Поліетиленові пакети-слайдери для продуктів Київ

Поліетиленові пакети із замком-бігунком типу «слайдер», так само як і їхні «побратими» пакети-грипери, є одним з найпопулярніших видів полімерної упаковки в Києві. Ці пакувальні пакети використовують для фасованого продажу, зберігання та перевезення найрізноманітнішої готової продукції. Втім, як і зиплоки. Тільки ось, на відміну від пакетів із замком Zip Lock, пакети-слайдери застосовуються для пакування продуктів харчування. Це харчові поліетиленові пакети, які підходять для величезної кількості продуктів. Вони зручні та універсальні, а ціна на пакети-слайдери цілком доступна – все це позитивно впливає на попит споживачів на таку упаковку для продуктів харчування. Природно, через високий попит сьогодні в Києві можна купити пакети-слайдери різних розмірів і типів і за різними цінами. Тому в цій статті давайте разом розберемося, де в Києві можна купити максимально вигідно пакети-слайдери , як має виглядати якісно зроблений поліетиленовий пакет із замком такого типу, для чого можна використовувати пакети-слайдери. Словом, давайте спробуємо разом максимально вивчити особливості продажу цього виду упаковки. Для прикладу та порівняння ми за традицією будемо використовувати пакети-слайдери з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір різноманітної упаковки для зберігання та перевезення продуктів харчування і в Україні в цілому, і в Києві зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку



Що таке пакети-слайдери, і чим вони відрізняються від зиплоків?

Почнемо ж, як завжди, з основних положень і з'ясуємо, що являють собою пакети-слайдери, і чим саме вони відрізняються від пакетів із замком Zip Lock. Отже, пакети-слайдери , як і пакети-грипери, - це насамперед фасувальні пакети . З їхньою допомогою різні товари невеликого розміру можна привести в товарний вигляд. Більше того, пакети-слайдери дозволяють спростити облік, зберігання та перевезення таких товарів. Саме можливість точно розфасувати на певні обсяги різні дрібні та сипкі товари, які просто неможливо документально оформити поштучно, є основним рушієм попиту на пакети-слайдери. Однак охоплення товарних груп для даного виду упаковки зазвичай обмежене – пакети-слайдери використовуються для фасування продуктів харчування та інших товарів харчової групи. За рахунок своєї структури та особливостей (про них ми поговоримо трохи пізніше) пакети-слайдери можуть використовуватися з такими товарами та в таких умовах, у яких будь-які інші поліетиленові пакети будуть марними.

У більшості випадків (у Києві можна купити далеко не всі види слайдерів) фасувальні пакети слайдери є поліетиленовими пакетами з особливим видом замку, який називається слайдер. Ця спеціальна застібка працює за принципом блискавки, як у звичайному одязі, проте бігунок тут має трохи іншу форму і знаходиться як би зверху, що дає можливість при закриванні пакета створити повністю герметичну упаковку, зберігаючи таким чином усередині пакета-слайдера необхідний температурний режим і рівень вологості. Крім того, в більшості випадків сам пакет має прозорий колір – для того, щоб контролювати стан вмісту без потреби розкривати пакет, а отже, необхідна герметичність товару всередині зберігатиметься максимально довго. Словом, для зберігання та перевезення продуктів харчування важко придумати щось краще, ніж пакети-слайдери , тому що в них є все, що потрібно.

Якщо зовсім коротко, різниця між слайдерами та зиплоками полягає лише у формі замочка. А також у сфері застосування. Якщо пакети-грипери застосовуються в основному для товарів нехарчової групи, то пакети-слайдери купити у Києві хочуть саме для продуктів харчування та інших харчових товарів. Варіантів використання пакетів-слайдерів досить багато, однак, зрештою – це фасоване пакування харчових товарів або продуктів харчування в герметичні вакуумні пакети з можливістю використання в різних температурних умовах. Пакети-слайдери підходять для упаковки будь-яких харчових товарів, у будь-якій консистенції та з будь-якою температурою нагрівання чи охолодження. Тому їх часто застосовують на різних підприємствах та в торгових організаціях при зберіганні чогось у холодильних та морозильних камерах великого розміру. Це, як правило, групове заморожування абсолютно різних товарів і предметів. І тільки завдяки тому, що товари упаковані при цьому в герметичні пакети-слайдери , така заморозка взагалі можлива. Будь-який великий морозильник з гарною і великою камерою в такому випадку можна застосовувати для одночасного заморожування та зберігання, наприклад, фруктів, овочів та якихось супів. Пакети-слайдери дають можливість зберігати дуже різні сипкі та рідкі продукти харчування різного типу та консистенції буквально на одній полиці, не боячись можливого швидкого псування продуктів.

.

Серійне виробництво та виготовлення на замовлення пакетів слайдерів у Києві

Виробництво харчових пакетів-слайдерів здійснюється в Україні в достатніх обсягах, щоби практично повністю задовольнити попит на цей вид упаковки. Проте імпортних пакетів-слайдерів на ринку України в цілому та Києва зокрема також представлено достатньо. У принципі, крім ціни, різниці між ними особливої немає, якщо, звичайно, ми говоримо про якісний продукт, виготовлений у повній відповідності до технології. Основною сировиною, з якої виготовляються пакети-слайдери , є поліетилен. А точніше поліетиленові гранули. Крім того, виробництво пакетів із замком типу «слайдер» здійснюється з різних видів поліетилену – як і у випадку із зиплоками, для виготовлення слайдерів використовується ПВД, ПСД та ПНД. Якоїсь критичної різниці між підсумковим виробом тут немає, тому переважно продавці пакетів-слайдерів навіть не вказують у картках товару, з якого саме виду поліетилену виготовлені ті чи інші продуктові пакети-слайдери .

Технологія виробництва пакетів-слайдерів, що використовується, практично ідентична тій, що використовується у виробництві пакетів із замком Zip Lock – для їх створення застосовується технологія плоскощілинної екструзії. Прозору поліетиленову плівку необхідної щільності виготовляють із гранул на спеціальному екструдері. Надалі плівкове полотно на спеціальному обладнанні обрізається за потрібними габаритами за допомогою неймовірно гострих дискових ножів із тонкою ріжучою кромкою. Завдяки цьому виходить рівний та акуратний зріз, який після спайки взагалі не видно. Стандартною формою для пакетів-слайдерів є прямокутник, проте це не можливий варіант. Так, наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого в Києві пакети-слайдери для заморожування продуктів трикутної форми, а також у формі трапеції.

На другому етапі виробництва поліетиленових продуктових пакетів із замком-слайдером здійснюється виготовлення еластичних засувок та бігунків. Це найважливіший етап виробництва продуктових пакетів, оскільки саме від якості виготовлення замку залежить можливість герметичної упаковки товарів. Засувка повинна щільно закриватися і повинна витримувати багаторазове відкривання та закривання. Крім того, якість виготовлення замочка має передбачати можливість використання пакетика у різних температурних умовах. Замочок не повинен псуватися від попадання будь-якої вологи, бруду та пилу. Також важливо, щоб по всій довжині замку щільність поліетилену відповідала нормативам – це гарантує уникнення тріщин та розломів при відкриванні та закриванні.

Третій етап виробництва пакетів-слайдерів полягає у наданні потрібної форми замочку та пакету. Екструдер видавлює довгу смугу потрібного перерізу, після чого вона нарізається на шматочки потрібної довжини. Так виробляють як конектор "шип", так і основу "паз", в який вставляється "шип". У результаті повинен вийти замочок, який зможе впоратися з підвищеним навантаженням, що постійно відчувається, в процесі експлуатації. Контроль якості виробленого замочка здійснюється дуже простим способом: їх багаторазово відчувають «на відрив» при відкриванні, а також піддають безперервної деформації протягом невеликого відрізка часу. Власне тому для їх виробництва застосовують поліетилен високої густини, композиція якого повністю задовольняє вимогам (підвищена стійкість до механічних впливів та високі показники еластичності). І сам пакети, і замочок з бігунком повинні мати високу ударну в'язкість і здатність переносити численні цикли згинання-розгинання. Крім того, висока міцність на розрив та опір до площинного та торцевого стиску для них також важливі показники. Однак найголовніше – це стійкість до постійних деформацій. Оскільки всі види пакетів-слайдерів еластичні, клямка повинна у будь-якому випадку повертатися у вихідну форму, інакше нею буде неможливо користуватися.

На останньому етапі виробництва пакетів із замком типу «слайдер» відбувається з'єднання пакетика та замочка. Цей процес здійснюється термічним способом, як, власне, більшість технологічних операцій, пов'язаних з виготовленням виробів з полімерних матеріалів. Будь-який поліетилен, що використовується у виробництві пакетів-слайдерів, при нагріванні стає дуже гнучким і відмінно піддається деформації в потрібному ступені і потрібним чином. По суті, приєднання замочка в пакетах із замком типу «слайдер» до полотна пакета є звичайною склейкою, але тільки безшовною, оскільки завдяки технології матеріал фактично зливається в єдине ціле. В результаті досягається необхідна міцність і пакети-слайдери придатні для тривалої експлуатації в різних температурних умовах. Втім, склеювання складових частин пакетів із замком Zip Lock здійснюється приблизно так само. Різниця полягає лише в типі використовуваної клямки.


Поліетиленові пакети для зберігання охолоджених та заморожених продуктів харчування у Києві

Як ви вже зрозуміли, основна сфера застосування пакетів-слайдерів – це зберігання та перевезення різних продуктів харчування у різних температурних режимах. Крім того, якщо потрібна герметична упаковка харчових товарів, то тут слайдери також будуть незамінними. Тому ми навряд чи вас здивуємо, якщо скажемо, що основний споживач цього виду упаковки – це виробники різних продуктів харчування, а також компанії, які здійснюють їх доставку або продаж кінцевому споживачеві. Наприклад, різні транспортні компанії, супермаркети, дилери продуктів харчування. І якщо виробники харчових товарів частіше набувають фіксованих видів пакетів-слайдерів оптом – одразу під десятки тисяч одиниць готової продукції. То організації, які займаються доставкою продуктів харчування або їх роздрібною реалізацією, хочуть купити пакети-слайдери в Києві переважно невеликими партіями – найчастіше до 1000 штук. Крім того, завдяки саме цим споживачам пакетів-слайдерів формуються особливості асортименту та пропозиції, оскільки в більшості випадків такий покупець замовляє харчові пакети-слайдери часто дуже різні та невеликі партії.

Залежно від сировини, пакети-слайдери для фасування продуктів харчування можуть бути як ПНД, так і ПВД. Фасувальні пакети ПВД виготовлені з поліетилену високого тиску, вони міцніші, відмінно тягнуться і при цьому не рвуться. Постачаються лише у пачках. Єдиний недолік — вища ціна. Фасувальні пакети-слайдери з поліетилену низького тиску (ПНД) – це найпопулярніший вид харчових герметичних пакетів із замком типу «слайдер». Вони набагато дешевші, а відрізнити такі пакети можна за характерним шарудінням у руках. Пакети-слайдери із ПНД купити в Києві сьогодні можна як у рулонах по 500 чи 1000 штук, так і в євроблоках по 1000 штук. Відмінне співвідношення ціни та якості при гарній міцності та високій щільності. До речі, щільність пакетів-слайдерів вимірюється у мікронах (мкм). Для фасувальних пакетів ПНД вона починається від 6 мкм (дуже тонкі пакети) і досягає 40-50 мкм для дуже міцних пакетів. Оптимальною є товщина близько 15-20 мкм – такі пакети-слайдери витримують стандартні навантаження та чудово підходять для упаковки більшості продуктів харчування.

Важливим споживачем такого роду упаковки для продуктів харчування, як пакети-слайдери, є сегмент HoReCa. У роботі магазину, кафе чи ресторану для пакування товарів та фасування сипучих продуктів застосовуються різні фасувальні пакети для харчових продуктів. У деяких випадках застосовуються фасувальні пакети в рулонах або євроблоках (компактних і зручних пачках, що дозволяють витягувати пакети по одному), в інших - поліетиленові пакети з вирубною ручкою, а якщо розфасовані продукти потрібно зберігати в певних температурних умовах, то тут знадобляться прозорі пакети. слайдери . Для даного сегмента ринку вони є набагато дешевшою альтернативою, ніж харчові пластикові одноразові контейнери, єдиною явною перевагою перед слайдерами, які мають можливість зберігати певну форму продуктів. Ситуація приблизно така сама, як з тарою та упаковкою в цілому, тільки в даному випадку і пакети-слайдери (упаковка) та пластикові контейнери для їжі (тара) використовуються для герметичного пакування продуктів харчування.

Для більш конкретного прикладу давайте візьмемо найпопулярніші види продукції сегменту HoReCa – чай і каву. Як саме ці товари фасуються та доставляються до місць реалізації? По різному. Напевно, ви і самі звертали увагу, що в багатьох випадках блістери або пачки з кавою або чаєм мають різні види замків - і зиплоки, і слайдери , і деякі інші. Для фірмової упаковки застосовуються тематично оформлені і навіть фольговані полімерні пакети, а ось в інших випадках перевага надається дешевим видам герметичних пакетів для фасування продуктів харчування - прозорим пакетам різного розміру із замком типу «слайдер». Набагато більш дешеві, ніж блістерна упаковка, пакети-слайдери є універсальним варіантом упаковки і для чаю, і для кави, яка дозволяє істотно економити на зберіганні. У пакети із замком типу «слайдер» фасують різні види кави: зернова, мелена, лікувальна, розчинна. Причому, незалежно від сорту та ступеня обсмажування. Після обсмажування кави з нього кілька годин виходить вуглекислий газ, тому найкращою вважається вакуумна упаковка. Кава в пакеті-слайдері може зберігатися 2-3 роки, так само, як і в жерстяній банці, тільки при істотному зниженні ціни на упаковку, тому, власне кажучи, в жерстяних банках зазвичай продають дорогі сорти кави. Мелену каву упаковують у пакети-слайдери вже після випуску вуглекислого газу, чекають кілька годин, за цей час виходить вуглекислий газ і частково випаровується аромат. Таким чином, кава зберігає усі свої чудові властивості. У відкритому вигляді мелену каву можна зберігати тиждень. Для упаковки чаю в Києві пакети-слайдери застосовуються так само часто, як і пакувальний папір або тонкий різаний картон, або жерстяні банки. Кава в зернах найкраще зберігається у багатошаровому вакуумному пакеті із внутрішнім клапаном дегазації. Клапан дегазації дозволяє випускати випаровування кавових масел, адже після обсмажування та пакування кави олії все ще продовжують виділятися, так що, якщо не буде клапана, пачка просто розірветься. Завдяки клапану дегазації кисень не проникає усередину упаковки. Якщо в пачку проникатиме кисень, кава окислиться і в результаті втратить смак і аромат. В цілому ж, чай і кава сьогодні є одним з основних «споживачів» пакетів-слайдерів, так при ідеальному вакуумному пакуванні пакети-слайдери можна ще й купити дуже дешево у великому асортименті різних видів типів.


Продаж вакуумних пакетів-слайдерів оптом та в роздріб.

І насамкінець давайте поговоримо про те, де в Києві можна купити пакети-слайдери за найнижчими цінами. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує купити пакети-слайдери за найнижчими цінами оптом та в роздріб. У нашому каталозі ви знайдете поліетиленові пакети для зберігання та заморожування продуктів харчування, а також будь-яких інших харчових товарів у широкому асортименті розмірів та типів фасування. Так, наприклад, ми продаємо пакети-слайдери в упаковках по 25, 50 та 100 штук. При цьому, асортименти пакетів-слайдерів дуже різноманітний: ми можемо запропонувати вам купити недорого пакети слайдери буквально для всього! Розмірний ряд пакетів-слайдерів дуже різноманітний: ви можете вибрати найбільш підходящий вид слайдерів за вигідною вам ціною з 30 різних моделей. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» кожен може підібрати собі дійсно вигідний варіант купівлі пакетів для зберігання продуктів харчування із замком «слайдер». Крім того, при покупці пакетів-слайдерів для харчових товарів ми готові запропонувати вам вигідні оптові ціни на пакети слайдери у Києві. Оптова ціна йде з різною знижкою, яка збільшується в залежності від кількості пакетів у вашому замовленні. Так, наприклад, при покупці 500 і більше пакетиків ви на кожному зможете заощадити близько 40%. Також ми можемо запропонувати вам вакуумні харчові пакети-слайдери з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення відповідно до ваших комерційних потреб та вимог.

Всі пакети-слайдери представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», ви можете купити в Києві за цінами виробника. Вони виготовляються на підприємствах наших партнерів, і саме тому ми готові запропонувати найнижчу ціну на харчові пакети-слайдери в Києві. Крім того, виробничі потужності наших партнерів дозволяють нам гарантувати вам максимально стислі терміни виробництва, високу якість та конкурентні ціни на всі види пакетів із замком «слайдер» . Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам вакуумні харчові пакети, що повністю відповідають ГОСТу для даного типу продукції. Також важливо відзначити, що всі поліетиленові пакети для продуктів виготовляються з повним дотриманням усіх санітарних норм, а тому гарантовано підходять для пакування та зберігання продуктів харчування. Поліетиленові пакети-слайдери, представлені на сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», розрізняються за розміром, видом та способом застосування. Так, у нас ви можете купити дешево у Києві вакуумні пакети для їжі, прозорі пакети для фаст-фуду, поліетиленові пакети для їжі, пакети-слайдери для продуктів, а також багато інших видів пакувальних пакетів поліетилену для харчових та нехарчових товарів.

Купити вакуумні пакети із замком «слайдер» можна в роздріб від 1 упаковки (25 або 50 пакетиків в упаковці) або ж оптом у будь-якій необхідній вам кількості. Вони підійдуть практично для будь-яких товарів і предметів. Ви можете використовувати їх для упаковки покупок у магазинах та супермаркетах, як упаковка для одягу та взуття, як упаковка для подарункової, презентаційної та сувенірної продукції, а також у багатьох інших випадках. Ми пропонуємо купити у нас за низькими цінами оптом та в роздріб поліетиленові пакети-слайдери для продуктів харчування та інших товарів харчової та нехарчової групи на максимально вигідних для вас умовах. Бажаєте купити в Києві харчові вакуумні пакети із замком «слайдер» максимально вигідно? Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» готовий запропонувати вам вакуумні пакети-слайдери будь-якого розміру з відмінними експлуатаційними властивостями та чудовим зовнішнім виглядом. Наші екологічно безпечні поліетиленові пакети-слайдери підійдуть для заморожування та зберігання будь-яких продуктів харчування та будь-яких нехарчових товарів, зможуть стати справді герметичною упаковкою гарної якості.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити прозорі пакети-слайдери дешево, а також іншу упаковку та гофротару для зберігання та перевезення товарів харчової групи недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете купити оптом пакети-слейдери з логотипом за найнижчими цінами у Києві. Також в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» на вас чекає: величезний вибір різної упаковки та гофротари від виробника, якісних пакувальних матеріалів у Києві будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид упаковки, професійні менеджери-консультанти. Ну, і головне, - це можливість купити пакети-слайдери дешево зі складу в Києві в будь-якій зручній вам фасовці за найнижчою ціною. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при покупці пакетів-слайдерів та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн