучно, так і оптом від 100 штук. У такому разі виникає питання: «Для чого і в яких ситуаціях можуть знадобитися картонні коробки «Нової пошти» відразу і у великій кількості?» Адже очевидно, що переважна більшість середньостатистичних споживачів купує картонні коробки для посилок у невеликій кількості. Крім того, оскільки компанія «Нова пошта» традиційно не розкриває подробиці купівлі клієнтами пакувальних матеріалів для посилок, зовсім незрозуміло, чи багато випадків оптової закупівлі тих самих картонних коробок на загальному фоні використання поштової гофротари? Загалом, давайте самі спробуємо з'ясувати, в яких випадках і як саме самозбірні та чотириклапанні коробки для посилок за стандартом НП у Дніпрі купують оптом? Однак із застереженням: в даному випадку ми можемо спиратися насамперед на свій власний досвід і враження, оскільки за останні роки безліч клієнтів компанії «Експрес Упаковка» купували картонні коробки оптом за розмірами Нової пошти або аналогічної конструкції та призначення.

Добре. То навіщо можуть знадобитися оптовому споживачеві поштові коробки для посилок у Дніпрі у великій кількості? Як ви, напевно, знаєте, будь-які вироблені товари або готова продукція випускаються в упаковці. Така упаковка називається споживчою. Потім товари повинні якимось чином потрапити на прилавки магазинів (роздрібна реалізація) або склад до певного покупця (оптовий продаж). Для реалізації таких завдань використовується спеціальне транспортне пакування та послуги мувінгових компаній. Власне кажучи, картонні коробки «Нової пошти» у разі виконують функцію транспортної тари, а сама компанія займається доставкою продукції, тобто мувінгом. І тепер це все помножте на обсяг таких операцій, які кожен конкретний виробник готової продукції в Дніпрі виконує щодня, щомісяця і, нарешті, щорічно. Після всіх цих нескладних маніпуляцій із цифрами та висновків стає цілком очевидно, що для багатьох виробничих підприємств набагато вигідніше купувати картонні коробки Нової пошти великим оптом. Адже різниця в ціні закупівлі, наприклад, чотириклапанної коробки 470х 400 х 420 мм оптом і в роздріб може становити близько 30-40%. А якщо мати на увазі великий опт (від 1000 штук і більше), то там взагалі можна заощадити до 70% вартості на кожній коробці в замовленні. Також важливо розуміти, що незалежно від типу та категорії товарної продукції для відправки Новою поштою у Дніпрі можна купити оптом картонні коробки від виробника дуже і дуже дешево . Давайте розглянемо конкретні приклади.

Не секрет, що сьогодні величезна кількість продуктів харчування та непродовольчих товарів вирушають покупцям Новою поштою. І для таких відправок, безумовно, потрібні картонні коробки . Бажано стандартизувати під формат випуску такої продукції підприємством. Візьмемо для прикладу дитяче харчування, яке випускається у вигляді сухих розчинних сумішей. Яка упаковка потрібна для надсилання поштою оптових партій такого товару? Пояснюємо: максимально дешева та надійна. Плюс потрібно пам'ятати, що для поштових коробок такого формату є ще й особливі вимоги щодо показників міцності та експлуатації та санітарних норм. Погодьтеся, щоразу витрачати час на пошуки коробок такого формату зовсім недоречно, а тому переважно поштові коробки НП у Дніпрі для пакування дитячих товарів купуються саме оптом, причому у перевірених виробників. За таким принципом купуються картонні коробки для відправки поштою випічки, круп, напівфабрикатів, піци і фаст-фуду – тобто, за великим рахунком, для будь-яких видів харчових продуктів. Однак до картонних коробок такого типу пред'являється ціла низка вимог і саме від того, де саме будуть куплені поштові коробки НП оптом, залежатиме успішність усієї операції загалом.

Екологічність та безпека упаковки для поштової доставки харчових товарів неймовірно важлива. Більше того, на сьогодні це просто неможливо оминути. Ну, неможливо все доставляти власним автотранспортом! Це і дорого, і клопітно. Звідси і попит на послуги компанії "Нова пошта" та картонні коробки за стандартом НП у Дніпрі у виробників продуктів харчування. Тож не варто дивуватися з того факту, що сьогодні поштові коробки для посилок не повинні залишати присмаку, запаху або слідів на упакованих товарах. Плюс продукти харчування, що відправляються поп поштою споживачам, у будь-якому випадку повинні зберегти свій смак, аромат, колір і так далі, адже їх ще й продати потрібно. При цьому, зрозуміло, поштові картонні коробки НП повинні забезпечувати високий рівень захисту від вологи та пилу, статичних та механічних пошкоджень, а також від різноманітних зовнішніх впливів. Тому виробники харчових товарів до вибору постачальника картонних коробок приділяють особливу увагу, віддаючи перевагу перевіреним професіоналам, які добре зарекомендували себе на ринку.

Де купити онлайн картонні коробки для посилок у Дніпрі оптом за стандартом НП дешево?

Саме відповідальним професіоналом, який може запропонувати вам поштові коробки за стандартом НП у Дніпрі вигідно, є компанія «Експрес Упаковка». Для порівняння ми наведемо вам один із прикладів нашої роботи з оптових поставок коробок за стандартом НП замовнику. Поштові картонні коробки для ліків та медичних препаратів замовляють у нас компанії з Харкова, Києва, Вінниці, Дніпра та деяких інших міст України. Причому досить великим оптом. Нам відомо, що згодом такі коробки з готовими медикаментами надсилаються замовникам поштою по всій Україні. Такі замовники висувають особливі вимоги до коробок з мікрогофрокартону та тришарового гофрокартону за стандартом Нової пошти . Чому? Тут варто звернути увагу до специфіку продукції. Виробництво будь-яких лікарських препаратів можна здійснювати, лише маючи відповідну ліцензію та дозволи контролюючих служб. Ліки не можна виробляти без ліцензії і особливо в кустарних умовах. Напевно, для вас не стане секретом, що обґрунтуванням для отримання/продовження ліцензії такого роду є повна відповідність готової продукції, її зберігання та перевезення санітарним нормам. Власне, такі норми безпосередньо визначають, якого формату та якості має бути поштове впакування. Чи можна купити такі коробки для мед препаратів та ліків у відділеннях Нової пошти? Ні звичайно. Там вам зможуть запропонувати лише відповідність за розміром, не надто загортаючись на інші характеристики пакувальних матеріалів. Власне, це і є одна з причин того, чому поштові коробки НП купують безпосередньо у виробника в Дніпрі за оптовими цінами.

Давайте ще конкретний приклад вам наведемо. Напевно, ви багато разів натикалися на різну рекламу чаю та кави в інтернеті? Сьогодні в Україні існує безліч інтернет- та інстграм-магазинів, які реалізують таку продукцію. Як ви вважаєте, в якій упаковці і як саме вони часто доставляють оптовим покупцям свою продукцію? Все правильно: у спеціальних коробках за стандартом НП та за допомогою компанії «Нова пошта». Поштові картонні коробки для чаю та кави купуються в Дніпрі досить часто і переважно середнім оптом у кількості 500-1000 штук. Не секрет, що при зберіганні чаю важливо зберегти аромат чайного листя. Спеціально для цього в картонних коробках створюється мінімальна кількість повітря, що впливає на захист від обвітрювання. Крім того, упаковка для такої продукції також повинна мати низьку вологопроникність, так як і чай, і кава відрізняється хорошим вбиранням вологи і пари. Ну, а третій важливий фактор – захист продукту від впливу сонячних променів: під їх впливом листя чаю розсихається, що згодом негативно впливає не лише на зовнішній вигляд товару, а й на його смакові якості. Тому для упаковки чаю використовуються лише кілька видів картонних коробок . Причому вони купуються, як правило, великими партіями оптом у перевірених виробників гофротари. Хоча в принципі купити їх можна в будь-кого, адже розміри таких коробок досить зручні, а форма і конструкція в більшості випадків дуже проста для висікання: квадратна або прямокутна.

Ну, і насамкінець давайте розглянемо ще одним приклад купівлі поштових коробок за стандартом НП у Дніпрі оптом. Але тільки цього разу візьмемо приклад із нехарчової групи товарів. Отже, косметика, парфумерія, побутова хімія, різні засоби для догляду за обличчям та тілом тощо. Як ви вважаєте: чи надсилаються такі товари поштою? Зрозуміло. Тому якісні картонні коробки за розмірами Нової пошти у Дніпрі для пакування косметики та парфумерії також мають величезний попит. Цей вид поштових картонних коробок повинен бути не тільки надійним і дешевим, але ще й мати візуальну привабливість. Більш того, унікальність цього виду упаковки полягає в тому, що вона часто повинна бути декоративною. Конструктивно більшість коробок для косметики та парфумерії складаються з двох частин – зовнішньої коробки та вкладиша, що укладається всередину та утримує флакон з духами від пошкодження. Використання різних технологій післядрукарської обробки у вигляді тиснення, фольгування, ультрафіолетового лакування дозволяє надати упаковці ексклюзивного вигляду. Крім того, тришаровий мікрогофрокартон та крейдований ідеально підходить для втілення в реальність будь-яких дизайнерських ідей – для цього використовуються різні види друку. Де взяти такі коробки для посилок за стандартом НП у Дніпрі? Звичайно ж, замовити оптом у надійного постачальника упаковки, який має технічні можливості здійснити випуск таких картонних коробок. Треба сказати, що це досить непросто, тому, якщо вже знайдено такого виробника картонних коробок у Дніпрі, і запропоновані ціни на картонні коробки влаштовують споживача, то коробки купуються саме оптом, оскільки особливості роботи таких виробників упаковки припускають випуск великих обсягів упаковки для різних клієнтів. . Простіше кажучи, по п'ятдесят-сто коробок разів чи двічі на тиждень такі виробники виготовляти просто не будуть. Для них це банально невигідно. Отже, в силу вищезгаданих обставин картонні коробки будь-якого виду для пакування косметики та парфумерії купуються в Дніпрі найчастіше саме оптом.

В інтернет-магазині «Пак Юа» здійснюється цілодобовий продаж картонних коробок за стандартом НП від виробника. Купити у Дніпрі оптом поштові коробки для посилок у нас можна за дуже вигідними цінами і навіть зі знижкою. Мало того, що ціни на будь-яку коробку Нової пошти тут дешевші, так ще й є можливість вибрати будь-який колір коробки. А у відділеннях Нової пошти, на жаль, продаються лише коробки для посилок бурого кольору. Та й далеко не в кожному магазині можна знайти поштові коробки відповідного типу та формату. Адже, залежно від посилки, коробка потрібна велика, середня чи маленька. І далеко не кожен інтернет-магазин чи стаціонарна торгова точка надає повний асортимент картонних коробок Нової пошти у Дніпрі. А в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені всі розміри картонних коробок Нової пошти! Так що, якщо, наприклад, ви захочете придбати велику або навіть величезну коробку для посилок, то ви її точно знайдете. До того ж, працюючи безпосередньо з нами, як з виробником повного циклу гофротари та картонної упаковки, ви зможете купити оптом будь-які коробки «Нової пошти» розмір у розмір. Замовляючи поштові коробки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» , розміри можна вибрати різні, оскільки на ваш вибір буде більше 500 різних видів упаковки та гофротари! Більше того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок за стандартом НП у Дніпрі з будь-якого картону чи гофрованого картону. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок Нової пошти будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найнижча ціна на картонні коробки «Нової пошти» оптом в Україні. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок Нової пошти оптом в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» . Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн