Особливості пропозицій про продаж двошарового гофрокартону в Харкові

Двошаровий гофрований картон є одним з найпопулярніших видів гофроупаковки в Україні. Ми не раз уже про це говорили, особливо наголошуючи на його універсальності та здатності бути корисним буквально завжди, коли йдеться про перевезення вантажів або про товарообіг. Якщо ж розглядати двошаровий гофрокартон конкретно в рамках Харкова, то тут також слід констатувати, що в основному двошарову гофру використовують або в транспортних операціях з приватними вантажами та різним рухомим майном у сфері послуг, або для перевезення чи зберігання готової продукції та товарів на продаж у виробництві та оптово-роздрібної торгівлі. Проте все-таки в контексті саме Харкова використання двошарового гофрокартону як товарне пакування превалює над застосуванням у вигляді виключно транспортного. Чому так? Це пов'язано з багатьма причинами, але насамперед із кон'юнктурними особливостями харківського ринку товарів та послуг. У цій статті ми постараємося розібратися, коли і навіщо харківські споживачі використовують двошаровий гофрований картон найчастіше. А також з'ясуємо, де і в якому вигляді 2-х шаровий гофрокартон можна купити в Харкові найдешевше. Зрозуміло, на прикладі товарів з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки ми маємо найбільший вибір різної гофротари та упаковки в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Товарний та транспортний двошаровий гофрокартон у Харкові

Отже, активне використання двошарового гофрованого картону в Харкові обумовлено високим рівнем попиту на різні транспортні послуги, високим і дуже різноманітним товарообігом, а також великою кількістю будівельних і ремонтних робіт, що проводяться. У всіх цих сферах діяльності двошаровий гофрований картон використовуються головним чином тому, що він дійсно корисний. А поточна ціна на 2-х шаровий гофрокартон у Харкові дійсно дозволяє використовувати його як дешевий та неймовірно корисний розхідник. Гофрований картон такого типу випускається в рулонах різного формату, його зручно розмотувати до роботи і змотувати після, можна застосовувати безліч разів - це дуже практичний пакувальний матеріал, без якого начебто і можна обійтися, але навіщо, якщо він настільки корисний, а ціна на нього настільки вигідна? Вся ця сукупність факторів одночасно впливає і на попит і на пропозицію: споживачі в Харкові активно купують таку упаковку оптом, а виробники, дотримуючись поточних тенденцій ринку, пропонують дійсно якісний двошаровий гофрований картон за дуже вигідними оптовими цінами. Що тут говорити, якщо навіть така велика компанія, як «Нова пошта», яка за фактом може дозволити собі використовувати будь-які пакувальні матеріали, з абсолютно будь-якої сировини і практично не звертаючи уваги на їхню ціну, проте активно застосовує двошаровий гофрований картон у своїй роботі. Чи це не є підтвердженням дійсної корисності двошарового гофрованого картону?

Особливо варто відзначити роль двошарового гофрованого картону у транспортуванні та зберіганні продуктів харчування та харчових товарів. Гофрокартон (не тільки двошаровий, а й тришаровий, наприклад) є екологічно безпечною сировиною. Чому це важливо у контексті зберігання та перевезення харчових товарів? Тому що будь-яка упаковка так чи інакше, але контактуватиме з упакованими товарами. І лише упаковка із паперової сировини здатна не залишати при цьому смаку, запаху чи слідів. Двошаровий гофрокартон , що випускається в рулонах – це практичний багатофункціональний матеріал, який може безпечно застосовуватися з продуктами будь-якого типу, будь-якої консистенції та будь-якими умовами зберігання. Він є картон, що складається з одного гладкого листа і одного гофрованого шару. Ну, а оскільки, на відміну від листового гофрокартону, двошаровий гофрований картон випускає тільки в рулонах, він має дуже високу гнучкість і зносостійкість. Наприклад, харчові товари будь-якої форми та розміру можна пакувати в нього практично герметично! І при цьому двошаровий гофрокартон забезпечує надійний захист продуктів харчування від можливих пошкоджень під час зберігання та транспортування.

Отже, що виходить у результаті? З огляду на те, що Харків – це, насамперед, торгове місто, те й більшість пакувальних матеріалів, які активно купуються оптом та використовуються на ринку нашого міста, належить до категорії товарної упаковки. Двошаровий гофрований картон не є винятком. Купити в Харкові 2-х шаровий гофрований картон в рулонах зазвичай хочуть різні торгові компанії, які з його допомогою підвищують рівень збереження продукції, що перевозиться або зберігається на складі, і товарів різних товарних груп. Однак найбільш затребуваний двошаровий гофрований картон у Харкові, коли йдеться про зберігання та перевезення товарів, що відрізняються великою вагою або більшими габаритами. Більше того, використання двошарового гофрованого картону в процесі перевезення або зберігання на складі великогабаритних або негабаритних товарів та вантажів у Харкові є основною сферою використання двошарового гофрокартону. Багато торгових компаній, що продають сьогодні в Харкові різні товари, стикаються з необхідністю пакування великогабаритного або негабаритного товару. У ході цієї операції створюється можливість безпечного транспортування продукції, забезпечується захист товарів від механічних пошкоджень та несприятливих погодних впливів. Причому, варто зазначити, що перелік товарів, що випускаються сьогодні, мають великі габарити, в Харкові досить великий і різноманітний. Ну, а оскільки найдешевшим і найефективнішим способом їх збереження в процесі перевезення та зберігання є двошаровий гофрокартон у рулонах, то і високих попит у Харкові саме на цей пакувальний матеріал цілком закономірний. Те, що ми раніше відзначали щодо двошарового гофрованого картону, має місце і в Харкові – знайти якусь іншу надійну та ефективну упаковку для важких або великогабаритних товарів, та ще й настільки низьку ціну в Харкові практично неможливо. Альтернативи просто немає - те, що пропонується, або коштує дуже дорого, або за своїми характеристиками міцності і експлуатації не відповідає. За прикладами таких товарів, для яких двошаровий гофрокартон у Харкові є найбільш вигідною упаковкою, далеко ходити не треба. На сьогоднішній день у Харкові в 2-х шаровий гофрований картон упаковуються побутові та промислові холодильники та морозильні камери, пральні та посудомийні машини, газові та електричні плити, телевізори з великою діагоналлю екрану, деякі будівельні матеріали, пластикові вікна та балкони, пластикові панелі , надувні човни та весла до них, деякі музичні інструменти (наприклад, піаніно), ванни, душові кабіни, унітази та багато інших виробів побутового та промислового призначення.


Як вибрати двошаровий гофрокартон гарної якості у Харкові?

Відмінності між представленими на ринку Харкові видами двошарового гофрокартону визначаються його структурою та форматом. Почнемо, давайте саме зі структури. Отже, гофрований картон , про який ми сьогодні говоримо, є двошаровим пакувальним матеріалом. Зовнішній, або лицьовий, шар у ньому – це плоский картон високої міцності та хорошої жорсткості, а внутрішній шар – це гофрований папір меншої міцності та м'якіший. Але це якщо говорити в цілому, зокрема для створення кожного з шарів двошарового гофрованого картону можуть застосовуватися дуже різні види паперу та одношарового картону. І саме міцнісно-експлуатаційні властивості паперу для гофрування та картону, що використовується для виробництва плоского шару, в даному виді гофрокартону повністю визначають його можливості та надійність в упаковці. Ну а оскільки упаковка товарів і вантажів за допомогою двошарового гофрованого картону сьогодні користується стабільним і навіть постійно зростаючим попитом на ринку товарів і послуг Харкова, то конкуренція різних виробників і постачальників гофрованого картону в рулонах безпосередньо відображається на властивостях кінцевого продукту. На двошаровий гофрований картон ця закономірність впливає так: через високу конкуренцію виробники двошарового гофрокартона постійно намагаються знизити його собівартість і підвищити за рахунок цього свій прибуток. Яким чином ці цілі досягаються? Звичайно, за рахунок різного комбінування використовуваної сировини. Це виявляється у дуже великому розмаїтті паперу для гофрування і картону для виробництва плоского шару, що, втім, логічно. Але, що найцікавіше, знизити собівартість виробники намагаються і за рахунок використання вторинної сировини, дешевших видів клею, за допомогою якого і склеюються, власне, плоский і гофрований шар, і навіть за рахунок зниження вартості витрат на виготовлення! Безумовно, у цьому криються й мінуси двошарового гофрованого картону у Харкові. Відверто неякісного товару тут більш ніж надміру. Деколи на ринку Харкова можна зустрічатися деякі моделі двошарового гофрованого картону, який навіть банально не відповідає ДСТУ! Хоча при цьому коштує досить дешево на тлі аналогів. І як у такій ситуації розібратися, де нормальний двошаровий гофрований картон, а де відверто неякісний? Звичайно ж, потрібно орієнтуватися на вимоги ГОСТів, які чітко регулюють, як і з чого може вироблятися двошаровий гофрований картон , і які властивості мають мати і плоский шар, і гофрований, і двошаровий гофрований картон в цілому. Давайте спробуємо трохи докладніше в цьому разом розібратися.

Почнемо з гофрованого шару двошарового гофрокартону, який також називається флютінг, або просто гофра. Для виробництва такого шару у двошаровому гофрокартоні повинен застосовуватися макулатурний або целюлозний папір для гофрування щільністю щонайменше 60-80 гр/м2. Безумовно, якщо папір для гофрування буде більшої щільності, то й загалом двошаровий гофрований картон матиме вищі міцнісно-експлуатаційні характеристики та більшу гнучкість. Стандартний папір для гофрування гарної якості є одношаровим, має більш грубу фактуру, ніж зовнішній шар двошарового гофрованого картону, про який ми поговоримо трохи згодом. Гофрованому паперу властиві низький ступінь вбирання клею та високі показники жорсткості. Зовні вона не відрізняється естетичності, але ця якість не має великого значення, так як даний матеріал використовується для створення робочого шару, на які до того ж припадає основна частка статичних та динамічних навантажень у процесі перевезення або зберігання товарів та вантажів. До фізико-хімічних та механічних властивостей гофрованого паперу висуваються досить високі вимоги, адже ці параметри визначають захисні характеристики гофрокартону: теплоізоляційні, водовідштовхувальні, амортизаційні. Саме гофрований шар приймає він все навантаження, яке відчуває упаковка. І чим вища його якість, тим більша легкість і міцність будуть у двошарового гофрокартону. Отже, товари та вантажі будуть упаковані в нього надійніше. Основний документ, що регламентує випуск паперу для гофрування - ГОСТ 7377-85. Форма випуску паперу для гофрування – це рулони різного формату за шириною, а точніше навіть бобіни великого розміру та ваги. Наприклад, для виробництва двошарового гофрованого картону компанія «Експрес Упаковка» застосовує макулатурний папір для гофрування в бобінах від 500 кг і більше і шириною 1 метр, 1 метр 25 сантиметрів та 1 метр 50 сантиметрів – все залежить від конкретного формату двошарового гофрування. У будь-якому випадку, папір для гофрування не повинен мати складок або обривів, його намотування має володіти рівномірною щільністю і товщиною. Стандартний колір паперу для гофрування – це природний відтінок натурального волокна, проте для двошарового гофрованого картону це не надто важливо, оскільки вона йде на створення внутрішнього шару гофрокартону. Процес гофрування паперу під час випуску двошарового гофрокартона здійснюється у два етапи. Спочатку папір проходить по валиках, що нагрівають і зволожують. Потім на спеціальному пресі, що є два гофрувала з рифленою поверхнею, при температурі 150-180 градусів Цельсія проводиться формування хвиль (власне, гофри). Завдяки високій жорсткості флютингу, матеріал чудово піддається формуванню і тривалий час чудово зберігає форму, що надається йому. Понад 90 % двошарового гофрокартону, що випускається у Харкові, у тому числі й нашою компанією, мають синусоподібну форму хвиль. Набагато рідше (для особливих цілей) виготовляють картон із V-подібним гофром. Ну, а ми давайте тепер перейдемо до другої невід'ємної частини будь-якого двошарового гофрокартону – плоского або гладкого шару.

Другим показником високої якості та надійності в експлуатації двошарового гофрованого картону є характеристики лайнера міцності-експлуатації – зовнішнього шару будь-якого багатошарового гофрокартону. У нашому випадку – двошарового. Тільки тепер ще має місце акцент на візуальну складову зовнішнього шару та його гладкість, оскільки лайнер – це лицьовий шар. Однак, тут дуже спірне питання? чи повинен лицьовий шар двошарового гофрованого картону бути просто красивим. Найчастіше немає, ніж так, оскільки двошаровий гофрований картон в принципі дуже і дуже рідко застосовується як споживча гофротара. А коли йдеться про перевезення товарів у кузові автомобіля або про зберігання продукції на палетах на складі, висока гладкість або глянсовість пакувального гофрокартону не дуже й потрібна. Але бути гарною міцністю, мати високу довговічність та зносостійкість лицьовий шар двошарового гофрованого картону, проте, зобов'язаний. Як цього досягти? Комбінацією гарного вибору сировини та чітким дотриманням технології виробництва двошарового гофрованого картону. Таким чином, будь-який багатошаровий гофрований картон у Харкові може мати два різні види лицьового шару – крафт-лайнер та тест-лайнер. Перший варіант, крафт-лайнер, являє собою плоский картон, що на 80% складається з волокон целюлози. Частина, що залишилася, є сумішшю первинних волокон. До неї може входити безліч компонентів, серед яких напівцелюлоза, целюлоза різних способів варіння, макулатура, деревна маса, а також солома, льон, очерет, коноплі та інше. При цьому крафт-лайнер має характерну технологічну відмінність, за якою ви зможете відрізнити його від тест-лайнера: вторсировина (макулатура) в даному випадку не повинна займати більше п'ятої частини загального складу. В іншому випадку матеріал не може називатися крафт-лайнером. Якщо крафт-лайнер виробляється на 100% целюлози, отриманої сульфатним способом, такий матеріал отримує назву топ-лайнер. Крафт-лайнер, який використовується для виробництва двошарового гофрованого картону, є багатошаровим матеріалом. Залежно від особливостей технології виробництва даного матеріалу, а також можливостей використовуваної техніки кількість шарів може лежати в діапазоні від двох до восьми. Найпоширенішим є двошаровий варіант. У такій конструкції базовий шар виготовляється із вторинного волокна, а зовнішній – з довговолокнистих первинних волокон. Другий тип картону для плоских шарів гофрокартону – це тест-лайнер. Він, як і попередній варіант, має багатошарову структуру. У виробництві тест-лайнера використовуються такі самі компоненти, але тільки в інших пропорціях. Одна з головних відмінностей даного матеріалу полягає в тому, що найчастіше його поверхня (зовнішній шар) у процесі виробництва піддають додаткової обробки. Це може бути поверхневе проклеювання, обробка спеціальними добавками та інше. Даний технологічний процес спрямований на отримання додаткових властивостей та якостей картону, таких як водовідштовхувальні якості, стійкість до корозії, морозостійкість та ін.


Де купити гофрований картон у рулонах за цінами виробника в Харкові?

Ну, тепер ви знаєте, як відрізнити двошаровий гофрований картон гарної якості від неякісних аналогів (іноді «таке» навіть гофрокартоном назвати складно, просто, вибачте, якась «ганчірка»). Ми ж, зі свого боку, хочемо запропонувати вам високоякісну продукцію нашого підприємства та гарантуємо не лише її повну відповідність ГОСТам, а й чітке дотримання всіх технологічних вимог, про які ми розповідали раніше. Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки з картону та гофрованого картону. Двошаровий гофрований картон , представлений у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину, також є власною продукцією нашого підприємства. При цьому, головний плюс замовлення двошарового гофрокартону в рулонах різного формату саме в нашому інтернет-магазині полягає в тому, що ми продаємо двошаровий гофрований картон такого ж типу та моделі, яким користуємося самі з різною метою. Тому його виробництво здійснюється з особливою ретельністю і під пильним контролем.

Купити у Харкові двошаровий гофрований картон у рулонах різного формату ви можете у режимі онлайн в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» - пак.юа. Тут представлені різні види двошарового гофрованого картону, що відрізняються довгою та шириною намотування. Усі моделі двошарового картону, які ми продаємо дешево у Харкові, мають бурий колір (це натуральний колір деревної целюлози) та промарковані буквою «Д», згідно з ГОСТом. Даний вид гофрованого картону часто також називають «двошаровим», також можна зустріти цифрові позначення за кількістю шарів: 2-х шарів, 2-шар, 2-шар, 2-х шар і т.п. А є він картон, що складається з двох шарів. Зовнішній шар, або лайнер - це плоский шар, виготовлений з крафт-паперу гарної якості щільністю не менше 110 г/м2. Внутрішній шар (гофра, або флютинг) – це хвилястий шар паперу щільністю не менше 65 гр/м2, який забезпечує гофрокартону чудові властивості, що демпфують, а також міцність і жорсткість.

Крім того, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна замовити двошаровий гофрований картон в рулонах будь-якого формату. Замовлення на виробництво 2-х шарового гофрокартону в Харкові ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей двошарового гофрокартону, а також бажаного формату роликів на офіційну поштову скриньку компанії "Експрес Упаковка".

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити двошаровий гофрований картон за цінами виробника в Харкові від 1 м2, а також багато інших пакувальних матеріалів з паперової сировини. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво різної гофротари та упаковки у Харкові. Оформлення покупки будь-якого товару та оформлення замовлення на виробництво гофротари у вас займе не більше 5 хвилин, а професійні менеджери-консультанти завжди допоможуть вам у разі потреби. Можливість купити гофротару зі складу, найнижча у Харкові ціна на двошаровий гофрокартон у рулонах та на картонні коробки, величезний асортимент гофротари – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн