Чернігів

Чернігів є обласним центром однойменного регіону України та, незважаючи на відносно невелику кількість мешканців, є важливим транспортним вузлом та ринком збуту різних товарів. Для багатьох видів товарів, вироблених в Україні, це свого роду перевалочний пункт на шляху до Російської Федерації та Республіки Білорусь. Звідси й важливе значення Чернігова для промисловості України загалом. Але не тільки транзитом цікаве це місто. Тут успішно функціонують різні підприємства харчової та легкої промисловості, працюють десятки компаній, що надають різноманітні послуги, є і ділове життя та офісні центри. І, звичайно ж, приватні перевезення особистого майна та всіляких цінностей також здійснюються, як і в будь-якому іншому місті України. Словом, всі ті важливі сфери для збуту пакувальних матеріалів у місті присутні, а отже, і упаковка тут потрібна. Питання лише, як завжди, яке саме? Ну, спробуємо розібратися разом. Зрозуміло, на прикладі продукції компанії «Експрес Упаковка», оскільки ми маємо найбільший вибір упаковки в Україні загалом і в Чернігові зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Картонні коробки у Чернігові.

Значення картонних коробок важко переоцінити. Адже це найбільш зручний та практичний вид тари та упаковки. Картонні коробки бувають різні, як і цілі, для яких вони використовуються. Картонні коробки у Чернігові використовуються теж дуже по-різному, проте повсюдно і дуже часто. Навіть за найзагальнішими прикидками, щодня у картонні коробки у Чернігові упаковується тисячі одиниць різної готової продукції, товарів, вантажів, особистого майна, поштових посилок тощо. Це універсальний пакувальний матеріал, який підходить для транспортування та зберігання різних речей, включаючи всі види харчових і нехарчових товарів. До інших переваг картонних коробок можна віднести доступну ціну та легкість нанесення маркування, а також зручність при зберіганні та перевезенні. Зрозуміло, така простота у використанні та низька на картонні коробки у Чернігові відбиваються на їхньому попиті. Мабуть, будь-який виробник чи перевізник вам підтвердить, що менше проблем із упаковкою, тим краще, адже таким чином набагато швидше вирішуються інші, важливіші завдання. Упаковка повинна, якщо так можна сказати, вирішувати проблеми, а не створювати їх. І картонні коробки справляються з цією роллю найкраще.

Коробки з гофрокартону в Чернігові найвигідніше купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». По-перше, у нас найбільший вибір гофортари у Чернігові, а по-друге, найнижчі ціни на картонну упаковку у Чернігові. Картонна упаковка, представлена на сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», представлена у величезному асортименті розмірів, габаритів, кольорів та конструкцій картонних коробок. У режимі онлайн 24/7 купити коробкову упаковку оптом чи в роздріб у Чернігові ми пропонуємо наступних видів:

  • маленькі картонні коробки (картонні коробки для упаковки товарів невеликого розміру, коробки для упаковки продукції);
  • середні картонні коробки (картонні коробки для упакування предметів середнього розміру);
  • великі картонні коробки (картонні коробки для пакування продукції великого розміру, особистого майна та документації);
  • величезні картонні коробки (картонні коробки для упаковки предметів величезного розміру, важких та дуже важких вантажів);
  • картонні коробки для упаковки негабаритних товарів та предметів (довгі та вузькі тубуси, гофроящики та самозбірні коробки нестандартної конструкції).

В основу такого поділу упаковки з гофрокартону були закладені габарити та функціональне призначення. І в цьому немає нічого дивного, оскільки основним питанням при виборі картонних коробок був і залишається: «Як правильно підібрати картонні коробки за розміром та міцністю». Крім того, розмір картонних коробок дійсно важливий, як не крути, адже упаковані не дуже ретельно товари в коробці можуть бовтатися, битися об стінки, а великі за розміром товари в коробку просто не влізуть. Те ж саме і з груповою упаковкою, якщо неправильно вибрати розмір коробок, то процес перевезення може стати набагато важче і витратніше.

Вибір картонних коробок в Чернігові включає безліч різних картонних коробок, що відрізняють довжиною, шириною і висотою, кольором і типом. І тільки в асортименті компанії «Експрес Упаковка» представлені всі потрібні картонні коробки в Чернігові оптом та за роздрібною ціною. У нас ви можете вибрати відповідний розмір коробки з маси варіантів, серед яких присутні навіть однакові за розміром пакувальні коробки з гофрокартону, проте які відрізняються при цьому або формою, або типом конструкції, або способом складання, або кольором. Широкий розмірний ряд картонних коробок, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дозволяє підібрати гофротару та упаковку для готової продукції, товарів та вантажів, особистого майна, подарунків та сувенірів будь-яких габаритів. Наприклад, гофроящики коробки великих розмірів ідеальні для переїзду до нового будинку чи офісу. Самозбірні коробки середнього розміру чудово виглядають як упаковка для посуду або взуття. Картонна тара із зручною вбудованою кришкою може використовуватися для презентації товарів та як коробка для рекламних розсилок. Невеликі коробочки гарного кольору у Чернігові підійдуть для упаковки подарунків та сувенірів. І так далі, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви дійсно зможете дуже дешево купити картонні коробки в Чернігові для різних цілей. Причому як оптом, так і вроздріб від 1 штуки.


Чотириклапанні коробки з гофрокартону та гофроящики в Чернігові.

Чотириклапанні коробки з гофрокартону – це сьогодні один із найпоширеніших видів картонної упаковки у Чернігові. Ця недорога, економічна, містка гофротара, без якої неможливо сьогодні уявити транспортну та складську логістику у Чернігові. Чотириклапанні коробки, про які ми зараз говоримо, є гофроящиком з двома верхніми і нижніми клапанами встик, що відкриваються і закриваються при необхідності. Саме таку тару не дуже розуміється на темі людина уявляє собі, почувши слово «коробка». І це, до речі, ще одна причина популярності гофроящиків сьогодні. Така легка та надійна гофротара дозволяє перевозити та зберігати як харчову продукцію, так і інші вантажі, у тому числі масивні, тендітні та навіть сипкі. При цьому зберігати короби можна в розкладеному вигляді штабелями, що вирішує будь-які проблеми з місцем зберігання.

Гофроящик, гофрокороб, коробка - це всі можливі назви для чотириклапанних коробок. Побачивши оголошення в Чернігові про продаж коробок, швидше за все, вам запропонують купити саме чотириклапанні коробки . Але для того, щоб купити чотириклапанні коробки оптом і навіть в роздріб за найнижчими цінами у Чернігові, вам варто заглянути в інтернет-магазин «Експрес Упаковка». Тут ви можете купити чотириклапанні коробки оптом від 100 штук і 4-х клапанні коробки в роздріб від 1 штуки у величезному асортименті, вибравши відповідну коробку з більш ніж 200 різних видів і типів гофроящиків. На сьогоднішній день купити оптом гофроящики в Чернігові за найнижчою оптовою ціною ви можете тільки у нас, оскільки ми є виробниками, а не перекупниками. Ціни оптом на коробки картонні у Чернігові у нашому інтернет-магазині - мінімальні.

Компанія «Експрес Упаковка» продає в Чернігові та навіть в області чотириклапанні коробки з усіх видів та типів гофрованого картону. Зайшовши на наш офіційний сайт, ви завжди зможете вибрати та купити дешево картонні чотириклапанні коробки від виробника з тришарового гофрокартону, мікрогофрокартону та навіть з п'ятишарового гофрованого картону. Ми пропонуємо купити в Чернігові дуже дешево найзручнішу та найвигіднішу упаковку - картонні чотириклапанні коробки . У нашому інтернет-магазині ви знайдете дуже широкий вибір готових картонних коробок усіляких розмірів та габаритів. На сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого у Чернігові картонні 4-х клапанні коробки будь-яких розмірів наступних типів:

Загалом, ми здійснюємо оптовий та роздрібний продаж абсолютно всіх видів чотириклапанних картонних коробок та гофроящиків за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO (і не тільки чотириклапанних). Впевнені, нам є чим вас порадувати.

Також ми хочемо запропонувати замовити виготовлення чотириклапанних коробок з гофрокартону або мікрогофрокартону в Чернігові. Виробництво такої гофротари на наших заводах здійснюється щодня, тому виконання замовлення на виготовлення чотириклапанних гофроящиків та картонних коробок займає, як правило, від 1 до 3 днів, незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо підготувати для вас чотириклапанні картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону, яка зробить вашим товарам максимально ефективну рекламу та залучить цільового покупця у великих масштабах. При цьому ми в першу чергу будемо враховувати ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок чотириклапанної стандартної конструкції, а також деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: фізико-хімічні характеристики товару, властивості та орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок , а також потенційні умови зберігання та перевезення товару, який у ці коробки буде упакований. Докладніше замовлення на виробництво картонних 4-х клапанних коробок буде виглядати так.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва гофроящиків у Чернігові. Вибір матеріалу для виробництва картонних чотириклапанних коробок зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки чотириклапанні картонні коробки повинні будуть забезпечити повний захист для ваших товарів від можливих при зберіганні та перевезенні статичних, механічних та інших пошкоджень (наприклад, від впливу вологи, жирів, повітря тощо).

На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції чотириклапанних картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати картонні коробки за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та пакуванні товару, а також відповідатимуть актуальним вимогам логістики. Ну і, звичайно, які будуть зручні і сподобаються споживачам вашої продукції.

На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на вашу упаковку. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам потрібно лише вибрати, як саме фарбувати ваші чотириклапанні картонні коробки, звичайно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Чи захочете ви купити готові чотириклапанні коробки в Чернігові або гофроящики, чи вам простіше замовити виробництво 4-х клапанних коробок з гофрокартону в Чернігові - вирішувати вам. У будь-якому випадку в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви знайдете саме те, що вам потрібне. Причому, швидко, дешево та з доставкою до Чернігова та Чернігова.


Продаж гофротари самозбирання в Чернігові від виробника.

Другим видом популярної у Чернігові упаковки є самозбірні коробки. Найчастіше – це коробки із тришарового мікрогофрокартону. Але також нерідко використовуються і самозбірні коробки з одношарових картонів, наприклад, самозбірні коробки з хром-ерзац картону для подарунків, а також коробки з коробкового картону для упаковки різних легких товарів. Найбільш вигідні ціни на самозбірні картонні коробки у Чернігові ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо самозбірну гофротара в Чернігові як оптом від 100 штук, так і в роздріб від 1 штуки. У нас дуже великий та різноманітний асортимент самозбірних коробок у Чернігові, причому як якісно, так і кількісно. Тільки в інтернет-магазині нашої компанії ви можете купити недорого оптом та в роздріб картонні коробки для упаковки величезної кількості різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання, самозбірні поштові коробки, самозбірні картонні коробки для подарунків та сувенірів у Чернігові. Вибір картонних коробок самозбірного типу під різні умови експлуатації також досить великий. Крім того, тільки у нас ви зможете купити дешево у Чернігові картонну коробку спеціального призначення нестандартної конструкції, для перевезення негабаритних вантажів, для індивідуального та групового пакування.

Прайс-лист самозбірних коробок в Чернігові від компанії «Експрес Упаковка» – це величезний вибір (понад 200 самозбірних коробок різних розмірів та конструкцій) коробок складної форми висікання, які ми пропонуємо вам купити дешево оптом та в роздріб у Чернігові. Такий великий вибір коробок самозбірного типу можливий завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем самозбірних коробок усіх типів та розмірів згідно з Міжнародною стандартизацією FEFCO-ASSCO. Більше того, виробництво самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону – це найважливіший напрямок нашої діяльності. Саме завдяки цьому, асортимент самозбірних коробок , з якого ви можете вибрати та купити самозбірні коробки відповідного розміру та типу, настільки великий та різноманітний. Цілком самозбірні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виробляються тільки нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити коробки для самозбирання в Чернігові за цінами виробника.

Всі самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», мають дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Вони дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції самозбірних коробок складені таким чином, що основні несучі елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. Абсолютно кожен виріб виготовляється відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Всі картонні коробки є екологічно безпечним продуктом і не завдають ніякої шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви можете використовувати такі картонні коробки для упаковки продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді.

Придбати готові самозбірні картонні коробки у Чернігові оптом та в роздріб ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині пак юа. Для цього вам потрібно лише вибрати відповідні самозбірні коробочки і оформити онлайн замовлення за допомогою форми в «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей самозбірних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення картонних коробок у Чернігові.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво картонних коробок у Чернігові складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка самозбірних коробок залежить від вашого місця розташування. Крім того, забрати самозбірні коробки на замовлення ви можете самостійно самовивозом, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити тару та упаковку у Чернігові оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво в Чернігові. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на упаковку в Чернігові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Дешева пакувальна стрічка скотч у Чернігові.



Скотч-плівка сьогодні є одним із основних атрибутів будь-якого пакувального процесу. Однак це далеко не всі експлуатаційні можливості скотчу - його можна застосовувати в різних ситуаціях. Однак далеко не всі види скотч-плівки можуть похвалитися такою універсальністю. У цій статті ми розглянемо найуніверсальніші види скотчу, а заразом і оцінимо поточний попит на них у Чернігові.

Продаж вантажних коробок для важких і неважких товарів в Чернігові.



Коробки для перевезення та зберігання різних вантажів сьогодні є одним із найпопулярніших видів упаковки в Україні. Їх використовується безліч різновидів, які різняться і формами, і розмірами, і функціональними характеристиками. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні види вантажних коробок у Чернігові. А заразом і з'ясуємо, які з них сьогодні купують у місті найчастіше і чому.

Види наповнювачів для подарункових коробок у Чернігові.



Сьогодні у Чернігові різні наповнювачі для оформлення подарунків та сувенірів застосовуються анітрохи не рідше, ніж подарункові коробки чи різноманітні кольорові плівки. Натуральні та штучні наповнювачі для коробок сьогодні є найважливішим дизайнерським та маркетинговим інструментом. У цій статті ми розглянемо, які саме наповнювачі для подарункових коробок сьогодні у Чернігові використовуються найчастіше та чому.

Використання двошарового гофрованого картону у рулонах у Чернігові.



Двошаровий гофрований картон сьогодні по праву вважається одним із найбільш універсальних видів упаковки загалом. Завдяки набору унікальних властивостей та можливостей, застосування 2-х шарового гофрокартону можна спостерігати в різних областях господарського та комерційного життя Чернігова. А ось у яких саме і чому, ми розповімо вам у цій статті.

Картонні коробки складної висічки та інша картонна упаковка у Чернігові.



Серед усіх видів упаковки гофротара складного висікання за рівнем попиту у Чернігові виділяється дуже сильно. Більше того, купити таку упаковку в Чернігові хочуть не тільки частіше, а й значно більших обсягів, ніж інші види пакувальних матеріалів. У цій статті ми намагатимемося розібратися в причинах такого попиту, а також виділити найпопулярніші види гофротари складної висікання в Чернігові на сьогоднішній день.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн