Хмельницький

Хмельницький є найбільшим містом на українському Поділлі. Це важливий промисловий та торговий центр регіону. У місті діє низка підприємств, що випускають готову продукцію, плюс до цього через Хмельницький транзитним шляхом безліч різноманітних українських товарів потрапляють на ринок балканських країн ЄС. Навіть незважаючи на відносно невелику кількість мешканців, торгове життя в місті буквально вирує. Щодня відбувається понад тисячу різних торгових та товаротранспортних операцій. Звичайно, все це безпосередньо впливає на потребу регіону в упаковці та на її попит. У Хмельницькому купити упаковку хочуть різну. Тут є попит і на картонні коробки , і на поштову упаковку, і на різні обгорткові плівки , і на пакувальні пакети і на багато іншого. Однак попит різного рівня, не вся упаковка тут потрібна. Тому далі давайте детальніше вивчимо особливості попиту на упаковку в регіоні та розберемося, яку саме купити упаковку у Хмельницькому хочуть найчастіше та чому. А порівнюватимемо попит на пакувальні матеріали у Хмельницькому, як завжди, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір якісних пакувальних матеріалів і в Хмельницькому, і в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Де можна придбати картонні коробки в Хмельницькому?

Навряд чи ми когось здивуємо, якщо скажемо, що саме картонні коробки різного виду та типу є сьогодні лідером попиту на пакувальні матеріали у Хмельницькому. Ця недорога і зручна в усіх відношенні упаковка може використовуватися по-різному, підходить для багатьох товарів, предметів та вантажів, і не залишає після упаковки жодних слідів. Відносно низька ціна на картонні коробки у Хмельницькому і досить великий асортимент різноманітних за своїм типом, виглядом та розміром коробок та ящиків тільки додають популярності картонним коробкам. Тобто, якщо говорити загалом, то попит на картонні коробки у Хмельницькому дуже високий. Але, безперечно, далеко не на все. Щодо того, які картонні коробки найпопулярніші найбільше, говорити досить важко, але якось структурувати картонні коробки , які мають великий попит у Хмельницькому, можна і навіть потрібно. Далі ми докладно розглянемо ці види картонних коробок: розберемося в чому саме вони популярні, а також з'ясувати, де у Хмельницькому купити такі картонні коробки дешево оптом, а де в роздріб.

Але для початку все-таки варто визначити із загальними показниками для цієї упаковки: що саме характерно, і чому це впливає на їхній попит. Із цього й почнемо. Отже, на сьогоднішній день середньостатистична купівля упаковки у Хмельницькому виглядає так: це картонні коробки у кількості близько 300 штук, бурого кольору та середнього розміру, найчастіше самозбірні та виготовлені із тришарового мікрогофрокартону. Чому саме цей вид коробок? Важко сказати точно. Швидше за все, річ тут у тому, що самозбірні коробки дуже практичні у використанні та в тому, що купити самозбірні коробки у Хмельницькому можна досить дешево, та ще й у великому асортименті.

Питання тільки, де можна купити картонні коробки в Хмельницькому? І де ціна на картонні коробки у Хмельницькому найнижча? Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо картонні коробки від виробника оптом та в роздріб у величезному асортименті. На сьогоднішній день багато клієнтів із Хмельницького вже купують у нас картонні коробки в наявності оптом та замовляють виробництво картонних коробок у Хмельницькому на замовлення. Крім того, будь-яку модель картонних коробок , будь-якого кольору та розміру, можна купити у нас від 1 штуки – що називається, на пробу. Загалом, Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити картонні коробки за найнижчими цінами не тільки в Хмельницькому, а й в Україні в цілому. У нас найбільший вибір коробок із тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. На сьогоднішній день в асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі картонних коробок, які підходять для упаковки різних предметів, з різних матеріалів, з різними умовами зберігання та перевезення. Тільки у нас ви можете купити картонні коробки у Хмельницькому саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки. Будь-яка картонна коробка з асортименту нашого офіційного інтернет-магазину виготовлена на наших підприємствах із сировини, яку ми також робимо самостійно. За рахунок цього ми можемо запропонувати найнижчі ціни на картонні коробки в Хмельницькому, причому як оптом, так і в роздріб. Ми більше десяти років займаємося виготовленням та продажем гофротари та упаковки всіх типів та розмірів. Але виробництво картонних коробок – це найважливіший напрямок нашої діяльності, хоча на постійній основі ми виробляємо й інші види гофротари та упаковки (листовий гофрований картон, двошаровий гофрокартон , пакувальний та крафт-папір тощо). Різноманітності асортименту та вигідності пропозиції по картонних коробках ми надаємо особливого значення. Політика нашої компанії орієнтована насамперед на надання можливості вибору найбільш підходящої упаковки нашим клієнтам. Саме тому одних тільки картонних коробок у Хмельницькому ми пропонуємо понад 500 різних видів та розмірів. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види картонних коробок стандартного типу, складної форми висічки, архівних боксів, гардеробних коробок та іншої гофротари. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб у Хмельницькому картонні коробки , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонні коробки на замовлення будь-якої конструкції під звичайний або негабаритний вантаж.

В основному для виробництва картонних коробок ми використовуємо листовий гофрований картон . Це може бути п'ятишаровий гофрокартон різних марок, а також тришаровий гофрований картон і мікрогофрокартон знов-таки різних марок. Готові картонні коробки в Хмельницькому з цих матеріалів ви вже можете купити оптом від 100 штук або в роздріб від 1 штуки в інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». який вам найбільше підходить. Виробничі потужності компанії дозволяють виробляти картонні коробки дуже дешево та в найкоротші терміни. Вибір картону та гофрокартону для виробництва картонних коробок ми залишаємо за вами! Ми можемо зробити все! Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

Купити картонні коробки у наявності в Хмельницькому оптом та в роздріб за низькими цінами можна наступних типів:

  1. Картонні коробки б/у купити Хмельницький .
  2. Товарні картонні коробки дешево продаж у Хмельницькому .
  3. Транспортні коробки та гофроящики купити недорого в Хмельницькому .
  4. Картонні коробки для переїзду купити Хмельницький .
  5. Самозбірні картонні коробки дешево у Хмельницькому .
  6. Чотириклапанні картонні коробки за низькими цінами у Хмельницькому .
  7. Поштові коробки дешево продаж у Хмельницькому .
  8. Картонні коробки Нової пошти купити дешевше в Хмельницькому .
  9. Кондитерські лотки та інші коробки для солодощів недорого продаж в Хмельницькому .
  10. Архівні картонні коробки з ручками та бокси для паперів продаж у Хмельницькому .
  11. Картонні коробки для подарунків купити Хмельницький .
  12. Картонні коробки недорого у Хмельницькому .


Коробки індивідуальні замовити у Хмельницькому.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує своїм клієнтам замовити у Хмельницькому коробки індивідуальні . Ми виготовляємо на замовлення всі види картонних коробок об'ємом від 300, 500 та 1000 штук залежно від вартості коробок та наявності матеріалу для їх виготовлення. Термін виконання замовлення також може бути різним. Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві картонних коробок. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для пакування як звичайних, середньогабаритних товарів, так і на виготовлення нестандартних видів продукції та негабаритних вантажів. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» однаково успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру з п'ятишарового гофрокартону для упаковки холодильника, шафи-купе тощо. Форма висічки картонних коробок на замовлення може бути обрана на ваш розсуд, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки . Виготовлення на замовлення картонних коробок у Хмельницькому здійснюється на замовлення з частковою (до 50%) передоплатою.

У компанії «Експрес Упаковка» виготовлення картонних коробок на замовлення у Хмельницькому провадиться кількома способами. Основною технологією для виробництва картонних коробок є метод плоскої висікання. За таким принципом виготовляються картонні коробки різної форми, розміру та конструкції при замовленні від 500 до 1000 штук. У середньому виробництво картонних коробок у Хмельницькому займає від 3 до 7 днів. Якщо ж вам потрібно 1000 і більше картонних коробок, то виготовлення коробок займе від 1 до 3 днів залежно від завантаженості агрегатів. А для виробництва коробок з гофрокартону або мікрогофрокартону буде використано технологію ротаційної висікання. Крім того, деякі види коробок із гофрокартону , а також коробок із одношарових картонів ми виробляємо тигельним способом. Ця операція застосовується при замовленні картонних коробок складної форми висікання з безліччю конструкційних або декоративних елементів. Термін виготовлення таких коробок складає приблизно 3-7 днів з моменту оформлення замовлення.

Незалежно від виду технології, всі картонні коробки на замовлення в Хмельницькій ми виготовляємо за допомогою спеціальних штанцевих форм. Завдяки цьому ви не тільки можете бути впевнені в повній відповідності всіх заявлених розмірів номінальним, але й зможете самостійно вибрати найбільш підходящі розміри картонних коробок, а також вид конструкції коробки, що найбільш сподобався вам, за Міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Цей каталог включає всі можливі форми та види конструкцій картонних коробок, так що ми гарантуємо, що у нас ви зможете замовити картонні коробки в Хмельницькому саме такі, які вам потрібно.

Купити картонні коробки у Хмельницькому за індивідуальним замовленням оптом від 300 штук ви можете в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящі коробки з гофрокартону або картону і оформити онлайн замовлення за допомогою форми в «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення картонних коробок у Хмельницькому.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво картонних коробок у Хмельницькому складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок з гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка картонних коробок залежить від вашого місця розташування в місті, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати картонні коробки на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.


Типи пакувального паперу у Хмельницькому

Картонні коробки, безумовно, є найпопулярнішим видом упаковки у Хмельницькому. Слідом за ними, виходячи з попиту, розташувався пакувальний папір у Хмельницькому. Це також дуже універсальний пакувальний матеріал, який завдяки своєму розмаїттю може використовуватися в різних ситуаціях, підходить для упаковки цілого ряду товарів і вантажів, може застосовуватися в різних умовах. Тому далі ми розглянемо, які види пакувального паперу у Хмельницькому сьогодні мають попит, і де такий купити дешево такий пакувальний папір у Хмельницькому.

Отже, сьогодні серед усіх видів пакувального паперу найбільшим попитом у Хмельницькому користуються три конкретні види паперу: обгортковий папір , крафт-папір та власне пакувальний папір. Чим вони відрізняються? Де купити пакувальний папір таких видів в Хмельницькому? Які бувають формати пакувального паперу? З чого роблять пакувальний папір? На всі ці питання ми намагатимемося відповісти далі.

Всі види пакувального та обгорткового паперу у Хмельницькому можна купити дешево в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо папір на вагу від 1 кілограма у будь-якій кількості, тому у нас ви зможете купити недорого папір саме такої довжини намотування, яка вам потрібна. Ширина намотування паперу може бути кількох видів – у Хмельницькому формати паперу ми пропонуємо наступні: 0,84 метри, 1 метр, 1 метр 5 сантиметрів та 1 метр 50 сантиметрів. У таких форматах йде будь-який папір із нашого асортименту. І, крім формату, ці папери досить відрізняються один одного, а тому далі ми трохи докладніше познайомимо вас із кожним із цих видів.

Для початку поговоримо власне про пакувальний папір. Основним матеріалом для виготовлення пакувального паперу від компанії Експрес Упаковка є макулатура. Пакувальний папір виготовляється із вторинно перероблених виробів із гофрокартону та картону. При цьому пакувальний папір має високі характеристики міцності і хорошу довговічність. Крім того, однією з важливих властивостей пакувального паперу, продаж якого здійснюється у Хмельницькому від 1 метра, є стійкість паперу до механічних пошкоджень, а також можливість не псуватися від перепадів температур та не втрачати своїх властивостей при помірній вологості. Наш пакувальний папір дуже практичний і надійний. Ми продаємо пакувальний папір у Хмельницькому бурого кольору з натуральним світло-коричневим відтінком. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлений пакувальний папір різної щільності та ширини намотування. У нас ви можете купити щільний пакувальний папір у Хмельницькому форматом 1 метр та 1 метр 5 сантиметрів. Це найбільш підходяща ширина рулону пакувального паперу для ефективної та швидкої упаковки готової продукції, а також багатьох інших товарів та вантажів. Однак сфера застосування пакувального паперу від компанії «Експрес Упаковка» не обмежується тільки товарною упаковкою, вона дуже велика. Наш пакувальний папір підходить практично для будь-яких вантажів, будь-якої форми та габаритів. Такий папір пакувальний може застосовуватися для пакування товарів загального призначення, народного споживання, продуктів сільського господарства та хімічної промисловості. Крім того, завдяки тому, що пакувальний папір виготовляється з натуральної сировини без додавання будь-яких полімерних компонентів, він підходить для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів, може використовуватися у фармацевтичній промисловості та медицині. У нас ви можете купити дешево пакувальний папір у Хмельницькому будь-якої довжини намотування, який підходить як для ручної обмотки та упаковки, так і для автоматичного застосування.

Далі давайте поговоримо, що таке крафтовий папір і де крафт папір використовується в Хмельницькому. Крафт-папір – це папір, з якого роблять мішки та пакети різних типів. Характеризується високими показниками опору розриву, зламу, продавлюванню. У Хмельницькому крафт-папір використовується для пакування та обгортки квітів, пакування меблів при переїздах, для застилання приміщень при ремонті та в інших побутових та виробничих потребах. Крафт-папір відрізняється підвищеною міцністю, що дозволяє активно застосовувати її для пакування найрізноманітніших товарів та предметів. Наприклад, у Хмельницькому ви можете не тільки купити дешево крафт-папір у рулонах, але купити пакувальні мішки, пакети та конверти, виготовлені з крафт-паперу різної щільності. Загалом крафт-папір застосовується скрізь, де до пакувального паперу пред'являються вимоги підвищеної міцності, пористості, жорсткості. Основною сировиною для виробництва крафт-паперу є 100% небілена довговолокниста хвойна целюлоза, оскільки саме вона забезпечує найкращі властивості міцності. Поряд з міцністю, крафт-папір характеризується повітропроникністю, кількістю вологи, що вбирається, опором роздиранню, відносним подовженням. Також важливим є і відмінність цих характеристик у поздовжньому та поперечному напрямку. Типи крафт-паперу різняться між собою не тільки механічними характеристиками, але також і кольором (з вибіленої та невибіленої целюлози), шорсткістю і фактурою поверхні, типом покриття, що наноситься зверху.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки та іншу упаковку у Хмельницькому оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Хмельницькому. Величезний вибір, покупка коробок з гофрокартону та мікрогофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки картонних коробок у наявності зі складу, низька ціна на картонні коробки у Хмельницькому – всі ці та інші переваги чекають вас при замовленні картонних коробок та іншої упаковки у Хмельницькому в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.


Нас знаходили за такими словами:


Де купити картонні коробки в наявності в Хмельницькому?



Самозбірні картонні коробки сьогодні є найпопулярнішим видом коробок для пакування, серед усіх представлених у Хмельницькому. Так, самозбірні коробки використовуються набагато частіше за будь-які інші коробки з картону і гофрокартону як у споживчій упаковці, так і в товарній або як упаковка для подарунків. У цій статті докладно поговоримо про самозбірні коробки як вид упаковки і з'ясуємо, чому використовувати їх для упаковки різних товарів і вантажів дійсно вигідно і практично.

Оптовий та роздрібний продаж поліетиленових пакетів у Хмельницькому.



Сьогодні ні для кого вже не секрет, що поліетиленові пакети – це неймовірно зручний та практичний вид упаковки. Однак ціни на пакети можуть сильно відрізнятися, як і простота купівлі таких пакетів оптом або в роздріб. Крім того, у різних містах України ціни на поліетиленові пакети сьогодні зовсім неоднакові. Тому в цій статті ми розглянемо всі фактори, які впливають на ціноутворення поліетиленових пакетів. Зрозуміло, з огляду на поточну ситуацію на ринку Хмельницького.

Продаж поліетилену в Хмельницькому.



Сьогодні складно знайти вигідніший матеріал для створення ізоляційного шару, ніж спінений поліетилен. Цей ізоляційний матеріал сьогодні у Хмельницькому використовується і як пакувальний, і як будівельний, і навіть як сировина для виробництва інших виробів. Тому в цій статті ми хотіли б вам розповісти про особливості та експлуатаційні можливості ВПЕ. представленого сьогодні на ринку Хмельницького.

Пакувальний скотч від виробника в Хмельницькому.



Пакувальний скотч сьогодні є одним із найбільш корисних пакувальних матеріалів у дуже багатьох ситуаціях. Звичайно ж, найчастіше його застосовують у виробничій сфері та в оптово-роздрібній торгівлі. Але й у сфері послуг він буває просто незамінний. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, для яких цілей і який саме пакувальний скотч вважають за краще купувати споживачі у Хмельницькому.

Виробництво коробок з гофрокартону у Хмельницькому.



Виготовлення картонних коробок того чи іншого типу завжди обумовлене запитом споживача на очікуваний рівень міцності-експлуатаційних можливостей такої гофротари. Різні виробники картонних коробок домагаються вирішення цього завдання по-різному. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, за рахунок чого картонні коробки бувають необхідної міцності та універсальності. А також з'ясуємо, де сьогодні у Хмельницькому можна вигідно купити товарні та транспортні картонні коробки.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн