Продаж крафт-папір різної щільності в Рівному.

Різноманітність пропозицій та широкі можливості у застосуванні дають можливість купити обгортковий крафт-папір у Рівному у абсолютно дивному за своїм обсягом асортименті. Так, обгортковий папір продається у квадратних метрах і на вагу, може продаватися в рулонах та листах певного розміру, є у продажу різної щільності відтінки. Більше того, обгортковий папір у Рівному можна вибрати виходячи з конкретного експлуатаційного завдання! Але при цьому різноманітті, зрозуміло, не можна сказати, що всі різновиди крафтового паперу затребувані однаково. Звичайно, є актуальніші моделі обгорткового паперу крафт, а є ті, які купуються досить рідко. Тому в цій статті ми хотіли б детально розглянути асортимент пропозицій з продажу обгорткового крафт-паперу в Рівному та з'ясувати, які саме види обгорткового паперу крафт мають найбільший споживчий попит і чому. Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент товарів для упаковки , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут можна купити різні види крафт-паперу від виробника за дуже вигідними цінами в постійній наявності.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Обгортковий крафт-папір для пакування товарів та вантажів у Рівному

Оберточная крафт-бумага для упаковки Крафтовий папір на ринку упаковки України займає особливе місце у списку обгорткових матеріалів, що застосовуються для різногобаритного пакування. Крафт-папір за своїми експлуатаційними показниками відноситься до категорії обгорткових паперів, проте за показниками міцності та зносостійкості набагато перевершує більшість видів обгорткових папір, що використовуються також для пакування товарів та вантажів. І це за однакових показників щільності, довжини і ширини! Тобто фактично крафт-папір просто краще себе показує у використанні, ніж інші види обгорткових паперів . Зрозуміло, це не залишилося поза увагою споживачів у Рівному, тому крафт-папір різної щільності у місті має досить стійкий та абсолютно незалежний від сезону попит. Крім того, не варто забувати, що крафтовий обгортковий папір є неймовірно функціональним, екологічно безпечним упаковкою, а тому сфера його використання надзвичайно широка і різноманітна. Фактично ми зараз з вами говоримо про найкращий вибір паперу для товарної та вантажної упаковки, якщо розглядати папір з точки зору ціни, практичності та доступності на ринку. За рахунок чого, взагалі кажучи, все це можливо? Давайте розумітися.

Отже, крафт-папір як вид пакувальних матеріалів виділяється, головним чином, своєю більшою міцністю та стійкістю до різного роду зовнішніх та внутрішніх впливів у порівнянні з іншими видами обгорткового паперу. Саме тому її купують споживачі. Такі характеристики крафт-паперу безпосередньо пов'язані з форматом її виробництва. Наприклад, якщо безліч видів обгорткового паперу виробляється з макулатури або з частковим додаванням вторинної сировини, то крафтовий папір виготовляється виключно з первинної сировини. Для її виробництва застосовується слабопроварена довговолокниста целюлоза хвойних порід дерев, яка виготовляється сульфатним способом. Така технологія дозволяє зберегти і натуральний деревний колір, і високі характеристики міцності деревини, які як би «передаються» і отриманому папері. Власне, саме поняття «крафт» (нім. Kraft – сила, сильний) виходить саме з технології отримання паперу, оскільки продукт має дуже високі показники міцності на розрив, опору торцевому і площинному стиску. Звичайно, якщо порівнювати з іншими паперами аналогічною густиною. Ну, а якщо ж намагатися порівняти міцність крафтового паперу меншої щільності та звичайний пакувальний папір більшої щільності, то тут, безумовно, виграє той папір, щільність якого вища. Але тут треба враховувати, що й ціна на щільніший папір буде вищою, нехай навіть вона виготовлена на 100% з макулатури. Це пояснюється тим простим фактом, що основний формат продажу будь-якого обгорткового паперу – це продаж паперу на вагу у Рівному. А більша щільність – це завжди й більша вага паперу. Наприклад, 1 м2 крафтового паперу 65 гр/м2 коштуватиме дешевше, ніж 1м2 макулатурного пакувального паперу щільністю 120 гр/м2. І так далі, все ж таки основним споживчим параметром обгорткового паперу для пакування є щільність, це важливо розуміти. Але тут важливо розуміти і ще один момент: обгортковий папір будь-якого типу (у тому силі і крафтовий) у Рівному виробляється у різних форматах щільності. Наприклад, якщо ви захочете купити міцний макулатурний папір для упаковки щільністю, скажімо, 120 гр/м2, то ви легко знайдете пропозиції з продажу целюлозного крафт-паперу точно такої ж щільності. І так, в принципі, з будь-якою щільністю обгорткового паперу. У будь-якому випадку, завдяки використанню при виготовленні крафт-паперу целюлози з великими волокнами папір виходить одночасно «дихаючою» і дуже міцною. Більш товсте, в порівнянні зі звичайним папером письменним, полотно крафтового паперу відмінно тримає форму, його складніше порвати і тим більше продавити.

Таким чином, фактично будь-який вид крафт-паперу у Рівному має пакувальні аналоги. Найчастіше такі аналоги в перерахунку на кілограм коштують на пару гривень дешевше, проте й поступаються крафт-папером у міцності, функціональності, зносостійкості та «живучості». Крім того, дуже багатьох споживачів у Рівному приваблює натуральний колір крафт-паперу. Це, звичайно, досить оцінна думка, яка в принципі не сильно впливає на функціональні можливості обгорткового паперу в цілому - як виду упаковки для габаритних та негабаритних товарів та вантажів. Але тим менш, як кажуть. У будь-якому випадку все це вкрай корисно для популярності пакувального паперу на ринку місті як такої. Напевно, ви і самі розумієте, що при тій кількості різноманітних пакувальних поліетиленових плівок, які є сьогодні на ринку міста, складно утримати стійкий високий попит на папір, тому будь-яка споживча активність тут завжди на плюс. Так чи інакше, різноманітність видів, типів та форматів обгорткового крафт-паперу сьогодні в Рівному дуже велика. Як нам здається, якщо розглядати попит на папір у місті з погляду різноманітності пропозицій, то абсолютний факт, що буквально кожен споживач сьогодні зможе задовольнити свій споживчий попит та купити обгортковий крафтовий папір саме того виду, який хотів спочатку. І за цілком вигідною ціною, що важливе.

Важливо відзначити, що виробництво крафт-паперу у Рівному повною мірою здійснюється з натуральної сировини. Звичайно, це також сприятливо впливає на споживчий попит. Екологічність та безпека упаковки, яку надає крафтовий папір абсолютно будь-якої щільності, дає можливість застосовувати такий папір фактично без огляду на тип вантажів, що упаковуються, або товарів. Зрозуміло, що коли йдеться про упаковку товарів на виробництві, то набагато простіше мати уніфікований пакувальний матеріал, який буде доречний у будь-якому випадку. Це особливо важливо, коли, наприклад, упаковуються продукти харчування. Ну, і плюс утилізація крафтового паперу будь-якої щільності виглядає цілком звичайним. Целюлозна крафт-папір - це матеріал, який швидко розкладається після використання, буквально протягом декількох днів. Для порівняння період напіврозпаду звичайної пластикової пляшки з-під мінеральної води складає близько 50 років. Останній критерій дуже актуальний сьогодні, тому що щодня тонни пакувальних матеріалів викидають на звалища, а довгі терміни напіврозпаду та повного розпаду подібних матеріалів та неможливість їхньої правильної утилізації негативно позначається на навколишньому середовищі.


Обгортковий крафт-папір для пакування нехарчових товарів в Рівному

Оберточная крафт-бумага для упаковки непищевых товаров Використання крафт-паперу в товарній упаковці – це на сьогоднішній день найпопулярніший формат експлуатації пакувального матеріалу. Звичайно, вантажні перевезення, поштові відправлення, різні ремонтні чи будівельні роботи – це також часті сфери використання крафт-паперу. Але для пакування товарів крафтовий папір у Рівному застосовується не порівняно частіше. Власне, це і є найважливішим фактором великих обсягів споживання цього виду упаковки. Серед особливостей обгорткового крафт-паперу, які сильно впливають на рівень її попиту, варто насамперед відзначити його споживчі якості. Незважаючи на те, що, як правило, крафт-папір в упаковці товарів використовується як витратний матеріал, нехай і в різних ситуаціях, вона має цілком товарний вигляд. Плюс крафт-папір вважається найбільш довговічним серед усіх різновидів обгорткових паперів. При цьому крафт-папір будь-якої щільності в Рівному досить гладкий і приємний на дотик, а його злегка шорстка фактура робить і зовнішню, і внутрішню поверхні полотна відмінно підходять для нанесення зображення різними способами. Такі особливості надають досить широкий спектр можливостей для комерційного використання обгорткового крафт-паперу. Так, наприклад, у Рівному широкого поширення набуло використання крафтового паперу як універсального обгорткового матеріалу, і як сировина для виробництва різних пакетів, мішків та сумок (крафт-пакети, крафт-конверти, мішковий крафт і так далі). Крім того, сьогодні в Рівному цілком спокійно можна купити обгортковий крафт-папір для подарунків, який трохи відрізняється фактурою та візуальною складовою, але при цьому все одно чудово підходить для різноманітної упаковки високого ступеня надійності.

На сьогоднішній день на ринку Рівного товарний крафт-папір продається в різних форматах. Проте всі ці товарні пропозиції за своєю логікою «заточені» для зручності, насамперед, купівлі крафт-паперу оптом. Саме тому частіше можна побачити пропозиції щодо продажу крафт-паперу в кілограмах. Більш того, цілком ймовірно, що при покупці, наприклад, тонни крафт-паперу до вас приїде кілька бобін різної ширини полотна. І це цілком нормально, оскільки ширина полотна крафт-паперу, його відтінок та довжина намотування в бобіні для більшості оптових покупців мають другорядне значення. Куди важливіше для товарної упаковки мати обгортковий крафт-папір відповідної міцності на розрив, здатну витримувати певні зовнішні дії без псування полотна. Чому? Тут все пояснюється поточними особливостями експлуатації товарного крафт-паперу. Справа в тому, що упаковка, перевезення та зберігання товарів – це неймовірно неоднорідне за своєю складністю завдання. Наприклад, навряд чи варто порівнювати складність упакування скляних склянок або лампочок розжарювання з упаковкою господарського мила на продаж. А крафт-папір для пакування в Рівному використовується і в тому, і в іншому випадку.

Виробництво крафт-паперу в Рівному за своєю суттю є створенням пакувального полотна, яке в процесі змотується в ролики, рулони або бобіни різного розміру. Звідси і звичний формат продажу крафт-паперу у кілограмах. Куди простіше просто зважити бобіну паперу, ніж перемотувати її, вимірюючи розміри на розмотувачі. Але при цьому купити обгортковий крафт-папір в Рівному в листах теж можливо. Однак у перерахунку на кілограми аркуші паперу в даному випадку незалежно від розмірів довжини та ширини коштуватимуть трохи дорожче, ніж ролик крафтового паперу тієї ж щільності та ваги. Це пов'язано з тим, що продаж крафт-паперу в Рівному в аркушах автоматично вимагає попереднього різання роликів на ці аркуші. Отже, додаткова технологічна операція, яку виробнику потрібно витратити певні ресурси. Тому листовий формат продажу крафт-паперу додає певну суму до собівартості крафт-паперу. Загалом формат випуску крафт-паперу впливає тільки в тих випадках, коли крафтовий папір у Рівному використовується для якихось пакувальних рішень та завдань, так би мовити, у чистому вигляді. Якщо ж крафт-папір перепризначається виготовлення якихось виробів, наприклад, конвертів, пакетів чи мішків, то у разі не дуже важливо, який формат крафт-паперу використовується, в рулонах чи листах вона закуповується.

До речі, виготовлення різної упаковки з обгорткового крафт-паперу – це сьогодні в Рівному досить затребуваний вид використання крафт-паперу. Особливо це стосується, звичайно, виробництва разової упаковки для їжі на виніс, але й у виробництві нехарчових товарів крафт-папір також непотрібен. У будь-якому випадку, всі вироби, що виробляються з крафт-паперу, повинні відрізнятися достатньою міцністю і зносостійкістю, а це безпосередньо залежить від особливостей експлуатації, умов перевезення та зберігання цих виробів. Наприклад, в одних випадках досить пакувального паперу щільністю 35 гр/м2 (квіткові букети або підкладка в коробки з взуттям). Для паперових крафт-пакетів зазвичай використовується целюлозна обгортковий папір щільністю від 65 до 80 гр/м2. А ось, наприклад, будівельні мішки для пакування цементу, піску, церезиту тощо будівельних матеріалів та сумішей, а також паперові мішки для вивезення будівельного та побутового сміття в Рівному виготовляються з дуже міцного крафт-паперу щільністю не менше 120 гр/м2. Також нехарчовий крафтовий папір різної щільності у Рівному використовується і в медицині для збереження стерильності медичних інструментів. Ретельно загорнуті у такий папір інструменти зберігають стерильність до трьох тижнів. Вироби із крафт-паперу є чудовими засобами реклами. На таку поверхню легко наноситься будь-який малюнок, логотип чи текст. Малюнок може наносити будь-яким способом друку: шовкографія, офсетний друк, тиснення, флексографія. Найбільш популярним виробом для реклами є пакети з крафт-паперу з паперовими ручками або плетеними ручками із синтетики. Такі пакети часто використовуються як подарункова упаковка. Низька вартість крафтового паперу і простота нанесення зображення забезпечують низькі витрати замовника на рекламу. Ще одним безперечним плюсом є повсюдне поширення виробів із крафт-паперу. Це забезпечує рекламі масовість, а користувачі цих виробів є безкоштовними розповсюджувачами реклами.


Крафтовий папір обгорткового типу для пакування продуктів харчування та харчових товарів у Рівному

Крафтовая бумага оберточного типа для упаковки продуктов питания Харчова упаковка – це цікавий напрямок для збуту різних пакувальних матеріалів. Справа в тому, що сама специфіка цього напряму передбачає великі обсяги споживання пакувальних матеріалів. Власне кажучи, саме одним із таких затребуваних пакувальних матеріалів в упаковці продуктів харчування є обгортковий крафт-папір . У Луцьку використовують її, безумовно, дуже по-різному, проте здебільшого крафтовий папір купує якраз таки сировину для виготовлення різних харчових пакетів. А ось для звичайного обгорткового пакування товарів, скажімо так, безпосередньо частіше застосовують дешевші види макулатурного пакувального паперу. Це пояснюється дуже просто: найчастіше продуктова паперова упаковка – це одноразова упаковка, тому в ідеалі вона має коштувати якомога дешевше. Однак коли йдеться про пакувальні пакети, конверти, бокси, то тут лише дешевизни паперової сировини явно недостатньо. Ось тому основна маса харчових пакувальних виробів такого типу виробляється з крафт-паперу.

Основний споживач харчової упаковки з крафт-паперу у Рівному – це різні мережі фуст-фудів, кафе, ресторани, піцерії та інші заклади, які продають їжу на виніс. Більше того, за останні півтора роки через пандемію та пов'язаний з цим карантином, разова крафтова упаковка для продажу їжі на виніс стала затребувана ще більше. Так, і сам формат «швидкого перекушування» дуже популярний у більшості міст нашої країни, в тому числі і в Рівному, звичайно ж. Споживачі харчових товарів все частіше перекушують на ходу або купують готову їжу із собою, щоб не витрачати час на приготування їжі вдома або скоротити хвилини обідньої перерви. Загалом, готова їжа на виніс – це на сьогоднішній день дуже популярний напрямок реалізації пакувальних матеріалів. І, треба сказати, різні пакети, конверти або навіть коробки з крафт-паперу та щільнішого крафт-картону відмінно вписуються в концепцію продажу приготовленої їжі на винос. Мабуть, на сьогоднішній день складно придумати більш дешевий і хоча б настільки ж практичний та екологічний вид упаковки для готової їжі, як одноразова тара з крафт-паперу . Упаковка з крафтового паперу робить готову їжу простою в зберіганні та перевезенні, забезпечує збереження свіжості та відмінних смакових якостей.

Як ви самі можете помітити, крафтовий папір різної щільності - це дійсно чудова сировина для виготовлення упаковки для їжі на виніс. А з урахуванням того, що крафт-папір відрізняється від крафт-картону лише менше щільністю, то можна з упевненістю говорити, що харчова упаковка з крафт-сировини сьогодні в Рівному – це один із найпопулярніших видів харчової упаковки в цілому. Власне кажучи, ось лише частина пакувальних виробів для харчових товарів, які сьогодні виготовляються в Рівному з менш щільного крафт-паперу та більш щільного крафт-картону:

  • контейнери для салатів;
  • бокси для локшини (WOK), рису та гарячих страв;
  • куточки для сендвічів, хот-догів та шаурми;
  • пакети для гамбургерів та чизбургерів;
  • пакети для картоплі фрі;
  • пакети для тістечок;
  • пакети для нагетсів, снеків, курячих крилець та курки гриль;
  • коробки-пенали для роликів;
  • пакети для їжі на винос та багато іншого.

Важливо також відзначити, що основні на сьогоднішній день вимоги до обгорткового паперу в цілому повністю проектуються і на харчовий крафт-папір, і на різні пакети та коробки, які з нього виготовлені: вони екологічні, коштують дешево, плюс можуть повністю забезпечити захист харчових товарів. . Ця упаковка чудово підходить для брендування. Наприклад, на дно або на борти крафт-пакетів та на полотно рулонного крафт-паперу легко наносяться одноколірні або багатобарвні логотипи, контактні дані або ексклюзивний торговий знак компанії-виробника. Плюс будь-яку термінову інформацію можна додати за допомогою маркера або стікерів. Ну, ще варто відзначити, що будь-який крафт-папір та вироби з нього – це безпечні для організму людини матеріали. І сам крафт-папір, і будь-які вироби з нього можуть за будь-якої температури нагрівання чи охолодження контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи на них ні присмаку, ні запаху, ні візуальних слідів. Вони не токсичні і при нагріванні (до +100 ˚С) не виробляють шкідливих речовин, сторонніх запахів, не вступають у хімічні реакції з інгредієнтами страв. Пакувальні матеріали з крафт-паперу безпечні для навколишнього середовища та повністю піддаються вторинній переробці та утилізації.

І на завершення нашої статті хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево крафт-папір для пакування харчових та нехарчових товарів у Рівному оптом та в роздріб у широкому асортименті. Більше 30 різних видів крафтового паперу різної щільності завжди є на нашому складі. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Низька ціна на крафт-папір у рулонах та листах різного формату як оптом, так і в роздріб. Всі ці та інші переваги чекають на вас при купівлі обгорткового крафт-паперу для пакування товарів та виробництва пакетів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн