Крафт-папір різної щільності в наявності та на замовлення в Кропивницькому

Крафт папір сьогодні в Україні вважається одним із найкращих варіантів обгорткової упаковки з погляду «ціна/якість». Тому попит цей пакувальний матеріал важко переоцінити. Наприклад, крафт-папір у Кропивницькому сьогодні знаходить своє застосування практично у всіх базових галузях господарського та торгового життя бізнесу, а також активно застосовується у сільському господарстві та у побуті. Більше того, крафтовий папір у Кропивницькому часто використовується не тільки як готовий пакувальний матеріал, але ще й як сировинний матеріал для виготовлення упаковки інших видів – пакетів саше, крафт-пакетів , бандерольних конвертів , конвертів для поштової та адресної доставки тощо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Придбати крафт-папір
Також важливо відзначити, що якісний крафт-папір у рулонах від виробника у Кропивницькому – це екологічно чистий та абсолютно нешкідливий для здоров'я пакувальний матеріал фактично натурального походження. Так, безумовно, папір крафт виробляють за допомогою спеціального обладнання та технології, проте відсутність у цьому процесі будь-яких синтетичних добавок дозволяє не просто отримати повністю екологічний пакувальний матеріал, але й використовувати крафт-папір для пакування чи обгортання будь-яких предметів. У тому числі і для контактного пакування будь-яких продуктів харчування. При цьому будь-який пакувальний крафт (папір у рулонах, пакети та конверти з нього тощо) запросто контактує з будь-якими товарами та вантажами, не залишаючи на слідів, присмаку чи запаху. Крім того, крафт папір не чинить на упаковані предмети жодної хімічної чи механічної дії. Таким чином, ми маємо пакувальний матеріал, який вигідно відрізняється від полімерних плівок відсутністю шкідливого впливу на довкілля та організм людини.

Як ми вже відзначали неодноразово в наших статтях, будь-який папір , що використовується в товаротранспортній упаковці, має можливість пропускати повітря. Особливо добре «дихає» папір крафт, так як при його виготовленні використовується целюлоза з великими волокнами, що залишає в шарі паперу порівняно великі «пори». Саме тому, а також за рахунок підвищеної міцності та стійкості до руйнування, потенційна сфера застосування паперу крафт у Кропивницькому зачіпає фактично весь галузевий спектр торгівлі, сфери послуг, сільського господарства та виробничої сфери. Більше того, останнім часом крафт-папір в Україні загалом та у Кропивницькому зокрема все частіше і частіше використовується для пакування подарунків та сувенірів. Справа в тому, що цей матеріал відмінно підходить для виготовлення прикрас та елементів декору, а також для упаковки негабаритних подарунків, для яких важко підібрати коробки за розміром або іншу упаковку. Дещо грубувата фактура і коричневий колір лише додають цьому матеріалу шарму природності. Ще один безперечний плюс цього паперу – він гладкий, але при цьому міцний, що робить його відповідною поверхнею для нанесення зображень. Цим не забули скористатися художники, які теж часто купують папір крафт оптовими партіями. Завдяки фізичним властивостям і зовнішній привабливості крафт-папір вигідно відрізняється від класичних обгорткових паперів, тому в подарунковій упаковці рулонний папір крафт застосовується не тільки в чистому вигляді, але і в різних варіаціях по оформленню і дизайну. Крім того, рулонний формат фасування та продажу крафтового паперу дозволяє використовувати його для пакування подарункових товарів, подарунків особистого характеру та сувенірів напрочуд універсально і без будь-яких обмежень.

Таким чином, сьогодні у Кропивницькому склалася цікава ситуація, коли папір крафт у рулонах затребуваний у представників бізнесу, сфери послуг та навіть у побутовій сфері. Звичайно, все це сприятливо впливає на попит на цей вид упаковки. Тому останні кілька років закупівлі крафт паперу оптом проводяться набагато частіше, ніж, наприклад, десять чи п'ятнадцять років тому. Як наслідок, останніми роками в Україні зріс не лише попит на крафт-папір , а й пропозиція, звісно ж. Так, поточна різноманітність асортименту та широкі можливості у застосуванні дають можливість купити крафт-папір у Кропивницькому у абсолютно дивовижному за своїм обсягом асортименті. Сьогодні крафтовий папір продається у квадратних метрах і на вагу, може продаватися в рулонах та листах певного розміру, є у продажу різної густини відтінки. Більше того, крафт папір у місті можна вибрати виходячи з конкретного експлуатаційного завдання! Але при цьому різноманітті, зрозуміло, не можна сказати, що всі різновиди крафтового паперу затребувані однаково. Звичайно, є актуальніші моделі обгорткового паперу крафт, а є ті, які купуються досить рідко.

У рамках цієї статті ми хотіли б детальніше розглянути асортимент пропозицій з продажу крафт-паперу в Кропивницькому та Кіровоградській області та з'ясувати, які саме види та моделі паперу крафт мають сьогодні найбільший споживчий попит і чому? Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент крафт-паперу від виробника, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше що саме тут можна купити крафт-папір в рулонах оптом і в роздріб від 1 кілограма за дуже вигідними цінами в постійній наявності.

Крафт папір для пакування за низькою ціною в Кропивницькому

Крафт-папір у листах недорого в Кропивницькому Папір як пакувальний матеріал використовується у Кропивницькому давно та постійно. Пакувальний папір – це свого роду «класика» обгорткового пакування товарів, вантажів, посилок та інших предметів різного призначення. Крафт-папір , якщо говорити по-простому, є покращеною версією класичного обгорткового паперу марки «Е», який довгі роки використовують у нашій країні для обгорткового пакування. Пакувальний папір з позначкою «крафт» більш щільний, міцніший, більш стійкий до механічних пошкоджень папір для пакування, ніж обгортковий. Крім того, на відміну від класичного сірого обгорткового паперу, крафтовий папір на 100% виготовляється з первинної сировини без будь-яких макулатурних добавок і тому має характерний відтінок натуральної деревини. Ну і як бонус – натуральна фактура крафт-паперу навіть сама по собі виглядає дуже презентабельно. Тобто, як ви самі можете помітити, крафт-папір – це обгорткова упаковка кращої якості, більш надійна і презентабельна, ніж класичний обгортковий папір.

Як і деякі інші пакувальні матеріали натурального походження, крафт-папір проводиться шляхом обробки вихідної сировини у заводських умовах за спеціальною технологією. Зокрема, крафтовий папір у Кропивницькому виготовляється з довговолокнистої хвойної целюлози шляхом варіння деревної тріски у сульфатах. Спочатку деревину розпилюють, знімають із неї кору і розмелюють у спеціальних верстатах на тріску. Тріску варять у котлах великого обсягу, додаючи при цьому суміші натрієвих солей та їдкого натру. У ході варіння відбувається делігніфікація - зменшення міцності деревини шляхом видалення лігніну з її складу, у результаті виходить чиста целюлоза. Дана технологія дозволяє переробляти стовбурову деревину будь-яких видів, а також відходи деревообробної промисловості, причому цей процес займає невеликий проміжок часу.

Для того щоб виготовити вже безпосередньо пакувальний крафт-папір , використовують спеціальний агрегат – папероробну машину. Одношаровий папір крафт у рулонах у Кропивницькому робиться на плоскосітковому механізмі. Спочатку розведена водою до рідкого стану та відфільтрована від сміття паперова маса подається для відливу на довгу сітку, яка рухається. У процесі вода виходить із маси через комірки, залишаючи волокна осідати рівним шаром. Потім починають роботу преси та вали для віджиму. Вони видаляють вологу, що залишилася. Остаточне сушіння проводиться за допомогою системи циліндрів, що підігріваються зсередини, обтягнутих тканиною. Каландри розгладжують вийшов папір, надаючи їй однакову товщину. Останній етап – намотування готової продукції на рулони або нарізування на листи. На різних етапах даного технологічного процесу крафт-папір таки отримує свої характерні особливості. Зокрема, різні типи та види крафтового паперу відрізняються не тільки механічними характеристиками, але й кольором, фактурою поверхні та її шорсткістю та типом покриття, що наноситься зверху.

На сьогоднішній день в Україні сульфатний процес є, мабуть, найпопулярнішим способом обробки деревини під виробництво крафт-паперу у Кропивницькому. На наш суб'єктивний погляд настільки широке поширення саме варіння сульфатної деревної целюлози пов'язане з такими факторами, як низькі витрати на виробництво, так як деякі реактиви, які використовуються в даній технології, можна використовувати повторно. Крім цього, у процесі виділяються побічні продукти, які знайшли застосування в інших галузях промисловості, а значить, їх можна просто перепродати. Зрозуміло, все це помітно спрощує процес закупівлі сировини для крафт-паперу і, як наслідок, знижує собівартість кінцевого продукту. Зокрема, сьогодні ціна оптом на бобіни крафт-паперу вагою від 500 кілограмів і більше стартує від 14-15 гривень за кілограм і підвищується в залежності від збільшення щільності паперу. Як ви й самі можете помітити, ціна оптом на крафт-папір в Кропивницькому цілком конкурентна навіть на тлі ринку всієї України.

Які різновиди крафт-паперу сьогодні використовують для пакування в Кропивницькому найчастіше та чому?

Крафт-папір у листах будь-яких розмірів недорого Кропивницький та Кіровоградська область На сьогоднішній день крафт-папір є лідером товарної та транспортної обгорткової упаковки у Кропивницькому. Використовують її і для упаковки продуктів харчування, і для будівельних матеріалів, і для поштових посилок та ще цілого ряду завдань. Словом, неймовірно універсально. Однак це якщо говорити загалом. А от щоб зрозуміти, який саме крафт-папір споживачі у Кропивницькому купують найчастіше і чому, потрібно більш предметно поговорити про переваги використання крафтового паперу у тих чи інших сферах господарського та торгового життя міста. Отже, будь-який крафт-папір – це ефективний інструмент захисту будь-яких предметів від основних пошкоджень, що виникають у процесі перевезення, зберігання та продажу будь-якої готової продукції чи особистого майна. Відповідно, найбільший попит має саме той вид крафт-паперу, який зі своїми безпосередніми обов'язками справляється найкраще. До того ж потрібно ще й враховувати ціну на 1 м2 крафт-паперу в Кропивницькому. І за сукупністю «ціна/якість» на сьогоднішній день у місті найбільшим споживчим попитом користується крафт-папір щільністю 120 гр/м2 у роликах та бобінах різного розміру та ваги. Саме її використовують у своїй роботі транспортні компанії міста, а також поштові оператори у Кропивницькому.

Щодо упаковки товарів, то тут часто настільки щільний крафт-папір не потрібний, хоча виробники продуктів харчування, як правило, віддають перевагу крафтовому паперу підвищеної щільності. Стандартний варіант крафт-паперу для зберігання та перевезення харчових та нехарчових товарів – це крафт-папір у рулонах щільністю 80гр/м2. Якщо товари мають гострі краї або якусь складну форму з безліччю вигинів, то в такому випадку використовується крафт-папір щільніше, наприклад, 100 гр/м2. Крафтовий папір з дизайнерським оформленням зазвичай купується невеликої щільності – 60-80 гр/м2 для нього, як правило, більш ніж достатньо. Приблизно така ж щільність у крафт-паперу , що застосовується для реклами, пакування посилок, оформлення вітрин чи приміщень, а також для пакування подарунків. І, нарешті, крафт-папір щільністю 50 гр/м2 і менше.

Цей вид крафтового паперу купують у Кропивницькому досить часто та у великому обсязі. Так, безумовно, такий папір для упаковки має цілком відчутні мінуси. Проте її ціна за 1 м2 (12-14 гривень) приваблює велику кількість споживачів. Особливо тих, хто хоче купити крафт-папір для одноразового пакування або крафт-папір для виробництва кракфт-пакетів в Кропивницькому. До того ж з погляду практичності крафт-папір невеликої щільності зарекомендувала себе як універсальний пакувальний матеріал, хоч і з обмеженим терміном експлуатації. Крім того, є безліч ситуацій, коли висока міцність паперу просто не потрібна. Наприклад, крафт-папір для застилання прилавків або крафт-папір для квітів. Такі різновиди паперу крафт також переважно йдуть невеликої щільності, плюс часто порізані на листи. Ну, і власне кажучи, це знову одноразовий варіант упаковки, в якому підвищена міцність і довговічність просто зайві.

Таким чином, ми маємо дивовижний приклад універсального пакувального матеріалу з фактично необмеженими можливостями застосування. Через свою екологічність крафт-папір у Кропивницькому підходить для упаковки всього і вся: починаючи від продуктів харчування та закінчуючи виробами машинобудівного виробництва. У рулонний крафт-папір сьогодні загортають сталеві деталі та металоконструкції, промислові комплектуючі та інструменти, продукти харчування та товари сільського господарства, товарні вантажі та поштові посилки, а також багато чого іншого. Чим така приваблива для споживачів у Кропивницькому пакувальний крафт-папір ? Нагадаємо основні її переваги, яких мало або зовсім немає, наприклад, у полімерних плівок, які, по суті, є альтернативою крафт паперу. Отже, основні переваги крафт-паперу :

  • відносна міцність, яка зумовлена технологією її виготовлення;
  • повітропроникність, завдяки чому навіть продукти харчування, що швидко псуються, можуть «дихати», а значить залишатися тривалий час свіжими;
  • здатність вбирати велику кількість вологи і тим самим захищати упаковані в неї товари та вантажі від вогкості;
  • натуральність матеріалу, його найвища екологічна безпека та легкість утилізації чи переробки.

По суті, сфера застосування пакувального крафт-паперу обмежується лише його щільністю та форматом. А що щодо чогось, окрім упаковки? І навіть тут є, що сказати на користь застосування крафт-паперу . Наприклад, крафтовий папір застосовується як витратний матеріал у процесі виробництва великої кількості товарів харчової групи. Також це найкращий матеріал для виготовлення паперового шпагату. З крафт-папір виходить міцний, щільно скручений шнур. Ламінат для покриття підлоги виготовляється з ДВП та паперу. І оскільки він складається з кількох верств, кожен з них має свої функції. ДВП (основа) забезпечує ламінатній плиті міцність. Між основою (ДВП) та декоративним шаром укладається крафт-папір, просочений попередньо спеціальними смолами. Це потрібно для посилення ударної міцності і жорсткості дошки.

У виробництві меблів широко застосовуються пластики високого тиску HPL (HighPressureLaminate), які відрізняються термостійкістю, стійкістю до стирання, волого- та хімічною стійкістю. І це пов'язано багато в чому завдяки тому, що їхню основу складають листи крафт-паперу , просочені термопластичними феноловими смолами. При виробництві блоків із керамзитобетону також застосовується крафт-папір. Так, щоб отримати дрібноточкову фактуру лицьової поверхні виробів, на лист крафт-паперу наносять водорозчинний клей, потім висипають керамзитовий гравій, з якого викладається потрібний візерунок. Після повного висихання клею отримане зображення кладуть на дно форми і зверху укладають арматуру і керамзитобетонну суміш, яку ретельно ущільнюють. Після тепловлажностной обробки формах, вироби витягають, а папір їх змивається струменем гарячої води. Як ви самі можете помітити, всі вищезгадані приклади досить чітко показують переваги крафт-паперу перед іншими матеріалами того ж призначення. І мова тут не обмежується тільки упаковкою.

Де купити крафт папір від виробника в Кропивницькому за найнижчими цінами?

В інтернет-магазині «Пак Юа» ви можете купити крафт-папір у рулонах за найнижчими цінами у Кропивницькому. Ми продаємо екологічно чистий папір для пакування різних марок за різними цінами. У каталозі нашого інтернет-магазину на сьогоднішній день представлено крафт-папір різної щільності та призначення в рулонах, а також у листах різної довжини та ширини. У нас ви можете купити недорого від 1 кг крафт папір в Кропивницькому для упаковки всього, що тільки забажаєте. Наприклад, якщо ви хочете купити крафт-папір для застилки прилавка під м'ясо або рибу, то ми готові запропонувати вам найнижчі ціни на нього в Кропивницькому сьогодні! А якщо, наприклад, вам потрібний презентабельний крафт-папір для упаковки одягу чи взуття, то в каталозі інтернет-магазину «Пак Юа» ви зможете обрати товарний папір крафт для таких завдань за найнижчими цінами в Україні.
Зокрема, на сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Пак Юа» представлені:

  1. Крафт-папір для пакування марки «А» - це найбільш міцний та міцний пакувальний папір, при його виготовленні використовується виключно невибілена целюлоза без будь-яких добавок та домішок. Підходить для пакування будь-якої складності.
  2. Пакувальний крафт-папір марки «Б» - при виготовленні паперу для пакування даного типу до основної сировини додається невелика частка макулатури, готовий папір має трохи пухку текстуру, можлива наявність помітних вкраплень, а її міцність трохи знижена порівняно з пакувальним папером марки «А» . Використовується для всіх типів упаковки, крім упаковки товарів та вантажів із гострими краями.
  3. Папір крафт марки «В» – папір, при виробництві якого використана досить велика частка макулатури. Крафт-папір даного типу поступається за міцністю пакувального паперу марок «А» і «Б», але коштує дешевше. Усереднений варіант паперу для пакування товарів харчової та нехарчової груп.
  4. Крафт-папір марки «Д» - целюлозний пакувальний папір, щільність якого становить не менше 40-60 г/м2. Вона відрізняється еластичністю, тому використовується не тільки для пакування товарів та вантажів усіх категорій, але ще й як сировина для виробництва крафт-пакетів, для застилання прилавків, а також пакування м'ясних та рибних товарів на винос.

Дані крафт-паперу ви можете купити в Кропивницькому в будь-якій кількості на сайті інтернет-магазину «Пак Юа» . Крім того, компанія «Експрес Упаковка» приймає замовлення виготовлення крафт-паперу інших типів. Наприклад, у нас ви можете замовити виготовлення крафт-паперу наступних типів:

  • папір тонкий різаний – крафт-папір з гладкою поверхнею щільністю 45 гр/м2. Рекомендується для упаковки продуктів харчової групи, також для обертання непродовольчих продуктів;
  • папір середній різаний - крафт-папір з шорсткою поверхнею щільністю 55 гр/м2. Може застосовуватися для пакування продуктів харчування, скла, дзеркал, елементів меблів, текстилю, світильників, посуду, захисту будь-яких поверхонь від дряпання;
  • папір глянсовий з просоченням - крафт-папір щільністю 65 гр/м2. Використовується для обертання та пакування жирних та маслянистих товарів та вантажів харчової та нехарчової груп.

Всі моделі крафт-паперу , представлені в наявності в каталозі інтернет-магазину «Пак Юа» , можуть бути світло-коричневого, темно-коричневого або золотистого кольору. Вибір недорогого паперу крафт якогось певного виду залежить лише від вас, зрозуміло. Реальні розміри крафт-паперу в рулонах або листовому форматі, а також його характеристики суворо відповідають заявленим показникам у картці товару. Ми цінуємо довіру наших клієнтів, тому особливо ретельно стежимо за точністю інформації, яка вказана в характеристиках усіх товарів компанії.

Також важливо зазначити, що в описі характеристик крафт-паперу ми використовуємо тільки звичні для покупця величини (наприклад, метри та кілограми), а ось фути або дюйми ви не побачите, оскільки ми постаралися надати найбільш повну та зрозумілу при цьому інформацію про всі моделі паперу крафт. Безпосередній продаж крафт паперу Кропивницькому здійснюється в рулонах і в листах за готівковий і безготівковий розрахунок, виходячи з вартості 1 м2 або 1 кг крафтового паперу.

Заявка на виробництво крафт-паперу на замовлення здійснюється в телефонному режимі або ж за допомогою листа на електронну пошту. Докладно опишіть потрібні вам розміри та параметри паперу, і він буде виготовлений у найкоротший термін. Для того, щоб замовити виготовлення недорогого крафт-паперу в Кропивницькому, скористайтесь контактними даними, вказаними у верхній частині будь-якої сторінки сайту інтернет-магазину «Пак Юа» .

На завершення нашої статті хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Пак Юа» ви можете купити оптом або в роздріб будь-які пакувальні матеріали від виробника за найнижчими цінами в Кропивницькому. Постійна наявність усіх товарів на сайті компанії. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево будь-які пакувальні матеріали в Кропивницькому прямо зі складу. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Пак Юа» . Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн