Де купити дешеві гофроящики в Харкові?

Напевно, багатьом відомо, що Харків є першою столицею незалежної України, однак у більшості людей у нашій країні сьогодні Харків асоціюється в першу чергу з великою кількістю виробничих і торгових підприємств. Сьогодні торговельні та товаротранспортні операції в місті здійснюються щодня у величезних кількостях: це і транзит, і доставка, і вантажоперевезення. Ну а оскільки кількість транспортних операцій велика, то і попит на транспортну упаковку закономірно тут високий. Одним із кращих варіантів транспортної тари та упаковки були і залишаються на сьогоднішній день гофроящики . Вони і дешеві, і надійні, та й загалом, за сукупністю характеристик їм практично немає альтернативи. Тому в рамках цієї статті давайте більш детально поговоримо про особливості попиту на гофроящики (синонім – ящики з гофрокартону), подивимося на оптові ціни на гофроящики у Харкові, з'ясуємо, які вони бувають і чим відрізняються, а також відповімо на головне питання: де купити дешеві гофроящики оптом, а де в роздріб? Отже, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Транспортні гофроящики у Харкові: ціни та асортимент

Зазвичай на початку будь-якої статті редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» нагадує нашим читачам, що будь-яка тара та упаковка тісно пов'язані з їх застосуванням. В принципі, і цього разу можна поставити в основу саме експлуатацію коробок, але це буде не зовсім правильно. Гофроящики можуть бути і транспортними, і для зберігання, і для промислового чи поштового пакування. Власне, як і будь-який інший вид картонних коробок. А називаються вони так через особливості конструкції та обраної сировини для їхнього виробництва. Будь-які гофроящики є картонними коробками стандартної чотириклапанної конструкції з клапанами встик або внахлест. Іноді також зустрічається конструкція гофроящиків без двох верхніх клапанів, але такі коробки часто плутають із гофрокартонною обічайкою (коробки половинної висоти) та з гофролотками. Отже, картонна коробка з тришарового або п'ятишарового гофрокартону чотири клапани (2х2) і обов'язкове проклеювання скотчем - ось всі основні ознаки гофроящиків. І при цьому будь-який гофроящик можна спокійно називати картонною коробкою, і це буде цілком правильно. Основна сфера використання гофроящиків – це транспортна упаковка та споживча упаковка. Це абсолютно дві різні сфери застосування, через які гофроящики можуть бути різного розміру, кольору, з печаткою або без, а також різнитися безліччю різних особливостей. Споживча упаковка - це тара для товару, товарна тара, гофровані коробки для упаковки і так далі, але пізніше. Спочатку давайте докладніше поговоримо про транспортні гофроящики, а потім уже перейдемо до товарної тари.

Отже, транспортні гофроящики у Харкові. Навіщо і за якою ціною їх купують? Транспортні гофроящики через особливості продукції, умов її перевезення, особливості автотранспорту можуть бути дуже різними. І тут не тільки в тому, які розміри гофроящиків використовуються. Тут все просто - залежно від габаритів продукції або вантажу підбираються відповідні за розміром гофроящики. Але товари та вантажі, що перевозяться, бувають різними: щось має гострі краї, які можуть запросто розірвати упаковку, щось важить дуже багато, хоча й має маленькі габарити і так далі. Це звичайна справа, коли в процесі перевезення вантажів виникають різні завдання та проблеми, а для їх вирішення вкрай складно знайти якийсь універсальний варіант картонної коробки, щоб і розмір коробки, і ціна на коробки у Харкові, і її колір, і все інше були такими, як треба. Так що у вигляді транспортних гофроящиків можуть використовуватися різні чотириклапанні картонні коробки. Варіантів транспортних гофроящиків справді величезна кількість, тому вибір якогось конкретного виду найчастіше зумовлений специфікою упакованого вантажу та його призначенням. При цьому всі гофроящики для перевезення вантажів поділяються залежно від форми та конструкції. На сьогоднішній день для розділення видів транспортних гофроящиків використовується Міжнародний каталог гофрованої тари та упаковки FEFCO-ASSCO . У цьому документі весь розділ №02 присвячений гофроящикам. І будь-який із представлених там гофроящиків може застосовуватися як транспортна гофротара.

Щодо призначення транспортних гофроящиків. У принципі, вже з самої назви зрозуміло, що в таких картонних коробках що-небудь і має перевозитися. Однак це далеко не весь спектр завдань, що обслуговує транспортна гофротара. Вантажні перевезення товарів та вантажів у Харкові здійснюються щодня та у великій кількості. І транспортні гофроящики застосовуються для пакування практично будь-яких видів готової продукції, цінних вантажів та іншого майна. Транспортні картонні коробки забезпечує збереження предметів, що перевозяться, дають можливість їх завантажити-вивантажити без ризику зіпсувати що-небудь і т.п. Зрештою, від транспортних гофроящиків потрібно одне - повне збереження вантажу у процесі перевезення. Товар повинен доїхати до точки призначення, не втративши презентабельного вигляду, якщо перевозиться товар або продукція, а також доїхати цілим і неушкодженим, коли перевозиться щось ще, наприклад, меблі або побутова техніка під час квартирного переїзду. При цьому обов'язково має братися до уваги формат перевезення - її тип, тривалість та умови проведення. Однак, це далеко не все. Наприклад, основним елементом транспортної упаковки, що є будь-яким виріб для розміщення вантажу, є в більшості випадків саме картонні коробки – у нашому випадку транспортні гофроящики. Ми вже раніше зазначали, але для тих, хто «запізнився», повторимо: У нормативно-правовому сенсі транспортна гофротара поділяється на самостійні одиниці – картонні коробки, або гофроящики. Облік продукції, що перевозиться, ведеться виходячи з кожної конкретної упакованої одиниці. Ну, наприклад, одна коробка олівців, один гофроящик яблук або один лоток яєць. Таким чином, гофроящики дозволяє сформувати так звані «вантажні одиниці», які групуються та маркуються за конкретними параметрами ваги вантажу, його типу та габаритами. Це дозволяє правильно розраховувати і обсяг перевезення, і витрати на його здійснення. Отже, транспортні гофроящики - це засіб збереження вантажу у процесі перевезення, а й інструмент бухгалтерського обліку, номенклатурна складова тощо.

Ну, а тепер найголовніше питання: де купити дешево гофроящики у Харкові? – В інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити транспортні гофроящики оптом та в роздріб за найнижчими цінами у Харкові! До вашої уваги величезний вибір відмінних гофроящиків з тришарового гофрокартону Т-21 (З і профіль), Т-22 (З і профіль) і Т-24 (З і профіль), а також гофроящиків п'ятишарових з гофрованого картону марко П- 30 (С/С та В/С хвиля) та П-31 (С/С та В/С хвиля). Розміри транспортних гофроящиків в Харкові у нас є в наявності різні, тому що підбір асортименту картонних коробок нами завжди здійснювався з урахуванням багатьох факторів. Можемо впевнено заявити, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» є транспортні гофроящики з тришарового гофрокартону на всі випадки життя. Ми займаємося виробництвом картонних коробок та транспортних гофроящиків з усіх видів та типів гофрованого картону. Тому каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір транспортної гофротари, гофроящиків та картонних коробок у Харкові. Придбати недорого гофроящики оптом у Харкові, а також будь-які інші картонні коробки для перевезення товарів та вантажів ви можете, зайшовши на наш офіційний сайт. Тут ви завжди зможете вибрати та купити дешево транспортні гофроящики в Харкові оптом та в роздріб за найнижчими цінами у місті.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки всіх видів. Ми пропонуємо купити оптом та в роздріб дуже дешево транспортні картонні коробки та гофроящики у широкому асортименті видів та типорозмірів. У нашому інтернет-магазині ви знайдете дуже широкий вибір готових транспортних гофроящиків різних розмірів та габаритів наступних типів:

  1. Стандартні транспортні гофроящики у Харкові з клапанами встик (FEFCO 0201).
  2. Транспортні гофроящики у Харкові з клапанами внахлест (FEFCO 0202).
  3. Транспортні гофроящики у Харкові без двох верхніх клапанів (FEFCO 0200).
  4. Транспортні гофроящики в Харкові з клапанами, що прикривають друг друга (FEFCO 0203).
  5. Транспортні гофроящики у Харкові з окремою кришкою.
  6. Транспортні гофроящики у Харкові з висічкою під ручки та іншими отворами.
  7. Транспортні гофроящики в Харкові з обічайкою, ґратами та іншими додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами.

Загалом, ми здійснюємо оптовий продаж абсолютно всіх видів транспортних гофроящиків у Харкові, а також виробляємо транспортні гофроящики у Харкові на замовлення із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Актуальні ціни оптом на гофроящики у Харкові ви завжди можете дізнатися на сайті офіційного інтернет-магазину нашої компанії. Тут же можна купити дешево гофроящики та інші чотириклапанні картонні коробки в Харкові за цінами виробника в роздріб. Наш інтернет-магазин працює 24/7. Заходьте, ми чекаємо на вас!


Гофрокартонні коробки купити в Харкові

Гофрокартонні коробки для упаковки відрізняються від транспортних гофроящиків виключно призначення та інколи наявністю додаткових елементів. Пояснимо, якщо конструкція найчастіше у цих двох видів коробок однакова, то додаткові елементи часто відрізняються через призначення. Наприклад, у транспортній коробці додатковим елементом вважається, наприклад, висікання під ручки. Ці отвори потрібні для зручнішого завантаження-вивантаження транспортних коробок, завантажених будь-яким вантажем, власне. Товарна упаковка відрізняється трохи іншими внутрішніми елементами. Для таких товарних коробок зазвичай використовують внутрішні перегородки або решітки, які не дають виробам торкатися один одного при груповій упаковці. Це добре видно при упаковці будь-яких товарів зі скла, кераміки або інших крихких матеріалів. Крім того, рівно з тією ж метою товарна тара з гофрокартона може мати додаткові прокладки всередині для перегородки вертикальних рядів або шарів готової продукції. Ще однією характерною ознакою відмінності цих двох видів картонних коробок (нагадаємо, транспортна коробка та товарна коробка) може бути матеріал виготовлення. Тут у кожного виду коробок свої особливості виходячи із призначення. Довго міркувати ми тут не буде, тому що банально не вистачить місця. Однак для наочного прикладу наведемо одну стійку закономірність: транспортні коробки зазвичай купують зроблені з гофрокартону дешевше та найчастіше без малюнка, а товарні коробки, у свою чергу, - з гофрокартону кращі і красивіші, і найчастіше з багатобарвним друком логотипу або тому подібної інформації.

Ну, а тепер давайте відповімо на головне запитання: де купити товарні гофроящики у Харкові дешевше? Тут насправді все дуже просто. Дійсно вигідно купити товарні коробки можна у виробника картонних коробок, але переважно лише оптом. Роздрібна покупка коробок для товару в Харкові займає трохи більше часу. Потрібно знайти роздрібний магазин із гарним вибором товарних картонних коробок чотириклапанної конструкції. Але можна і поєднати все це! В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити за найнижчими цінами у Харкові гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрокартону. Причому як оптом, так і в роздріб! Ми пропонуємо вам вибрати та купити недорого гофроящики у Харкові. Найширший вибір готових картонних коробок різних розмірів ви завжди знайде в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Крім того, ми пропонуємо нашим оптовим клієнтам виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань.

Виробництво будь-яких картонних коробок в Харкові ми здійснюємо вже не один рік, а тому з різних причин маємо величезний асортимент якісних гофроящиків різного розміру і з різного гофрокартону. На сьогоднішній день виробництвом товарних гофроящиків на наших підприємствах займаються справді професіонали своєї справи. Наші фахівці при виготовленні гофроящиків завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Основні виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» знаходяться у Харкові, а тому оптовий та роздрібний продаж гофроящиків у Харкові ведеться щодня та у будь-який час доби в офіційному інтернет-магазині нашої компанії. Тут ви знайдете найнижчі ціни на товарні коробки з гофрокартону . А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший та різноманітний асортимент різних чотириклапанних гофроящиків та інших картонних коробок для пакування готової продукції. Крім того, тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево товарні гофроящики та картонні коробки абсолютно будь-яких розмірів та форм. І, що найважливіше, з різним кольором лицьового шару коробки. Так, ми хочемо запропонувати вам купити дешево у Харкові гофроящики наступних видів:

  • товарні гофроящики з бурим верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (бурі картонні коробки);
  • товарні гофроящики з білим верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (білі картонні коробки);
  • товарні гофроящики з чорним верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (чорні картонні коробки);
  • товарні гофроящики з червоним верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (червоні картонні коробки);
  • товарні гофроящики з жовтим верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (жовті картонні коробки);
  • товарні гофроящики з помаранчевим верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (помаранчеві картонні коробки);
  • товарні гофроящики із синім верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (сині картонні коробки);
  • товарні гофроящики із зеленим верхнім шаром оптом та в роздріб у Харкові (зелені картонні коробки);
  • товарні гофроящики із верхнім шаром хмарного кольору на замовлення Харків (від 500 штук).

Усі види товарних гофроящиків ми продаємо власного виробництва. Тому коробки всіх розмірів у нас в наявності, та купити їх дешево у Харкові ви можете зі складу та самовивозом. Або можете оформити доставку. Доставку картонних коробок ми здійснюємо по всій території України.


Замовити гофроящики у Харкові

Виробництво гофроящиків та інших картонних коробок у Харкові ви можете замовити дешево у компанії «Експрес Упаковка». Ми вже понад десять років активно займаємося виготовленням різної тари та упаковки з гофрованого картону та одношарових картонів. Виробництво гофроящиків із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону на наших заводах здійснюється щодня, тому замовлення на виготовлення будь-яких гофроящиків та в будь-якій кількості займає, як правило, від 1 до 3 днів незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо підготувати для вас транспортні та товарні гофроящики в Харкові будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону, яка зробить вашим товарам максимально ефективну рекламу та залучить цільового покупця. При цьому, ми в першу чергу враховуватимемо ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок, а також деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних гофроящиків: фізико-хімічні характеристики товару, властивості та орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок, а також потенційні умови зберігання та перевезення товару, який у ці коробки буде упакований. Більш детально замовлення на виробництво гофроящиків у Харкові виглядатиме приблизно так. На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва гофроящиків. Вибір матеріалу для виробництва картонних чотириклапанних коробок зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки чотириклапанні картонні коробки повинні будуть забезпечити повний захист для ваших товарів від можливих при зберіганні та перевезенні статичних, механічних та інших пошкоджень (наприклад, від впливу вологи, жирів, повітря тощо). На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції гофроящика. Для цього вам запропонують вибрати конструкцію картонних коробок за Міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO. Це робиться для того, щоб при мінімальній витраті матеріалу забезпечити достатню жорсткість, зносостійкість і технологічність картонної коробки, а також зручність і простоту в складанні коробки і упаковці товару. На цьому етапі ви можете зробити свої побажання, виходячи з актуальних вимог логістики вашої продукції. Ну, а на третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на вашу упаковку. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме будуть виглядати ваші товарні або транспортні гофроящики . Зробити ви це можете самостійно, або за допомогою наших професійних фахівців.

Якщо ви зацікавлені в якісному виробництві картонних коробок в Харкові за вигідною ціною. То ми готові зробити для вас такі коробки з гофрокартону практично будь-якого розміру і максимально стислі терміни. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво гофроящиків або картонних коробок, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виготовлення картонних коробок та/або гофроящиків у Харкові.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити гофроящики в Харкові оптом та в роздріб, а також іншу упаковку недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво гофроящиків у Харкові. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на гофроящики в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн