Оптовий та роздрібний продаж поліетиленових пакетів у Хмельницькому.

Поліетиленові пакети для упакування в Хмельницькому сьогодні є одним з найпопулярніших видів упаковки. Вони використовуються як упаковка буквально всього на світі, тому і поточний асортимент поліетиленових та поліпропіленових пакетів у місті рясніє різноманітністю. Більше того, незважаючи на той факт, що поліетиленові пакети можна купити в Хмельницькому буквально будь-якому супермаркеті або магазині харчових та нехарчових товарів, купівля пе пакетів оптом (бажано безпосередньо від виробника) є дуже популярним варіантом продажу поліетиленових пакувальних пакетів. Зрозуміло, при такому розмаїтті пропозицій далеко не всі пакети в Хмельницькому користуються однаково високим попитом. Популярність тих чи інших моделей та різновидів поліетиленових пакетів у місті складається з різних факторів, причому часто абсолютно протилежних, ніж у пакетів пе іншого типу. Так що в цій статті ми постараємося розібратися в цій темі докладно і з'ясувати, чому ж одні різновиди і моделі пе пакетів популярніші за інші види, яке, здавалося б, абсолютно не гірше, але купують їх чомусь рідше. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент різноманітних пакетів для пакування, виготовлених їхнього поліетилену та поліпропілену, який представлений в інтернет-магазині пакувальних матеріалів «Експрес Упаковка». Тим більше, що пакети тут можна купити дуже дешево оптом і в роздріб, вибравши з величезного розмаїття вигідних пропозицій.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Поліетиленові пакети як вид упаковки: різновиди та відмінні риси.

Полиэтиленовые пакеты разных цветов На сьогоднішній день в Україні поліетиленові пакети вже належать до пакувальних матеріалів того типу, які відомі буквально кожному. Так, наприклад, якщо запропонувати середньому споживачеві купити пакети з вирубною ручкою, він і не зрозуміти відразу, що ви маєте на увазі. Зате відразу зрозумієш, що йому пропонують, якщо ви запропонувати йому впитати дешево поліетиленові пакети . Хоча, взагалі кажучи, пакети з петлевою або вирубною ручкою – це лише різновиди поліетиленових пакетів. Тобто, конкретні види пакетів, яких сьогодні на ринку України представлено безліч. Більше того, в залежності від конкретного виду та моделі пе пакетів дуже сильно змінюється їх призначення та функціональні можливості. А поєднує їх усіх, у свою чергу, однаковий або майже однаковий матеріал виготовлення (сировина) – поліетилен, а також технологія виробництва. З іншого боку, пакувальні пакети можуть виготовлятися не тільки з поліетилену або інших полімерів, але, наприклад, паперу. Однак паперові пакети настільки сильно відрізняються за функціональними можливостями та довговічністю від пакетів поліетиленових, що їх навіть порівнювати не можна – надто вже паперові пакети поступаються поліетиленовим. Тим не менш, паперові пакети також купують як, наприклад, товарну упаковку практично у всіх великих і не дуже містах України. Інша річ, що ціна на поліетиленові пакети помітно нижча, яке місто нашої країни не візьми. Та й банально купити пе пакети набагато простіше, що оптом, що в роздріб, ніж паперові пакети для пакування. Таким чином, як ви самі можете помітити, поліетиленові пакети вирізняються своєю споживчою затребуваністю серед усіх видів пакетів. Більше того, пакети виграють порівняння навіть з іншими пакувальними матеріалами, оскільки з легкістю здатні їх замінити, а купити пакети часто найпростіше.

Однак тут потрібно відразу внести ясність для усвідомлення всієї подальшої інформації: поліетиленові пакети купуються часто й у великих кількостях. Наприклад, той самий виробник споживчих товарів може їх за рік роботи закупити до мільйона штук і використовувати для пакування готової продукції. Однак це зовсім не означає, що такі пакети будуть користуватися масовим споживчим попитом. Інша справа, коли ми говоримо про пакети, які застосовуються для упаковки буквально всюди. Звичайно, такі пакети і є найпопулярнішими сьогодні в Україні. Щодо поточної ситуації з особливостями попиту на поліетиленові пакети у Хмельницькому, то тут ситуація мало чим відрізняється від того, що відбувається з оптовими покупками поліетиленових пакувальних пакетів у Харкові чи Києві. Популярними є ті самі моделі. Серед таких пакетів можна виділити, наприклад, пакети різного кольору з ручками на 30, 40, 50 і 60 літрів. При цьому, зрозуміло, це дуже узагальнений опис поліетиленових пакетів різних моделей. І далеко не всі такі моделі та різновиди пакетів є пакувальними матеріалами масового споживання.

Для розуміння та оцінки попиту в Хмельницькому на ті чи інші різновиди пе пакетів відмінним джерелом інформації, як не дивно, є Вікіпедія, оскільки в тематичній статті з пе пакетів окремою таблицею наведені всі ті різновиди пе пакетів, які на сьогоднішній день дійсно мають масового споживача Хмельницький. Такі пе пакети відрізняються і формою, і змістом, як сказали б літературознавці. Але найважливіше, у них зовсім різне функціональне призначення, що за, загалом, більш-менш однакової на них ціні робить поліетиленові пакети одним з найпопулярніших пакувальних матеріалів у місті. Отже, серед найбільш популярних сьогодні різновидів споживчих пекетів можна виділити такі:

Теоретично всі ці види пакувальних пакетів можуть виготовлятися з поліетилену, його кополімерів та різновидів. Наприклад, серед популярних видів сировини для поліетиленових пакетів можна виділити HDPE, MDPE, LDPE, LLDPE, COEX, а також їх суміші і ламінати, часто з додаванням барвників. Однак на практиці дійсно популярні моделі поліетиленових пакетів у Хмельницькому здебільшого виготовлені з лінійного поліетилену. Тобто, купуючи в будь-якій торговій точці пакувальний пакет, ви практично напевно купите пакет з лінійного поліетилену. Чому? Тому що такі пакети найдешевші, та й недоліку в обладнанні та сировині для їх виготовлення в Україні сьогодні немає. Такі пакети легко виготовляються з будь-якої полімерної вторсировини і в процесі переробки та подальшого виробництва отримують всі ті функціональні особливості та експлуатаційні можливості, за які їх так цінує споживач. Чи бачили біля свого будинку спеціальні контейнери для збирання порожніх пластикових пляшок та іншої тари? Всі ці побутові відходи можуть стати після переробки сировиною для виробництва поліетиленових пакетів будь-якого типу.


Пакет-майка – найпопулярніший вид пе пакетів у Хмельницькому

Пакет-майка с логотипом На сьогоднішній день серед усіх видів та різновидів поліетиленових пакетів особливим попитом у Хмельницькому користується пакет-майка . Втім, така сама історія і в цілому по Україні. Тут вся справа в тому, що пакети «майка» є для споживачів, мабуть, найзручнішими та універсальними пакувальними пакетами. Ними запросто можна замінити практичні будь-які інші пакети, крім тих, вакуумних пакетів і пакети з герметичною клямкою. Саме тому сьогодні буквально у кожному магазині, супермаркеті чи якійсь точці роздрібної торгівлі у Хмельницькому можна купити пакети-майка . Причому, що найважливіше, такий пакет із ручками підійде для упаковки, транспортування чи зберігання як харчових товарів, і товарів нехарчової групи. Однак важливо відзначити й інше: пакети-майка у Хмельницькому можна купити дуже дешево та використовувати як завгодно. Вони недорогі, але міцні та місткі, а свою назву «майка» отримали за оригінальний вигляд ручок. Саме тому це найпоширеніший вид пакувальної продукції, яка використовується у різних торгових точках.

Серед основних особливостей, що впливають на формування ціни на поліетиленові пакети-майки у Хмельницькому, лежать різні складові. Тут і вартість сировини, і розміри пакетів-майка, і особливості оформлення на кшталт кольору, відтінку та можливого друку. Словом, різні ціни на пе пакети в Хмельницькому мають таку саму логічну складову, як і ціни на інші пакувальні матеріали. Проте з тією лише різницею, що різниця між, наприклад, великими та маленькими пакетами на кшталт «майка» становить максимум пару гривень, а то й зовсім копійки. А ось із тими ж картонними коробками ситуація зовсім інша – тут різниця в ціні може обчислюватись десятками гривень за одну штуку. У цін на поліетиленові пакети зовсім по-іншому: не буває так, що один пакет коштує дорожче, скажімо, на 80 гривень, ніж інший. Зрозуміло, якщо ми говоримо про споживчі пакети, тобто про ті, які реально потрібні покупцям.

На сьогоднішній день у Хмельницькому купити пакети-майка будь-якого розміру можна з поліетилену низького тиску (пакети ПНД), а також із поліетилену високого тиску (пакети ПВД). Почнемо у порядку черговості. Як правило, із ПНД випускають недорогі пакети-майки, що мають товщину до 25 мкм. Хоча вони мають невелику товщину, але витримують велику вагу - до 15 кг. Такі пакети менше розтягуються, тому їх можна використовувати для перенесення важких речей. Для збільшення обсягу упаковки у конструкції ПНД пакетів-майка часто використовуються бічні складки – так звані фальці. Пакети-майка з ПНД відрізняє висока стійкість до розтягувань, проте вони швидко втрачають форму і мають малий опір удару, а при проколі гарантовано порветься. Тобто говорити про якусь довговічність тут складно, проте ПНД пакети відмінно підходять для одноразового застосування. Для звичайного споживача ж, швидше за все, основним відмінним фактором буде те, що пакети з ПНД непрозорі (зазвичай білі або жовті, як у супермаркетах, або інші кольорові), шорсткі на дотик, при дотику видають звук, що шарудить. Найбільшого поширення пакети-майка з поліетилену низького тиску в Хмельницькому набули як разової упаковки для різних продуктів харчування. Більше того, їх часто використовують навіть для зберігання продуктів харчування в холодильнику чи морозильних камерах, а також у сирих та вологих приміщеннях. Чому? Справа в тому, що пакети з ручками типу «майка» з ПНД хоч і виготовлені із синтетичної сировини, але абсолютно нешкідливі для продуктів харчування. Так, вони не залишають слідів, пластикового присмаку чи запаху навіть за різних температур охолодження чи нагрівання. З останнім, щоправда, потрібно бути акуратнішим, оскільки практично будь-яка упаковка «боїться» прямого контакту з вогнем та надмірного нагріву, у тому числі й поліетиленові пакети-майка з ПНД.

Пакети-майка з ПВД також набули великого поширення у споживачів у Хмельницькому. Так, сьогодні ними користуються анітрохи не менше, ніж пакетами типу «майка» з поліетилену високого тиску. Однак, як часто буває, трохи в інших ситуаціях, що, своєю чергою, пов'язано з їхніми експлуатаційними можливостями. Так, наприклад, пакети-майка з ПВД виглядають набагато красивішими, вони більш гладкі та блискучі. Однак у стандартному варіанті їх випускають більшої товщини, ніж пакети-майка з ПНД . А це, звичайно ж, робить їх трохи дорожчими. Щоб такий поліетиленовий пакет витримав навантаження до 5 кг, товщину плівки треба робити щонайменше 50 мкм. Для витримування навантаження до 8 кг, товщина має бути більшою – до 90 мкм. Але є плюси. Наприклад, будь-які пакети-майка з ПВД менше схильні до деформації, більш морозостійкі, більш міцні на розрив, більш стійкі до ударів, розтягувань, стискань і, нарешті, водонепроникні.

Але, знову ж таки, коли ми говоримо, що пакети-майка з ПНД у Хмельницькому апріорі коштують дешевше, не варто думати, що різниця в ціні між однаковими поліетиленовими пакетами такого типу із ПНД та ПВД буде якась космічна. Ні, абсолютно. Більше того, ви самі чудово знаєте, що в одних ситуаціях різниця між конкуруючими пакувальними матеріалами в межах однієї гривні чи навіть менше – це взагалі не різниця. Тому тут все дуже умовно, особливо для споживчого використання поліетиленових пакетів у невеликій кількості. Тож не варто дивуватися, що поліетиленові пакети із ПВД та ПНД у Хмельницькому сьогодні плюс-мінус мають однакову затребуваність. Більш того, на нашу особисту думку, тут вибір у кожного свій, оскільки функціональні відмінності між пакетами ПВД та ПНД з ручками не настільки відчутні, як у деяких інших пакувальних матеріалах. Це все одно поліетиленові пакети-майка , які можна в принципі застосовувати для упаковки всього на світі. Ну, а для порівняння просто згадайте, наскільки велика різниця між повітряно-пухирчастою плівкою та двошаровим гофрокартоном у рулонах. Адже їх функціональне призначення багато в чому дуже схоже. Що називається, відчуйте різницю.


Низька ціна на поліетиленові пакети у Хмельницькому: чому це взагалі можливо?

Пакеты-майка оптом в упаковке Як ми вже сказали раніше, низька ціна на поліетиленові пакети у Хмельницькому є одним із основних факторів їхньої високої затребуваності. І в даному випадку це дійсно важливо, оскільки будь-які пакети відносяться до категорії універсальних і фактично разових пакувальних матеріалів. Вони в принципі не можуть коштувати надто дорого. Плюс і фактор екологічності упаковки тут робить свої корективи. Будь-яка полімерна упаковка з поточними світовими трендами на екологічність та природність у всьому взагалі піддається постійній критиці. А тепер уявіть, якщо за таку упаковку ще й потрібно буде сплатити серйозні гроші. Зрозуміло, що це різко знизить рівень споживчого попиту. Отже, немає нічого дивного в тому, що виробники пе пакетів у Хмельницькому конкурують один з одним за допомогою копійчаної різниці в ціні на свою продукцію. Більшість споживачів різниця у кілька копійок взагалі навіть помітна. Проте для нас із вами набагато цікавіше інше: за рахунок чого, власне кажучи, виробники поліетиленових пакетів для пакування можуть утримувати настільки низькі ціни на свою продукцію? Особливо якщо порівнювати з іншими пакувальними матеріалами, які постійно дорожчають. Адже зрештою, ми з вами чудово розуміємо, що головною, можна сказати основною перевагою поліетиленових пакетів є їхня дешевизна. Всі інші експлуатаційні якості цього виду поліетиленових виробів найчастіше є лише приємним доповненням до товару, що обговорюється. Тож давайте спробуємо розібратися, чому поліетиленові пакети в Хмельницькому коштують дешево.

Отже, дуже важливим фактором, що визначає низьку вартість пепаків у Хмельницькому, є висока конкуренція. Закони ринку ніхто не скасовував, тому і виробники, і навіть перекупники поліетиленових пакетів у Хмельницькому змушені постійно тримати руку на пульсі, як то кажуть. Однак для нас з вами, звичайних споживачів, це більш ніж добре, оскільки дозволяє не просто вибирати пе пакети для упаковки на свій смак, а ще й робити це майже без огляду на ціни. Ну, самі ціни пе пакети у Хмельницькому залежать і формуються від багатьох факторів. Так, наприклад, якщо ви хочете купити поліетиленові пакети максимально вигідно, вам потрібно звернути увагу на наступні показники:

  • Особливості та складність виробництва пе пакетів. Наприклад, для виробництва деяких видів пакетів з блістерними вставками потрібно спеціальне дороге обладнання, тому такі пакети будуть явно дорожчі за інших.
  • ПНД чи ПВД. Як ми сказали раніше, різниця між ними є, зокрема й у ціні.
  • Товщина плівки. Від товщини плівки залежить не тільки її можливості як сировини для виробництва пакетів, але вартість цих пакетів. Більш товста плівка коштує дорожче, що, своєю чергою, безпосередньо впливає собівартість виробництва пе пакетів.
  • Розмір пакета. Тут той самий взаємозв'язок, що й у попередньому пункті. Як кажуть, розмір має значення.
  • Вантажопідйомність пакета. Для того щоб забезпечити належну вантажопідйомність, часто недостатньо виготовити пакет більш щільної плівки. Тому пакети комплектують додатковими елементами, що підсилюють. Наприклад, спеціальними поліетиленовими вставками зміцнюють ручки пакетів та місця їх спайки з основною частиною пакету. Це все потрібно, щоб ручки пакетів не порвалися під вагою вантажу.
  • Колір та відтінок пакету. Кольорові поліетиленові пакети завжди коштуватимуть дорожче, ніж прозорі безбарвні пакети. Причому, тут зовсім не важливо, якого розміру пакети, що порівнюються, і з якого матеріалу вони виготовлені.
  • Наявність та особливості оформлення. Як не важко здогадатися, наявність будь-якого друку збільшує вартість пакета. І чим складніший і багатобарвніший такий друк, тим він дорожчий. Відповідно, і сам поліетиленовий пакет із печаткою (наприклад, з логотипом та контактними даними компанії) коштуватиме дорожче, ніж просто однобарвний пакет без друку. Словом, тут така сама логіка, як і у випадку з тарою з гофрованого картону.
  • Тираж. Безперечно, оптом купувати завжди вигідніше. І поліетиленові пакети будь-якого виду у Хмельницькому тут не є винятком.

Ці основні фактори ціноутворення поліетиленових пакетів, як нам здається, є досить очевидними, оскільки тут є такі самі взаємозв'язки, як і в будь-яких інших пакувальних матеріалів. Однак є й інші фактори, що впливають на формування ціни на пе пакети у Хмельницькому сьогодні. І пов'язані вони безпосередньо із процесом виробництва поліетиленових пакетів. Про це поговоримо далі.

Отже, поліетиленові пакети виготовляються із спеціальної пе плівки, яка, у свою чергу, виготовляється з гранул поліетилену. Такі гранули сьогодні в Україні мають різну вартість – ПНД, ПСД чи ПВД відповідно. Плюс до цього гранули можуть бути імпортними, що робить їх дорожчими. Але й найголовніше – це різні умови виробництва з таких гранул поліетиленових пакетів – різна складність, різні технологічні особливості та, нарешті, різні витрати на це все це. Наприклад, гранули ПНД одержують із особливого розчину. Процес проходить при високій температурі +2500 градусів, але невисокий тиск. Після складного перетворення одержують поліетилен, який пропарюють водяною парою, потім сушать. Його зберігають у вигляді порошку або гранулюють. Для отримання ПВД використовується спеціальний реактор. Спочатку етилен нагрівають до температури +1800 градусів, потім відбувається полімеризація при високому тиску і температурі +300 градусів. Етилен, який не пройшов хімічну реакцію, видаляють, а отриману продукцію гранулюють, потім висушують та упаковують. Також не варто забувати про барвники, завдяки яким пе пакети набувають того чи іншого кольору. Коштують вони по-різному – це зрозуміло. Однак тут проблема може бути в іншому - дешеві види барвників можуть бути несумісні з наявним обладнанням або неприпустимими за технологією. Так, і сам екструдер, за допомогою якого пе пакети виготовляються, може бути різним. На сьогоднішній день в Україні для виробництва пе пакетів застосовується величезна кількість різноманітних моделей та різновидів екструдерів, які стоять дуже по-різному. І навряд чи ви здивуєтеся, коли ми скажемо, що витрачені гроші на обладнання також закладаються у вартість виробництва пакетів і впливають на їх собівартість.

На цьому, мабуть, ми закінчимо. А насамкінець хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-які поліетиленові пакети в Хмельницькому за дуже низькими цінами як оптом, так і в роздріб. Понад 100 різних видів герметичних та негерметичних пе пакетів завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для продуктів харчування будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб будь-які поліетиленові пакети прямо зі складу у Хмельницькому. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці поліетиленових пакетів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн