Кондитерські та овочеві лотки у Києві: де купити і скільки коштують?

Упаковка для продуктів харчування є одним з найбільш популярних видів тари взагалі. У місті досить великих та не дуже виробників різних харчових товарів, які активно використовують пакувальні матеріали для своєї продукції. Це і споживча упаковка і транспортна гофротара, і спеціалізована тара та багато іншого. Одним із вузькоспеціалізованих видів продуктової гофротари є картонні лотки . Якісь із них застосовуються для пакування кондитерських виробів, якісь для овочів та фруктів, а в якихось взагалі перевозяться бакалійні товари насипом. Тому видів картонних лотків на ринку Києва представлено багато. Мало того, що вони самі по собі бувають дуже різні через безліч використовуваних конструкцій, типів збирання та матеріалів виготовлення. Так ще й спектр продукції, яка упаковується в картонні лотки, буквально величезний. Однозначно можна сказати тільки, що картонні лотки – це, перш за все, лотки для харчових товарів та продуктів харчування. А також, що картонні лотки – це головним чином споживча упаковка , в якій готова продукція потрапляє прямо на полиці магазинів або на склад до замовника чи клієнта. Як транспортне пакування лотки, використовуються вкрай рідко - для цього є набагато більш підходящі види картонних коробок . І особливо картонні лотки не використовуються для поштової упаковки. Отже, у випадку з картонними лотками ситуація схожа на картонні коробки для переїзду – коли вже за назвою коробки стає зрозуміло, для чого саме вона може застосовуватися.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Загалом картонні лотки в Києві користуються високим попитом. Купити лотки у Києві дешево хочуть як оптом, так і в роздріб. Питання лише в тому, які саме лотки за скільки? А ось це ми спробуємо з вами з'ясувати в рамках цієї статті. Звичайно, на прикладі товарів з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір якісних картонних коробок всіх типів від виробника в Україні. Отже, почнемо. Лоток з гофрокартону – це самозбірний ящик особливої конструкції, що використовується для пакування та зберігання різних предметів чи товарів. Також зустрічаються назви кондитерський «телевізор» та екран для кондитерських виробів. Найбільш поширеними варіантами використання лотків з гофрокартону є картонні лотки для зберігання овочів і фруктів і кондитерські лотки. Різниця між цими двома видами картонної упаковки полягає в кількох характеристиках:

  1. Ступінь міцності лотків – лотки для овочів та фруктів повинні витримувати набагато більші навантаження, ніж кондитерські (пізніше ми пояснимо чому).
  2. Сировину для виробництва лотків – для зберігання та перевезення овочів та фруктів у Києві частіше використовують лотки з п'ятишарового гофрокартону, а для кондитерських виробів – гофролотки з 3-х шарового картону).
  3. Колір лотків – для упаковки кондитерських виробів часто використовують лотки з гофрокартону білого або іншого кольору – для більш презентабельності упаковки.

Виробники харчових товарів у Києві віддають перевагу картонним лоткам з багатьох причин. В основному, це низька ціна на лотки з гофрокартону та зручність з конструкції. Коштують лотки у Києві відносно дешево, купити їх не так щоб і важко, а їх конструкція дозволяє використовувати лотки для демонстрації вмісту без відкривання самої коробки, що для багатьох харчових товарів досить критично. Наприклад, для того ж союзного печива, яке банально може засохнути від таких маніпуляцій. А ось завдяки використанню лотків із гофрокартону та харчової стрейч-плівки, випічка, упакована в гофролоток, довго зберігає привабливий зовнішній вигляд і не псується. У постачальників сільськогосподарської продукції вибір картонних лотків має особливості. Але загалом, ситуація приблизно та сама, що й у випадку з кондитерськими – продукти харчування дуже «не люблять», коли їх постійно крутять у руках прискіпливі споживачі. Загалом це все досить загальна картина в цілому. Тому далі знайомитись з картонними лотками докладніше і з'ясовувати, що саме можна купити в Києві.


Які картонні лотки можна купити у Києві?

На сьогоднішній день різних видів картонних лотків на ринку Києва представлено більш ніж достатньо. Однак для перевезення та зберігання таких харчових продуктів, як кондитерські вироби, ідеальним варіантом є відкриті невисокі лотки з гофрокартону. Втім, тара такого типу є відмінним вибором упаковки і для зберігання та транспортування фруктів, овочів, банок із консервованими продуктами та напоїв у пляшках. Тобто картонні лотки цілком собі універсальна упаковка . Залежно від типу картонного лотка та його конструкції його можна використовувати дуже по-різному. Залежно від продуктів, для яких призначені картонні лотки, можна виділити кілька видів:

Основною відмінністю для кондитерських лотків, крім, власне, призначення, є форма і конструкція, які обумовлені особливостями попиту. Так, кондитерські лотки в Києві виготовляються, як правило, з тришарового мікрогофрокартону і рідше зі звичайного тришарового гофрованого картону, і зовсім рідко - з п'ятишарового гофрокартону. Кондитерські лотки можуть мати різну конструкцію, але обов'язково будуть самозбірними - інакше ніяк. По краях кондитерські лотки має горизонтальні борти, часто подвійні. Крім того, лотки для кондитерських виробів відрізняються місткістю, надійністю та довговічністю та витонченою формою, як і будь-яка інша гофротара складної форми висікання.

Лотки з гофрокартону для пляшок і банок розраховані під упаковку скляних виробів. Що вже саме собою створює певні вимоги до матеріалу виготовлення та конструкції. Все-таки скло - матеріал досить крихкий і дорогий, а тому вироби з нього повинні бути упаковані належним чином. Для упаковки такої готової продукції використовуються картонні лотки тільки самозбірної конструкції. Лотки із зшивними клапанами для такого просто не підходять у більшості випадків. Лотки зі зшивними бортами можуть бути прийнятними варіантами упаковки для скляних пляшок лише в тому випадку, коли сама по собі пляшечка має невелику висоту і дуже малий об'єм. Виготовлення самозбірних лотків з гофрокартону для банок і пляшок здійснюється тільки на штанц-формах. І ніколи не використовується степлер чи склеювання, що можливо при виробництві зшивних лотків, які склеюють чи зшивають із чотирьох сторін. Також самозбірні картонні лотки для пляшок і банок часто обтягуються пакувальною плівкою. Термозбіжною або просто стрейч-плівкою - залежить від особливостей упаковується. Загалом коли як.

Овочеві та фруктові картонні лотки у Києві виготовляються як із тришарового гофрокартону, так і з п'ятишарового. Це з тим, що картонні коробки такого плану призначаються під дуже різну вагу продукції. Щось використовується для упаковки овочів та фруктів загальною вагою не більше 3-5 кілограмів, а щось – для в рази більших ваг. П'ятишарові картонні лотки , як правило, характеризуються підвищеною міцністю і більш тривалим терміном експлуатації. Чому, «як правило»? Та тому, якщо не дотримуватися технології при виготовленні коробок, то ніякий, навіть найміцніший матеріал виготовлення не врятує. Також до особливостей овочевих та фруктових лотків можна віднести наявність вентиляційних отворів з боків упаковки.

Крім всіх вищезгаданих видів картонних лотків, у Києві можна купити зовсім недорого ще й лотки з гофрокартону універсального застосування. Вони не мають особливого попиту і потрібні найчастіше у вигляді транспортної тари. Проте на такі лотки попит, хоч і невеликий, але все є. Також важливо відзначити, що за бажання або у разі потреби будь-які картонні лотки можна оснастити додатковими конструкційними елементами. Щоб посилити міцність або збільшити допустиму вагу вантажу тощо. Для цих цілей використовуються прокладки, обичайки, грати або різного роду перегородки. Крім того, до конструкційних особливостей можна віднести і наявність або відсутність різних отворів у бокових стінках лотків. Такі вентиляційні отвори застосовують для правильного зберігання продукції, а технологічними отворами (наприклад, висікання під ручки) лотки оснащують для зручнішого навантаження-розвантаження і так далі.


Продаж кондитерських лотків Київ оптом та в роздріб дешево

Для початку давайте поговоримо про кондитерські лотки у Києві. Все-таки купуються вони тут значно частіше. І на те є свої причини. Спочатку розглянемо пропозицію в Києві в цілому, а потім подивимося, де кондитерські лотки в Києві купувати найвигідніше і чому. Кондитерські гофролотки сьогодні є одним із найбільш затребуваних різновидів пакувальної тари для всіх видів кондитерських виробів у Києві. Вони і як транспортне пакування хороші, а як споживче – так взагалі поза конкуренцією. На вигляд кондитерські лотки являють собою самозбірні коробки, виготовлені з гофрокартону або мікрогофрокартону, але без кришки і з невисокими стінками, часто посиленими в поздовжньому перерізі гофри для більшої міцності. Такі вироби є дуже зручним і практичним видом упаковки з точки зору експлуатації, оскільки одразу дають можливість продемонструвати вміст без потреби відкривати кришку або розривати пакувальну плівку.

Виготовлення кондитерських лотків здійснюються по-різному: використовуються різні технології та різні види гофрованого картону. Наприклад, компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво кондитерських лотків у Києві з тришарового мікрогофрокартону за технологією плоскої висікання на штанц-формах. Але це далеко не єдиний спосіб виробництва картонних лотків у Києві. Хтось, наприклад, використовує п'ятишаровий гофрокартон, а хтось застосовує технологію ротаційної висікання, а інший робить картонні лотки на пресі тиглів і так далі. Загалом ми маємо досить різні способи виробництва кондитерських лотків, так само як і кількість видів і типів лотків, які можна купити в Києві. І це навіть дуже добре, оскільки дозволяє споживачеві вибрати саме те, що потрібно конкретно йому, а не задовольнятися чимось більш-менш відповідним.

Для виробництва кондитерських лотків у Києві завжди застосовується багатошаровий гофрований картон різних видів, з різним типом гофри, висотою та шириною профілю, різної міцності та кольору. Але обов'язково багатошаровий гофрокартон, який може бути одночасно упаковкою, і амортизатором. Одношарові картони за всього бажання просто не зможуть впоратися з таким завданням. Вони просто не тримають удару, у прямому та переносному значенні цього слова. А для більшості кондитерських товарів це дуже критично, адже ніхто не хоче купувати поламане печиво чи розчавлені цукерки. Хіба що після уцінки. Так що зовсім не дивно, що кондитерські лотки виготовляються в Києві саме з гофрованого картону з різною фактурою поверхні. Зовні і всередині гофрокартон гладкий, а середній шар – хвилястий, що створює такі необхідні кондитерській упаковці ребра жорсткості. Саме ребристість внутрішнього шару кондитерського лотка з гофрованого картону дозволяє забезпечити зберігання продукту в коробці за рахунок пом'якшення, амортизації ударів, можливих під час перевезення. Якісні картонні лотки можна використовувати навіть для кондитерської продукції з дуже великою вагою. Для підвищення міцності також підійдуть і бортові стіни в кілька шарів або обичайка.

Картонні лотки , що використовуються саме для кондитерських виробів, відрізняються невеликими габаритами в зібраному вигляді і унікальною компактністю в складеному вигляді. Це важливо тим, що основним споживачем такої упаковки є малі та середні кондитерські виробництва, які не можуть дозволити собі багато місця для зберігання упаковки. А кондитерські лотки у будь-якому випадку займають мінімум місця і виглядають дуже привабливо. При необхідності картонні лотки збираються перед упаковкою збирають у цільні коробки. Для складання не потрібно особливих навичок та умінь – навіть непідготовлена людина зможе з легкістю зібрати картонний лоток. Тим більше, що для цього навіть скотч не потрібен. Втім, у більшості випадків доречно говорити про збірку кондитерських лотків, поставлену на потік. У промислових масштабах використовують автоматичні збирачі упаковки, які у Києві є не тільки у виробників цього виду упаковки, а й на підприємствах, де подібна гофротара використовується за призначенням. Ще одна безперечна перевага, якою можуть похвалитися картонні кондитерські лотки, - це їхня невисока вартість, особливо в порівнянні з іншими видами упаковки. Однак низька ціна у Києві на кондитерські лотки з гофрокартону далеко не єдине, на що слід звернути увагу. Також варто відзначити і чудові експлуатаційні характеристики кондитерських лотків. Незважаючи на зовнішню крихкість, якісні кондитерські лотки відрізняються надійністю, довговічністю, здатністю витримувати високі статичні та динамічно навантаження (це особливо важливо, тому як вантажні лотки зазвичай ставлять по 10 і більше штук один на одного). Кондитерські лотки у Києві виготовляються з урахуванням потенційних перепадів температур. І тут, крім звичайних факторів погоди на вулиці або температури на складі зберігання, важливу роль відіграють ще й особливості товарів, що упаковуються. Багато видів кондитерських виробів упаковуються в лотки в теплому або гарячому вигляді. І, остигаючи, залишають конденсат на стінках коробки. Ну а кондитерські лотки повинні все це витримувати без втрати форми і міцності коробки. Ще однією особливістю кондитерських лотків у Києві є особливості технології виготовлення. Щоб не вдаватися тут у складні технологічні міркування, скажемо просто: це упаковка для харчових товарів, а отже, і виготовляти її потрібно з екологічно безпечної сировини. Мало того, що при виробництві кондитерських лотків виключені будь-які полімерні добавки в сировині, так ще й клей для склеювання шарів гофрокартону має бути на натуральній основі. Як правило, для цього застосовується крохмальний клей. Так-так, все дуже серйозно. Однак у цьому криється і непоганий, так скажімо, плюс - при необхідності або за непотрібністю після багаторазового використання картонні лотки для кондитерських виробів можна відправити на переробку, здавши на макулатуру. Ну і останнім плюсом кондитерських лотків варто вважати їхню зручність конструкції для нанесення рекламної інформації. Конструкція будь-якого лотка для кондитерських товарів влаштована таким чином, що всі чотири бічні стінки лотка чудово підходять для цього. Кондитерські лотки можна пофарбувати в будь-який колір (або в кілька кольорів або відтінків), нанести необхідну довідкову інформацію, будь то вид наданих послуг, контактні дані, логотип компанії або щось інше.


Виробництво картонних лотків у Києві: замовити дешеві овочеві, фруктові та кондитерські лотки за цінами виробника

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво всіх видів упаковки та гофротари в Києві та пропонує замовити виготовлення картонних лотків із тришарового та п'ятишарового гофрокартону за цінами виробника. Ми виготовляємо на замовлення всі види кондитерських, овочевих та фруктових лотків. Виробництво картонних лотків у Києві за розмірами клієнта здійснюється лише за попереднім замовленням від 300, 500 та 1000 штук залежно від вартості картонних лотків та наявності на виробництві матеріалу для їх виготовлення. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства міста і особливостей самих виробів.

Загалом у нас ви можете замовити виробництво картонних лотків у Києві будь-якого типу. Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві різноманітної тари та упаковки з гофрованого картону. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для пакування як звичайних, середньогабаритних товарів, так і на виготовлення нестандартних видів продукції та негабаритних вантажів. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру з п'ятишарового гофрокартону для упаковки холодильника, шафи-купе і т.п. Форма висічки картонних коробок на замовлення може бути обрана на ваш розсуд, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення власне картонних лотків на замовлення займає, як правило, від 1 до 3 днів і здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою.

У компанії «Експрес Упаковка» виготовлення кондитерських та овочевих лотків у Києві виробляється кількома способами. Основною технологією для виробництва картонних коробок такого типу є метод плоскої висікання. За таким принципом виробляються картонні лотки різної форми, розміру та конструкції при замовленні від 500 до 1000 штук. Якщо ж вам потрібно 1000 і більше картонних самозбірних лотків, то виготовлення коробок займе від 1 до 3 днів залежно від завантаженості агрегатів. А для їх виробництва буде використано технологію ротаційної висікання. Крім того, деякі види кондитерських лотків у Києві ми виготовляємо тигельним способом. Дана операція застосовується при замовленні виробів складної форми висікання з безліччю конструкційних або декоративних елементів. Термін виготовлення таких коробок більш тривалий і становить приблизно 3-7 днів з моменту оформлення замовлення.

Незалежно від виду технології, всі картонні лотки в Києві на замовлення ми виготовляємо за допомогою спеціальних штанцевих форм. Завдяки цьому ви не тільки можете бути впевнені у повній відповідності всіх заявлених розмірів номінальним розмірам. Але і зможете самостійно вибрати найбільш підходящі розміри лотків з гофрокартону, а також підібрати вид конструкції лотків, що сподобався вам, по Міжнародному каталогу гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Цей каталог включає всі можливі форми та види конструкцій картонних коробок, так що ми гарантуємо, що у нас ви зможете замовити гофролотки в Києві саме такі, які вам потрібно. Купити кондитерські, овочеві та фруктові лотки з гофрокартону за індивідуальним замовленням ви можете в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш відповідні розміри, тип конструкції лотків і оформити онлайн замовлення за допомогою форми в «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення на виробництво картонних лотків у Києві за їх допомогою. Крім того, ви можете самостійно надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі картонних лотків або кількох моделей лотків із зазначенням найкращого типу матеріалу їх виготовлення на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення картонних лотків у Києві.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво будь-яких картонних коробок, у тому числі і кондитерських або овочевих лотків, становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок з гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка картонних коробок залежить від вашого місця розташування в місті, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати картонні лотки в Києві на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити кондитерські лотки та картонні лотки для овочів та фруктів оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок та лотків у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні лотки з мікрогофрокартону в Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля овочевих, фруктових та кондитерських лотків будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб лотки з гофрокартону та мікрогофрокартону зі складу. Низька ціна на кондитерські та овочеві лотки у Києві . Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних лотків в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн