Дешеві бандерольні конверти у Києві

Бандерольні конверти сьогодні є одним із найбільш затребуваних видів поштової упаковки. У Києві споживачі їх використовують і для відправлення бандерольних посилок особистого характеру, і для комерційних розсилок різних товарів, і навіть для доставки різних матеріалів або товарів безпосередньо містом без будь-яких поштових відділень. Що являють собою бандерольні конверти, які сьогодні можна купити в Києві? Які вони бувають і чим відрізняються? Як і з чого виробляються бандерольні конверти ? Де в Києві бандерольні конверти продаються за найнижчими цінами та у найбільшому асортименті видів та типів? Відповісти на всі ці питання ми намагатимемося в рамках цієї статті. Безумовно, на конкретних прикладах з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки ми маємо найбільший вибір недорогих бандерольних конвертів гарної якості в Києві. Тож ми, як то кажуть, готові поділитися власним досвідом підбору якісних бандерольних конвертів в умовах чинних пропозицій на ринку Києва. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке бандерольні конверти?

Бандерольні конверти, бандерольки, конверти з пухирчастою плівкою , конверти Air Pock – у бандерольних конвертів сьогодні багато назв. Але в кінцевому підсумку вони є одним з найбільш популярних способів поштової упаковки різних посилок особистого характеру, багатьох товарів, що пересилаються поштою, а також способів доставки всілякої кореспонденції та друкованих матеріалів рекламного характеру. Їхня висока популярність обумовлена кількома факторами. По-перше, гарною універсальністю – у бандерольних конвертах можна пересилати поштою практично все, що підходить за габаритами. Окрім хіба що дуже важких предметів. Для таких вантажів є поштові коробки. Другим же вагомим фактором високого рівня попиту на бандерольні конверти у Києві є їх низька ціна. Купити бандерольні конверти можна дійсно недорого, хоч оптом, хоч в роздріб. Ну, і по-третє, доступна лінійка розмірів бандерольних конвертів дозволяє їх використовувати дуже гнучко і практично. Тобто, за фактом ми бачимо універсальний та зручний пакувальний матеріал для поштового пересилання майже будь-яких предметів, вартість якого у Києві зовсім невисока.

Поштові бандерольні конверти є міцними конверти з крафт-паперу з прошарком повітряно-бульбашкової плівки всередині. Це пакувальний матеріал, який захищає і від подряпин, пилу та бруду, і від можливих механічних пошкоджень. Таке поєднання вже саме по собі важливо, адже що зрештою потрібно від поштової упаковки? Зберегти вантаж у цілості та ефективно захистити від будь-яких впливів. Бандерольні конверти справляються і з одним, і з іншим. Незважаючи на свою популярність, для Києва та загалом для пошти України бандерольні конверти є відносно новим видом упаковки. Вони з'явилися не так давно, а нинішню популярність набули українські споживачі не більше десяти років тому. На тлі інших видів поштової упаковки та гофротари, більшість із яких використовуються в нашій країні вже десятки років, бандерольні конверти можна порівняти з дітьми дошкільного віку. Тим не менш, надійність, комфорт та низька ціна в Києві на бандерольні конверти роблять свою справу, тому цей вид упаковки з кожним роком стає все більш популярним у споживачів столиці України. Що, у свою чергу, виявляється у щорічному зростанні обсягів виробництва бандерольних конвертів в Україні.

До речі про виробництво. Вперше бандерольні конверти у нинішньому вигляді з'явилися на ринку України завдяки сусідній Польщі. Перші види цієї упаковки привозилися саме звідти. І вже за кілька років з'явилися бандерольні конверти виробництва України. Сьогодні купити бандерольні конверти у Києві можна і українського виробництва, і польського, і навіть бандерольні конверти, виготовлені в республіці Білорусь. Зрештою, всі ці види «бандеролік» (поширена в народі назва бандерольних конвертів) являють собою ті самі конверти з крафт-паперу, всередині вироблені повітряно-пухирчастою плівкою. Ну, а уніфікація поштових позначень лише полегшує використання бандерольних конвертів виробництва інших країн.

На сьогоднішній день основним споживачем бандерольних конвертів у Києві є різні магазини та інтернет-магазини нехарчових товарів. До цієї товарної групи належить дуже великий перелік різноманітної продукції, тому давайте трохи уточнимо. Як правило, у Києві в бандерольних конвертах пересилаються досить тендітні товари або предмети з чутливими типами покриття, і при цьому відносно невеликих габаритів. Наприклад, бандерольні конверти в Києві сьогодні використовують для упаковки годинників, біжутерії, сувенірів, мобільних та комп'ютерних девайсів, а також комплектуючих невеликого розміру для побутової, офісної, комп'ютерної та іншої техніки. Навіть деякі деталі для автомобілів після покупки в інтернет-магазині можуть бути доставлені саме в бандерольному конверті. Як бачите, спектр можливостей у бандерольних конвертів дуже великий та різноманітний. І далі ми розповімо чому.


Навіщо використовуються бандерольні конверти Київ?

Розвиток інтернет-торгівлі став тією самою відправною точкою для розробки найбільш зручної та надійної упаковки для крихких невеликих речей. Зараз конверти з повітряно-бульбашковою плівкою використовують для відправки найрізноманітнішої продукції. На вигляд це звичайний поштовий конверт з білого або коричневого крафт-паперу, а ось усередині цього пакета знаходиться прошарок бульбашок, заповнених повітрям. Вся внутрішня поверхня бандерольного конверта захищена повітряно-бульбашковою плівкою. Клапан з плівкою, що самоклеїться, як і у випадку зі звичайною поштовою упаковкою, дозволяє закрити надійно пакет - будь-яка спроба розкрити його буде візуально видно. Вони легкі та міцні, можуть захистити вміст посилки при ударі та падінні транспорту. Не пропускають пил, бруд та вологу. До того ж, саме такий матеріал забезпечує досить презентабельний вид упаковки. Можна навіть нанести на поверхню паперу логотип компанії чи магазину для підтримки корпоративного стилю. Тобто все, що потрібно від комерційної упаковки товару, у бандерольних конвертів є.

Для більш конкретного прикладу розглянемо ближче будь-який бандерольний конверт з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Ну, наприклад, бандерольний конверт 180 мм х 265 мм, D/14. Ці конверти виготовлені із двох різних пакувальних матеріалів:

  • зовнішній шар – міцний крафт-папір щільністю 120 г/м2;
  • внутрішній шар - двошарова повітряно-бульбашкова плівка марки Д65.

Основні завдання такого конверту також поділяються на дві групи: пухирцевий шар є амортизатором і захищає вкладені предмети від механічних пошкоджень, а зовнішній шар з крафт-паперу, у свою чергу, захищає товари від бруду, вологи та пилу, а також виконує завдання інформування клієнтів про чимось. На лицьовому шарі бандерольного конверта можна надрукувати що завгодно і як завгодно – наприклад, зазначення адресних даних можливе за допомогою ручки, маркера або бланка. Крім того, надійність упаковки в конверті бандерольному D/14 розміром 180 х 265 мм, також забезпечується клапаном, що закривається, з силіконовою клейкою стрічкою. Завдяки поєднанню всіх цих особливостей, бандерольні конверти D/14 розміром 180 х 265 мм від компанії «Експрес Упаковка» мають цілу низку незаперечних переваг. Їх характерні:

  • чудова стійкість до механічних впливів;
  • висока вологостійкість;
  • неймовірна простота використання;
  • невибагливість у зберіганні та транспортуванні;
  • можливість універсального використання для величезної кількості товарів та предметів;
  • висока варіативність у брендуванні та візуальному оформленні.

Варто відзначити, що всі бандерольні конверти, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», мають дані особливості. Всі вони є конверти з крафт-паперу з шаром двошарової повітряно-бульбашкової плівки всередині. А їхня відмінність зумовлена лише розмірами та прийнятими стандартами та за габаритами бандерольних посилок. Усього розмірний ряд бандерольних конвертів в нашому інтернет-магазині налічує 11 моделей:

  1. Конверт бандерольний 75 мм х 165 мм, CD дешево Київ.
  2. Конверт бандерольний 100 мм х 165 мм, А/11 у Дніпрі купити
  3. Конверт бандерольний 120 мм х 215 мм, В/12 продаж потім і в роздріб у Києві.
  4. Конверт бандерольний 150 мм х 215 мм, С/13 ціна в Києві.
  5. Бандерольний конверт 180 мм х 265 мм, D/14 оптом дешево купити Київ.
  6. Конверт бандерольний 220 мм х 265 мм, E/15 дешево в асортименті Київ.
  7. Бандерольний конверт 220 мм х 340 мм, F/16 купити в Києві дешево
  8. Конверт бандерольний 230 мм х 340 мм, G/17 низькі ціни в роздріб та гуртом у Києві.
  9. Бандерольний конверт 270 мм х 360 мм, H/18 недорого в асортименті Київ.
  10. Конверт бандерольний 300 мм х 445 мм, I/19 дешево продаж Київ.
  11. Бандерольний конверт 350 мм х 470 мм, K/20 низькі ціни від виробника в Києві.

Це стандартний модельний ряд бандерольних конвертів, який дозволить вам вибрати найбільш підходящий поштовий конверт для вашої посилки. Підібрати зручний бандерольний конверт можна практично для всього – навіть для предметів чи товарів із гострими краями.


З чого виробляють бандерольні конверти у Києві?

Основою виробництва будь-яких бандерольних конвертів є повітряно-бульбашкова плівка та крафт-папір. І той, і інший матеріал мають бути гарної якості, щоб у результаті вийшов гарний бандерольний конверт. Що означає хорошої якості? Ну, давайте по черзі про кожну зі складових.

Для початку крафт-папір. На сьогоднішній день виробництво бандерольних конвертів здійснюється з різних видів крафт-паперу. Вона може бути різна за щільністю та відтінком, а також за місцем виробництва. Так, для виробництва бандерольних конвертів у Києві використовуються не лише український крафт-папір, а й імпортні товари. Насамперед, крафт-папір з Російської Федерації та Білорусії. Ну, просто тому, що вона там коштує дешевше, ніж в інших сусідніх країнах. У будь-якому випадку використовується первинний целюлозний матеріал вищого ґатунку. У виробництві крафт-паперу, який згодом використовується для створення бандерольних конвертів, застосовується порівняно дешева та доступна сировина. Наприклад, відходи деревообробних підприємств у вигляді технологічної тріски, низькоякісна деревина, макулатура та волокнисті відходи целюлозного виробництва. Що і зумовлює можливість купити крафт-папір для виробництва бандерольних конвертів максимально дешево. Ширина та довжина роликів такого крафт-паперу, як і його відтінок, можуть бути дуже різними. У принципі, для виробництва бандерольних конвертів ці показники не такі важливі, як міцнісно-експлуатаційні характеристики паперу, що застосовується, крафт, його міцність на розрив у поздовжньому і поперченому перерізі, а також стійкість до впливу вологи. Також варто відзначити, що лицьовий шар крафт-папір для бандерольних конвертів має відрізнятися гарною естетичністю. Варто сказати і про хімічні характеристики крафт-паперу для бандерольних конвертів. Цей параметр безпосередньо регулює область та особливості застосування бандерольних конвертів, які з неї будуть виготовлені. Так, наприклад, теплоізоляційні, водовідштовхувальні, амортизаційні та навіть зносостійкі показники крафт-паперу від хімічного складу матеріалу, набору компонентів та їх властивостей. Отже, від правильного вибору конкретного крафт-паперу залежать можливості використання бандерольних конвертів та їх термін служби.

Тепер давайте трохи про пухирчасту плівку. Якщо ви раптом забули, навіщо потрібна повітряно-бульбашкова плівка в бандерольних конвертах, то ми нагадаємо: її основне завдання полягає в тому, щоб амортизувати всі зовнішні дії та навантаження на упаковані в бандерольний конверт предмет або кілька предметів. Тому від якості та надійності використовуваної повітряно-бульбашкової плівки успішна доставка посилки в бандерольному конверті залежить не менше, ніж від міцності та зносостійкості зовнішнього шару з крафт-паперу. І, як ви знаєте вже з наших попередніх статей, сьогодні у Києві можна купити два види пухирчастої плівки: двошарову та тришарову. Для виробництва бандерольних конвертів використовується тільки двошарова повітряно-бульбашкова плівка. Але з різним розміром самої бульбашки. Причому, що цікаво, якихось особливих вимог чи чинних ГОСТів щодо цього немає. Тому, якщо ви хочете купити бандерольні конверти, наприклад, з невеликим діаметром бульбашок, то уточнюйте цей момент самостійно у вашого постачальника. Це особливо важливо ще й тому, що діаметр бульбашок може бути дуже різним. Основною причиною, чому бандерольні конверти продаються тільки з двошаровою бульбашкою всередині, є ціна питання. Двошарова повітряно-бульбашкова плівка коштує в Києві дешевше, ніж тришарова. Але це цілком закономірно, оскільки вона і у виробництві дешевша. Крім того, цей «третій» гладкий шар повітряно-бульбашкової плівки в бандерольних конвертах просто зайвий, тому що його функцію виконує крафт-папір.

В іншому ж повітряно-пухирчаста плівка, яка використовується для створення внутрішнього шару в бандерольних конвертах, мало чим відрізняється від звичайної пакувальної повітряно-бульбашкової плівки, що продається в рулонах великого розміру і про яку ми розповідали трохи раніше. Це та сама прозора ВПП з поліетилену високого тиску з двома різними шарами: гладкий шар і пухирцевий шар. Гладкий шар в такий ВПП служить не захисним бар'єром для предметів, що упаковуються, як під час звичайної обмотки товарів бульбашкою, а шаром, на який наноситься клей у різних місцях, щоб прикріпити бульбашкову плівку до крафт-паперу. Хоча при цьому гладкий шар так само захищає від бруду, пилу і проникнення вологи. А пухирцевий шар потрібен для того, щоб створити бар'єр, що амортизує, який захистить упакований товар від різного роду зовнішніх впливів. Крім того, за рахунок того, що і пухирцевий шар, і плоский шар ВПП виготовляються з поліетилену, вони можуть контактувати з різними поверхнями вкладених у бандерольний конверт предметів, не залишаючи слідів, смаку, запаху, плям тощо.


Бандерольні конверти для пакування посилок та подарунків Київ

Основна сфера застосування бандерольних конвертів – це поштова упаковка різних посилок. Насамперед, тих, яким потрібна не тільки захист від бруду та пилу, а ще й безпека від можливих зовнішніх впливів механічного характеру. Саме тому бандерольні конверти часто використовують як основну, а не тільки поштову упаковку в процесі перевезення або зберігання крихких товарів, а також предметів і товарів з чутливими типами покриття. До таких товарів відносяться різні види готової продукції нехарчової групи товарів. Продукти харчування у бандерольних конвертах пересилати не можна. Для них є спеціальні термостійкі пакети. А в іншому ж, бандерольні конверти можуть бути корисні для поштового відправлення тих же товарів, які упаковуються в повітряно-пухирчасту плівку. Але за умови, що вони підходять за габаритами. Наприклад, широкоформатні телевізори та монітори комп'ютерів у бандерольні конверти просто не влізуть, але планшети невеликого розміру, які, загалом, відносяться приблизно до тієї ж категорії техніки, упаковуються і пересилаються в бандерольних конвертах на ура. Загалом же, на сьогоднішній день у Києві можна купити досить дешево бандерольні конверти для пересилання невеликих картин та фоторамок, сувенірної продукції, посуду, дитячих іграшок, записників та інших подібних товарів. Бандерольні конверти здатні забезпечити збереження та цілісність практично будь-якої готової продукції та практично в будь-яких умовах перевезення чи зберігання, з безумовною гарантією повністю вберегти товар від більшості зовнішніх впливів.

Другою важливою сферою використання бандерольних конвертів є подарункова упаковка. У цьому випадку один або кілька подарунків поміщаються в бандерольний конверт, запечатуються та надсилаються адресату поштою до іншого міста. Бандерольні конверти тут свого роду альтернатива подарунковим коробкам, тому що коштують дешевше і відправляти в них можна предмети будь-якої крихкості. Найнижча ціна у Києві сьогодні на бандерольні конверти для подарунків невеликого формату. При цьому щільність крафт-паперу, використаної для створення зовнішнього шару в бандерольних конвертах, також відрізняється. Наприклад, ви легко можете придбати бандерольні конверти для відправки подарунків з крафт-паперу щільністю від 65 до 120 гр/м2. Зрозуміло, при цьому ціна бандерольних конвертів прямо залежить від щільності крафт паперу. Але в цілому, завдяки універсальності та відмінним експлуатаційним характеристикам, бандерольні конверти в Києві широко використовуються як подарункова поштова упаковка для різних виробів, товарів і предметів. Наприклад, у вигляді посилок у них надсилають набори для дитячої творчості, розвиваючі та настільні ігри, дитячі електронні книги та планшети чи розмальовок. Стандартні бандерольні конверти підходять для відправки подарунків до будь-якого міста України та за допомогою абсолютно будь-якої поштової служби та служби доставки. Отже, у цьому випадку немає жодних проблем чи обмежень. Просто вибирайте найбільш підходящий.


Де у Києві найнижчі ціни на бандерольні конверти?

Компанія «Експрес Упаковка» продає у Києві оптом та в роздріб бандерольні конверти в асортименті. У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину представлені бандерольні конверти Air Pock стандартних розмірів для поштової та подарункової упаковки різних предметів, товарів і вантажів. Всі моделі бандерольних конвертів відмінної якості, без проривів чи подряпин. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» – це величезний вибір бандерольних конвертів в асортименті за найнижчими цінами у Києві. Асортимент бандерольних конвертів – це одинадцять видів бандерольних конвертів різного розміру та формату. Вони повністю відповідають ГОСТам і стандартам якості, а також максимально підходять за розміром під більшість малих та середніх товарів та предметів нехарчової групи. Продаж бандерольних конвертів у Києві здійснюється за цінами виробника, тому ми гарантуємо, що у нашому інтернет-магазині ви зможете купити будь-які білі, жовті та бурі бандерольні конверти максимально дешево як оптом, так і в роздріб. При цьому слід зазначити, що максимальний обсяг купівлі необмежений, і, зрозуміло, при купівлі оптом бандерольних конвертів ціна за одну одиницю товару буде значно знижена залежно від обсягу вашого замовлення та незалежно від розмірів конвертів. Повний список моделей та розмірів бандерольних конвертів за найнижчими цінами у Києві ви знайдете у відповідному розділі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Детальні оптові ціни вказані для кожного товару окремо, їх можна побачити на сторінці конкретного товару. Повний перелік можливих форматів бандерольних конвертів, а також мінімальний обсяг замовлення бандерольних конвертів у Києві за оптовою ціною, ви завжди можете уточнити у менеджерів нашої компанії за телефоном.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити поштові конверти з бульбашковою плівкою дешево, а також вигідно придбати бандерольні конверти Київ оптом та в роздріб за цінами виробника. Всі види бандерольних конвертів, які використовуються основними українськими поштовими операторами та службами доставки, завжди в наявності на нашому складі у місті Київ. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво бандерольних конвертів будь-яких видів та типів у будь-якому обсязі та за дуже вигідними цінами. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі бандерольних конвертів онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити бандерольні конверти з пухирчастою плівкою у Києві зі складу, низька ціна на крафт-конверти для посилок та бандеролей у Києві – все ці та інші переваги чекають на вас при замовленні бандерольних конвертів та іншої поштової упаковки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн