Кольоровий пакувальний та декоративний скотч у Києві: продаж, види, кольори та відтінки

Поговоривши в минулих статтях про пакувальне скотч та скотч-плівку з печаткою в Києві, сьогодні ми завершимо тему особливостей продажу клейких стрічок типу скотч у столиці нашої країни та розповімо про особливості попиту та використання кольорових скотч-плівок різного типу. І розповісти є про що. Так як скотч-плівки різного кольору в Києві використовуються дуже різноманітно. Це і пакувальний скотч, і маркувальний скотч, декоративний скотч, і навіть скотч-плівка для оформлення подарунків. Все залежить від моделі скотч-стрічки: її кольору та відтінку, довжини та ширини, клейкості та, зрозуміло, ціни на конкретний вид скотч-плівки у Києві. Але все по порядку. Ну, а для того, щоб теорія підкріплювалася практикою, розглядати кольорові клейкі скотч стрічки ми будемо на прикладі товарів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас не тільки найбільший вибір якісної скотч-плівки різних кольорів в Україні, але й низькі ціни на скотч у Києві. Причому як оптом, так і в роздріб. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке кольоровий скотч і які у нього особливості?

Кольорова скотч-плівка, як і звичайна клейка пакувальна стрічка коричневого або прозорого кольору, є клейкою стрічкою з поліпропіленового полотна різної товщини, довжини, ширини і в даному випадку ще й кольору. Кольоровим скотчем прийнято називати будь-який скотч, який має якийсь колір та відтінок, крім прозорого та коричневого. В принципі, коричневий скотч також є кольоровим, проте через особливості застосування і ціни його відносять до групи звичайних скотчів для упаковки. Також важливою деталлю кольорового скотчу є одностороннє нанесення клею. Двосторонніх кольорових скотчів не буває, тому що в них немає сенсу, адже двосторонній скотч склеює дві різні поверхні між собою. Тож тут взагалі немає різниці, якого кольору скотч – прозорого чи, скажімо, чорного. В цілому ж, кольорова скотч-плівка являє собою ту ж клейку стрічку, що і пакувальний скотч. Це застосовувана в побуті та на виробництві плівкова стрічка з клейовим покриттям, що технологічно використовує фізичне явище адгезії. Випускається, як правило, у формі рулону із зовнішньою неклеєвою поверхнею, набагато рідше – із двостороннім нанесенням клею. Використовується для склеювання предметів, а також захисного або декоративного покриття предметів. Клейкість кольорового скотчу також залежить від товщини клейового шару (10-30 мкм), як і у звичайного пакувального скотчу. І клейовий шар, у свою чергу, може бути або акриловий, або каучуковий. Кольорова скотч-плівка в процесі виробництва змотується в ролики певного розміру (довжина та ширина), а також відрізняється щільністю. Словом, все приблизно так само, як і з пакувальним скотчем, про який ми вам розповідали у попередній статті.

Кольорова скотч-стрічка з поліпропіленового полотна є досить звичним і найпопулярнішим видом кольорового скотчу в Києві. Її використовують повсюдно й у різних цілях. При цьому, завдяки дешевизні скотчу та його універсальності, варіантів використання може бути безліч. По суті, ви можете купити недорого білий скотч потрібної довжини та ширини намотування, призначений для упаковки коробок, а використовувати його для прикраси подарункових коробок або як вам заманеться. Липка стрічка кольорова найчастіше застосовується саме як плівка для візуального оформлення чогось. І якщо скотч-стрічка з печаткою має нести в собі якесь конкретне інформаційне навантаження для споживача, то кольоровий скотч має щось просто виділити на тлі решти. До речі, найбільш популярні розміри кольорового скотчу в Києві визначаються саме логікою простого ручного використання в побутових умовах, на виробництві або при наданні будь-яких послуг. Розміри кольорового скотчу найчастіше підігнані саме так, щоб обійтися ручною упаковкою без використання спеціальних диспенсерів або розмотувачів. Завдяки відносно невеликим розмірам така кольорова скотч-стрічка ще й важить досить мало, тому що втулка, на яку скотч намотаний в даному випадку, важить не більше 200 грамів. Загалом все для комфорту споживача, щоб втоми від скотчування ви не відчули.

Кольоровий скотч для промислового пакування в Києві використовується набагато рідше, ніж прозорий або коричневий. Однак використовується. Основною відмінністю промислового кольорового скотчу від звичайного пакувального або подарункового є куди більші розміри. І якщо ширина намотування кольорового скотчу тут приблизно та сама, то ось по довжина скотчу в ролику застосовується набагато більша. Якщо ж ви хочете купити недорого пакувальну клейку стрічку для проклеювання і запечатування чого-небудь за допомогою диспенсера або розмотувача, то в такому випадку вам слід вибрати скотч-стрічку довжиною намотування від 300 і більше метрів. Так як кольорові скотчі невеликого розміру будуть для вас не дуже економічним вибором. Скотч-плівка кольорова для машинного пакування на ринку Києва представлена найрізноманітніша. Причому настільки, що можна легко підібрати розміри скотчу, які підійдуть для абсолютно будь-якого автоматичного або напівавтоматичного диспенсера, а також для проклеювання за допомогою ручних роликових диспенсерів. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом у Києві скотч-плівку будь-якого кольору та відтінку довжиною намотування ль 1000 метрів і більше.

Як ви самі можете помітити щодо кольорового скотчу, з пропозицією у Києві особливих проблем немає. Тому потрібно лише трошки розібратися в його особливостях і характеристиках, а також слідувати деяким порадам щодо вибору кольорового скотчу від професіоналів. Зрозуміло, якщо ви дійсно хочете купити кольорову скотч-плівку в Києві максимально дешево і при цьому чудової якості. Про різновиди кольорової скотч-стрічки ми поговоримо трохи пізніше, а щодо порад на вибір, то давайте про них поговоримо саме зараз, оскільки вони відносяться до всіх видів кольорової скотч-стрічки, яку сьогодні можна купити в Києві. Отже, щоб вибрати кольорову скотч-стрічку правильно, вам слід виходити з призначення цієї клейкої плівки. Хоча б приблизно ви повинні розуміти, що саме ви упаковуватимете за допомогою неї або на які поверхні збираєтеся прикрашати. Так, наприклад, кольорова скотч-стрічка для однієї упаковки коробок з гофрованого картону використовується багатьох видів і типів. Перш за все, варто відзначити, що незалежно від кольору такий скотч може бути поліпропіленовим, або поліетиленовим, а може бути і паперовим. Найбільш практичним та універсальним при цьому є поліпропіленовий пакувальний скотч. Він добре проклеює, не псується від пилу, бруду, перепаду температур, зручний у використанні. Тобто, щоб ви не збиралися проклеювати, важливо, щоб вам було зручно користуватися скотчем, а сам скотч був гарної якості і не рвався в руках.

Крім того, будь-яка кольорова скотч-стрічка для пакування товарів або пакування подарунків може бути різної ширини намотування. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо скотч-плівки різного кольору шириною намотування 45, 48 та 72 мм. Який скотч при цьому вибрати залежить тільки від вас. Так всі ці три види скотчу ідеально підходять для пакування картонних коробок, а от якщо потрібно оформити подарунок, то вони підходять більше для пакування подарунків середнього та великого розміру. Для маленьких презентів варто вибрати скотч-плівку завширшки менше. Наприклад, скотч будь-якого кольору шириною від 5 до 20 мм. В даному випадку будь-який вузький поліпропіленовий скотч у Києві вам підійде.

І коли ви вже визначилися, який іменний кольоровий скотч вам потрібен і для яких цілей, варто максимально низькі ціни на нього. У цьому вам допоможе інтернет-магазин «Експрес Упаковка». Тут представлені різні види пакувального та декоративного кольорового скотчу за найнижчими цінами у Києві оптом та в роздріб. Крім того, у нас ви можете замовити оптом скотч-плівку будь-якого відтінку дуже дешево. Ну, а тепер давайте детальніше поговоримо про відмінності між кольоровим пакувальним скотчем та декоративною скотч-плівкою для подарунків різного кольору. Почнемо, мабуть, із кольорової скотч-плівки для упаковки.


Скотч-плівка різного кольору для проклеювання картонних коробок та іншої тари Київ

Отже, кольорова скотч-плівка для пакування . Який на неї попит у Києві? Адже ні для кого не секрет, що кольоровий скотч коштує трохи дорожче, ніж прозора пакувальна скотч-стрічка. То навіщо він тоді потрібний? Основне призначення кольорового пакувального скотчу – це полегшення розпізнавання різних видів та груп товарів на складі, спрощення його сортування та перевезення. Це такий собі розхідник, що дозволяє спростити облік товарів і товарообіг у компаніях, де асортимент продукції обчислюється сотнями різних позицій. І за допомогою різних видів тари, а також скотчування клейкою стрічкою різних відтінків вирішується проблема його ідентифікації на складі. Продукція різних категорій промислового, харчового, побутового та інших призначень поділяється на види, типи, підвиди та групи. При її фасуванні кольорова скотч-стрічка дозволяє відзначати тару з кожною групою товарів якимось відмітним знаком. Смуга певного кольору підкаже, що лежить в упаковці. Наприклад: кондитерський цех випускає кілька видів солодощів. Коробки з червоною стрічкою, що клеїться - це еклери, з зеленої - торти з вафельними коржами, а з жовтою - тістечка з масляним кремом і т. д. Тобто, за рахунок використання кольорового скотчу різного кольору відбувається оптимізація процесу складування, відвантаження і, як наслідок , прискорюється процес доставки товарів кінцевого споживача. А це завжди важливо, особливо, коли йдеться про швидкопсувні товари.

Кольоровий скотч для тарної упаковки готової продукції є в певному сенсі чимось середнім між звичайним прозорим пакувальним скотчем і скотч-плівкою з певним логотипом. Оформлення тари скотчем із логотипом не завжди потрібне, а прозорий скотч не дає можливості маркувати товари різних груп. Саме за таких обставин кольоровий пакувальний скотч корисний найбільше. Маючи високий ступінь адгезії, кольоровий скотч служить надійним пакувальним матеріалом для скріплення гофротари, картонних та паперових ящиків, поліетиленових пакетів тощо – як звичайний прозорий або коричневий скотч, про які ми розповідали в попередніх статтях. А маючи варіативність у візуальному оформленні груп товарів може стати дешевшою заміною скотч-плівці з печаткою чи логотипом. В даному випадку він може виконувати всі функції брендованого скотчу, оскільки комбінація певних кольорів і відтінків скотчу, наклеєного на коробку з продукцією, запам'ятовується не гірше, ніж логотип або малюнок.

Різноманітність кольорів та відтінків кольорового скотчу, представленого на ринку Києва, буквально вражає. Їх справді безліч. Однак щодо пакувального кольорового скотчу споживачі найчастіше схиляються до стандартних кольорів. Тому найчастіше у столиці нашої країни купується пакувальна скотч-плівка наступних кольорів:

Такі кольорові скотч-плівки виготовляються із стандартного поліпропіленового полотна на екструдері. А ось сировина для виготовлення кольорового скотчу в Києві застосовується найрізноманітніші, у тому числі і від закордонних постачальників. Зрештою виходить поліпропіленовий матеріал завтовшки 0,0045 мм, на який наноситься тонкий шар, що фарбує. Цей підхід застосовується для скотч-плівки будь-якої товщини основи (поверхні, на яку наноситься клейовий шар). Ну, а клей, у свою чергу, у кольоровому скотчі є спеціальним клейовим складом з акрилової емульсії, для якого характерна висока адгезія (сила адгезії +/- 0,4 кг). Таким чином, виробляються всі ролики кольорового пакувального скотчу різного кольору шириною 48 і 75 мм. Довжина намотування може відрізнятися для роликів різного кольору (наприклад: білий – 38 метрів, червоний – 120 м, синій – 900) – у Києві дійсно можна купити кольоровий пакувальний скотч для вирішення будь-яких виробничих, побутових чи товарних завдань. Будь-який ролик кольорового пакувального скотчу, який можна купити в Києві, є односторонньою клейкою стрічкою, яка намотана на картонну втулку і захищена контрольною упаковкою.

«Але це все досить загальна інформація» - скажіть ви і будете абсолютно праві. Тому питання вибору дійсно якісного пакувального скотчу в Києві залишається відкритим, принаймні – поки що. Щоб купити дійсно хороший пакувальний скотч будь-якого кольору, де кількість сумлінних пропозицій рівнозначна шахрайським, потрібно звертати увагу на ряд речей.

  1. Товщина пакувального кольорового скотчу має бути не менше 40 мікрон.
  2. Якісний кольоровий скотч не повинен мати жодних пошкоджень на полотні.
  3. Намотування ролика має бути рівним і акуратним – обладнання, яке використовують хороші виробники скотчу, це дозволяє.
  4. У момент нанесення кольорової скотч-плівки на поверхню, для її фіксації не потрібен механічний тиск. Досить просто наклеїти скотч та розгладити смугу рукою або спеціальним диспенсером.
  5. Максимальна міцність скріплення якісного скотчу настає приблизно через 30 хв з моменту приклеювання.
  6. Якісно зроблена кольорова скотч-плівка не втрачає своїх властивостей міцності і клею при температурі від -5 до +70 градусів Цельсія.

І останнє, на що слід звернути увагу при виборі пакувальної скотч-плівки будь-якого кольору – це особливості її фасування. Будь-яка якісна кольорова скотч-плівка від виробника споживачеві надходить у запакованому вигляді. Вона може фасуватися в картонні коробки, поліетиленові пакети або ПЕТ-паки. Найголовніше, що відрізняє справжніх виробників від перекупників - це кількість роликів скотчу в одній упаковці. У виробників клейкої стрічки кількість роликів кольорового скотчу завжди фіксована залежно від його довжини, ширини та щільності (читай – ваги). Наприклад: в одній коробці ролики для ручного застосування тільки білого кольору – 36 штук (шириною – 48 мм), в іншій – для конвеєрного – синього, у кількості 6 штук (довжиною – 900 м кожен) і так далі. Перекупники ж на те й перекупники, що завжди ганятимуться за дешевою ціною, щоб згодом заробити своє. Тому купують скотч у різних виробників або роблять самі і, як правило, не звертають особливої уваги на дрібні деталі на кшталт кількості роликів в упаковці. Так що цим можете цим сміливо користуватися і для себе визначати, який пакувальний кольоровий скотч хороший, а який - ні.


Найнижчі ціни на кольоровий скотч у Києві

Ну, а тепер, коли ви вже знаєте, як повинен виглядати хороший кольоровий скотч для упаковки, давайте розберемося, де ж найнижчі ціни на кольорову скотч-плівку хорошої якості.

Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує купити за низькою ціною кольорову скотч-плівку для проклеювання тари та упаковки різних типів і габаритів. Продаж кольорового скотчу здійснюється у Києві за цінами виробника. У столиці купити кольоровий скотч у нашому інтернет-магазині можна самовивіз. По всій іншій території України куплений скотч буде відправлений поштою будь-яким зручним для вас поштовим оператором. Для того щоб купити за найнижчою ціною в Києві кольоровий скотч , вам слід зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених у верхній частині будь-якої сторінки сайту телефонів, або надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей кольорової скотч-плівки на офіційний поштовий скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Кольорова пакувальна скотч-плівка , представлена в каталозі нашого інтернет-магазину, продається за цінами виробника, оскільки постачається нам за партнерською програмою заводом-виробником поліетиленових та поліпропіленових виробів. Самі ж ми є виробниками пакувальної продукції з гофрованого картону та паперу. У тому числі і різноманітних картонних коробок, для пакування яких ця скотч-плівка призначена. У нас ви можете купити дешево у Києві кольоровий скотч та для поклейки картонних коробок, для створення художніх аплікацій, для маркування упакованих товарів, що зберігаються на складі, та для багатьох інших цілей. Наша клейка кольорова стрічка скотч не просто надія і міцна, вона ще й гарантовано захистить товар від несанкціонованого проникнення під упаковку. Остаточна адгезія акрилового липкого шару така, що картон розшаровується при спробі зняти стрічку, не даючи несумлінним співробітникам непомітно розкрити коробку. Для підвищення надійності захисту упаковки, ми також пропонуємо клейку скотч-стрічку різної довжини та ширини, а також якісні розмотувачі для скотчу за найнижчими цінами. Продаж розмотувачів для скотч-плівки здійснюється в роздріб дуже дешево. При цьому розмотувачі розраховані за форматом на представлені в каталозі нашого інтернет-магазину рулони скотч-стрічки Завдяки використанню скотч-плівки від компанії «Експрес Упаковка» ви можете бути впевнені в збереженні упакованого товару або вантажу.

У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину компанія «Експрес Упаковка» постаралася представити максимально різноманітний вибір кольорового пакувального та декоративного скотчу за найнижчими цінами у Києві. Наші оптові та роздрібні ціни на кольорову скотч-плівку в Києві помітно відрізняються від тих, що можна знайти у конкурентів. Залежно від потреб замовника ми можемо запропонувати клейку стрічку скотч будь-якого кольору і відтінку і з різними параметрами міцності, ширини і довжини. Широка кольорова клейка стрічка хороша там, де товщини липкого шару недостатньо для забезпечення надійного заклеювання коробки. Якщо товар досить масивний і схильний до висипання, то підвищення надійності з'єднання стулок коробки можна використовувати стрічку 48 чи 75 мм шириною. Для більш легкого вмісту ми можемо запропонувати купити дешево кольорову скотч-стрічку шириною 30 міліметрів різної товщини. Чим більша товщина стрічки, тим товщі її липкий шар. Саму основу майже завжди роблять 25 мікронів і не змінюють. Така товщина основи достатня, щоб скотч-плівка завжди була міцнішою за клею і не рвалася при розмотуванні під час застосування її для заклеювання картонних коробок. Від маси клею, нанесеного на скотч, залежить глибина проникнення його в мікропори картону та надійність кріплення на ньому. Найлегший товар упаковується стрічкою товщиною 30 мікронів з товщиною акрилової клейової основи 20 мікронів.

В асортименті нашого інтернет-магазину ви знайдете кольорові стрічки скотч, які підходять для фіксації практично будь-якої упаковки, всіх типів покриттів, будь-яких виробів і товарів. Кольоровий пакувальний скотч від компанії «Експрес Упаковка» справді дуже універсальний, але водночас ще й високоміцний та неймовірно зручний у використанні. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує придбати оптом та в роздріб кольоровий скотч високої якості та різних видів. Серед усіх його особливостей найбільш виділяються його відмінні експлуатаційні властивості (еластичність, міцність, здатність витримувати мороз і спеку, вологі та запилювальні умови) та тривалий термін експлуатації. Наша кольорова скотч-плівка дасть вам можливість не тільки швидко і надійно запакувати свої товари, але ще й здійснювати різне маркування або, якщо є необхідність, зробити упаковку святковою. У нас ви можете підібрати кольоровий скотч як для ручного заклеювання, так і для автоматизованих пакувальних ліній. Ми пропонуємо своїм клієнтам високоякісний кольоровий скотч в наявності у Києві у величезному асортименті розмірів та типів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Києві скотч-плівку будь-якого кольору та відтінку у широкому асортименті. Крім того, ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на клейку стрічку скотч будь-якого кольору та відтінку, як оптом, так і в роздріб. Більше 50 різних видів кольорової скотч-плівки завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво скотч-стрічки будь-якого кольору або відтінку за найнижчими цінами у Києві. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі кольорового скотчу у Києві онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки кольорової скотч-плівки будь-якого виду та розміру в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн