Новорічна упаковка 2021 для цукерок та інших солодких подарунків

Святкова упаковка для різних солодощів сьогодні в Україні виділяється своєю неймовірною різноманітністю. Цукерки, печиво, шоколад – все це подарункові товари, які не стануть подарунком повною мірою без відповідної обгортки. Звісно, така ситуація дає величезний простір для маневру виробникам подарункової упаковки. Особливо, коли йдеться про новорічні подарункові набори всіляких солодощів. Тож немає нічого дивного в тому, що сьогодні в Україні купити цукерки чи інші солодощі на подарунок до Нового року можна у дуже різній упаковці чи тарі, як за своїм виглядом та типом, так і за форматом чи розміром. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні сьогодні способи упаковки новорічних подарунків на прикладі цукерок, наборів цукерок, печива та інших солодощів. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент різних пакувальних матеріалів для пакування новорічних подарунків , представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут можна купити новорічну упаковку 2021 для цукерок та інших солодких подарунків за дуже вигідними цінами як оптом, так і в роздріб. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості вибору упаковки для харчових подарункових товарів в Україні

Коробка для упаковки печенья Для початку, таки, давайте трохи поговоримо про подарунковій упаковці для продуктів харчування в цілому. Цукерки, печиво, всілякі тортики, тістечка та інші солодощі за своєю суттю є досить вимогливими до умов та способів зберігання, перевезення та продажу товарів. Крім того, не варто забувати, що ці продукти повинні не тільки якомога довше зберігати свій товарний вигляд, але й зберегти свої смакові якості. Плюс до того ж ми говоримо про подарункову упаковку, а значить і її візуальне оформлення має бути на належному рівні. Звичайно ж, всі ці особливості безпосередньо впливають на вибір святкової упаковки для солодких та не лише подарунків до Нового року. Крім того, як і практично завжди з упаковкою для подарунків, тут варто окремо розглядати індивідуальне пакування солодощів на подарунок дітям, коханій дівчині та друзям до Нового року. А також подарункові товари у вигляді таких же солодощів, або, точніше, цього разу вже, кондитерських виробів, які виготовляються в промислових умовах і також вимагають тематичної новорічної упаковки.

Однак найважливішим в упаковці для новорічних солодощів варто все-таки вважати саме її придатність для зберігання, продажу та перевезення продуктів харчування. Наприклад, далеко не всі види пластикових коробочок можна застосовувати для пакування тих же святкових тортів, хоча це робиться практично повсюдно. Справа в тому, що пластикові пакувальні матеріали далеко не завжди є екологічно безпечними. Особливо це критично, коли ми говоримо про прямий контакт такої упаковки з харчовими товарами. Приклад упаковки новорічних тортів або святкових цукерок у цьому сенсі є дуже показовим. Так, ви напевно спостерігали, що в одних випадках цукерки в коробці додатково упаковані в паперову обгортку, а в інших розміщуються прямо в пластикових гніздах без будь-якої додаткової упаковки у вигляді кольорової обгортки. Взагалі, якщо говорити про санітарні норми, то упаковувати цукерки та печиво безпосередньо у пластикові ємності не дуже правильно. Але тут все залежить від того, з чого саме зроблено упаковку – є безліч видів пластикової тари та упаковки, яка може перебувати у прямому контакті з продуктами харчування різної температури нагріву та/або охолодження, не залишаючи при цьому на продуктах жодних слідів, пластикового присмаку чи неприємного запаху пластмаси. Проте найскладніше у цій ситуації – це вгадати, де екологічно безпечна упаковка із пластикових матеріалів, а де навпаки. Виробники вам таку інформацію можуть і не надати або через своє небажання, або через власне незнання. У будь-якому випадку, вихід завжди є – це паперова та картонна упаковка для тортів, цукерок, тістечок та інших солодощів . Тим більше, що різноманітних варіантів такої упаковки для новорічних солодких подарунків на ринку України сьогодні представлено безліч. А ми, зі свого боку, далі розповімо вам про переваги та недоліки найбільш популярних видів такої святкової упаковки та тари як загалом, так і зокрема.

Але перш, ніж перейти до окремих видів паперового та картонного пакування для цукерок та інших солодощів, актуального напередодні нового 2021 року, варто сказати про основні переваги кондитерської упаковки такого типу в цілому. Адже не дарма переважна більшість кондитерських виробів будь-якого типу і виду упаковуються саме у вироби з паперу, картону або гофрокартону. Причому не лише напередодні Нового року, а й загалом, так би мовити, на постійній основі. І дійсно, плюс використання тари та упаковки з паперу та картону для цукерок, печива та інших солодощів дуже багато. Але найбільш відчутними і для виробника кондитерських виробів, і для покупця цих солодощів точно будуть два з них: це ціна на подарункові коробки для цукерок і екологічність новорічної упаковки для солодощів. Ну, ще, мабуть, варто відзначити ще й відносну швидкість виготовлення такої упаковки – будь-які святкові коробки, пакети чи інші ємності для пакування з картону, паперу чи гофрованого картону виготовляються дуже швидко. Та й проблем із сировиною для їх виробництва сьогодні в Україні практично немає. Ну, за рідкісним винятком.

Що ж до ціни питання на новорічні коробки для солодощів , то цей компонент складається з безлічі різних факторів. Різні види картону, паперу або гофрованого картону стоять дуже по-різному, так що і новорічні пакувальні матеріали для зберігання, перевезення та продажу різних солодощів, зрозуміло, теж сильно відрізняються за ціною хоч оптом, хоч у роздріб. Але, у будь-якому випадку, новорічна упаковка 2021 року для цукерок, печива, тортів та інших кондитерських товарів коштує незрівнянно дешевше, ніж пакувальні ємності або обгорткові матеріали з іншої сировини. Просто в рази. Ну, наприклад, святкові коробки з картону з тематичним новорічним оформленням обійдуться вам в два-три рази дешевше, ніж пластикові ящики такого ж розміру зі схожим оформленням. І річ тут не тільки в ціні сировина чи технології виробництва. Навіть саме тематичне оформлення коробки в новорічні святкові кольори обходиться дешевше і виконується в рази швидше, ніж самі маніпуляції з пластиковою тарою. Що стосується поточних цін на новорічну упаковку, то єдиним винятком є різні кольорові плівки з новорічним оформленням та іншими принтами. Їх сьогодні справді можна купити дешево та у різноманітному асортименті. Але в іншому ж – новорічна упаковка 2021 року для цукерок, печива та інших солодощів з паперу, картону чи гофрокартону є набагато вигіднішим придбанням.


Міцні картонні коробки для новорічних солодощів 2021, оцінка користувачів.

Кондитерская коробка из микрогофрокартона Найбільш відчутною є різниця новорічної упаковки для солодощів з різних матеріалів на прикладі, звичайно ж, подарункових коробок. Так вже складається ринкова ситуація в Україні, що саме всілякі коробки для пакування солодощів, солодких подарунків та наборів таких подарункових товарів споживачі вибирають у більшому обсязі, ніж будь-яку іншу упаковку для новорічних подарунків, що належать до категорії продуктів харчування. Особливо це помітно з прикладу шоколадних цукерок, різних тортів і тістечок. Більше того, упаковка новорічних подарунків такого типу – це сьогодні яскравий приклад того, чому саме святкові коробки з картону та гофрокартону є настільки популярними. Так що, далі давайте з вами спробуємо з'ясувати, що ж такого вигідного та/або незамінного споживачі знаходять у харчових коробках для солодких подарунків.

Коли заходить мова про новорічні солодощі, насамперед згадуються всілякі шоколадні цукерки та шоколадні фігурки у вигляді ялинок, Діда Мороза, Снігуроньки тощо. Для упаковки солодких товарів такого типу виробники сьогодні застосовують кілька форматів упаковки – варто розрізняти основне та вантажне пакування. основна упаковка для таких солодощів може бути і з паперу, і фольги, і навіть з харчового поліетилену. Тобто, найрізноманітніша. Але уявити зберігання або транспортування таких солодких новорічних товарів просто неможливо без коробок з картону або гофрованого картону. Чому "або"? Справа тут у тому, що на вибір певного типу новорічних коробок сильно впливають умови зберігання та перевезення таких товарів, а також їх сортувальна вага. Наприклад, для упаковки новорічних наборів шоколадних цукерок у наборах вагою не більше 500 грамів найчастіше використовуються коробки з крейдованого картону , вкриті різнобарвним друком. Такі коробки і красиві, і практичні, та й закупівельна вартість коробок із крейдованого картону сьогодні зовсім невелика. Тому вибір виробників солодких новорічних товарів в Україні найчастіше падає саме на ці коробки. Інша справа – новорічні солодощі у груповому чи індивідуальному розфасовуванні, які важать більше, ніж півкілограма чи кілограм. Для їх упаковки застосовуються більш міцні та стійкі до вертикальних та горизонтальних навантажень коробки з тришарового мікрогофрокартону .

Так, ну, а що ж міцні коробки із звичайного тришарового чи п'ятишарового гофрокартону? Упаковка солодких товарів у картонні коробки такого типу відбувається досить часто. Але тільки не у випадку з цукерками чи новорічними фігурками із шоколаду. П'ятишарові та тришарові гофроящики для солодощів являють собою сьогодні вантажну тару у найяскравішому своєму прояві. Їх застосовують або для зберігання, або для перевезення солодких товарів такого типу, які або важать досить багато (наприклад, пряники), або мають високу стійкість до різноманітних зовнішніх впливів. Наприклад, білий або чорний шоколад, який продається на вагу. Такі солодощі в груповій упаковці можуть важити навіть більше десяти кілограмів в одній коробці, тому тара для їх зберігання та транспортування потрібна відповідна. Крім того, сам формат продажу вагового товару такого типу не передбачає для цих самих товарів обов'язкової наявності гарної обгортки, так що найчастіше виробники солодощів на ній просто економлять для зниження собівартості виробництва таких солодких товарів.

Якщо ж говорити в цілому, то тришаровий мікрогофрокартон є прикладом недорогої сировини для виробництва якісної новорічної упаковки для товарів і подарунків. Більше того, мікрогофрокартон – це ідеальний матеріал для виробництва новорічних коробок практично будь-якої конструкції та форми. Крім того, можливості друку новорічних принтів та зображень на подарункових коробках із мікрогофрокартону зовсім не обмежені. Отже, загалом, сьогодні в Україні коробки з мікрогофрокартону для пакування подарунків на Новий рік використовують у величезній кількості. Але особливо це помітно на продажу солодощів вагового типу. Наприклад, різних тортиків, тістечок та печива. Чи звертали ви колись свою увагу на те, з яких коробочок вам у кондитерському відділі магазину відпускають вагове печиво чи торти? За формою та конструкцією такі коробочки для солодощів можуть бути різними, але найчастіше виготовлені вони саме з тришарового мікрогофрокартону. І на те є свої причини. Так, тришаровий мікрогофрокартон складається з трьох шарів: двох зовнішніх (плоських) та одного внутрішнього (гофрованого). Висота профілю мікрогофрокартону становить від 1,5 до 1,8 мм. Це майже половину менше, ніж товщина тришарового гофрованого картону, з якого виготовляють, наприклад, транспортні гофроящики для переїзду. Новорічні коробки для солодощів , виготовлені з мікрогофрокартону, можуть захистити товар від пошкоджень під час його транспортування та зберігання в таких ситуаціях, коли, наприклад, красивіші подарункові коробки з хром-ерзац картону на це просто нездатні. Просто за своїми експлуатаційними характеристиками мікрогофрокартон значно перевершує і крафтовий, і навіть крейдований картон. Від першого він відрізняється більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих факторів зовнішнього середовища. А від другого – можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів, які мають дуже стійку конструкцію. Багато в чому мікрогофрокартон виграє порівняння і з іншими видами пакувальних матеріалів. Від пластику його відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металу – легкість, дешевизна та пружність, від скла – міцність та економічність.

Безумовно, всі ці особливості в результаті дають неймовірно позитивний результат - коробки з мікрогофрокартону для упаковки подарунків на Новий рік дуже часто вибираються виробники різних солодощів. Причому навіть у тих випадках, коли їм є дешевша альтернатива – просто вони надійні і з ними немає жодного головного болю, якщо ви розумієте, про що ми зараз. Крім того, самі по собі коробки для пакування солодощів на Новий рік з 3-х шарового мікрогофрокартону мають дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Вони дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. А якщо ще й новорічні коробки з мікрогофрокартону виготовляються відповідно до ГОСТів та у суворій відповідності до санітарних норм, то й упаковувати в такі коробки можна абсолютно будь-які товари. Оскільки в такому разі новорічні картонні коробки для подарунків, виготовлені з тришарового мікрогофрокартону, є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини!


Новорічна упаковка для цукерок та наборів цукерок на подарунок у 2020-2021 роках

Коробка для конфет с Дедом Морозом А ось з упаковкою подарункових наборів цукерок не заводського типу ситуація сьогодні зовсім непередбачувана. Так, залежно від того, де і як продаються такі солодощі, на яку цільову аудиторію вони розраховані і від низки інших факторів, упаковка для продажу таких цукерок може бути дуже різною. Аж до зробленої своїми руками. Тут головне – створити потрібну атмосферу, дотримати належний антураж, якщо хочете. Тому навіть якщо цукерки будуть упаковані в коробку не найвищої міцності, це зовсім неважливо, якщо коробочка з цукерками буде при цьому красиво оформлена, і на ній буде надруковано щось на кшталт «Визнання», «Може бути…», «Вітаю», "Чудний вечір" і так далі. Крім того, до оформлення коробки для новорічних солодких подарунків завжди можна додати різні наповнювачі для коробок, подарунковий папір, різнокольорові стрічки та інші тематичні аксесуари, здатні посилити ефект сприйняття подарунка.

Залежно від особливостей застосування новорічних подарункових коробок для їх виготовлення може застосовуватись різний целюлозний картон – як крейдований, так і некрейдований. Однак якщо ми говоримо про новорічні коробки для пакування солодощів, та ще й із якимось тематичним зовнішнім оформленням, то в такому разі підійде лише крейдований картон. Причому найцікавіше обов'язковим тут є наявність внутрішнього крейдованого шару. А ось зовнішній шар у подарункових коробках для цукерок може мати натуральний колір деревної целюлози – такі коробки для солодощів часто називають просто крафт-коробки. Але все-таки картон з двостороннім крейдуванням для подарункових коробок під цукерки, печиво, торти та інші кондитерські вироби з новорічною тематикою використовується набагато частіше. Насамперед – через можливості друку зображення та інструментів оформлення іншого типу. Простіше кажучи: якщо хочете купити новорічні коробки для цукерок із гарним оформленням, то замовляйте подарункові коробки з картону із двостороннім крейдуванням.

Процес крейдування картону є досить непростим технологічним процесом. Все-таки згодом на поверхню картону наноситиметься барвисте зображення, кондитерські коробки з крейдованого картону зберігатимуться та перевозитимуться в різних умовах тощо. Тому і крейдування картону, призначеного для виробництва коробок під новорічні цукерки та інші солодощі, відбувається досить непросто. Так, воно полягає в нанесенні на будь-який картон або папір спеціального шару, що складається з крейди, каоліну і речовин, що їх сполучають. Наявність хоча б одного крейдованого шару сильно впливає на експлуатаційні та друковані можливості святкових коробок для солодощів з такого картону, підвищуючи їхню опірність проникненню вологи та впливу пилу. Простіше кажучи, крейдований шар для подарункових коробок - це те, що не дозволяє їм швидко намокнути, забруднитися від пилу та зіпсуватися. Подарункові коробки хоч з печаткою, хоч без друку можна запросто протерти вологою ганчіркою, не зіпсувавши при цьому їх зовнішній вигляд.

Крім високої практичності та легкості, новорічні коробки для цукерок та інших солодких товарів з крейдованого картону відрізняються ще й чудовою перенесенням кольорів і високими можливостями для свого візуального оформлення. Крейдований шар картону добре передає яскравість фарб, дає чіткі відбитки, він приємний на дотик і дуже презентабельний зовнішній вигляд. Все це можливо завдяки наявності гладкої (глянсової або матової) поверхні. В цілому ж, крейдований картон складається з декількох шарів і буває з одностороннім (дуплекс) та двостороннім крейдуванням (триплекс). Під час друку на крейдованій поверхні можна отримати яскравіші кольори, що відмінно підходить для яскравого оформлення подарункової упаковки. Тож сьогодні в Україні з крейдованого картону виготовляються різні святкові коробки для новорічних подарункових товарів: настільних ігор, наборів для дитячої творчості, косметики, парфумерії, різної електроніки, освітлювальних приладів та багато іншого. Хоча, безумовно, коробки з крейдованого картону для пакування цукерок та печива на Новий рік виготовляються у неймовірній кількості. Але у певний часовий проміжок – сезон, якщо хочете.

На сьогоднішній день для виготовлення новорічних коробок для цукерок, наборів цукерок, шоколаду, печива та інших солодощів використовуються різні види крейдованого картону, різної щільності, ваги та відтінку. Більше того, в залежності від складності конструкції подарункових коробок для кондитерських виробів використовуються різні технології виробництва коробок з картону. Тим більше, що найбільш популярні сьогодні в Україні види целюлозного картону для виготовлення новорічних коробок для цукерок та печива дають дуже широкі можливості у виробництві подарункової упаковки для новорічних товарів. Наприклад, крейдований картон TAMWHITE – це целюлозний графічний картон з двошаровим крейдуванням лицьового боку та одношаровим крейдуванням внутрішньої сторони. Він має високі показники білизни та глянцю, тому використовується для виробництва новорічних подарункових коробок для солодощів, а також багатобарвної картонної тари, обгорткової упаковки, листівок, конвертів, папок тощо. Крейдований картон GRUNOPLEX, у свою чергу, є макулатурним картоном з двошаровим крейдуванням лицьового боку і сірим оборотом. Ступінь білизни крейдованого шару – 83%. Він має підвищену жорсткість і високий рівень пружності при згині, тому застосовується для виробництва упаковки для кондитерських виробів вагою не більше 2-3 кілограмів. Як правило, такий картон продається в листах щільністю 250 або 275 гр/м2.

Крейдований картон ALASKA для виробництва новорічних коробок для солодощів в Україні можна купити тільки в листах різної довжини і ширини. Це тришаровий целюлозний картон із двостороннім крейдованим покриттям. Відмінною особливістю картону даної марки є двошарове крейдування лицьового шару та одношарове крейдоване покриття внутрішньої сторони картону. Щільність картону ALASKA складає різних варіаціях від 230 до 350 гр/м2. Крейдований картон ALLYKING – це багатошаровий крейдований картон, відмінною рисою якого є тришарове крейдування лицьового шару. Внутрішній шар картону може бути крейдованим або некрейдованим (мати колір натуральної деревної целюлози). Виготовлення картону цього виду здійснюється з хвойної целюлози без будь-яких макулатурних добавок. Найбільшою популярністю для подарункових коробок для новорічних солодощів сьогодні користується картон марки ALLYKING щільністю 250 гр/м2. Крейдований картон SVETOCOAT – це картон CUK (крейдований невибілений з крафт-оборотом) і продається в Україні масою в діапазоні 175–330 гр/м2. Виготовляється виключно із первинного деревного волокна. Картон SVETOCOAT – це міцний, дуже зносостійкий картон, з якого можна отримати дійсно надійне подарункове пакування. Цікавою особливістю картону цієї марки є візуальна складова тильного боку картону. Ця некрейдована сторона має колір натуральної деревної целюлози і дуже приємна на дотик. Крім того, крейдований картон даної марки відрізняється високою стійкістю до статичних навантажень, тому картонні коробки з нього використовують навіть для відносно важких предметів. Що в принципі абсолютно нехарактерно для упаковки з картону в цілому.

Це, мабуть, і всі основні види та марки целюлозного картону, який справді дуже затребуваний для виробництва подарункових коробок для солодощів різного типу. Звичайно, можливі винятки, але це хіба що при виготовленні великої партії подарункових коробок із новорічною тематикою оформлення на замовлення. І наприкінці нашої статті хочемо нагадати, що максимально вигідно купити подарункові коробки з картону ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо новорічні коробки для цукерок , тортів, тістечок, печива, шоколаду та інших солодощів як оптом, так і в роздріб від 1 штуки. А також виконуємо замовлення на виробництво картонних коробок для пакування подарунків будь-якої форми, конструкції та з будь-якого виду картону. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн