Київ

Київ з моменту здобуття незалежності України і до сьогодні є столицею нашої країни. І не просто столицею, це розвинений діловий та культурний центр, у якому проживає кілька мільйонів людей. У Києві розташовано безліч представництв різних компаній та підприємств, адміністративних установ та всі центральні представництва всіх гілок влади нашої країни. Але незважаючи на таку офісоорієнтованість, у столиці України добре розвинений ринок товарів та послуг. Для більшості товарів, що виробляються на території України, саме Київ та околиці є найцікавішим ринком збуту, оскільки в цьому регіоні є найбільш платоспроможним споживачем. І хоч абсолютно всі товаровиробники України і не тільки України хочуть реалізовувати свою продукцію, тут і своїх, місцевих, виробників більш ніж достатньо. Крім того, у такому густонаселеному місті щодня проводиться безліч приватних операцій з руху різних товарів та вантажів. Словом, усі ті показники, за якими зазвичай оцінюється затребуваність пакувальних матеріалів у тому чи іншому регіоні, у Києві реалізовано повною мірою. Тобто на сьогоднішній день Київ є найбільшим споживачем пакувальних матеріалів в Україні. Тільки ось яких саме? Адже упаковка буває дуже різною. Ну що ж, давайте спробуємо далі в цьому розібратися. І, як завжди, на прикладі товарів, що виробляються компанією «Експрес Упаковка». Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Дешева гофротара у Києві

Безперечно, картонна упаковка , поряд з полімерною, сьогодні в Києві користується дуже великим попитом. Це недорога і дуже функціональна «обгортка» для безлічі товарів, яка дозволяє дійсно забути про безліч проблем, що неминуче виникають при зберіганні та перевезенні різних товарів або приватних вантажів (того ж особистого майна, наприклад). Питання лише в тому, де і як у Києві купити гофротару дешевше? Адже пропозицій більш ніж вистачає. Відповідь просто: дивитися та порівнювати.

Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити недорого картонну упаковку оптом чи в роздріб. Причому продаж гофротари ведеться і зі складу, і на замовлення. До уваги наших клієнтів у Києві сьогодні широкий вибір споживчої, транспортної, виробничої та спеціалізованої гофротари та упаковки з картону, гофрокартону, мікрогофрокартону та різних полімерів. Асортимент нашого інтернет-магазину наповнений різними моделями картонних коробок, гофролотків, гофроящиків, гофроконтейнерів, обіцянок, коробок з одношарового картону, внутрішніх та зовнішніх елементів тари та упаковки з гофрованого картону, картону та паперу, купити які ви можете оптом чи в роздріб Києві або в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка».

Вся дешева гофротара, представлена в каталозі нашого інтернет-магазину, - це продукція нашого власного виробництва. «Експрес Упаковка» - це не тільки інтернет-магазин або склад-магазин упаковки, але ще й завод картонної упаковки з хорошим обладнанням та досвідченими фахівцями. Наприклад, у компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок у Києві будь-якої складності. Найбільш технологічно складними у виробництві цілком обґрунтовано є картонні коробки складної форми висікання. Так ось навіть таку гофротару ми можемо для вас виготовити швидко та якісно за будь-якими вашими кресленнями! Або можемо запропонувати вам безліч готових виробів такого формату з нашого асортименту. У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево гофротару та картонну упаковку, виготовлену на обладнанні різного типу. Наше виробництво оснащене технологічним обладнанням, що дозволяє вирішувати безліч завдань залежно від умов, термінів, тиражу тощо. Наприклад, одну і ту ж самозбірну коробку для, ну наприклад, смартфонів, ми можемо виготовити на ротаційному обладнанні, на обладнанні для плоскої висікання (рольовий прес) і на верстатах тигельного типу. Розміри та конструкція коробки, при цьому, ви можете вибрати самостійно виходячи з ваших уподобань. Але що найголовніше – на виробництво навіть кількох тисяч таких коробок у нас піде зовсім небагато часу! Буквально день-два. Але в середньому, залежно від завантаженості наших виробничих відділів, а також від наявності сировини, термін виготовлення продукції з гофрокартону або одношарового картону займає від 3 до 10 днів. Забрати своє замовлення ви можете або самовивозом складу, або в найближчому поштовому відділенні вашого міста, або замовити платну або безкоштовну (залежить від суми покупки) доставку додому або на склад.

Модельний ряд тари та упаковки з гофрованого картону та картону в Києві від компанії «Експрес Упаковка» складається з наступних видів картонної упаковки:

Бажаєте купити оптом відповідну модель споживчої чи транспортної гофротари в Києві? Придбати дешево картонні коробки у Києві від виробника за найнижчими цінами ви можете тільки у нас. Самовивіз зі складу в Києві або картонні коробки з доставкою по Києву та Київській області, коробки з гофрокартону по безготівковому розрахунку - в компанії «Експрес Упаковка» ви можете купити готову гофротару та картонну упаковку в Києві на найвигідніших для вас умовах! Поспішайте!


Пакувальний картон у Києві

Дуже затребуваним виглядом гофротари, у разі транспортної, у Києві був і залишається гофрокартон. Актуальними є багато його видів, але через дешевизну, найбільшим попитом користується двошаровий гофрокартон в рулонах. Це дуже корисний та абсолютно невибагливий до навику пакувальний матеріал. Підходить абсолютно для всього, ще й робиться найчастіше із натуральної сировини. Але це залежить від виробника. Як і деякі інші характеристики гофрокартону у рулонах. У будь-якому випадку, можна впевнено стверджувати, що виходячи з обсягом споживання гофрокартону, споживачі, перевізники, виробники різних харчових та нехарчових товарів його оцінили належним чином. Ним користуються дуже у багатьох випадках та ситуаціях. Гофрокартон у рулонах та пакувальний папір – це сьогодні два найбільш універсальні пакувальні матеріали, які, що називається, завжди стануть у нагоді, та ще й не псуються від часу при тривалому та правильному зберіганні. Через свою універсальність двошаровий гофрований картон у Києві використовується у дуже різних промислових галузях, у сфері послуг і навіть у побуті. Двошаровий гофрокартон служить обгорткою для скла та інших крихких виробів, а також виконує функцію піддону під час ремонту чи транспортування вантажів. Цей екологічно чистий продукт є досить міцним, простим у виробництві та зручним у використанні, після чого його легко утилізувати.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити двошаровий гофрокартон в рулонах оптом та в роздріб за дуже вигідними цінами. Ми пропонуємо вашій увазі найбільш зручні розміри рулону по довжині намотування, а також найбільш практичні формати рулону з урахуванням більшості ходових розмірів вантажних кузовів, контейнерів та полиць для зберігання товарів. Завдяки своєму досвіду, ми постаралися врахувати їх особливості та запропонувати вам найбільш практичні ролики гофрокартону та ще й зовсім недорого. Наш завод випускається двошаровий гофрокартон лише у рулонах. Це м'який амортизуючий матеріал, який ще й чудово зберігає товари від пилу та бруду. Гофрокартон, що випускається компанією «Експрес Упаковка», відповідає всім вимогам державного стандарту якості та всім санітарним нормам. Він має гарну гнучкість, середню жорсткість, має здатність деякий час утримувати вологу і зберігати тепло. Двошаровий гофрокартон буде надійним помічником у багатьох життєвих ситуаціях. Навіть любителям активного відпочинку на природі не складе проблеми взяти з собою рулон гофрокартону, оскільки вага його зовсім незначна, а розмір дозволить йому легко поміститися в багажнику практично будь-якої машини.

Що стосується асортименту, то до каталогу офіційного інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ми постаралися включити найбільш зручні формати рулонів гофрокартону за довжиною та шириною. Багато моделей гофрокартону для упаковки та обмотки товарів і вантажів – у нас ви знайдете все, що вам потрібно. Дані моделі гофрокартону створені з урахуванням актуальних потреб та особливостей експлуатації гофрокартону на виробництві, у транспортних та товаротранспортних операціях, у сфері послуг та у побуті. Він підійде як сировинний матеріал для виробництва, і як засіб для захисту вантажів у транспортних операціях, і як пакувальний матеріал для перевезення готової продукції у сфері послуг. Також гофрований картон від заводу «Експрес Упаковка» буде корисним під час проведення будівельних, ремонтних, реставраційних та монтажних робіт. Не має особливого значення, що планується ремонтувати чи будувати – гофрований картон у рулонах буде корисним у будь-якому випадку. 2-х шаровий гофрокартон часто використовується для прокладання та захисту підлоги, дверей, меблів, вікон під час ремонтних робіт. Є основним матеріалом прокладки при фарбуванні чого-небудь. І в цьому немає нічого дивного, адже за невисокої ціни гофрокартон у рулонах є дуже практичним та зручним матеріалом. Він легко розмотується і змотується, легкий та зручний під час занесення на поверх, без особливих зусиль відмотується на потрібний розмір. У деяких сферах життєдіяльності людини це дуже важливо. Наприклад, монтажники дуже цінують гофрокартон у рулонах за його легкість та простоту у розмотуванні. Картон гофрований двошаровий в рулонах незамінний при транспортуванні та вантажоперевезеннях практично будь-яких товарів та вантажів. В даному випадку він може використовуватися як основна упаковка, і як обгортковий матеріал, і як прокладка між товаром і стіною кузова автомобіля або між рядами і різними палетами продукції. Демпфуючі властивості гофрованого картону в рулонах роблять його основною альтернативою повітряно-пухирчастій плівці при упаковці крихких і б'ються товарів, предметів з чутливими видами покриття. Так, картон гофрований у рулонах у Києві справляється з будь-якими можливими при перевезенні та зберіганні механічними пошкодженнями. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» можна купити дешево картон гофрований в рулонах двошаровий як целюлозний, так і макулатурний. Звертайте увагу на позначення в номенклатурі кожного окремого товару та зможете вибрати та купити недорогий двошаровий картон гофрований у рулонах потрібного вам типу.


Купити скотч та стрейч-плівку у Києві

Другим видом пакувальних матеріалів, дуже популярних, є різного полімерна упаковка. Чому різного роду? Та тому що різних за своїм призначенням, типом, форматом тощо. виробів щодня в Києві використовується величезна кількість. Загалом в асортименті компанії «Експрес Упаковка» представлено кілька видів полімерної упаковки:

  1. Пакувальні неклейкі полімерні плівки - дешева стретч-плівка у Києві.
  2. Захисні та ударостійкі полімерні стрейч-плівки у Києві.
  3. Односторонні та двосторонні клейкі поліпропіленові скотч-плівки у Києві .
  4. Вакуумні поліетиленові пакети Zip-Lock із замками типу « грипер » та « слайдер ».
  5. Поліетиленові пакети Київ з ручками типу «майка» та без ручок;
  6. Полімерні мішки (пп мішки дешево Київ) та поліетиленові пакети великого розміру.
  7. Ткані поліпропіленові мішки .
  8. Полімерні підкладки, прокладки та ізоляційні полотна (пропонуємо низьку ціну на ВПЕ в Ківі ) та стрічки різного типу.

Всі ці різновиди полімерної упаковки користуються хорошим попитом у Києві в різних сферах. Вони можуть бути і транспортною тарою, і споживчою упаковкою, і спеціальним призначенням, і навіть поштовою упаковкою. І саме у відмінностях у використанні та полягають особливості попиту на таку упаковку. Далі розглянемо на конкретних прикладах.

Найбільшу нішу серед полімерних пакувальних матеріалів займають різного роду плівки. Принаймні у Києві саме так. Плівки ці в основному обгорткового типу ( стрейч-плівка , повітряно-бульбашкова плівка) або пакувального типу (скотч-плівка, маркувальний скотч і т.п.). Також високим попитом користуються різноманітні поліпропіленові мішки та пакети з поліетилену чи інших полімерів. Серед такого пакування варто виділити поліпропіленові мішки для сміття та поліетиленові пакети для продуктів типу «майка».

Також окремо варто згадати про поштову упаковку у Києві. Серед таких пакувальних матеріалів найбільш потрібні пакети із замком Zip Lock, а також бандерольні та картонні конверти. Хоча також варто визнати, що стрейч-плівка та пакувальний скотч у відділеннях, наприклад, «Нової пошти» у Києві витрачаються у великій кількості. На те вони і розхідник, тож не дивно.


Картонні коробки та гофротара на замовлення у Києві

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна замовити виробництво будь-якого виду пакувальних матеріалів, представлених на офіційному сайті нашої компанії. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти різні види упаковки у максимально стислий термін. Тому ми пропонуємо вам купити дешево на замовлення упаковку в широкому асортименті розміру, кольору, виду та типу у Києві. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший вибір картонної та паперової упаковки в Україні. У нас ви можете вибрати та купити недорого упаковку для будь-яких товарів та вантажів – від коробки для госптоварів до поліетиленових пакетів-слайдерів для пакування продуктів харчування та інших продуктів харчової групи. Більше 700 моделей упаковки, продаж онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках, а головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом або в роздріб за готівковий або безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні.

Крім того, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб упаковку під друк, що підходить для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Ми надаємо послуги з нанесення одноколірного та багатобарвного шовкотрафаретного друку. Термін нанесення друку зазвичай становить від 1 до 3 днів з моменту подання заявки. Але точніші терміни, а також всю необхідну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії по телефону.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виготовлення недорогої упаковки, зв'яжіться з менеджерами компанії «Експрес Упаковка» по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на офіційну поштову скриньку компанії (e-mail):

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виготовлення необхідних видів пакувальних матеріалів згідно з вашим замовленням.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонну та полімерну упаковку оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво упаковки у Києві. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на гофротару в Києві – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Картонні коробки в Києві: як купити найкращу упаковку для вашого бізнесу



Шукаєте надійні та якісні картонні коробки для вашого бізнесу в Києві? Наша компанія пропонує великий вибір упаковки високої якості для різних галузей діяльності. Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та високі стандарти якості продукції.

Штанц-форми для виготовлення картонних коробок: виробництво та продаж у Києві



Виробництво будь-яких картонних коробок сьогодні неможливо здійснити без спеціального обладнання. Одним із типів такого обладнання є штанц-форми. З їхньою допомогою сьогодні в Києві листи гофрокартону перетворюються на пакувальні коробки різної форми, конструкції та розміру. Про те, де сьогодні можна вигідно купити на замовлення штанц-форми, ми розповімо вам у цій статті.

Де і як купити дешеві самозбірні коробки в Києві?



У період перманентного карантину питання ціни на упаковку стає все більш гострим. Ті ж самозбірні коробки, наприклад, споживачі хочуть купити якомога дешевше. Однак про якість та надійність упаковки теж забувати не можна. Як бути в такій ситуації? У цій статті ми якраз і розповімо вам про найвигідніші варіанти самозбірних коробок для упаковки за співвідношенням «ціна/якість», які можна придбати в столиці нашої країни.

Найкраща упаковка у Києві – в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»



Бажаєте купити пакувальні матеріали від виробника за найнижчими цінами у Києві? Та ще й щоб у широкому асортименті? У цій статті ми розповімо вам, де в Києві сьогодні можна знайти найвигідніші оптові та роздрібні ціни на якісну упаковку у величезному асортименті на всі випадки життя!

«Експрес Упаковка» - лідер упаковки у Києві



Справжнього лідера ринку упаковки у Києві сьогодні визначити вкрай непросто. Для того щоб розглянути і особливості попиту на пакувальні матеріали в столиці, і вивчити різні пропозиції від компаній-виробників гофротари та упаковки в столиці. У рамках цієї статті ми все ж таки спробуємо виявити поточного лідера ринку упаковки, виходячи з різних критеріїв та показників.

Найпопулярніші види упаковки для продуктів у Києві



Упаковка для продуктів є однією з найрізноманітніших видів упаковки та тари в цілому. В даному сегменті в одному лише Києві застосовується понад 30 абсолютно різних пакувальних матеріалів як із натуральної сировини, так і із синтетичної. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші види упаковки для продуктів у Києві 2019 року.

Упакування для переїзду: що саме можна вигідно купити у Києві?



Процес переїзду завжди був і залишається дуже непростим заняттям. Для полегшення проведення переїзду багато магазинів та інтернет-магазинів упаковки в Києві продають і стандартні пакувальні матеріали для переїзду, і спеціалізовані набори для переїзду, в яких нібито є все необхідне. Але чи це так насправді? Чи справді в таких наборах є всі необхідні для переїзду коробки? І які коробки взагалі потрібні для переїзду? Про все це читайте у нашій статті.

Найпопулярніші види подарункової упаковки у Києві



Вибір подарункового пакування відрізняється від звичного вибору пакувальних матеріалів у всіх інших випадках. Це свого роду ритуал, якого потрібно підійти максимально відповідально. Якщо, звичайно, ви хочете справити належне враження на отримувача. У Києві для упаковки подарунків у 2019 році використовувалися різні види пакувальних матеріалів. Які саме? Читайте у нашій статті.

Продаж лляного шпагату в Києві



Льняний шпагат, що використовується в господарських цілях, є знайомим кожному мотузковий матеріал. Мабуть, хоч раз у житті, але кожен з нас ним користувався. Використання лляного шпагату в Києві дуже різноманітне. Його застосовують практично у всіх сферах промисловості, торгівлі та сфери послуг. І скрізь по-різному. У цій статті ми розповімо вам, навіщо і навіщо купують лляний шпагат у Києві. Скільки коштує господарський шпагат у Києві? І де його можна купити дешевше.

Поліпропіленовий шпагат купити Київ



Сьогодні в Києві можна дуже легко і просто купити безліч різних синтетичних мотузок, ниток, канатів та шпагатів для пакування. У чому між ними різниця? У яких випадках саме поліпропіленовий шпагат буде найкращим вибором? Що це взагалі таке, цей пп шпагат? Відповіді на всі ці питання ви знайдете у цій статті.

Показано з 1 по 10 з 40 (всього 4 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн