Продаж вантажних коробок для важких і неважких товарів в Чернігові.

Використання картонних коробок сьогодні відрізняється дуже великою різноманітністю. Більше того, сьогодні українські споживачі гофротари та упаковки часто розрізняють коробки для упаковки саме за типом та сферою їх використання. Наприклад, продуктові коробки, взуттєві коробки, товарні коробки тощо. Саме до такого типу гофротари відносяться також вантажні картонні коробки, які використовуються і для зберігання, і для перевезення вантажів. У тому числі й товарних вантажів. У цій статті ми докладніше познайомимося з особливостями продажу даного виду гофротари у Чернігові. А також з'ясуємо, які саме та чому вантажні коробки з картону та гофрокартону використовуються для зберігання та перевезення різних вантажів у Чернігові сьогодні найчастіше. Ну, а допоможе нам у цьому, за традицією, що склалася, асортимент картонних коробок від виробника, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що вантажні коробки тут представлені в дуже широкому асортименті розмірів і видів. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні особливості експлуатації вантажних коробок у Чернігові.

Четырехклапанная грузовая коробка Отже, спочатку давайте розберемося, чому одні моделі картонних коробок прийнято вважати вантажними, а інші – ні. Що саме робить із звичайних коробок для пакування вантажні коробки ? Чому один вид картонних коробок зазвичай вважається упаковкою для різних вантажів, а інші – ні? Отже, в основі будь-якої вантажної упаковки чи тари завжди лежить функціональність. Чим більше та чи упаковка підходить для стандартних чи нестандартних умов перевезення чи зберігання вантажів, краще. Також важливою є універсальність вантажного пакування. Зокрема, якщо, наприклад, одна й та сама картонна коробка може використовуватися для різних за типом, вагою та розміром вантажів, то це просто чудово. Крім того, важливою особливістю вантажних коробок є можливість їхньої повторної експлуатації. В даному випадку ситуація зовсім відмінна від, скажімо, прикладу зі споживчою упаковкою, яка, за великим рахунком, є одноразовою. Тобто споживча коробка потрапляє до покупця разом із купленим товаром, і, власне, все, її основне завдання виконано. А ось будь-які транспортні коробки в Чернігові, зокрема вантажні, можуть використовуватися для доставки тих самих товарів неодноразово. Це робиться і з метою економії, і для прискорення процесу доставки готової продукції в точки збуту і реалізації.

Функціональність, практичність, зносостійкість, надійність та довговічність – це ті основні якості та параметри, які сьогодні лежать в основі споживчого попиту на коробки для пакування вантажів. Втім, не лише вантажні коробки оцінюються за такими параметрами. Варто зауважити, що загалом будь-які транспортні коробки в Чернігові повинні відповідати за даними параметрами, хоч для вантажів вони призначаються, хоч для якихось індивідуальних предметів. І, щоб вирішити це завдання, виробники різної готової продукції абсолютно по-різному підходять до вибору вантажної тари та упаковки. Так, хтось застосовує практично невбивані металеві контейнери, а хтось вважає таку тару надто важкою. Для інших виробників як найбільш підходяща вантажна упаковка бачаться пластмасові ящики, а хтось просто не може ними користуватися через просто невідповідність типу продукції для такої тари. Ну, наприклад, ви можете собі уявити елітну парфумерію, яку перевозять у пластикових ящиках, які ще й неодноразово були у вживанні? Зрозуміло, що ні. Плюс варто розуміти, що на сьогоднішній день і металеві вантажні контейнери, і пластикові ящики для перевезення вантажів коштують недешево. Тож ціна на пластикову та вантажну тару сьогодні в Україні є скоріше проблемою, ніж вирішенням завдання з упаковки та доставки вантажів.

Саме тому як вантажна тара та упаковка сьогодні в Україні найбільш часто використовуються вироби з паперу, картону та гофрованого картону. У більшості випадків – це вантажні картонні коробки із тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. Залежно від типу вантажу, складності його доставки, а також умов перевезення такі вантажні коробки з гофрованого картону можуть мати різні параметри міцності і жорсткості, різні розміри, форму і конструкції. Більше того, є випадки, коли використання навіть настільки практичної та універсальної упаковки, як картонні коробки для вантажів просто недостатньо. Найбільш яскравий приклад – це перевезення та зберігання негабаритних вантажів. Але також сюди можна віднести упаковку дуже важких вантажів. Будь-яка вантажна картонна коробка має свою межу за вагою та об'ємом, тому часто як вантажне пакування застосовуються мішки, двошаровий гофрокартон або звичайний пакувальний папір. Тим не менш, саме картонні коробки для вантажів сьогодні використовуються частіше за будь-яку іншу вантажну упаковку і в цілому по Україні, і в Чернігові зокрема.

Окрім практичності та функціональності вантажних картонних коробок, важливим плюсом саме цього виду вантажної тари є поточна оптова ціна вантажних картонних коробок у Чернігові. Зокрема, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити транспортні картонні коробки різних моделей за дуже вигідною ціною. Наприклад, вантажні картонні коробки середнього розміру вам коштуватимуть приблизно 5-7 гривень за штуку. Це набагато дешевше, ніж нинішня вартість вантажних пластикових ящиків чи металевих контейнерів. Крім того, вантажні коробки з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону зовсім не гірше дорожчих аналогів їх пластику або металу. Так, наприклад, як ви, напевно, знаєте, будь-які товари або вантажі повинні відвантажуватися в упаковці, що відповідає характеру таких виробів або продукції. І картонні коробки з цим завданням справляються найкраще. У тому числі завдяки великому вибору різних моделей. Наприклад, знову-таки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити в наявності в Чернігові вантажні картонні коробки в асортименті більш ніж 300 моделей.

Навіщо підходять вантажні коробки від компанії «Експрес Упаковка»? Оскільки ми є виробниками повного циклу гофротари та упаковки з картону, то виробляємо картонні коробки різного призначення та специфікації. Тому і вибір вантажних картонних коробок та гофроящиків можемо вам запропонувати дуже різноманітний. П'ятишарові гофроящики для важких товарів у Чернігові, картонні коробки середнього розміру для габаритних вантажів середньої важкості, коробки з картону для легких товарів та подарункової продукції, спеціалізовані коробки для відправок посилок поштою – все це є в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Також ми можемо запропонувати вам великий вибір наповнювачів для заповнення пустот у вантажних коробках. Це натуральні деревні наповнювачі різного кольору, які служать для заповнення порожнеч у вантажних ящиках будь-якого типу, щоб товари не терлися і не билися один про одного і не бовталися в коробках у процесі транспортування. Картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» з наповнювачем усередині зможуть зберегти товари від пошкоджень та корозії при перевезенні морем, річковим транспортом, залізницею, авіа- або автотранспортом з урахуванням кількох перевалок у дорозі, тривалих стоянок та захистять від несанкціонованого розтину вантажів. Також ми можемо запропонувати вам низку посилених п'ятишарових гофроящиків, які зможуть навіть для важких та негабаритних вантажів забезпечити надійний захист від пошкоджень, зберегти продукцію від втрати якості при транспортуванні, складуванні, перевалці, укладанні, зберіганні та інших операціях.


Які види вантажних коробок можна купити сьогодні?

Транспортные коробки с грузом Ринок гофротари у Чернігові сьогодні відрізняється гарним асортиментом та різноманітністю видів, типів та моделей вантажних коробок у продажу. Коробки для пакування вантажів тут можна купити дуже різні. Зрозуміло, ціни на вантажну тару у Чернігові також дуже різняться. Від чого залежить поточна ціна на вантажні коробки в Чернігові? Від кількох факторів: собівартість сировини, вартість виготовлення, термін експлуатації, а також можливість вторинної переробки. Ну, і на все це, звичайно, накладаються різні додаткові особливості на кшталт друку зображення, маніпуляційних знаків на коробках або логотипу.

Як ми вже сказали раніше, за функціональним призначенням будь-яку вантажну тару розрізняють на транспортну та споживчу тару. Однак, щоб ви точно не заплуталися, повторимося: транспортну тару використовують тільки для перевезень товарів чи вантажів і видаляють перед продажем. Споживча ж тара надходить споживачеві разом із товаром. Наприклад, транспортна тара – гофроящик чи металевий контейнер, а споживча – самозбірна картонна коробка для одного планшета, пластиковий стаканчик для сметани, паперова обгортка для господарського мила тощо. Сьогодні всі види вантажних коробок у Чернігові ми можемо умовно згрупувати за кількома важливими параметрами, які визначають оптові та роздрібні ціни на коробки:

  1. Матеріал виготовлення – дерев'яні ящики, металеві контейнери, скляні та дерев'яні ящики, ящики з гофрованого картону, коробки з пресованого картону тощо – всі ці види вантажних коробок сьогодні у Чернігові стоять зовсім по-різному.
  2. Розміри вантажної тари – ціна на великогабаритні, середньогабаритні та малогабаритні коробки у Чернігові далеко неоднакова. Плюс є ще коробки для негабаритних вантажів, ціна на які взагалі залежить від комбінації різних факторів.
  3. Термін експлуатації вантажної упаковки - вартість одноразової, поворотної, багатооборотної гофротари або вантажної тари з інших матеріалів також сильно різниться. Також до цієї групи факторів, що визначають оптові та роздрібні ціни на вантажні коробки у Чернігові, варто віднести можливість вторинної переробки вантажної тари, а також можливість повторного використання.
  4. Міцність вантажної тари – для низки товарних груп є велика різниця в тому, яка саме тара використовується для їхнього перевезення. Наприклад, жорсткий п'ятишаровий гофроящик далеко не завжди доречний для перевезення. Іноді м'яка упаковка з двошарового гофрокартону буде набагато ефективнішою.
  5. Конструкція та форма вантажної тари – картонні коробки, які використовують для транспортування та зберігання вантажів у Чернігові можуть бути нерозбірними, розбірними, складними, розбірно-складними, самозбірними тощо. Наприклад, навіть Міжнародний стандарт гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO виділяє вантажні коробки в окремі групи конструкцій картонних коробок.
  6. Можливість доступу до вмісту – вантажні коробки в Чернігові можуть бути різними навіть візуально. Наприклад, закриті п'ятишарові гофроящики та відкриті кондитерські лотки. І якщо для демонстрації вмісту гофроящики доведеться розкрити, то картонні лотки розкривати зовсім не обов'язково. Це картонні коробки з відкритою верхньою частиною, які для захисту вмісту від пилу, бруду та вологи обтягують спеціальною прозорою харчовою стрейч-плівкою.
  7. Герметичність упаковки – часто від вантажної тари потрібна герметичність і навіть вакуумність упаковки вмісту. Герметичні коробки купити у Чернігові можливо, але це досить специфічний вид тари, оскільки попит на неї невеликий. Як правило, споживачі у Чернігові віддають перевагу вакуумним пакетам із замком або без замку. Інша річ – негерметична упаковка вантажів. Тут у принципі будь-які картонні коробки підійдуть, бо купити дешево таку тару у Чернігові взагалі не становить проблеми.

У будь-якому випадку, незалежно від типу конкретного типу вантажної тари, ефективність та тривалість її експлуатації безпосередньо залежить від того, як ви з нею звертаєтесь. У прямому та переносному значенні цього слова. Так, правильність експлуатації вантажної тари та рекомендації щодо її безпечного та ефективного використання вказані в ГОСТ 123,010, ГОСТ 14861 та ГОСТ 19822. Відповідно до них слід цілий ряд положень, найважливіші з яких ми розглянемо далі.

Отже, державні стандарти щодо експлуатації вантажної тари говорять нам про те, що будь-яка вантажна тара має бути справною, не мати цвяхів, що стирчать, окантовочної залізної оббивки, а також бахроми, задирок, задирок, відщипів, покоробленості та інших пошкоджень. Вона має збиратися і складатися вільно, без додаткової підготовки та застосування пристроїв. Конструкція тари для перевезення вантажів повинна забезпечувати міцність загалом, а також її частин під час транспортування, виконання вантажних робіт та штабелювання вантажів. Вантажна тара повинна мати фіксуючі пристрої, що забезпечують стійкість її штабелювання. Фіксуючі пристрої тари при штабелюванні повинні забезпечувати встановлення тари підйомно-транспортними машинами та механізмами та стійкість тари у штабелі при максимальній кількості ярусів. Запірні та фіксуючі пристрої завантаженої тари не повинні допускати її мимовільного розкриття під час вантажно-розвантажувальних, транспортних та складських робіт. Вантажна тара масою брутто більше 50 кг повинна бути піддана технічному огляду – періодичному огляду та перевірці відповідно до ГОСТ 19822.

Крім того, при експлуатації будь-якої вантажної тари необхідно виконувати цілком очевидні вимоги, від яких залежить надійність транспортування або зберігання упакованих вантажів і товарів, а також термін служби самої вантажної тари. До таких вимог, наприклад, відноситься співвідношення обсягу вантажної картонної коробки до загальної ваги вмісту, який упаковується в неї. Так, вантажна гофротара має завантажуватися більш номінальної маси брутто. Також важливо, щоб вантаж, покладений у вантажну гофротару, знаходився нижче за рівень її бортів, а не виступав за верхній край борту, як часто буває. стінки, Що Відкриваються, гофротари, що знаходиться в штабелі, повинні бути в закритому положенні. Переміщення вантажних картонних коробок волоком чи кантуванням не допускається. Вантажна гофротара незалежно від форми, конструкції та розміру повинна утримуватися в чистому та справному стані. Конструкція вантажних коробок з гофрокартону при цьому ще й не повинна в жодному разі бути механічно пошкодженою. Вантажна картонна коробка повинна бути без порізів, дірок, проколів і так далі, оскільки зобов'язана забезпечувати стійкість і безпеку при користуванні нею, не допускати можливості падіння, скочування з полиць товарів і вантажів, що зберігаються або перевозяться.


Чотириклапанні гофроящики – найпопулярніший вид вантажних коробок у Чернігові.

Четырехклапанные гофроящики с транспортировочными ручками Як ви вже встигли помітити, транспортна та вантажна упаковка буває дуже різною. Але за сукупністю характеристик найпопулярнішим різновидом такої упаковки сьогодні в Чернігові найчастіше стають гофроящики із тришарового гофрокартону. Чому найчастіше, а чи не постійно? Тут варто розуміти, що коли йдеться про транспортну тару та упаковку, велику роль відіграють умови цієї самої перевезення, а також сезонні споживчий попит, який залежно від пори року робить ті чи інші товари більш-менш затребуваними. І, треба сказати, що на даний момент сезонність попиту на ті чи інші види готової продукції в Чернігові дуже відчутно впливає на обсяги використання транспортної гофротари. Як це працює? Ну, дивіться. Всі ви чудово знаєте, що будь-який товар потребує упаковки. Її видів сьогодні існує безліч, різних, виконаних з різних матеріалів. Однак далеко не завжди перевезення та зберігання готової продукції обов'язково проводиться у транспортній тарі. Так, наприклад, сьогодні у Чернігові можна купити велику кількість різних товарів, які перевозяться, зберігаються і навіть продаються в одній і тій же споживчій упаковці . І, що найцікавіше, за нашими особистими спостереженнями саме влітку такі товари купуються у великих обсягах. Відповідно, це безпосередньо знижує обсяги споживання транспортної гофротари загалом та вантажних картонних коробок зокрема.

Але така ситуація відбувається не всіма групами товарів. Багато товаровиробників у Чернігові віддають перевагу цілорічному використанню вантажних коробок з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Цей вид гофротари вважається найбільш універсальним і практичним видом картонних коробок для перевезення та зберігання різних вантажів, оскільки поєднує безліч незамінних якостей. Найпопулярніші сьогодні в Чернігові вантажні картонні коробки , або гофроящики, є картонними коробками чотириклапанної конструкції. Вони можуть виконуватися в різних варіаціях конструкції, всі види яких можна побачити в FEFCO-ASSCO 02 . У будь-якому випадку, 4-х клапанні картонні коробки в Чернігові сьогодні досить недорого коштують, вони легкі та компактні, переробляються вдруге та є абсолютно екологічно безпечними. При цьому вони можуть захистити товар, що знаходиться всередині, від різних несприятливих факторів і різного роду негативних впливів, які часто трапляються в процесі перевезення і зберігання вантажів на складах: пошкодження в результаті падіння або механічного впливу, дії вологи, сонячних променів, пилу. Крім того, на таку тару легко наносити будь-які інформаційні знаки та написи, що значно спрощує процес перевезення вантажів у таких коробках навіть у міжнародному форматі.

Окремою групою чотириклапанних коробок для перевезення вантажів у Чернігові є вантажні ящики із п'ятишарового гофрокартону. По суті, це точно такі ж вантажні коробки для упаковки, як і тришарові, тільки зі значно підвищеними характеристиками міцності і експлуатації і набагато більшими функціональними можливостями. Вантажні гофроящики із п'ятишарового гофрованого картону можуть бути різних видів. Це пов'язано з тим, що і сам по собі п'ятишаровий гофрований картон буває різних марок, і конструкції таких гофроящиків можуть трохи відрізнятися, і, звичайно, розміри транспортної тари з п'ятишарового гофрованого картону потрібні різні - все залежить від типу і габаритів вантажу, а також від тривалості транспортування.

Крім того, напевно, кожен з нас стикався з неприємними ситуаціями, коли в процесі перевезення тих чи інших вантажів часто виникають різні непередбачені проблеми та неприємності. Так що підібрати якийсь універсальний формат вантажних картонних коробок навіть для такого неймовірно міцного матеріалу, як гофрований п'ятишаровий картон, досить проблематично. При цьому не варто забувати і самих вантажах - різні вантажі також вимагають правильної упаковки, з урахуванням певних характеристик вантажу і навіть дороги, якою ці вантажі будуть везти. Хорошим прикладом буде перевезення пластикових балконних рам. Такі товари упаковуються виключно в п'ятишарову гофротару, та ще й постачаються транспортними куточками та картонними перегородками для додаткового захисту. Зрештою, найголовніше, що потрібно від п'ятишарових транспортних картонних коробок – це повна безпека вантажу в процесі перевезення. Він має доїхати до адресата, не втративши свого вигляду, а також доїхати цілим і неушкодженим. Особливо це актуально, наприклад, коли перевозяться меблі чи побутова техніка під час квартирного переїзду. При цьому обов'язково має братися до уваги формат перевезення – її тип, тривалість та умови проведення.

Де сьогодні можна купити п'ятишарові вантажні коробки із гофрованого картону в Чернігові? Якщо великим оптом, це досить нескладно. Багато виробників гофротари вам погодяться виготовити п'ятишарові коробки для упаковки вантажів на замовлення. А ось купити дешево п'ятишарові вантажні коробки в наявності ви зможете тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У нас на складі завжди є великий вибір різних транспортних гофроящиків будь-якого розміру з п'ятишарового гофрованого картону. Їх можна купити у нашому інтернет-магазині оптом від 300 штук або в роздріб від 1 штуки. Оптовий та роздрібний продаж картонних коробок із 5-ти шарового гофрованого картону у Чернігові ведеться цілодобово в режимі онлайн. Ми готові запропонувати нашим клієнтам найоптимальніші оптові та роздрібні ціни на вантажні коробки з п'ятишарового гофрокартону та 5-ти шарові гофроящики будь-якого розміру. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший у Чернігові асортимент пакувальних коробок із 5-ти шарового гофрованого картону.

Всі картонні коробки з 5-ти шарового гофрованого картону , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дуже міцні та зносостійкі, вони надійні в роботі та виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовувався п'ятишаровий гофраліст різного типу, але при цьому лише найвищого гатунку. Всі вони виготовляються з гладким верхнім шаром, а тому ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку різного типу. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» п'ятишарові гофроящики мають досить малу власну вагу. Безумовно, вони трохи важчі, ніж такого ж розміру, транспортні коробки з тришарового гофрованого картону, однак і вага вантажу витримують набагато більшу. Більше того, для п'ятишарових гофроящиків від компанії «Експрес Упаковка» практично не має значення, в яких умовах вони будуть зберігатися або перевозитися. П'ятишарова гофротара такої якості здатна витримати практично все, що завгодно. Така особливість п'ятишарових коробок виробництва компанії «Експрес Упаковка» дозволяє використовувати їх для зберігання та перевезення практично для будь-яких видів товарів, вантажів або особистого майна. Наприклад, зібрані п'ятишарові гофроящики з упакованим вантажем можна запросто поставити один на одного в стопку висотою в 20 або навіть в 25 коробок - і з коробками, що стоять внизу, нічого не трапиться! Ми пропонуємо купити недорого оптом чи в роздріб у Чернігові 5-ти шарові картонні коробки та транспортні гофроящики для важких та надважких вантажів дійсно високої якості від виробника гофротари з дійсно гарною репутацією.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб у широкому асортименті вантажні картонні коробки за найнижчими цінами у Чернігові від виробника. Більше 200 видів упаковки для перевезення вантажів завжди в наявності на нашому складі. Найнижчі ціни на готові вантажні коробки та можливість замовити виробництво будь-яких вантажних коробок за своїми розмірами – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн