Виробництво коробок з гофрокартону у Хмельницькому.

Картонні коробки сьогодні залишаються найпопулярнішим видом тари та упаковки абсолютно у всіх регіонах України. Це та упаковка, за допомогою якої можна вирішити будь-які складнощі, пов'язані з продажем, упаковкою, зберіганням та перевезенням різних товарів та вантажів. Зрозуміло, якщо при цьому коробки вибрано відповідні. Питання можливості використання тих чи інших картонних коробок залежить від багатьох показників. І одним із таких показників є сировина, з якої конкретні картонні коробки виготовляються. Гофрований картон є сьогодні одним із найпопулярніших видів сировини для виробництва картонних коробок у Хмельницькому. І в залежності від призначення та особливостей експлуатації коробок, для їх виробництва використовують різний гофрований картон. У цій статті ми хотіли б розглянути найбільш популярні види гофрованого картону для виробництва коробок сьогодні у Хмельницькому з точки зору виробництва споживчої та транспортної тари. Сьогодні це найпопулярніші види картонних коробок у регіоні, отже й рівень попиту той чи інший вид гофрованого картону можна оцінити і з допомогою у тому числі. Ну, а загалом нам як завжди допоможе асортимент коробок з гофрованого картону , що випускається компанією «Експрес Упаковка», оскільки даний виробник упаковки пропонує найбільший вибір картонних коробок у Хмельницькому практично з усіх видів та типів гофрованого картону. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як і з чого виготовляються сьогодні популярні картонні коробки у Хмельницькому?

Популярные картонные коробки в Хмельницком За традицією, що вже склалася, давайте спочатку поговоримо про те, для яких цілей сьогодні в Хмельницькому картонні коробки застосовуються найчастіше і всього і чому. А потім з'ясуємо, чому для їх виготовлення використовують той чи інший вид та формат гофрованого картону . Отже, у оглядовій статті про упаковку загалом у Хмельницькому ми вже згадували, що це місто є сьогодні найбільшим населеним пунктом в українському Поділлі. Проте, що набагато важливіше, у місті сьогодні не лише сконцентровано основні промислові потужності регіону, а й через місто проходять усі товарні артерії регіону. Так, кількість товарів та вантажів, що перевозяться різними видами транспорту, через територію міста обчислюється сотнями тисяч тонн на рік. Це дуже серйозний показник, який стає ще цікавішим, якщо врахувати, що Хмельницький не є морським портом, а отже, і кількість вантажів, що перевозяться у металевих контейнерах, не така велика, як, наприклад, у тій же Одесі. При цьому Хмельницький – це важливий промисловий та торговий центр регіону. У місті діє низка підприємств, що випускають готову продукцію, плюс до цього через Хмельницький транзитним шляхом безліч різноманітних українських товарів потрапляють на ринок балканських країн ЄС. І в чому, питається, перевозиться і в що пакується вся ця величезна маса товарів і вантажів? Правильно, у картонні коробки . Оскільки їх міцнісно-експлуатаційних можливостей цілком достатньо, як і термін служби теж. Ну, а ціна на картонні коробки у Хмельницькому набагато нижча, ніж на будь-яку іншу тару з дерева, пластику чи металу. Отже, тут варто говорити про практичність підходу у виборі упаковки та тари у виробників різних товарів і тим більше у мувінгових компаній.

Звичайно ж, картонні коробки при цьому використовуються далеко не всякі - залежно від призначення та умов експлуатації визначається найбільш відповідний їхній вид і тип. Наприклад, пересилання поштових вантажів «Новою поштою» з чи до Хмельницького здійснюються найчастіше у самозбірних коробках із тришарового мікрогофрокартону. А ось транспортування промислового обладнання відбувається, як правило, у спеціалізованих гофроящиках із п'ятишарового гофрованого картону. І так далі – сфера використання неймовірно сильно впливає на ступінь попиту та затребуваності тих чи інших картонних коробок. І саме тому ми розпочали свою розмову з характеристики промислового та товаротранспортного потенціалу регіону. І, як наслідок, сфера застосування тих чи інших картонних коробок надає прямий вплив на матеріал, з якого вони виготовляються. Так, напевно, ні для кого сьогодні не секрет, що виробники гофротари не тільки намагаються запропонувати споживачеві якісну упаковку, але й хочуть запропонувати її за максимальними вигідними цінами. Ну щоб залишатися конкурентоспроможними. А це, у свою чергу, відбувається за рахунок максимально правильного вибору типу, виду та моделі не тільки певних картонних коробок, але ще й сировини, з якої вони виробляються. Тож не варто дивуватися з того факту, що сьогодні у Хмельницькому картонні коробки можуть бути виготовлені з більш ніж десяти різних видів одного лише тришарового гофрованого картону. А з урахуванням того, що пакувальні коробки виробляються ще й з п'ятишарового гофрокартону і семишарового гофрованого картону, то коло можливих пропозицій з продажу картонних коробок стає дуже великим і різноманітним.


Використання гофрованого картону для виробництва транспортної тари у Хмельницькому.

Транспортная тара из гофрированного картона Для прикладу давайте почнемо з транспортної тари та упаковки, оскільки саме на ній ми зробили особливий акцент на початку статті. Картонні коробки, що використовуються для перевезення вантажів, а також транспортні гофроящики сьогодні у Хмельницькому можна купити з різних видів гофрокартону. Це і тришарові, і п'ятишарові і навіть семишарові картонні коробки стандартного типу. Тобто, квадратної або прямокутної форми з верхніми і нижніми клапанами встик або внахлест, або тільки з нижніми клапанами такого типу (FEFCO-ASSCO 02). Це картонні коробки, які здатні забезпечити повне збереження вантажів, що перевозяться. При цьому використання для їх виробництва того чи іншого виду гофрованого картону залежить від різних факторів. Втім, і самі транспортні гофроящики теж можуть бути дуже різними, хоч і однакової прямокутної форми. Ця тара може мати різну конструкцію та структуру: мати будь-які отвори, бути з ручками або без, мати окрему кришку або додаткові стінки, що підсилюють, і так далі. У будь-якому випадку, міцність тари повинна відповідати вазі вантажу, а кришка, клапани, замки та затвори повинні унеможливити доступ до вантажу в процесі перевезення. Крім того, наявність ручок у транспортній тарі додає ще ряд вимог: висікання отворів під перенесення або власне ручки повинні мати таку міцність, щоб витримувати максимальну вагу вантажу, допустиму для такого розміру тари.

Щоб забезпечити всі ці можливості транспортним картонним коробкам, виробники гофротари використовують для їх виготовлення тришаровий або п'ятишаровий гофрований картон декількох марок з лише двома варіантами гофри. І якщо ступінь застосування тієї чи іншої марки гофрованого картону для виробництва коробок залежить від буквально пари кілограмів вантажу, що упаковується (на цьому реально економлять, причому абсолютно всі виробники), то ось з вибором типу гофри все дуже суворо. Вантажні картонні коробки у Хмельницькому сьогодні виготовляються із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону з типом гофри або «В», або «С». Всі інші картонні коробки , з іншим типом профілю гофрокартону, просто не в змозі витримати необхідні статичні та динамічні навантаження і забезпечити належний рівень захисту та амортизації товарів і вантажів, що упаковуються! До речі сказати, саме тому вантажна картонна коробка часто трохи відрізняється за своєю компонуванням від товарної коробки, що використовується як споживча упаковка. Це тара у вигляді прямокутника, закрита з усіх боків, що має дно, дві торцеві та бічні стінки, з кришкою або без неї, виготовлена з матеріалу, що підходить під перевезення конкретного типу вантажу. Як правило, важкі ящики забезпечуються дерев'яними піддонами, що дозволяють виконання розвантажувально-вантажних операцій за допомогою підйомно-транспортних засобів. Підсилюючі бруски повинні бути зміщені на дні і кришці в шаховому порядку, щоб при штабелюванні вони входили у взаємозачеплення і таким чином забезпечували стійке навантаження. При необхідності міцність ящиків підвищується за рахунок окантування сталевою або пластмасовою стрічкою. Таким чином, виходить, що міцність коробок потрібна дуже висока, і щоб такі картонні коробки дійсно впоралися із завданням захисту вмісту, від них потрібна висока міцність та зносостійкість. А це вже питання правильного вибору конкретної марки гофрованого картону.

Однак варто відразу ж відзначити, що вантажні коробки з гофрованого картону далеко не завжди піддаються настільки високим навантаженням. Тому і матеріал для їх виробництва можна використовувати простіше та дешевше. Наприклад, якщо вам потрібно перевезти невелику партію товарів побутової хімії загальною вагою не більше тонни, то без супер міцних коробок можна обійтися. З таким завданням, наприклад, впорається вантажна гофрована тара з корпусом різноманітної форми, обов'язково з плоским дном, кришкою або клапанами, що закривається і має самозбірну або іншу конструкцію. Види тари пакувальних засобів встановлені у стандартах, технічних умовах, іншої нормативно-технічної документації на ці вантажі. До того ж для більшості вантажів вимоги до упаковки та тари встановлені у ГОСТах на продукцію. Вимоги до пакувальних картонних коробок залежать від різноманітних факторів: від виду вантажу, його маси, розміру, форми, ін. вантажно-розвантажувальних роботах. Наприклад візьмемо контейнери з гофрованого картону. Як транспортні коробки вони застосовуються в Хмельницькому також досить часто. З чого виробляють гофроконтейнери сьогодні? Все залежить, зрозуміло, від особливостей та умов їх експлуатації. Під контейнером розуміється транспортний засіб, що багаторазово використовується, для перевезення і тимчасового зберігання вантажів з об'ємом 1 м3 і більше, що має пристосування, що забезпечують механізовану установку і зняття його з транспортних засобів. Транспортна коробка такого типу, виготовлена з гофрованого картону, є повністю або частково закритою ємністю, призначеною для розміщення в ній вантажів. Контейнер є пристосуванням, що має незмінні характеристики, і тому він повинен бути досить міцним, щоб служити для багаторазового використання.

Як ви самі можете помітити, виробництво такої «вибагливої» тари, як вантажні контейнери, вимагає відповідального підходу, чіткого дотримання технології виробництва, а також правильного вибору сировини для їхнього виробництва. Тому виготовлення справді якісних транспортних контейнерів у Хмельницькому сьогодні здійснюється або з п'ятишарового гофрованого картону, або з марок тришарового гофрокартону підвищеної міцності. Завдяки цьому конструкція гофрованих контейнерів дозволяє здійснювати перевезення вантажів одним або декількома видами транспорту без проміжного переупаковування вантажів, а також полегшує вантажні операції (перевантаження з одного транспорту на інший), а також зберігання вантажів, що поміщені в контейнер. Цей підхід до вибору сировини відноситься і до виробництва універсальних контейнерів і вузькоспеціалізованих. Універсальні контейнери призначені для перевезення широкої номенклатури штучних вантажів у тарі, без неї або у полегшеній упаковці. Відповідно до ІСО (Міжнародною організацією стандартизації) універсальні контейнери поділяються на міжконтинентальні (великотоннажні) та внутрішньоконтинентальні (масою брутто 2,5 т). До універсальних також відносяться малотоннажні контейнери масою брутто 0,625 і 1,25 т. Спеціалізовані контейнери, у свою чергу, призначені для багаторазового перевезення та зберігання вантажів певної номенклатури (рідких, насипних, небезпечних, швидкопсувних та інших). Спеціалізований контейнер є конструкцією, стандартною за розмірами і максимальною масою брутто. За умовами нормативно-технічних документів більшість спеціалізованих контейнерів повинні мати позначення та написи, які інформують про вид вантажу, що вміщується в них. І всі вимоги якраз можна дотриматись, якщо купити якісний п'ятишаровий гофрований картон або тришаровий гофрокартон у Хмельницькому.


Гофрокартон для виробництва споживчої упаковки у Хмельницькому

Различные виды потребительской упаковки из микрогофрокартона Відмінності та особливості гофрованого картону, з якого сьогодні виготовляються всілякі споживчі коробки для товарів у Хмельницькому, анітрохи не явні, ніж у випадку з виробництвом транспортної гофротари. Однак сам принцип підбору найбільш підходящої сировини для виробництва зберігається такий же точно - одержувані картонні коробки повинні мати всі необхідні міцнісно-експлуатаційні характеристики. Але це ще не все. Так як споживча упаковка одночасно виконує куди більше важливих завдань, ніж транспортна гофротара, то і вибір сировини для її виробництва більш складний. Так, матеріал, з якого виробляється товарна тара , повинен бути одразу і жорстким, і твердим, але ще й виглядати красиво. Використовуваний гофрований картон повинен давати перевагу, що вигідно відрізняє ту чи іншу картонну упаковку від упаковки інших товарів, робити товар на полиці магазину помітнішим, а сам вид товару в упаковці яскравим і незабутнім.

Одним з найбільш популярних рішень для споживчої упаковки є використання тришарового мікрогофрокартону певного кольору, або мікрогофрокартону з одностороннім або двостороннім крейдуванням. Будучи багатошаровим, жорстким матеріалом, мікрогофрокартон, що використовується для виготовлення споживчої упаковки, надає їй досить високу механічну міцність, здатність чинити опір більшості зовнішніх впливів. Наприклад, цей підхід уражає виробництва споживчої упаковки для продуктів харчування у Хмельницькому. Так, на відміну від упаковки із плоского багатошарового картону, споживча тара із тришарового мікрогофрокартону набагато більше спрощує зберігання та транспортування готової продукції, а в плані презентаційності упаковки нічим їй не поступається. Наступна найважливіша перевага картонних коробок з багатошарового мікрогофрокартону - це їх екологічність. Гофрокартон , вступаючи в контакт з тим чи іншим продуктом при його транспортуванні та зберіганні, не виділяє шкідливих для здоров'я людини речовин, не залишає на товарі слідів, смаку чи запаху. З цього погляду мікрогофрокартону тара відповідає всім вимогам галузевих ГОСТів, чим багато в чому визначається її висока популярність.

І, нарешті, головною перевагою товарних картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону є їхня дешева ціна у Хмельницькому та невелика власна вага. Ці переваги стають особливо помітними в порівнянні, наприклад, з упаковкою зі скла або пластмаси. Про вигідність ціни на гофротару говорити особливо немає сенсу – всі і так це розуміють. А ось легкість картонних коробок з товарами всередині має важливе значення не тільки для виробників та представників транспортних і торгових компаній, але і для кінцевих споживачів, тому що їм банально теж потрібно віднести свою покупку додому. У переважній більшості випадків картонні коробки з мікрогофрокартону мають відносно невисоку вагу, значно меншу, ніж у будь-якої іншої споживчої тари такого плану, навіть незважаючи на тип і вид продукції, яка в них вміщена.


Як замовити виробництво картонних коробок у Хмельницькому?

Коробки из микрогофрокартона от производителя Ну, і на завершення нашої статті відповімо на запитання: де сьогодні можна вигідно купити транспортні та споживчі коробки з гофрокартону в Хмельницькому. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» здійснюється цілодобовий продаж картонних коробок різних видів та типів за ціною виробника. Купити коробки з мікрогофрокартону або гофрованого картону в Хмельницькому можна у величезній різноманітності моделей, причому за дуже вигідними цінами і навіть зі знижкою. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого у Хмельницькому картонні коробки , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити коробку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу.

Виробництво товарних та транспортних коробок із гофрованого картону є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Тому ми пропонуємо найвигідніші ціни на картонні коробки і в Україні загалом, і у Хмельницькому зокрема. Картонні коробки підприємства нашої компанії виробляють із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, а також із тришарового мікрогофрокартону з використанням спеціальних штанц-форм для вирубки на кількох видах обладнання. Для виробництва картонних коробок, які ви можете купити дешево в хмельницькому в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», ми використовуємо три типи обладнання в залежності від складності висікання та обсягів замовлення. Ротаційне обладнання для виробництва картонних коробок, обладнання для плоскої висікання коробок з гофрокартону та мікрогофрокартону, а також верстати типу тигель для виготовлення коробок з одношарових картонів. Вибрати розміри та конструкцію картонної коробки ви можете самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки.

Виробництво картонних коробок компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та картонної упаковки. Одним з головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та гофроупаковки міжнародної організації FEFCO-ASSCO. Тож у нашій компанії ви можете вибрати та замовити виробництво картонних коробок у Хмельницькому абсолютно всіх конструкцій та моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки. Така стандартизація гофроупаковки, що виробляється нашою компанією, прийнята не випадково. 30% клієнтів компанії «Експрес Упаковка» купують у нас оптом недорого картонні коробки для пакування товарів та вантажів на експорт, в основному – до країн ЄС. А, як відомо, вимоги Євросоюзу до якості ввезеної продукції та її упаковки досить жорсткі, тому вибір картонної упаковки, що відповідає стандартам міжнародної організації FEFCO-ASSCO, є, як правило, обов'язковим. Загалом, незалежно від обраної вами конструкції та розміру картонних коробок, ми гарантовано запропонуємо вам найнижчу вартість виробництва коробок у Хмельницькому. Замовити виготовлення картонних коробок ви можете, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або надіславши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки за найнижчими цінами у Хмельницькому. Більше 500 різних моделей картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки на замовлення за своїми розмірами будь-якого картону або гофрованого картону. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн