Мішки для будівельного сміття у Дніпрі: де купити за оптовою ціною вигідно?

Сьогодні мішки для будівельного сміття у Дніпрі можна купити як за оптовою ціною, так і в роздріб у широкому асортименті. Найрізноманітніші моделі будівельних мішків продаються і в стаціонарних магазинах міста, і в українських інтернет-магазинах з Доставкою в Дніпро. У рамках цієї статті ми хотіли б детальніше поточний асортимент такого виду упаковки і зрозуміти, чому і навіщо потрібні мішки для будівельного сміття, а також з'ясувати, як саме має виглядати якісний будівельний мішок з точки зору споживача. Крім того, не варто забувати, що будівельні, ремонтні чи відновлювальні роботи завжди були і залишаються досить витратним заходом з погляду витрачених сил, нервів та засобів. Однак якщо підготуватися до них правильно, все виглядає не та вже й сумно. Наприклад, використання мішком для прибирання будівельного сміття значно спрощує планування, здійснення та коригування будь-яких будівельних чи ремонтних операцій. Адже по суті своєї мішки для будівництва сміття - це просто міцні ємності, в які можна скласти весь непотрібний мотлох, сміття, залишки будівельних матеріалів і т.п. Словом, всього того, що заважає перейти від одного етапу будівництва до іншого. Тобто, якщо провести підготовку до будівельних робіт належним чином, то все стає не таким складним. Однак неймовірно важливо врахувати всі деталі та правильно розрахувати свої сили та можливості. Отже, разом спробуємо з'ясувати: які бувають мішки для будівельного сміття в Дніпрі і як саме їх правильно використовувати.
[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Мішки для будівельного сміття у Дніпрі: відмінні риси тари.

Як вам, напевно, добре відомо, на сьогоднішній день будівельні мішки для сміття є саме тим допоміжним матеріалом, який здорово спрощує життя будівельникам. І це вже встановлений та багаторазово доведений факт. Інше питання: а чи обов'язково використовувати мішки для сміття під час будівництва чи ремонту? Насправді тут як подивитися. Правда в тому, що без мішків у низці ситуацій, безумовно, можна обійтися. Але чи треба це робити? Впевнені, що ні. Адже, крім зручності прибирання робочої ділянки, важливо ще пам'ятати, що згідно з чинним законодавством України утилізація будівельного сміття не може здійснюватися за звичними всіма правилами утилізації побутових відходів. Простіше кажучи, залишки шпаклівки, банки з-під фарби або емалі, що відпрацювали своє пензлики та валики, не знадобилися надлишки рулонів шпалер або шпалер, уламки ламінату або паркетної дошки та інші будівельні відходи не можуть бути просто викинуті у сміттєпровід у під'їзді вдома. Утилізація такого і подібного будівельного сміття повинна здійснюється на спеціальних звалищах, куди це сміття потрібно якось доставити. Так що будівельні мішки тут також знадобляться.

Мішки для будівельного сміття , представлені сьогодні на ринку України, в основі своїй є досить міцними виробами, здатними витримати статичні та динамічні впливи різних предметів. Абсолютна більшість моделей будівельних мішків виробляється з міцних полімерних сполук, які набагато краще переносять механічні впливи ззовні та зовні, а також більш стійкі до зовнішніх факторів на зразок погоди, тертя або перепадів температур. Таким чином, найчастіше основним матеріалом для виробництва мішків для будівельного сміття в Україні стає поліпропілен та його похідні. Поліпропіленові будівельні мішки в нашій країні випускаються різного розміру, обсягу, вантажопідйомності, міцності та довговічності. Вони можуть мати кілька розділених відсіків, кишені або спеціальні зав'язки для фіксації в закритому вигляді та інші зміни конструкції. Практично незмінною залишається лише форма будівельних пп мішків – це прямокутний мішок з верхнім типом завантаження вмісту.

Поліпропіленові мішки для будівельного сміття в Україні зазвичай шиються промисловим способом із жорсткої та грубої поліпропіленової нитки з високою міцністю на розрив. Її ширина може бути різною – від 0.5 до 3-4 міліметрів, тобто це може бути цілком широке полотно. А ось товщина поліпропіленової нитки для пошиття мішків для сміття, як правило, дуже тонка - менше 1 міліметра. Завдяки цьому, будівельні пп мішки не тільки дуже довговічні та практичні, але ще й мають форму, що змінюється, а також досить грубу фактуру. На дотик вони рідко коли приємні, тому в основному упаковка сміття в мішки, їх навантаження-вивантаження або складування здійснюється у спеціальних робочих рукавичках. У більшості випадків поліпропіленові мішки для будівельного сміття в Україні продаються без додаткових елементів на кшталт зав'язок, кишень або вкладишів. Так як полімерна основа такого пакування дозволяє зшивати її будь-якою ниткою (навіть металевою) вручну або автоматично безпосередньо на виробництві після пакування будь-яких предметів. Якщо коротко, то за рахунок такого формату упаковки споживач сам може регулювати обсяги товарів, що упаковуються, на свій смак. Поліпропіленові мішки призначаються для складування, перенесення та транспортування різноманітних сипучих будматеріалів, харчових добавок, сумішей, продуктів харчування, будівельного сміття, звичайних побутових відходів – словом, важко собі уявити більш універсальне та практичне пакування хорошої міцності, яке настільки може бути корисним абсолютно в будь-якій ситуації. , що виникає під час проведення будівельних, ремонтних чи реставраційних робіт.


Які мішки для вивезення будівельного сміття можна купити у Дніпрі?

Поліпропіленові мішки для сміття у Дніпрі З погляду попиту на різноманітні пакувальні та будівельні матеріали Дніпро сьогодні є дуже цікавим містом. Тут добре розвинена промисловість, випускаються різні товари і постійно здійснюються якісь будівельні, ремонтні або відновлювальні роботи. Плюс до того ж міська агломерація також розвинена досить непогано – це не якась забита глушина, де крім продуктів мешканцям особливо нічого не потрібно. Передмістя активно забудовується, що сприяє наявності великої кількості рекреаційних місць. Все це, безумовно, впливає на багато чого. У контексті нашого питання, наприклад, можна з упевненістю стверджувати, що сьогодні у Дніпрі мішки для будівельного сміття купуються набагато більшими обсягами і набагато частіше, ніж навіть у Києві. Проте питання: як виглядає мішок для будівельного сміття з погляду дніпровського споживача? Спробуємо з'ясувати.

Отже, будівельні мішки мають свої характерні риси, які добре визначаються споживачем і візуально, і за якістю виготовлення. Так, наприклад, мішки для будівельного сміття можна відрізнити від побутових одразу при покупці – будівельні пп та пе мішки марковані спеціальною позначкою на упаковці. Крім того, будівельні мішки набагато міцніші, грубіші на дотик і трохи важчі, ніж мішки для побутового сміття, мішки для одягу, мішки для сільськогосподарської продукції або мішки для бакалійних товарів. Крім того, наприклад, ті ж відходи побутового походження набагато легші, ніж будівельне сміття, тому і мішки для них використовуються меншою щільністю та менш зносостійкими. Причому, що цікаво, це стосується ПП та ПЕ мішків абсолютно різного обсягу, форми та з різними конструкційними особливостями. Наприклад, у Дніпрі, Павлограді чи Кам'янському сьогодні запросто можна дешево купити класичний мішок для будівельного сміття прямокутної форми, прямокутні мішки для будівництва сміття конусоподібної форми для вивезення легких побутових відходів, а також мішок-сумку для залишків шпалер і шпалер. Безумовно, кожен із цих варіантів мішків для вивезення сміття має свого споживача.

Поліпропіленові та поліетиленові мішки для вивезення будівельного сміття у Дніпрі оптом мають й інші особливості. Наприклад, згідно з ГОСТом, будівельні мішки для твердих та важких відходів являють собою гнучку тару, призначену для тимчасового зберігання та утилізації відходів при підвищеному рівні контролю за дотриманням санітарно-гігієнічних норм. Класифікуються вони в даному випадку за такими параметрами:

  • вид відходів (деревні та паперові відходи, відходи будівельних сумішей та фарб, універсальні мішки для будь-яких відходів на будівництві);
  • технічні характеристики (щільність нитки та тип волокна, гранична та робоча вага, літраж, ступінь опору розривам та продавлюванням);
  • наявність додаткових елементів (шнурки, вирубні ручки, спеціальні кишені тощо);
  • екологічна безпека (тверді полімерні відходи, що не розкладаються, або біорозкладаються)
  • період напіврозпаду поліпропілену та поліетилену, з яких виготовлені мішки для будівництва сміття.

Серед ключових особливостей мішків для вивезення будівельного сміття варто також відзначити підвищену місткість, яка дозволяє оперативно та повністю виконувати збиральні роботи на території великої площі. А також підвищену міцність, завдяки якій таке прибирання взагалі можливе. Адже в даному випадку варіанта знайти щось міцніше просто немає. Будівельні поліпропіленові або поліетиленові мішки і так міцні в даному сегменті упаковки.

Також важливо відзначити, що ПП мішки набагато міцніші, ніж ПЕ мішки для будівельного сміття, тому їх використовують набагато частіше при вивезенні важких відходів або предметів з гострими краями. Найчастіше, до речі, саме різного роду відходи з гострими краями і негабаритне будівельне сміття вивозяться на звалище в поліпропіленових мішках . Причому поліпропіленові мішки тут поділяються на дві групи:

  • Мішки для будівельного сміття об'ємом 10-80 л застосовуються для вивезення будівельних відходів під час проведення робіт у будинку, квартирі, нежитлових невеликих приміщеннях;
  • Мішки для будівельного сміття обсягом від 80 л і більше використовуються для вивезення промислового сміття, а також для утилізації будівельного сміття на великих будівлях (багатоквартирні будинки, спортивні об'єкти, міські об'єкти рекреаційного фонду, промислові споруди).

Як бачите, навіть, здавалося б, у такому простому питанні як вивіз будівельного сміття може бути безліч нюансів і деталей, які потрібно врахувати. Однак є й умовно універсальні варіанти мішків для будівельного сміття . Так, звичайно, це не ідеальний варіант, а просто за сукупністю характеристик найприйнятніший у більшості випадків. Наприклад, у Дніпрі для збирання та вивезення будівельного сміття на утилізацію найчастіше використовують поліпропіленовий мішок зеленого кольору. Його виготовляють із вторинного поліпропілену, і він коштує набагато дешевше, ніж білий. Такого мішка цілком достатньо у більшості ситуацій, адже згідно зі статистикою при проведенні у приміщенні ремонтних робіт з кожного квадратного метра площі одержують близько 10 кг будівельного сміття. Це можуть бути старі шпалери, штукатурка, плитка, панелі, плінтуси, рейки, покриття для підлоги, радіатори, труби, шматки цегли та бетону, дошки та інші відходи. Крім того, з урахуванням того факту, що будівельне сміття в основі своїй – це важкі предмети, часто з гострими кутами, які можуть бути як дрібними, так і великими, високою популярністю у Дніпрі користуються будівельні мішки високої міцності. Вони особливо стійкі до розриву, місткі, стійкі до зовнішніх і внутрішніх порізів і продавлювань, здатні витримувати вагу в кілька десятків кілограмів.

Поліетиленові та поліпропіленові мішки для будівельного сміття у Дніпрі оптом.

Мішки для будівельного сміття Добре, тепер ви знаєте, що для вивезення будівельного сміття найчастіше використовуються ПП та ПЕ мішки. Тепер давайте спробуємо з'ясувати, які ж краще вибрати – поліпропіленові будівельні мішки або поліетиленові мішки для сміття та будівельних відходів у Дніпрі? Отже, в даний час мішки для будівельного сміття виготовляють із поліетилену високого та низького тиску (ПВД та ПНД), а також з поліпропілену (ПП). Зрозуміло, кожен із цих матеріалів має свої характерні риси, що в сукупності з технологією виробництва мішків визначає підсумкові переваги і недоліки і одного, і іншого виду тари:

  1. Поліетиленові будівельні мішки, виготовлені з ПВД або ПЕВД, мають глянсову поверхню, не шарудять, відрізняються гнучкістю та еластичністю, стійкі до порізів та проколів, досить міцні (показник міцності на розрив дорівнює 113-137 кгс/см²).
  2. Мішки для будівельного сміття, виготовлені з ПНД, зовні матові, шарудять при розгортанні, мають меншу еластичність, більш схильні до порізів, зате відрізняються високою міцністю (показник міцності на розрив 186-343 кгс/см²), тобто. витримують більшу вагу, ніж аналог із ПВД.
  3. Поліпропіленові мішки для будівництва сміття набагато міцніші за будь-які поліетиленові аналоги, він стійкий до розривів, порізів і розтягу, не боїться сонячних променів і придатний для повторного використання.

Крім того, важливо розуміти, що вантажопідйомність будь-якого мішка для будівельного сміття безпосередньо залежить від його товщини – чим ця цифра вища, тим вона міцніша і витримує більшу вагу. Наприклад, для будівельного сміття при виконанні робіт з внутрішнього оздоблення кімнат рекомендується використовувати будівельні мішки завтовшки не менше 50-120 мкм. Також не варто забувати, що будівельні мішки з поліетилену хоч і мають нижчу ціну оптом, але й розраховані вони при цьому швидше на одноразове використання, а тому можуть руйнуватися при тривалому впливі сонячних променів. Також сильний вплив на вантажопідйомність поліетиленового мішка має конструкція дна. Вона буває трьох типів:

  • дно «зірочка» – після заповнення такий будівельний мішок має циліндричну форму, сміття рівномірно розподіляється по дну і надає однаковий тиск по всій його площі, знижуючи тим самим ймовірність прориву;
  • плоске дно із бічними фальцями – такий мішок дуже стійкий, але при перевантаженні може луснути по центру дна;
  • плоске дно без шва – сміття у цьому мішку розподіляється рівномірно, але гострі чи великі відходи здатні пошкодити стінку чи дно.

Важливим критерієм при виборі будівельних мішків є обсяг будівельного сміття, що збирається. Наприклад, поліетиленові та поліпропіленові мішки для будівництва сміття в Дніпрі випускаються на 30 л, 60 л, 90 л, 120 л, 180 л, 200 л, 240 л і навіть 300 літрів. При цьому мішки об'ємом від 30 л до 90 л чудово підходять для збирання легких, необ'ємних відходів під час проведення ремонтних робіт у квартирі, приватному будинку чи офісі. Вони найчастіше виготовляються із зав'язками або вушками для зручності, що дозволяє своєчасно закривати мішок, запобігаючи поширенню неприємного запаху від лакофарбових відходів. Будівельні мішки місткістю 120-200 літрів використовуються для збору сміття великих обсягів на підприємствах, у клінінгових компаніях, готелях, кафе та ресторанах, комунальних господарствах, під час проведення масштабних заходів громадського формату. Будівельні мішки ємністю 200-300 літрів призначені для утилізації важких будівельних відходів на зразок цегли, глини, цементу, щебеню тощо.

І, зрештою, не варто забувати, що основні переваги будівельних мішків із поліпропілену або поліетилену – це практичність, зручність, відповідність ГОСТам за якістю виготовлення, доступна вартість, відмінні експлуатаційні якості. А основне завдання будівельних мішків, крім ефективної утилізації сміття, ще полягає в забезпеченні економії часу і сил при максимально низьких витратах на покупку. Де ж можна купити такі мішки для будівельного сміття оптом максимально вигідно? Звісно ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»!

Де купити мішки для будівельного сміття в Дніпрі дешево оптом?

Найнижча ціна у Дніпрі на будь-які мішки для будівельного сміття в інтернет-магазині pack.ua. Тут ви знайдете будівельні мішки будь-якого обсягу та під будь-який тип вантажів. Вироби не мають запаху, безпечні для тривалого зберігання будівельних відходів, надійні та дуже міцні. Офіційний інтернет-магазин компанії «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір надійних та якісних будівельних мішків у Дніпрі. Ми пропонуємо купити недорого мішки для будівельного сміття – на сьогоднішній день в асортименті інтернет-магазину є поліпропіленові мішки буквально під все:

  • мішки поліпропіленові 50 кг білі – використовуються для зберігання та транспортування цементу, піску, церезиту та інших сумішей, а також різної сипучої продукції іншого типу;
  • мішки поліпропіленові 25 кг зелені - оптимальний варіант для фасування різної сипучої продукції - крейда шпаклівка, алебастр і т.д.;
  • мішки-сумки 10 кг з однією та двома ручками – зберігання та утилізація вразливих до вологи та сонячних променів будматеріалів та будівельних відходів;
  • мішки поліпропіленові господарські - зберігання та утилізація крейди, цементу, порошків, різної продукції).
  • Мішки клапанні – мішки закритого типу з отвором-клапаном для автоматизованого заповнення продукцією або подрібненими відходами.

За рахунок ребристої текстури наповнені вантажем мішки для будівельного сміття від компанії «Експрес Упаковка» не роз'їжджаються та не ковзають. На поверхню виробів можна наносити кольоровий друк із фірмовим логотипом компанії, рекламним текстом. Крім того, вони мають малу власну вагу і витримують дуже високі статичні та динамічні навантаження. Поліпропіленові та поліетиленові мішки для вивезення сміття, представлені в каталозі нашого інтернет-магазину, повітропроникні, вони не реагують на зміни температур (наприклад, вони просто витримують діапазон від -70 до +100 градусів). ПП і ПЕ мішки для будівництва сміття несприйнятливі до кліматичних факторів, завдяки чому можуть експлуатуватися і в приміщеннях, і на відкритих майданчиках. Дуже стійкі до ударів, стирання, розтягування. Мішки для вивезення сміття з поліпропілену або поліетилену неймовірно універсальні, підходять для різних цілей та завдань, стійкі до гниття та впливу будь-яких хімікатів, екологічні, не токсичні та підлягають повній вторинній переробці.

Таким чином, на сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити мішки для сміття в Дніпрі в широкому асортименті. Ми пропонуємо вам найнижчі ціни в місті на пп і пе будівельні мішки оптом та в роздріб. Більше 20 різних видів мішків для сміття завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля будь-яких видів поліпропіленових та поліетиленових мішків для будівництва та ремонту відмінної міцності та зручного об'єму. Можливість купити дешево будівельні мішки у Дніпрі будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці мішків для будівельного сміття будь-якої моделі в Дніпрі в інтернет-магазині «Пак Юа» . Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн