Купити архівні коробки для зберігання паперів формату А3 і А4|Опт і роздріб.

Архівні коробки та картонні бокси для паперів у Києві

Архівні картонні коробки є дуже затребуваним видом упаковки. І це зовсім не дивно, оскільки різних комерційних офісів, представництв різних компаній, державних установ у Києві більш ніж достатньо. А така зручна і недорога упаковка, як архівні картонні коробки або архівні бокси, стане в нагоді в будь-якій установі, що має справу з документообігом. Архівні картонні коробки використовуються для довгострокового зберігання документів у спеціально обладнаних приміщеннях. Це гофротара суто спеціального призначення, хоча за своїми можливостями здатна використовуватися універсально. В принципі, коли люди хочуть купити архівні картонні коробки , то практично зі стовідсотковою ймовірністю вони будуть використовуватися за призначенням, тобто як коробки для паперів. Найчастіше такою упаковкою користуються великі організації, для яких важливо, щоб паперовий архів орієнтувався не один співробітник, а ціла група. Тому й дбають про угруповання паперів та документацію.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Загалом, для архівного зберігання документації використовуються різні види коробок. Благо кількість відповідних самозбірних конструкцій дуже велика - є з чого вибрати. Архівні короби, архівні бокси , архівні папки, накопичувачі для документів – це все може бути гофротарою, тобто зроблено з картону чи гофрокартону. Однак зустрічається архівна упаковка у Києві та із пластикових матеріалів. Коштує вона в рази дорожче, але, незважаючи на це, споживачів такого роду упаковки для зберігання паперів у Києві теж більш ніж достатньо. Картонні архівні коробки бувають різних конструкцій, можуть мати окремий корпус і кришку або бути повністю самозбірними. Кришки для архівних боксів також у свою чергу бувають роздільними знімними та нероздільними відкидними. У будь-якому випадку архівні коробки найчастіше передбачають наявність кришки, тобто найбільшим попитом у Києві користуються саме архівні коробки з кришкою . Також архівні картонні коробки передбачають у своїй конструкції наявність прорізаних ручок, які роблять зручною їх перенесення у процесі архівування чи складування. Архівні короби завдяки своїй конструкції використовуються для різних завдань, вони будуть корисними на роботі, вдома, в гаражі або на дачі для зберігання різних речей. Основним же матеріалом для виробництва архівних картонних коробок, як правило, є тришаровий гофрований картон різної висоти профілю. Але буває, що замовляють і п'ятишарові картонні коробки для сортування та зберігання паперів.

Архівні бокси для документів у Києві також набули широкого поширення. Вони мають зручну самозбірну конструкцію. І завдяки цим конструкційним особливостям архівні бокси для паперів дуже міцні. Вони підходять для різних завдань, будуть чудовим помічником у процесі зберігання документів і важливих паперів в офісі, або потрібних документів вдома. Та й переїзд організації з одного приміщення до іншого з архівними боксами стане набагато простіше. Взагалі кажучи, архівні бокси в Києві використовуються для зберігання та перевезення різних паперів і документів. Іноді потрібен картонний бокс під вагу не більше 3 кілограмів, а іноді вага упакованої в одну коробку документації може перевищувати 20 кілограмів. Причому не лише документації. Хорошим прикладом тут є папір для принтера, який використовують у будь-якій організації. Так ось для транспортної упаковки такої продукції таки застосовуються архівні картонні коробки самозбірної конструкції з кришкою, розраховані на велику вагу. У середньому одна така коробочка з папером важить близько 10 кілограмів. Так що, враховуючи настільки різноманітні вимоги до ваги вантажу, що перевозиться, архівні коробки і картонні бокси для паперів у Києві просто не можуть бути однаковими за розміром або виготовлені з однієї сировини. На сьогоднішній день архівні бокси в Києві виготовляються з різного гофрокартону та з різними видами обробки зовнішнього шару. Хтось хоче, щоб архівний бокс ще й захищав від ультрафіолетового сонячного проміння. Комусь важливо купити архівні картонні коробки, які зможуть захистити документи від вологи. Але загалом низька ціна на архівні коробки та бокси з гофрокартону та екологічна безпека цього матеріалу роблять свою справу. Так що серед інших рівних архівні коробки та бокси виготовляються саме з гофрокартону. Ну, чи мікрогофрокартону – коли як. Так що основними вимогами до архівних картонних коробок та боксів для паперів, виходячи зі споживчого попиту на сьогоднішній день, є міцність та екологічність упаковки, надійність конструкції та хороша довговічність коробок, невелика власна вага та високий рівень опору на розрив та до продавлювання.

Ну, а далі давайте поговоримо про те, де ж у Києві можна купити якісні архівні коробки та картонні бокси для паперів та від чого. Звичайно ж, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір якісної та недорогої гофротари та упаковки від виробника у Києві.


Архівні коробки для паперів та бокси для документації: що і де можна купити у Києві?

Архівні картонні коробки та бокси для паперів з гофрокартону найдешевше купити у Києві можна у виробників гофротари. Втім, цілком очевидно, що ціна на будь-які картонні коробки у Києві у виробників завжди буде дешевшою, ніж у перекупників. Проте більшість великих виробників картонної упаковки готові продавати свою продукцію лише великими партіями оптом. А це не завжди потрібно і всім потрібно. Все ж таки архівна гофротара – це досить специфічний вид упаковки. Її, звичайно, активно купують, але для пакування готової продукції її ніхто практично не використовує. Виняток лише упаковка паперу для принтера тощо. Так що найчастіше архівні коробки і тим більше бокси для паперів хочуть купити дрібним оптом або в роздріб, трохи рідше - середньому оптом (у межах 500-1000 коробок). Загалом, купити архівні картонні коробки та бокси для паперів за оптовою ціною у Києві у виробника не завжди просте завдання. Проте вихід є. Ви завжди можете купити таку упаковку для паперів в офіційних магазинах чи інтернет-магазинах виробників пакувальних матеріалів у Києві. Наприклад, у нашому інтернет-магазині.

Інтернет-магазин Пак Юа є офіційним магазином компанії «Експрес Упаковка» у Києві. Тут можна купити в роздріб, дрібним та середнім оптом будь-які картонні коробки у Києві від виробника. Звичайно ж, ви в нашому інтернет-магазині ви можете купити дешево та архівні коробки з гофрокартону та картонні бокси для паперів у будь-якій кількості. У нас діє зручна лінійка цін на архівні картонні коробки. Загальний принцип дуже простий: чим більше коробок у замовленні, тим менша вартість кожної з них. Але купити архівні коробки ви можете навіть в роздріб від 1 штуки дуже дешево. Оптові ціни на архівні коробки в Києві та бокси з гофрокартону для паперів у нашому інтернет-магазині починають діяти при купівлі 100 і більше штук архівних картонних коробок будь-якої моделі з нашого каталогу. Так, при покупці 100 штук ви отримаєте знижку 30% на архівні картонні коробки та бокси для паперів у Києві. Замовивши 500 і більше архівних коробок та/або боксів для паперів, їхня вартість вам зменшиться на 50%. Ну, а купивши оптом картонні коробки для паперів та/або архівні бокси в кількості 1000 і більше штук, ви заощадите 70% на їх придбанні.

Архівні картонні коробки та бокси для паперів, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», - це самозбірні картонні коробки для зберігання та перевезення паперів та різних документів. У них нерідко зберігають документи, цінні папери, важливу кореспонденцію, журнали, книги, буклети та іншу друковану продукцію. Купивши якісні архівні самозбірні коробки саме у нас, ви отримаєте оптимальне пакувальне рішення для зберігання різних документів та матеріалів, яке максимально заощадить ваші гроші та робочий простір. Архівні короби , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» дозволяють не тільки зберігати документи та папери в належному стані, захищати їх від світла, пилу та бруду, але можуть бути виставлені одна на одну до двадцяти і більше штук одна на одну. Тобто, крім виконання основної функції – зберігання документів, купуючи у нас картонні архівні коробки та бокси у Києві оптом чи в роздріб, ви отримаєте чудову можливість заощадити місце у вашому офісі чи на складі. Недорогі та практичні архівні картонні коробки для документів та бокси для зберігання паперів від компанії «Експрес Упаковка» забезпечать вам та вашим співробітникам гранично високу продуктивність та результативність праці. Уніфікований формат виробів дає можливість використовувати їх у будь-яких організаціях. У каталозі нашого інтернет-магазину завжди в наявності архівні картонні коробки та бокси для паперів з гофрокартону в Києві різних форматів та різного зовнішнього вигляду та дизайну.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна дешево купити в Києві оптом та в роздріб архівні коробки з гофрокартону для зберігання паперів формату А5, А4 та А3. Дані види коробок є самозбірними з відкидною кришкою і представлені у нас в каталозі в різних варіантах розмірів і в декількох кольорах. При цьому, картонні коробки для паперів формату А4 та архівні бокси під аркуші паперу А5 формату - це оптимальне поєднання невисокої ціни та приголомшливої функціональності коробок для зберігання паперів. Їхні експлуатаційні можливості просто величезні. Вона підходить буквально для всього. У таких архівних коробках ви можете зберігати книги, журнали, газети, роздруковані на принтері документи та інше. Такі універсальні архівні гофроящики та гофробокси для документів у Києві допоможуть вам розкласти все по поличках та просто ідеальним чином розсортувати всі потрібні матеріали. Це завжди дуже важливо в офісах, організаціях, на підприємствах, у навчальних та медичних закладах, в архівах та бібліотеці. Ми пропонуємо купити недорого архівні картонні коробки та бокси для паперів у Києві на всі випадки життя. Вони достатньо місткі і можуть бути використані для зберігання паперів, паперових матеріалів і всілякої документації різного змісту і призначення.

Архівні картонні коробки та архівні бокси формату А2 та формату А1 (під ватман) в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити оптом та в роздріб дуже дешево виготовлені з п'ятишарового гофрованого картону. На сьогоднішній день у каталозі на офіційному сайті нашого підприємства вони доступні для покупки оптом та в роздріб в режимі онлайн, але також ми виробляємо такі архівні коробки великого розміру на замовлення в декількох десятках різних конфігурацій. Усі фото товару відповідають реальному вигляду відповідних архівних коробок та боксів, потім тільки у нас ви можете купити архівну упаковку у Києві найбільш дешево та вигідно. Ціни на архівні картонні коробки та бокси з 5-ти шарового гофрокартону в Києві для оптових закупівель у нас також найнижчі та вигідні. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете досить різноманітний асортимент п'ятишарових архівних коробок та боксів для паперів. Це і бокс, і коробка зберігання документації, і коробка лоток в наявності. Низька ціна на архівні картонні коробки та архівні гофробокси з п'ятишарового гофрованого картону, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», залежить від кількох основних параметрів – схема приблизна та ж, що і у випадку з тришаровими архівними коробками та боксами для паперів , Про які ми говорили трохи раніше. Купити недорого картонні коробки для паперів із п'ятишарового можна середнім і великим оптом. Великий опт на п'ятишарові архівні коробки починається від 500 штук - це найнижча ціна на архівну гофротару в Києві підвищеної міцності. Знижку 30% можна отримати за замовленням п'ятишарових архівних коробок від 250 штук. Ну, а перший опт на архівні коробки та бокси з п'ятишарового гофрованого картону починається від 100 штук.


Низька ціна на архівні коробки та бокси для паперів у Києві

Далі ми розповімо вам детальніше про ціни на архівні картонні коробки та бокси для паперів з п'ятишарового та тришарового гофрованого картону в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки наш інтернет-магазин є офіційним та продає картонні коробки у Києві за цінами виробника, то й архівні коробки та бокси для паперів ми продаємо з мінімальною націнкою. Розрахунок вартості картонних архівних коробок залежить від кількох основних чинників. Перше – це поточна ціна на папір та листовий гофрокартон, а друге – обсяг вашого замовлення. Бажаєте купити картонні архівні коробки для документів дешевше? Замовляйте їх у Києві оптом. Не секрет, що наш завод картонного пакування реалізує власну продукцію на максимально вигідних для клієнтів умовах. Ціна на архівні коробки з картону , запропонована нами набагато нижче, ніж у середньому по Києву. Всі оптові та роздрібні ціни на архівні картонні коробки знаходяться на рівні, доступному великій кількості потенційних споживачів.

За рахунок чого компанія «Експрес Упаковка» може запропонувати вам купити архівні коробки та картонні бокси для паперів у Києві максимально дешево? Наша компанія є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Тільки у нас ви можете купити або замовити за найнижчими цінами оптом та в роздріб картонні коробки будь-якого виду в широкому асортименті. Архівні картонні коробки та архівні бокси пропонуються за низькими цінами оптом та в роздріб у нашому інтернет-магазині у кількох форматах. У нас ви можете купити дешево архівні: коробки з гофрокартону з окремою кришкою і картонні коробки з кришкою, що є частиною коробки, а також архівні коробки зовсім без кришки - архівні бокси . При цьому форм і видів даної гофротари до вашої уваги пропонується безліч. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок в Україні. Тому архівні коробки та картонні бокси для паперів у Києві ви можете вибрати та купити недорого для пакування абсолютно будь-яких предметів – від архівних коробок для паперів до архівних боксів для документів будь-якого формату. Більше 100 різних моделей архівних картонних коробок та архівних боксів для паперів, продаж онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках компанії – і, головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні. .

Виробництво архівних картонних коробок гарної якості з гофрокартону потребує наявності сучасного обладнання та кваліфікованого персоналу, здатного працювати на ньому. Особливо це важливо для картонних коробок складної форми висікання, якими є і архівні картонні коробки, і архівні бокси для паперів та документів. Наше підприємство приділяє важливу увагу цим двом факторам. Підвищена увага професіоналізму співробітників, а також їхнє навчання та перепідготовка дозволяють отримати картонні коробки такого типу дуже високої якості. А накопичений за 10 років успішної діяльності компанії досвід дозволяє ефективно вирішувати поставлені жорсткими умовами ринку та властивого йому високого рівня конкуренції завдання. Саме з цих причин у нас ви можете купити архівні коробки та картонні бокси для паперів у Києві за найнижчими цінами у місті.


Купити коробки для документації від виробника у Києві

Як ми вже зазначили вище, вже понад десять років виготовлення та продаж різних картонних коробок у Києві та загалом в Україні є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Найширший вибір готових архівних коробок та картонних боксів для паперів різних розмірів ви знайдете в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Крім того, в компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво архівних картонних коробок з будь-якого виду багатошарового гофрованого картону. Ми пропонуємо нашим клієнтам виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей і завдань.

Виробництво архівних картонних коробок та боксів із гофрокартону на наших заводах здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення на виготовлення картонних коробок такого типу приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас архівні картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених архівних картонних коробок для зберігання паперів. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання документації в них. Більш детально замовлення на виробництво картонних архівних коробок буде нами виконуватися наступним чином.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва архівних картонних коробок, або боксів для паперів. Вибір матеріалу для виробництва гофротари таокго, досить специфічного призначення зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки архівні картонні коробки (хоч з кришкою, хоч без кришки) повинні будуть забезпечити повний захист для ваших документів від всіляких впливів (волога, вигоряння на солі і т.п.). На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції архівних коробок або боксів для паперів. Для цього вам запропонують вибрати найбільш підходящу конструкцію коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші архівні картонні коробки та бокси для паперів у Києві. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме фарбувати ваші картонні коробки і чи це треба взагалі робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво будь-яких картонних коробок, як архівних чи боксів для паперів, - це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці при виконанні замовлення на виробництво архівних картонних коробок у Києві завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво архівних картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію. Для того щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво архівних картонних коробок, або замовити картонні бокси для зберігання паперів, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом з усіх розмірів та характеристик архівних картонних коробок та/або боксів для паперів на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення архівних коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити архівні картонні коробки та бокси для паперів у Києві оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво картонних коробок для зберігання паперів у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для паперів за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля архівних самозбірних та чотириклапанних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб архівні картонні коробки зі складу. Низька ціна на архівні коробки та бокси для паперів у Києві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок для документів від виробника в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн