Як упакувати новорічний подарунок правильно?

Новорічна упаковка Україна завжди відрізнялася і відрізняється великою різноманітністю пакувальних матеріалів. Подарунки, презенти, сувеніри тощо. на Новий рік можна запакувати дуже по-різному, та й не просто запакувати. Сьогодні новорічне пакування в Україні поєднує в собі елементи святкової атмосфери, так званий вау! ефект і, очевидно, традиційні споживчі характеристики упаковки. Тому не варто дивуватися з того факту, що купити новорічну упаковку в Україні сьогодні можна дуже різну і дуже по-різному. Наприклад, новорічні коробки можна купити різної форми, розміру, з різними варіантами оформлення та візуального супроводу. Подарунковий папір рясніє різноманіттям кольорів і відтінків, не кажучи вже про практично необмежені можливості друку зображення або текстової інформації. Дійсно, виробники святкового пакування та тари в Україні під Новий рік надають споживачеві величезний асортимент виробів для вибору. І, з урахуванням всього цього різноманіття та різноманітності пропозицій з продажу подарункової та новорічної упаковки, у цій статті ми розглянемо найбільш затребувані та найпопулярніші види упаковки та тари для подарунків, сувенірів та подарункових товарів напередодні новорічних свят. Допоможе ж нам у цьому, за традицією, що склалася, асортимент новорічної упаковки , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Новорічна упаковка 2021: що в тренді?

Коробки из мелованного картона для новогодних подарков Для початку ж поговоримо про те, які нововведення в порівнянні з минулим роком зазнала новорічна упаковка? Які пакувальні матеріали для подарунків сьогодні у тренді? Як краще прикрасити подарунок на Новий рік залежно від ситуації та конкретного адресата? У яких випадках та яку саме святкову упаковку для новорічних подарунків краще використати? І які сьогодні ціни на упаковку для подарунків на Новий рік пропонують виробники гофротари та упаковки? Загалом, далі поговоримо саме про тренди в подарунковій та новорічній упаковці 2020-2021.

Почнемо з того, що будь-яка упаковка для подарунків , у тому числі новорічна, повинна відповідати і тематиці свята, і характеру адресата подарунка. У такому разі ваш подарунок буде надовго запам'ятаний та гідно оцінений. Крім того, важливим моментом є ще й уміння правильно подарувати. Доведений факт: чим старшою стає людина, тим більше вона відчуває радості не від самого факту отримання подарунка, а від процесу його дарування. При цьому ніхто не сперечається, що отримувати презенти завжди приємно, проте дарувати іншим людям яскраві та хвилюючі емоції – безцінно. І найчастіше подібні емоції переважають у ті моменти, коли даруються чи виходять новорічні подарунки. Як у цій ситуації правильно підібрати упаковку для подарунків на новий рік? Насправді все дуже просто: потрібно знайти якийсь баланс між ціною на новорічну упаковку, її якісними та візуальними характеристиками. Чим дешевше коштує упаковка для подарунків на Новий рік, тим краще – тут цілком очевидно. Ну, а з приводу якісних та візуальних можливостей ми докладніше поговоримо далі. Крім того, залишається головне питання: «У що саме та як упаковувати подарунки на Новий рік?» Адже сьогодні практично у будь-якому магазині можна красиво оформити будь-який презент. Тільки як саме – поки що незрозуміло. Вся справа в тому, що в цьому випадку необхідно і дотриматися всіх правил надійною упаковкою. Плюс та подарунок загалом та упаковка для нього зокрема повинні гарантовано порадувати отримувача. Причому зробити це яскраво та незабутньо, особливо це важливо, коли йдеться про дітей. Але й доросла людина цілком може здивуватись подарунку від своїх рідних та близьких, якщо вибрати упаковку для подарунків правильно.

Основні тренди в подарунковій упаковці цього року досить звичні – при упаковці подарунків просто не обійтися без подарункових коробок, подарункового паперу та гарного наповнювача для створення ефекту доповненості до будь-якого подарунка. Це досить звичні види упаковки для подарунків, але з року в рік вони більш ніж актуальні, адже навіщо вигадувати собі складнощі, якщо можна швидко та дешево купити упаковку для подарунків оптом чи в роздріб, яка перевірена часом та гарантовано зможе і захистити подарунок чи подарунковий товар. на продаж, і водночас добре його прикрасити і ефектно подати одержувачу. А ось далі починаються різні варіанти: і подарункових коробок, і паперу для пакування подарунків, і подарункових пакетів, і навіть наповнювачів для пакування подарунків існує безліч. Що з цього в тренді напередодні Нового року? Поєднання практичності та яскравості. Сама подарункова упаковка повинна бути надійною і зручною, а її оформлення має бути яскравим і незабутнім.

У будь-якому випадку варіанти оформлення подарунків на Новий рік у 2020 році зводяться до вибору певних пакувальних матеріалів, без яких просто не обійтися. Саме про них ми далі поговоримо окремо і конкретніше. Тут теж важливо розібратися, оскільки сама по собі святкова упаковка – це дуже широка та об'ємна за складом пакувальних матеріалів область. А ми, зі свого боку, хочемо виділити найвигідніші за ціною та найактуальніші з погляду можливостей оформлення пакувальні матеріали. До того ж, якщо порівнювати різні види упаковки для подарунків різних типів, зроблені з різних матеріалів, що мають різні розміри, то цілком точно зрозуміло, що той самий подарунок може в різних видах і моделях упаковки виглядати по-різному. Безумовно, якщо святкові коробки та пакети для пакування подарунків, які є певним усередненим виходом у будь-якій ситуації. Але якщо додати крапельку фантазії та трохи знань, то святкове пакування на Новий рік може стати справжнім шедевром. Зокрема, як ми вже сказали вище, для упаковки подарунків традиційно воліють картонні коробки. А тепер уявіть, що ці коробки самі по собі, навіть без малюнка, вирізняються чимось незвичайним. Наприклад, формою чи конструкцій. Наприклад, ті ж подарункові коробки самозбірної конструкції та подарункові коробки з окремою кришкою та окремим дном бувають різні за своєю конструкцією. У них може бути безліч цікавих елементів конструкції, порівнянних з дизайнерськими рішеннями в інтер'єрі. Різні клапани, замочки, стіни, решітки – все це може виглядати дуже красиво. Ось уявіть собі, що звичайну картону. коробку ви прикрасили картонною обічайкою у вигляді незвичайного орнаменту та перев'язали гарною стрічкою. А стандартні клапани-замочки виготовлені у вигляді якихось незвичайних фігурок. Саме такі дрібниці і дозволяють досягти бажаного «вау!» ефект при врученні подарунків на новий рік. Особливо такі конструкційні «незвичайності» справляють велике враження на жінок, у яких потяг до прекрасного апріорі вищий, ніж у чоловіків.

Що ж до матеріалів, з яких святкова упаковка для подарунків на Новий рік може бути виготовлена, то все залежить від того, що саме ви виберете у вигляді основної упаковки для подарунка. якщо це святкові коробки на Новий рік , то тут переважають вироби з тришарового мікрогофрокартону, багатошарового пресованого картону або крейдованого картону. Чому? Все просто - різний друк на таких коробках виглядає особливо ефектно. Але при цьому по-різному. Хоч крейдований, хоч крафт картон, хоч тришаровий мікрогофрокартон і зроблені, по суті, із сировини на основі паперу, але при цьому вони досить різні і з технічних характеристик, і візуального сприйняття. І це все безпосередньо відображається на картонних коробках з цих матеріалів без друку, що з печаткою. А особливо чутлива різниця у подарунковій упаковці. Все-таки тут візуальна складова відіграє далеко не останню роль. Так що, далі давайте про коробки для подарунків з крейдованого та крафт картону, а після і про подарункові коробки з мікрогофрокартону з печаткою поговоримо трохи докладніше.

Якщо ж ми говоримо про подарунковий папір для новорічних свят, то тут перевага надається яскравим та незвичайним видам оформлення паперу. А ось сам по собі папір може бути звичайнісіньким. Справа все в тому, що можливості друку на сьогоднішній день дозволяють навіть зі звичайного обгорткового паперу з макулатури щільністю, скажімо, 80 гр/м2 зробити ефектну обгортку для різних подарунків і сувенірів. Крім того, не варто забувати, що папір – це дуже гнучкий за своїми можливостями пакувальний матеріал. Тому використовувати пакувальний папір в оформленні подарунків та особливо подарункових наборів можна дуже по-різному. Як, втім, і подарунковий наповнювач, який начебто спочатку йде як засіб для заповнення пустот у пакувальних коробках. Але за певного рівня фантазії з його допомогою створюються зовсім дивовижні подарункові композиції. І так далі тренди новорічної упаковки в 2020-2021 році зводяться до того, що навіть звичні, перевірені часом пакувальні матеріали є відмінним вибором новорічної упаковки. Питання лише в тому, що потрібно вибрати правильну упаковку, яка буде справді святковою. Тож далі ми поговоримо про такі види упаковки докладніше.


Упаковка для новорічних подарунків - купити оптом

Подарочная самосборная коробка Але спочатку все-таки поговоримо про комерційну складову подарункової упаковки. У що сьогодні упаковують подарункові товари та різні новорічні товари на подарунок виробники цих товарів? Тут, зрозуміло, є свої нюанси, оскільки виробництво подарункових товарів, поставлене на потік, потребує великої кількості пакувальних матеріалів (причому часто однакових) і в стислі терміни. Тому виробники новорічних товарів банально не можуть собі дозволити чекати кілька тижнів, поки виготовиться навіть дуже гарне та незвичайне дизайнерське упакування – у середині січня новорічні товари вже не будуть ні кому потрібні. Тут все логічно. Тому і тематично оформлена упаковка потрібна вчасно. Такі особливості використання подарункової упаковки у промислових обсягах дещо звужують коло застосовуваних для пакування подарунків, сувенірів, подарункових наборів та подарункових товарів пакувальних матеріалів. Крім того, питання ціни тут відіграє важливу роль. Так що, не варто дивуватися тому факту, що для виробників новорічних товарів вигідна купівля упаковки для новорічних подарунків – це купити новорічне упакування оптом, недорого, швидко і швидше отримати її з доставкою.

Найбільш популярним на сьогодні видом упаковки для подарунків в Україні, яка купується саме оптом, є, звичайно, пакувальні коробки . Куди ж без них. Справа все в тому, що коробки для новорічної упаковки використовуються дуже універсально, плюс до того ж поточна різноманітність пропозицій на ринку дозволяє вибрати подарункові коробки хоч для індивідуального пакування подарунків, хоч для групової, хоч для товарів харчової групи, хоч для нехарчових товарів. Тобто пакувальні коробки для подарунків на сьогоднішній день – це основний вид упаковки. А якщо ми говоримо про промислову упаковку подарункових товарів, то практично безальтернативний. Тому сьогодні якщо мається на увазі промислова упаковка для новорічних подарунків - це практично завжди купити оптом картонні коробки або коробки з інших матеріалів. Однак тут варто відразу відзначити, що варіантів виготовлення подарункових коробок не з картону або гофрокартону існує маса, але через сукупність характеристик вони не користуються популярністю. Інша справа – новорічні коробки для подарунків із картону чи гофрованого картону. Тут і ціна тішить, і функціональні можливості дуже різноманітні, а головне купити оптом новорічні картонні коробки в Україні сьогодні зовсім нескладно.

Подарункові коробки з картону та мікрогофрокартону як упаковка для новорічних товарів на продаж зарекомендували себе просто чудово. Для їх високої якості та безпроблемної експлуатації споживачами виробнику гофротари потрібно лише підібрати відповідний конкретному призначенню вид сировини, а також дотриматися технології виробництва. Тобто за фактом нічого особливо складного. Це, до речі, ще одне пояснення тому, що сьогодні подарункових коробок з такої сировини для упаковки новорічних сувенірів та презентів продається безліч. Але в експлуатаційних можливостях цих двох видів популярних новорічних коробок є чималі відмінності, які впливають на особливості попиту виробників новорічних товарів. так наприклад, подарункові коробки з картону та з мікрогофрокартону – це два абсолютно різні види подарункової упаковки, з різними можливостями в упаковці товарів. Вони різняться і видом, і формою, і ціною, і найголовніше призначенням. Якщо подарункова коробка потрібна для того, щоб розмістити подарунок невеликого розміру та ваги, то, наприклад, новорічні коробки для подарунків вибираються з легкого та красивого картону. Різного, звичайно. Тут можливо безліч варіантів: це можуть бути коробки для подарунків з крейдованого картону, новорічні коробки з хром-ерзац картону або просто новорічні коробки з крафт-картону целюлозного натурального кольору.

Коробки для новорічних подарунків з картону та мікрогофрокартону, безумовно, як і будь-які види пакувальних коробок можуть бути дуже різної форми, розміру, кольору та мати ще безліч різних індивідуальних особливостей. Особливо це стосується подарункових коробок з одношарових картонів та багатошарових пресованих картонів на кшталт хром-ерзацу або крейдованого картону. З новорічними коробками із багатошарового мікрогофрокартону трохи простіше. Тут всі відмінності зводяться найчастіше до конструкції та розміру. Також сьогодні ні для кого не секрет, що гарне оформлення подарунка важливе не менше самого, власного кажучи, подарунка. Тому хоч подарункові коробки з одношарових картонів і поступаються коробкам з багатошарових гофрокартонів у міцності, функціональності та довговічності, тим не менш, купити оптом новорічні коробки з крейдованого картону, наприклад, сьогодні в Україні хочуть анітрохи не рідше, ніж міцніші подарункові коробки з тришарового мікрогофрокартону. . Крейдовані картонні коробки з крафт-картону, наприклад, сьогодні в Україні є популярним видом упаковки у виробників та імпортерів різних парфумерних виробів, різних засобів догляду, косметичних товарів – тобто тих приємних дрібниць, які прийнято дарувати жінкам на Новий рік. Якщо ж говорити про приклади використання новорічних коробок із тришарового мікрогофрокартону, то тут уже йдуть зовсім інші товари. Так, наприклад, в Україні сьогодні новорічні подарункові коробки найчастіше використовуються для пакування різного посуду, виробів зі скла, керамічних предметів. Тобто чогось тендітного і водночас дуже цінного. І жорсткість упаковки, її захисні можливості тут відіграють важливу роль, ніж оформлення. Іноді для надання подарунковим коробкам більшого шарму в них вкладають картонну або матер'яну підкладку, кольорові картонні стінки або перегородки. Це, безумовно, підвищує статусність подарунка загалом, і, як показує практика, для багатьох людей нашій країні це не останню роль.

Формат, форма, конструкції та розміри промислового пакування для подарункових товарів – це все дуже індивідуально. Але, безумовно, є певні види подарункових коробок, які популярніші за інші з ряду причин. Так, виробники подарункових товарів у нашій країні набагато частіше купують картонні коробки оптом маленького та невеликого розміру. Крім того, варто відзначити, що у більшості випадків виробники нехарчових товарів використовують подарункові коробки для індивідуального пакування. Тобто одна товарна одиниця – одна коробка для її продажу. Варто відзначити і той факт, що, крім звичних для будь-яких пакувальних коробок відмінностей за формою, кольором, конструкцією та способом складання, для картонних коробок для подарунків характерна ще й часта наявність додаткових елементів оформлення. Наприклад, новорічні подарункові коробки для товарів в Україні часто оформляються додатково ще й внутрішніми пухирчастими плівками різного кольору, кольоровим пакувальним папером, спеціальною фольгою, поролоном чи стрейч-плівкою. В цілому ж, для новорічної упаковки подарункових товарів сьогодні купити оптом хочуть різні картонні коробки. Різних розмірів та конфігурацій, конструкцій та форм, кольорів та відтінків. Вони допомагають красиво оформити будь-які подарунки та сувеніри: посуд, одяг, косметику, канцелярське приладдя, м'які іграшки – практично будь-який предмет чи набір предметів, які плануються для продажу на вітрині магазину чи супермаркету.


Новорічна упаковка для подарунків великого розміру та/або нестандартної форми

Креповая подарочная бумага Зрозуміло, далеко не завжди новорічні коробки для подарунків можна використовувати. Як і, наприклад, у транспортній упаковці, при упаковці новорічних товарів бувають випадки, коли використовувати саме коробки для подарунків просто не є можливим з низки причин. Як бути у таких ситуаціях? Ми вже розповідали вам раніше в наших статтях про різні види транспортної та споживчої упаковки для нестандартних товарів та вантажів. Так от у випадку з упаковкою для новорічних подарунків та новорічних святкових товарів ситуація приблизно така сама, але з певними нюансами. Тут також працює принцип: неможливо упаковати в коробку – отже, потрібно використовувати обгорткові матеріали з тематикою Нового року. Тобто, банально вибрати щось, чим можна гарно обернути подарунок чи подарунковий товар, зберігши при цьому всі атрибути свята. Які пакувальні матеріали для цього підходять? Найрізноманітніші, але у тренді цього року далеко не всі з них. так що далі давайте трохи докладніше зупинимося саме на популярних обгорткових матеріалах для пакування новорічних подарунків.

Папір для упаковки подарунків , безсумнівно, є класичним вибором упаковки для подарунків. Так, навіть сьогодні, якщо споживач не знає, у що саме упаковати подарунок чи сувенір він вибере або подарункову коробку, або скористається подарунковим папером. Однак якщо говорити про справді великі обсяги використання подарункового паперу, то саме в упаковці є два варіанти товарів чи предметів, для яких новорічний подарунковий папір є відмінним вибором – це квіткові букети та упаковка негабаритних предметів. При цьому, і першому, і в другому випадку в Україні в 2020 році застосовуються різні види паперів: починаючи з крепового паперу для квіткових букетів і закачуючи кольоровий крафт-папір високої щільності. Сюди можна віднести і кольорові одношарові картони невеликої щільності. І креповий, і кольоровий пакувальний папір можна використовувати для пакування як одних і тих же видів подарунків або подарункових товарів, так і для різних. Якщо ми раніше підкреслювали універсальність та практичність подарункових коробок, то, повірте, у паперу для пакування подарунків можливостей ще більше. І це навіть без урахування затребуваності подарункових паперів в оформленні інтер'єру та художній справі.

Наприклад візьмемо одне з найпопулярніших видів паперу для індивідуального пакування подарунків негабаритного розміру – кольоровий креповий папір. Які подарунки та подарункові товари упаковують у такий папір? Та різні, насправді. Це може бути букет свіжих троянд, декоративні квіти або взагалі якийсь настільний сувенір. Справа все в тому, що кольоровий креповий папір відрізняється від звичайної пакувальної своєю фактурою та яскравою кольоровістю. На вигляд вона виглядає просто як жатий папір, проте це далеко не все. Кріповий, або кріплений, папір являє собою гофрований папір, який має дрібноскладчасту поверхню з підвищеним подовженням до розриву. Таким чином, весь процес пакування презенту в креповий папір до банального простий. Він проходить у кілька етапів: спочатку подарунок обертається папером, і з двох боків робиться запас у 3-4 см. Аркуш складається з розмітки, і непотрібний шматок рулону обрізається. По краях довга частина паперу підгинається на 1,5-2 см із двох сторін. Стик по центру склеюється скотчем, а весь шов ціликів закривається стрічкою з бантиком. Найцікавіше, що за таким принципом за допомогою кольорового крепового паперу можна запакувати новорічний подарунок абсолютно будь-якого розміру! Що ж до міцностно-експлуатаційних можливостей крепового паперу, то вони ні в чому не поступаються візуальним якостям цього виду упаковки. Кріповий папір для пакування подарунків – це папір відмінної міцності, який здатний витримувати різні зовнішні впливи, не втрачаючи своєї структури. Така фактура паперового полотна виходить у процесі виробництва. Так, папір обробляють на спеціальній кріплювальній машині або циліндрі папероробної машини з метою отримання на паперовому полотні дрібних поперечних складок. Ця особливість дає дуже велику варіативність в упаковці подарунків та навіть у дизайнерському оформленні приміщень. Стандартні види крепового паперу мають гарну жорсткість і міцність. Вони ідеально підходять для створення новорічного подарункового упакування як для особистих презентів, так і для продажу подарункових товарів.

На цьому ми, мабуть, закінчимо говорити про новорічну упаковку 20-21 загалом. У наступних статтях ми обов'язково повернемося і до святкових коробок, і до подарункового паперу, а також розглянемо інші актуальні види упаковки для подарунків та подарункових товарів. А на завершення нашої статті хочемо нагадати, що найбільший асортимент упаковки для подарунків ви зможете знайти в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тут представлені новорічні товари виключно від виробника, купити які можна як у наявності, так і на замовлення в будь-якій кількості.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн