Подарунки на Новий рік 2024 та пакувальні коробки для них

У новорічні свята в Україні вже багато років прийнято дарувати упаковані в коробки подарунки як дітям, так і дорослим. При цьому, як правило, всі новорічні подарунки мають або яскраво виражений особистий характер (тобто, з підкресленим акцентом для конкретної людини), або загальний (тобто без будь-якого натяку на конкретну людину). Однак і в першому, і в другому випадку подарунок буде неповним, а побажання недомовленим без правильно вибраної подарункової коробки. Фактично, без гарної обгортки свято буде змащене. Подарункова упаковка , у свою чергу, робить будь-який новорічний подарунок пам'ятним сувеніром, особливо якщо гармонійно вписується у спільну святкову композицію. Інша річ, що далеко не всі пакувальні матеріали і далеко не завжди зможуть підкреслити переваги подарунка і справді прикрасити його вручення. Тут все залежить від кількох основних факторів, які потрібно враховувати кожному:

  1. Що подарувати дорослому на Новий рік 2024 року?
  2. Які подарунки вибрати дітям на Новий рік 2024 року?
  3. Як упакувати подарунки на Новий рік у 2024 році?
  4. Як вибрати подарункові коробки для новорічних презентів у 2024 році?

Як ви самі розумієте, вибір подарунка на Новий рік у 2024 році не є чимось тривіальним, тому і до самого подарунка, і до вибору подарункових коробок та додаткової упаковки для такого подарунка варто відповідати відповідально, але при цьому креативно і зі смаком. Далі в рамках цієї статті ми дамо вам кілька актуальних порад, які допоможуть справити незабутнє враження на одержувача чи одержувачів новорічних подарунків незалежно від статі та віку.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Упаковка для подарунків 2024


Які подарунки краще подарувати на Новий рік 2024 року?

Новорічна упаковка 2024 Як вам напевно добре відомо, майбутній 2024 за китайським календарем буде роком Дракона. А якщо точніше, то Дерев'яного Зеленого Дракона. Процес підбору подарунка нейтрального характеру цілком легко можна в'язати з цим фактом, подарувавши якийсь тематичний сувенір або більш вишуканий подарунок. Отже, у східному календарі Дракон символізує яскраві емоції, творчість, новий світовий погляд. Дракон також уособлює мудрість, стійкість духу, витривалість, прагнення бути кращим та вміння досягати успіху. Вважається, що він приносить щастя та удачу. У свою чергу, народжені в рік Дракона – натури вразливі та пристрасні, що мають на всю свою точку зору. Дарувати подарунки людям, які були народжені на рік Дракона, також зовсім нескладно з огляду на перелічені вище факти.

А ось з вибором упаковки для новорічних подарунків справа набагато складніша. Дерев'яний Зелений дракон «рекомендує» дарувати практичні подарунки, які мають бути обов'язково стильними, трендовими та гарною якістю. Намагайтеся уникати дешевих дрібничок і недовговічного ширвжитку - 2024 це зовсім недоречно. Тому, зі свого боку, ми рекомендуємо вам обрати упаковку для трендового та стильного подарунка в інтернет-магазині pack.ua, оскільки саме тут представлений найбільший та найголовніше різноманітний асортимент пакувальних матеріалів для оформлення святкового пакування на Новий рік. Причому, що важливо, тут ви знайдете новорічне пакування для подарунків як дорослим, так і дітям. Наприклад, згідно з китайськими повір'ями, Дерев'яний Зелений дракон заохочує все, пов'язане з творчістю та саморозвитком. Тому тематичні подарунки такого типу в красивій упаковці будуть дуже доречними. Наприклад, пізнавальні та мотиваційні книги, подарункові сертифікати на навчання та різного роду курси, книги, запрошення на майстер-класи, набори для творчості тощо, упаковані в акуратні, прикрашені святковим папером та стрічками картонні коробки з новорічним оформленням – це саме те що потрібно.

Крім того, Дерев'яний Зелений Дракон любить все природне. Тому як подарунок можна вибрати щось зроблене з дерева – статуетки, рамки для фотографій, настінні панно, вази, посуд принесуть удачу. Речою, що притягує щастя, стане будь-яке зображення дерева в інтер'єрі, тому можна подарувати картину або красиву фотографію лісового пейзажу в дерев'яній рамці. Також підійдуть предмети з кераміки та металу. Ну, а щоб прикрасити такий подарунок належним чином, можна вибрати подарункові коробки з натурального деревного кольору і прикрасити її зсередини натуральним наповнювачем з деревної вовни . Благо, це зовсім нескладно – подарункові коробки з крафт-картон представлені в широкому асортименті в інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» . Втім, як і натуральний наповнювач природного кольору. Плюс, зі свого боку, хочемо звернути вашу увагу на подарункове пакування зеленого кольору, яке також буде дуже доречним у Новорічні свята 2024 року.

Новорічні сувеніри нейтрального характеру для подарунків колегам або знайомим Зелений Дракон рекомендує дарувати або зеленого кольору, або в зеленій упаковці. Коробки, пакети, паперові конверти для листівок – краще, якщо вся новорічна упаковка такого роду буде яскравого зеленого кольору та із зображенням (малюнок, фото, емодзі тощо) головного символу 2024 року – Деревного Зеленого Дракона. Загалом, при виборі новорічної упаковки для сувенірів вітається справжній феєрверк фарб! І що яскравіше і ефектніше, то краще.

Як вибрати і у що красиво упаковати?

Подарункові коробки на новий рік Діти у будь-якому віці чекають від Нового року чогось незвичайного, яскравого, що запам'ятовується. Якогось казкового чаклунства, якщо хочете. При цьому люди, які вже мають дітей, практично завжди і напевно знають, що конкретно хоче отримати в подарунок їхня дитина. Крім того, не варто забувати про перевірену часом батьківську хитрість, за допомогою якої і у нас з вами колись батьки визнавали, що ми хочемо отримати на Новий рік. Просто попросіть вашу дитину написати листа Діду Морозу або Святому Миколаю (залежно від дати вручення подарунка) і покласти його на ніч у шкарпетку, черевики, капці (це непринципово). І вуаля! Ви знаєте, що хоче у подарунок ваша дитина на Новий рік! Залишилося грамотно все прикрасити, зробити момент отримання подарунка для дитини незабутнім! Ну, а якщо подарунків буде кілька, то до упаковки та прикраси кожного з них обов'язково потрібно підійти творчо. І тоді ритуал розпакування подарунків стає найрадіснішою та феєричнішою кульмінацією новорічної ночі. Для дітей сам факт отримання новорічних подарунків відіграє неабияку роль. Все-таки діти набагато вразливіші за дорослих і набагато довше і яскравіше пам'ятають усі святкові емоції. А тому від того, як і у що саме упаковані дитячі подарунки на Новий рік у 2024 році, безпосередньо залежить настрій вашої дитини на всі новорічні канікули як мінімум. Ну і ваше, зрозуміло, теж.

І сам подарунок дитині, і святкове упакування для подарунка дитині потрібно вибирати з урахуванням статі та віку дитини. Так, наприклад, навряд чи хлопчик зрадіє набору ляльок, а, скажімо, дівчинка-підліток машині на радіокеруванні. Безумовно, ці крайнощі як приклад ми привели вам для наочності та розуміння ситуації. Однак просто вибрати щось нейтральне як подарунок для дитини – цього буде гарантовано недостатньо. Згадайте, які захоплення є у ваших дітей, що їм подобається, що привертає їхню підвищену увагу і так далі. Кожна дитина – це особистість зі своїми смаками та уподобаннями, тому прислухатися до них та розпізнавати їхні інтереси – святий обов'язок кожного з батьків. Що найчастіше дарують дітям на подарунок? Це можуть бути конструктори, набори іграшок, творчі набори для малювання та аплікацій, що збираються з декількох частин іграшкові будинки або елементи інтер'єру, настільні ігри, різна дитяча та інша техніка, спортивне приладдя та інвентар, одяг та незвичайні костюми – і так далі, варіантів тут безліч. Тому що вибере саме ваша дитина, ви повинні дізнатися самі. Тим більше, що раніше ми поділилися з вами однією надійною хитрістю. Так скористайтеся нею, у разі чого!

На сьогоднішній день для пакування подарунків дітям на Новий рік, як правило, вибираються або картонні коробки, або яскраві пакувальні пакети з барвистим принтом . Вони можуть бути різного кольору, розміру та дизайну – у цьому випадку конкретних, скажімо так, ідеальних варіантів на всі випадки просто не існує. Однак важко сперечатися з тим, що, наприклад, самозбірні коробки для подарунків виглядають красиво та естетично. Дитячі подарунки в такій упаковці можна вручати практично будь-які та на будь-які свята. Особливо якщо подарункові коробочки мають незвичайну форму або цікаві елементи дизайну. Сучасне виробництво новорічного пакування для подарунків дозволяє задовольняти будь-які потреби українського споживача, якщо, зрозуміло, замовляти подарункове пакування у надійного виробника. Зокрема, компанія «Експрес Упаковка» виробляє низку різновидів та моделей картонних коробок для пакування подарунків дітям на Новий рік. Картони коробки лоткового типу, коробки-ящики, коробки-скриньки, коробки з вушками, коробки у вигляді валізи або етажерки, складні фігурні конструкції, моделі з демонстраційним віконцем - і це лише мала дещиця наших можливостей з виробництва подарункової гофротари.

Універсальні коробки для подарунків Новорічні 2024

Упаковка для подарунків на Новий рік 2024 Вибір відповідних коробок для подарунків на Новий рік завжди відрізняється своєю різноманітністю. Займаючись більше десяти років виробництвом продажем у тому числі і подарункової новорічної упаковки , ми зі свого боку можемо відзначити, що не існує якоїсь універсальної коробки певного розміру, яка ідеально виглядала б з абсолютно будь-яким подарунком. Смаки у всіх справді різні – це треба враховувати. Тим не менш, є низка споживчих факторів, які дозволяють виділити серед загальної маси гофротари та упаковки , яку пропонує український ринок, справді трендові види подарункових коробок для подарунків у 2024 році Дракона. Так, наприклад, український споживач завжди обирає новорічні коробки виходячи з їхньої ціни та експлуатаційних можливостей. Особливо, коли йдеться про коробки для подарункових новорічних товарів на кшталт ялинкових іграшок чи дитячих іграшок. Крім того, важливими факторами при виборі новорічних коробок є їх візуальне оформлення, а також якість та властивості матеріалу виготовлення – все-таки отримувати подарунки набагато цікавіше в красивих і приємних коробочках на дотик. Наприклад, наприклад, далеко не факт, що з двох однакових за розміром подарункових коробок покупець вибере саме ту, що коштує дешевше. Є велика частка ймовірності, що він заплатить навіть на 30-40% більше лише тому, що візуальне оформлення такої коробки йому більше подобається. І так далі.

Коробки для подарунків у Рік Дракона сьогодні мають бути не лише гарними, а ще й гарною якістю. Саме такий запит українського споживача. Навіть незважаючи на те, що подарункові коробки – це, як правило, одноразова упаковка, ціна моменту тут настільки висока, що нетривіальною та негарною упаковкою ніяк не обійтися. Потрібно обов'язково щось, що точно наголошує на собі увага одержувача подарунка. Наприклад, подарункові коробки на Новий рік із крейдованого картону дозволять виділити ваш подарунок серед інших, змушує одержувача, затамувавши подих, гадати, що ж чекає всередині. Крім того, не забувайте про святкові аксесуари! Вони є обов'язковими! Так, яскраві стрічки , папір тишею , кольоровий натуральний наповнювач – все це налаштовує на новорічний лад та створює особливу атмосферу свята. Також буде чудово, якщо подарункова композиція матиме хоч якісь риси індивідуальності. І все, цього мінімуму вже цілком достатньо, щоб новорічний подарунок в цілому став незабутнім!

І на завершення, за традицією, що вже склалася, ми хочемо нагадати читачам блогу компанії «Експрес Упаковка» , що будь-яка подарункова упаковка повинна бути хорошої якості. Неважливо, що за яких обставин і з якого приводу ви даруєте – принцип «висока якість/вигідна ціна» працює завжди. Тобто, незважаючи на всі можливі химерності та дизайнерські рішення, будь-які подарункові коробки на Новий рік повинні забезпечувати належний захист вкладених подарунків та сувенірів від будь-яких негативних впливів. Тому характеристики міцності-експлуатації коробок при виборі упаковки для подарунка відіграють важливу роль. Крім того, пакувальна коробка має відповідати габаритам подарунка. Якщо він невеликий, то в упаковці великого обсягу він не тільки виглядатиме безглуздо, але ще й буде більш схильний до псування від різного роду статичних і особливо динамічних впливів. Краще вибрати подарункову коробку, що максимально відповідає внутрішньому вмісту:

При виборі коробок для пакування подарунків на Новий рік звертайте увагу також на їх форму та конструкцію. Наприклад, плоскі подарункові коробки стануть чудовою упаковкою для гаманця, книги або клатчу. У трикутні коробки з крейдованого картону поміщають спідню білизну, косметику та парфумерні товари. Кругла подарункова тара у вигляді тубуса або вузька прямокутна подарункова коробка може використовуватися для великих речей, наприклад, пляшки колекційного вина та інших алкогольних та безалкогольних напоїв. Більше того, такий формат подарункових коробок найкраще підходить для будь-яких виробів зі скла. Подарункові коробки , оформлені у стилі новорічної тематики, стане чудовою прикрасою будь-якого подарунка на Новий рік для дітей та дорослих. Прозорі подарункові коробки з тематично-нейтральним оформленням підійдуть для предметів декору. Вони можуть бути повністю відкритими, а також мати одну прозору сторону, або тільки прозору кришку. Подарункові коробки-книжки з відкидною обкладинкою-кришкою можуть стати не лише прикрасою чогось і надійною упаковкою, але й самостійним подарунком. Один з таких варіантів - це багатоярусна коробка-драбина, підійде для всіляких невеликих подарунків. І так далі, трендових моделей коробок для подарунків у Рік Дракона 2024 справді безліч.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн