Картонні лотки та інші коробки для кондитерських виробів у Харкові

Упаковка для продуктів харчування у Харкові застосовується щодня. І, як водиться, найрізноманітніша. Видів та типів однієї тільки гофрокартонної тари для харчових товарів у Харкові використовується маса. А є ще, наприклад, коробки з картону для капкейків або пластикові контейнери та пляшки для напоїв тощо. Серед усіх видів харчової упаковки лотки та інші самозбірні коробки з гофрованого картону мають особливий попит у Харкові. Їх застосовують для зберігання, перевезення та продажу харчових товарів найчастіше. З чим це пов'язано? Чому саме цей вид пакувальних матеріалів найпопулярніший? Зрозуміло, цьому є логічне пояснення, однак однією простою фразою тут не вийде. Так що в рамках цієї статті давайте поговоримо про упаковку для харчових товарів у Харкові в цілому та картонні коробки для зберігання та перевезення продуктів харчування зокрема. Особливо нас цікавить, чому саме самозбірні картонні лотки настільки популярні у виробників продуктів харчування. Розглядатимемо ж на прикладі картонних коробок та самозбірних продуктових лотків з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір різної гофротари у Харкові. Зокрема, картонні лотки та інші продуктові коробки тут продаються у широкому асортименті. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Картонні лотки та інші коробки для зберігання кондитерських виробів Харків

Кондитерские лотки типа телевизор Упаковка для кондитерських виробів сьогодні у Харкові є одним із найбільш затребуваних напрямків виготовлення упаковки загалом. Різноманітність великих і малих підприємств з випуску різної кондитерки, природно, створює гарний попит на такого роду упаковку. Ну а доступність і відносно невисока вартість сировини та виробництва дозволяє виробникам гофротари та упаковки сьогодні пропонувати споживачеві дуже широкий асортимент всілякої упаковки для кондитерських товарів. Купити сьогодні в Харкові можна різні пакувальні матеріали для зберігання та перевезення кондитерських виробів, починаючи від картонних коробок і закінчуючи харчовим обгортковим папером. Однак серед усього цього розмаїття пакувальних матеріалів для кондитерських виробів, безумовно, є свої лідери ринку. Так, на сьогоднішній день найбільшим попитом як транспортна тара для зберігання та перевезення кондитерських виробів найчастіше використовуються різні лотки з тришарового гофрованого картону. А ось коли ми говоримо про споживчу упаковку, то тут набагато більше відмінностей у упаковці, що використовується. Наприклад, торти та тістечка, що продаються на вагу, на прилавки магазинах потрапляють, як правило, у тій самій упаковці, в якій і перевозяться або зберігаються. Тобто, в лотках із тришарового гофрованого картону. А ось різні солодощі, що пакуються поштучно або маленькими групами, можна побачити і в коробках з крейдованого картону або інших одношарових або багатошарових картонів. Наприклад, коробки для капкейків чи гамбургерів із чизбургерами виготовляються саме з таких картонів.

І як тут визначити найпопулярніший вид упаковки? Все просто - за обсягом використовуваних коробок того чи іншого виду. Саме за цим показником кондитерські лотки з різних видів гофрованого картону випереджають усі сталеві види упаковки для кондитерських виробів, та й загалом знаходяться серед лідерів упаковки для харчових товарів. Гофролотки сьогодні є одним із найбільш затребуваних видів пакувальної тари в Харкові ще й тому, що вони дуже універсальні та неймовірно надійні – виготовлений з якісної сировини згідно технології кондитерський лоток витримує набагато більшу вагу, ніж потрібно в більшості випадків у кондитерському виробництві. За своїм типом кондитерські лотки є коробками складної форми висікання. Вони виготовляються з тришарового та п'ятишарового гофрокартону, а також із тришарового мікрогофрокартону. Зовнішній вигляд кондитерського лотка дуже нагадує зовнішній вигляд звичайних прямокутних лотків без кришки – кондитерські лотки також йдуть без кришки, з невисокими стінками. Однак різниця все-таки є, тому що кондитерські лотки обов'язково мають два посилені, подвійні борти, а також якесь обрамлення по периметру кришки. Кришки, безумовно, у них немає, проте за рахунок особливостей конструкції в кондитерських лотках при складанні виходить ніби вікно зверху, а не повна відсутність кришки. За рахунок цього кондитерські лотки є дуже зручним та практичним видом упаковки з точки зору експлуатації, так як для того, щоб дістати або продемонструвати необхідний товар, не потрібно відкривати кришку або розкривати пакувальну плівку.

Виробництво кондитерських лотків сьогодні у Харкові здійснюється із різних видів гофрованого картону. Вони різняться і заввишки гофри, і зносостійкість, і зовнішнім виглядом, і, нарешті, вартістю. Однак це швидше плюс, ніж мінус, оскільки кондитерські вироби – це дуже різна за своїм складом товарна група. В одних випадках кондитерські лотки повинні обов'язково мати каркасність і високу стійкість до статичних навантажень, щоб їх можна вибудовувати у великій кількості один на одного. В інших - від картонних кондитерських лотків потрібна особлива фактура поверхні, для того щоб поєднувати в собі і ефективний маркетинговий інструмент і надійну упаковку для готової продукції різної температури нагріву. Наприклад, найчастіше в кондитерському лотку з тришарового мікрогофрокартону зовнішній шар має гарну гладкість і навіть глянсовість, а внутрішній шар (середній, хвилястий) повинен бути ребристий. Саме ребристість внутрішнього шару дозволяє забезпечити збереження продукту в лотку за рахунок пом'якшення, амортизації ударів. Тому кондитерські лотки можна використовувати для пакування готової продукції навіть із дуже великою вагою. А ще для більшого збільшення міцності кондитерського лотка в цьому випадку використовуються подвійні борти. Саме ці особливості кондитерських лотків дозволяють вигідно виділятися такій гофротарі серед решти видів упаковки для кондитерських товарів. На сучасному ринку представлено чимало різновидів гофроящиків. Але для перевезення та зберігання легких харчових продуктів, кондитерських виробів ідеальним варіантом були і залишаються відкриті невисокі гофролотки . Вони ж стануть чудовим рішенням для зберігання та транспортування не тільки будь-яких кондитерських виробів, а й фруктів чи овочів.


Упаковка товару: лотки та інші коробки – що краще вибрати?

Картонные лотки и другие самосборные коробки для упаковки товара Варто сказати, що поряд із різноманітністю представлених на ринку Харкова кондитерських лотків пропонує і цілу низку іншої упаковки для кондитерських виробів та інших товарів харчової групи. Чому це взагалі можливо, якщо кондитерські лотки є настільки гарною упаковкою, як стверджується? Справа в тому, що далеко не завжди є можливість використовувати кондитерські лотки. Існує безліч видів продукції цієї групи товарів, котрим більш доречні закриті види упаковки. Такі, що дозволяють перевозити продукцію, упаковану в поліетиленових пакетах, пластиковій тарі тощо. Закриті картонні коробки мають не менший попит у Харкові, ніж кондитерські лотки – просто застосовуються для зберігання та перевезення трохи іншої продукції. Найбільш яскравим прикладом упаковки такого типу є самозбірні коробки . Вони також виготовляються з різних видів гофрованого картону та мікрогофрокартону, а також, на відміну від кондитерських лотків, висікаються ще й з одношарових та багатошарових картонів.

Якщо порівнювати та оцінити переваги та недоліки кондитерських лотків та самозбірних картонних коробок іншої конструкції, які використовуються для зберігання та перевезення кондитерських виробів, то у кожного виду будуть очевидні переваги та недоліки. Саме вони зрештою і впливають на вибір споживачів, а тому давайте далі про них поговоримо докладніше. Почнемо, з конструкції кондитерських лотків. Всі кондитерські лотки , які дійсно мають попит у Харкові, мають самозбірну конструкцію. У складеному вигляді вони дуже компактні і займають зовсім небагато місця. При необхідності перед транспортуванням такі упаковки збирають у цілі ящики. Для складання не потрібно особливих навичок та умінь – навіть непідготовлена людина зможе з легкістю зібрати кондитерський лоток і запакувати в нього щось, а потім обмотати харчовою стрейч-плівкою . Втім, у більшості випадків доречно говорити про збирання ящиків, поставлене на потік. У промислових масштабах використовують автоматичні збирачі упаковки, які використовуються не тільки компаніями-виробниками кондитерської продукції, але також і на підприємствах, де подібна упаковка використовується для різних потреб.

Ще одна безперечна перевага, яка виділяє кондитерські лотки на тлі інших видів подібної упаковки, - це їхня невисока вартість. Однак, доступна ціна не єдине, на що слід звернути увагу. Також варто відзначити і чудові експлуатаційні характеристики лотків. Незважаючи на зовнішню крихкість, гофротара відрізняється надійністю, довговічністю, здатністю витримувати серйозні навантаження. Крім того, кондитерські лотки виготовляються виключно з екологічно чистих матеріалів, тому можуть контактувати з будь-якими продуктами харчування, не завдаючи жодної шкоди. Більше того, за потреби після багаторазового використання будь-який кондитерський лоток можна відправити на переробку. Кондитерські лотки з гофрованого картону можуть виступати і як носії рекламної інформації. Їх можна пофарбувати в будь-який колір (або в кілька), а на бічні панелі нанести необхідну інформацію, будь то вид послуг, контактні дані, логотип компанії або щось інше. Послуга друку на кондитерських лотках коштує недорого. А можливості такого друку сьогодні настільки великі, що можна зобразити малюнок абсолютно будь-якої складності.

В принципі основні переваги кондитерських лотків ми перерахували вище. Але не слід забувати про те, що кондитерські товари – це дуже специфічна продукція. Вона має не тільки не втратити зовнішній вигляд, а й повністю зберегти свої чудові смакові якості. А тому і до упаковки для такої продукції особливі вимоги. Особливо до товарів, які продаються поштучно. Будь-яке таке тістечко або торт потрібно естетично запакувати так, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд, і зберегти правильно. Правильне зберігання та упаковка в комплексі якраз стануть запорукою повного збереження смакових якостей. Сьогодні на ринку Харкова представлено безліч різноманітних варіантів кондитерських лотків, що підходять для зберігання та пакування випічки, тортів, цукерок. Вони відрізняються формою, розмірами, конструкцією та оформленням, але в цілому здатні забезпечити безпеку такого роду продукції. Тому здебільшого формат упаковки формується з особливостей конкретного виду продукції. Для кожної групи кондитерських виробів використовуються види картонних лотків. Наприклад, картонні лотки для пакування тортів і, наприклад, плиток шоколаду відрізняються не лише розміром, а й формою верхнього борту. Для макарунс існують спеціальні контейнери, що забезпечують збереження солодощі. Для маффінів, кексів, пасок, хліба, тортів і цукерок, капкейків і тарталеток, тістечок і бісквітів – для кожного такого виробу завжди використовується найбільш підходяща упаковка.

Як бачите, через особливості призначення картонні коробки кондитерських виробів бувають дуже різні. Кондитерські лотки не завжди здатні повністю задовольнити всі очікування споживачів від упаковки, тому інші варіанти кондитерської упаковки, як і раніше, мають попит. Вони бувають різних форм та моделей. Картонні коробки для тортів використовують для транспортування тортів, кексів, тістечок і маффінів, щоб забезпечити збереження зовнішнього вигляду продукту. Ця непрозора упаковка добре тримає форму та підходить для складського зберігання. Але така упаковка боїться вологи. Не слід у ній тривалий термін зберігати вологий чи жирний виріб. Ще як картонна кондитерська упаковка застосовують коробки-метелики з ручками або прямокутні коробки з відкритим верхом або прозорою кришкою. Пластикові коробки призначені для тривалого зберігання. Вони, як і картонні коробки, забезпечують безпеку форми та незмінність зовнішнього вигляду продукції. Пластикові кондитерські коробки також можуть бути з декоративними елементами і без них, відрізняються рівнем жорсткості та прозорості, можуть використовуватися для м'яких товарів та товарів крихкої форми тощо. У будь-якому випадку, і кондитерські лотки, і кондитерські коробки іншого вигляду користуються попитом, а тому можна легко купити в Харкові як оптом, так і в роздріб. Як їх відрізнити? Ну, дивіться.

Кондитерський лоток (часто також кажуть «телевізор» з гофрокартону) є картонною коробкою з широким віконцем зверху, за що й отримала свою назву «телевізор». Таку упаковку використовують для зберігання сухих та розсипчастих продуктів як сухарі, пряники, цукерки. У ній легко переносити вироби та зручно зберігати, поставивши кілька коробок одна на одну. Такий спосіб заощадить місце, а коробка збереже виріб. Кондитерські телевізори використовують і в промисловому виробництві, і на невеликих підприємствах з випуску кондитерських виробів.

Коробка для капкейків – це коробка з крейдованого картону з кришкою або без, зі спеціальними комірками для капкейків. Комірки фіксують кожен капкейк. За рахунок цього час транспортування ваші капкейки не «розбігуться по коробці», і випічка збереже свою витончену форму. Переважно такі коробки роблять з багатошарового картону різної щільності. В основному це картони з крейдуванням у кілька шарів, тому що саме це дозволяє картону не псуватися внаслідок упаковки продуктів у гарячому вигляді. Також для пакування капкейків може використовуватися і «телевізор» для капкейків із гофрокартону. Це кондитерські лотки особливої форми, зі спеціальними осередками для зберігання та зручного транспортування капкейків. Їх використовують для пакування великої кількості виробів.

Круглі пластикові кондитерські коробки коштують набагато дорожче від будь-якого кондитерського лотка або іншої картонної кондитерської коробки. А тому їх використовують для дорожчих товарів. Найчастіше така упаковка є одним виріб вкладений у коробку. Одного випадку з деякими видами шоколадних цукерок використовується і груповий формат упаковки. У цьому випадку в коробку фасується певна кількість цукерок на вагу - 400 грам, 1 кілограм і таке інше. В цілому ж, пластикові коробки для цукерок цілком справляються з можливими негараздами, можливими в процесі зберігання або перевезення. Вони не боїться впливу вологи та жиру, зберігає виріб, не втрачаючи своєї форми та міцності довгий час.

Пакувальні коробки для макарунс є спеціально розробленими коробками з осередками для макарунс. Вони виготовляються із пластику та картону. З віконцями та без, вони розраховані на певну кількість виробів. Осередки фіксують кожен виріб, не даючи злипатися, забезпечуючи зберігання кожної одиниці на своєму місці. Деякі виробники упаковки для кондитерських виробів у Харкові продають також коробки для макарунс і без осередків, проте вони набагато гірші загалом, хоч і коштують дешевше.


Індивідуальна кондитерська та овочева упаковка на замовлення Харків

Картонные коробки производство Экспресс Упаковка Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво всіх видів картонних коробок для харчових товарів в Харкові. Так, у нашому офіційному інтернет-магазині вже представлено понад 200 видів такої гофротари в наявності оптом та в роздріб. Крім того, у нас ви можете замовити виробництво індивідуального кондитерського упакування дуже дешево як оптом, так і в роздріб. Крім того, ми здійснюємо виробництво на замовлення всіх видів кондитерських, овочевих та фруктових лотків. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства міста і особливостей самих виробів. У нас ви можете замовити упаковку для продуктів харчування у Харкові будь-якого типу. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас і самозбірні картонні коробки будь-яких розмірів для тортів і цукерок, і коробки з крейдованого картону для капкейків і пончиків Харків. Форма висікання харчових коробок будь-якого виду може бути обрана на вашу думку, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібно вам типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення будь-яких коробок для пакування продуктів на замовлення у Харкові займає, як правило, від 1 до 3 днів та здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою.

Замовити індивідуальне впакування для кондитерських виробів у Харкові за своїми розмірами дуже просто. Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящий пакувальний матеріал, визначитися з його розмірами, типом конструкції та форми. А потім оформити онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення на купівлю упаковки для продуктів харчування в Харкові за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібна харчова упаковка оптом, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик необхідних пакувальних матеріалів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво будь-яких пакувальних матеріалів для харчових товарів у Харкові, в тому числі і кондитерських або овочевих лотків, становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення коробок із гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка же кондитерських лотків та інших картонних коробок в Харкові залежить від вказаної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати куплені товари в Харкові на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити кондитерські лотки у Харкові та картонні лотки для овочів та фруктів оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок та лотків у Харкові. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні лотки з мікрогофрокартону в Харкові за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля овочевих, фруктових та кондитерських лотків будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб лотки з гофрокартону та мікрогофрокартону зі складу. Низька ціна на кондитерські та овочеві лотки у Харкові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних лотків в Харкові в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн