Продаж чотириклапанних коробок у Львові.

Чотириклапанні коробки через свою простоту експлуатації та досить дешеву ціну практично у всіх містах України використовуються як універсальна тара. Вони використовуються і в транспортних перевезеннях, і в упаковці товару, і в поштових операціях. Але далеко не всякі різновиди такої упаковки здатні впоратися з тим чи іншим завданням. Якість виготовлення та вибір відповідної поставленої задачі сировини відіграє в даному випадку дуже важливу роль. У цій статті ми розглянемо особливості продажу чотириклапанних коробок у Львові та спробуємо з'ясувати: які саме 4-х клапанні коробки та для чого використовуються, з чого їх виробляють, як потрібно чотириклапанні коробки зберігати та експлуатувати та в якому обсязі. Ну, і, зрозуміло, тому постараємося з'ясувати, чому той чи інший вид або модель 4-х клапанних коробок купується сьогодні у Львові частіше, а інші варіанти коробок такої конструкції та форми – рідше. А допоможе нам у цьому за традицією, що склалася, асортимент картонних коробок від виробника, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Зокрема, тут завжди є в наявності понад 200 різних моделей чотириклапанних коробок дуже високої якості. Тож нам для порівняння це більш ніж до речі. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості виготовлення та застосування різних чотириклапанних коробок у Львові.

4-х клапанная коробка из гофрокартона А почнемо, давайте, із основних моментів. Зокрема, для початку потрібно зрозуміти, що таке чотириклапанні коробки , і за рахунок чого вони сьогодні так активно застосовуються в різних областях виробництва, сфери послуг, оптово-роздрібної торгівлі. Тут, звичайно ж, найцікавішим є той факт, що саме змушує споживачів у Львові віддавати перевагу саме цим картонним коробкам за великого поточного вибору найрізноманітнішої тари та упаковки, представленої на ринку міста.

Чотириклапанні картонні коробки – це більш точна назва звичних для всіх пакувальних картонних коробок з двома верхніми та двома нижніми клапанами (2+2 – звідси та «4-клапанні). Але при цьому, 4-х клапанні коробки - це все-таки загальна назва цілої групи картонних коробок, трохи різних за своєю формою, розміром, матеріалом виготовлення і, головне, особливостями застосування. В даному випадку, як і практично по відношенню до решти упаковки, діє принцип вибору тари і упаковки під конкретний тип завдань, а не навпаки. Тому саме те чи інше завдання з упаковки, транспортування або зберігання визначає, які чотириклапанні картонні коробки будуть використовуватися. Тому такого роду упаковка виробляється в різних конфігураціях, вона придатна для зберігання та транспортування найширшого спектра продукції та матеріалів. І це при тому, що чотириклапанні коробки, мабуть, найбільш універсальні серед усіх можливих видів картонної тари, а ціна на 4-х клапанні коробки зазвичай нижча, ніж у аналогічних за обсягом коробок іншого типу. Багато в чому саме тому упаковка з гофрокартону настільки популярна. Так, і сама по собі прямокутна або квадратна форма коробок (саме у таких варіантах виробляються 4-х клапанні коробки у Львові) є максимально практичною та зручною у всіх відношеннях.

Міжнародна асоціація виробників картонної тари та упаковки з гофрованого картону у своєму каталозі всі можливі чотириклапанні коробки стандартизує та наводить у групі FEFCO-ASSCO 02 . І, що особливо цікаво, дає такого типу упаковці більш точне визначення. На думку європейських виробників гофротари, чотириклапанні коробками називаються висічні (виготовлені за допомогою плоскої, тигельної або ротаційної висічки) картонні коробки спрощеної конструкції, які складаються з одного або двох (коробка з двох половинок) листів, склеєних або зшитих, а також мають верхні та/ чи нижні клапани. Такі коробки зберігаються і перевозяться в розібраному вигляді і збираються безпосередньо перед упаковкою вмісту в них шляхом закриття клапанів. Більше того, у спеціальному каталозі, який випускає дана організація, всі можливі види та конструкції можна оцінити наочно – тут наводиться весь перелік можливих конструкцій такої упаковки з докладними картинками та навіть кресленнями. У будь-якому випадку, виробництво будь-якої моделі чи різновиду чотириклапанної коробки у Львові здійснюється з гофрованого картону або з пресованих видів одношарового та багатошарового картону. Що особливо цікаво, чотириклапанними коробками можуть бути як неймовірно міцні пакувальні коробки, наприклад, для перевезення кухонного холодильника, так і маленькі коробочки з картону для пакування яких-небудь лампочок або іншого дріб'язку. Вся справа саме у конструкції. Саме через неї ті чи інші картонні коробки підпадають під визначення "чотириклапанні" або навпаки не підпадають.

За типом своєї конструкції всі чотириклапанні картонні коробки , представлені на ринку Львова, відносяться до великої групи картонних коробок, які називають просто гофроящики. Це найпростіший у виробництві, що максимально економить сировину, а тому найбільш доступний за ціною вид коробок з гофрованого картону. Характерними особливостями гофроящиків, крім наявності верхніх та/або нижніх клапанів, є наявність двох бічних стінок та відсутність відкидної, вбудованої або окремої кришки. У закритий стан після упаковки вмісту такі коробочки потрапляють шляхом закривання верхніх та нижніх клапанів з подальшим проклеюванням скотчем або клеєм стиків клапанів. Таким чином, і кришка, і дно чотириклапанної коробки утворюються за допомогою клапанів. А в розібраному стоянні чотириклапанна коробка не має ні кришки, ні дна, а її характерною особливістю є наявність одного або двох бічних швів, утворених за допомогою склеювання або склейки скобами.

Як ви самі можете помітити, при таких особливостях складання та конструкції чотириклапанні коробки з гофрованого картону потенційно несуть у собі ряд обмежень за типом упаковки. Найбільш гостро це відчувається, коли ви хочете зберігати або перевозити насипом якусь дрібничку на кшталт бісеру, швейних голок, фурнітури для одягу чи взуття тощо. Тому для такого роду товарів виробники у Львові вважають за краще використовувати пакувальні самозбірні коробки, які коштують дорожче. Самозбірні коробки з гофрованого картону є гофрокоробами із замковими з'єднаннями. Для їх складання або пакування в них вмісту не потрібний скотч або клей - вони просто збираються з однієї деталі по лініях згинів і фіксуються за допомогою замкових з'єднань. Зручно? Дуже! Але будь-яка самозбірна коробка коштує дорожче, ніж аналогічна за обсягом чотириклапанна. До того ж не варто забувати, що в розгорнутому стані самозбірні коробки набагато більші, ніж у складеному. Тож тут ще й питання розмірів. Ніхто вам у Львові не зможе зробити самозбірну коробку для того самого кухонного холодильника, наприклад. Тому питання: які коробки кращі, самозбірні чи чотириклапанні, - дуже неоднозначне. Дивлячись навіщо і дивлячись які коробки ми маємо на увазі. У кожного з цих видів гофротари є свої плюси та мінуси. Тому далі поговоримо детально про те, які переваги використання дають саме чотириклапанні коробки з гофрованого картону .


Переваги та недоліки упаковки товарів та вантажів у чотириклапанні коробки

4-х клапанная коробка из гофрокартона в сложенном виде Як ви самі можете помітити, чотириклапанні коробки мають свої особливості експлуатації. Зрозуміло, це безпосередньо відбивається на їхньому попиті у Львові. Однак тут потрібно одразу уточнити, що 4-х клапанні коробки у Львові купують активно та часто, це популярна упаковка. Але є низка ситуацій, коли їхнє використання не зовсім доречне. А є, навпаки, випадки, коли картонні коробки саме такого формату незамінні. Наприклад, як ви знаєте, будь-який товар потребує упаковки. І хоч її видів сьогодні існує безліч, причому найрізноманітніших, виконаних із різних матеріалів. Але в багатьох випадках перевагу надають саме чотириклапанні коробки з гофрокартону. Особливо це можна помітити, коли йдеться про товари у форматі групової упаковки або ж про товари, для яких передбачається тривале транспортування або зберігання. Знову-таки великогабаритні вантажі. Для вирішення всіх цих завдань чотириклапанні коробки з гофрованого картону вважаються найбільш універсальним вибором упаковки та найбільш надійним способом успішно виконати поставлені завдання та зберегти товар у цілості та безпеці. І, треба сказати, транспортні товарні картонні коробки в чотириклапанній конструкції справді поєднує безліч незамінних якостей.

Чотириклапанні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону коштують досить дешево. Щодо прямих конкурентів, так би мовити. Ви можете порівняти ціни у Львові на пластикові контейнери або дерев'яні ящики з цінами на картонні коробки 4-х клапанної конструкції. Очевидно, що будь-яка гофротара коштуватиме дешевше, ніж тара із пластику чи дерева. При цьому, 4-х клапанні картонні коробки легкі та компактні. Вони швидко збираються та розбираються. Користуватися такою упаковкою дуже просто, а утилізувати після використання ще простіше. Таке пакування утилізується за правилами утилізації побутових відходів. Тобто простіше нікуди. При цьому чотириклапанна гофротара може захистити товар, що знаходиться всередині, від різних несприятливих факторів і зовнішніх впливів, а також випадкових неприємностей, можливих під час його перевезення або в процесі зберігання товару на складі. До таких проблем, від яких захищають товар чотириклапанні картонні коробки, що знаходиться в них, відносяться пошкодження в результаті падіння або механічного впливу, впливу вологи, сонячних променів, пилу. Крім того, чотириклапанні коробки абсолютно невибагливі до умов зберігання та перевезення. Саме тому картонні коробки такої конструкції дуже потрібні як основна упаковка в різних галузях нашої з вами життєдіяльності: у виробництві нехарчових товарів, продуктів харчування, меблевої промисловості, випуску побутової та іншої техніки, в машинобудуванні, меблевому виробництві, а також у багатьох інших сферах .

Всі вищезазначені переваги використання 4-х клапанних коробок найбільш очевидні для споживачів, які користуються такого роду упаковкою у великих обсягах. А що може відразу помітити людина, яка використовує гофротару в невеликих обсягах і при цьому не надто розбирається в ній. Чому середньостатистичний споживач у Львові купує саме чотириклапанні коробки із гофрованого картону, а не якісь інші? Давайте розбиратися по порядку.

Для початку варто сказати, звичайно, про ціни на чотириклапанні картонні коробки у Львові. Тут потрібно зазначити, що завдяки використанню гофрованого картону та відносній простоті виробництва, 4-х клапанні картонні коробки сьогодні у Львові можна купити дешево як оптом, так і в роздріб. 4-х клапанні коробки з гофрокартону практично будь-якого розміру коштує набагато дешевше, ніж аналогічні за обсягом коробочки будь-якої іншої конструкції. При цьому, як основне або додаткове пакування 4-х клапанні коробки за своїми експлуатаційними характеристиками нічим не поступаються тарі з дерева або пластику, а коштують набагато дешевше. Крім того, відносно проста технологія виготовлення чотириклапанних картонних коробок робить їх ще й економічними. Представлений у Львові сьогодні асортимент таких картонних коробок настільки великий, що ви легко зможете підібрати потрібний розмір і конструкції. Це не тільки вигідно з фінансової точки зору, але ще й дуже зручно, тому що дозволяє чітко контролювати кількість використаних для пакування коробок без переплати.

Простота та надійність у використанні є, мабуть, другою за важливістю для споживачів перевагою картонних коробок 4-х клапанної конструкції. Користуватися такими коробками для упаковки може будь-яка людина без особливої підготовки. Упаковка може здійснюватись вручну або автоматично на конвеєрі – кому як зручніше. У будь-якому випадку чотириклапанні картонні коробки підходять для всіх типів упаковки. А міцність конструкції коробок у зібраному вигляді та багатошарова структура матеріалу роблять надійність експлуатації практично гарантованою. Наприклад, сьогодні у Львові можна купити 4-х клапанні коробки із п'ятишарового гофрованого картону, які здатні витримати дуже високі статичні та динамічні навантаження на тару. В принципі, потенційну міцність будь-якої 4-х клапанної коробки з гофрованого картону ви і самі можете оцінити за кількістю шарів – чим більше шарів, тим міцніша коробка. Усього ж існує три основні види чотириклапанних коробок: тришарові, п'ятишарові та семишарові. І купити у Львові можна будь-якого такого виду практично без проблем та прийнятної ціни. Що ж до структури чотириклапанних коробок, то тут все дуже просто. Наявність гофрованого хвилястого шару дозволяє амортизувати різні удари від падінь та інші динамічні впливи на упаковку, зберігаючи таким чином упаковані товари та вантажі в цілості та безпеці. Також завдяки наявності гофрованого шару при ударі і сама 4-х клапанна коробка практично не страждає, що максимально збільшує шанси доставити товар у цілості та безпеці.

Чотириклапанні коробки будь-якої моделі поглинає удари та поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упакований товар або вантаж від бруду, пилу, вологи, статичних та механічних навантажень та пошкоджень. Таке поєднання властивостей та характеристик дозволяє застосовувати коробки для упаковки посуду, крихких виробів, товарів з чутливим покриттям та, зрозуміло, для товарів з особливим температурним режимом зберігання та перевезення. 4-х клапанні картонні коробки можуть мати зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад меблів або сантехніки. Також вони ідеально підходять для упаковки предметів, які мають неправильну форму і потребують надійного захисту при транспортуванні. Чотириклапанні картонні коробки у Львові – це дуже універсальна упаковка загалом та гофротара зокрема.

Про простоту зберігання та транспортування ми вже сказали трохи раніше. Від себе можемо додати власні спостереження. Як компанія-виробник чотириклапанних картонних коробок різного типу та формату, можемо відповідально заявити, що фасування чотириклапанних коробок у стоси по 20,25 та 50 штук практично не впливає на їх міцнісно-експлуатаційні можливості. Понад те, це взагалі важливо для споживачів. Однак саме такий формат фасування коробок сильно відбивається на перевезенні та зберіганні коробок. Для виробників така фасування є дуже зручною. Коробки займають зовсім небагато місця на складі, причому вони завжди під рукою. У разі потреби, ви просто друкуєте пачку зі складеними коробками і відбираєте для використання рівно стільки, скільки потрібно. Інші коробки залишаються, складеними в пачку. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і в цехах невеликої площі. Спектр застосування 4-х клапанних коробок із гофрованого картону дуже широкий та різноманітний. Наприклад, у Львові їх активно використовують для зберігання та перевезення різних товарів і вантажів: від продовольчих товарів першої необхідності до промислової продукції. Дуже потрібні чотириклапанні упаковки для перевезення крихких виробів великого розміру. Наприклад, дзеркал, меблів та великої побутової техніки.


Де купити чотириклапанні коробки у Львові в наявності та на замовлення?

4-х клапанная коробка Новой почты для посылок Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом та в роздріб чотириклапанні картонні коробки у Львові у широкому асортименті. Величезний вибір моделей і типорозмірів, кольорів і конструкцій – тільки у нас ви можете купити картонні коробки 4-х клапанної конструкції та гофроящики на всі випадки життя: чотириклапанна транспортна тара, товарна гофроупаковка стандартної конструкції за низькими цінами, поштові картонні коробки недорого чотириклапанних коробок з гофрованого картону оптом та в роздріб. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити чотириклапанні картонні коробки потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами у Львові. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі готових картонних коробок для пакування різних видів та з різних матеріалів.

Тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити 4-х клапанні коробки у Львові з тришарового та п'ятишарового гофрокартону саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. На сьогоднішній день у каталозі нашого інтернет-магазину вже понад 500 моделей картонних коробок різного кольору, конструкції та форми. Розміри картонних коробок та гофроящиків завжди можна підібрати, скориставшись зручними фільтрами на нашому сайті. А якщо ви все-таки не зможете знайти відповідну модель чотириклапанної коробки в нашому каталозі, то ми вам пропонуємо виготовлення 4-х клапанних картонних коробок на замовлення за найвигіднішою у Львові ціною. Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності нашої компанії дозволяють виготовляти чотириклапанні коробки з гофрокартону в найкоротші терміни та з мінімальною витратою сировини, а значить – ви можете замовити чотириклапанні картонні коробки за найнижчою ціною! Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами. Ми можемо зробити все! Вже понад десять років виготовлення та продаж картонних коробок є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої та транспортної тари з гофрокартону. Абсолютно всі чотириклапанні картонні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити 4-х клапанні картонні коробки у Львові за цінами виробника. Купити картонні коробки у Львові найпростіше у нашому офіційному інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення виробництва картонних коробок за вашими розмірами та кресленнями:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення виробництва коробок становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка картонних коробок у Львів залежить від обраного вами способу доставки із запропонованих нами. Наявність близько до вас розташованого відділення будь-якої з поштових служб, що працюють в Україні, значно прискорює процес доставки. Крім того, забрати виготовлені на замовлення чотириклапанні картонні коробки ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, дату та час вашого візиту.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити чотириклапанні картонні коробки та іншу упаковку у Львові дуже вигідно, швидко та зручно. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво 4-х клапанних картонних коробок у Львові. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки у Львові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн