Які самозбірні коробки можна купити у Києві?

Самозбірні картонні коробки в Києві сьогодні є практично на кожній полиці супермаркету, магазину або торгової точки меншим масштабом. Більше того, традиційно в них зберігається продукція на складі, очікуючи на свою чергу потрапити на полицю. Дивовижний ефект самозбірних коробок полягає в тому, що на сьогоднішній день самозбірні картонні коробки знаходять своє застосування і як транспортна тара, і як споживча упаковка, і як упаковка для подарунків, і навіть як тара промислового використання. Якщо вже й називати якусь упаковку універсальною, то саме самозбірні коробки та, можливо, ще пакувальний папір. Але пакувальний папір не може використовуватися у вигляді тари, так що як універсальна тара застосовуються в основному саме самозбірні коробки. Чому саме самозбірні коробки? Що в них такого особливого? Що змушує споживачів і виробників у Києві купувати саме самозбірні картонні коробки в різних цілях? Насправді багато чого. У цього, порівняно нового виду гофротари стільки переваг, що самозбірні картонні коробки в Києві знаходять своє застосування практично скрізь, у різних галузях промисловості, сфери послуг і навіть у побуті. Так що, ми спробуємо розібратися в причинах популярності самозбірних коробок для упаковки, а заразом розберемося з чого вони тут виготовляються, які бувають і для чого використовуються. І, як завжди, зробимо це на прикладі самозбірних картонних коробок з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки ми виробляємо найрізноманітніший асортимент картонних коробок в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробки самозбірні: які можна купити у Києві?

Самозбірні картонні коробки власними силами є таким видом гофротари, який допускається безліч варіативностей. Тому їх видів та типів існує безліч. Тільки видів конструкції самозбірних коробок може бути кілька десятків. А враховуючи, що при цьому самозбірна коробка однієї і тієї ж конструкції може бути виготовлена з різних матеріалів, з різним типом замкових з'єднань, різного кольору і так далі, загальна кількість варіантів за фактом однієї і тієї ж упаковки може бути величезною. Візьмемо для прикладу асортимент самозбірних коробок у Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У нас на складі завжди понад 200 різних самозбірних картонних коробок! І це лише у наявності! А якщо врахувати, що більшість номенклатури самозбірних коробок нашого підприємства виготовляється тільки після передоплати замовлення, то з цими коробками загальна кількість різних самозбірних коробок лише у нас доходить майже до п'ятисот найменувань! Загалом, можете собі уявити наскільки різноманітний вид упаковки - самозбірні картонні коробки в Києві.

Тому далі давайте по черзі розглянемо основні особливості самозбірних картонних коробок, щоб зрозуміти які саме самозбірні коробки можна купити у Києві та де. Отже, самозбірні картонні коробки мають низку важливих особливостей, завдяки яким, власне, і завоювали таку популярність у київського споживача. Самозбірні картонні коробки дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції самозбірних коробок складені таким чином, що основні несучі елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. Всі самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», мають дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Абсолютно кожен виріб виготовляється відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Всі картонні коробки є екологічно безпечним продуктом і не завдають ніякої шкоди організму. Будь-яка модель самозбірних картонних коробок, представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовлена з екологічно чистого матеріалу, її утилізація може проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів. Простими словами - утилізуйте так, як вам заманеться. Це дуже зручно та здорово економить кошти, що витрачаються на покупку упаковки для товарів. І, мабуть, головною перевагою самозбірних картонних коробок є їхня низька ціна оптом та в роздріб. Більшість моделей коробок виготовляється із тришарового мікрогофрокартону у великих обсягах. Тому ціна на самозбірні коробки, як правило, нижча на 15-20% порівняно з будь-яким іншим видом споживчої тари або упаковки з іншої сировини. Погодьтеся, доступна ціна на коробки – це завжди дуже важливо, адже економія на упаковці автоматично знижує собівартість продукції, а значить, робить її більш конкурентоспроможною.

До матеріалу виготовлення самозбірних коробок ми повернемося трохи пізніше. А тепер давайте поговоримо про конструкційні особливості такої упаковки. Картонні коробки використовуються дуже по-різному, і саме ці відмінності у сфері використання знайшли своє відображення у видах та формах конструкцій картонних коробок. Ну, а оскільки самозбірні коробки найбільш затребувані у Києві як споживча тара (власне, та, на яку завжди звернена увага споживача та покупця), то й «постраждали» вони від цього найбільше. Самозбірні коробки з одношарового картону або багатошарових гофрокартонів знайшли своє застосування в різних сферах промисловості та торгівлі. Стати лідером серед усіх видів споживчого пакування самозбірним коробкам допомогло наявність цілого ряду незаперечних переваг перед конкурентами. Пластикові та залізні ящики відійшли на другий план завдяки тому, що мікрогофрокартон (основний матеріал для виробництва самозбірних коробок у Києві) набагато легший. Мішки і пакети не можуть укладатися так само легко і компактно, як коробки з гофрокартону, які можуть бути випущені під будь-який вид товарів чітко «в розмір» в найкоротші терміни. За ціною самозбірна картонна тара також успішно конкурує з усіма перерахованими вище різновидами упаковки.

Ще однією перевагою самозбірної картонної тари є можливість створення нестандартних форм та конструкцій такої упаковки. Наприклад, конструкції коробок часто розробляються під конкретний товар, з певними розмірами та формами, не завжди при цьому стандартними. Сьогодні в Києві можна купити оптом самозбірні картонні коробки у вигляді шестигранника, восьмигранника, трикутного та трапецієподібного тубуса і так далі. Ще одним із відносно нових напрямків стали комбінації мікрогофрокартону з іншими матеріалами. І в результаті такої колаборації з'явилися самозбірні коробки із пластиковими ручками та кришками. Купити такі коробки сьогодні у Києві вже зовсім неважко. Також з'явилися, наприклад, самозбірні картонні коробки з віконцями із прозорої поліпропіленової плівки. Такі самозбірні коробки активно застосовуються як споживча упаковка для ляльок та інших дитячих іграшок. І це лише деякі приклади з величезної кількості представлених на ринку Києва самозбірних картонних коробок.


Самозбірні коробки з мікрогофрокартону готові дешево у Києві.

Тобто, як ви вже зрозуміли, основна функція самозбірних коробок у Києві на сьогоднішній день – це споживча упаковка . Поява нових товарів на ринку диктує необхідність удосконалювати існуючі види картонних коробок і вигадувати нові. І тільки самозбірні коробки як вид упаковки дає таку можливість через величезні можливості в конструкції форм і розмірів. Саме тому самозбірні картонні коробки і використовують як для харчових продуктів, так і для товарів нехарчової групи. Всі звичні для нас речі або перевозяться, або зберігаються, або продаються в самозбірних коробках - техніка, взуття, посуд, косметика, побутова хімія та багато іншого. Не обходяться без упаковки в самозбірні коробки та продукти харчування. Доставка піци, купівля подарункових спиртних напоїв, цукерок та тортів перетворюються на радісну подію саме завдяки зручній та барвистій упаковці. Та й просто подарунки у коробці з бантиком уже давно сприймаються як належне. За методом складання самозбірні коробки відносяться до категорії складних коробок із язичковими з'єднаннями. Вони не вимагають для пакування скотчу, клею чи інших додаткових матеріалів. При цьому постачання самозбірних коробок здійснюється у розібраному вигляді, що дозволяє у кілька разів зменшити транспортні витрати

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу тари та упаковки з усіх видів картону та гофрокартону. Купити самозбірні коробки у Києві ви можете саме у нас. В офіційному інтернет-магазині нашої компанії представлені самозбірні картонні коробки будь-яких розмірів у широкому асортименті конструкцій та форм. У режимі онлайн купити у Києві оптом чи в роздріб маленькі самозбірні коробки, середні самозбірні коробки та великі самозбірні коробки ви можете саме у нас. Тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити за найнижчими цінами самозбірні коробки у Києві в найбільш широкому асортименті серед усіх пропозицій на ринку. У нас справді величезний вибір самозбірних картонних коробок у Києві . У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете вибрати та купити недорого самозбірні картонні коробки для пакування будь-яких товарів та вантажів – від самсоборних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до коробок із мікрогофрокартону для пакування продуктів харчування та інших товарів харчової групи. Більше 300 різних моделей самозбірних коробок, купити які можна від 100 штук оптом або від 1 штуки в роздріб. Продаж картонних самозбірних коробок онлайн через інтернет та купити самозбірні коробки зі складу компанії в Києві. При цьому ми продаємо самозбірні коробки як за готівковий, так і за безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні.

В цілому, незалежно від того, яку форму купівлі самозбірних коробок ви виберете (купівля онлайн або покупка коробок зі складу в Києві), ви можете купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки в наявності від наступних видів:


Детально про види самозбірних коробок в Києві від компанії «Експрес Упаковка»

Компанія «Експрес Упаковка» виготовляє всі види самозбірних коробок, перераховані вище. Купити у Києві дешево такі самозбірні коробки у нас ви можете у будь-якій кількості, будь-якого кольору та розміру. Виробничі потужності нашої компанії дозволяють здійснювати виробництво картонних самозбірних коробок у Києві будь-якого виду під усі види продукції, з перерахованих вище. Специфікація цих видів картонних самозбірних коробок досить різна. Ви, зрозуміло, можете вибирати абсолютно будь-який вид самозбірної коробки, проте ми, все ж таки, залишимо для вас деякі рекомендації щодо вибору самозбірних картонних коробок.

Самозбірні картонні коробки з окремою кришкою та дном є коробками з тришарового мікрогофрокартону з окремою самозбірною кришкою та самозбірним дном. І дно, і кришка виготовляються з одного і того ж типу матеріалу. Такі самозбірні коробки відмінно підійдуть для упаковки будь-яких несипких товарів вагою не більше 15 кілограмів. Не підходять для пакування круп, цукру та іншої бакалії; бісеру, голок та інших швейних дрібниць. Самозбірні кондитерські коробки - це картонні коробки під солодощі та інші смаколики. Використовуються для пакування кондитерських товарів: печива, цукерок, тістечок, тортів. Самозбірні картонні коробки типу піддон - це картонні коробки з відкритим верхом. Найчастіше використовується для упаковки бутильованої продукції із пластику, металу та скла: безалкогольних напоїв, мінеральної газованої та негазованої води, їдальні, пива, згущеного молока, рибних та м'ясних консервів, лакофарбових матеріалів тощо. Самозбірні картонні коробки «шоу-бокс» - це картонні коробки, призначені для зберігання та демонстрації готової продукції всередині упаковки. Конструкція коробки влаштована таким чином, що в разі потреби частина ящика знімається, складається або зсувається, перетворюючи коробку на вітрину або етажерку.

Самозбірні картонні коробки «стакан» - це високі та вузькі картонні коробки без кришки, в бічній стінці яких може висікатися вікно невеликого розміру для демонстрації вмісту. Використовуються для пакування лікеро-горілчаної продукції, ляльок та інших дитячих іграшок. Висічене «вікно» в даному випадку дозволяється бачити етикетку з інформацією про товар, наклеєну на пляшку або частину іграшки. Обечайка або самозбірні картонні коробки половинної висоти – це коробки з гофрованого картону без кришки, що закривають упакований товар лише на половину від його висоти. Використовується для демонстрації товару на виставках та на вітрині у точках роздрібної та оптової торгівлі. Самозбірні картонні коробки «пачка» - це картонні коробки з кришкою, яка є невіддільною частиною коробки і має спеціальний замок, що дозволяє її міцно закривати. Один або кілька замків можуть розташовуватись по центру або по краях кришки коробки. Підходять для пакування всіх типів товару або вантажу, часто використовуються для пакування товарів насипом. Самозбірні картонні коробки «скриньки» являють собою цілісні коробки, що збираються з однієї деталі без використання скотчу або іншої липкої стрічки, з відкидною кришкою, що є продовженням однієї зі стінок коробки. Через особливості конструкції таку коробку часто застосовують як індивідуальне пакування для дрібних і сипких товарів, а також як поштову коробку для посилок. Самозбірні картонні коробки для піци є пакувальними коробками особливої форми з гофрованого картону або тришарового мікрогофрокартону, що використовуються для пакування гарячої або холодної піци, а також заготовок під піцу. Можуть мати спеціальні отвори, щоб упакована продукція могла дихати.

Самозбірні картонні календарні коробки - картонні коробки, що використовуються для пакування календарів, плакатів, газет, журналів та інших видів поліграфічних товарів. Застосовуються в друкарнях та книгарнях для перевезення та зберігання тиражу друкованої продукції. Самозбірні картонні коробки «зубна паста» є картонними коробками з двома бічними клапанами, які зверху накриваються третім клапаном зі спеціальним «язичком». Назву отримали через тип вантажу, що упаковується. Використовуються для перевезення та зберігання побутової хімії, кондитерських виробів, госптоварів. Самозбірні картонні коробки з вушками - це картонні коробки з бічними клапанами і язичком на кришці. Підходять для пакування будь-яких типів товару чи вантажу. Самозбірні картонні коробки «ластівчин хвіст» є картонними коробками з посиленим дном. У зібраному стані елементи конструкції таких самозбірних коробок кріпляться один до одного методом «хвиля ластівки». Використовуються для пакування важких предметів та товарів середньої ваги під час перевезення та зберігання. Трикутні самозбірні тубуси виготовляються тільки з тришарового мікрогофрокартону і є довгастою картонною коробкою для пакування плакатів, креслень, макетів, скручених у пакунок. Відмінною особливістю таких коробок є різна ширина по краях коробки. Прямокутний самозбірний тубус – це класичний вид картонних тубусів. Має рівні розміри по краях коробки і має довгасту форму. Застосовується також для пакування плакатів, креслень, макетів, скручених у пакунок, проте коштує дорожче, ніж трикутний тубус. Самозбірні картонні коробки з посиленими стінками оптом є картонні коробки з подвійними бічними стінками. Збираються також із однієї деталі без жодного скотчу чи клею. Ідеальний вибір для пакування важких предметів та групового пакування. Самозбірні картонні коробки "валіза" - це самозбірні коробки з ручками. Використовуються для пакування різних товарів та вантажів, головним чином, для побутової та офісної техніки, косметики та парфумерії. Виготовляються однаково як з мікрогофрокартону, так і зі звичайного тришарового гофрованого картону.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити самозбірні картонні коробки оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво самозбірних картонних коробок у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити самозбірні картонні коробки за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля самозбірних коробок з мікрогофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити самозбірні картонні коробки зі складу, низька ціна на самозбірні картонні коробки – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн