Асортимент самозбірних медичних коробок для масок та медпрепаратів у Чернівцях

Чернівецька область сьогодні «відрізняється» найвищою статистикою щодо захворювань COVID-19. І що особливо характерно, саме у Чернівцях, центральному місті регіону, кількість хворих найбільша серед усіх населених пунктів області. Тому споживання спеціалізованих препаратів у регіоні сьогодні як ніколи високе. А ліки від Коронавірусу та інші медичні препарати не потрапляють на полиці аптек або до спеціалізованих медичних закладів просто так звідки – їх туди привозять провізори та інші представники фарм компаній. У чому зберігаються та перевозяться ліки від COVID-19 та інші медикаменти? Зрозуміло, у спеціально підібраній тарі та упаковці. Причому, що цікаво, у різних країнах така медична упаковка виглядає по-різному: десь застосовують для такої упаковки медпрепаратів картонні коробки, тому що вони відрізняються своєю екологічністю, хтось віддає перевагу поліетиленим пакетам, оскільки вони дешевші, а хтось то взагалі транспортує такого роду продукцію в металевих контейнерах. У цій статті ми розглянемо найбільш затребувані сьогодні у Чернівцях види упаковки для різних лікарських засобів та препаратів від Коронавірусу нового типу, виходячи з поточної статистики споживання пакувальних матеріалів для тих чи інших медпрепаратів. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут представлений найбільший вибір різноманітного пакування та гофротари від виробника в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Вибір самозбірних коробок під медичні товари в Чернівцях.

Самосборные картонные коробки для противовирусных препаратов Медичні коробки в такому великому місті, як Чернівці, купити можна різні. В принципі, в цьому немає нічого дивного, адже, окрім нинішньої ситуації з вірусною небезпекою, не варто забувати, що Чернівці – це досить велике місто, в якому і у звичайному повсякденному житті купується та продається безліч медичних товарів та різних препаратів. Тому для більшості фармацевтичних компаній, які продають свої товари у Чернівцях, використання упаковки залишилося у тих самих параметрах, що й до Коронавірусу. Але значно зросли обсяги споживання такої упаковки. Як саме? Ну, дивіться, ми можемо зараз говорити лише про целюлозно-паперову упаковку, оскільки обсяги використання іншої медичної упаковки у Чернівцях нам просто не відомі повною мірою. Хоча не варто заперечувати, що, швидше за все, якісь металеві коробки стерилізаційні або брунькоподібні лотки стали купуватися також набагато частіше. Адже, зрештою, не має принципового значення, коробка стерилізаційна це з нержавіючої сталі, емальований лоток або пакувальна коробка з мікрогофрокартону - призначення у них різне, але в період пандемії і той, і інший вид коробок використовується в набагато більших обсягах, ніж раніше. Тож ситуація сьогодні у Чернівцях така, що упаковка стала затребувана набагато частіше та у набагато більших обсягах.

Серед усіх видів картонних коробок сьогодні у Чернівцях для пакування медичних препаратів та ліків найчастіше використовують самозбірні коробки із мікрогофрокартону. Справа в тому, що противірусні препарати в Чернівцях, які упаковуються в такі коробки, споживаються в набагато більших обсягах, а сама гофротара не є багаторазовою, так би мовити, для більшої безпеки. Однак не варто заперечувати, що медичні коробки можуть бути не лише самозбірними і не лише із тришарового мікрогофрокартону. Наприклад, медичне обладнання упаковується і перевозиться в п'ятишарових гофроящика стандартної конструкції з чотирма клапанами встик. Проте обсяги використання таких гофроящиків у сфері медицини та фармакології сьогодні у Чернівцях на порядок нижчі, ніж самозбірних коробок із мікрогофрократону.

До того ж варто відразу зазначити, що картонні коробки з мікрогофрокартону , що використовуються для пакування ліків та різних медичних препаратів у Чернівцях, за своїми розмірами, типом конструкції та функціональністю практично ідентичними з популярними коробками для пакування товарів побутової хімії. Більше того, найчастіше використовуються взагалі однакові самозбірні коробки! Отже, якщо оцінювати попит у Чернівцях, який багаторазово зріс сьогодні, на медичні коробки, варто робити знижку на те, що частина з них використовується для пакування побутової хімії. Крім того, нерідкі випадки, коли і певний медичний противірусний препарат і, скажімо, якісь антисептичні засоби для обробки приміщень у лікарні виготовляє та сама компанія. Звичайно ж, у такому випадку виробнику вигідніше і зручніше, і головне дешевше купити однакові самозбірні картонні коробки за дешевою оптовою ціною безпосередньо у виробника гофротари і використовувати їх згодом універсально на власний розсуд, а не купувати окремий вид картонних коробок під кожен вид продукції, що виробляється. Тому сьогодні попит на самозбірні коробки для пакування медичних препаратів у Чернівцях має низку яскраво виражених споживчих уподобань, про які ми далі поговоримо докладніше.


Картонні коробки для ліків та медичних препаратів в наявності продаж в Чернівцях.

Картонные коробки для лекарств и медицинских препаратов Що відрізняє популярні сьогодні у сфері медицини у Чернівцях картонні коробки від, наприклад, споживчої упаковки для товарів? Це справді дуже схожі за своїм типом пакувальні коробки, у яких відмінностей зовсім небагато. Але медичні коробки обов'язково виробляються з тришарового мікрогофрокартону, мають самозбірну конструкцію і вбудовану кришку, що щільно фіксується, і, як правило, йдуть з тематично оформленою лицьовою стороною. Також часто трапляються випадки, коли для деяких противірусних препаратів використовують додаткову упаковку з паперу або поліетилену – на додаток до картонних коробок самозбірної конструкції. Це пов'язано з тим, що картонна упаковка для медицини та фармацевтики містить усередині досить «капризну» та вимогливу продукцію, яка потребує дотримання жорстких норм зберігання перед використанням: температурний режим, недопущення впливу вологи, світла та пилу тощо. Крім того, від медичних коробок може вимагатися бездоганна герметичність та екологічна безпека, оскільки медичні товари можуть упаковуватися безпосередньо у картонні коробки , без попереднього пакування у фольгу чи папір, наприклад. Виходячи з таких переваг споживачів та виробників медичних товарів, можна з упевненістю стверджувати, що сьогодні у Чернівцях у сфері медицини та фармацевтики найчастіше хочуть купити самозбірні картонні коробки кількох конструкцій:

Плюс у багатьох випадках для упаковки медичної продукції потрібен додатковий ложемент для фіксації тендітної тари, наприклад, ампул або пляшечок зі скла. У зв'язку з цим розробляються індивідуальні фігурні ложементи з картону чи мікрогофрокартону. Це можуть бути окремі внутрішні елементи коробки або «вбудовані» в основну конструкцію коробки – тут все залежить від переваг споживачів. До речі, можливість підібрати дійсно зручні картонні коробки під ті чи інші ліки зробила самозбірну гофротару настільки популярною у виробників фармацевтичної продукції. Сучасна упаковка з картону чи гофрокартону дуже різноманітна у своїх конструкційних можливостях. І для того, щоб вибрати дійсно відповідні коробки, в даному випадку потрібне лише бажання споживача, а виробники медичних коробок у Чернівцях зможуть виготовити все, що завгодно. Наявність цілого ряду незаперечних переваг вигідно відрізняє медичні самозбірні коробки перед конкурентами теж. Пластикові та залізні ящики відійшли на другий план завдяки тому, що картон набагато легший. Мішки та пакети не можуть укладатися так само легко та компактно, як коробки з гофрокартону, які до того ж можуть бути випущені під будь-який вид ліків чітко «в розмір» та в найкоротші терміни. За ціною картонна самозбірна тара успішно конкурує з усіма перерахованими різновидами тари.

Виробництво дешевих самозбірних картонних коробок для пакування ліків сьогодні у Чернівцях здійснюється із тришарового мікрогофрокартону. При цьому всі вироблені медичні самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону можна розділити на кілька видів за типом конструкції. Безумовно, за наявності штанц-форми ви можете замовити недорого виробництво самозбірних картонних коробок з мікрогофрокартону будь-якої конфігурації та конструкції. Але найчастіше споживачі у Чернівцях обирають відповідні за розміром самозбірні коробки для ліків та медичних препаратів стандартних видів конструкції. Однак не рідкісні випадки використання медичних коробок із мікрогофрокартону якоїсь незвичайної, оригінальної форми. Такі коробки, як правило, виготовляються для пакування виставкової чи рекламної продукції, а от безпосередньо в аптеки чи медичні заклади ліки, все ж таки, частіше потрапляють у самозбірні коробки звичної форми та конструкції. За типом конструкції самозбірні картонні коробки бувають дуже різні. Весь перелік можливих моделей ви можете переглянути у Міжнародному каталозі гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO. Наприклад, у розділі №04 представлені обгорткові м штамповані коробки, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок, наприклад, скотч-плівки. Самозбірні коробки такого типу застосовуються для пакування ліків та медичних препаратів найчастіше. Крім того, самозбірні коробки для ліків у Чернівцях також відрізняє невелику власну вагу та невелику розрахункову вагу упакованої продукції, велика варіативність у виборі кольору та відтінку. А також дуже багато різних способів візуального оформлення за допомогою друку зображення на зовнішньому шарі мікрогофрокартону.


Виробництво самозбірних коробок під ліки у Чернівцях: види та моделі коробок

Картонные коробки от производителя для упаковки лекарств и медицинских товаров Самозбірні картонні коробки під лікарські препарати , а також коробки для масок від Коронавірусу в Чернівцях виробляються найчастіше з тришарового мікрогофрокартону. Ми це вже зазначали раніше. Крім того, виробництво такої упаковки здійснюється виключно за допомогою спеціальних штанцевих форм та на спеціально налаштованому устаткуванні. Чому потрібне таке тонке налаштування всього виробничого процесу? Причину тут дві: специфічна продукція, що упаковується, а також необхідність у коробці, що підходить для різних умов зберігання. Фармацевтичні товари в принципі досить специфічні, а якщо вже говорити про спеціалізовані противірусні препарати, то поготів. Наскільки це можна отримати від самозбірних коробок з микрогофрокартона? Давайте розумітися.

Функціональність самозбірних картонних коробок для пакування, перевезення та зберігання різних товарів, у тому числі й медичних препаратів та противірусних масок, наприклад, характерна для ряду конструкційних моделей самозбірних коробок. І якщо частина конструкцій і форм самозбірних коробок для такого завдання не дуже підходить, тобто ряд дуже функціональних моделей. Отже, за типом конструкції медичні самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону у Чернівцях від виробника пропонуються у дванадцяти різних різновидах. Хоча загалом конструкційних різновидів самозбірних коробок набагато більше. Далі коротко поговоримо про кожну з них, але спочатку трохи спільної інформації. Всі види лікарських коробок із мікрогофрокартону, які будуть описані нижче, розраховані на упаковку невеликої ваги продукції – не більше ніж 20 кілограмів. Вони можуть контактувати з будь-якими вкладеними товарами та предметами, не залишаючи слідів, смаку чи запаху. Такі самозбірні коробки підходять під захисні маски від Коронавірусу, оскільки абсолютно екологічно безпечні та хімічно нейтральні.

Почнемо із самозбірної картонної коробки, яка називається «Календарна». Даний вид картонних коробок з мікрогофрокартону є картонною коробкою невеликої висоти з відкидною кришкою, що є частиною самої коробки (корпуса), що не відокремлюється. Виготовляється такий вид дешевих картонних коробок під ліки виключно із тришарового мікрогофрокартону у вигляді однієї деталі. Тобто замовник отримує свої коробочки в розібраному вигляді і вже самостійно збирає їх за допомогою спеціальних елементів конструкції, що утворюють язичкові з'єднання. Календарні коробки під медичні товари є дуже затребуваною сьогодні у Чернівцях гофротарою. Окрім фармацевтичних компаній, самозбірні коробки такої форми застосовують виробники різних товарів нехарчової групи. Наприклад, для упаковки різної рекламної чи публіцистичної продукції (книги, журнали, рекламні буклети тощо) їх використовують друкарні, торгові компанії, ательє тощо. Крім того, самозбірні коробки такого типу можуть застосовуватися для упаковки іграшок, конструкторів, що розвивають ігор. Яскравим прикладом є упаковка дитячих планшетів та комп'ютерів.

Картонні коробки типу «зубна паста» є одним із найбільш затребуваних видів самозбірних коробок для пакування та зберігання різних медичних препаратів у блістерній упаковці. Різні противірусні порошки, таблетки в основній упаковці, захисні маски від COVID-19 - все це упаковується в коробки коробки такої конструкції. Характерною особливістю самозбірних коробок такого типу є рівний край клапана кришки, тому що саме по ньому коробки «зубна паста» відрізняються від самозбірних коробок типу «скринька». У коробках-скриньках, які, до речі, також застосовуються для упаковки медичних препаратів, в центральній частині цього самого фіксуючого клапана на кришці є спеціальний отвір під «замочок». А цей «замочок», у свою чергу, розташований у верхній частині передньої стінки коробочки. І той, і інший вид самозбірних медичних коробок є картонні коробки невеликого розміру з відкидною кришкою, що є, як би, продовженням задньої стінки корпусу коробки. Відмінною особливістю моделей є наявність двох бічних клапанів, які, при закриванні кришки коробки, накриваються зверху центральним клапаном на кришці (з замочком або без - як ви вже зрозуміли, залежить вже від конкретних переваг споживачів). Виготовляються такі медичні коробки також з однієї деталі за допомогою штанц-форм за технологією плоскої або ротаційної, що гарантує ідеальне попадання «в розмір». Основне призначення - упаковка дрібних та сипких товарів різного призначення, у тому числі й медичних товарів. Крім того, самозбірні коробочки такого формату конструкції часто застосовують у Чернівцях для пакування подарунків та сувенірів маленького та середнього розміру.

Для упаковки противірусних таблеток у Чернівцях часто використовуються самозбірні коробки конструкцій «з вушками» та «ластівчин хвіст». Це різні за своїм форматом коробки, проте це видно наочно, лише коли вони в розібраному стані. У зібраному стані коробочки таких типів відрізняються мінімально, особливо звичайних споживачів. Крім того, якщо ви вирішите пакувати в них якісь медичні товари або, наприклад, маски від Коронавірусу в Чернівцях, то за функціональністю ці коробочки будуть взаємозамінними. Тобто купити самозбірні коробки для масок ви можете будь-які. Відчутна різниця буде видно лише в тих випадках, коли йдеться про медичні товари, які упаковуються виключно вертикально та мають досить велику висоту. У таких випадках вам простіше купити самозбірні коробки в Чернівцях конструкції «ластівчин хвіст», так як вони вам обійдуться набагато дешевше. В іншому ж різниці відчутної між такими картонними коробками немає. Судіть самі. Самозбірні коробки конструкції «з вушками» є коробочками невеликої висоти зі зручною відкидною кришкою. На бічних сторонах цієї кришки є спеціальні клапани-ушки, які потрібні для збільшення стійкості коробочок вертикальним навантаженням. Тобто, якщо ви хочете формувати цілі стопки коробок, поставлених один на одного, для економії місця, то самозбірні коробки цього типу – це саме те, що вам потрібно. Бічні клапани-вушка в зібраному стані коробочки утворюють додаткові стінки, що, в свою чергу, вдвічі збільшує потенційно можливе вертикальне навантаження на коробочки. За рахунок цього самозбірні коробки з вушками є альтернативним варіантом упаковки з мікрогофрокартону замість картонних коробок конструкції зубна паста. Власне кажучи, і застосовуються вони для упаковки тих самих видів медичної продукції, а також добре затребувані як подарункова та сувенірна упаковка.

А ось самозбірні коробки конструкції «ластівчин хвіст» стануть ідеальним вибором упаковки для різних медичних препаратів в ампулах або, наприклад, для шприців або крапельниць. Вони є самозбірними коробками з тришарового мікрогофрокартону і виготовляються методом плоскої або ротаційної висікання за допомогою штанц-форми. Самозбірні коробочки такого типу також збираються з однієї деталі за допомогою спеціальних язичків з'єднань без використання скотчу або клею. Відмінною особливістю моделі є наявність донних елементів у конструкції коробки, які у зібраному стані коробки прикріплені одна до одної у формі «ластівчиного хвоста». Це досить умовна назва і, напевно, знайдуться такі, які не «вбачать» там ластівчин хвіст, але така назва прикріпилася до даної моделі коробки досить давно і стала звичною. Конструкція коробки задумана саме таким чином, щоб посилити дно коробки, дати можливість використовувати її для упаковки більшої ваги вантажу. Тому її використовують в основному для зберігання та перевезення щодо важких продуктів, наприклад, різних лікарських засобів у скляних капсулах. Або, наприклад, для упаковки рідин, що дезінфікують, у скляних пляшечках. Це досить важкі товари щодо невеликого розміру, тому упаковка їм потрібна відповідна. Так що самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону конструкції «ластівчин хвіст» в даному випадку будуть дуже доречними.


Купити самозбірні коробки від виробника в Чернівцях

Качественные медицинские самосборные коробки от производителя в Черновцах Купити самозбірні коробки від виробника за найнижчими цінами у Чернівцях пропонує офіційний інтернет-магазин компанії «Експрес Упаковка». Ми продаємо самозбірні коробки для медикаментів та масок у Чернівцях власного виробництва, а також здійснюємо виготовлення будь-якої самозбірної гофротари та картонної упаковки на замовлення. Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років виробляє картонні коробки різного призначення всіх типів конструкції, кольорів та розмірів. Однак виробництво самозбірних коробок – це на сьогоднішній день найважливіший напрямок нашої діяльності. Тому ми готові запропонувати вам широкий асортимент самозбірних коробок з мікрогофрокартону під лікарські препарати в наявності. Ми хочемо запропонувати вам купити медичні картонні коробки в Запоріжжі за оптовою ціною від 300 штук, а також у нас можна купити будь-яку коробочку в роздріб від 1 штуки. Так що, якщо ви захочете на власні очі перевірити якість виготовлення самозбірних коробок з мікрогофрокартону або їхню потенційну зносостійкість, ви можете вибрати кілька штук коробочок в роздріб за дешевою ціною, а вже після купити картонні коробки в Чернівцях оптом за вигідною ціною.

На сьогоднішній день у Чернівцях ви можете купити в наявності у нашому інтернет-магазині недорогі медичні самозбірні картонні коробки , що підходять для різних цілей, умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити будь-яку коробку спеціального призначення, нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. В основному коробки, гофроящики та картонні лотки підприємства нашої компанії виробляють з використанням штанц-форм для вирубки з тришарового гофрованого картону та тришарового мікрогофрокартону. Розміри та конструкцію коробки ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва коробок оптом за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки. Компанія «Експрес Упаковка» – виробник повного циклу пакувальної тари з гофрованого картону. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити картонні коробки у Чернівцях, вибравши найбільш підходящі з більш ніж 500 різних моделей та типорозмірів гофротари. Купити готові картонні коробки в Чернівцях оптом та в роздріб ви можете у режимі 24/7 в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». А замовлення на виробництво самозбірних картонних коробок для захисних масок чи якихось лікарських противірусних препаратів у Чернівцях ви можете зробити через наш інтернет-магазин, скориставшись зручною формою заявки на виробництво картонних коробок. Крім того, ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-яку упаковку для медичних товарів та фармацевтичної продукції оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на гофротару в Чернівцях – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн