Особливості використання рулонного гофрокартону в Чернівцях.

Гофрований картон в Україні сьогодні знаходить своє господарське застосування у величезній кількості ситуацій. При цьому можливості картону через наявність гофрованого шару стають неймовірно різноманітними. Так, гофрований картон може бути і сировиною для виробництва товарів, і витратним експлуатаційним матеріалом, і індивідуальним пакуванням, і так далі – цей список можливостей використання гофрованого картону може доповнюватися практично до нескінченності. Інша річ, що саме поняття «гофрований картон» дуже, скажімо так, містке, оскільки сьогодні в господарському житті нашої країни використовується понад десяток різних видів гофрокартону, які надто відрізняються один від одного і за зовнішнім виглядом, і за технічно параметрами, і, нарешті, за спеціалізацією. Тому в цій статті ми поговоримо про двошаровий варіант гофрованого картону, розглянемо всі плюси та мінуси його використання, а також розберемося в тонкощах його експлуатації та придбання. І, за традицією, що вже склалася, зробимо це з акцентом на особливості попиту та пропозиції на двошаровий гофрокартон у конкретному регіоні нашої країни. Так, у цій статті нас дуже цікавить рулонний гофрокартон у Чернівцях: рівень його попиту та асортимент пропозицій. Допоможе нам розібратися в цій темі, як завжди, вибір 2-х шарового гофрокартону, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки саме тут можна купити дешево будь-які моделі гофрокартону в рулонах від виробника і без переплати посередникам. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


2-х шаровий гофрований картон: основні функціональні особливості та відмінності від інших пакувальних матеріалів

Рулон двухслойного гофрированного картона Отже, для початку давайте пригадаємо, що сам по собі гофрований картон за своєю суттю є дуже функціональним матеріалом – його можна застосовувати і в упаковці, і не тільки в упаковці дуже по-різному. Однак тут якраз і полягає важлива особливість гофрокартону як виду упаковки - на відміну від багатьох інших пакувальних матеріалів гофрокартона підвищення функціональних можливостей безпосередньо залежить від його структури і особливостей цієї структури. Так, наприклад, якщо звичайна поліпропіленова плівка може бути основною і для пакувальної плівки, і для клейкої скотч-плівки, і для термозбіжної плівки. То ось гофрований картон є вже як би «готовим продуктом», тому використовувати ту саму модель гофрокартону не вийде. В основу функціональних відмінностей видів гофрованого закладено багатошаровість. Тобто, залежно від конкретної кількості шарів гофрокартону, змінюються і його можливості. Саме тому навіть у ГОСТах до визначення «гофрокартон» завжди слідує приписка «тришаровий», «п'ятишаровий» і так далі.

Двошаровий гофрований картон є ніби найпершим з гофрокартонів, найпростішим за структурою і найдешевшим варіантом гофрованого картону в цілому. У такому пакувальному матеріалі менше шарів, ніж інших гофрокартонах. При цьому, зовсім неправильно говорити, що двошаровий гофрокартон чимось гірше 5-ти шарового або 7-ми шарового гофрованих картонів. Ні, він просто інше. Відповідно і оцінювати двошаровий гофрований картон потрібно дещо за іншими характеристиками. Так, будь-який двошаровий гофрокартон являє собою гнучкий пакувальний матеріал, який відмінно себе виявляє як упаковка обгорткового типу для габаритних і негабаритних товарів і вантажів, може служити як покривний матеріал для захисту чогось, використовується як прокладний матеріал для захисту упакованих предметів від небажаних зовнішніх впливів та при контакті один з одним. Тому важливо оцінювати двошаровий гофрокартон з погляду його можливостей як амортизаційний матеріал. Якщо ви хочете купити 2-х шаровий гофрований картон дійсно високої якості, то такий матеріал зобов'язаний поглинати більшу частину статичних та динамічних навантажень, щоб убезпечити ваші товари та вантажі.

За рахунок чого двошаровий гофрокартон поглинає всі ці удари, поштовхи, падіння та інші дії на товар чи вантаж? Зрозуміло, з допомогою своєї структури. Так, будь-який двошаровий гофрований картон складається з одного плоского шару паперу, який називається лайнер, та хвилястого паперового шару, який, у свою чергу, називається флютинг. І таке поєднання різних за своєю фактурою шарів дає комбінований ефект, завдяки якому двошаровий гофрований картон одночасно створює і амортизуючий захист, і стандартний захист обгорткового типу. Однак при цьому важливо розуміти, що кожен шар двошарового гофрокартону виконує свою роль, тому вимоги до їх технічних характеристик дещо різняться. Плюс варто враховувати і те, що саме застосування двошарового гофрованого картону в Чернівцях сьогодні далеко неоднакове. А важливо це все тому, що не тільки прямо відображається на властивостях паперу, який використовують у виробництві і хвилястого, і плоского шару гофрованого картону в рулонах, але ще повністю визначає те, які можливості в експлуатації будуть двошарового гофрованого картону. Такий ось прямий взаємозв'язок. Хоча, безумовно, у сьогоднішньому виробництві двошарового гофрованого картону є деякі шаблони, стандарти, що визначаються попитом, простотою та дешевизною виготовлення. Ну, наприклад, купити в Чернівцях двошаровий гофрокартон сьогодні найпростіше і найдешевше у вигляді рулонів по 100 метрів. Ширина рулону при цьому буде 1 метр або трохи більше, а щільність паперу зовнішнього та внутрішнього шару складатиме по 80 гр/м2. Плюс, що також важливо, такий двошаровий гофрований картон буде виготовлений повністю з вторинної сировини. І, треба сказати, саме у такому вигляді 2-х шаровий гофрокартон сьогодні у Чернівцях купується найчастіше. Причому часто споживачі, набуваючи двошарового гофрокартону саме в такому форматі, самі собі створюють незручності, бо такий формат двошарового гофрокартону не завжди підходить. І, вибираючи гофрокартон у рулонах, потрібно не лише звертати увагу на його ціну, а й приблизно розуміти його можливості. Адже виготовити двошаровий гофрокартон у Чернівцях можна фактично з будь-якого паперу, як і намотати будь-якої довжини. Але якщо взяти папір для гофрування або папір для плоских шарів гофрокартону малої щільності (наприклад, 35 гр/м2), то захисні можливості гофрокартону також будуть невисокими. Звичайно, такий двошаровий гофрований картон буде коштувати дешево, але чи зможе виконати ті завдання, які ви перед ним поставите - це питання, причому дуже хороше.


Переваги та недоліки 2-х шарового гофрованого картону в порівнянні з іншими видами гофрокартону

2-х слойный гофрокартон в рулоне Для середньостатистичного споживача переваги та недоліки того чи іншого пакувального матеріалу нерозривно пов'язані з його використанням. Саме так відбувається і у випадку з двошаровим гофрованим картоном. Якщо, наприклад, для фахівців у галузі упаковки важливими є різні характеристики гофрокартону, звичайний споживач оцінює те, наскільки якісно двошаровий гофрокартон виконує свої прямі функції та обов'язки. Якими вони можуть бути? Насправді, різними, але завжди з акцентом на функціональне застосування гофрокартону. Давайте трохи докладніше про найважливіші з них.

Двошаровий гофрований картон є екологічно безпечним матеріалом, який виготовляється з компонентів натурального походження. Так-так, всі види паперу та клейові розчини виходять в результаті хімічних процесів обробки та/або переробки натуральної сировини. У виробництво гофрокартона двошарового зовсім не обов'язкові пластикові добавки, причому навіть у мінімальній кількості вони не потрібні. Все це робить двошаровий гофрокартон не просто екологічно безпечним видом упаковки, а й чудовим засобом зберігання та доставки продуктів харчування та інших харчових вантажів. Не залишаючи при контакті якихось візуальних слідів, присмаку чи запаху, 2-х шаровий гофрований картон, таким чином, чудово справляється з роллю універсальної вантажної упаковки для продуктів харчування. А тепер додайте до цього низькі ціни на 2-х шаровий гофрокартон у рулонах у Чернівцях та великий вибір даного пакувального матеріалу на ринку та отримайте найпростіше пояснення тому, чому саме двошаровий гофрований картон у рулонах настільки затребуваний. Більш того, серед усіх пакувальних матеріалів обгорткового типу за рівнем попиту з двошаровим гофрокартоном може зрівнятися хіба що пакувальний папір. Та й те, що папір не зможе забезпечити такий рівень амортизаційного захисту, як двошаровий гофрований картон. Завдяки екологічності сам процес утилізації двошарового гофрокартону є дуже простим заходом, адже його можна утилізувати за правилами утилізації побутових відходів. А можна взагалі компенсувати частину витрачених коштів, здавши на макулатуру. Приємний бонус, так би мовити.

Серед технічних характеристик двошарового гофрокартону можна виділити цілу низку параметрів, які справді важливі. Однак якщо одночасно врахувати вимоги фахівців і вимоги споживачів, то виходить, що двошаровий гофрокартон в рулонах повинен мати такі властивості, як легкість, пластичність і хороша міцність. Так, при всій гнучкості та легкості двошаровий гофрований картон не повинен просто рватися в руках. У процесі виготовлення підбір паперу для гофрованого шару та паперу для плоского шару повинен відбуватися так, щоб забезпечити стійкість до різного роду механічних впливів на кшталт подряпин та порізів. Як цього досягти, щоб 2-х шаровий гофрокартон став справді незамінним для пакування та транспортування навіть дуже крихких товарів? Все дуже просто: 2-х шаровий гофрокартон потрібно виготовляти згідно з ГОСТом та технологією. Плюс клейовий розчин повинен бути правильно підібраний, а папір повинен бути високою густиною і без дефектів, звичайно ж.

Важливою складовою популярності двошарового гофрованого картону в Чернівцях є його практичність та зручність у використанні. Так, завдяки своїй гнучкості та відмінним амортизаційним показникам 2-х шаровий гофрокартон у рулонах здатний бути корисним буквально завжди. За великим рахунком, немає особливої різниці в тому, за якої температури або рівня вологості ви збираєтеся використовувати його. Ну, хіба що прямого контакту з водою краще уникати, адже і зовнішній, і внутрішній шар гофрованого картону - це, по суті, той самий папір, тільки міцний і щільний. А для будь-якого паперу без спеціальної обробки контакти з водою вкрай шкідливі. Чи покривають зовнішній або внутрішній шар гофрованого двошарового картону спеціальною обробкою від води? Як правило, ні. Хоча в принципі це можливо, але враховуючи формат використання двошарового гофрокартону, часто в цьому просто немає необхідності. Але, повторюся, теоретично це цілком можливо. Адже всі ви добре знаєте, що, наприклад, коробки для їжі для цих же цілей покривають спеціальним шаром, що ламінує. Так що за такою ж технологією можна обробляти і двошаровий гофрокартон . Теоретично, звичайно ж.

Висока гнучкість двошарового гофрованого картону також надає йому ще більшої практичності, оскільки саме завдяки їй 2-х шаровий гофрокартон легко складається і скручується в рулони. Більш того, якщо потрібно створити захисний шар, що амортизує, для різнорівневої поверхні, то тут двошаровий гофрокартон буквально незамінний. Наприклад, у будівництві ця функціональна особливість гофрованого картону дуже цінується. Як і м'якість, завдяки якій як захисний шар на поверхні двошаровий гофрокартон не тільки захищає цю саму поверхню від усіляких впливів, але ще й створює відмінну робочу поверхню для тимчасового складування деталей, елементів оформлення інтер'єру або інструменту. Тобто двошаровий гофрокартон для будівельників – це дуже корисний інструмент. А тепер додайте до цього всього ще й те, що після використання двошаровий гофрокартон легко скручується назад у ролики і забирається убік за непотрібністю або зовсім утилізується.

Ну, на завершення про переваги двошарового гофрованого картону слід сказати про ціну питання. Безумовно, ціна на 2-х шаровий гофрокартон у Чернівцях відіграє важливу роль у формуванні споживчого попиту. Так, цей вид упаковки відноситься до категорії дешевих пакувальних матеріалів, які часто купуються як одноразове пакування. Хоча, безумовно, якісний 2-х шаровий гофрокартон може застосовуватися багаторазово. Тим не менш, двошаровий гофрований картон купити в Чернівцях дійсно за доступними цінами - приблизно за 7-8 грн за 1 м2. Самі по собі низькі ціни на двошаровий гофрований картон пояснюються доступністю сировини (оскільки деревообробні підприємства надають макулатуру та паперові відходи), досить просту технологію виробництва, а також досить високу конкуренцію на ринку Чернівців сьогодні.


Дешевий двошаровий гофрокартон для пакування товарів та вантажів Чернівці

Небольшой ролик двухслойного гофрокартона Тепер, коли ми з вами з'ясували, чому споживачі у Чернівцях у дуже багатьох ситуаціях надають перевагу двошаровому гофрованому картону іншим пакувальним матеріалам, давайте докладніше розглянемо ситуації, в яких 2-х шаровий гофрований картон застосовується найчастіше. Отже, зрозуміло, першому плані тут упаковка товарів хороших і вантажів. Причому найчастіше упаковка великогабаритних, негабаритних товарів, а також крихких товарів великого розміру. Чому саме таких товарів? Та все просто: ви тільки уявіть, наскільки дорожче обійдеться картонна коробка для, наприклад, перевезення дзеркала для ванної кімнати, ніж кілька метрів двошарового гофрокартону!

Сьогодні у Чернівцях із проблемою надійного пакування, перевезення та зберігання великогабаритних чи негабаритних вантажів стикаються підприємства та організації з різних сфер виробництва, оптово-роздрібної торгівлі та сфери послуг. Крім того, окремою категорією такого секторального застосування двошарового гофрокартону сьогодні варто вважати поштові вантажні операції. Так, наприклад, поштові операції подібних вантажів із Чернівців чи Чернівців щорічно обчислюються тисячами. Також не варто забувати і про перевезення важких вантажів. Адже вантажі чи товари великої ваги без належної упаковки не лише самі по собі можуть зашкодити, а й запросто можуть зашкодити інші вантажі, які разом із ними перевозяться. А саме в такому комбінованому форматі вантажні перевезення товарів, поштових посилок або приватних вантажів у Чернівцях і проводяться. І, як ви розумієте, у всіх цих випадках двошаровий гофрований картон здатний стати вирішенням проблеми. Причому, що важливо, один і той же ролик гофрокартону можна розмотувати для упаковки і великогабаритних вантажів, і для важких товарів, і для крихких предметів, що легко б'ються! Словом, чудовий спосіб економії на пакувальних матеріалах.

За рахунок використання двошарового гофрованого картону в ході будь-якої транспортної операції створюється можливість безпечного транспортування продукції, забезпечується захист товарів від механічних пошкоджень та несприятливих впливів іншого типу. В принципі, можна говорити, що до певної міри двошаровий гофрований картон є альтернативою картонним коробкам, коли йдеться про перевезення вантажів. Адже за бажання абсолютно необов'язково всі вантажі упаковувати в коробки, можна обійтися і без них, якщо використовувати двошаровий гофрокартон. Та й не завжди і не скрізь використання картонних коробок можливе і доцільне. Безумовно, найяскравіше це проявляється, коли потрібно зберігати на складі або перевезти негабаритні чи важкі вантажі. Картонні коробки для таких товарів коштують дорого, та й виготовляють їх тільки на замовлення, не кажучи вже про металеві контейнери або дерев'яні ящики, які ще дорожчі. У таких випадках використання двошарового гофрованого картону в рулонах дозволяє заощадити. Причому цікаво, що список товарів і навіть товарних груп, для зберігання та перевезення яких у Чернівцях регулярно використовується двошаровий гофрований картон, досить великий. Візьмемо, наприклад, великогабаритні товари, які є в багатьох супермаркетах Чернівців. Як, наприклад, перевезти в цілості та безпеці побутовий холодильник чи морозильну камеру? А якщо таких холодильників одразу треба перевезти, скажімо, десяток? Можна по-різному, але найдешевший спосіб захисту таких товарів під час перевезення – це двошаровий гофрований картон у рулонах .

Також тут варто обов'язково зазначити, що сьогодні є безліч різних пакувальних матеріалів, здатних захистити товари різних габаритів під час перевезення. І переважну більшість таких транспортних пакувальних матеріалів сьогодні можна купити в Чернівцях, як і двошаровий гофрокартон . Так, наприклад, різні промислові компанії використовують транспортну упаковку із твердих пластмас, металу, деревини, поліетилену або скла. Але чи краще такі пакувальні матеріали двошарового гофрованого картону? За сукупністю показників – ні. Зрозуміло, у чомусь трохи краще, у чомусь трохи гірше, але зрештою найнадійніша та найдешевша упаковка для перевезення різногабаритних товарів – це саме двошаровий гофрований картон . Саме тому сьогодні у Чернівцях його використовують настільки часто. Двошаровий гофрований картон у рулонах добре захищає вироби від механічних та інших пошкоджень при їх зберіганні та перевезенні. Маючи низьку вартість, гофрокартон дозволяє заощаджувати кошти під час його використання як промислової тари. Заслуговує на увагу і простота пакування в рулонний гофрокартон різних товарів, адже для цього абсолютно необов'язково використовувати спеціальне обладнання, як у багатьох інших пакувальних матеріалах. Тож, незважаючи на те, що сьогодні повсюдно у транспортних операціях застосовуються різні полімерні пакувальні плівки, двошаровий гофрований картон у Чернівцях має дуже стійкий рівень попиту. Наприклад, з часом зовсім не знижується го актуальність для надійного перевезення великогабаритних товарів. Двошаровий гофрокартон в даному випадку широко застосовується виробника і оптово-роздрібними компаніями для пакування різних виробів.

Загалом і цілому, підсумовуючи все вищесказане, в товарній упаковці двошаровий гофрований картон є неймовірно універсальним матеріалом, здатним вирішити безліч проблем, що виникають за цілком невеликі гроші. 2-х шаровий гофрокартон будь-якого типу поглинає удари та поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упаковані вантажі від механічних пошкоджень. Таке поєднання властивостей рулонного гофрокартону дозволяє застосовувати цей матеріал для пакування посуду, крихких виробів, товарів із чутливим покриттям. 2-х шаровий гофрокартон у рулонах має зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад, меблів чи сантехніки. Також картон у рулонах ідеально підходить для упаковки предметів, які мають неправильну форму і при цьому потребують надійного захисту під час транспортування. Рулонний картон можна використовувати як додаткове пакування – для перестрахування та більш надійного захисту вантажу. Плівкові матеріали, наприклад, не мають такої жорсткості і в цьому сенсі значно поступаються гофрованого двошарового гофрокартону. Гофрований двошаровий картон продається у Чернівцях у роликах певного формату. Довжина та ширина ролика при цьому може бути різною. Така форма реалізації та зберігання є дуже зручною. Рулонний гофрований картон завдовжки, скажімо, 300 метрів, згорнутий у рулон, займає набагато менше місця на складі, ніж листовий картон чи картонні коробки. При цьому він є зручним для використання – у разі потреби ви просто відмотує частину гофрокартону необхідного розміру, не розмотуючи весь ролик. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і будівельних на об'єктах невеликої площі.

Ну, і насамкінець хочемо нагадати вам, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити двошаровий гофрокартон у рулонах будь-якого розміру. Ми продаємо дешево та на постійній основі двошаровий гофрокартон у форматі 1 метр, 1,05 метра та 1,25 метра. Крім того, на замовлення ми зможемо виготовити для вас ролики двошарового гофрованого картону в Чернівцях будь-якої іншої ширини довжиною намотування такого розміру, яка вам буде найбільш зручною. Величезний вибір пакувальних матеріалів, покупка гофротари та упаковки будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, найнижча ціна на гофрокартон у рулонах в Чернівцях – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн