Дешева скотч-плівка для пакування товарів, вантажів та подарунків у Кропивницькому

Скотч-плівка сьогодні є одним із найбільш затребуваних видів пакувальних матеріалів. Її застосовують і в упаковці товарів, і у вантажних перевезеннях, і у виробництві, і в ремонтних роботах, і в дизайнерській справі, і в багатьох інших сферах виробництва, торгівлі та послуг. Сьогодні в Україні це настільки затребуваний пакувальний матеріал, що, мабуть, немає жодного населеного пункту, в якому не можна було б придбати скотч-плівку. Однак видів та типів скотчу сьогодні у продажу є безліч. І не варто думати, що прямо всі види скотч-плівки користуються попитом у споживачів. Це не так. Попит на скотч залежить і від конкретного виду скотч-плівки та її моделі, а також від регіону реалізації – у кожному місті України попит на скотч-плівку має свої особливості, обумовлені об'єктивними факторами. У цій статті ми хотіли б розглянути найбільш популярні види скотч-плівки у Кропивницькому, а заразом і з'ясувати, де у Кропивницькому можна купити пакувальний та декоративний скотч за цінами виробника. Простіше кажучи, як купити скотч у Кропивницькому за максимально вигідною ціною. А допоможе нам у поточному аналізі попиту асортимент пакувальної та декоративної скотч-плівки інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут одні з найдешевших оптових та роздрібних цін на скотч-стрічку і в Україні загалом, і в Кропивницькому зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Пакувальний скотч як один з найефективніших рекламних інструментів

Прозрачный скотч с логотипом На сьогоднішній день в Україні серед усіх пакувальних матеріалів найбільший попит мають універсальні пакувальні матеріали, які здатні виконати кілька важливих функцій чи завдань. Наприклад, виконати завдання надійного пакування готової продукції і при цьому ще й ефективної реклами. Все це веде до того, що у великих виробників будь-яких товарів, у перевізників з великим обсягом замовлень, та навіть у будівельників з високим попитом на свої послуги, пакувальні матеріали підбирають не тільки за принципом ефективності, але ще й такі, які здатні рекламувати дану. організацію над ринком товарів та послуг. У Кропивницькому ситуація сьогодні приблизно така сама, як і загалом по Україні. Брендовані пакувальні скотч-плівки набирають все більшої популярності і мало чим поступаються за рівнем попиту традиційно популярним прозорим і коричневим скотч-плівкам. Ефективність реклами на скотч-плівці вже ні в кого не викликає сумнівів, тому такий вид упаковки з кожним роком у Кропивницькому купують дедалі більше, дедалі частіше. До речі, не останню роль у цьому відіграли великі компанії. Наприклад, усім відома компанія «Нова пошта», яка всі посилаються і вантажі в тій чи іншій упаковці проклеює фірмовим скотчем з логотипом компанії. А враховуючи обсяги поштових операцій «Новою поштою», що щорічно здійснюються в Кропивницькому, можете собі уявити рівень попиту та обсяги споживання пакувальної скотч-плівки з логотипом «Нової пошти» в даному місті. Плюс не варто забувати, що практично у всіх сферах торгівлі та сфери послуг сьогодні у Кропивницькому має бути висока конкуренція. І це призвело до того, що будь-які компанії, які прагнуть мати високий оборот своїх товарів або високий попит на свої послуги, особливу увагу приділяють рекламній складовій, рекламі своїх послуг та товарів. І вітаються тут як дорогі маркетингові інструменти (контекстна реклама, зовнішня реклама, реклама у ЗМІ тощо), а й дешевші методи. Тим більше, що серед останніх є не лише високоефективні, а й дуже прості у реалізації. Ось саме до такої групи відноситься скотч з логотипом або, як його ще називають, бренд-скотч. Порівняйте, наприклад, скільки часу і витрачених коштів обійдеться реклама на ТБ, і скільки коштуватиме скотч-плівка з логотипом компанії в Кропивницькому. Цифри абсолютно непорівнянні.

Але це далеко не всі аргументи на користь скотч-плівки з логотипом , які визначають високий попит на нього у Кропивницькому. Є й простіші і очевидніші фактори, але при цьому анітрохи не менш ефективні. Давайте подивимося на ситуацію в профіль і спробуємо зрозуміти, чому багато компаній в Кропивницькому вважають за краще використовувати скотч з логотипом для своєї реклами? У чому переваги такого роду упаковки? По-перше, варто відзначити, що фірмовий скотч виконує всі функції звичайного скотчу, тобто забезпечує цілісність та надійність упаковки, дозволяє покращити зовнішній вигляд продукції, є дуже ефективним захистом від підробок. На його поверхню можна нанести логотип компанії, рекламний слоган, контактні дані чи будь-яку іншу інформацію за бажанням рекламного відділу компанії. Здійснюючи рекламну підтримку продукції, підвищуючи інформативність упаковки, допомагаючи у просуванні бренду, пакувальний скотч з логотипом поєднує безліч корисних функцій. Інформація про виробника, нанесена на пакувальний скотч , необхідна як самому виробнику (при транспортуванні продукції, складуванні, маркування окремих груп товарів), так і кінцевому споживачеві (впевненість в оригінальності продукції, можливість ознайомитися з інформацією про компанію, дізнатися про контактні дані підприємства). Тож немає нічого дивного в тому, що з кожним роком пакувальний скотч із фірмовим логотипом як частина пасивної реклами у Кропивницькому стає дедалі популярнішим.

І на завершення теми популярності пакувального скотчу з логотипом у Кропивницькому давайте поговоримо про його міцнісно-експлуатаційні характеристики та дешевизну виробництва. Адже не варто забувати про те, що будь-який пакувальний скотч (хоч з логотипом, хоч без нього) повинен і свою пряму функцію виконувати, допомагаючи фіксувати товари та вантажі, що упаковуються в тому чи іншому вигляді. Чи можливо купити якісний скотч логотипом в Кропивницькому? Давайте розумітися. Для початку давайте згадаємо, як саме виробляється якісний скотч з печаткою і що він є. Якісний скотч сьогодні виробляють із двоосноорієнтованого поліпропілену, одну сторону якого покривають щільним шаром клею. Основною відмінністю між скотч-стрічками різних видів є розмір. При виробництві скотчу прийнято дотримуватися стандартних ширини та довжини. При цьому для нанесення малюнків, тексту (логотип компанії, слоган, адреса тощо) важлива товщина. Зрозуміло, що найтонша стрічка, розрізом 40 мкм для цих цілей не підійде, тому зазвичай вибирають найбільш товсту скотч-стрічку (у розрізі 48 мкм) або стрічки нестандартних розмірів (50, 52, 54 мкм), які не тільки дозволяють наносити якісні зображення, а й забезпечують максимальну міцність та надійність упаковки товару. Під час друку зображень тексту на скотчі використовують кліше, що дозволяє продрукувати потрібні замовнику символи з певною періодичністю. Кліше виготовляється один раз для цілої партії скотч-стрічки з логотипом. Якщо йдеться про невеликі обсяги художньої обробки скотчу, то доречно використовувати зручну та швидку технологію, яку називають верхньою. У цьому випадку логотип і текст наноситься на готовий скотч. Нерідко поверхню із зображенням покривають також лаком, щоб захистити малюнок від механічних пошкоджень. При такому способі друку вся інформація наноситься на скотч стрічку з використанням трьох відтінків кольорів, плюс колір фону. Нанесення логотипу на скотч за допомогою технології сендвіча (міжшаровий друк) є складнішим і тривалішим процесом, який починається ще на стадії створення скотч-стрічки. Малюнок у разі друкується на прозорій плівці, і вже поверх малюнка накладається шар клею. Серед переваг цього варіанта варто відзначити можливість виробництва більш яскравого, повнокольорового скотчу. Крім того, нанесене зображення в цьому випадку має більш високу стійкість до стирання та механічних пошкоджень. При виготовленні скотчу даним методом з'являється можливість використовувати до восьми кольорів одночасно, тому технологія сендвіча, незважаючи на трудомісткість процесу, користується сьогодні більшою популярністю ніж верхня технологія. Вибір розмірів скотчу , технології нанесення зображення – прерогатива замовника. При цьому логісти та маркетологи одностайно рекомендують використовувати міцні скотч-стрічки, марковані реквізитами, логотипами, рекламними зверненнями.

Купити скотч-плівку з логотипом за цінами виробника у Кропивницькому ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тут на вас чекають вигідні оптові та роздрібні ціни на різні види пакувального скотчу з печаткою з різними варіантами зображення. Ми можемо помістити на пакувальну стрічку будь-яку потрібну вам інформацію. Це може бути, наприклад, логотип підприємства або торгова марка, товарний знак або контактна інформація (номери телефонів і факсів, електронна пошта, рекламний слоган та ін). Крім того, скотч-плівку можна оформити у певному стилі, що підходить, наприклад, під корпоративні кольори Вашої організації, або зробити скотч у патріотичному стилі – у кольорах прапора України з печаткою герба країни чи конкретного політичного чи громадського руху. Купити скотч з печаткою оптом та в роздріб у Кропивницькому, а також замовити нанесення певного малюнка, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» в режимі 24/7. Ми працюємо практично з усіма варіантами зображень і гарантовано зможемо задовольнити навіть найвишуканіші побажання клієнта. Термін виконання залежить від складності зображення, але замовник буде проінформований заздалегідь.


Скотч коричневий та скотч прозорий: застосування в Кропивницькому.

Прозрачная скотч-пленка 200 метров рулон для упаковки Прозора та коричнева адгезивна пакувальна стрічка скотч – це традиційний помічник на складі будь-якого підприємства, у будь-якому магазині харчових та нехарчових товарів. Та навіть водії вантажного автотранспорту в бардачку автомобіля завжди мають ролик скотчу про всяк випадок. Попит на скотч-плівку для пакування чогось у Кропивницькому важко переоцінити. Якщо компанії, зацікавлені в додатковій рекламі, вибирають брендований скотч, то в більшості інших випадків споживачі використовують звичайний дешевий пакувальний скотч різної довжини та ширини намотування. При цьому, хтось віддає перевагу скотч-плівці прозорого кольору, а хтось вибирає коричневий скотч – це не надто принципова різниця, оскільки за фактом ці два види пакувальної скотч-плівки виконують одні й ті самі функції та є взаємозамінними. Більше того, ціна на прозорий скотч та на скотч-плівку коричневого кольору у Кропивницькому сьогодні однакова. Зрозуміло, якщо ми говоримо про однакові моделі за щільністю, довжиною та шириною намотування.

Загалом, популярність і частота застосування пакувального скотчу прозорого кольору без малюнка тримається на високому рівні вже довгі доги. Так само як і скотч-плівки коричневого кольору. Завдяки своїм професійним властивостям та міцному поліпропілену, з якого вони виготовлені, пакувальна скотч плівка даного типу здатна надійно закріпити найрізноманітніші види упаковок із різних пакувальних матеріалів. У тому числі комбінованих. Наприклад, якщо ви хочете прикріпити лист прозорої повітряно-бульбашкової плівки до картонної коробки, то як тут обійтися без скотчу? При виробництві пакувальної клейкої стрічки, фахівці, в першу чергу, піклуються про його міцність та підвищену клейкість. Тому скотч пакувальний в Кропивницькому підходить не тільки для паперових або картонних коробів, але й чудово скріплює краї із пластику та інших матеріалів. Крім того, даний скотч має досить довгий період служби та забезпечує надійне зберігання та переміщення у коробах будь-яких товарів та вантажів. Крім того, саме цей вид скотчу зберігає свої робочі якості навіть при різких перепадах температури.

Пакувальний коричневий скотч (іноді його ще називають «господарський скотч») справді незамінний помічник у багатьох ситуаціях. Перераховувати випадки, коли скотч-плівка коричнева або прозора може стати в нагоді, можна дуже і дуже довго. Наприклад, за допомогою такого скотчу можна приклеїти на стіну плакат, зафіксувати предмет, що зламався, відремонтувати стару книгу, створити ялинкову іграшку – список можна продовжувати до нескінченності. Але й у побуті, й у роботі основним призначенням є упаковка. Даний пакувальний матеріал легко скріплює поліетилен, поліетилен, папір, картон і навіть пластик однаково надійно, забезпечуючи якісну довгострокову фіксацію. Якісна скотч-стрічка від виробника в Кропивницькому відмінно клеїться на великий спектр поверхонь, таких як пофарбовані стіни, дерево, фанера, пластик, картон, метал та ін. При цьому він міцно фіксує площину, що обробляється, і тримається дуже довго.

Як бачите, скотч-плівка - це справді дуже універсальна господарська упаковка, яка буде корисна практично завжди. Тим не менш, особливості використання коричневого скотчу дещо таки відрізняються від застосування скотч-стрічки прозорого кольору. Так, якщо застосування коричневого скотчу найчастіше обмежується промисловими товаротранспортними операціями та вантажоперевезеннями, то прозорий скотч більш універсальний. Завдяки своїй прозорості, він не надто помітний. Ви можете з його допомогою прикріпити до стіни плакат, постер або фотографію, заклеїти сторінку, що розірвалася, в книзі або глянцевому журналі, причому так, що скотч практично не буде помітний. Прозорість скотч-стрічки дозволяє використовувати її для маркування різних речей, приклеюючи бирки з відповідними написами. Крім того, не варто забувати, що прозорий скотч створює герметичну упаковку. З його допомогою можна надійно зберегти вміст поліетиленового пакета, заклеївши його лінією розрізу.

Компанія «Експрес Упаковка» продає оптом та в роздріб будь-які види пакувального скотчу шириною намотування 48 та 72 міліметри. Коричневий та прозорий скотч довжиною від 50 до 1000 метрів у будь-якій кількості за найнижчими цінами у Кропивницькому. Замовити та купити відповідний для ваших потреб скотч не складає особливих труднощів. Для цього вам потрібно лише відвідати наш інтернет-магазин та оформити покупку прозорого чи коричневого скотчу буквально у декілька кліків. При цьому завдяки широкому асортименту пакувального скотчу в наявності ви можете вибрати найбільш зручні його розміри, потрібну ширину, а також вибрати найбільш зручний для вас спосіб доставки. Вибравши з широкого переліку відповідний пакувальний скотч , ви забезпечите надійну цілісність ваших коробів та упаковок, і крім того, у рази збільшите швидкість виготовлення останніх. А швидше визначитися з розмірами стрічки вам допоможуть наші співробітники, які відповідно до габаритів коробів підберуть скотч найнадійніший і найприйнятніший за ціною.


Купити кольоровий скотч від виробника в Кропивницькому

Скотч-пленка красного цвета 66 метров рулон дешево Придбати кольоровий скотч від виробника за найнижчими цінами у Кропивницькому ви також можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете безліч стандартних розмірів та кольорів скотч-плівки в наявності. Крім того, ми пропонуємо вам замовити необхідний варіант кольорового скотчу за вигідною ціною від виробника. Такий скотч зручно застосовувати при упаковці гофротари. Він підходить для проклеювання та забезпечення збереження важких вантажів або різних за міцністю та формою картонних коробок. Крім цього, кольоровий скотч може бути використаний як основа для нанесення необхідної інформації або логотипів. Він є надійним захистом від несанкціонованого розтину, тому що підібрати ідентичний відтінок кольорового скотчу не дуже просто.

Кольоровий скотч , представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є спеціальною забарвленою стрічкою з полімеру, з нанесеним на неї шаром акрилового клею з одного (лицьового) боку. На сьогоднішній день ми продаємо кольоровий скотч у Кропивницькому різної ширини, довжини намотування, діаметра втулки, міцності та липкості, прозорий чи кольоровий, з написами чи без них. Така різноманітність насамперед пов'язана з широтою його застосування, яка сьогодні охопила майже всі сфери діяльності людини у промисловості та побуті. Найчастіше ми навіть не помічаємо, як часто нам доводиться стикатися з клейкою стрічкою протягом дня. Кольоровий скотч використовується як пакувальний матеріал. Однак наявність одного або декількох кольорів його забарвлення створює безліч можливостей виконувати більше різних функцій, ніж звичайний скотч. Він знайшов своє застосування у торгівлі, виробництві та інших сферах діяльності людини, де необхідна не просто упаковка, а й додаткова реклама або солідний зовнішній вигляд упакованої продукції, якщо потрібно підвищувати імідж компанії чи просувати її бренд на ринку, а також необхідно привертати увагу потенційних клієнтів , споживачів та ділових партнерів. Так, кольоровий скотч гарантує повну безпеку вантажу, щільну та міцну упаковку, захист від механічних пошкоджень, потрапляння всередину вологи, бруду, а також надійне закріплення та захист від розкрадання або несанкціонованого розтину. Яскравість кольору також привертає увагу і відповідно допоможе виділити упаковану продукцію в необхідних місцях. Безперечно, кольоровий скотч дуже корисний при роботі з однаковою тарою для різної продукції, що дозволить не плутатися при складуванні та відвантаженні. Адже людина так влаштована, що набагато швидше орієнтуватиметься за кольорами, ніж за будь-якими навіть дуже великими написами, сприйняття і читання яких також забирає певну кількість часу. Крім того, кольоровий скотч допоможе маркувати продукцію. А виконаний з урахуванням корпоративних кольорів та з нанесеним фірмовим логотипом він підвищуватиме імідж компанії, роблячи упакований товар більш впізнаваним та затребуваним.


Продаж декоративного скотчу для оформлення подарунків у Кропивницькому.

Декоративный скотч в стиле вышиванки Декоративна скотч-плівка будь-якого кольору – це чудовий спосіб прикрасити будь-який подарунок у подарунковій коробці. Це сучасна альтернатива оригінальній упаковці, бантам та стрічкам при упаковці подарунків, виготовленні листівок. Він є пакувальною липкою стрічкою або якогось цікавого кольору, або кольоровою скотч-плівкою, на яку нанесено барвисте зображення. Це можуть бути оригінальні декоративні візерунки, цікаві поєднання відтінків або щось інше. Виробництво декоративного скотчу для пакування подарунків та сувенірів у Кропивницькому замовити сьогодні зовсім нескладно – це цілком доступний пакувальний матеріал, який можна купити за ціною від виробника. Це все робить його все більш доступним для широкого використання в упаковці подарунків та сувенірів замість пакувального скотчу. Наприклад, кольоровий скотч червоного або жовтого кольору - це відмінний вибір пакувальної клейкої стрічки. Кольоровий декоративний скотч у Кропивницькому постійно використовується в побуті та на виробництві для склеювання предметів разом, а також для захисного та декоративного покриття предметів. Досить популярне використання дизайнерського скотчу для створення художніх інсталяцій до якогось свята. Вся справа в тому, що кольоровий скотч для упаковки подарунків – це зручний та недорогий варіант упаковки. Крім того, даний вид клейкої стрічки дуже простий та зручний у використанні.

Будь-яка декоративна скотч-стрічка для оформлення подарунків по суті мало чим відрізняється від звичного всім пакувального скотчу. Дизайнерський скотч у Кропивницькому є плівковою стрічкою з клейовим покриттям, що технологічно використовує фізичне явище адгезії. Найбільш поширена у Кропивницькому форма випуску кольорового скотчу – це рулон (або, як ще кажуть, ролик) певної ширини або довжини. Клейка поверхня може бути з однієї або з двох сторін, але саме художня скотч-плівка завжди йде із зовнішньою поверхнею. Оригінальний декоративний скотч використовують ще й у тих випадках, коли важливою вимогою до нього є відсутність у складі полотна або клейового шару хімічних речовин, від яких поверхня, що проклеюється, може пожовтіти. Або після використання скотчу можуть залишитися інші сліди. Тобто затребуваний у Кропивницькому кольоровий декоративний скотч – це хімічно нейтральна та зроблена за спеціальною технологією клейка стрічка. Такий скотч є гарною альтернативою клею – він надійно фіксує деталі, не маже поверхню, легко наноситься і швидко прилипає завдяки високій адгезії. Декоративний скотч може бути використаний для прикраси фотографій, листівок та предметів інтер'єру. Незвичайним, красивим скотчем можна відзначати документи, прикрашати обкладинки зошитів, книг, меблі, посуд, бірки для подарунків, гаджети та інше. Такий скотч відрізняється гнучкістю, тому його легко можна клеїти на згинаються та нерівні поверхні.

Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом та в роздріб у Кропивницькому декоративну скотч-плівку різних кольорів довжиною намотування 50-300 метрів. У нас представлені скотч-плівки для пакування подарунків різних кольорів шириною 45, 48 та 66 мм. Це найпоширеніші у побуті й у художній сфері види декоративного скотчу. Купивши такий скотч оптом чи в роздріб, ви гарантовано отримаєте клейку стрічку відмінної якості за вигідною ціною потрібного вам розміру. Купити художній скотч в наявності оптом чи в роздріб у Кропивницькому можна через спеціальну форму на сайті нашого інтернет-магазину. Або ви можете зателефонувати одному з наших менеджерів - телефони вказані у верхній частині кожної сторінки. Ми працюємо цілодобово сім днів на тиждень. Крім того, кожен клієнт може сам вибрати зручну форму оплати - готівкою або безготівковим розрахунком, а також замовити доставку до будь-якого населеного пункту в межах України.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн