Використання двошарового гофрованого картону у рулонах у Чернігові.

Двошаровий гофрований картон сьогодні залишається для багатьох людей зовсім незнайомим видом упаковки. У середнього споживача гофрований картон асоціюється в першу чергу з картонними коробками або, скажімо, з листами гофрокартону. А ось гофрокартон у рулонах їм здається чимось незвичайним. Інша справа – цільові споживачі цього виду упаковки. Різні транспортні та будівельні компанії використовуються 2-х шаровий гофрокартон у своїй щоденній роботі та у досить великих обсягах. У цій статті ми розглянемо особливості використання двошарового гофрокартону у Чернігові, спробуємо оцінити попит на ті чи інші його види, а заразом спробуємо з'ясувати, для чого і навіщо двошаровий гофрований картон у Чернігові застосовують найчастіше і чому. А допоможе нам у цьому за традицією, що вже склалася, асортимент двошарового гофрованого картону в рулонах від компанії «Експрес Упаковка». Як мінімум тому, що даний виробник пропонує найнижчі оптові ціни на 2-х шаровий гофрований картон у Чернігові в рулонах різної довжини та ширини намотування.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке гофрований картон?

Гофрокартон в рулоне для обмотки товаров и грузов Гофрований картон у різних своїх варіаціях є сьогодні одним із найпопулярніших видів сировини для виробництва всілякої тари та упаковки. Транспортна упаковка, споживча упаковка , виробнича тара та інші види пакувальних матеріалів, які сьогодні використовуються в різних галузях торгівлі, виробництва та сфери послуг, виготовляються з гофрованого картону в тому числі. Безумовно, з різного гофрокартону, оскільки і завдання різних видів упаковки теж різні. Тому сьогодні, оцінюючи попит на той чи інший вид гофрокартону, варто одразу розділяти його за типом та особливостями застосування. Саме ці параметри, зрештою, найбільше впливають на те, як виглядатиме гофрований картон , які міцнісно-експлуатаційні характеристики та можливості він матиме, наскільки гофрокартон буде довговічним і, зрештою, скільки коштуватиме гофрований картон у тому чи іншому місто.

У цій статті ми хотіли б поговорити з вами про гофрокартон, який використовується як обгортковий, пакувальний та прокладний матеріал у різних товаротранспортних операціях. Тобто, це гофрований картон , який використовується так би мовити в чистому вигляді. З нього не виробляють якусь тару чи допоміжні пакувальні елементи чи комплектуючі. Однак застосовується він сьогодні в Чернігові анітрохи не меншими, ніж завжди і скрізь популярними картонними коробками . То що ж у ньому такого, що купити двошаровий гофрокартон у Чернігові сьогодні хочуть і великі та дрібні торгові компанії, не кажучи вже про різні будівельні фірми чи перевізники? Давайте розбиратися разом.

Гофрований картон є багаторівневою конструкцією - кілька шарів паперу і гофри. Це плоскі шари картону або паперу, що також називаються лайнерами, та хвилясті гофровані шари картону або паперу, які називають флютинг. Між кожним шаром паперу та гофри є клейовий прошарок. Гофрований картон є анізотропною конструкцією, тому має різні властивості залежно від напрямків впливу. Так, якщо зусилля спрямоване перпендикулярно гофре (або гофрам), то гофрокартон працює як матеріал, що амортизує – за рахунок малої жорсткості хвилястого шару в цьому напрямку. Якщо ж зусилля спрямовано вздовж напрямку гофри (або, як ще кажуть, по гофрі), то гофрований картон має високий рівень торцевої та поздовжньої жорсткості за рахунок хвилястого жорсткості шару в цьому напрямку. Плоскі шари гофрованого картону при цьому є фіксаторами для гофри, тому також беруть участь у розподілі навантаження від стискаючих, розтягуючих і спрямованих зусиль, що продавлюють. Види та типи пакувального розрізняються і деякими якісними характеристиками. У різних видів гофрованого картону дані показники різняться, але їх відповідність ГОСТу є обов'язковою. Серед основних оціночних параметрів видів двошарового гофрокартону можна відзначити:

  • кількість шарів;
  • тип, марка, масою 1 м та товщина картону для плоских шарів;
  • тип, марка, масою 1 м та товщина картону для гофрованих шарів;
  • геометричні параметри гофрованих шарів;
  • загальна товщина та товщина кожного шару.

Як ви самі можете помітити, відмінностей двошарового гофрокартону інших видів чимало. Але й переваг анітрохи не менше. Найголовніше, наприклад, полягає в тому, що двошаровий гофрований картон є відмінним способом зберегти товар або вантаж у тому випадку, коли використання будь-якої тари просто неможливе. Наприклад, через габарити вантажу, товару, готової продукції або просто будь-якого виробу. Так що в даному випадку маємо цікавий випадок паралельного використання двох різних пакувальних матеріалів у різних знову-таки цілях, але при цьому вироблених фактично з однієї сировини. Двошаровий гофрокартон – це дешевий пакувальний матеріал, який виготовляється з натуральної сировини без використання будь-яких синтетичних добавок у кілька технологічних етапів. Спочатку через механізм підігрітих валів подається рулон паперу на вали, що гофрують. Таким чином, формується флютинг – хвилястий шар. Флютинг склеюється із плоским шаром картону (лайнер) за допомогою притискного валу. Паперове полотно просушується та змотується у рулони. При цьому клейовий розчин для склеювання цих двох шарів виготовляють на крохмальній основі. Тому в результаті виходить повністю екологічно безпечний пакувальний матеріал, який може контактувати з будь-якими предметами і поверхнями, не залишаючи слідів, смаку або запаху.

Головна відмінність двошарового гофрованого картону від гофрованих картонів з великою кількістю шарів (три, п'ять або сім) полягає в тому, що 2-х шаровий гофрокартон не має необхідної виготовлення будь-яких коробок жорсткістю. Він банально не тримає необхідної для будь-якої тари форми. І навіть наявність двох шарів тут нічого не дає, тому що кожен із цих двох шарів м'який. Тим не менш, двошаровий гофрокартон зберігає всі властивості, що амортизують, властиві гофрокартону з великою кількістю шарів. Наприклад, якщо вам потрібний екологічно безпечний прокладочний або обгортковий матеріал для фіксації товарів усередині картонної коробки або металевого контейнера, то двошаровий гофрокартон відмінно виконає це завдання. Ну, і найголовніший плюс 2-х шарового гофрокартону – це найнижча ціна за 1 м2. Гофрований двошаровий картон дешевше за будь-яку іншу гофротару. Як обгортковий матеріал він здатний замінити повітряно-пухирчасту плівку. При однакових демпфуючих показниках і вищій гнучкості, гофрований картон в 3 рази дешевший за будь-яку пухирчасту плівку.


Використання двошарового гофрокартону як транспортна гофротара в Чернігові.

Гофрокартон в рулоне для обмотки габаритных и негабаритных грузов Отже, як ви зрозуміли, використовувати гофрований картон в рулонах можна по-різному. То як же, в такому разі, його використовують саме в Чернігові? Для початку давайте зупинимося на застосуванні двошарового гофрованого картону як пакувальний матеріал під час перевезення та зберігання різних товарів та готової продукції. У Чернігові сьогодні функціонує безліч виробничих великих та малих виробничих підприємств із різних галузей промисловості. Відповідно, і продукція виробляється при цьому сама різна. Однак, що особливо дивно, на перший погляд, у даному випадку, конкретний тип продукції або якась конкретна товарна група практично не впливають на використання двошарового гофрокартону для перевезення зберігання товарів. Просто в одних випадках його застосовують у більших обсягах і частіше, а в інших – у менших та рідше. Але застосовують у своїй повсюдно. Все-таки практично кожне промислове підприємство стикається з проблемою надійного перевезення готової продукції або розфасованих товарів на продаж, тому необхідність надійного захисту таких вантажів під час транспортування є актуальною проблемою для будь-якого виробника. Ну, давайте чесно, не зовсім будь-кому. Зрозуміло, є низка товарів, які не потребують гофрокартонного пакування в принципі, але таких у Чернігові виробляється сьогодні не надто велика кількість. Більшість підприємств так чи інакше стикаються з необхідністю пакування різногабаритного товару для надійного перевезення або зберігання. А за рахунок того, що двошаровий гофрокартон – це найдешевший спосіб перевезти товари будь-якого розміру, ваги та габаритів з пункту «А в пункт «Б» у цілості та безпеці, то й вибір транспортного пакування для негабаритних вантажів у Чернігові в більшості випадків полягає лише у виборі конкретного формату та типу двошарового гофрокартону. Крім того, не варто забувати, що саме за рахунок використання пакувального гофрокартону в рулонах під час транспортної операції створюється можливість безпечного транспортування продукції, забезпечується захист товарів від механічних пошкоджень та небажаних зовнішніх чи погодних впливів.

Однак не варто забувати, що більшість споживачів вважає, що транспортне або промислове пакування – це тільки картонні коробки . Це не так. Не завжди і не скрізь використання картонних коробок можливе і доцільне. Найяскравіше це проявляється у Чернігові, коли потрібно зберігати на складі чи перевезти негабаритні чи важкі вантажі. Картонні коробки для таких товарів коштують дорого, та й виготовляють їх тільки на замовлення, не кажучи вже про металеві контейнери або дерев'яні ящики, які ще дорожчі. У таких випадках використання двошарового гофрованого картону в рулонах дозволяє заощадити. Причому цікаво, що список товарів і навіть товарних груп, для зберігання та перевезення яких у Чернігові регулярно використовується двошаровий гофрований картон , досить великий. Візьмемо, наприклад, великогабаритні товари, які є в багатьох супермаркетах Чернігова. Як, наприклад, перевезти в цілості та безпеці побутовий холодильник чи морозильну камеру? А якщо таких холодильників одразу треба перевезти, скажімо, десяток? Можна по-різному, але найдешевший спосіб захисту таких товарів під час перевезення – це двошаровий гофрований картон у рулонах.

Також тут варто обов'язково зазначити, що сьогодні є безліч різних пакувальних матеріалів, здатних захистити товари різних габаритів під час перевезення. І переважну більшість таких транспортних пакувальних матеріалів сьогодні можна придбати у Чернігові. Так, наприклад, різні промислові компанії Чернігова використовують транспортне пакування з твердих пластмас, металу, деревини, поліетилену або скла. Але чи краще такі пакувальні матеріали двошарового гофрованого картону? За сукупністю показників – ні. Зрозуміло, у чомусь трохи краще, у чомусь трохи гірше, але зрештою найнадійніша та найдешевша упаковка для перевезення різногабаритних товарів – це саме двошаровий гофрований картон. Саме тому сьогодні у Чернігові його використовують так часто. Двошаровий гофрований картон у рулонах добре захищає вироби від механічних та інших пошкоджень при їх зберіганні та перевезенні. Маючи низьку вартість, гофрокартон дозволяє заощаджувати кошти під час його використання як промислової тари. Заслуговує на увагу і простота пакування в рулонний гофрокартон різних товарів, адже для цього абсолютно необов'язково використовувати спеціальне обладнання, як у багатьох інших пакувальних матеріалах. Тож, незважаючи на те, що сьогодні повсюдно у транспортних операціях застосовуються різні полімерні пакувальні плівки, двошаровий гофрований картон у Чернігові має дуже стійкий рівень попиту. Наприклад, з часом зовсім не знижується го актуальність для надійного перевезення великогабаритних товарів. Двошаровий гофрокартон в даному випадку широко застосовується виробника і оптово-роздрібними компаніями для пакування різних виробів.


Застосування двошарового гофрованого картону у будівництві та сфері послуг у Чернігові.

Гофрокартон в рулоне для строительных и ремонтных работ Двошаровий гофрований картон давно набув великої популярності у сфері будівництва та ремонту завдяки поєднанню певного набору корисних властивостей та можливостей. Завдяки цьому поєднанню, двошаровий гофрокартона дає будівельникам ряд просто незамінних переваг, які разом з невисокою ціною на двошаровий гофрокартон у Чернігові роблю його неймовірно затребуваним у даному напрямку сфери послуг. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, він легкий і водночас доступний у ціновому відношенні. Для його виготовлення використовуються дешеві, але при цьому екологічні матеріали: макулатура та відходи деревообробки, які не забруднюють довкілля та підлягають повторній переробці. Таким чином, володіючи відмінними властивостями, що демпфують, двошаровий гофрований картон у будівництві – це чудовий спосіб захисту будь-яких поверхонь від псування, який до того ж ще й може контактувати з будь-якими предметами без обмежень. Як ми вже зазначали вище, 2-х шаровий гофрований картон не залишає на упакованих товарах чи предметах слідів, смаку чи запаху. І якщо вам потрібно захистити, наприклад, паркетну підлогу з дорогих порід дерева під час реставрації стелі, то хіба є альтернатива двошаровому гофрокартону? Ось у тому й річ, що в однаковій ціновій категорії альтернативи просто немає.

Таким чином, не дивно, що двошаровий гофрований картон в рулонах настільки популярний у чернігівських будівельних і ремонтних компаній. Він використовується і при проведенні будівельних робіт, і в ремонті житлових та підсобних приміщень, під час здійснення реставраційних робіт на даху та при облагородженні фасаду будівель, під час монтажних робіт та під час прокладання різних ліній електропередач або трубопроводів. За великим рахунком, для двошарового гофрованого картону не дуже важливо, що ви плануєте ремонтувати або будувати - гофрований картон в рулонах буде корисним у будь-якому випадку. Наприклад, сьогодні у Чернігові 2-х шаровий гофрокартон часто використовується для прокладання та захисту підлоги, дверей, меблів, вікон під час ремонтних робіт. Є основним матеріалом прокладки при фарбуванні чого-небудь. І в цьому немає нічого дивного, адже за невисокої ціни гофрокартон у рулонах є дуже практичним та зручним матеріалом. Він легко розмотується та змотується, легкий та зручний під час занесення на поверх, без особливих зусиль розмотується на потрібний розмір. У деяких сферах життєдіяльності людини це дуже важливо. Наприклад, монтажники дуже цінують гофрокартон у рулонах за його легкість та простоту у розмотуванні.

Двошаровий гофрований картон у рулонах просто незамінний під час транспортування різних будівельних та особливо покрівельних матеріалів на об'єкти будівництва. В даному випадку він може використовуватися як основна упаковка, і як обгортковий матеріал, і як прокладка між вантажем і стіною кузова автомобіля або між рядами різних будматеріалів. Також у Чернігові поширене використання двошарового рулонного гофрокартону як протектор між деякими видами сировинного матеріалу, наприклад, ДСП, скло або фанера. Демпфуючі властивості гофрованого картону в рулонах роблять його основною альтернативою повітряно-пухирчастій плівці при упаковці тендітних і легких предметів, а також виробів з чутливими типами покриття. 2-хшаровий гофрований картон у рулонах справляється з будь-якими можливими при перевезенні та зберіганні механічними пошкодженнями. Бажаєте зробити прокладку між рядами виробів чи комплектуючих на одній палеті? Чи потрібний матеріал для захисту вантажу від тертя об стінки кузова транспортного засобу? - Так чи інакше, двошаровий гофрований картон стане для вас ідеальним помічником.

Будівельний 2-х шаровий гофрокартон у Чернігові, також як і товарний гофрокартон, несе масу переваг при використанні. Мабуть, головний плюс 2-х шарового гофрокартону в рулонах на тлі тієї ж повітряно-бульбашкової плівки, що виконує схожу функцію, – двошаровий гофрований картон у рулонах коштує набагато дешевше. Як прокладний матеріал він рівносильний за своїми експлуатаційними характеристиками тришаровому гофрокартону. Як обгортковий матеріал здатний легко замінити повітряно-пухирчасту плівку. А для міцної та якісної упаковки двошаровий гофрокартон застосовується набагато частіше, ніж пакувальний папір, адже він міцніший і міцніший. Гофрований двошаровий картон в рулонах легко відмотується на потрібний розмір вручну і без використання будь-яких додаткових пристроїв. Це дуже зручно і дозволяє чітко контролювати кількість використаного гофрокартону. Таким чином, ви повністю уникнете проблем із залишками гофрокартону у вигляді обрізків, як це часто буває у випадку з листовим гофрованим картоном. Двошаровий гофрований картон є дуже зручним та простим у використанні обгортковим матеріалом. Користуватися рулонним гофрокартоном для обмотки меблів або для застилання підлоги може будь-який підсобний робітник без особливої підготовки. Рулонний гофрокартон не вимагає додаткового використання будь-яких спеціальних пристроїв на зразок палетообмотувача і т.п. Упаковка рулонним гофрокартоном здійснюється вручну без особливих зусиль.

Як бачите, що в товарній упаковці і транспортуванні вантажів, що в будівельній сфері і при проведенні ремонтних робіт двошаровий гофрований картон є неймовірно універсальним матеріалом, здатним вирішити безліч проблем, що виникають за цілком невеликі гроші. 2-х шаровий гофрокартон будь-якого типу поглинає удари та поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упаковані вантажі від механічних пошкоджень. Таке поєднання властивостей рулонного гофрокартону дозволяє застосовувати цей матеріал для пакування посуду, крихких виробів, товарів із чутливим покриттям. 2-х шаровий гофрокартон у рулонах має зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад, меблів чи сантехніки. Також картон у рулонах ідеально підходить для упаковки предметів, які мають неправильну форму і при цьому потребують надійного захисту під час транспортування. Рулонний картон можна використовувати як додаткове пакування – для перестрахування та більш надійного захисту вантажу. Плівкові матеріали, наприклад, не мають такої жорсткості і в цьому сенсі значно поступаються гофрованого двошарового гофрокартону. Гофрований двошаровий картон продається у Чернігові змотанним у ролики певного формату. Довжина та ширина ролика при цьому може бути різною. Така форма реалізації та зберігання є дуже зручною. Рулонний гофрований картон завдовжки, скажімо, 300 метрів, згорнутий у рулон, займає набагато менше місця на складі, ніж листовий картон або картонні коробки . При цьому він є зручним для використання – у разі потреби ви просто відмотує частину гофрокартону необхідного розміру, не розмотуючи весь ролик. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і будівельних на об'єктах невеликої площі.


Купити гофрокартон Чернігів в асортименті від виробника

Где купить гофрокартон Чернигов в ассортименте от производителя Купити двошаровий гофрований картон у рулонах за найнижчими цінами у Чернігові ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо 2-х шаровий гофрокартон власного виробництва, тому купити у нас гофрокартон ви можете за цінами виробника. Компанія «Експрес Упаковка» – виробник повного циклу гофротари та картонної упаковки різного типу. Тому в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину представлені найбільш зручні за форматом рулони «двошарки» бурого кольору, які виготовлені як з макулатурної, так і первинної сировини. Усі моделі двошарового картону на нашому сайті промарковані буквою «Д», згідно з ГОСТом. Даний гофрований картон у рулоні є картоном, що складається з двох шарів. Зовнішній шар, або лайнер, - це плоский шар, виготовлений з крафт-паперу гарної якості, щільністю не нижче 80 г/м2. Внутрішній шар (гофра, або флютинг) – це хвилястий шар паперу, який забезпечує гофрокартону чудові властивості, що демпфують, а також міцність і жорсткість.

Двошаровий гофрокартон компанія «Експрес Упаковка» виготовляє в процесі виробництва повноцінного листового гофрокартону, який згодом використовується як сировинний матеріал для виготовлення картонних коробок, ящиків, гофрокоробів, лотків тощо. Картон гофрований в рулонах, представлений в асортименті в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», виготовляється з кількох типів сировини:

  1. Д22 – це двошаровий гофрокартон, виготовлений із макулатури.
  2. Д23 – рулонний 2-х шаровий гофрований картон, виготовлений із невибіленої целюлози.
  3. Д1 – двошаровий гофрокартон з макулатури, що має підвищену гнучкість та міцність.

Обов'язково варто відзначити той факт, що гофрокартон у рулонах з макулатури нічим, по суті, не поступається первинному гофрованому двошаровому картону. Міцні та експлуатаційні характеристики - на рівні, макулатурний двошаровий картон , також як і целюлозний, може використовуватися під друк логотипу або будь-якого іншого малюнка і підходить як пакувальний і обгортковий матеріал практично для всіх видів продукції. Також у процесі виготовлення двошарового картону застосовується деревина та крохмаль. Готовим виріб вважається тоді, коли проходить процедуру гофрування шару паперу та комбінування його з 1-м плоским шаром. Етап сушіння проходить у скороченій формі, щоб виріб мав м'якшу і гнучкішу фактуру, що дозволяє скручувати його в рулон. При цьому, як ви самі можете помітити, всі матеріали та види сировини, що використовується для виготовлення двошарового гофрокартону в рулонах, є екологічно чистими і 100% матеріалами, що вдруге переробляються. Так що, картон гофрований двошаровий в рулонах також є екологічно безпечним пакувальним матеріалом, який повністю вдруге переробляється. Він може бути утилізований різними способами без шкоди навколишньому середовищу.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити двошаровий гофрокартон у рулонах в Чернігові дешево, а також іншу упаковку та гофротару недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво двошарового гофрокартону. Величезний вибір пакувальних матеріалів, покупка гофротари та упаковки будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, найнижча ціна на гофрокартон у рулонах у Чернігові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн