Герметичні пакети із замком для пакування різних товарів у Львові.

Різні пакувальні пакети традиційно мають високий попит у українського споживача. Причому практично без будь-якого акценту на регіон. Це неймовірно практичні та найчастіше дешеві пакувальні матеріали, часте використання яких можна спостерігати практично у всіх сферах господарського життя нашої країни. При цьому, серед усіх пакетів, що використовуються як упаковка або обгортка, сильно виділяються різні герметичні пакети із замком. Вони можуть бути різного розміру з різної сировини за різною ціною, але незмінним є той факт, що досить високий попит на герметичні пакети є завжди і в усіх регіонах України. Наприклад, у Львові купити герметичні пакети із замком для пакування можна у дуже широкому асортименті. І, що найцікавіше, багато видів та моделей таких пакетів мають високий і дуже стійкий попит. Так, безумовно, герметичні пакети дуже відрізняються за цілою низкою характеристик залежно від сфери застосування, але потрібні вони споживачеві у Львові неймовірно часто. Поряд із картонними коробками та звичайними пакетами замкові герметичні пакети відносяться до категорії основної упаковки, тому і їх використання у Львові сьогодні характеризується цілком зрозумілими особливостями. У цій статті ми розглянемо найчастіші приклади використання герметичних пакетів для пакування найрізноманітніших типів та видів у Львові, виділимо переваги та недоліки їх використання, а також з'ясуємо, які саме герметичні пакети із замком для пакування сьогодні у Львові купують найчастіше та чому. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент різних пакетів для герметичної та вакуумної упаковки, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут сьогодні у Львові продається найбільш широкий та різноманітний модельний ряд герметичних пакетів для пакування за найнижчими цінами у місті. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості попиту на різні пакети для герметичного та вакуумного пакування у Львові.

Полиэтиленовые герметичные пакеты Спершу, давайте, таки розглянемо ті особливості герметичних пакетів загалом, завдяки яким цей вид упаковки характеризується настільки високою популярністю у Львові. Отже, можливо, ви помічали чи ні, але найчастіше в Україні серед усіх різновидів пакетів для пакування споживачі хочуть купити пакувальні пакети для речей та одягу, а також поліетиленові та паперові пакети для їжі та харчових товарів. І найцікавіше в цьому те, що в даному випадку маються на увазі не якісь чітко позначені моделі пакетів - пакети певної форми, розміру або кольору. А підбираються пакувальні пакети , виходячи з їх функціональних можливостей. Саме функціональний поділ є найважливішою відмінністю будь-яких пакетів для упаковки, формуючи сьогодні в Україні їх модельний ряд на ринку. Герметичність упаковки, здатність створити вакуумну упаковку без повітря всередині і відноситься до функціональних можливостей будь-яких пакетів. Тому сьогодні у Львові є настільки стійкий поділ споживчого попиту на пакети для упаковки за герметичною та не герметичною упаковкою.

Більше того, найчастіше герметичність упаковки для споживача сьогодні важлива навіть більше, ніж оптові ціни на пакети для пакування у Львові. А тому даний параметр йде окремою відмінною особливістю. Тобто, покупець спочатку цікавиться можливою герметичністю пакетів для упаковки при їх купівлі, а потім вже всіма іншими характеристиками, включаючи ціну. Ну, наприклад, припустимо, що покупець у Львові хоче купити пакети для пакування постільної білизни на продаж. В принципі, йому підійдуть різні пакувальні пакети із замком або без: і поліетиленові пакети , і поліпропіленові, і паперові пакети і навіть пакети з крафт-картону з крейдованим лицьовим шаром. Однак якщо покупцеві потрібні герметичні пакети для продажу того ж комплекту постільної білизни, то асортимент моделей не просто значно звужується, а взагалі сильно видозмінюється. Наприклад, тут уже будуть пакувальні пакети з різними типами струнних замків у Львові, натомість зовсім зникнуть звичайні прозорі пакети з ручками на зразок пакетів-майка. Тобто далеко не всі види чи моделі пакувальних пакетів на ринку Львова підходять для герметичного, а тим паче вакуумного пакування.

У будь-якому випадку, для більшості споживачів та виробничих компаній у Львові герметичні та негерметичні пакети із замком для пакування є практично незамінними. Причому і ті, й інші користуються цілком порівнянним високим рівнем попиту. Особливо, якщо інші пакувальні матеріали можуть не підходити або за ціною, або функціональними можливостями, або за терміном експлуатації, або ще за якимись параметрами. Тому не варто дивуватися, що пакети для упаковки для багатьох підприємств сьогодні є буквально предметом першої необхідності. Особливо для тих, хто працює у сфері оптово-роздрібної торгівлі чи у сфері послуг. Наприклад, ви можете собі уявити хоч один супермаркет у Львові без пакетів з ручками на касі або кавові полиці в тому ж супермаркеті без упакованої в герметичні пакети дой-пак фасованої розчинної кави чи кави в зернах? Ось саме, що герметичні пакувальні пакети, що негерметичні пакети для пакування сьогодні є настільки важливими для організації стабільного господарського життя у Львові, що купують їх буквально завжди. Ну можна сказати, що навіть щодня, у великій кількості, як для харчових, так і для нехарчових товарів.

При цьому для пакетів, за допомогою яких здійснюється герметична або вакуумна упаковка, у Львові висуваються ще більші споживчі вимоги, ніж для простих пакетів для упаковки. Це і висока якість виробництва, і дешева вартість не герметичні пакети з різними типами замку, і можливість нанесення логотипу та інших зображень на різні сторони пакетів як зсередини, так і зовні. І, звичайно, максимальна універсальність пакетів. Також бажаним є виключення можливих посередників у ланцюжку «виробництво-продаж», щоб можна було купити якісний товар за доступними цінами виробника. Сьогодні всім цим критеріям максимально відповідають три види герметичних пакетів для пакування:

  • пакети Zip-Lock із струнним замком;
  • пакети-слайдери , в яких герметичність досягається за допомогою замка-бігунка;
  • пакети дой-пак , які не тільки герметичні, але ще й можуть додатково мати спеціальний вакуумний клапан дегазації.

Переважна кількість моделей герметичних пакетів всіх трьох перелічених типів – це поліетиленові пакети з різними додатковими обробками. Поліетилен через свої якісні характеристики та низьку ціну на ринку сировини сьогодні в Україні є найпопулярнішим та універсальним сировинним матеріалом для виробництва герметичної упаковки. Висока міцність у поєднанні з вологостійкістю роблять пакувальні пакети з поліетилену найбільш підходящим упаковкою для транспортування та зберігання різних товарів і вантажів, у тому числі харчових товарів і продуктів харчування. Доступна ціна на більшість видів герметичних пе пакетів у Львові – це також одна з головних причин їхньої величезної популярності на сьогоднішній день. І хоча деякі компанії останнім часом зробили вибір на користь паперових пакетів (наприклад, виробники хлібобулочної продукції) через їхню більшу екологічність, поліетиленові герметичні пакети із замком, як і раніше, займають лідируючі позиції. Секрет простий: висока якість, доступна ціна та широкі маркетингові можливості. В принципі, будь-які герметичні поліетиленові пакети можна перетворити на ефективний рекламний носій. Розмістіть на них свій логотип, корисну інформацію про компанію або придумайте оригінальне дизайнерське оформлення – і споживачі гарантовано вас запам'ятають та зможуть вибілити серед інших рівних. Ну а наявність широкого вибору пропозицій ще ніколи нікому не шкодило.

Купити сьогодні у Львові різні поліетиленові пакети для герметичної упаковки можна будь-яких розмірів та форм: маленькі пакети, пакети великих розмірів, однотонні та різнобарвні поліетиленові пакети, пакети з вертикальним та горизонтальним типом завантаження та багато-багато інших. Будь-які герметичні пакети із замком сьогодні є унікальним, високоефективним маркетинговим інструментом для просування хоч харчових товарів, хоч товарів нехарчової групи. На поверхню будь-якого герметичного пакету можна нанести логотип компанії, рекламний слоган, контактні дані чи будь-яку іншу інформацію за бажанням виробника цих товарів. Здійснюючи рекламну підтримку продукції, підвищуючи інформативність упаковки, допомагаючи в просуванні бренду, герметичні пакети із замком стає все більш популярним рекламним носієм. Причому будь-яка інформація, нанесена на пакувальні пакети, необхідна як самому виробнику (при транспортуванні продукції, складуванні, формуванні позитивного образу), так і кінцевому споживачеві (впевненість в оригінальності продукції, можливість ознайомитися з будь-якою інформацією, наприклад, з контактними даними). Отже, немає нічого дивного в тому, що сьогодні різні пакети для пакування, як частина пасивної реклами, використовуються у Львові представниками різних сфер торгівлі, виробництва та сфери послуг.


Актуальні моделі пакетів із замком зип-лок у Львові

Герметичные пакеты со струнным замком Zip-Lock Пакети із замком Zip-Lock серед усіх різновидів герметичних пакетів у Львові сьогодні мають найбільший попит. Вони є поліетиленовими пакетами зі спеціальним струнним замком, за назвою якого і відомі широкому споживачеві - Zip-Lock. Крім того, цей вид пакетів для герметичної упаковки називають пакети-грипери . Використання таких пакетів, однак, обмежене товарами та вантажами нехарчової групи, але, правду кажучи, сьогодні у Львові пакети із замком Zip-Lock використовують дуже по-різному, у тому числі не зовсім за призначенням. Благо, це цілком можливо і цілком безпечно, крім деяких випадків зберігання та перевезення харчових товарів у підігрітому або гарячому вигляді. Загалом дуже висока універсальність. Пакети із замком зип лок - це обов'язково проста, надійна, якісна та економічна упаковка.

За великим рахунком, пакети із замком Zip Lock на сьогодні у Львові використовуються настільки часто, що виділити будь-які конкретні товари або навіть товарні групи досить складно. Тип предметів, що упаковуються, не має особливих обмежень, незважаючи навіть на те, що сам пакет має прямокутну форму. У такі герметичні пакети зі струнним замком можна пакувати все що завгодно. А прозорість матеріалу та смуга для закривання, розташована найчастіше по верхньому краю, довершать відмінну надійність упаковки. Загалом, споживачі у Львові (виходячи, звісно, з наших власних спостережень) серед інших якостей герметичних пакетів із замком Zip-Lock виділяють наступні переваги їх використання:

  • можливість багаторазового застосування без ризику розриву структури пакетів при черговому використанні;
  • універсальність використання - пакети із замком типу zip lock підходять для зберігання та транспортування абсолютно будь-яких товарів крім продуктів харчування. Це можуть бути ліки та медичні препарати, монети, фотографії, пральні порошки, комплектуючі до побутової техніки тощо;
  • герметична упаковка - у закритому стані, завдяки конструкції замку та структурі матеріалу, такі пакети утворюють герметичну упаковку, в яку не проникає пил, бруд, волога і навіть кисень;
  • естетичність - пакети із замком типу зип лок дають можливість підкреслити всі переваги вмісту та приховати недоліки, тому їх часто купують для пакування косметичних засобів та ювелірних виробів.

Виробництво пакетів із замком Zip-Lock є високотехнологічним процесом, який відбувається в кілька етапів і потребує спеціального обладнання. Однак в Україні загалом і у Львові, зокрема, на сьогоднішній день немає жодних проблем з виготовленням цього різновиду герметичних пакетів. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» - це найбільший асортимент пакетів із замком Zip lock за оптом та роздрібом у Львові. Ми продаємо пакети із замком Zip lock за готівковим та безготівковим розрахунком та з можливістю доставки в будь-яку точку України. Також ви можете забрати покупку самостійно, без попереднього оформлення замовлення. Для цього вам потрібно всього лише приїхати в наш офіс і купити недорого пакети Zip-lock у зручній розфасовці по 100 штук оптом або в роздріб потрібної вам довжини та ширини. Приймаємо готівкові платежі у гривнях, доларах та євро за офіційним курсом НБУ, а також здійснюємо продаж пакетів із замком Zip lock за безготівковим розрахунком.


Продаж герметичних пакетів із замком у вигляді бігунка-слайдера у Львові.

Герметичные пакеты с замком в виде бегунка-слайдера Поліетиленові пакети із замком типу «слайдер» сьогодні у Львові не менш популярним видом пакетів для герметичного пакування, ніж пакети із замком Zip-Lock. Але важливо тут трохи інше – у слайдери та грипери рекомендується упаковувати різні групи товарів. Так, теоретично герметичні пакети-слайдери повинні бути упаковкою для продуктів харчової групи різної консистенції і температури нагрівання чи охолодження. Але на практиці виходить так, що в пакети-слайдери сьогодні у Львові упаковується така різноманітність нехарчових товарів і настільки часто, що краще одразу позначити такі відмінності як рекомендаційні. Ну, наприклад, вище ми вже говорили про герметичну упаковку постільної білизни. Ось тепер уявіть, що у Львові сьогодні упаковка одного і того ж виду такого товару може здійснюватися як у пакети із замком типу «слайдер» , так і пакети із замком Zip-Lock.

Основною відмінністю цього виду герметичних пакетів, як і у випадку з зипами, є конструкція замка-фіксатора. Замок типу «слайдер» є бігунок, за допомогою якого, власне кажучи, і забезпечується герметичність упаковки. У цілому ж, пакети-слайдери є недорогими поліетиленовими пакетами , які незамінні сьогодні як для виробників харчових товарів, так і для споживачів таких товарів. Справа в тому, що пакети-слайдери – це багаторазова упаковка, яку для очищення досить просто помити під водою з миючим засобом для посуду – і можна знову ними користуватися. Наприклад, недорогі пакети-слайдери можна використовувати для упаковки продуктів харчування, збираючись на пляж або на дачу, де зазвичай не передбачена можливість зберігання в холодильнику продуктів. При цьому, завдяки асортименту розмірів, зручні пакети-слайдери можна купити у Львові фактично для будь-яких продуктів харчування: овочі ви збиралися упакувати або заморожене м'ясо для шашлику або різні приправи, наприклад – для всього цього купити дешево пакети слайдери у Львові можна вільно. Вони можна заморожувати, перевозити і зберігати будь-які харчові товари.

Як і у випадку з пакетами із замком Zip-Lock, основні функціональні властивості, такі важливі для споживача, поліетиленові пакети-слайдери набувають у процесі виробництва. У тому числі і можливість герметичного пакування продуктів харчування. Найбільш поширеною у виробництві пакетів для герметичної упаковки із застібкою типу «слайдер» є технологія співекструзії неорієнтованого поліаміду та поліетилену високого тиску. Як бар'єрний шар виступає поліамід. Саме він заважає проникненню кисню та більшості газів усередину герметично закритого пакета. Мінус у тому, що поліамід «намокає», тобто може вбирати воду, наприклад, при пастеризації, що тягне за собою відшарування і зниження бар'єрних властивостей. Саме тому поліамід, як правило, закривають поліетиленом, який у свою чергу має прекрасні бар'єрні властивості по відношенню до води. Герметичні пакети-слайдери у Львові, вироблені шляхом співекструзії поліаміду та поліетилену, мають досить широкий спектр застосування. У них фасують заморожені продукти (рибу, напівфабрикати, овочі, фрукти) та делікатеси (нарізки та цілісні шматки), а також безліч кондитерських виробів та різні прянощі. Ще одним матеріалом для виготовлення вакуумних пакетів із застібкою типу «слайдер» є ламінат орієнтованого поліаміду та поліетилену високого тиску. Бар'єрним шаром тут буде орієнтований поліамід, який краще перешкоджає проникненню кисню, ніж неорієнтований. Однак він також гігроскопічний, тому даний матеріал краще не обробляти у водному середовищі. У силу більшої, порівняно з попереднім матеріалом, вартості дану плівку використовують для розфасовки і тривалого зберігання (більше трьох місяців) дорогої делікатесної продукції.

Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує вам купити оптом та в роздріб поліетиленові пакети-слайдери для зберігання та заморожування продуктів харчування, а також будь-яких інших харчових товарів за найнижчими цінами у Львові. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете пакети для зберігання продуктів різного розміру та типу. Асортименти пакетів-слайдерів дуже різноманітний: ми можемо запропонувати вам купити недорого пакети слайдери буквально для всього! Продаж пакетів для продуктів здійснюється як оптом, так і в роздріб, тому кожен клієнт може вибрати для себе найзручніший варіант купівлі харчових пакетів. Також ми можемо запропонувати вам герметичні харчові пакети-слайдери з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення відповідно до ваших комерційних потреб та вимог.


Продуктові пакети дой-пак із крафт-паперу та поліетилену у Львові.

Продуктовые пакеты дой-пак из полиэтилена І останній вид герметичних пакетів для пакування у Львові, про який ми поговоримо, – це пакети дой-пак . Вони є особливим видом герметичних пакетів, які можуть бути виготовлені з різних видів паперу або поліетилену. Форма, розміри, колір та відтінок пакетів дой-пак можуть бути дуже різними, проте в основі функціональних можливостей даного виду герметичної упаковки лежить наявність спеціальної бар'єрної плівки, яка формує внутрішній шар будь-якого пакета дой-пак. Власне, саме цей шар у дой-паках контактує з упакованими товарами, не залишаючи при цьому на них слідів, присмаку чи запаху. Багатошарова бар'єрна плівка, з якої сформований внутрішній шар у пакетах дой-пак, дуже стійка до впливу високих та низьких температур, а також має високий рівень опору різним зовнішнім впливам. Саме тому герметичні пакети дой-пак придатні для упаковки різних товарів у різній консистенції і, зрозуміло, різної температури нагрівання або охолодження.

Другою важливою особливістю пакетів дой-пак є гнучкого дна. Завдяки цьому наповнений продукцією пакет дой-пак може зберігати вертикальне положення. Це робить його зручним в експлуатації і дозволяє успішно використовувати як товарну упаковку. Ну, і вигідна ціна на пакети дой пак для герметичної упаковки у Львові, безумовно, також впливає на їхню популярність у виробників та дилерів широкого асортименту продуктів харчування, продовольчих та непродовольчих товарів. При цьому принциповою особливістю дой-пак пакетів є багатошовна (від 1 до 5) конструкція з гнучким дном. Так, наприклад, купити пакети дой-пак у Львові сьогодні можна з різною кількістю швів та різного розміру. У будь-якому випадку кількість швів і матеріал, скажімо так, оболонки дой-пак пакету не впливає на принцип упаковки будь-яких товарів у пакети дой-пак – це плоский пакет зі складкою внизу. Коли пакет наповнюється вмістом, складка розкривається, і у пакета утворюється рівна широка основа, що дозволяє дой-паку стояти. Додаткову жорсткість, завдяки якій дой-пак можна ставити вертикально, даному виду упаковки надають конструктивних особливостей швів. Такі конструктивні особливості дозволяють використовувати пакети дой-пак у Львові для упакування дуже різних за своїм типом товарів. Наприклад, дой-пак пакети для ручного або автоматизованого упаковування кави, чаю, приправ, сухофруктів, соків, майонезу, цукерок тощо. побутової хімії, тютюну тощо.

Серед інших переваг пакувальних пакетів дой-пак варто відзначити, що герметичні пакети дой-пак за рахунок стійкого дна добре зберігають свою форму і стоять на вітрині. Крім того, стійке дно дає додаткову гарантію, що упаковані в дой-паки товари збережуться під час їх транспортування автотранспортом. Це особливо важливо, коли йдеться про можливе перевезення чи просто упаковку на вітрину різних рідких товарів. Ще одним важливим плюсом використання дой -пак пакетів для пакування товарів можна вважати можливість створення унікального пакування. На зовнішні поверхні дой-паків можна наносити одноколірні та багатобарвні друку практично будь-якої складності, причому практично всіх кольорів та відтінків. Ну, і останньою важливою особливістю пакетів дой-пак є їх екологічна безпека. Незалежно від моделі або різновиду, зовнішні шари пакетів дой-пак виробляються виключно з екологічно безпечної сировини. Тож не варто дивуватися, що дой-пак упаковка сьогодні у Львові часто застосовується фасування харчових товарів: фруктового джему, майонезу, згущеного молока, приправ, розчинних напоїв тощо. І це також до упаковки продуктів побутової хімії (прального порошку, засобів для чищення), косметичної продукції (гелю, мила, шампуню), кормів для тварин і будівельних металевих виробів і т. д. Що й казати, герметичні пакети дой-пак - це дуже Універсальна упаковка.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити герметичні пакети дой-пак у Львові оптом та в роздріб за ціною виробника. На сьогоднішній день у нас діють найнижчі в Україні ціни на одношарові та багатошарові дой-пак пакети різної форми, конструкції, різних моделей та модифікацій. Серед основних переваг купівлі герметичних пакетів дой-пак для упаковки саме у нас особливо вирізняється відмінна конкурентна ціна на пакети дой-пак у Львові. Яка ще й може стати набагато нижчою, якщо купувати пакети дой-пак у нас оптом. Дой-пак пакети будь-якого формату, представлені в каталозі нашого інтернет-магазину, мають відмінні технічні та експлуатаційні властивості та чудовий зовнішній вигляд. Це екологічно безпечні герметичні пакети, які стануть вам відмінним пакувальним рішенням незалежно від типу і виду вашої продукції.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн