Святкова упаковка для цукерок та інших солодких подарунків на день Святого Валентина.

При цьому варто згадати, що на сьогоднішній день святкова упаковка для солодких подарунків в Україні представлена величезною різноманітністю різноманітних коробочок, пакетів, картонних конусів, лотків тощо. Таким чином, можна запросто підібрати упаковку для солодких подарунків хоч індивідуального формату (торт, пиріг, чиз кейк тощо), хоч групового. В принципі, купити святкову упаковку для солодкого подарунка на День святого Валентина або, наприклад, тару для цукерок, печива та інших смакот можна абсолютно різного виду, типу, формату або розміру сьогодні можна в принципі на свій смак. Зрозуміло, з урахуванням стилістичних уподобань вашої другої половинки. І це дуже зручно, адже ви точно зможете підібрати те, що підходить саме вам. У цій статті на прикладі каталогу нашого магазину пакувальних матеріалів «Експрес Упаковка» ми розповімо про найпопулярніші способи пакування солодощів та солодких наборів на День Святого Валентина.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Як вибрати упаковку для смачних подарунків на День святого Валентина?

Коробка для цукерок Починаючи розмову про солодкі подарунки на 14 лютого, дуже важливо відразу зазначити, що це дуже неоднорідний за своїм складом тип товарів. Смаки та уподобання у всіх різні, і, зрозуміло, це відбивається на тому, що закохані дарують один одному на День святого Валентина. Крім того, від цього також залежить та упаковка, в яку упаковані подарунки закоханим. Тут важливо відзначити і споживчий вибір упаковки, і упаковку виробниками солодощів, що використовується. Різниця у смаках і уподобаннях тут відбивається повною мірою – використовується упаковка для солодких презентів закоханим має безліч проявів та варіацій. У будь-якому випадку, солодкі подарунки – це специфічні товари харчової групи, які вимогливі і до умов зберігання, і до умов перевезення, і термінів реалізації. Так, щоб різного виду тортики, кекси, печиво, цукерки та інші кондитерські вироби якнайдовше зберігали свій презентабельний зовнішній вигляд і смак, що ще важливіше, вони вимагають особливих умов та способів транспортування та зберігання. Це вимагає того, що пакувальна тара для подарунків повинна бути міцною та зносостійкою, стійкою до вологи та холоду (оскільки зберігати солодощі доведеться в холодильнику). Оскільки мова йде про святковій упаковці , її якість повинна поєднуватися з красивим візуальним оформленням. На вибір святкового пакування для подарункових наборів із солодощів на день усіх закоханих впливають саме ці характеристики. Але, крім того, варто окремо брати до уваги упаковку для подарунка чоловікові та жінці.

Придатність коробок , пакетів, лотків та іншого пакування для специфічних умов зберігання та транспортування товару – найважливіша якість для пакування кондитерських виробів та інших солодощів. Особливо коли йдеться про товар, який потрібно не просто продати, а зробити так, щоб він згодом ще й був вручений на подарунок. Тут, насправді, безліч нюансів та умов, оскільки харчові товари зберігаються та перевозяться за різної температури, контактують з упаковкою, а також постійно сильно ризикують втратити товарний вигляд. Особливо, наприклад, якщо йдеться про прямий контакт пакувальної тари та товару, який поміщений до неї (торти та коробки для тортів, наприклад). Тому далеко не всі коробочки, які використовуються повсюдно, підходять для зберігання в них святкових або тортів тістечок (особливо пластикова тара, наприклад). Часто вони просто небезпечні для здоров'я людини, оскільки можуть руйнуватися під впливом різних температур, рівня вологості та механічних пошкоджень. При цьому невидимі оку дрібні частинки пластмаси потрапляють на упакований продукт і, як наслідок, організм людини. Саме тому в більшості випадків, як ви, напевно, могли помітити, цукерки або печиво додатково пакуються в паперову обгортку. І, якщо говорити про санітарні норми, то це правильно, адже не слід упаковувати солодкі продукти харчування у пластикові ємності без попереднього санітарного дозволу. Але навіть у такому разі є вихід. На заміну небезпечним пластиковим лоткам виробники упаковки пропонують величезний вибір різноманітного паперового та картонного пакування для цукерок, різних тортиків, кексів та інших кондитерських виробів. Про переваги та недоліки найпопулярніших видів саме такої святкової упаковки та тари ми розповімо вам далі.

Не просто так на сьогоднішній день величезну кількість кондитерських виробів упаковують саме в тару з паперу , картону чи гофрокартону. Причому, здебільшого не лише напередодні свята всіх закоханих, а й постійно. Такий тип кондитерської упаковки має безліч переваг. Про основні з них ми багато разів говорили, але перш ніж переходити до окремих видів паперового та картонного пакування для солодких подарунків, давайте трохи згадаємо їх. Найвідчутніші переваги картонної упаковки для солодощів: ціна, екологічність та безпека, і, звичайно, легкість, а значить і швидкість виробництва. Проблем із сировиною для виробництва такої упаковки в Україні немає. Саме тому виробники картонної тари для насолод готові запропонувати конкурентно низьку ціну на свій товар і максимально короткі терміни його виготовлення навіть великими партіями. До того ж такий матеріал є абсолютно безпечним для здоров'я людини, не залишає слідів та токсичних запахів на упакованому товарі.

Зрозуміло, пакувальні матеріали для продажу солодощів індивідуально або у складі набору до Дня всіх закоханих на сьогоднішній день мають неймовірно різну ціну продажу. Крім того, ціна на упаковку для солодких подарунків на День святого Валентина також залежить від логістичних витрат, якості виготовлення та, звичайно ж, розмірів та оформлення такої упаковки. Наприклад, для пакування кексів сьогодні в Україні використовуються різні за типом, видом та розміром пакувальні матеріали. Так, всі вони непогано справляються з надійним зберіганням та перевезенням такої кондитерки, але при цьому сильно відрізняються за цінами. Справедливо сказати, що просто в рази. Це зумовлено тим, що різні види картону та паперу, коробок та боксів , пакетів та сумочок за ціною закупівлі у виробника упаковки дуже різняться, плюс до того ж ціна візуального оформлення з тематикою 14 лютого в Україні дуже відрізняється залежно від типу упаковки. Ну, наприклад, нанести багатобарвний друк на самозбірні лотки для печива з тришарового мікрогофрокартону коштує набагато дешевше, ніж нанести лазерний принти на коробки з крейдованого картону, заламіновані всередині. Хоча, в будь-якому випадку, упаковка для цукерок, тортів, кексів та інших солодощів коштує набагато дешевше, ніж пакувальна тара або обгорткові матеріали з якоїсь, наприклад, поліетиленової сировини. Наприклад, за подарункову коробку з крейдованого картону для пакування солодких наборів ви заплатите в 2-3 рази менше, ніж за коробку такого ж розміру, але із пластику. Значна різниця у цінах пояснюється не лише матеріалом виготовлення, а й різними технологіями виробництва. Ну, а щодо надійності, то подарункові коробки для солодощів на 14 лютого являють собою цілком чудовий за надійністю вид упаковки.

Самозбірні коробки з трислоного мікрогофрокартону для пакування солодощів на День Закоханих 2023, оцінка користувачів.

Кондитерська коробка з мікрогофрокартону Якщо говорити про солодощі на День святого Валентина, в голову відразу приходять думки про цукерки, різноманітні пряники, тортики у вигляді сердечок, з гарним, яскравим декором. Для їх упаковки є два основних формати картонної обгортки: основна та вантажна. І важливо розрізняти. Основна упаковка може бути різна. Найчастіше представлена у вигляді фольги, харчової поліетиленової плівки і, звичайно ж, паперу. Але така упаковка точно не захистить упакований товар від динамічних пошкоджень і не сприятиме збереженню його зовнішнього вигляду в разі проблемного транспортування. Саме тому існує другий вид упаковки - вантажний, тобто додатковий транспортувальний захист за аналогією з вантажними коробками для харчових та нехарчових товарів . Без вантажної тари неможливо уявити зберігання та переміщення солодких подарункових товарів 14 лютого. Така тара виробляється з картону або гофрованого картону. І тут теж важливо правильно вибрати матеріал, з якого буде виготовлена тара для вашого солодкого подарунка коханій людині. На цей вибір насамперед впливає вага, а також умови зберігання та транспортування презенту. Наприклад, для формування sweet-боксу вагою не більше 500 г вам підійдуть коробки з крейдованого картону , однотонні або з нанесеним тематичним принтом до Дня всіх Закоханих. Вони дуже гарні та практичні, а головне, що їхня закупівельна вартість зовсім невелика. Це відмінний приклад поєднання ціна-якість, що є максимально вигідним для покупця. Якщо ж вага вашого подарунка перевищує півкілограма, вам варто звернути увагу на коробки із тришарового мікрогофрокартону . Вони набагато більш міцні та стійкі до різних навантажень – вертикальних та горизонтальних.

Пропонуємо детальніше розглянути пакувальну тару із звичайного тришарового або п'ятишарового гофрокартону як обгортку для солодких презентів на День святого Валентина. Такого виду коробочки дуже популярні як вантажна упаковка для солодощів, а також – для формування солодких подарункових наборів. Це відмінний вибір для зберігання або транспортування подарунка, оскільки вони стійкі до різних негативних зовнішніх впливів і чудово справляються з головним завданням, поставленим перед ними – збереження презентабельного вигляду кондитерського виробу. А вага солодощів, упакованих у такі коробки, спокійно може досягати і більше десяти кілограмів (звичайно, все залежить і від розмірів коробки).

В цілому ж, якщо вести мову про тришаровий гофрокартон, то варто сказати таке. Багато в чому мікрогофрокартон виграє порівняння і з іншими видами пакувальних матеріалів. Від пластику його відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металу – легкість, дешевизна та пружність, від скла – міцність та економічність. Це недорога сировина, призначена для виготовлення якісного пакування для різних товарів, та подарункового пакування до свята закоханих – у тому числі. Він універсальний, адже чудово підходить для виробництва коробок різних конструкцій та розмірів. Пакувальна тара з такого картону відмінно піддається нанесенню тематичних принтів та зображень без будь-яких обмежень, що робить коробки по-справжньому святковими. Завдяки таким якостям матеріалу коробки з мікрогофрокартону на сьогоднішній день мають величезний попит і закуповують їх великими партіями. До речі, ви могли звернути увагу, в які коробочки фасують товар у різних магазинах із солодощами. Вони всі відрізняються розмірами і формою, але, як правило, всі вони зроблені з тришарового гофрокартону. Таке поширення можна легко пояснити. Такі коробки складаються із трьох шарів: двох зовнішній (вони є плоскими) та одного внутрішнього гофрованого шару. За своїми характеристиками вони перевершують більшість інших коробок. Вирізняються високим рівнем міцності, жорсткості, стійкості до несприятливих зовнішніх впливів. Коробки для солодких подарунків на День усіх закоханих легко можуть захистити товар від пошкоджень, чим не можуть похвалитися інші моделі пакувальної тари, виготовлені з інших видів картону. Крім того, при високій міцності та жорсткості коробки з тришарового мікрогофрокартону для пакування кондитерських виробів мають дуже малу вагу, підходять для штабелювання та абсолютно не бояться впливу прямих сонячних променів.

Коробки для цукерок та подарункових наборів із цукерок із двостороннім крейдуванням на День святого Валентина 2023 року.

Коробка для пакування печива А ось з коробками для упаковки солодких подарункових наборів , що складаються з цукерок, зовсім по-іншому. Тут не така важлива міцність коробки. Набагато важливіше – створення правильної святкової атмосфери та належного антуражу. Тому варто більше звернути увагу на оформлення коробки. Додайте принт зі святковим малюнком, красиву стрічку, прив'яжіть листівку, а всередину самої коробочки завжди можна покласти різного виду наповнювачі ( деревну стружку , сизаль або рафію ), подарунковий папір , креп-папір або тишею .

Якщо ми говоримо про святкові коробки для солодощів, якщо нам важливе тематичне зовнішнє оформлення, варто звернути увагу на коробки, виготовлені з крейдованого картону . При чому, тут важливе внутрішнє крейдування. А ось зовнішній шар може залишатися натурального кольору – зазвичай такі коробки називають у народі крафтовими. За своєю популярністю та затребуваністю вони нічим абсолютно не поступаються коробкам, виготовленим з картону з двостороннім крейдуванням, а характеристики у них абсолютно однакові. Тому вибір залишається за вами, і робити його варто, виходячи з ваших смакових уподобань.

Келування картону – досить складний технологічний процес, який полягає в тому, що на картон наноситься спеціальний шар, що складається з крейди, каоліну та речовин, що їх сполучають. І наявність хоча б одного такого шару у коробки досить сильно впливає на її характеристики, друковані можливості, опір до підвищеної вологості та дії пилу. Тобто, такі коробки не промокають занадто швидко, не брудняться від пилу (а якщо і брудняться, очистити їх можна без зайвих зусиль, лише протерши лише вологою серветкою або ганчірочкою, не зіпсувавши їх зовнішній вигляд) і не псуються, що є головним для подарункової коробки для цукеркових наборів. Саме тому, що надалі на поверхню коробок для кондитерських виробів з крейдованого картону наноситиметься принт, вони можуть зберігатися і транспортуватися не в найсприятливіших умовах і так далі, процес крейдування є дуже важливим, відповідальним і, що логічно, непростим.

Не просто так ми неодноразово згадали про нанесення зображення на кондитерські коробки для цукерок та інших солодощів. Крім високої міцності та легкості, вони відрізняються ще й чудовою передачею кольору. Малюнки на них виходять яскраві та насичені. Це пов'язано з тим, що гладкий крейдований шар добре передає яскравість всіх фарб. Саме тому з крейдованого картону на сьогоднішній день в Україні виготовляються найрізноманітніші подарункові коробки не тільки для кондитерських виробів, а й для абсолютно будь-яких інших товарів: настільних ігор, наборів для дитячої творчості, косметики, парфумерії, різної електроніки, освітлювальних приладів та багато чого іншого іншого.

На сьогоднішній день на ринку пакувальних матеріалів в Україні існує безліч видів целюлозного крейдованого картону. Далі ми в двох словах розповімо вам про найзатребуваніші з них.

TAMWHITE – це целюлозний графічний картон з двошаровим крейдуванням лицьового боку та одношаровим крейдуванням внутрішньої сторони. Він має високі показники білизни та глянцю.

GRUNOPLEX – макулатурний картон із двошаровим крейдуванням лицьового боку та сірим оборотом. Ступінь білизни крейдованого шару – 83%. Він має підвищену жорсткість і високий рівень пружності при згині.

ALASKA – тришаровий целюлозний картон із двостороннім крейдованим покриттям. Відмінною особливістю картону даної марки є двошарове крейдування лицьового шару та одношарове крейдоване покриття внутрішньої сторони картону.

ALLYKING – це багатошаровий крейдований картон, відмінною рисою якого є тришарове крейдування лицьового шару. Внутрішній шар картону може бути крейдованим або некрейдованим (мати колір натуральної деревної целюлози).

SVETOCOAT – це міцний, дуже зносостійкий крейдований картон, з якого можна отримати справді надійну подарункову упаковку. Цікавою особливістю картону цієї марки є візуальна складова тильного боку картону. Ця некрейдована сторона має колір натуральної деревної целюлози і дуже приємна на дотик.

За доброю традицією, наприкінці статті хочемо нагадати, що за найвигіднішими цінами пакувальні коробки для солодких подарунків на День святого Валентина ви можете придбати у нас, в інтернет-магазині пакувальних матеріалів «Експрес Упаковка» . Святкові коробки для цукерок, печива, пряників, тістечок, тортів та кексів ми продаємо оптом та в роздріб (від однієї штуки). Крім того, ми готові виконати виготовлення коробок на замовлення за вашими індивідуальними розмірами. Отримати відповіді на всі питання, що вас цікавлять, або оформити замовлення, ви можете за номерами телефонів, вказаними на сайті нашого магазину.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн