Чотириклапанні коробки у Харкові: товарна тара чи транспортна упаковка?

Чотириклапанні коробки були і залишаються одним з найбільш затребуваних видів гофротари. На ринку України загалом і Харкова, зокрема, з'явилися вони давно, і досі у багатьох галузях виробництва та сфери послуг їм немає гідної альтернативи. Раніше ми вже розглядали специфіку використання та асортимент пропозицій про продаж чотириклапанних коробок у Києві. А сьогодні ми хотіли б поговорити про попит на чотириклапанні коробки у Харкові. Чи хочуть їх купити сьогодні у першій столиці нашої країни з урахуванням величезної кількості пропозицій із продажу самозбірних коробок? А якщо й хочуть, то чому, навіщо саме чотириклапанні коробки є безальтернативною упаковкою? І, що найцікавіше, які саме чотириклапанні коробки у Харкові хочуть купити найчастіше? Розглядатимемо ж за традицією на прикладі чотириклапанних коробок з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут представлений найбільший та різноманітний вибір 4-х клапанних коробок з картону та гофрокартону та у Харкові. та в Україні загалом. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Чотириклапанні коробки у Харкові: особливості продажу оптом та в роздріб

Як і більшість видів популярної упаковки, чотириклапанні коробки і в Харкові продаються в дуже широкому асортименті. Однак, на відміну від тих самих самозбірних коробок, відмінності тут полягають перш за все в розмірах коробок. Конструкцій чотириклапанних коробок не так щоб і багато, а користуються високим попитом у Харкові сьогодні і зовсім три види. Крім того, в залежності від розмірів чотириклапанних коробок спостерігаються серйозні відмінності в популярних моделях на кшталт сировини та колірних рішень. Найбільшою різноманітністю тут відрізняються чотириклапанні коробки невеликого розміру - об'ємом до 8-10 літрів. Тут варіацій коробок найбільше. А ось 4-х клапанні коробки великого розміру в основному купуються бурого кольору і з дуже міцних марок гофрованого картону, частіше, звичайно, тришарового, але і п'ятишарових моделей на ринку достатньо. Але давайте про все по порядку.

Чотириклапанні коробки, які ми розглядатимемо в даній статті, є найпопулярнішим видом гофроящиків. Поширеною помилкою є називати абсолютно всі гофроящики чотириклапанними коробками – це не так. Крім власне чотириклапанних коробок, гофроящиками також є картонні коробки інших конструкцій: складані із замковими з'єднаннями, складні з торцевими клапанами, нескладні, обгорткового типу з суцільним дном і кришкою, пінального типу, збірні і так далі. І серед усіх цих різноманітних видів гофроящиків найбільшим попитом у Харкові, та й в Україні загалом користуються саме чотириклапанні коробки.

Виготовляється 4-х клапанні коробки з тришарового, п'ятишарового та семишарового гофрованого картону, а також у деяких випадках – з тришарового мікрогофрокартону (можливо тільки з чотириклапанними коробками маленького розміру). При цьому у Харкові виробництво чотириклапанних коробок здійснюється не лише за декількома технологіями, а й з використанням різного обладнання. Але, що цікаво, найчастіше вироби виходять плюс-мінус однаковими. Виготовлення 4-х клапанних коробок у Харкові не вимагає якогось супер технологічного обладнання – це гофротара досить простої конструкції, яку за дуже великого бажання можна навіть вдома виготовити, маючи лист гофрокартону, ножиці, лінійку та клей. Матеріал для виробництва чотириклапанних коробок можна купити за цілком адекватною ціною, що також позитивно впливає на кількість пропозицій з продажу даного типу гофротари. Загалом, всі передумови для великого вибору, простоти покупки та низької ціни в Харкові у випадку з чотириклапанними коробками дотримані. Тому і пропозицій багато. Із загальною характеристикою на цьому, мабуть, давайте закінчимо та перейдемо до більш конкретних речей. Наприклад, з'ясуємо, як відбувається процес виробництва чотириклапанних коробок у Харкові, і як це впливає на можливості особливості оптових покупок даної гофротари.


Виробництво та оптові ціни на чотириклапанні коробки у Харкові

На сьогоднішній день чотириклапанні коробки є настільки зручною та практичною упаковкою, що питання: купувати їх чи ні, не варто зовсім. Питання лише в тому, де чотириклапанні коробки купити в Харкові дешевше і щоб хорошої якості. Але нічого з повітря не береться, тому чотириклапанні коробки з якісного гофрованого картону і зроблені відповідно до технології в будь-якому випадку матимуть свою ціну. Проте різну. Так як сировину для виробництва чотириклапанних коробок у Харкові можна купити за дуже різною ціною, та й саме виготовлення має різну ціну, тому що кожен виробник гофротари закладає у вартість свої цифри. Всі ці складні закономірності та особливості на практиці виглядають дуже просто – одна і та ж 4-х клапанна коробка в залежності від виробника та продавця може коштувати і 4 гривні, і 5 грн. 50 копійок, і навіть 8 гривень. Ще раз: одна й та сама, одного й того ж розміру, одного й того ж кольору, однієї й тієї ж конструкції. Безумовно, найнижча ціна на чотириклапанні коробки у Харкові у виробників тари та упаковки з гофрованого картону. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити різні чотириклапанні коробки за цінами виробника, оскільки це офіційний інтернет-магазин нашого виробничого підприємства. І націнка навіть на роздрібний продаж упаковки у Харкові тут мінімальна. А от за інших виробників ми говорити не можемо – у кожного свій принцип формування ціни, причому не завжди чесний.

Треба сказати, що виробництво чотириклапанних коробок процес взагалі дуже різний. Цей вид картонної упаковки з'явився давно і цілком природно, що з часом для виробництва чотириклапанних коробок почали використовувати кілька різних технологій і різні види обладнання. Для міцнісно-експлуатаційних та візуальних характеристик самих коробок це найчастіше не надто принципово – результат у принципі буде однаковий. А ось для формування оптових та роздрібних цін на чотириклапанні коробки у Харкові це відіграє важливу роль. Як і кілька інших важливих тонкощів виробничого процесу висікання чотириклапанної гофротари. Тож давайте далі поговоримо про це докладніше. Треба ж з'ясувати, за рахунок чого та чи інша чотириклапанна коробка у Харкові коштуватиме дорожче чи навпаки дешевше. Ну, а почнемо з особливостей виробничого процесу, коли вже почали про нього говорити. А потім торкнемося теми сировини для виробництва чотириклапанних коробок і поговоримо про її вартість у Харкові.

Виготовлення чотириклапанних коробок у Харкові на сьогоднішній день здійснюється різними способами та з різних матеріалів. У переважній більшості випадків такі коробки виготовляються з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. А ось технологій виробництва такої упаковки застосовується декілька, залежно від можливостей та обладнання виробника. У будь-якому випадку, виробництво 4х клапанних картонних коробок на сьогоднішній день є дуже розвиненим технологічним процесом, який може здійснюватися різними способами, методами, за різними технологіями. Однак, як би там не було, для виробництва чотириклапанних картонних коробок завжди потрібна заготівля. Це може бути, наприклад, тришаровий картонний лист відповідного формату, а може бути кілька рулонів паперу. Залежно від устаткування, що використовується, змінюється і поняття «заготівля». Хтось користується найновішим обладнанням, здатним видавати до кількох тисяч готових коробок на годину, а хтось, як і раніше, застосовує у своєму виробництві верстати для виробництва картонних коробок, виготовлені 20-30 років тому. Так чи інакше, добрим попитом у Харкові користується продукція і тих, і інших, оскільки різниці між ними особливої немає.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником всіх видів чотириклапанних коробок. Більшість моделей даної продукції ви можете купити в Харкові в нашому офіційному інтернет-магазині. Однак це далеко не весь перелік чотириклапанної гофротари, що виробляється нашим підприємством. Ми пропонуємо нашим оптовим клієнтам виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань. Виробництво чотириклапанних картонних коробок на наших заводах здійснюється щодня, тому навіть виготовлення будь-яких коробок на замовлення займає не більше 3 днів. Причому незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо підготувати для вас 4-х клапанні картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону, яка зробить вашим товарам максимально ефективну рекламу та залучить цільового покупця у великих масштабах. При цьому ми в першу чергу будемо враховувати ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок чотириклапанної стандартної конструкції, а також деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: фізико-хімічні характеристики товару, властивості та орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок , а також потенційні умови зберігання та перевезення товару, який у ці коробки буде упакований. На першому етапі нашої співпраці ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва гофроящиків. Вибір матеріалу для виробництва картонних чотириклапанних коробок зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки чотириклапанні картонні коробки повинні будуть забезпечити повний захист для ваших товарів від можливих при зберіганні та перевезенні статичних, механічних та інших пошкоджень (наприклад, від впливу вологи, жирів, повітря тощо). На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції чотириклапанних картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати картонні коробки за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та пакуванні товару, а також відповідатимуть актуальним вимогам логістики. Ну і, звичайно, які будуть зручні і сподобаються споживачам вашої продукції. Ну, а на третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на вашу упаковку. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам потрібно лише вибрати, як саме фарбувати ваші чотириклапанні картонні коробки, звичайно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво будь-яких картонних коробок, не тільки чотириклапанних, - це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці при виконанні замовлення на виробництво чотириклапанних гофроящиків завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок, транспортування та зберігання упакованого в них товару. Це дозволяє знизити як витрати на виробництво чотириклапанних картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на пакування товару, транспортування, зберігання та реалізацію вашої готової продукції. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво чотириклапанних картонних коробок, а також замовити картонні коробки з печаткою зображення, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (063) 100 9000;
  • +38 (067) 190 9000;
  • +38 (057) 780 9000.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом чотириклапанних гофроящиків і потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних чотириклапанних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.


Чотириклапанні коробки Харків: продаж транспортної тари та товарної упаковки

Весь асортимент чотириклапанних картонних коробок від компанії «Експрес Упаковка» можна розділити на дві великі групи: товарні картонні коробки та транспортні коробки з гофрокартону стандартної конструкції. Дані види гофротари можна замовити у трьох різних варіантах:

Дані види чотириклапанних коробок продаються в Харкові в наявності потім і в роздріб, а також виготовляються на замовлення в будь-якій кількості. І чотириклапанні коробки в наявності, і 4-х клапанні коробки на замовлення виробляються в різних варіантах розміру та форми. Про форму ми сказали трохи вище, а щодо розміру 4-х клапанних коробок з гофрованого картону, то в нашому інтернет-магазині ви можете купити дешево у Харкові оптом та в роздріб маленькі чотириклапанні коробки, купити коробки середнього розміру Харків, а також купити дешево великі чотириклапанні коробки. У даному випадку асортимент гофротари у Харкові ідентичний тому, який ми пропонуємо купити дешево споживачам у Києві. Так, маленькі картонні коробки підійдуть для пакування товарів та вантажів об'ємом до 8 літрів. Чотириклапанні коробки середнього розміру відмінно справляються із зберіганням та перевезенням товарів та вантажів об'ємом до 20 літрів. А великі картонні коробки використовуються для перевезення та зберігання готової продукції та різного майна об'ємом понад 20 літрів, а також для пакування негабаритних вантажів. Таким чином, маленькі та середні чотириклапанні коробки застосовуються здебільшого як товарна тара, а ось 4-х клапанні коробки в основному використовуються як транспортне пакування.

Транспортна чотириклапанна тара з гофрокартону в Харкові використовується для зберігання та частіше перевезення великогабаритних вантажів. Звідси й така назва. Вона забезпечує їх безпечне зберігання та транспортування, цілісність та збереження товарного вигляду. Великогабаритні 5-х клапанні коробки, наприклад, використовуються для упаковки меблів, сантехніки, побутової техніки, різних будівельних матеріалів, промислового та холодильного обладнання, скла та інших видів вантажів. Крім того, це найбільш поширений вид картонних коробок для переїзду, що часто використовується в Харкові. Існують незначні відмінності в підходах, проте найчастіше до великогабаритних вантажів відносяться вироби, один з габаритних параметрів якого перевищує 500 мм. Великогабаритними вважаються і довгомірні товари. В цілому ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом та в роздріб великі чотириклапанні коробки в Харкові для зберігання та перевезення побутових та промислових холодильників, картонні коробки для пральних та посудомийних машин, 4-х клапанні коробки з гофрокартону для газових та електричних плит, чотириклапанні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону для телевізорів з великою діагоналлю екрану, 4-х клапанні коробки великого розміру для пакування ванн, душових кабін та багатьох інших виробів побутового та промислового призначення. І це далеко не весь список 4-х клапанної транспортної гофротари, яку ви можете купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо 4-х клапанні картонні коробки великого розміру, які забезпечують надійний захист предметів, що в них містяться, від механічних та будь-яких інших негативних зовнішніх впливів. 4-х клапанні коробки з гофрокартону можуть мати значні розміри (так, їх висота може досягати 2500 мм), що дозволяє використовувати їх для пакування різних предметів. Найчастіше для виготовлення настільки великих коробок з гофрокартону, призначених для пакування великогабаритних товарів, ми використовуємо багатошарові (наприклад, три- та п'ятишарові) різновиди матеріалу. Вони оптимально поєднують у собі характеристики міцності, маси, оптової та роздрібної ціни.

Чотириклапанні коробки маленького та середнього розміру у Харкові, у свою чергу, набагато частіше використовуються як товарна тара. Вони упаковуються різні товари: готова продукція підприємств, розфасовані на оптових базах вироби, і навіть ввезені імпортні товари. Тарні коробки у Харкові 4-х клапанної конструкції бувають дуже різні за специфікою призначення та типом матеріалу виготовлення. Найбільшим попитом користуються маленькі та середні товарні чотириклапанні коробки із тришарового гофрованого картону різних марок. А ось картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону як товарна тара застосовуються дуже рідко, тому що їх ціна в Харкові неабияк «кусається». У середньому, вони коштують чи не вдвічі дорожче за аналогічні 4-х клапанні коробки з тришарового гофрокартону. Товарні 4-х клапанні коробки, як і транспортні, є многооборотной тарою. Вони розраховані на значне навантаження, що розпирає, високі статичні і динамічні навантаження, а також на високий опір поздовжнім і поперечним впливам. Такі товарні коробки повинні витримувати штабелювання на складі, а також багаторазове завантаження-розвантаження, відкривання-закривання клапанів та будь-який вид та тривалість транспортування чи зберігання. Крім того, не варто забувати і про призначення картонних коробок, яке завжди і у всіх випадках чинить сильний вплив на характеристики міцності гофротари - основне ж завдання товарних чотириклапанних коробок полягає в збереженні товарного виду упакованої продукції. Для чого саме застосовуються у Харкові товарні чотириклапанні коробки? За великим рахунком, для всього чого завгодно. Але не надто великого розміру та ваги. І бажано без гострих країв. Наприклад, чотириклапанні коробки застосовуються для пакування харчових товарів, для зберігання та перевезення нехарчових товарів. Використовуються як коробки для одягу та взуття. Застосовуються як поштова упаковка для посилок, і як тара підвищеної міцності у випадках, коли передбачається транспортування та зберігання вантажу в умовах підвищеного навантаження і так далі. Чотириклапанні коробки – це по-справжньому універсальна товарна упаковка. Їхня стійкість до різного роду зовнішніх впливів дозволяють використовувати їх практично скрізь. У Харкові у чотириклапанних коробках продають фасовані продукти харчування, напої у скляних пляшках та банках, сільськогосподарські товари, овочі та фрукти, побутову хімію та багато іншого.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб чотириклапанні коробки у Харкові будь-якого розміру, а також іншу гофротару від виробника. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво 4-х клапанних коробок із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону у Харкові. Величезний вибір, покупка 4-х клапанних коробок будь-якої конструкції онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на гофроящики в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн