Де купити дешеві картонні коробки б/у у Києві?

У попередніх статтях нашого огляду пакувальних матеріалів ми з'ясували, що картонні коробки на сьогоднішній день є найпопулярнішим видом упаковки. Хоча загалом ринок упаковки у столиці нашої країни дуже великий та різноманітний. Далі ми розглянули різні види та типи картонних коробок, з'ясували, які саме з них користуються найбільшим попитом. Розібралися з причинами цього попиту та його особливостями тощо. Загалом познайомилися з багатьма видами картонних коробок, особливостями їх виробництва і дізналися, як формується ціна на картонні коробки у виробників, і скільки коштують ті чи інші картонні коробки оптом і в роздріб. У рамках цієї статті давайте продовжимо тему картонних коробок, проте поговоримо не про якийсь конкретний вид цієї упаковки, а в цілому про коробки, але тільки вживані. Картонні коробки на сьогоднішній день у Києві мають свого покупця і, треба сказати, купуються в досить серйозних кількостях. Так що, давайте спробуємо з'ясувати, які саме картонні коробки б/в користуються попитом, яка у них ціна на опт. А також розберемося, хто ж саме, навіщо і чому купує б/в картонні коробки , навіть незважаючи на величезну і дуже різноманітну пропозицію щодо нових картонних коробок від виробника в місті. Зрозуміло, розглядатимемо на прикладі товарів з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір тари та упаковки в Києві загалом та різноманітних коробок б/в зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Картонні коробки та ящики для пакування вантажів дешево б/у у Києві.

Як ви вже знаєте, видів і типів картонних коробок існує і навіть використовується в Києві величезна кількість. У принципі практично всі можливі. Однак лише невелика частина гофротари може застосовуватися за прямим призначенням вдруге або більше разів. Щоб картонні коробки після експлуатації могли бути використані в майбутньому ще раз, вони повинні мати певний набір характеристик. І цей набір настільки різноманітний, що стосується буквально всіх особливостей, за якими розрізняються картонні коробки. Простіше кажучи, видів картонних коробок не так вже й багато, особливо в порівнянні з кількістю видів і моделей нової гофротари від виробника, яку можна сьогодні купити в Києві. Крім того, ще однією важливою відмінністю картонних коробок б/в у Києві є форма покупки. Тут немає такої явної різниці між оптовими покупками б/в коробок (скажімо, від 100 штук і більше) і умовно роздрібними (від 1 до 20 штук). Якщо їх і купують на користь, то зовсім не таких обсягів, як нову гофротару. Ну, а тепер давайте приступимо безпосередньо до розбору цього виду упаковки і поговоримо про причини високого попиту на неї.

Картонні коробки б/у - це різні види і типи упаковки, які виготовлені з тришарового або п'ятишарового гофрокартону, тришарового мікрогофрокартону і дуже рідко з семишарового гофрованого картону. Одношарові коробки або багатошарові коробки з пресованого картону не користуються популярністю і практично ніколи не використовуються вдруге, хоча теоретично це можливо. Як правило, для такого виду упаковки затребуваний тільки з багатошарових гофрокартонів. Кінцева товщина стін і кількість шарів відрізняється і трохи більш ніж повністю залежить від початкової сфери застосування тари, так що за фактом може бути будь-якою. І, треба сказати, при виборі картонних коробок це абсолютно не важливо для споживачів у Києві. Тут куди важливіший поточний стан та міцнісно-експлуатаційні характеристики картонних коробок б/в . Якісні картонні коробки, гофролотки або гофроящики чудово підходять для транспортування предметів, які потребують додаткового захисту. Це стосується, наприклад, виробів скла, посуду, порцеляни та інших крихких речей, хоча, за великим рахунком, при перевезенні будь-який власник майна або виробник абсолютно будь-якої продукції, а не тільки тендітної та легкої, ніколи не відмовиться від додаткового захисту вантажу. Головне завдання картонних коробок полягає в забезпеченні високого рівня захисту предметів при різних ударних навантаженнях. Крім того, вони добре стримують проникнення вологи, оберігають вантажі від втрати форми в процесі транспортування (навіть за значних вібрацій), а також забезпечують простоту та легкість переміщення та складування товару. Словом, виконують абсолютно ту саму функцію, що й стандартні транспортні коробки. Тільки коштують набагато дешевше.

Різноманітність картонних коробок б/у в Києві не обмежується тільки типом сировини. Як і у випадку з новими коробками, картонні коробки б/в відрізняються за типом конструкції. Навіть незважаючи на відсутність як такої споживчої складової. Для споживчої упаковки картонні коробки б/у не використовуються. А для решти б/в коробки, які завжди дешевші за нові, дуже навіть затребувані. Гофрокороби б/в стандартної форми, в силу обставин та об'єктивних причин, є одним з найбільш популярних видів упаковки з картону. Вони використовуються практично у всіх галузях господарського життя і навіть у побуті. Ми вже розповідали раніше нашим читачам про гофроящики та гофрокороби, так що дуже докладно на їхніх особливостях зупинятися не будемо. Уживані картонні коробки такого типу відрізняються від нових «побратимів» лише нижчою ціною та загальним станом. "Майже як нові" - це все-таки не зовсім нові. У процесі виробництва гофроящиків, як правило, використовується багатошаровий картон з трьох, п'яти або семи шарів, що дає можливість отримати не тільки міцну та довговічну упаковку, але використовувати її вдруге при транспортуванні побутової техніки, промислових деталей, меблів, офісної техніки та багато-багато. іншого.

Попит на картонні коробки б/у має одну дуже характерну особливість, за рахунок якої упаковка такого типу на сьогоднішній день більш ніж актуальна. Це розміри та габарити. Щодня в Києві перевозиться безліч негабаритних вантажів, предметів нестандартної форми або складної конструкції - словом, всього того, під що картонні коробки підібрати буває дуже важко. Безумовно, картонні коробки у Києві на замовлення можна зробити будь-які. Наприклад, замовити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Однак картонні коробки на замовлення виробляються тільки після попереднього замовлення від 300-500 штук або більше. А якщо така кількість банально не потрібна? Тоді що? Ось у цьому випадку картонні коробки є, свого роду, паличкою-виручалочкою. Звідки взагалі вони беруться, якщо замовити потрібно одразу багато? Дістаються в «спадщину» від великих фірм-виробників, які працюють із заводами-виробниками картонних коробок. Виробництво картонних коробок у Києві на сьогоднішній день не обмежується лише виготовленням простих коробів квадратної або прямокутної форми. Упаковка має не лише захистити товар чи вантаж, але ще й зробити його конкурентоспроможним. Саме тому випускаються картонні коробки трикутної форми, з особливою формою висікання чи перфорації, або навіть багатокутної форми. Так що, картонні коробки б/у нестандартної форми або конструкції купити не так вже й складно. Особливо якщо заглянути у відповідний розділ інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

Тобто, за фактом виходить, що картонні коробки використовуються дуже різні, різної форми і конструкції. І всі ці можливості досягаються за рахунок того, що гофрований картон сам по собі є дуже гнучким і універсальним матеріалом, з якого можна виготовити будь-яку коробку, під будь-який тип завдання. І вона при цьому добре справлятися зі своїми прямими обов'язками, а згодом ще може бути використана як упаковка б/у для чогось іншого. Коробки з гофрованого картону дозволяють забезпечити упакованому вантажу не тільки безпеку, але і бездоганний зовнішній вигляд. Ну, а за сферою використання тут взагалі немає жодних обмежень. Картонні коробки б/в у Києві різної конфігурації нерідко використовується в харчовій промисловості. Упаковувати фрукти або овочі в неї дуже зручно і вигідно - підходяща конструкція коробки дозволяє забезпечувати продуктам потрібну вентиляцію, а низька ціна на картонні коробки б/в робить купівлю упаковки дуже вигідною. Крім того, коробки з гофрованого картону в Києві для харчових товарів часто мають зручні ручки для перенесення, оснащені різними стінками і перегородками всередині, що дозволяє упаковувати в них як розфасовані товари, так і продукцію насипом або поштучно. Відмінний приклад такого використання - картонні ящики для овочів і фруктів.


Уживані коробки для зберігання в Києві за низькою ціною

Крім перевезення вантажів і транспортування товарів, картонні коробки вживані в Києві часто купують для зберігання чого-небудь. Це може бути особисте або робоче майно, та ж готова продукція (частіше навіть майже готова і ще на складі), якісь домашні речі або щось ще. Гофротару такого типу часто називають складськими коробками або коробками для складу. Як і у випадку з транспортними картонними коробками б\у, гофроящики , що використовуються для зберігання, практично не мають обмежень за типом вмісту або умов зберігання. Для виготовлення використовуються різні матеріали, але найбільш вигідним і, що називається, вдалим за сукупністю характеристик є тришаровий гофрований картон різних марок. Тришаровий листовий гофрокартон марки Т-21, Т-22 і Т-25, наприклад, дозволять отримати картонні коробки, що відмінно підходять для пакування вантажів, несприйнятливих до статичних навантажень. Складські картонні коробки для виробів, що потребують максимального захисту від ударів і пошкоджень, а також мають велику вагу або нестандартні розміри, найчастіше виготовлені з п'ятишарового гофрованого картону марок П-30 і П-31. В цілому ж, з цих матеріалів виготовляють безліч видів гофротари, яка згодом активно використовується як картонні коробки б/в . Розміри виробів можуть бути визначені стандартами, але також можливе виробництво гофротари на індивідуальне замовлення споживачів. Тобто, той самий принцип поділу на стандартну і негабаритну гофротару, як і у випадку з картонними коробками б/в.

На відміну від транспортних картонних коробок, гофроящики для складу не використовуються для транспортування вантажів, а тому в деяких випадках споживачі ігнорують рекомендації щодо допустимої ваги до упаковки. Якщо дозволяють габарити коробки б/в, то в неї можуть навантажити на 10-20 кілограмів більше, ніж належить. Однак це і не надто страшно, оскільки складські коробки рідко переміщують, а тому і за цілісність днища коробки не турбуються. Найважливішим призначенням б/в картонних коробок на складі є захист товарів від бруду пилу. Звичайні пошкодження в процесі перевезення тут не настільки страшні, а тому б/в коробки підбираються з огляду на щільність шарів гофрокартону, а не на амортизаційні показники. Тим більше, що для цієї мети складську гофротару можна забезпечити додатковими вкладишами, амортизаторами або прокладками - на будь-якому складі їх завжди в надлишку. Крім захисту від бруду та пилу, складські картонні коробки повинні бути здатні забезпечити упаковані предмети захистом від механічних пошкоджень – різних подряпин, порізів, сколів тощо. Така коробка повинна бути в змозі перенести певний площинний і торцевий стиск, вібраційні дії і навіть падіння з невеликої висоти, так багато упакованих товарів зберігаються на полицях або виставлені один на один по кілька штук в ряд.

Що стосується переваг використання картонних коробок як ящиків для складу. То вони набагато дешевші і практичніші за подібну упаковку з інших матеріалів. На відміну від упаковки із пластику та дерева, будь-яка гофротара (хоч нова, хоч б/в) має невелику власну вагу. Ця перевага дозволяє не лише спростити процес переміщення вантажів по складу, а й значно заощадити витрачений на цей час. Другою незаперечною перевагою картонних коробок такого типу слід назвати простоту їх купівлі. Пропозицій маса, причому на будь-який смак та гаманець. Третя перевага – компактність. Картонні коробки зберігаються на складі в складеному вигляді і збираються-розбираються при необхідності. І, нарешті, будь-яка картонна коробка , незалежно від форми і розміру, багатофункціональна. Вона застосовується для зберігання харчових продуктів, побутової техніки, одягу, меблів тощо. Причому практично за будь-яких умов. Бажаєте використовувати картонні коробки для зберігання м'яса в морозильній камері – будь ласка, потрібно якийсь час залишити товари на вулиці – немає проблем! Ну, і таке інше. Але, варто відзначити, що і мінуси від використання картонних коробок як складської або транспортної упаковки теж є. Хоч їх і небагато. У цілому ж, незважаючи на те, що б/в коробки з гофрокартону далекі від досконалості, список їх переваг явно перевищує кількість недоліків. Високий попит на гофротару б/в, її низька вартість, можливість утилізації на вторинну переробку - все це сильно спрощує процес роботи складу і непогано економить гроші. Так що зовсім не дивно, що попит на картонні коробки в Києві залишається стабільно високим.


Купити коробки б/у у магазині коробок Київ

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити в наявності картонні коробки будь-якого розміру та типу дуже дешево – за найнижчими цінами у Києві. Причому як оптом, так і в роздріб. Розділ « Коробки б/в » інтернет-магазину пакувальних рішень «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір пакувальної тари, що була у використанні, та й загалом в Україні. В асортименті - сотні варіантів і моделей картонних коробок з різних видів гофрованого картону. У нас ви легко зможете вибрати недорогу упаковку для будь-яких цілей і за своїм коштом. В асортименті нашого інтернет-магазину представлено безліч картонних коробок різної конструкції, різного розміру з декількох видів гофрованого картону. Дані картонні ящики у відмінному стані практично не видно, що вони використовувалися раніше. Всі моделі картонних коробок чисті та цілі. Деякі коробки йдуть з печаткою або висічкою, рилевкою та перфорацією певного виду. У нас ви можете купити у Києві тришарові та п'ятишарові картонні коробки б/у наступних форм та конструкцій:

Ми пропонуємо найнижчі ціни на коробки б/у як оптом, так і в роздріб. Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофрованої упаковки та пропонує вам купити оптом та в роздріб картонні коробки власного виробництва. Так-так, саме так, власного виробництва. Всі коробки з нашого асортименту були раніше виготовлені на замовлення нашим клієнтам, а після деякого використання були викуплені нами назад. Тому коробочки в ідеальному стані: вони чисті, цілі, без проривів, подряпин чи брудних плям. При цьому в каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити багато різних за розміром картонних коробок.

Картонні коробки б/в маленького розміру є компактними картонними ящиками, ціна яких оптом і в роздріб не перевищує 4-5 гривень у Києві. Це зручна та дуже надійна упаковка для різних предметів без гострих країв. В основному вони виготовлені з гофрованого картону марок Т-22 та Т-24. Залежно від ваги вантажу ми рекомендуємо вам підбирати коробку: для більш легких предметів підійдуть гофроящики з гофрокартону Т-22, а для тих, що важче – картонні коробки з гофрокартону Т-24.

Середні коробки виготовляються також з гофрокартону тришарового марок Т-22 і Т-24. Різниця між ними та маленькими коробками б/в, про які ми розповідали вище, полягає виключно у габаритах. За своїм первісним призначенням вони також є товарною тарою для перевезення чи зберігання готової продукції. А тому і після деякого використання картонні коробки б/в середнього розміру в Києві відрізняються хорошими характеристиками міцності і експлуатаційними. Вони захистять ваші речі або майно від бруду, дощу, пилу та інших подібних дій. Продаж картонних коробок б/у здійснюється оптом і в роздріб. Ціни на коробки вживаного середнього розміру в Києві варіюються в діапазоні від 5 до 12 гривень за штуку в залежності від розміру коробки та її стану.

Картонні коробки б/в великого розміру , купити в Києві які ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», є міцними транспортними гофроящиками чотириклапанної конструкції. Раніше вони були використані для групового пакування та перевезення готової продукції. Причому, продукція була упакована ще й у споживчу упаковку, а тому картонні коробки великого розміру б/в чисті та цілі не тільки зовні, а й усередині. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити чотириклапанні великі картонні коробки для різних цілей і завдань. Ціна оптом на коробки великого розміру чотириклапанної конструкції починається від 14 гривень за штуку та залежить від підсумкового розміру коробки. Тобто, фактично ціна в Києві на великі гофроящики б/в може бути дуже різною, але в будь-якому випадку вона дешевша, ніж у будь-якому іншому магазині столиці.

П'ятишарові картонні коробки купити в Києві варто, якщо ви хочете отримати дуже міцну упаковку, яка здатна витримати буквально все. Це надміцні коробки із п'ятишарового гофрованого картону бурого та рідше білого кольору. Деякі з б/в коробок цієї групи можуть продаватися з якимось малюнком, логотипом та іншою друкованою інформацією. У будь-якому випадку, на фото у картці товару ви це одразу зможете побачити. Призначені б/в коробки з п'ятишарового гофрокартону для перевезення або зберігання вантажів у різних складних умовах. Такі гофроящики уживані в Києві здатні витримати дощ, сніг, їх запросто можна залишити ненадовго на вулиці в негоду – і вони не тільки збережуть упакований вміст, але й самі залишаться в нормальному стані.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки б/у оптом та в роздріб недорого. Більше 100 різних видів коробок з гофрованого картону завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити картонні коробки у відмінному стані з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля картонних коробок б/у у Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки б/у зі складу. Низька ціна на коробки з гофрокартону в Києві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок у Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн