Гофрований картон купити Київ: ролики гофрокартону будь-якої намотування дешево

Двошаровий гофрований картон є одним з найбільш популярних пакувальних матеріалів для надійного перевезення чи транспортування будь-яких предметів. У Києві на нього досить високий попит, як і в багатьох інших містах України. Практично усі українські транспортні компанії ним користуються. Та й не лише транспортні. Різні торгові компанії їм користуються у процесі перевезення готової продукції не менше, ніж спеціалізовані перевізники. Що ж до Києва, то тут настільки висока концентрація щоденних транспортних операцій різного роду, що двошаровий гофрокартон у місті купують у великій кількості. Крім того, двошаровий гофрований картон у рулонах має також високу затребуваність у складській упаковці. Отже, далі давайте розглянемо особливості попиту на двошаровий гофрований картон у Києві. Розберемося, де і чому можна купити у Києві гофрокартон у рулонах. Які бувають у двошарового гофрокартону різновиду. Словом, постараємося максимально розібратися в причинах настільки високої популярності пакувального матеріалу в Києві. Розглядатимемо ж, як завжди, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший асортимент різноманітної упаковки в Києві та Україні в цілому. А також найнижчі ціни на двошаровий гофрокартон у рулонах у столиці нашої країни. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Двошаровий гофрокартон у Києві: чому його купують так часто?

Для початку давайте розглянемо цей вид упаковки більш уважно і розберемося, в чому його така перевага, що буквально жодна вантажна перевезення в Києві не обходиться без двошарового гофрованого картону. Гофрований картон у рулонах в Києві на сьогоднішній день є одним з найбільш поширених транспортних обгорткових матеріалів, що активно застосовуються. Причому саме обгорткових, прокладних чи пакувальних. Його використовують у тому вигляді, в якому він випускається. З двошарового гофрокартону не можна виготовити картонні коробки, пакети, мішки або щось подібне. Двошаровий гофрований картон у Києві активно використовується у промисловості, вантажоперевезеннях, оптово-роздрібній торгівлі, у сфері послуг, а також у побутовій сфері. Це дешевий пакувальний матеріал, що відрізняється не тільки малою вагою та прекрасними експлуатаційними показниками, але й має високі фізичні параметри на кшталт щільності на розрив, опору площинному та торцевому стиску тощо. Однак варто відразу відзначити, що роль двошарового гофрокартону в транспортних операціях або при зберіганні товарів або особистого майна така, що його можна замінити на інші пакувальні матеріали. А їх у Києві купити також зовсім нескладно. Тому низька ціна на двошаровий гофрокартон в рулонах є важливим, навіть життєво важливим фактором для високого попиту на цей тип упаковки.

Купити дешево двошаровий гофрований картон можна завдяки кільком факторам. Давайте про це трохи докладніше. Відмінною особливістю виробництва 2-х шарового гофрокартону в Києві матеріалу є можливість використовувати як сировину виключно макулатуру. Це вторинна сировина, відходи паперу, картону та різних товарів целюлозно-паперової промисловості. Для виробництва двошарового гофрокартону зовсім необов'язково використання первинної сировини – деревної довговолокнистої целюлози, яка в принципі коштує недешево. Отже, все це в комплексі дає можливість запропонувати в Києві досить низьку ціну на двошаровий гофрований картон, а значить і підвищити його популярність і рівень попиту. До речі, у більш розвинених країнах, з високим рівнем забруднення навколишнього середовища, будь-яка тара та упаковка з макулатури користується дуже високим попитом. У тому числі і двошаровий гофрований картон, що випускається у рулонах.

Двошаровий гофрокартон (гофрований картон) – це пакувальний матеріал, що складається з одного плоского шару (лайнер, зовнішній шар) та одного гофрованого шару (внутрішній шар, гофра, флютинг). Через наявність лише одного плоского шару двошаровий гофрокартон набагато м'якший у порівнянні з гофрокартонами з великою кількістю шарів. Саме тому з нього не роблять гофротару. Однак і основні завдання у 2-х шарового гофрокартону зовсім інші. Крім транспортування та зберігання товарів, його активно використовують у Києві для виробництва внутрішніх та зовнішніх елементів, яким не потрібна каркасність, у картонні коробки та гофроящики, а також для виробництва м'якої упаковки для деяких товарів та рекламних POS-матеріалів. Велику популярність двошаровий гофрований картон отримав завдяки низці переваг перед іншими обгортковими матеріалами. Виробництво гофрокартону є екологічно безпечним, а відбраковані матеріали легко утилізуються. Двошаровий гофрований картон має такі властивості, як легкість, пластичність, висока зносостійкість, які роблять його незамінним для пакування та транспортування навіть дуже крихких товарів. Виробництво гофрокартону 2-х шарового в Києві в більшості випадків автоматизовано, що значно знижує його вартість, прискорює його виробництво і збільшує кількість даного виду упаковки на ринку, а значить купити 2-х шаровий гофрований картон можна дуже дешево і зовсім не важко. Кількість пропозицій про продаж гофрокартону в рулонах у Києві дуже велика. А низькі ціни на гофрокартон у рулонах у Києві пояснюються доступністю сировини (оскільки деревообробні підприємства надають макулатуру та паперові відходи), а також простими технологіями виробництва. Тобто, резюмуючи все сказане вище, можна відзначити той факт, що двошаровий гофрокартон в Києві продається дуже дешево і у великих кількостях. Із пропозицією проблем немає. Але як справи в плані попиту на двошаровий гофрований картон у Києві? Давайте і спробуємо це з'ясувати.


Для чого використовується двошаровий гофрокартон у Києві?

Попит на 2-х шаровий гофрований картон у рулонах безпосередньо залежить від сфери його використання – якщо у певному сегменті він затребуваний, отже, і купуватимуть його і навіть у великих кількостях. Двошаровий гофрокартон, як і більшість іншого обгорткового пакування, є універсальним і часто використовується пакувальним матеріалом. У Києві 2-х шаровий гофрокартон застосовують на великих промислових підприємствах, у торгових організаціях, на заводах та фабриках, а також у нижчих обсягах у сфері послуг, домашньому господарстві, ремонті тощо. Використання двошарового гофрокартону, таким чином, орієнтується відразу на безліч областей нашої життєдіяльності – він і на роботі корисний, і вдома, і якщо потрібно щось збудувати та відремонтувати. Звідси й такий високий попит.

Особливо популярним двошаровий гофрований картон є при перевезенні або зберіганні великогабаритних або негабаритних товарів і вантажів. Багато промислових підприємств, що випускають сьогодні продукцію, стикаються з необхідністю пакування великогабаритного або негабаритного товару. У ході цієї операції створюється можливість безпечного транспортування продукції, забезпечується захист товарів від механічних пошкоджень та несприятливих погодних впливів. Причому, варто зазначити, що перелік товарів, що випускаються сьогодні, мають великі габарити, в Києві вельми значний, і в цьому криється одна з головних причин затребуваності двошарового гофрокартону в Києві. Знайти іншу надійну та ефективну упаковку для таких товарів за низькою ціною практично неможливо. Альтернативи просто немає - те, що пропонується, або коштує дуже дорого, або за своїми характеристиками міцності і експлуатації не відповідає. За прикладами подібного роду товарів, для яких двошаровий гофрокартон у Києві є найбільш вигідною упаковкою, далеко ходити не треба. На сьогоднішній день у Києві в 2-х шаровий гофрований картон упаковуються побутові та промислові холодильники та морозильні камери, пральні та посудомийні машини, газові та електричні плити, телевізори з великою діагоналлю екрану, деякі будівельні матеріали, пластикові вікна та балкони, пластикові панелі , надувні човни та весла до них, деякі музичні інструменти (наприклад, піаніно), ванни, душові кабіни, унітази та багато інших виробів побутового та промислового призначення.

Проте, правду кажучи, ситуація з упаковкою для великогабаритних та негабаритних товарів і вантажів у Києві сьогодні така, що за великого бажання знайти альтернативу двошаровому гофрокартону можна. Однак тут знову постає питання ціни, а за цим показником двошаровий гофрокартон є найвигіднішим принаймні на поточний момент. Тож нічого дивного, що двошаровий гофрований картон у рулонах набув настільки великого поширення у Києві та загалом по Україні. Він добре захищає вироби від механічних та інших пошкоджень при їх зберіганні та перевезенні. Маючи низьку вартість, 2-х шаровий гофрований картон дозволяє заощаджувати кошти при використанні як промислове пакування. Заслуговує на увагу і простота пакування великогабаритних та негабаритних товарів у двошаровий гофрований картон. Для цього не потрібна якась особлива навичка або наявність спеціального обладнання, призначеного для виконання цієї операції, як у багатьох пакувальних плівках. Загалом, у Києві з часом популярність саме двошарового гофрокартону для пакування негабаритних і великогабаритних товарів зовсім не знижується. А чи росте? Питання дуже складне, оскільки безпосередньо залежить від зростання обсягів виробництва самої продукції, а воно, якщо брати ситуацію щодо Києва в цілому, не найвище. Однак не можна не відзначити той факт, що двошаровий гофрований картон у Києві давно набув великої популярності завдяки поєднанню переваг, якими він володіє. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, він легкий і водночас доступний у ціновому відношенні. Для його виготовлення використовуються екологічні матеріали, завдяки чому двошаровий гофрований картон відмінно підходить для перевезення та зберігання продуктів харчування та харчових товарів. Загалом двошаровий гофрокартон оптимально поєднує чудові показники міцності, маси та вартості, чим і пояснюється його поширеність.


Де можна купити дешево двошаровий гофрокартон у Києві?

Як і на більшість інших пакувальних матеріалів, найнижча ціна на двошаровий гофрокартон у Києві у виробників. Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки, тому пропонує купити недорого двошаровий рулонний гофрований картон від 1 м2 за найнижчими цінами в Києві. У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину представлені різні види двошарового гофрованого картону, що відрізняються довгою та шириною намотування. Всі моделі двошарового картону, які ми продаємо дешево, мають бурий колір і промарковані буквою «Д», згідно з ГОСТом. Це натуральний колір деревної целюлози. Даний вид гофрованого картону часто також називають « двошарка », також можна зустріти цифрові позначення за кількістю шарів: 2-х шарка, 2-шарка, 2-шаровий, 2-х шаровий і т.п. А є він картон, що складається з двох шарів. Зовнішній шар, або лайнер, - це плоский шар, виготовлений з крафт-паперу гарної якості, щільністю не нижче 80 г/м2. Внутрішній шар (гофра, або флютинг) – це хвилястий шар паперу, який забезпечує гофрокартону чудові властивості, що демпфують, а також міцність і жорсткість.

Всі моделі двошарового гофрокартону, купити дешево у Києві які ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», виробляються виключно підприємствами нашої компанії. Ми продаємо гофротару від виробника в цілому, та двошаровий гофрований картон у Києві зокрема. Він виготовляється на тому ж обладнанні, що й сировина для висікання картонних коробок, які є основним видом продукції компанії Експрес Упаковка. Готовим виріб вважається тоді, коли проходить процедуру гофрування шару паперу та комбінування його з 1-м плоским шаром. Етап сушіння проходить у скороченій формі, щоб виріб мав м'якшу і гнучкішу фактуру, що дозволяє скручувати його в рулон. Ширина рулону гофрованого картону в рулонах часто є визначальним фактором при виборі даного виду пакувального матеріалу. Адже підбираючи рулонний гофрований двошаровий гофрокартон, клієнти відштовхуються від розмірів запланованих до упаковки або обмотування товарів та предметів. Тому в багатьох ситуаціях вимагає, наприклад, вузький гофрокартон у рулоні, а в інших – гофрокартон двошаровий у рулоні широкий. Враховуючи дані особливості попиту на двошаровий гофрокартон рулонний, компанія «Експрес Упаковка» готова запропонувати вам купити за низькими цінами в Києві картон гофрований в рулонах наступного формату:

Весь двошаровий гофрований картон представлений в каталозі нашого інтернет-магазину, є універсальним пакувальним матеріалом, причому незалежно від формату. Він може застосовуватися для пакування та обмотки різних видів готової продукції, предметів особистого майна під час переїзду, а також під час будівельних, ремонтних, реставраційних тощо робіт. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено безліч видів гофрованого картону в рулонах різної довжини та ширини намотування. Гофрований картон у рулонах – це справді один із найбільш універсальних видів упаковки. Його можна застосовувати практично з будь-якими товарами та предметами, тому використання гофрокартону в рулонах як пакувальний, обгортковий і прокладний матеріал поширене в різних галузях нашого життя. Так, гофрований картон у рулонах двошаровий, який ви можете купити дешево оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», використовується в промисловості та виробництві для пакування готової продукції, у сфері послуг – для пакування та обмотки вантажів, в оптово-роздрібній торгівлі – для упаковки та обмотки товарів усіх типів – як харчової, і непродовольчої групи товарів. Загалом, варіантів використання гофрованого двошарового картону безліч. Він дуже затребуваний під час проведення будівельних, ремонтних, реставраційних та монтажних робіт. Не має особливого значення, що планується ремонтувати чи будувати – гофрований картон у рулонах буде корисним у будь-якому випадку. 2-х шаровий гофрокартон часто використовується для прокладання та захисту підлоги, дверей, меблів, вікон під час ремонтних робіт. Є основним матеріалом прокладки при фарбуванні чого-небудь. І в цьому немає нічого дивного, адже за невисокої ціни гофрокартон у рулонах є дуже практичним та зручним матеріалом. Він легко розмотується і змотується, легкий та зручний під час занесення на поверх, без особливих зусиль відмотується на потрібний розмір. У деяких сферах життєдіяльності людини це дуже важливо. Наприклад, монтажники дуже цінують гофрокартон у рулонах за його легкість та простоту у розмотуванні. Картон гофрований двошаровий в рулонах незамінний при транспортуванні та вантажоперевезеннях практично будь-яких товарів та вантажів. В даному випадку він може використовуватися як основна упаковка, і як обгортковий матеріал, і як прокладка між товаром і стіною кузова автомобіля або між рядами і різними палетами продукції. Також у нашій країні поширене використання двошарового рулонного гофрокартону як протектор між деякими видами сировинного матеріалу, наприклад, ДСП, скло або фанера. Демпфуючі властивості гофрованого картону в рулонах роблять його основною альтернативою повітряно-пухирчастій плівці при упаковці крихких і б'ються товарів, предметів з чутливими видами покриття. Так, картон гофрований в рулонах , який ви можете купити за низькими цінами у Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», справляється з будь-якими можливими при перевезенні та зберіганні механічними пошкодженнями. Бажаєте зробити прокладку між рядами товару на одній палеті? Чи потрібний матеріал для захисту вантажу від тертя об стінки кузова транспортного засобу? - Так чи інакше, двошаровий гофрований картон стане для вас ідеальним помічником.

Представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» моделі двошарового гофрокартону виділяються на тлі інших пакувальних, обгорткових та прокладальних матеріалів декількома незаперечними перевагами: Мабуть, головний плюс 2-х шарового гофрокартону в рулонах на тлі конкурентів – двошаровий гофрований картон. набагато дешевше, ніж будь-який інший вид гофрокартону, а тим більше дешевше повітряно-бульбашкової плівки. Як прокладний матеріал він рівносильний за своїми експлуатаційними характеристиками тришаровому гофрокартону. Як обгортковий матеріал здатний легко замінити повітряно-пухирчасту плівку. А для міцної та якісної упаковки двошаровий гофрокартон застосовується набагато частіше, ніж пакувальний папір, адже він міцніший і міцніший. 2-х шаровий гофрокартон в рулонах від компанії «Експрес Упаковка» легко відмотується на необхідний розмір вручну і без використання будь-яких додаткових пристроїв. Це дуже зручно і дозволяє чітко контролювати кількість використаного для пакування або обмотки картону. Двошаровий гофрований картон в рулонах від компанії «Експрес Упаковка» є дуже зручним та простим у використанні пакувальним та обгортковим матеріалом. Користуватися рулонним гофрокартоном для упаковки та обмотки може будь-яка людина без особливої підготовки. Рулонний гофрокартон не вимагає додаткового використання будь-яких спеціальних пристроїв на зразок палетообмотувача і т.п. Упаковка рулонним гофрокартоном здійснюється вручну без особливих зусиль. Двошаровий картон будь-якої моделі, представленої в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», володіє прекрасними властивостями, що демпфують, він поглинає удари і поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упакований вантаж від механічних пошкоджень. Таке поєднання характеристик міцності та експлуатації дозволяє застосовувати даний матеріал для пакування та обмотки посуду, крихких виробів, товарів з чутливим покриттям тощо. 2-х шаровий гофрований картон у рулонах, який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», має зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад, меблів або сантехніки. Також картон у рулонах ідеально підходить для упаковки предметів, які мають неправильну форму і при цьому потребують надійного захисту під час транспортування. Рулонний картон можна використовувати як додаткове пакування – для перестрахування та більш надійного захисту вантажу. Плівкові матеріали, наприклад, не мають такої жорсткості і в цьому сенсі значно поступаються гофрованого двошарового гофрокартону. Гофрований двошаровий картон , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», продається в погонних метрах, а поставляється клієнту в рулонах певної довжини та ширини намотування. Така форма реалізації та зберігання є дуже зручною. Рулонний гофрований картон завдовжки, скажімо, 300 метрів, згорнутий у рулон, займає набагато менше місця на складі, ніж листовий картон чи картонні коробки. При цьому він є зручним для використання – у разі потреби ви просто відмотує частину гофрокартону необхідного розміру, не перемотуючи повністю всю бабину. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і цехах невеликої площі.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити двошаровий гофрокартон в рулонах дешево, а також іншу упаковку та гофротару недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Києві. Величезний вибір, покупка гофротари та упаковки будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити двошаровий гофрований картон зі складу, низька ціна на гофрокартон у рулонах – всі ці та інші переваги чекають Вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн