Де знайти картонні коробки за найнижчими цінами в Харкові

Продаж взуття є сьогодні дуже популярним видом діяльності. У місті функціонує безліч різноманітних за своїми масштабами точок продажу практично будь-якого взуття. Навіть спеціалізованою. Більше того, в більшості випадків це взуття виготовлене у Харкові, оскільки великих та малих підприємств з виробництва взуття у Харкові також достатньо. Зрозуміло, для будь-якої пари взуття на продаж потрібна упаковка . Найчастіше у вигляді споживчої упаковки (та, у якій споживач отримує взуття після покупки) для взуття виступають різні картонні коробки . В принципі, це загальносвітовий тренд, що добре устоявся - упаковувати взуття на продаж саме в картонні коробки. Тільки питання: в які саме? Видів та типів взуття існує безліч, і картонні коробки для такого взуття також використовуються різні. Ну, а оскільки в Харкові на сьогоднішній день випускається фактично будь-яке взуття, то і картонні коробки для взуття тут хочуть купити різні. Питання вибору підходящої взуттєвої упаковки для нашого міста сьогодні ще актуальніше, оскільки попереду весняний сезон, під який традиційно виробники взуття в Харкові готують нові колекції. Тож, на нашу думку, питання вибору відповідних коробок для взуття варто розглянути детальніше. Особливо це стосується оптових цін та умов для купівлі картонних коробок для взуття. У цій статті ми хотіли б розглянути найбільш затребувані види коробок для упаковки взуття на сьогоднішній день. А заразом розібратися в причинах попиту саме на ці види коробок, а не на якісь інші. І вже за традицією, що склалася, як приклад і наочний посібник ми будемо використовувати картонні коробки з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший і різноманітний вибір готових картонних коробок і в Харкові, і в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробки для зберігання взуття: як вибрати?

Середньостатистичний спеціалізований взуттєвий магазин у Харкові на полицях вітрин має щонайменше кілька десятків пар взуття різного типу та специфікації. Асортимент тут рясніє різноманітністю моделей, цін та виробників. А ось асортимент самих харківських виробників взуття зазвичай не настільки великий, як, наприклад, відомі світові бренди взуття на кшталт «Adidas» або «Philipp Plein». Тому й різноманітність картонних коробок для пакування взуття у харківських виробників також досить відносне. Виходячи з сьогоднішнього попиту, середньостатистична товарна коробка для продажу взуття в Харкові є самозбірною коробкою середнього розміру, яка виготовлена з тришарового мікрогофрокартону. Вона водночас і досить міцна, і досить легка, і виглядає цілком презентабельно. Але це якщо говорити загалом. Але з огляду на те, що взуття буває і жіноче, і чоловіче, і дитяче, і зимове, і літнє, і демісезонне, та ще й різних розмірів і так далі, то й якоїсь однієї універсальної картонної коробки для взуття не існує. Безумовно, харківські виробники взуття намагаються уніфікувати свою потребу в упаковці, зупинившись на двох або трьох моделях картонних коробок та запаковуючи в них буквально всю лінійку продукції. Але це дуже неефективно і навіть шкідливо. Не поодинокі випадки, коли неправильно підібрана упаковка для взуття знижує попит, обсяги продажів і погіршує лояльність споживачів до того чи іншого виробника, а це, у свою чергу, сильно позначається на заробітку. Тож досвідчені виробники взуття у Харкові давно на власному та чужому досвіді зрозуміли, що правильний вибір упаковки для взуття конкретної моделі – це щонайменше чверть успіху на ринку. До того ж не варто забувати, що саме упаковка для взуття, а точніше її дизайн, внутрішнє та зовнішнє оформлення є відмінним маркетинговим інструментом для реклами та чудовим способом виділитися на тлі конкурентів, яких у взуттєвому виробництві у Харкові зовсім чимало. Загалом і в цілому, сподіваємося, зрозуміло, що вибір картонних коробок для взуття слід робити ретельно та обдумано. Однак одразу постає питання: «Як вибрати правильно картонні коробки для взуття?» Ось далі давайте про це поговоримо.

Давайте почнемо із загальних понять. Пакувальною коробкою для упаковки взуття в принципі може стати будь-яка коробка відповідного розміру. Однак чи всі картонні і не тільки коробки підходять для таких цілей? А чи вигідно їх купувати? Давайте розумітися. Взуттєві коробки призначені, як не важко здогадатися, для пакування взуття. Це досить специфічна упаковка, яка повинна мати певний розмір, форму і конструкцію. Однак ситуація тут ускладнюється тим, що взуттєві коробки можуть використовуватися як споживча упаковка, і транспортна гофротара, і навіть як подарункові коробки . Відповідно, залежно від специфіки призначення картонних коробок для взуття змінюється і їхній вигляд, форма, конструкція та інші особливості. В обов'язковому порядку будь-які взуттєві коробки повинні захистити взуття від різного роду зовнішніх впливів і пошкоджень, зберегти його в «проданому вигляді». А ось далі починаються одні суцільні відмінності: починаючи від матеріалу, що використовується для виробництва взуттєвих коробок і закінчуючи специфікацією призначення на кшталт конкретних моделей картонних коробок окремо під кросівки на платформі, жіночі туфлі на шпильці або зимові чоботи-ботфорти і так далі. Крім того, у Харкові часто використовуються картонні коробки для пакування відразу кількох пар взуття. Це рекламна продукція, що використовується для просування тієї чи іншої торгової марки, тому упаковка для неї відрізняється від переважної більшості інших картонних коробок для взуття: вона і виглядає інакше, і форму має особливу, і зовнішнє оформлення має особливе.

У будь-якому випадку практично будь-який виробник взуття в Харкові в якості основної упаковки для взуття вибирає саме картонні коробки . Безумовно, іноді трапляються винятки, проте на ситуацію загалом вони впливають дуже слабко. І серед усіх видів коробок, ящиків та контейнерів для взуття лідером попиту є картонні коробки . Переваги картонних коробок можна перераховувати дуже довго, розхвалюючи ту чи іншу модель картонної коробки. Однак ми радимо вам спочатку згадати про головне: яка основна мета картонних коробок у цьому випадку? Надійне зберігання та перевезення, безпека товару та збереження його початкових характеристик та зовнішнього вигляду. Картонні коробки для взуття здатні задовольнити ці запити виробників. Ну, а безумовним і часто визначальним плюсом тут іде оптова ціна на взуттєві коробки з мікрогофрокартону в Харкові, відносна простота замовлення на виробництво взуттєвих картонних коробок в Харкові, а також надійність і довговічність служби картонних коробок для взуття. Зупиняючи свій вибір саме на цьому типі упаковки, ви точно можете бути впевнені в безпеці та збереженні готової продукції.

Крім того, правильний вибір конструкції коробок взуття та типу сировини, з якої вони виготовляються, ще більше посилює ефект незамінності картонних коробок для упаковки взуття. «Чому навіть так?» - Запитайте ви. Ну, дивіться. Про головні переваги картонних коробок для пакування взуття ми сказали трохи вище. Але крім того, картонні коробки для взуття ще мають масу корисних особливостей. У картонних коробках взуття незалежно від форми, типу та розміру не деформується та не псується від статично та механічних впливів. Вона захищена від пилу, бруду, вологи, пересихання, вигоряння. Процес упаковки будь-якого виду взуття в картонні коробки дуже простий. Якоїсь особливої навички тут не потрібно. Стандартні розміри коробок для взуття давно визначені попитом: виробники гофротари в описах конкретних моделей взуттєвих картонних коробок прямо вказують, для чого конкретно воно призначене. Так, наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити взуттєві картонні коробки від виробника у Харкові під кросівки, жіночі туфлі, черевики, чоботи до коліна тощо. Це дуже спрощує вибір, особливо коли ви не визначилися до кінця, які картонні коробки для взуття вам потрібні. Безумовно, така увага з боку виробників взуттєвих картонних коробок вигідна всім. Вони збільшують свої шанси продати гофротару, а ви оптимізуєте свій час, витрачаючи на вибір картонних коробок взуття в Харкові мінімум часу.


Які коробки для взуття краще вибрати?

Вибір взуттєвих коробок у Харкові настільки ж великий і різноманітний, як і асортимент взуття на ринку. Щоб правильно підібрати упаковку для взуття тієї чи іншої моделі, потрібно враховувати безліч факторів. Тому давайте разом з вами спробуємо визначити, який саме матеріал виготовлення найкраще підходить для такої специфічної упаковки, як взуттєві коробки. А також з'ясуємо, як потрібно підбирати розміри коробок для того чи іншого виду взуття.

Для початку давайте визначимося з сировиною. Якому матеріалу віддати перевагу при виборі взуттєвих коробок у Харкові? Взуттєві коробки сьогодні в нашому місті виготовляються на серійній основі з найрізноманітнішої сировини. Коробки для взуття виготовляють з гнучкого та литого пластику, гофрованого, звичайного та ламінованого картону. Повністю прозорі тільки пластикові, найлегші – взуттєві коробки з тришарового мікрогофрокартону , а найдешевше в Харкові стоять взуттєві коробки із звичайного багатошарового картону. Тобто, кожен тип сировини, що використовується для виробництва взуттєвих коробок, має свої плюси і мінуси. Наприклад, самозбірні коробки із гнучкого пластику (ПЕТ) дуже міцні, легкі, компактні. Збираються вони з однієї деталі, як і коробки з микрогофрокартона. Прозора текстура дозволяє легко орієнтуватися у вмісті, а спеціальні отвори забезпечують циркуляцію повітря. Це якщо говорити про плюси. Однак мінуси у пластикових коробок теж є, причому суттєві. Наприклад, пластикові коробки для взуття – це дорожче упаковка, ніж взуттєві коробки з картону та мікрогофрокартону. До того ж їх виготовлення більш технологічно складне, тому їхній вибір у Харкові не такий великий, як у картонних коробок для взуття. Це стосується не лише цін, що очевидно, але ще й вибору розмірів та габаритів взуттєвих коробок.

Водночас пластикові прозорі коробки для взуття – це цілком добротний варіант для тривалого зберігання взуття практично за будь-яких умов. Однак чи краще вони в цьому сенсі, ніж взуттєві коробки, наприклад, із тришарового мікрогофрокартону? Давайте порівнювати.

Самозбірні прозорі взуттєві бокси з кришкою виконані із пластику та додатково укріплені металевими куточками. Це говорить про високий рівень опору компресійної дії. Іншими словами така взуттєва тара відмінно справляється з різними статичними та динамічними навантаженнями. Але так само можна сказати і самозбірних коробках з тришарового мікрогофрокартону, які використовуються для упаковки товарів харківські виробники різного взуття! Самозбірні коробки з трьохшарового мікрогофрокартону за рахунок подвійних бортів також витримують дуже високе статичне і динамічне навантаження. Причому, незалежно від форми, конструкції та розміру. Візуально і пластикові, і картонні коробки для взуття дуже схожі: приблизно одна і та ж конструкція і форма, схожі розміри і варіант оформлення. І там, і там на бічній стінці є спеціальний вентиляційний отвір, який є відмінною особливістю коробок для взуття з будь-якого матеріалу.

Що стосується надійності і довговічності, то пластикові коробки і взуттєві коробки з мікрогофрокарто також мало чим відрізняються. Так, безумовно, будь-який мікрогофрокартон – це сировина на основі паперу, тому він погано реагує на вплив вологи, на відміну від пластику, якому волога не страшна. Але для вирішення цієї проблеми картонні взуттєві коробки у Харкові ламінують спеціальним покриттям. Так що все це як би «явна» перевага пластикової взуттєвої упаковки сходить нанівець. В іншому ж литі взуттєві коробки із пластику (їх виробництво здійснюється за технологією лиття рідкого пластику в спеціальні форми при великій температурі нагріву), як і самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону для взуття, відносяться до категорії якісної надійної упаковки, яка прослужить вам довгі роки. Пара взуття, упакована в подібні коробки , добре зберігається, «дихає», її можна легко дістати з короба, висунувши ящик або відкривши кришку. Останнє дуже актуально, якщо взуття багато, і коробки стоять у кілька ярусів. До того ж взуттєві коробки з тришарового ламінованого мікрогофрокартону зі знімною кришкою щільні, дихаючі, екологічно безпечні. Для зручності експлуатації вони можуть мати в конструкції спеціальну прозору вставку на бічній стінці – так звані картонні взуттєві коробки з віконцем. Якісні взуттєві коробки з ламінованого гофрокартону дуже довговічні та зручні, а простота та висока варіативність їх оформлення дозволяє отримати набагато стильнішу упаковку для взуття , ніж у випадку з пластиковими коробками.

Поточний асортимент картонних взуттєвих коробок у Харкові набагато різноманітніший, ніж у пластикової взуттєвої тари. До того ж картонні коробки для взуття набагато дешевші. Це з звичайними виробничими тонкощами на кшталт ціни на сировину, собівартості виробництва, простоти виготовлення, вартості устаткування тощо. Крім того, велика простота виготовлення завжди розв'язує руки виробникам взуттєвої упаковки. І саме тому колірна гама та можливості друку зображення на картонних взуттєвих коробках набагато різноманітніші та дешевші в порівнянні з пластиковою тарою. Естетичне сприйняття коробок взуття важливо не тільки для кінцевих споживачів, але і для оптово-роздрібних продавців взуття. Якщо для перших це просто візуальна, так би мовити, «приємність», то для продавців взуття, особливо оптових, це ще додатковий інструмент обліку товару, його сегментації. Набагато простіше відстежити рух товару (купівля-продаж) у по-різному, тематично оформлених коробках, ніж заглядати у кожну окрему коробку, щоб банально перерахувати свій товар. Крім того, яскраві картонні коробки для взуття , оформлені в жовтих, рожевих, блакитних, бузкових кольорах та відтінках ще й допоможуть створити атмосферу святкового настрою. Солідність гардеробу додадуть добротні чорні та бурі коробки для чоловічого взуття, а також стильні жовті коробки для жіночого літнього взуття.


Самозбірні коробки в Харкові: які вибрати і як визначити потрібний розмір?

Самозбірні картонні взуттєві коробки відносяться до категорії коробок складної форми висікання. Це умовне позначення для гофротари, що висікається за допомогою штанцевих форм. Для споживачів такого типу упаковки всі ці складні слова та терміни означають лише одне – за рахунок використання саме такої технології заявлені розміри картонних коробок для взуття суворо відповідають одержуваним на виході. Розмір у розмір, буквально з різницею в пару міліметрів. Ця перевага самозбірних взуттєвих коробок із тришарового мікрогофрокартону надто важлива, тому переважна більшість великих та малих виробників взуття у Харкові вибирають для пакування своєї готової продукції саме таке пакування. Крім того, самозбірні коробки з мікрогофрокартону купити в Харкові можна за низькою ціною оптом і в досить великому асортименті і різноманітності. Зупинімося на темі переваги картонних самозбірних коробок для упаковки взуття над будь-якими іншими видами картонних коробок для взуття.

Крім дешевшої ціни, самозбірні коробки для взуття із тришарового мікрогофрокартону максимально відповідають усім вимогам виробників взуття щодо пакувальних матеріалів для своєї продукції. На взуття завжди звертають увагу інші люди під час особистої чи офіційної зустрічі. При цьому взуття може бути дорогим, середньою ціновою або дешевою – так чи інакше, будь-яке взуття вимагає належного догляду за собою і комфортних умов зберігання, особливо – взуття з натуральних матеріалів або взуття з дорогим і сприйнятливим типом зовнішньої обробки. Всі ці товарні особливості змушують виробників взуття ретельно і дуже скрупульозно ставитись до вибору упаковки для взуття. До цього виду пакувальних матеріалів завжди пред'являється безліч вимог, причому досить різних. І найповніше відповідають усім критеріям «відбору» саме самозбірні взуттєві коробки із тришарового мікрогофрокартону. Вони і зручні, і універсальні, і дуже міцні, і найголовніше вони виглядають красиво і естетично. І найголовніше – купити коробки для взуття із тришарового мікрогофрокартону у Харкові можна буквально на будь-який смак та за дуже вигідною ціною!

Так, наприклад, у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено понад 20 моделей самозбірних взуттєвих коробок з одного лише тришарового мікрогофрокартону з кількома варіантами профілю. Це не говорячи вже про картонні коробки для взуття в наявності з інших типів сировини. Взуттєві коробки з мікрогофрокартону в Харкові дозволять вам елегантно та красиво запакувати будь-який тип взуття будь-якого розміру – від найменших до дуже великих. Одночасно з цим взуттєві картонні коробки, які є в наявності або можуть бути виготовлені на замовлення, дозволяють надійно захистити взуття під час зберігання та транспортування в точки оптово-роздрібної торгівлі. Вони відмінно захищають упаковане взуття від попадання вологи, пилу та бруду, різних механічних пошкоджень на кшталт подряпин або ударів.

Основною особливістю самозбірних взуттєвих коробок із тришарового мікрогофрокартону, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є зручна, витончена і водночас міцна конструкція. Ця особливість взуттєвих коробок є дуже важливою, адже взуттєва коробка може відкриватися і закриватися кілька разів і тому важливо, щоб її цілісність та товарний вигляд збереглися. При цьому будь-які наші коробки для взуття відкриваються легко і просто, без жодних зусиль. І саме для того, щоб домогтися поєднання даних якостей від взуттєвої коробки, ми і використовуємо для їх виготовлення тришаровий мікрогофрокартон. Міцний тришаровий мікрогофрокартон забезпечує високий рівень захисту взуття від зовнішніх впливів, при цьому коробка відмінно зберігає форму, не пом'якшується і не деформується в процесі зберігання та перевезення, витримує безліч відкривань і закривань. Завдяки невеликій товщині матеріалу самозбірні взуттєві коробки з мікрогофрокартону виглядають витончено та елегантно. А маючи можливість наносити різні види друку, кашування, тиснення та іншого оздоблення різного ступеня складності, ми можемо запропонувати виробникам взуття унікальний дизайн картонних коробок, можливість нанести на картонні коробки для взуття фірмову символіку, контактні дані та іншу інформацію.

Крім того, хотілося б відзначити окремо, що виробництво різних самозбірних коробок з картону, гофрованого картону та мікрогофрокартону є профільним напрямом нашої діяльності вже довгі роки. Тому нашим клієнтам ми пропонуємо дійсно якісну картонну упаковку та гофротару за найнижчими цінами у Харкові, які можемо дозволити собі запропонувати за рахунок чітко налагодженого процесу виробництва та мінімізації витрат на виготовлення. Крім того, взуттєві картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» дуже компактні. Вони займають дуже мало місця у розібраному стані. Адже найчастіше будь-який виробник взуття зацікавлений в оптимізації приміщень складу, тому самозбірна взуттєва упаковка є для нього ідеальним варіантом. Самозбірні взуттєві коробки від компанії «Експрес Упаковка» не вимагають використання додаткових пакувальних матеріалів за безпосередньої упаковки продукції – вони збираються з однієї частини без використання скотчу. Будь-яка самозбірна взуттєва коробка із тришарового мікрогофрокартону виглядає дуже презентабельно та естетично. До того ж вона завжди справляє сприятливе враження на споживача завдяки оригінальності конструкції. Самозбірні взуттєві коробки з легкістю і дуже швидко збираються вручну, їхнє складання не вимагає будь-яких особливих навичок та умінь. Крім того, для складання самозбірних взуттєвих коробок немає потреби купувати якесь додаткове обладнання.

Щоб визначити розмір картонних коробок для взуття, що найбільш підходять для вашої продукції, потрібно відштовхуватися безпосередньо від розмірів вашої продукції, яка в дані коробки буде упаковуватися. Для жіночих туфель підійдуть самозбірні картонні коробки довжиною 300-330 мм, шириною - 130-190 мм, висотою - 90-120 мм. Картонні коробки під чоловічі моделі взуття матимуть більший розмір – від 330 міліметрів завдовжки, 150 міліметрів завширшки та заввишки від 100 мм. Довжина картонних коробок для жіночих чобіт варіюється зазвичай в діапазоні 490-559 мм. А ось їхня ширина не набагато більша, ніж у картонних взуттєвих коробок під туфлі або черевики. Втім, як і висота взуттєвих коробок. Через такі особливості картонні коробки під жіночі чоботи нагадують самозбірні тубуси великого розміру із «вбудованою» кришкою. Крім того, відразу при виборі звертайте увагу на маркування коробок. Компанія «Експрес Упаковка» для своєї продукції використовує спеціально зроблене під клієнтів маркування: коробка під чоловічий або жіночий туфель , картонні коробки «кросівок» або «балетка» тощо. Підбираючи картонні коробки для взуття за розміром та формою, одразу визначтеся з місцем зберігання. Використовуйте можливість ставити коробки одна на одну. Продумайте варіанти комбінації самозбірних коробок з відкидними кришками та висувними ящиками, розташування їх плашмя або на ребро. Враховуйте, що більшість картонних коробок для взуття може ставитися у великій кількості один на одного, проте тут все залежить від ваги взуття всередині коробок. У загальному випадку, зразкова кількість самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону із взуттям усередині, які можна безпечно ставити один на одного в процесі зберігання, становить від 20 до 25 штук.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок для взуття у Харкові, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом всіх розмірів і характеристик взуттєвих коробок з тришарового мікрогофрокартону або картону на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виробництва взуттєвих коробок на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки для взуття оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво взуттєвих картонних коробок у Харкові. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити взуттєві картонні коробки у Харкові за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір різних картонних коробок для взуття у наявності в Харкові. Можливість купити взуттєві картонні коробки у Харкові будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити взуттєві коробки з мікрогофрокартону у Києві зі складу. Низька ціна на взуттєві картонні коробки в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок під взуття в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн