Які картонні коробки можна купити в Миколаєві?

Поштові коробки сьогодні залишаються найбільш популярним способом доставки посилок незалежно від відстані міста відправника та місця призначення. Більше того, навіть вибір поштового оператора або служби доставки в даному випадку не надто важливий – здебільшого ваші посилки будуть упаковані у картонні коробки. Саме за такою схемою працює сьогоднішній лідер поштового пакування в Миколаєві – компанія «Нова пошта». Більшість посилок особистого чи комерційного характеру упаковуються у відділеннях або приймаються у відправника саме у картонних коробках. Однак далеко не всякі картонні коробки «Нова пошта» приймає як допустиму упаковку для посилок. Так, у них є свої стандарти для пакування посилок, які ґрунтуються на загальній вазі, типі та габаритах посилки. Залежно від даних показників відправнику рекомендуються для упаковки певні картонні коробки. Звичайно ж, коробки для посилок «Нова пошта» у Миколаєві та інших містах України використовує різні, хоч і чітко стандартизовані. Безумовно, якісь з таких поштових коробок через певні обставини використовуються частіше, а якісь – рідше. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути всі види та варіанти картонних коробок, які використовується сьогодні компанія «Нова пошта» для прийому посилок та надсилання вантажів у Миколаєві. А заразом намагатимемося виявити серед них найбільш популярні сьогодні поштові коробки у споживачів поштових послуг у Миколаєві. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент поштового та вантажного пакування, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Оскільки тут не тільки найбільший вибір упаковки для посилок в Україні, а ще й найнижчі ціни на коробки «Нової пошти» для пакування посилок у Миколаєві. Ну що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як виготовляються картонні коробки «Нової пошти» для пакування посилок у Миколаєві?

Самосборная коробка Новой почты для посылок весом 0.5 кг Виробництво різних коробок «Нової пошти» у Миколаєві сьогодні здійснюється різними підприємствами, за різними технологіями та навіть із різної сировини. Більше того, навіть сама «Нова пошта» замовляє поштові коробки для продажу у відділеннях підприємств-субпідрядників. Однак у всіх випадках такі різні на перший погляд коробки «Нової пошти» поєднують два факти. Перше – коробки «Нової пошти» для пакування посилок завжди мають чітко встановлені розміри. А другий факт полягає в тому, що всі поштові коробки «Нової пошти» в Миколаєві виробляються з гофрованого картону. Так, такий гофрований картон використовується неоднаковий - різних марок, кольору і навіть видів, проте це завжди багатошаровий, екологічно безпечний матеріал, який дозволяє виготовляти поштові коробки з високими характеристиками міцності і експлуатації і відмінною надійністю.

У переважній більшості коробки для посилок «Нової пошти» виготовляються з тришарового гофрованого картону або тоншого тришарового мікрогофрокартону. За фактом це просто дві варіації того самого матеріалу для виробництва гофротари, які відрізняються деякими характеристиками. Наприклад, шириною та висотою гофри. Це не надто помітні для звичайного споживача параметри, які, однак, у деяких випадках є дуже важливими. Наприклад, ширина і висота гофри особливо враховуються, коли йдеться про виробництво самозбірних картонних коробок з великою кількістю елементів. Чи використовують такі самозбірні коробки «Нова пошта» у Миколаєві? Безумовно, причому самозбірні коробки для пакування посилок застосовується цілий ряд – залежно від габаритів самої посилки. І всі вони виготовлені із тришарового мікрогофрокартону. Зі звичайного тришарового гофрованого картону, у свою чергу, виробляються коробки «Нової пошти» стандартної конструкції. Фахівці називають їх чотириклапанні картонні коробки «Нової пошти». Проте, простіше кажучи, це вантажні чи поштові гофроящики різного розміру. Конструкція ж вони практично завжди однакова, як і форма. Так, вантажні коробки «Нової пошти» мають квадратну або прямокутну форму. Що стосується особливостей їхньої конструкції, то верхні та нижні клапани у вантажних картонних коробках «Нової пошти» можуть бути або встик, або внахлест. Для надійного пакування посилок або вантажів у такі поштові коробки потрібне проклеювання скотчем. А ще в них можуть бути різні внутрішні елементи конструкції на зразок додаткових внутрішніх стін, решіток або вентиляційних отворів збоку або зверху коробки.

Чому саме мікрогофрокартон є найпопулярнішим видом сировини для виробництва картонних коробок «Нової пошти» в Миколаєві? Тут справа і в більшій споживчій популярності самозбірних поштових коробок з мікрогофрокартону, і в параметрах самого матеріалу. Крім того, варто розуміти, що з мікрогофрокартону виробляються самозбірні коробки, які відносяться до категорії коробок складної форми висікання, а отже, виробляються за допомогою спеціальних штанцевих форм. Чому це важливо? Ну, як мінімум тому, що всі розміри коробок «Нової пошти» з мікрогофрокартону будуть чітко дотримані. Плюс до того ж у такі самозбірні поштові коробки можна практично легко додати один або кілька складових елементів. Ну, наприклад, тих же вентиляційних отворів, про які ми говорили вище, або, наприклад, спеціальних ложементів, які застосовуються для пакування різної техніки.

Що ж до параметрів самого мікрогофрокартону, які впливають на споживчі властивості коробок «Нової пошти» , то про них потрібно поговорити детальніше, оскільки саме ці характеристики безпосередньо впливають на поточний споживчий попит на упаковку для посилок у Миколаєві. Отже, тришаровий мікрогофрокартон є найпопулярнішим сьогодні видів сировини для виробництва поштових ящиків у Миколаєві. І не дивно, адже він у принципі є найкращим (ну, наскільки це можливо для паперової сировини, звичайно ж) матеріалом для виробництва первинної упаковки різного типу. Це і поштове пакування , і товарне пакування, і навіть вантажне пакування в ряді ситуацій. Тришаровий мікрогофрокартон складається з трьох шарів: двох зовнішніх (рівних) та одного внутрішнього (гофрованого). Товщина мікрогофрокартону становить приблизно 1,5-1,8 мм. Однак якщо ви спробуєте поміряти товщину коробок «Нової пошти» з цього матеріалу, то вона буде меншою, оскільки в процесі виробництва самозбірних коробок з мікрогофрокартону вони піддаються висічному пресуванню за різними технологіями.

Основна функція коробок "Нової пошти", виготовлених з тришарового мікрогофрокартону, нічим не відрізняється від основної функції поштових коробок з інших матеріалів. Самозбірні поштові коробки повинні захищати вкладені предмети від пошкоджень під час транспортування та зберігання. Крім цього, такий вид упаковки виконує ще й важливу інформаційну функцію, тому що на всіх поштових коробках є різні інформаційні знаки, що регулює процес поштового вантажоперевезення таких посилок. За своїми експлуатаційними характеристиками поштові коробки з тришарового мікрогофрокартону значно перевершує упаковку зі звичайного гофрованого картону. Так, самозбірні коробки «Нової пошти» із мікрогофрокартону мають спеціальні елементи конструкції, які сильно підвищують рівень опору самозбірних коробок для посилок впливу різних статичних та динамічних зовнішніх та внутрішніх впливів. В результаті ми маємо коробки для посилок у Миколаєві, які відрізняються великою міцністю, гарною зносостійкістю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих зовнішніх впливів різного характеру. Крім того, самозбірні поштові коробки з тришарового мікрогофрокартону мають ті ж плюси, що й звичайні товарні самозбірні коробки з мікрогофрокартону, які використовуються в Миколаєві як споживча упаковка для готової продукції. Так, наприклад, самозбірні коробки "Нової пошти" відрізняються невеликою власною вагою, вони досить естетично виглядають, можуть бути пофарбовані в різний колір і таке інше.

Як ви самі можете помітити, поштові коробки з мікрогофрокартону та сам тришаровий мікрогофрокартон вигідно відрізняються за багатьма параметрами від поштового пакування з іншої сировини. Однак ми говоримо про поштову упаковку, в якій упаковку для посилок вибирає споживач поштових послуг, а не виробник будь-якої продукції. Тому тут важливу роль відіграють ще деякі споживчі характеристики самозбірних коробок «Нової пошти» з мікрогофрокартону. Наприклад, картонні коробки для посилок «Нової пошти» відрізняються від пластикових контейнерів або металевих ящиків і більшою екологічністю, і дешевизною, і економічністю. Та й у міцності вони трохи поступаються коробкам-конкурентам. Але найбільший плюс самозбірних коробок «Нової пошти» із тришарового мікрогофрокартону в Миколаєві полягає все-таки в малій власній вазі. Будь-яку вашу посилку обов'язково зважують під час прийому в поштовому відділенні. І чим менше вона важитиме, тим дешевше вам обійдеться її відправлення адресату. Але для повноти картини, так би мовити, перерахуємо й інші важливі характерні особливості коробок «Нової пошти», які виготовлені з тришарового мікрогофрокартону. Так, самозбірні коробки для посилок «Нової пошти» мають такі особливості:

  • висока міцність та жорсткість при малій вазі;
  • упаковка «Нової пошти» із мікрогофрокартону витримує навантаження до 30 кг;
  • відмінні термоізоляційні властивості;
  • можливість створення упаковки різної конфігурації та розміру, складної форми, з великою кількістю деталей;
  • можливість наносити на поштові коробки з мікрогофрокартону маркування та інші потрібні зображення;
  • при певній обробці поштові коробки з мікрогофрокартону можна використовувати в умовах підвищеної вологості, високих та низьких температур;
  • екологічність: 3-х шаровий мікрогофрокартон виробляється із застосуванням великої частки вторинної сировини, тому після використання він утилізується дуже просто та без шкоди для навколишнього середовища;
  • коробки "Нової пошти" з мікрогофрокартону можуть застосовуватися для упаковки предметів як харчової групи, так і для будь-яких предметів нехарчової групи;
  • тривалий термін служби,
  • можливість повторного використання та переробки;
  • зручність при транспортуванні та зберіганні;
  • економічність: коробки «Нової пошти» з мікрогофрокартону дешевші за будь-яку іншу поштову тару.


Вантажні коробки «Нової пошти» у Миколаєві: характеристика та особливості

Грузовая коробка Новой почты для посылок весом до 20 кг Як ви вже зрозуміли, в більшості випадків для пакування посилок «Нова пошта» сьогодні в Миколаєві використовуються коробки з мікрогофрокартону. Однак це зовсім не означає, що картонні коробки або тара іншого типу "Новою поштою" не використовується зовсім. Звичайно ж ні. Використовується у великих кількостях. Просто ми вирішили в рамках цієї статті описувати коробки "Нової пошти" по черзі, виходячи з рівня їхнього споживчого попиту. І в даному контексті вантажні коробки «Нової пошти» таки використовуються в Миколаєві рідше, ніж коробки для пакування посилок з мікрогофрокартону. Вантажні коробки «Нової пошти» мають і іншу конструкцію, і розміри, та й виготовлені вони з інших матеріалів. Однак форма поштових коробок в обох випадках однакова: будь-які поштові коробки для посилок або вантажів мають квадратну або прямокутну форму. І неважливо, виготовлені вони із тришарового мікрогофрокартону або зі звичайного 3-х шарового гофрованого картону, або взагалі з п'ятишарового гофрокартону.

Отже, вантажні коробки «Нової пошти» із звичайного тришарового гофрокартону сьогодні посідають друге місце за рівнем споживчого попиту у Миколаєві. Чому так? Насправді причини цього явища дуже різні. Основне – це вага самих поштових коробок, тому що будь-яка коробка з мікрогофрокартону при однаковому обсязі завжди важитиме менше, ніж поштова коробка з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. А значить, і вартість відправки посилки в такій коробці буде дешевшою. Але коробки "Нової пошти" з мікрогофрокартону не можуть використовуватися абсолютно завжди. Вони мають обмеження і за максимально допустимою вагою, і за габаритами посилки, і навіть за умовами перевезення чи доставки. Тому вантажні коробки «Нової пошти» в Миколаєві також мають свого споживача.

Що є вантажні коробки «Нової пошти» в Миколаєві, і чим відрізняються від звичайних посилальних? Давайте розбиратися разом. Отже, всі вантажні коробки "Нової пошти" хоч і є поштовими, але за фактом вони належать до категорії транспортної гофротари. А це, у свою чергу, накладає певні особливості і на їх конструкцію, і на матеріал виготовлення, і, що найважливіше, на їх характеристики міцності та експлуатації і можливості. Дивіться, коли йдеться про виробництво вантажної тари для товарів, які перевозяться власним транспортом, то тут у виробників набагато більше можливостей, ніж у випадку з поштовою вантажною тарою. І знову вся справа у вазі та габаритах посилок. Чим ці показники вищі, тим дорожче поштове відправлення «Новою поштою» коштуватиме. Тому якщо для виготовлення транспортної тари загалом використовується велика кількість різних матеріалів на кшталт дерева, металу, пластику тощо, то поштова вантажна тара виготовляється лише з гофрованого картону. Тришарового або п'ятишарового - це вже питання друге, адже вона в будь-якому випадку матиме набагато меншу вагу, ніж аналогічна з інших матеріалів. Крім того, не варто забувати, що вантажна тара та упаковка з гофрованого картону ще й дуже зручна та практична.

Розміри вантажних коробок, що використовуються «Новою поштою», чітко визначені стандартами, як і у випадку з самозбірними коробками для упаковки невеликих посилок, про які ми говорили вище. Картонні коробки «Нової пошти» таких розмірів в Миколаєві можна купити і в поштових відділеннях, і в інтернет-магазинах упаковки, і можна навіть замовити їх виготовлення на замовлення безпосередньо у виробників гофротари. Тут все питання в тому, скільки коробок «Нової пошти» ви хочете купити. Зрозуміло, що жоден виробник гофротари не стане вам виготовляти коробки при невеликому замовленні. Тому купити в Миколаєві вантажні коробки «Нової пошти» простіше готові в магазинах міста або в інтернет-магазинах упаковки.

На відміну від самозбірних коробок для посилок невеликого розміру, вантажні картонні коробки «Нової пошти» переважно середньо- або великогабаритні, тому виготовлені з міцніших видів гофрованого картону, ніж мікрогофрокартон. Для таких коробок «Нової пошти» важливим фактором є не тільки захист товарів від пошкодження в процесі перевезення, але, як би так простіше сказати, захист одних вантажів від інших. Справа в тому, що всі посилки "Нова пошта" перевозить автомобільним транспортом великої місткості. І якщо для посилок невеликої ваги, складених у ряд чи стопку, не надто страшні можливі навантаження від сусідніх рядів чи стопок таких посилок. То уявіть, якщо кожна така посилка ваги близько 30-40 кілограмів? Тому питання міцності та стійкості до динамічних та статичних навантажень для вантажних картонних коробок «Нової пошти» більш ніж актуальне. Вони зобов'язані не тільки зберегти посилки в цілості та безпеці, але ще й бажано, щоб сама зовнішня упаковка таких посилок не постраждала. А якщо ні, то клієнти почнуть ставити запитання і виявляти своє невдоволення. До речі, для цього використовуються різні додаткові елементи упаковки, які продаються у відділеннях «Нової пошти». Наприклад, різні пластикові або пінопластові амортизатори, картонні куточки або, наприклад, різні прокладки. У будь-якому випадку, вантажні коробки «Нової пошти» повинні надійно захищати посилки будь-якої ваги і габаритів, що перевозяться, не тільки від механічних впливів, а й частково від впливу вологи. Повинні переносити певний площинний та торцевий стиск, вібраційні впливи і навіть падіння з невеликої висоти.


Самозбірні коробки «Нової пошти» для пакування посилок у Миколаєві.

Самосборная коробка Новой почты 340х240х100 мм А тепер давайте повернемося до самозбірних коробок для посилок, які використовує компанія «Нова пошта». Отже, давайте знову пригадаємо, що всі всі поштові операції компанія «Нова пошта» здійснює за строго регламентованим порядком. Ваша посилка має бути обов'язково упакована. Для пакування посилок Нова пошта, як ми вже зазначали, використовує різні пакувальні матеріали. Найпопулярнішим же варіантом для пакування посилок «Нової пошти» у Миколаєві сьогодні є самозбірні поштові коробки невеликого або середнього розміру. Це пов'язано з тим, що більшість поштових операцій, що здійснюються цією компанією, є звичайною доставкою посилок з пункту А в пункт Б. А самозбірні картонні коробки для цих цілей найбільш підходять, оскільки вони дуже практичні і коштують зовсім недорого.

Найпопулярнішим матеріалом виготовлення самозбірних коробок для пакування посилок "Нової пошти" в Миколаєві є тришаровий мікрогофрокартон марок Т-22 або Т-24 з типом профілю "Е". Цей варіант профілю для поштових самозбірних ящиків вибирається невипадково. Вся справа в тому, що невеликий профіль гофрованого шару є важливою особливістю, тому що дозволяє збирати у стійкі конструкції самозбірні коробки практично будь-якої форми. Причому просто відмінні поштові коробки для посилок ! Вони дуже надійні, міцні і, головне, можуть використовуватися для пакування та перевезення абсолютно будь-яких предметів, товарів та вантажів. На самозбірних коробках «Нової пошти» зручно робити будь-які позначки олівцем або маркером, приклеювати бирки та етикетки з потрібною інформацією. Крім того, самозбірні коробки «Нової пошти» відрізняються ще й більшою зручністю експлуатації. Так, вони не вимагають використання скотчу, оскільки в них є спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації у зібраному стані.

Зручність експлуатації та універсальність самозбірних коробок Нової пошти при виборі коробок для відправки посилок поштою у Миколаєві відіграють, мабуть, найважливішу роль. Справа тут у тому, що здебільшого споживачі намагаються вибрати таку упаковку для посилок, яка доставлятиме якнайменше незручностей. Чим швидше в неї буде упакована посилка, тим краще. Крім того, у розумінні середньостатистичного споживача поштових послуг у Миколаєві коробки для пакування посилок мають швидко збиратися без особливих зусиль, а також підходити для різних видів товару чи вантажу. Самозбірні картонні коробки Нової пошти є найбільш оптимальним варіантом. Крім того, варто пам'ятати, що досить часто під час поштової посилки в коробку поміщаються різні предмети з різних видів матеріалу, тому важливо, щоб картонна коробка для пошти могла використовуватися для максимальної кількості різноманітних за своїм типом і формою предметів. Чи підходять такій різноманітній упаковці посилок самозбірні коробки «Нової пошти»? Зрозуміло, що більш ніж підходять.

Які ще особливості можна виділити у самозбірних коробок «Нової пошти» для пакування посилок ? Ну, наприклад, такі самозбірні поштові коробки мають набагато більшу компактність у порівнянні з будь-яким іншим гофрокоробом або гофроящиком, які застосовують як поштову тару «Новою поштою». При цьому вони дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції картонних коробок для Нової пошти складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки «Нової пошти» практично для будь-яких видів посилок. Також варто відзначити неймовірну універсальність самозбірних коробок "Нової пошти". Вони можна практично гарантовано відправити малогабаритний чи середньогабаритний вантаж чи посилку до іншого міста. Вони застосовуються як поштова тара практично для всіх видів товарів, які відправляють інтернет-магазини Миколаєва своїм покупцям. У самозбірні коробки «Нової пошти» пакують як штучний вантаж, так і фасовану продукцію. Приклад штучного вантажу може бути побутова техніка, промислові товари. Приклад фасованого вантажу - господарські товари або побутова хімія, що продаються дрібнооптовими партіями і так далі.


Де купити картонні коробки «Нової пошти» у Миколаєві за найнижчими цінами?

Продаж картонних коробок «Нової пошти» сьогодні у Миколаєві здійснюється і в поштових відділеннях даного оператора, і в їхньому офіційному інтернет-магазині, і ще в деяких інших місцях. Але найнижчі ціни на будь-які коробки «Нової пошти» сьогодні у Миколаєві ви знайде в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Причому як оптові, так і роздрібні. Так, у нас ви не тільки зможете купити будь-які картонні коробки Нової пошти без переплати від 1 штуки в Миколаєві, але ще й зможете отримати велику знижку на поштові коробки, що купуються оптом! Так, 30% знижки діють при покупці будь-яких коробок "Нової пошти" від 300 штук. А при замовленні 500 або 1000 штук розмір знижки може збільшитись до 60, 70 і навіть 80%! Чи вигідно? Більш за!

Варто зазначити, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» взагалі дуже вигідно купувати картонні коробки Нової пошти . Мало того, що ціни на будь-яку коробку «Нової пошти» тут дешевші, так ще є можливість вибрати будь-який колір коробки. А у відділеннях Нової пошти, на жаль, продаються лише коробки для посилок бурого кольору. Та й далеко не в кожному магазині можна знайти поштові коробки відповідного типу та формату. Адже, залежно від посилки, коробка потрібна велика, середня чи маленька. І далеко не кожен інтернет-магазин чи стаціонарна торгова точка надає повний асортимент картонних коробок Нової пошти у Миколаєві. А в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені всі розміри картонних коробок «Нової пошти». Так що, якщо, наприклад, ви захочете придбати велику або навіть величезну коробку для посилок, то ви її точно знайдете.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки Нової пошти в Миколаєві оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво поштових картонних коробок будь-якого розміру на замовлення. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво поштових коробок в Миколаєві за індивідуальними розмірами будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок Нової пошти будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки Нової пошти у Миколаєві зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки «Нової пошти» у Миколаєві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок Нової пошти в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн