Продаж кольорової та прозорої скотч-плівки з логотипом у Києві

Кольорова скотч-плівка з логотипом сьогодні є одним з найбільш ефективних способів рекламування продукції. Тому купити в Києві скотч із логотипом чи якоюсь фірмовою інформацією хочуть дуже часто. Це дійсно дуже популярний пакувальний матеріал, який застосовують у різних галузях виробництва, у торговельній сфері та у сфері послуг, і навіть при проведенні будівельних і ремонтних робіт. Можливості застосування скотч-плівка з логотипом чи якимись інформаційними даними дає дуже різні, і завдяки цьому її застосовують дуже часто. Ну, а оскільки і прозора, і кольорова скотч-плівка самі по собі коштують у Києві досить дешево, а друк логотипу на скотчі у Києві цілком собі рентабельним заходом, то й попит на таку пакувальну продукцію дуже великий. В одних відділеннях Нової пошти в Києві скотч-плівка витрачається на день сотнями ящиків. Не кажучи вже про все інше. Тому в цій статті ми спробуємо розібратися в особливостях попиту та пропозиції на всі види скотч-плівки з логотипом та іншою інформацією у Києві. З'ясуємо, які види скотчу з печаткою сьогодні можна купити в Києві. Який він взагалі буває? А також розберемося, де скотч-плівку з печаткою у Києві можна купити максимально вигідно та яку саме. Розглядатимемо ж, як завжди, на прикладі скотч-плівки з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір якісної та недорогої скотч-стрічки з печаткою і в Києві, і в Україні загалом. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Пакувальна та маркувальна скотч-плівка з логотипом у Києві

Давайте почнемо з того, що сьогодні практично неможливо уявити собі будь-які пакувальні операції із середньо- та великогабаритними вантажами без використання скотч-плівки. Цей незамінний розхідник застосовується практично повсюдно. У Києві так точно. І, як це зазвичай буває, коли настільки високий попит на будь-який пакувальний матеріал, то й пропозиція відповідна. Щодо скотч-плівки рівно та сама історія. Типів та видів скотч-стрічки на ринку Києва представлено безліч. Одним із найцікавіших видів клейкої стрічки скотч є скотч-плівка з логотипом . Вона дуже часто купується в різних цілях: від звичайної упаковки товарів до маркування готової продукції в рекламних цілях. І саме поєднання хорошого, дуже універсального пакувального матеріалу та чудового носія рекламної інформації є одним з основних факторів, через який споживачі в Києві так часто хочуть купити скотч-стрічку з логотипом. До речі, про логотип - кажучи, "логотип" ми тут і далі маємо на увазі будь-яку інформацію, текстову або у вигляді малюнка та іншого зображення, яка наноситься на скотч-стрічку. Крім того, ціна на скотч з логотипом у Києві не надто відрізняється від ціни звичайної пакувальної скотч-плівки, купівля скотчу з логотипом або замовлення на нанесення логотипу на скотч не коштує якихось божевільних грошей, тож це ще один фактор високого попиту на скотч -стрічку з логотипом. Але давайте про все по порядку. Для початку давайте розберемося, чому саме скотч-плівка є таким популярним рекламним носієм, а не, скажімо, стрейч-плівка або пакувальний папір, на яких теж за фактом можна намалювати логотип будь-якої складності. А потім давайте з'ясуємо, на які саме види скотч-плівки наносять логотип найчастіше. І все це, звісно ж, у межах Києва.

Пакувальна та маркувальна скотч-плівка з логотипом продаж в Києві є клейкою плівкою з одностороннім або двостороннім нанесенням клею. Це плівкова стрічка різного формату (довжина, ширина), кольору, типу та з різним клейовим покриттям. В основі клейкості скотч-стрічки лежить фізичне явище адгезії. У Києві скотч-плівка найчастіше продається у формі рулонів або роликів із зовнішньою неклеєвою поверхнею і набагато рідше із двостороннім нанесенням клею. Використовується для склеювання предметів, а також захисного або декоративного покриття предметів. Клейкість залежить від товщини клейового шару (10-30 мкм); клей буває акриловий чи каучуковий. Він наноситься на плівку з різного матеріалу - фольги, паперу, поліетиленової плівки, плівки ПВХ та ін, безпосередньо скотчем зазвичай називають поліпропіленову стрічку з одностороннім клейовим шаром.

Скотч-плівка з логотипом, у свою чергу, являє собою той же пакувальний або маркувальний скотч . Однак, на відміну від пакувальної скотч-стрічки, худоба з логотипом рідко коли буває з логотипом. В принципі, виготовити його можливо, проте попит на нього в Києві вкрай низький – найчастіше споживачі хочуть купити скотч із логотипом саме одностороннього типу. Це пов'язано з тим, що висока конкуренція практично у всіх видах бізнесу призвела до того, що всі компанії та фірми, що використовують у своїй роботі скотч-плівку, намагаються заощадити на її купівлі. А поліпропіленовий односторонній скотч із логотипом завжди коштуватиме дешевше, ніж будь-який інший. Крім того, він цілком собі непоганий і чудово справляється з покладеними на нього обов'язками. Тож споживачі намагаються не винаходити велосипед, а купити скотч-плівку якісніше та дешевше. Саме такою є інформаційна прозора або одноколірна скотч-стрічка з поліпропілену з одностороннім нанесенням клейового розчину. Така собі «золота середина» за співвідношенням «ціна/якість» у цій конкретній ніші ринку. У всякому разі, у Києві, судячи з поточних оптових та роздрібних цін а скотч-плівку, саме так. Ну, а як загалом по Україні? А до цього питання ми ще повернемося пізніше.

Взагалі кажучи, у чому полягають переваги використання скотч-пленти з логотипом для пакування? Крім ціни питання, варто відзначити насамперед той факт, що фірмовий скотч виконує всі функції звичайного скотчу, тобто забезпечує цілісність та надійність упаковки, дозволяє покращити зовнішній вигляд продукції, є дуже ефективним захистом від підробок. Тому будь-які компанії, які прагнуть зайняти лідерську нішу у своїй галузі ринку, особливу увагу приділяють маркетинговій складовій, рекламі своїх послуг та товарів. Одним із найцікавіших і унікальних рекламних носіїв, які не потребують великих витрат, є скотч-плівка з логотипом або, як її ще називають, бренд-скотч. Будь-яка скотч-стрічка з логотипом є маркувальною скотч-плівкою з логотипом будь-якої компанії або підприємства. Це дуже ефективний маркетинговий інструмент, на зовнішню поверхню якого можна нанести, окрім логотипу конкретної компанії, ще й рекламний слоган, контактні дані або будь-яку іншу інформацію, яка може сприяти збільшенню продажу цієї компанії. Скотч-стрічка з логотипом за свою низьку закупівельну ціну дає відчутну рекламну підтримку будь-якої продукції, підвищуючи інформативність упаковки та допомагаючи в просуванні бренду в цілому. Тому сьогодні в Києві споживачів такого роду упаковки є досить багато. Більше того, для більшості компаній фірмовий маркувальний скотч із логотипом є не просто рекламним носієм, а ще й невід'ємним атрибутом робочого процесу. Наприклад, усім відомий поштовий оператор Нова пошта. Абсолютно всі посилки, що відправляються через відділення Нової пошти, маркуються та упаковуються за допомогою скотч-плівки з фірмовим логотипом даної компанії. Крім поштових операторів, багато організацій, що працюють у сфері надання різних послуг, також використовують скотч-стрічку з логотипом. Ну, а якщо говорити про виробників будь-яких товарів, то в даному випадку скотч-плівка з логотипом виконує важливі рекламні завдання. Наприклад, інформація про виробника, нанесена скотч, необхідна як самому виробнику (при транспортуванні продукції, складуванні, формуванні позитивного образу), так і кінцевому споживачеві (впевненість в оригінальності продукції, можливість ознайомитися з будь-якою інформацією, наприклад, з контактними даними). Отже, немає нічого дивного в тому, що сьогодні фірмова скотч-стрічка з логотипом настільки затребувана як рекламний інструмент і в Україні в цілому, і в Києві зокрема.


Як створюється скотч-стрічка з логотипом та де її можна купити дуже дешево у Києві?

Послуги з нанесення будь-якого логотипу на скотч у Києві сьогодні надає безліч різних компаній. Обладнання для такої роботи хоч і коштує чимало, проте й попит на такі послуги досить високий у столиці нашої країни. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує скотч з логотипом у Києві на замовлення. Крім того, ми продаємо оптом усі види інформаційного скотчу: будь-якої довжини та ширини, з будь-яким одноколірним або багатобарвним зображенням. Ми може розмістити на клейкому односторонньому полотні скотч-стрічки будь-яку потрібну вам інформацію: логотип підприємства, товарний знак, торгову марку, товарний знак, логотип організації, контактні дані компанії (номери телефонів та факсів, e-mai, web-адреса та ін.) , рекламний слоган чи щось інше. Крім того, скотч-плівку можна оформити у певному стилі. Наприклад, у корпоративних кольорах вашої організації з розміщенням будь-якої потрібної інформації на всьому полотні скотч-плівки. Також у нас ви можете замовити скотч-плівку з різними видами орнаменту або скотч для справжніх патріотів України – клейка скотч-плівка у кольорах прапора нашої країни або з нанесенням герба України. Крім того, ми можемо запропонувати друк логотипу на скотч-плівці для конкретної громадської організації або політичної партії. Загалом, купити скотч із печаткою в Києві, а також замовити нанесення певного малюнка можна цілодобово сім днів на тиждень в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми працюємо практично з усіма варіантами зображень і гарантовано зможемо задовольнити навіть найвишуканіші побажання клієнта. Термін виконання залежить від складності зображення, але замовник буде проінформований заздалегідь. Замовляйте скотч-плівку з логотипом через форму на сайті або телефонуйте нашим менеджерам за телефонами, вказаними у верхній частині кожної сторінки інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Доступний готівковий та безготівковий розрахунок, а також доставка у будь-яку точку України.

Скотч-плівка з логотипом від компанії «Експрес Упаковка» надає безліч переваг при використанні:

  • скотч з логотипом робить унікальною вашу продукцію та зменшує ймовірність її підробки;
  • скотч-плівка з печаткою захищає від незапланованого розкриття упаковки та крадіжки продукції;
  • логотип виконує рекламну функцію та сприяє підвищенню впізнаваності вашої організації.

Всі види скотч-стрічки з логотипом ми виготовляємо з поліпропіленового полотна. А якщо точніше, то з двоосноорієнтованого поліпропілену, одна сторона якого покривається щільним шаром клею. Основною ж відмінністю між скотч-стрічками різних видів при нанесенні друку є ширина полотна скотч-стрічки - в залежності від ширини клейкої стрічки один і той же логотип може виглядати по-різному. У більшості випадків при виробництві скотч-плівки з логотипом ми дотримуємося деяких стандартів. Так, ми працюємо із шириною полотна скотч-стрічки 48 або 72 міліметри. Що стосується довжини рулону, то тут можливо більше варіантів, хоча переважно їх не більше п'яти: 300 метрів, 200 метрів, 100 метрів, 66 метрів і 50 метрів. Крім того, важливо відзначити, що для нанесення якісних зображень, логотипів або будь-якої текстової інформації на скотч ми працюємо з товщиною полотна, яка дозволяє надавати нашим клієнтам якісний пакувальний матеріал. Як правило, це товщина полотна скотч-стрічки 40 мікрон. Однак можливе замовлення і меншої товщини, але в такому разі пакувальні можливості скотчу будуть трохи меншими, але ціна дешевша. Крім того, окремо на замовлення ми можемо надрукувати будь-який логотип у Києві на нестандартних видах скотч-стрічки. Наприклад, на скотч-плівці підвищеної щільності 48, 50, 52 і 54 мікрона. Або ж на скотч-стрічці нестандартної ширини.

Для друку логотипу на скотч-стрічці ми використовуємо різні кліше, що дозволяють продруковувати потрібні замовнику символи з потрібною чіткістю, правильним кольором і заданою періодичністю. Кліше виготовляється один раз для цілої партії скотч-стрічки з логотипом. Крім того, якщо ви хочете замовити скотч-плівку у Києві дешево та в невеликих обсягах, то ми запропонуємо вам швидке виробництво скотч-стрічки у Києві за технологією верхнього нанесення зображення. У разі кольоровий логотип чи текст наносяться на вже готовий скотч. Крім того, поверхня із зображенням покривається спеціальним лаком, щоб захистити малюнок від механічних пошкоджень. При такому способі друку вся інформація наноситься на скотч стрічку з використанням трьох відтінків кольорів, плюс колір фону.

Також хотілося б відзначити, що за попереднім замовленням від 144 штук ми здійснюємо нанесення логотипу на скотч за допомогою технології сендвіча (міжшаровий друк). Дана технологія є більш складним і тривалим процесом, проте візуальний ефект від такого рекламного скотчу трохи інший. Процес створення міжшарового друку на скотч-плівці починається ще на стадії створення скотчу. Малюнок у разі друкується на прозорій плівці, і вже поверх малюнка накладається шар клею. Серед переваг цього варіанта варто відзначити можливість виробництва більш яскравого, повнокольорового скотчу. Крім того, нанесене зображення в цьому випадку має більш високу стійкість до стирання та механічних пошкоджень. Також при виготовленні скотч-стрічки даним методом з'являється можливість використовувати до восьми кольорів одночасно, тому технологія сендвіча, незважаючи на трудомісткість процесу, користується сьогодні більшою популярністю ніж верхня технологія. До послуг клієнтів компанії «Експрес Упаковка» доступні обидва варіанти. Тому при покупці оптом скотч-плівки з логотипом у Києві ви можете окремо вказати цей момент на сторінці замовлення у нашому інтернет-магазині. Або проінформувати менеджерів нашої компанії про це під час оформлення замовлення по телефону. В іншому ж вибір розмірів скотчу-плівки, кольору скотчу і його щільності - повністю прерогатива замовника.

Купити скотч з печаткою оптом у Києві, а також замовити нанесення певного малюнка на скотч-стрічку можна цілодобово сім днів на тиждень в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми працюємо практично з усіма варіантами зображень і гарантовано зможемо задовольнити навіть найвишуканіші побажання клієнта. Замовлення на виробництво кольорової або прозорої скотч-плівки з логотипом у Києві ви можете зробити від 144 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із вказаних телефонів. Або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей маркувального скотчу на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Сигнальна та огороджувальна стрічка з друкованою інформацією у Києві

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево не тільки скотч-плівку з логотипом, але ще будь-який вид сигнальної стрічки. Компанія «Експрес Упаковка» продає сигнальні та огороджувальні стрічки у Києві в широкому асортименті різних видів та типів. Ми продаємо недорогі сигнальні та огороджувальні стрічки для швидкого огородження території. За допомогою такої сигнальної стрічки, яку ви можете купити за готівковий та безготівковий розрахунок, можна позначити місця надзвичайних подій, зони особливого призначення, зони проведення будівельних та ремонтних робіт та попередити на цю ділянку сторонніх. Словом, позначити будь-яку ділянку на місцевості, яка потребує підвищеної уваги.

На сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви знайдете різні моделі сигнальних та огороджувальних стрічок. Колірна гама, тип малюнка, довжина та ширина намотування, а також щільність сигнальних та огороджувальних стрічок дуже різна. І тільки у нас ви можете вибрати та купити дешево у Києві сигнальну стрічку в наявності зі складу. Даний вид сигнальної стрічки найчастіше використовується для оперативного створення загороджень на відкритій місцевості. Стрічка огороджувальна дозволяє всього за кілька хвилин створити тимчасове загородження та запобігти проникненню сторонніх на територію. Стрічка огородження використовується для огородження ділянок різного типу. Це може бути зона ремонтних робіт, небезпечна ділянка всередині житлового району (наприклад, коли є небезпека сходу снігу з дахів), ділянка дорожнього полотна на жвавій трасі, місце скоєння злочину, ділянка дорожньо-транспортної пригоди, місця проведення робіт на дахах будівель, проведення спортивних заходів. Ми пропонуємо огороджувальну стрічку різної щільності та з кількома видами написів та зображення. Стрічка для огородження від компанії «Експрес Упаковка» виконана в яскравому забарвленні, щоб і вночі, і в похмуру погоду, і туман її було добре видно з відстані не менше 10 метрів. Постачаються всі види сигнальної та огороджувальної стрічки у компактних роликах. Довжина намотування становить від 100 до 500 метрів. Вся сигнальна стрічка є багаторазовою та при акуратному використанні може прослужити і кілька років.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити дешево в Києві скотч-плівку з логотипом в асортименті. Крім того, ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на сигнальну та огороджувальну стрічку оптом та в роздріб. Більше 50 різних видів скотч-плівки з печаткою завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво скотч-стрічки з фірмовим логотипом за найнижчими цінами у Києві. Величезний вибір, купівля будь-яких видів скотчу з логотипом та печаткою, а також будь-якої сигнальної та огороджувальної стрічки у Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки скотч-плівки з логотипом та сигнальної стрічки будь-якого виду та розміру в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн