Новорічна упаковка для подарунків 2022-2023 року: трендові варіанти за доступною ціною.


Новорічна упаковка 2023 року: що в тренді? Новогодняя упаковка 2023
Дуже важливо не тільки вгадати з самим подарунком, а й уміти піднести його – зробити це яскраво та незабутньо. Якщо правильно підібрати упаковку, яка відповідатиме тематиці свята, ви зможете здивувати подарунком не лише дитину, а й дорослу. До того ж, незвичайна упаковка здатна посилити приємні емоції, що хвилюють від подарунка, а дарувати близьким емоції – завжди безцінно. Насамперед важливо зрозуміти, що подарункова упаковка, як і одяг, залежить від моди, а це означає, що здивувати незвичайною обгорткою для подарунка щороку все складніше. Перш ніж закуповувати пакувальні матеріали та тару, варто звернути увагу на те, як змінилися тренди в подарунковій новорічній упаковці порівняно з минулим роком. Що актуально зараз? Який варіант упаковки краще використовувати: з великою кількістю декору чи стриманий та лаконічний, яскравий чи строгий? Важливо визначитися правильно з квітами, адже крім того, що щороку несе кілька трендових основних кольорів, усі вони мають свої смисли та значення. І найголовніше: як знайти баланс між ціною на новорічну упаковку, її якісними та візуальними характеристиками?

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Упаковка для подарунків 2023


Найбільш затребуваною пакувальною тарою, як і минулого року, залишаються новорічні подарункові коробки з картону та гофрокартону самозбірної конструкції або «кришка + дно». Адже новорічна упаковка має бути не лише красивою. Не менш важливо, наскільки вона зручна та надійна. Пакувальна тара також повинна стати захистом для подарунка від різних механічних пошкоджень, можливих при транспортуванні (потертостей, подряпин, тріщин або сколів), а також – від пилу, бруду, вологи, особливо, якщо подарунок, який ви зібралися піднести, виготовлений із тендітного, матеріалу, що б'ється (порцеляна, скла або кришталю). Крім того, не варто забувати, що багато подарункових товарів та сувенірних виробів упаковуються в груповому форматі, а їх компактне перевезення здійснюється за допомогою штабилювання подарункових коробок усередині вантажного контейнера. Таким чином, матеріали, з яких може бути святкова упаковка для подарунків на Новий рік , дуже відрізняються. Тут все залежить від того, що саме ви оберете у вигляді основної упаковки для подарунка. Лідирують, звичайно ж, вироби з тришарового мікрогофрокартону, багатошарового пресованого картону або крейдованого картону білого або крафтового (бурого, світло-коричневого) кольору. особливо якщо ви хочете нанести друк, адже на таких коробочках вона виглядає особливо ефектно.

Для заповнення коробочок також актуальним залишається декоративний наповнювач: натуральна і фарбована деревна стружка, різнокольоровий сизаль або рафія. Будучи досить легким та об'ємним, він відрізняється своєю вигідністю, тим більше у поєднанні з доступною ціною. Але, крім цього, все більше і більше як наповнення для подарункової коробки актуальним стає тишею папір або креповий папір. При чому використовувати її можна двома способами: обернути нею красиво подарунок та в такому вигляді вкласти його в новорічну коробку; або устелити папером дно святкової коробочки і вже зверху покласти подарунок.

Зовні коробочки для новорічних подарунків можна прикрашати абсолютно по-різному. Основними популярними елементами залишаються декоративні атласні стрічки різної ширини, насичених яскравих кольорів, якими перев'язують коробки, залишаючи на кришці гарний бант. Або, наприклад, дизайнерський шпагат, не лише крафтовий, а й інших кольорів. Для прикраси більших подарунків вибирають подарункові банти із пластикової стрічки, які клеяться на двосторонній скотч. Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок був упакований максимально незвичайно, для декору коробочки можете використовувати природні матеріали, такі як гілочки ялинки або шишки. У поєднанні з крафтовою або червоною декоративною ниткою та листівкою вони виглядатимуть дуже гармонійно.

Подарочная бумага для упаковки
Подарунковий папір для пакування новорічних подарунків.

Якщо ж говорити про папері, то в основному перевагу надається крафтовому різнобарвному паперу, щільність якого становить 80гр/м2. Завдяки тому, що вона є дуже гнучким матеріалом з широкими можливостями, використовувати пакувальний папір для оформлення подарунків і особливо подарункових наборів можна дуже по-різному. Наприклад, вона може стати не тільки елементом упаковки, але й частиною декору подарункової коробки для подарунка на Новий Рік, зробити її більш яскравою та незвичайною. А значить, що з неї можна створити ефектну обгортку для різних подарункових товарів і сувенірних виробів. Крім того, папір чудово справляється з упаковкою презентів у тих випадках, коли для подарунка немає можливості використовувати новорічну коробку. Так, якщо говорити про справді великі або нестандартні розміри подарунка, то не кожна коробка впорається з його упаковкою. У такій ситуації обгортковий папір з тематикою Нового Року стане чудовим рішенням, адже за допомогою кольорового паперу можна запакувати новорічний подарунок абсолютно будь-якого розміру!

Папір щільністю 80гр/м2 (подарунковий, пакувальний або крафтовий) є усередненим, зручним для більшості варіантом упаковки подарунків. Це стандарт обгорткової упаковки за співвідношенням: вартість - якість. Однак подарунки бувають різні, як би це банально не звучало. Часто трапляються випадки, коли пакувального паперу такої щільності недостатньо. Наприклад, будь-який обгортковий папір щільність 80гр/м2 і менше не рекомендується для пакування предметів з гострими краями, а також погано витримує транспортування або зберігання в умовах підвищеної вологості та перепадів температури. Відповідно, в даному випадку можна використовувати папір з новорічним дизайном щільністю 120гр/м2, або взагалі зупинити свій вибір на крейдованому подарунковому картоні з новорічною дизайнерською стилізацією, який відмінно впорається з упаковкою презентів у навіть найскладніших умовах, гарантовано захищаючи упакований предмет від різних негативних зовнішніх впливів (пилу та бруду, вологи, низьких температур, а також – механічних пошкоджень). Наприклад, у нашому інтернет-магазині пакувальних матеріалів «Експрес Упаковка» ви можете придбати такий дизайнерський картон зі святковою стилізацією (зірки на золотому чи срібному фоні, сніжинки, діди морози).

Новорічне упакування для подарунків – купити оптом за вигідною ціною.

Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити оптом новорічні коробки, папір та супутні пакувальні матеріали потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами в Україні. У нас найбільший вибір коробок з гофрокартону та картону в Дніпрі, Дніпропетровській області та загалом в Україні. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі коробок для пакування різних видів та з різних матеріалів. Тільки у нас ви можете купити коробки саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна.

Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності компанії дозволяють виготовити коробки та тару дуже дешево та в найкоротші терміни. Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами! Ми можемо зробити все! Вже більше десяти років виготовлення та продаж оптом коробок у Дніпрі та Харкові є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

Ні для кого не секрет, що будь-які пакувальні матеріали дешевше та вигідніше купувати оптом. Навіть за мінімальної оптової покупки ви гарантовано заощадите 20%. Більше того, якщо ви замовите крейдовані самозбірні коробки для подарунків у кількості від 500 штук і більше, ваша економія буде ще більш економною – ви можете отримати знижку до 40%.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн