Продаж коробок під продукти оптом та в роздріб

Картонні коробки для їжі сьогодні на ринку України загалом та Івано-Франківська зокрема представлені величезною кількістю різноманітних моделей та видів. Зрозуміло, що якісь моделі коробок для продуктів харчування популярніші за інші, а якісь – навпаки. Втім, тут ситуація така сама, як і з іншими видами пакувальних матеріалів. Однак далі починаються вже відмінності та особливості. Наприклад, на споживчий попит на ті чи інші харчові картонні коробки сильно впливають способи механічного чи хімічного оздоблення таких коробок, їх експлуатаційна універсальність та стійкість до різного роду впливу. Більш того, для величезної кількості товарів таких характеристики пакувальних коробок є критичними. Все-таки упаковка продуктів харчування, їх перевезення і особливо зберігання харчових товарів є складнішим за цілою низкою умовностей процес. А ось для непродовольчих товарів такі проблеми зовсім не характерні здебільшого. Крім того, показники міцності та «живучості» для продуктових коробок важливі не менше, ніж для вантажних транспортних коробок. Продукти харчування часто є товарами, для яких критичні навіть найменші дотики та дії, адже через них продукти повністю втрачають товарний вигляд. І так далі, умовності в упаковці продуктів харчування величезна кількість. Проте все це навіть добре, оскільки значно збільшує та розширює асортимент картонних коробок , які застосовуються для пакування продуктів харчування.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні особливості популярних коробок для упаковки їжі та інших продуктів харчування

Коробка для еды на вынос Вибір різноманітної упаковки в Івано-Франківську на сьогоднішній день неймовірно різноманітний. Однак через об'єктивні обставини основним видом харчової упаковки в місті сьогодні залишаються різні картонні коробки. Ні поява екологічно безпечної пластикової тари, ні різноманітність упаковки із паперової сировини практично не вплинули на популярність картонних коробок для пакування їжі. Причому, що найцікавіше, це стосується багатьох форматів продажу харчових продуктів: коробки для їжі на винос , коробки для піци , коробки для продуктових наборів, кондитерські лотки і т.д - все це різновиди харчових коробок. А тепер лише уявіть, наскільки величезний за своїми обсягами товарообіг здійснюється щодня в Івано-Франківську! Ось у цьому й вся справа – картонні коробки для їжі та інших харчових товарів є сьогодні в Україні одним із найпопулярніших пакувальних матеріалів. Однак варто розуміти, що картонні коробки для їжі наскільки затребувані, настільки ж різноманітні у своїх варіаціях. Говорити про те, що якась одна модель картонної коробки з одними й тими самими параметрами конфігурації є найбільш затребуваною, буде неправильно. Насправді популярних моделей харчових коробок сьогодні в Івано-Франківську продається безліч. Просто кожна з них популярна по-своєму.

Давайте трохи докладніше на конкретних прикладах. Для початку візьмемо упаковку піци та іншої їжі на винос щодо великої ваги. Безумовно, тут спеціалізовані картонні коробки для піци використовуються набагато частіше за інші види картонних коробок та будь-яких інших пакувальних матеріалів. І, що найцікавіше, формат та розміри коробок для піци за останні десять-п'ятнадцять років практично не змінився. Зате конструкція і форма зазнали значних змін. Якщо, скажімо, якихось 10 років тому коробки для піци найчастіше випускалися з окремою кришкою та окремим дном, то сьогодні споживачі в Івано-Франківську найчастіше хочуть купити самозбірні коробки для піци . Вони виходять вигіднішими за всіма параметрами: починаючи від експлуатації та закінчуючи вартістю. Найчастіше коробки для піци виготовляються із тришарового мікрогофрокартону різного кольору за допомогою спеціальних прес-форм. За рахунок цього форма коробок для піци може бути трохи різною, а сама коробка для піци – мати безліч конструкційних елементів та вставок. Наприклад, мати характерну багатокутну форму зі скошеними кутками та обов'язковою наявністю спеціальних отворів для циркуляції повітря. Але це якщо говорити загалом. Насправді ж картонні коробки для піци дуже різні за цілим рядом показників: і за своєю міцністю, і за довговічністю, і за зносостійкістю, і формою, і за типом конструкції, і за складністю складання. А також за багатьма іншими параметрами можна побачити різницю серед усіх видів картонних коробок, що використовуються для пакування піци в Івано-Франківську.

А якщо, наприклад, порівнювати різні моделі коробок для цукерок та печива в Івано-Франківську під продаж на вагу, то тут різноманітність моделей взагалі вражає. Моделі тут різняться практично всім у світі. Більше того, навіть ту саму марку цукерок виробники упаковують у абсолютно різні коробки в залежності від формату продажу – коробки для продажу цукерок у фасованих наборах зовсім не схожі на вантажні коробки, в яких ці ж цукерки продаються оптом на спеціалізованих базах. Чому так відбувається? Тут важливу роль відіграють два фактори: ціна питання та відповідність експлуатаційних показників упакування вимогам замовника. Якщо ці два параметри збігаються, все очевидно. Однак так просто це виходить тільки на словах. Насправді ж виробництво коробок для кондитерських виробів в Івано-Франківську є складним завданням, оскільки виробник гофротари хоче заробити, а більшість споживачів такої специфічної гофротари не готові платити багато. Більше того, є думка, що виробництво та продаж, наприклад, кондитерських лотків із мікрогофрокартону сьогодні має найнижчу маржинальність щодо всіх інших видів гофротари та упаковки для харчових товарів. Так, багато виробників харчової упаковки в Івано-Франківську абсолютно впевнені, що виготовляти серійно картонні яєчні лотки набагато вигідніше, ніж кондитерські лотки-телевізори . Однак це все лише суб'єктивна думка окремих виробників гофротари, загалом і коробки для кондитерських виробів, і коробки для піци, і тим більше коробки для їжі на виніс в Івано-Франківську залишаються неймовірно затребуваними. Ну, а ми, давайте, перейдемо до найпопулярніших різновидів харчових коробок у місті.


Найбільш популярні різновиди картонних коробок для продуктів харчування в Івано-Франківську

Коробки для упаковки различных продуктов питания Таким чином, основним фактором популярності тих чи інших картонних коробок в Івано-Франківську є їхня експлуатація. А якщо точніше, то саме умови упаковки, перевезення та зберігання тих чи інших продуктів харчування. Саме тому часто споживачі, вибираючи картонні коробки для їжі, одразу ж питаю якісь конкретні коробки: «А чи є у вас коробки для суші ?». «А скільки коштують коробки для пряників ?». "А чи можна у вас купити коробки для піци на замовлення за своїми розмірами?". І так далі. Крім того, варто розуміти, що виробники гофротари часто формують асортименти картонних коробок на продаж вже з урахуванням таких запитів споживачів, тому заздалегідь включають до комерційних пропозицій спеціалізовані моделі картонних коробок. Безумовно, такі коробки для їжі виготовлені вже з урахуванням правильного транспортування та зберігання харчових товарів у різних температурних режимах. І, зрозуміло, такі картонні коробки для їжі здатні забезпечити збереження товарного виду продукції протягом усього періоду транспортування та зберігання, а також зберегти свіжість та смак продуктів харчування. Серед найбільш популярних в Івано-Франківську коробок для зберігання, транспортування та продажу їжі, які часто купують на замовлення, ми хотіли б виділити наступні:

  • картонні коробки для овочів та фруктів;
  • картонні коробки та лотки для кондитерських виробів;
  • картонні коробки для м'яса, риби, швидкозамороженої продукції та охолоджених напівфабрикатів;
  • картонні коробки для макаронів, вермішелі, круп та інших бакалійних товарів;
  • картонні коробки для молочних продуктів;
  • картонні коробки для йогурту, сметани, морозива та інші молочні вироби;
  • картонні коробки для олії та масложирових товарів;
  • картонні коробки для харчових концентратів, харчових добавок та різних сухих приправ;
  • картонні коробки для соку, алкогольних та безалкогольних напоїв у тетра-паках;
  • картонні коробки для фасованої упаковки цукру, солі та борошна різної ваги;
  • картонні коробки для фаст-фуду та їжі на виніс;
  • картонні коробки та лотки для яєць.

Як бачите, крім упаковки для кондитерських виробів і коробок для піци, в Івано-Франківську користуються попитом різні коробки для їжі та харчових товарів. Причому настільки різні, що сьогодні вже стало звичайною справою розділяти власне коробки для їжі та коробки для харчових товарів, маючи на увазі, що коробки для їжі – це коробки для виносу , яку можна відразу ж і з'їсти. Фактично така логіка споживачів поділяє товарні продуктові коробки та формально одноразову упаковку для їжі, яка відразу ж вживається у їжу. Так що далі давайте поговоримо про ці різновиди харчових коробок детальніше.

Картонні коробки для овочів і фруктів в Івано-Франківську являють собою посилену гофротару різного розміру та конструкції. Так, одні виробники використовують спеціальні п'ятишарові фруктові лотки, інші воліють застосовувати стандартні гофроящики з тришарового гофрокартону. У будь-якому випадку, картонні коробки для овочів та фруктів в Івано-Франківську відрізняє ряд важливих особливостей: виробництво виключно з натуральних матеріалів, гарантована безпека зберігання та перевезення у штабелях великого формату, простота складання та зручність використання, гарна міцність та довговічність протягом якомога більшого. термін служби. Останній пункт, до речі, дуже важливий, оскільки картонні коробки для овочів і фруктів часто використовуються багаторазово. Це більше транспортна тара, аніж споживча. Можете і самі згадати, що в більшості магазинів фрукти та овочі продаються на вагу і без упаковки, а самі коробки є лише засобом їх зберігання. Однак бувають ситуації, коли фасування, розвантаження та розміщення овочів або фруктів на вітрині здійснюється в коробках. Найчастіше в лотках спеціальної форми і без верхніх клапанів або кришки, оскільки фасування в них здійснюється не просто вручну, а й з періодичністю. За рахунок повністю або частково відкритого верху забезпечується добрий огляд товару. Важливим фактором є зручність перенесення тари з овочами. Для цього передбачаються вирубні ручки спеціальної форми на картонних коробках.

Картонні коробки для кондитерських товарів взагалі є неймовірно різноманітним видом коробок для їжі. Тут можна побачити коробки різної форми та конструкції. Але, що найважливіше, такі незвичайні за формою коробки не просто використовуються в Івано-Франківську, а застосовуються для упаковки товарів на постійній основі! Причому це стосується також продажу кондитерських виробів на вагу. Так, зрозуміло, що, наприклад, шоколадні цукерки в наборах упаковуються в саамі різні коробочки . Однак таким форматом упаковки сьогодні може похвалитися і якесь шоколадне печиво! чому так відбувається? Тут вся справа в рекламі, підвищенні впізнаваності та проданості того чи іншого товару. Як ви самі могли помітити, в кондитерських відділах магазинів або спеціалізованих кондитерських лавках фасовані солодощі розміщуються на вітрині прямо в коробках серед інших схожих за типом товарів. І як у такому разі виділити саме свою продукцію та зупинити вибір споживача саме на ній? У тому числі й за рахунок упакування. І тут ефектні обгортки для шоколадних цукерок приблизно рівні за ефективністю з картонними коробками різного кольору або красивим малюнком на бортах чи кришці. Так чи інакше, покупець їх помітить, а це найважливіше.

Крім того, для кондитерської упаковки важлива не лише візуальна складова, але й експлуатаційні характеристики. Самі поміркуйте: адже ніхто не хоче платити повну вартість за поламане печиво або розчавлені цукерки. Отже, належна міцність для кондитерських коробок не просто потрібна, а ще й важлива неймовірно. Втім, як і низка інших характеристик. Наприклад, коробки для зберігання, перевезення або продажу кондитерських виробів фасовано або на вагу повинні бути екологічно безпечні, мати спеціальні вентиляційні отвори, не залишати слідів, неприємного смаку або запаху. Та й про простоту зберігання та перевезення не варто забувати. Адже не завжди незвичайна форма коробок обов'язково потрібна, часто можна обійтися простою і надійною продуктовою коробкою прямокутної форми з кришкою і рівними бортами. Серед популярних сьогодні форматів коробок під солодощі можна виділити коробки для тортів із мікрогофрокартону , які можуть бути різного виду: шоубокс, трикутник для порційних шматків, піддон та інші. Картонні коробки для тістечок та випічки з тришарового мікрогофрокартону дозволяють зберегти товарний вигляд та свіжість продукту на весь період придатності, а також зручні при завантаженні та перевезенні продукції. Чотириклапанні гофроящики для цукерок виготовляються із міцного тришарового гофрованого картону з ручками. Вони передбачає максимальну зручність при фасуванні, зберіганні та транспортуванні продукції. Картонні коробки для печива, сушок, сухарів, кексів можуть бути виготовлені з мікрогофрокартону у вигляді самозбірних скриньок або коробок типу «кришка-дно». І так далі, кожен із перерахованих вище видів картонних коробок має свої особливості, виходячи з максимальної ефективності упаковки конкретного виду продуктів харчування або харчових товарів.


Як замовити виробництво коробок в Івано-Франківську за своїми розмірами?

Самосборные коробки различного типа Найбільш вигідні ціни на будь-які коробки для їжі та харчових товарів в Івано-Франківську вам зможуть запропонувати виробника гофротари та харчової упаковки. При правильному виборі постачальника це буде дійсно надійна упаковка для їжі будь-якого ступеня нагріву та охолодження та ще й за дуже вигідною ціною! Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити коробки для харчових товарів із тришарового мікрогофрокартону вищого ґатунку. Картонні коробки для піци , кондитерських виробів, бакалійних товарів, овочів та фруктів та інших продуктів харчування ми виготовляємо в широкому асортименті різних розмірів, форм і варіантів оформлення. Виробництво харчових картонних коробок із тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону на наших підприємствах виконується на серійній основі. У компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити продуктові самозбірні коробки різного розміру та харчові гофроящики стандартного типу. Крім того, ми можемо запропонувати вам коробки для їжі з різними особливостями конструкції, які збільшать надійність такої упаковки, за винятком будь-яких форс-мажорів. Так, наприклад, будь-яка модель картонної тари під піцу від компанії «Експрес Упаковка» за вашим бажанням може оснащуватися спеціальною бортовою перфорацією або спеціальними отворами різного діаметру, щоб упакований товар «дихав», а також всілякими фігурними отворами, які дозволяють покупцеві побачити вміст коробки та паралельно також виконують вентиляційні функції.

Також компанія «Експрес Упаковка» хоче запропонувати вам ексклюзивні варіанти оформлення картонних коробок для продуктів харчування будь-якого формату та розміру. Так, наприклад, коробка під піцу може бути виготовлена стандартної квадратної або прямокутної форми, але з незвичайною формою висікання отворів та клапанів. А, наприклад, кондитерські лотки можуть бути виготовлені з клапанами стандартного типу або з посиленими бортовими клапанами, а також можуть мати віконце демонстраційного різного розміру і спеціальні висічні елементи для штабелювання коробок. Крім того, у нас ви можете замовити харчові коробки в Івано-Франківську трикутної або овальної форми. Візуальне оформлення коробки в Івано-Франківську ми здійснюємо за попереднім замовленням і виключно на гофротарі нашого виробництва. Одне може бути в одноколірному або багатобарвному кольоровому рішенні, в строгих кольорах, у діловому стилі, або ж яскравим, барвистим, що відразу привертає увагу і залишає позитивне стійке враження.

Основною перевагою картонних коробок для їжі від компанії «Експрес Упаковка» ми вважаємо зручність експлуатації. Простота у використанні та мінімум часу, витраченого на відкривання та закривання коробки, - це обов'язкова умова якісної харчової картонної коробки від компанії «Експрес Упаковка». Конструкція коробки дуже надійна і в той же час проста, така коробка не відкриється випадковим чином у невідповідний момент, а покупець не відчуватиме якихось незручностей і труднощів у процесі її відкривання. З нашими коробками ваш упакований товар буде надійно захищений від попадання пилу, бруду та будь-яких сторонніх предметів. В цілому ж, ви можете на замовлення вибрати картонні коробки для пакування продуктів харчування з будь-якої марки гофрокартону та мікрогофрокартону, з будь-яким типом хвилі, будь-якого кольору, форми та конструкції. Терміни виготовлення коробок на замовлення та вартість послуги уточнюйте у менеджерів за телефоном. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво коробок для їжі в Івано-Франківську, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом всіх розмірів і характеристик потрібних вам коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше розпочнемо виробництво картонних коробок на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

І на завершення хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви також можете купити вже готові картонні коробки для їжі . Більше 100 різних видів харчових коробок з мікрогофрокартону, тришарового гофрокартону та крейдованого картону завжди в наявності на нашому складі. Більше того, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви маєте можливість купити готові коробки для їжі в Івано-Франківську будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Низькі оптові та роздрібні ціни на картонні коробки для будь - якої їжі . Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні харчових коробок від виробника в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн