Де купити поштові коробки в Рівному?

В абсолютно будь-якому обласному центрі України та, природно, у Києві є поштові відділення всім добре відомих українських поштових операторів. Не є винятком у цьому сенсі й Рівне. Тому використання різної поштової упаковки та тари у місті сьогодні обчислюється сотнями та тисячами випадків застосування якоїсь упаковки для посилок, листів чи бандеролей щодня. При цьому найбільш затребуваним видом поштової упаковки в Рівному є картонні коробки . Причому, що особливо цікаво, купівля та продаж поштових коробок у Рівному здійснюється у досить серйозних обсягах, оскільки даний вид поштової упаковки практично не прив'язаний до якогось конкретного оператора – поштові коробки з гофрокартону, так чи інакше, використовують абсолютно всі поштові оператори та служби доставки України. Однак розміри поштових коробок застосовуються далеко не всякі - скрізь є стандарти за габаритами. Плюс не варто забувати, що поштові коробки підбираються під конкретні посилки, під їхні вимоги та особливості. Так що асортимент поштових коробок, які сьогодні застосовуються в Рівному, досить різноманітний і за типом виробів, і за розміром, і навіть за зовнішнім виглядом упаковки. Але, безумовно, якісь поштові коробки купуються частіше, а якісь рідше. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути особливості попиту на поштову упаковку з картону та гофрованого картону у Рівному, а заразом і виявити найбільш популярні моделі та розміри коробок для поштової упаковки у Рівному на сьогоднішній день. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент поштових коробок з картону та гофрованого картону, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут можна купити різну гофротару в Рівному за оптовою ціною від виробника, причому на досить вигідних умовах. До того ж не варто забувати, що саме тут представлений найбільший вибір найрізноманітніших картонних коробок в Україні на сьогоднішній день, у тому числі поштових коробок для посилок і не тільки. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які картонні коробки використовуються поштовими службами у Рівному сьогодні та чому?

Самосборная почтовая коробка из микрогофрокартона А розпочати, пропонуємо, з аналізу поточних моделей картонних коробок для посилок, які найчастіше застосовуються сьогодні у Рівному. Чому саме такі конфігурації та моделі поштової картонної тари використовуються, а не якісь інші? Адже, по суті, картонні коробки можна виготовити які завгодно, то чому саме ці коробки пропонуються виробниками для поштового пакування та настільки затребувані поштовими операторами та службами доставки посилок у Рівному? Отже, поштове відправлення вантажів до Рівного – це сьогодні дуже популярний сервіс доставка будь-яких предметів. Ідеться і особистих посилок конкретному адресату, і комерційних відправлень різних товарів покупцям чи рекламних цілях потенційним покупцям. Ми навіть більше можемо сказати, використання поштових служб у контексті відправки посилок та бандеролей сьогодні у Рівному практично у 80% випадків – це комерційні відправки товарів від продавця до покупця та навпаки. Пересилання поштою будь-якої рекламної продукції у Рівному – цей вид поштових відправлень також популярний, як і пересилання особистих вантажів, проте жодної точної статистики щодо обсягу таких поштових операцій у Рівному ніхто не дає. Так чи інакше, сьогодні пошта у Рівному – це найпопулярніший сервіс відправлення кореспонденції, посилок та особистого майна. Сьогодні пошта у Рівному чудово забезпечує передачу листа, бандеролі, посилки з рук в руки, тому і попит на її послуги дуже високий.

За рахунок чого поштові оператори України у переважній більшості випадків забезпечують сьогодні у Рівному настільки високий сервіс надання послуг? Одним з основних факторів є вибір відповідної упаковки. І як пошта вдосконалила механізм доставки та відстеження відправлень клієнтів, так і стандартизувала використання пакувальних матеріалів, у тому числі картонних коробок. Сьогодні поштові картонні коробки в Рівному – це надійний засіб, що забезпечує повну безпеку вмісту під час доставки посилки від адресата до одержувача. Які картонні коробки сьогодні використовуються поштою для пакування посилок у Рівному? Це дуже хороше питання, оскільки хоч розміри поштових коробок для посилок у більшості служб стандартизовані, то щодо вибору матеріалу, з якого виготовляються поштові коробки, вибору їх конструкції, форми і кольору, візуального оформлення – тут все дуже неоднаково. Що собою сьогодні є найбільш популярними поштовими коробками для відправки посилок в/з Рівного?

Поштові коробки , що використовуються для посилок у Рівному – це картонні коробки, виконані з міцного тришарового або п'ятишарового гофрокартону. Вони спеціально стандартизовані за розміром під певну вагу та обсяг посилки, тому призначені для поштових відправлень вантажів через поштові служби або транспортні компанії. При цьому споживчий попит та умови доставки посилок вносять свої корективи в оформлення поштових коробок. Так, на прикладі коробок «Нової пошти» добре видно поділ на упаковку посилок вагою до 30 кілограмів та посилки важчі за 30 кг. Картонні коробки для цих двох категорій посилок використовуються абсолютно різні і за розміром, і за конструкцією. Проте сьогодні в Рівному більшість посилань, що відправляються і отримуються, має вагу до 30 кілограмів, навіть при нестандартних габаритах. Для упаковки таких посилок переважно використовуються поштові коробки невеликої власної ваги. Для цього вони виготовляються із тришарового мікрогофрокартону, конструктивно виконуються самозбірними та для пакування вантажу не вимагають додаткових матеріалів, таких як металеві скоби або односторонній скотч. Самозбірні картонні коробки для поштових відправлень швидко збираються та приймають необхідну форму без додаткових зусиль та витрат часу, а після складання чудово тримають конструкцію під вагою будь-якого упакованого вантажу. Самозбірні коробки пошта Україна зазвичай мають спеціальні знаки на упаковці, логотип конкретної поштової служби або служби доставки, а також область заповнення для даних та адреси відправника та одержувача вантажу, що відправляється. Розміри поштових коробок або розміри коробок пошти України мають кілька типорозмірів і підбираються в залежності від розміру виробу, що упаковується. Розміри поштових коробок або розміри коробок пошти України можуть змінюватись від найменших до досить великих коробів для транспортування об'ємних та важких вантажів. Вартість поштових скриньок безпосередньо залежить від розміру самої скриньки пошта України.


Відмінні риси та характеристики популярних поштових коробок у Рівному

Картонная коробка Новой почты для упаковки посылок Як ми вже сказали, більшість картонних коробок, що використовуються поштовими службами в Рівному, виготовляються з тришарового гофрованого картону або його більш «легкого» варіанта – тришарового мікрогофрокартону. Чим добрі такі поштові коробки? Для споживачів – усім, оскільки дозволяють здорово економити на надсиланні посилок. А для виробників це можливість запропонувати якісну упаковку за цілком конкурентними цінами:

  1. По-перше, гофрокартон – це недорога та доступна сировина, тому поштові коробки з неї мають невисоку собівартість
  2. По-друге, всі ви чудово знаєте, що будь-який поштовий оператор при відправці кореспонденції вважає повну вагу вантажу, брутто, вагу вантажу разом із упаковкою. А поштові коробки з гофрованого картону не тільки практичні, але й дуже легкі. Особливо це стосується поштових коробок із тришарового мікрогофрокартону. При неймовірній практичності та економії використання додаткових пакувальних матеріалів, вони ще й значно знижують вартість поштового відправлення.
  3. По-третє, виробництво поштових коробок із гофрованого картону у Рівному недорого обходиться. Висікання поштових коробок здійснюється на обладнанні такого типу, яке легко перебудовується для виробництва коробок інших розмірів. Це дозволяє на тому самому устаткуванні робити широкий розмірний ряд коробок різного призначення.
  4. Ну, і по-четверте, тришаровий гофрований картон та мікрогофрокартон – це той матеріал, який дозволяє виготовляти практично будь-яку гофротару. Тому вибір конкретних розмірів, параметрів, форм, габаритів, технічних можливостей та експлуатаційних властивостей виробник може повністю віддати на розсуд споживачів-замовників такого роду упаковки.

Як ви самі можете помітити, використання саме гофрокартону для виробництва поштових ящиків у Рівному дає можливість задовольнити всі побажання та вимоги, як виробників, так і споживачів поштових послуг. Крім того, варто враховувати, що у кожної поштової служби та служби доставки є свої вимоги та умови прийому та відправлення посилок. Тому часто буває, що питання: «Як надіслати посилку до Рівного?» – є дуже актуальним. Сьогодні найбільшу кількість поштових операцій у місті здійснює компанія «Нова пошта». Як надіслати посилку Новою поштою? Які коробки використовуються для пакування посилок Новою Поштою? Ці питання далеко не такі прості, як здаються, оскільки є ще й ціна питання. Ніхто не хоче платити надто дорого за відправлення. Крім того, далеко не всі поштові оператори та служби доставки приймають посилки в коробках з написами. Та сама «Нова пошта», наприклад, без проблем приймає картонні коробки з посилками, на які нанесені якісь інформаційні дані (логотип, телефони, адреси тощо). Однак є такі поштові служби і особливо служби доставки, для яких це проблема. У будь-якому випадку, для всіх поштових служб абсолютно не різниці, купили ви коробки для посилок у них у відділенні або замовили десь у сторонньому місці. Аби розмір та формат підходив під стандарти, які використовуються тим чи іншим поштовим оператором у Рівному.

Так чи інакше, всі поштові операції в Рівному здійснюється за строго регламентованим порядком. Ваша посилка має бути обов'язково упакована. І в переважній більшості випадків упакована в картонні коробки . Це пов'язано з тим, що більшість поштових операцій є звичайною доставкою вантажів з пункту А до пункту Б за допомогою автомобільного або залізничного транспорту. Тому будь-які поштові коробки – це насамперед надійні, міцні та універсальні картонні коробки, які можна використовувати для доставки посилки досконалого різного типу, виду та розміру. На них має бути зручно робити будь-які позначки олівцем або маркером, приклеювати бирки та етикетки з потрібною інформацією. Які саме картонні коробки підпадають під визначення «зручної та практичної» поштової гофротари. Зрозуміло, це самозбірні поштові коробки та вантажні гофроящики чотириклапанної конструкції. Адже, крім особливостей конструкції, чотириклапанні та самозбірні картонні коробки відрізняються ще й зручністю експлуатації та ціною. Самозбірні коробки коштують трохи дорожче за 4-х клапанні поштові коробки з гофрованого картону, але в той же час не вимагають використання скотчу. У них мають спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації коробки та всієї посилки загалом у зібраному стані. Чотириклапанні ж поштові коробки обов'язково слід проклеювати скотчем або пошити клапана скобами перед відправкою поштовою службою, але й ціна їх дещо нижча, ніж у самозбірних. Зручність експлуатації та універсальність самозбірних коробок при виборі коробок для відправки посилок поштою також відіграють важливу роль. Справа в тому, що картонні поштові коробки повинні швидко збиратися без особливих зусиль, а також підходити для різних видів товару або вантажу. Самозбірні картонні коробки в цьому сенсі будуть набагато практичнішими за чотириклапанні. Крім того, варто пам'ятати, що досить часто як посилки в коробки поміщаються різні предмети, з різних видів матеріалу, тому важливо, щоб картонні коробки для пошти могли використовуватися для максимальної кількості різноманітних за своїм типом і формою предметів.


Вантажні гофроящики для негабаритних та важких поштових вантажів у Рівному

Картонная коробка для почтовых отправлений Найбільш трудомістким та складним заходом для поштових операторів у Рівному є пересилання важких та негабаритних вантажів, а також відправка посилок великого розміру. Для споживачів поштових послуг це виливається у проблему вибору відповідних картонних коробок для таких операцій. Далеко не завжди і далеко не всі картонні коробки для таких цілей підходять. А які підходять? Ну, дивіться, як ви вже знаєте, сьогодні існує кілька груп картонних коробок, що відрізняються за своїми характеристиками міцності і експлуатації виходячи з призначення і сфери використання. Випускається така тара з гофрокартону у вигляді таких виробів, як гофроящик, гофрокороб, гофролоток, самозбірні коробки тощо. Робляться всі вони з тришарового або п'ятишарового гофрокартону, всі розміри зазвичай визначені спеціальними нормативами, але виготовляється гофроупаковка за індивідуальними замовленнями, якщо це потрібно споживачеві. У випадку поштових коробок для важких і негабаритних вантажів цей дуже широкий спектр можливої гофротари значно звужується. Так, через особливості та складну доставку вантажів такого типу картонні коробки застосовуються лише високою міцністю і тільки підходящою конструкцією. У переважній більшості випадків такі поштові коробки є звичайними транспортними гофроящиками з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону, виконані в стандартному форматі конструкції. Тобто, це чотириклапанні вантажні коробки з двома верхніми і двома нижніми клапанами, що закриваються встик або внахлест. За Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO конструкції таких коробок мають позначення 0201 та 0202.

Крім того, ми вже неодноразово говорили, що упаковка для важких та негабаритних вантажів – це дуже специфічний випадок. Тим більше, коли йдеться про вибір поштових ящиків. Для того щоб поштові гофроящики дійсно стали надійною упаковкою для посилки, вони повинні бути і відповідної якості, і зберігатися у відповідних умовах. Інакше може виникнути ситуація, коли при перевезенні упаковка з гофрокартону руйнується, а посилка, товар або особисте майно в результаті ушкоджується. Наприклад, таке можливе через підвищену вологість приміщення, де знаходиться ця упаковка. Навіть найміцніший гофрокороб, який зроблений з чисто-целюлозної сировини, може стати непридатним через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартону, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Саме таку треба підтримувати. Також деформація може статися через неправильний вибір розмірів транспортної тари з гофрокартону. Існують спеціальні ДСТУ, що регламентують подібні параметри для того чи іншого виду продукції. Усередині упаковки в жодному разі не повинно бути порожнеч: вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж, дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант - застосування плівки-стрейч з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та куточками на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. Для деяких особливо важких товарів застосовується навіть обв'язування тари жерстяною стрічкою та прокладання між коробами з ДСП.

Але при всіх цих умовностях і складностях, використання коробок з гофрованого картону як поштове пакування для важких і великогабаритних вантажів дає і безліч переваг і можливостей. Гофрований картон давно набув великої популярності завдяки поєднанню переваг, якими він володіє. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, він легкий і водночас доступний у ціновому відношенні. Для виготовлення коробок з картону гофрованого типу використовуються екологічні матеріали: макулатура та відходи деревообробки, які не забруднюють довкілля та підлягають повторній переробці. І застосування саме цієї сировини дає можливість отримати поштові гофроящики дійсно високої якості за дешевою ціною. Такі поштові вантажні коробки оптимально поєднують у собі характеристики міцності, маси та вартості, чим і пояснюється їх поширеність. Ці пакувальні вироби забезпечують надійний захист предметів, що містяться в них, від механічних та деяких інших негативних зовнішніх впливів. Коробки з гофрокартона можуть мати значні розміри (так, їх висота може досягати 2500 мм), що дозволяє використовувати їх для пакування різних товарів. При необхідності на вантажні коробки також може бути нанесена технічна та/або комерційна інформація (наприклад, логотип компанії-виробника), як і на поштові коробки меншого розміру.


Де купити недорого поштові коробки високої якості в Рівному?

Картонные коробки для посылок почтой Продаж картонних коробок для пакування посилок та інших поштових вантажів у Рівному здійснюється сьогодні і в поштових відділеннях конкретного оператора, і в магазинах та інтернет-магазинах міста. Однак найвигідніші оптові та роздрібні ціни на поштові коробки всіх розмірів у Рівному ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тут продається різна гофротара від виробника, а значить і накрутка перекупників тут виключена. Крім того, в даному інтернет-магазині ви можете замовити виробництво будь-яких розмірів поштових коробок в Рівному за найнижчими цінами. Компанія «Експрес Упаковка» є виробникам повного циклу тари та упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Тому купити поштові коробки за розміром тут можна будь-які. Ми пропонуємо нашим клієнтам у рівне виготовлення стандартних поштових коробок та унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань. Виробництво поштових картонних ящиків на наших заводах здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення на виготовлення картонних коробок будь-якого типу у Рівному приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас чотириклапанні та самозбірні поштові картонні коробки з будь-яким оформленням та дизайном. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання готової продукції в них.

Поштові картонні коробки будь-якого розміру у Рівному підприємства нашої компанії виготовляють з використанням штанц-форм. Саме цим ми гарантуємо чіткий збіг розмірів у кресленні-заявці та виробі. Для виготовлення гофротари та картонної упаковки ми застосовуємо три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції коробок: у нас ви можете замовити дешево у Рівному поштові гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, виготовлені на ротаційному обладнанні, на устаткуванні для плоскої висічки прес) та на верстатах тигельного типу. Розміри та конструкцію картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо за індивідуальним замовленням підготувати вам найбільш підходящі варіанти коробок.

У будь-якому випадку, всі картонні коробки для пакування посилок у Рівному, які ми можемо вам запропонувати, виглядають красиво та естетично. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас поштові коробки з гофрокартону та мікрогофрокартону з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії або флексографічного друку. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам. Якісні поштові коробки від виробника на замовлення у Рівному можуть відрізнятись за вагою через матеріал, який використаний для їх виробництва. Але при цьому всі вони мають міцність на високому рівні. Найбільшу вагу мають поштові картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону, а картонні коробки та гофроящики з тришарового гофрованого картону важать менше. Найменшою власною вагою відрізняються самозбірні поштові коробки із тришарового мікрогофрокартону. Однак усі ці поштові картонні коробки, у будь-якому випадку, дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками.

Виробництво будь-яких картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші спеціалісти при виконанні вашого замовлення на виробництво поштових картонних коробок у Рівному врахують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво поштових картонних коробок для посилок та вантажів у Рівному, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом всіх розмірів і характеристик потрібних вам картонних коробок для посилок або просто приблизні габарити посилок або товарів на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виробництва поштових картонних коробок на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

І на завершення хочемо ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити чотириклапанні та самозбірні поштові картонні коробки за найнижчими цінами в Рівному. Більше 500 моделей коробок з гофрованого картону та мікрогофрокартону для упаковки маленьких, середніх та великих посилок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити поштові картонні коробки в Рівному за своїми індивідуальними розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір гофротари та упаковки від виробника, купівля поштових та не тільки картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити оптом та в роздріб будь-які поштові картонні коробки у Рівному зі складу, найнижчі ціни на картонні коробки для посилок в Рівному – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні поштових картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн