Види поштових та коробок для доставки в Києві

Київ сьогодні є найгустонаселенішим містом України. Важко повірити, але у столиці нашої країни діють понад сотню різних поштових відділень, а також різні служби доставки посилок, бандеролей та листів. Два найбільші поштові оператори України, «Нова пошта» та «Укрпошта», зрозуміло, надають свої послуги в Києві. Але це всім відомо. Однак окрім них є ще кілька досить великих служб доставки, послугами яких у деяких випадках користуватися набагато вигідніше, ніж за звичкою йти надсилати посилку Новою поштою або Укрпоштою. Можна довго сперечатися про те, якою поштовою службою в Києві краще скористатися, проте за сукупністю характеристик більшість людей віддає перевагу саме Новій пошті. Для того, щоб ситуація в Києві була саме така, свого часу склалася безліч факторів. І, окрім гарного сервісу самої компанії «Нова пошта», варто сказати і про розгильдяйство державної поштової служби «Укрпошта». Її співробітники та керівники теж чимало «постаралися», щоб «Нова пошта» стала явним лідером за обсягом поштових операцій та операцій з доставки приватних вантажів і в Києві, і в Україні в цілому. Втім, варто визнати, що останнім часом «Укрпошта» активно намагається повернути лідируючі позиції у списку поштових операторів нашої країни. У будь-якому випадку всі ці оператори у своїй роботі використовують різну упаковку. Найбільше – картонні коробки , але й інші види пакувальних матеріалів також застосовуються у великих обсягах. Тому в сьогоднішній статті давайте спробуємо розібратися, які саме картонні коробки використовуються для відправки посилок, а заразом з'ясуємо, де і в яку ціну такі поштові коробки можна купити. Розглядатимемо за традицією на прикладі поштових коробок компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший та різноманітний вибір якісних картонних коробок від виробника не лише у Києві, а й в Україні загалом.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Крім поштових операторів варто згадати і про служби доставки. По суті, це одне й те саме, лише трохи під іншою вивіскою. І поштовий оператор, і служба доставки працюють приблизно за одним сценарієм і використовуються приблизно такі самі пакувальні матеріали, упаковку одного і того ж типу. Упаковані або невпаковані вантажі приймаються в одному місті, упаковуються при потребі, а потім автотранспортом доставляються до поштового відділення в іншому місті або прямо адресатові додому. Загалом відмінності, звичайно ж, є, але вони не надто принципові. Різноманітних служб доставки у Києві сьогодні діє також чимало, і кожна з них у своїй безпосередній роботі також використовує пакувальні матеріали , зокрема картонні коробки. Тож і тут є про що поговорити. Але почнемо все-таки з поштових операторів. Отже, почнемо.


Чому всі поштові коробки та коробки для доставки роблять із гофрованого картону?

А почати ми пропонуємо із загальних моментів, які стосуються абсолютно всіх поштових коробок, що використовуються в Києві тими чи іншими операторами. І таких моментів лише два - матеріал коробок і конструкція поштових коробок, а все інше відрізняється залежно від оператора. Отже, матеріал виготовлення поштових ящиків у Києві. Переважна більшість всіх поштових коробок, що використовуються для пакування посилок, виготовляється з багатошарового гофрованого картону. Причому, що цікаво далеко не всякого. В основному, поштові коробки виготовлені з тришарового гофрованого картону з різним типом профілю – В, С та Є. Однак у деяких випадках поштові оператори Києва пропонують своїм клієнтам поштові коробки з п'ятишарового гофрованого картону. Наприклад, якщо посилка виходить занадто важким. А ось коробки із семишарового гофрованого картону в Києві для поштової упаковки не використовується ніколи. Ні, ви, безумовно, можете самі по собі купити десь поштову коробку або гофроящик із семишарового гофрованого картону, упаковати в неї посилку і віднести до поштового відділення. У вас її приймуть, безперечно. Однак якщо поштову коробку ви вирішите купити прямо в поштовому відділенні, то коробок із семишарового гофрокартону там не буде точно. Причому, неважливо послугами якогось оператора ви вирішите скористатися. Приблизно така ж ситуація буде і з транспортними службами доставки типу «Ін-Тайм» чи «Делівері». Більшість видів картонних коробок, які вони використовують, виготовлені із тришарового гофрованого картону або мікрогофрокартону. В цілому ж, незалежно від виду гофрованого картону, він має кілька плоских і гладких шарів для захисту від подряпин, порізів, пилу та бруду, а також один або кілька гофрованих шарів, які створюють свого роду прокладку, коробку, що амортизує, при падіннях або ударах. Який ще матеріал для виробництва поштових коробок чи скринь може похвалитися таким набір корисних властивостей? Ну, і головне, ціна на гофрований картон у Києві порівняно невелика. Це вдруге матеріал, що переробляється, який можна виготовити навіть зі звичайної макулатури.

Чому поштові коробки в Києві найчастіше виготовлені саме з цих гофрокартонів? З багатьох причин, причому для кожного виду гофрокартону вони свої. Тришаровий гофрований картон у принципі дуже популярний як матеріал для поштових коробок, та й не тільки поштових. Він складається з двох плоских шарів – лайнерів, та одного внутрішнього – гофри, або флютингу. За рахунок цього досягається відмінне поєднання амортизаційних та загальних захисних ефектів. Ну, а оскільки ціна на тришаровий гофраліст у Києві досить низька, то він більш ніж вигідний для виготовлення поштових ящиків. Крім коробок для посилок, його використовують для виготовлення більшості видів транспортної гофротари і промислової картонної упаковки. Також активно застосовується для допоміжних пакувальних елементів: обічак, кришок, решіток, прокладок, вкладишів і т.п. Ці додаткові елементи також часто використовуються разом з картонними коробками для пакування посилок. Справа все в тому, що посилки бувають різні і часто групові, а багато предметів у процесі перевезення не можуть стикатися один з одним. Наприклад, будь-які вироби зі скла. Ось так у поштових картонних коробках з тришарового гофрованого картону з'являються різні внутрішні елементи з такої самої сировини.

Поштові коробки та гофроящики з п'ятишарового гофрованого картону ідеальні при упаковці важких вантажів або при експлуатації в якихось складних умовах. Наприклад, погодні фактори. У процесі поштового пересилання буває таке, що упаковані коробки з посилками залишають просто неба або на складі з, даруйте, дірявим дахом. І, якщо дощ чи сніг, п'ятишарові поштові коробки легко справляться з такими труднощами. Ну а в іншому вони дуже схожі на тришарові поштові коробки. Тільки міцніше набагато і дорожче. 5-ти шаровий гофрокартон (в побуті назва «п'ятишарка») відрізняється від тришарового наявністю додаткових двох шарів: одного гофрованого та одного плоского шару. Це робить поштові коробки з п'ятишарового гофрованого картону набагато міцнішим і витривалішим з точки зору експлуатаційних характеристик. П'ятишаровий гофрокартон краще і як сировина для коробок, і як листовий картон прокладки при перевезенні посилок в кузові автомобіля. Зрозуміло, якщо він виготовлений згідно з технологією та повністю відповідає всім вимогам та критеріям, що висуваються до цього виду продукції целюлозно-паперової галузі промисловості. Сфера застосування п'ятишарового гофрокартону не обмежується лише поштовою упаковкою. З нього виробляють різну транспортну гофротару, великогабаритну товарну тару, коробки для переїзду, споживчу упаковку для товарів з особливими умовами зберігання (тара та упаковка для зберігання товарів у холодильних та морозильних камерах, наприклад), а також у різних ситуаціях, коли від пакувальної коробки потрібна підвищена міцність, каркасність та жорсткість форми.

Тришаровий мікрогофрокартон популярніший як сировина для виробництва картонних коробок для доставки товарів, ніж як матеріал для поштових коробок. Однак це не надто велика різниця. Наприклад, «Нова пошта» (один із найбільших поштових операторів України) практично всі посилки вагою до 15 кілограмів пакує у поштові коробки саме з тришарового мікрогофрокартону. Коробки для доставки, у свою чергу, виробляються частіше з мікрогофрокартону, ніж із звичайного гофрокартону, з кількох причин. По-перше, вони легше важать, що у разі поштової відправки посилок або покупок дуже важливо. Плюс основна маса картонних коробок з мікрогофрокартону є самозбірними, а вони самі по собі ефектніше виглядають і набагато практичніші. А ціна на самозбірні коробки для посилок у Києві приблизно така сама, як і у стандартних поштових гофроящиків. Загалом тришаровий мікрогофрокартон останнім часом є лідером серед сировинних матеріалів для виробництва споживчої упаковки. У порівнянні з іншими видами листового гофрокартону мікрогофрокартон характеризується нижчими показниками міцності та стійкості до впливу зовнішніх факторів, тому використовуються у чітких вагових нормах для певних розмірів та видів продукції. Проте слід розуміти специфіку його використання. Найчастіше різниця в вазі, що рекомендується, абсолютно несуттєва, зате посилка в коробці з такого гофрокартона виглядає дуже презентабельно. Треба сказати, мікрогофрокартон використовується для виробництва посилкових коробок та іншої споживчої гофротари не просто так. Справа в тому, він є пакувальним матеріалом з невеликою висотою флютингу (гофри), трохи менше, ніж у інших видів гофрованого картону. Висота профілю зазвичай не більше 1.8 мм. Завдяки ж низькій ціні та привабливому зовнішньому вигляду мікрогофрокартон широко використовується для виготовлення різної гофротари. Коробки з такого матеріалу виходять легкі та одночасно міцні, надійно захищають упакований товар або вантаж від різних пошкоджень. А поштова коробка з тришарового мікрогофрокартону виглядає естетичніше і акуратніше, ніж навіть коробка з куди менш міцного глянсового або хром-ерзац картону.


Де купити поштові коробки в Києві?

А тепер давайте поговоримо про другу загальну особливість, характерну для всіх поштових коробок, незалежно від використовуваного оператора. Це конструкція поштових ящиків. За типом конструкції вся поштова гофротара в Києві ділиться на самозбірну та стандартну. Самозбірні поштові коробки також називають коробками складної форми висікання, або просто складної висікання, а стандартні поштові коробки - гофроящики, чотириклапанні коробки, гофрокороби, просто поштові коробки і так далі. По суті, ці два види коробок є здебільшого взаємозамінними. Але практично складається так, що поштові самозбірні коробки використовуються в одних випадках, а чотириклапанні - в інших. Причиною тому є зовсім не ціна на поштові коробки, а характерні експлуатаційні особливості одного та іншого виду поштових коробок. Причому, що цікаво, одна частина споживачів у Києві віддає перевагу самозбірним поштовим коробкам для посилок, а інша – чотириклапанним посилальним гофроящикам. Так що, далі давайте розглянемо ці, найбільш популярні види поштових коробок докладніше і спробуємо зрозуміти, у чому причина такого вибору. А заразом і розглянемо їх у контексті доставки товарів безпосередньо споживачеві. А почати, ми пропонуємо з самозбірних поштових коробок, так останнім часом вони стають все більш популярними як поштова упаковка та гофротари. Крім того, поштові самозбірні коробки є одним із найпопулярніших видів продукції компанії «Експрес Упаковка» в Києві. Отже, про цей вид поштової упаковки ми знаємо не з чуток.

Самозбірні поштові коробки, які використовують для відправки посилок, основні поштові оператори, що працюють у Києві, – «Нова пошта» та «Укрпошта», є звичайними самозбірними коробками, які можуть застосовуватись і для звичайної упаковки готової продукції. Тобто як споживча гофротара. Тільки розміри поштових коробок самозбірної конструкції використовуються фіксовані. А в іншому це самі самозбірні картонні коробки, які виготовляються з тришарового гофрокартону, висікаються виключно на штанц-формах, не вимагають проклеювання скотчу і збираються вручну в лічені секунди. Однак, на відміну від самозбірних товарних коробок, поштові самоскладання виготовляються, як правило, лише Е-профілю. При виборі коробок для відправки посилок поштою важливу роль також відіграють зручність експлуатації та універсальність картонної упаковки для пошти. Так, картонні поштові коробки мають швидко збиратися без особливих зусиль, а також підходити для різних видів товару чи вантажу. Досить часто під час пакування поштової посилки в коробку поміщаються різні предмети, з різних видів матеріалу, тому важливо, щоб картонна коробка для пошти могла використовуватися для всіх потрібних вам предметів. З усіма цими завданнями самозбірні поштові коробки справляються відмінно. Ну, і найголовніше, виглядають вони набагато красивішими і естетичнішими, ніж чотириклапанні поштові гофроящики, що для відправки посилок часто відіграє вирішальну роль.

Найбільший асортимент поштових самозбірних коробок ви знайдете в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». У нас ви можете вибрати та купити недорого поштові коробки з мікрогофрокартону будь-якої конструкції, розміру та форми. Понад 200 різних моделей самозбірних коробок за Міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO дуже дешево за готівковий або безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні. На сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені самозбірні картонні коробки для величезної кількості різноманітних посилок за своїм типом – у нас ви легко зможете підібрати самозбірну поштову коробку як для предметів стандартних розмірів і форм, так і для негабаритних посилок. Величезний та різноманітний асортимент поштових самозбірних коробок, які ми пропонуємо вам купити дешево оптом чи в роздріб, - це картонні коробки нашого власного виробництва. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем картонних самозбірних коробок різного призначення, всіх типів та розмірів. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити поштові самозбірні коробки оптом від 100 штук або в роздріб від 1 штуки за цінами виробника.


Чотириклапанні поштові коробки та гофроящики у Києві

Поштові чотириклапанні коробки , або, як їх часто називають, гофроящики мало чим поступаються за обсягом використання поштовим коробкам. У своїй роботі їх застосовують абсолютно всі поштові оператори та служби доставки, що працюють у Києві. Хоча, безумовно, самозбірні коробки виглядають естетичніше і для деяких посилок вони більше підходять. Ну, наприклад, коли йдеться про коштовності чи біжутерію. Або ж як подарункова упаковка. Однак у більшості випадків для поштової гофротари естетика не відіграє важливої ролі, тож і популярність у поштових гофроящиків та поштових самозбірних коробок загалом по Україні приблизно на одному рівні.

Чотириклапанні коробки – це найбільш універсальний варіант поштової тари з гофрокартону для упаковки середньогабаритних та великогабаритних вантажів та посилок. Поштові коробки чотириклапанної конструкції призначені для збереження товарних вкладень під час перевезення. Якщо чотириклапанні поштові коробки зроблені згідно з технологією та з якісного гофрованого картону (неважливо, трьох- або п'ятишарового), то їх експлуатація та надійність буде на рівні. Вони захистять будь-яку посилку від вологи, ударів, падінь та інших механічних пошкоджень, досить частих у процесі перевезення вантажів українськими дорогами. Як поштова гофротара чотириклапанні коробки використовуються практично для всіх типів посилок: індивідуальна упаковка, групова упаковка, крихкі або легкоб'ються предмети - чотириклапанні коробки чудово впораються з їх захистом. У поштові чотириклапанні коробки упаковують як штучний вантаж, так і фасовану продукцію. Приклад штучного вантажу може бути побутова техніка, промислові товари. Приклад фасованого вантажу – готова продукція дрібнооптовими партіями (швейні товари, товари для дітей тощо).

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» завжди є великий асортимент різних чотириклапанних поштових коробок і гофроящиків всіх розмірів і габаритів. Від поштових картонних коробок під господарські товари до ящиків із картону для пакування побутової хімії та іншої промислової продукції. Ці поштові коробки виготовляються з тришарового гофрокартону, в якому між двома шарами міцного крафт-паперу розміщується гофрований шар, що оберігає вміст посилки від механічних пошкоджень і забезпечує високу міцність упаковки. Формуючи наш асортимент, ми орієнтувалися на провідні поштові компанії України, тому в нашому каталозі ви знайдете чотириклапанні картонні коробки «Нової пошти», коробки «Укрпошти», коробки з посилки з картону «Делівері», гофроящики для посилок «Ін-тайм» та деяких інших поштових операторів та транспортних компаній, що здійснюють поштове пересилання та доставку вантажів у Києві. Ми продаємо чотириклапанні коробки для посилок у Києві як оптом, так і в роздріб, для вантажів різної ваги та габаритів. Ціни на поштові коробки чотириклапанної конструкції у Києві в нашому інтернет-магазині набагато нижчі, ніж у відділеннях поштових служб. Ми постійно прагнемо скоротити витрати для того, щоб запропонувати нашим покупцям максимально вигідні ціни на поштові гофроящики . Додатково ми пропонуємо безкоштовну доставку в залежності від суми покупки, додаткові знижки постійним партнерам та оптовим покупцям. Роздрібний та оптовий продаж поштових коробок чотириклапанної конструкції на нашому сайті здійснюється в цілодобовому режимі, сім днів на тиждень. Замовити якісні поштові чотириклапанні коробки з гофрокартону на нашому сайті дуже просто – просто покладіть товар у кошик, заповніть необхідні поля, і наш менеджер зв'яжеться з вами у найкоротший термін. Доставка здійснюється різними способами, про що ви можете дізнатися у відповідних розділах сайту. Для оптових покупців – ми підготуємо індивідуальну торгову пропозицію, яка обов'язково порадує гнучкість умов співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити поштові коробки в Києві оптом та в роздріб недорого з тришарового та п'ятишарового гофрокартону. А також замовити виробництво поштових ящиків у Києві. Всі види поштових ящиків основних українських поштових операторів та служб доставки завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво будь-яких картонних коробок у Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля поштових коробок з гофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити поштові коробки зі складу, низька ціна на картонні коробки для посилок і бандеролей – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні поштової упаковки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн