Продаж пакувального паперу у Києві

Пакувальний папір різної щільності на сьогоднішній день є найпопулярнішим видом некаркасної упаковки з натуральної сировини. Що це означає? Якщо відставити в бік картонні коробки і різні поліетиленові пакувальні плівки, то саме пакувальний папір серед усіх пакувальних матеріалів, що залишилися, користується найбільшим попитом у Києві. А якщо говорити тільки про обгорткові матеріали, то й зовсім пакувальний папір, як кажуть, най-най. Як наслідок, купити пакувальний папір у Києві зовсім не важко. Продаж пакувального паперу в столиці нашої країни здійснюється і оптом, і в роздріб, і в квадратних метрах, і в кілограмах, і в аркушах, і в рулонах, і за розрахунок готівкою, і за безготівкою - словом, можливостей вигідно і зручно купити пакувальний папір у Києві просто маса. Питання лише, як завжди, у тому, яку саме? Адже види пакувального паперу в Києві представлені різні. Що конкретно краще вибрати для того чи іншого виду продукції або для інших завдань? А де пакувальний папір у Києві продається за найнижчими цінами за кілограм? А якщо потрібно купити оптом пакувальний папір у Києві, то де дешевше? Загалом питань поки що набагато більше, ніж відповідей. Тому далі давайте разом спробуємо розібратися в особливостях попиту та пропозиції на пакувальний папір у Києві на сьогоднішній день. І постараємося зрозуміти, де ж, зрештою, найвигідніше купувати пакувальний папір у межах столиці України. Ну, а порівнювати та аналізувати будемо, як завжди, на прикладі пакувального паперу, представленого в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут представлені найвигідніші пропозиції щодо продажу пакувального паперу та досить низькі ціни на папір для пакування. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Пакувальний папір у Києві: особливості попиту та пропозицій

Купівля пакувального паперу є сьогодні набагато простішим заходом, ніж у більшості інших міст України. Оскільки Київ не просто найбільш густонаселене місто нашої країни, а ще й великий торговий, транспортний та виробничий центр. Попит на пакувальний папір різних видів у Києві просто величезний. До того ж, незважаючи на наявність великих паперових комбінатів у регіоні, попит на папір для пакування з роками не падає, а зростає. Тому різноманітність пропозицій про продаж пакувального паперу в місті рясніє своєю різноманітністю та різницею цін. Не особливо вникаючи питання, у Києві можна запросто купити неякісний пакувальний папір у перекупників утридорога. Але якщо трохи розібратися в питанні, купити пакувальний папір високої якості за досить низькою ціною також зовсім неважко. Тож давайте почнемо з самого початку і розберемося, який пакувальний папір можна вважати якісним і надійним, а який ні?

Що взагалі таке, цей пакувальний папір ? Адже папір буває дуже різним, і використовувати для пакування папір теж можна дуже різний. Наприклад, ту саму газету можна застосувати для перевезення склянок. Але чи можна такий газетний папір називати пакувальним? Відповідь: ні. Папір завжди відрізняється більш високою міцністю, ніж більшість інших паперів. У кількісному вираженні це видно за щільністю паперу – пакувальний папір має густину від 35 гр/м2 до 140 гр/м2. Однак у Києві купити пакувальний папір будь-якої щільності не вийде, тому що на щільність пакувального паперу впливають ГОСТи та технічні вимоги замовників. Тому в основному в Києві продають пакувальний папір щільністю 65 гр/м2, 80 гр/м2, 100 гр/м2 та 120 гр/м2. Загалом, не так багато варіантів, як здалося на перший погляд. Від одношарових картонів пакувальний папір більшою гнучкістю та трохи меншою щільністю. Пакувальний папір використовують для перевезення та зберігання харчових продуктів та непродовольчих товарів. Вона вбирає жир, але не пропускає вологу, дозволяє товару «дихати». Пакувальний крафт-папір, що має підвищену щільність, застосовують ще й для зберігання добрив та будівельних матеріалів. А з крейдованого паперу, глянцевого або матового, роблять барвисте споживче пакування.

Тобто ситуація на сьогоднішній день у Києві така, що пакувальний папір використовується і як пакувальний матеріал, і як сировина для виробництва інших пакувальних матеріалів. Це, безумовно, лише сприяє зростанню попиту пакувальний папір. Крім того, сьогодні ціна в Києві на пакувальний папір дуже низька, що також сприяє зростанню попиту на нього. І якщо купити папір якихось сто років тому могли тільки багаті люди, бо його ціна була схожа на ціну на дорогоцінні метали, і про якийсь особливий вид паперу для пакування можна було тільки мріяти. То сьогодні ціна на пакувальний папір у Києві (та й на більшість інших паперів теж) не перевищує 20 гривень за кілограм, що у тисячі разів менше, ніж ціна за 1 кг золота, наприклад. Тобто, з часом усі види паперу глобально подешевшали, причому не лише у Києві чи Україні, а й взагалі у світі ціна на папір сильно впала. Саме через дешевизну сировини та собівартість виробництва пакувальний папір став одним з основних пакувальних матеріалів. Більше того, сьогодні у Києві, наприклад, понад 50% пакувальних матеріалів виготовляються з паперу або на основі паперу. А якщо говорити загалом про Україну, то щорічно в нашій країні випускаються мільйони кілометрів пакувального та обгорткового паперу, різного за якістю, колірним рішенням та призначенням. Виготовляються різні мішки, пакети та інше пакування з паперу.

Але дуже важливо розуміти ще й той факт, що виробники паперу в Києві стали умовно розділяти папір, що застосовується або придатний для пакування товарів, на різні види. По факту, це все пакувальний папір, але з особливостей або характеристик званий по-різному. Приміром, на сьогоднішній день у Києві для пакування товарів застосовує в основному три види пакувального паперу: обгортковий папір, крафт мішковий або просто крафт папір, а також власне пакувальний папір . Найміцніший папір з перерахованих видів, це крафт-папір. Такий вид упаковки здатний витримувати навантаження до 10-12 кг і залишатись при цьому неушкодженим. Обгортковий папір випускається в Києві в основному зі світлозахисним ефектом і застосовується для пакування харчової продукції, а також товарів фармацевтичної та легкої промисловості. Крім того, обгортковий папір і мішковий крафт використовуються при виготовленні пакетів і мішків як основна сировина. Безпосередньо пакувальний папір застосовується для таких продовольчих товарів, як бакалійна та молочна продукція, чай, кава, прянощі, крупи, жири. У пакувальний папір загортають деталі, які мають бути оброблені машинним маслом для кращої та тривалої безпеки до застосування їх у механізмах або верстатах. Крім того, в упаковці застосовуються деякі інші види паперу: харчовий, мікрокріплений, парфумований, металізований папір та деякі інші. За великим рахунком, той самий креповий папір, що використовується для упаковки подарунків або в оформленні інтер'єрів, зрештою є пакувальним папером.


Який пакувальний папір сьогодні можна купити у Києві?

Різного роду пакувальний папір сьогодні використовується і в промисловій упаковці, і як споживча упаковка, і як пакувальний матеріал. Все залежить від виду, типу та щільності паперу для пакування. Однак безумовним є той факт, що обсяги використання пакувального паперу в промисловості набагато вищі, ніж у сфері послуг чи оптово-роздрібної торгівлі. Це стосується не лише Києва, а й України загалом. Пакувальний папір давно став постійним і вірним супутником виробника, такою собі паличкою-виручалочкою, яка здатна виручити в будь-якій ситуації. Сьогодні якісна обгортка та надійна упаковка – це запорука успіху та прибутку для виробника, торгової мережі чи транспортної компанії. І найбільш зручним, простим у використанні, а головне – дешевим способом отримати такі переваги при використанні обгорткових матеріалів є пакувальний папір. З вибором тари справа трохи інакша, проте ми зараз про тару і не говоримо. Там свої власні особливості та тонкощі.

Найчастіше зустрічається з паперів - це пакувальний папір з вторинної сировини . Чому саме така? Як ви знаєте, практично будь-який папір екологічно нешкідливий для використання, а його відходи можуть бути перероблені. Саме можливість вторинної переробки паперу сильно впливає її ціну. У середньому, пакувальний папір з макулатурної сировини коштує на 30-40% дешевше, ніж такий же з первинної сировини. Пакувальний папір з вторинної сировини можна використовувати практично як завгодно – так само, як і целюлозний папір з первинної сировини. А через дешевизну макулатурного паперу його використовують не тільки для пакування, але ще й як добавку в сировину при виробництві матеріалів для покрівлі дахів, таких як пергамін або руберойд, а також при виготовленні теплоізоляційного матеріалу або волокнистих плит. Крім того, давайте згадаємо пакувальний папір, який пропонується в квіткових магазинах, парфумерних відділах та інших магазинах як додаткове пакування. Вона теж найчастіше з вторинної сировини, а тому ціна на неї в Києві дуже низька. Пакувальний папір сьогодні це не тільки матеріал, який захищає покупку від різноманітних впливів, але чудовий спосіб заощадити на вартості упаковки для готової продукції. Отже, зробити її більш конкурентоспроможною. За такою ж логікою на пакувальний папір часто наносять логотипи різних підприємств, розміщують текстову рекламу, графічну та іншу інформацію. Саме логотип, нанесений на папір, може зробити товар, що виробляється, впізнаваним у будь-якому куточку нашої країни. Наприклад, більшість відомих українських виробників одягу, взуття, парфумерії використовують фірмовий (тобто з логотипом) папір у салонах і бутиках для пакування продукції, що продається. Такий вид паперу – не менш ефективна реклама власної продукції, ніж рекламні банери в інтернеті. А якщо порівнювати її з вивісками, візитками чи іншими інструментами рекламного бізнесу, то ще й набагато дешевше.

Тобто пакувальний папір Київ – це сьогодні один із найбільш універсальних та дешевих видів некаркасної упаковки. У неї ви можете загорнути практично все, що завгодно. Однак навіть такий універсальний пакувальний матеріал має деякі особливості та відмінності. Так, пакувальний папір, який можна купити дешево, можна розділити на три основні групи:

  1. Папір тонкий різаний – пакувальний папір з гладкою поверхнею, щільність від 45 г/м2. Рекомендується для упаковки продуктів харчової групи, також для обертання непродовольчих продуктів.
  2. Папір середній різаний - має шорстку поверхню і щільність - від 55 г/м2. Може застосовуватися для пакування продуктів харчування, скла, дзеркал, елементів меблів, текстилю, світильників, посуду, захисту будь-яких поверхонь від дряпання.
  3. Папір глянсовий з просоченням – щільність від 55 г/м2, використовується для обертання та пакування жирних та маслянистих товарів та вантажів харчової та нехарчової груп.

Ці види паперу найчастіше використовуються для пакування різних товарів, хоча більшості споживачів вони знайомі просто як «пакувальний папір». Такий папір застосовується дуже по-різному. Крім основної упаковки для товару, пакувальний папір може бути сировиною для упаковки. З неї виготовляються конверти, пакети та мішки. Виходить екологічно чистий пакувальний матеріал, який за міцністю не поступається синтетичним, але пропускає повітря і вологу, і не впливає на сам товар або на його якість та особливості (запах, смак, колір тощо). Сьогодні у Києві застосовується близько 300 різних видів паперової упаковки та тари, основним для яких є пакувальний папір. Вони відрізняються за кольором, фактурою та способом нанесення зображень, що дозволяє використовувати їх для зберігання на складах, у торгівлі, для оформлення подарунків у побуті. Вироби з пакувального паперу можуть бути білі, глянсові, декоративні, подарункові, дизайнерські, фірмові. Пакувальний папір – це матеріал, який легко наноситься будь-яке зображення. Можна застосовувати офсетний друк для повнокольорових зображень, трафаретний друк (шовкографію) для більш соковитих відтінків на темному тлі, оздоблення УФ лаком для виділення окремих об'єктів, тиснення золотою або срібною фольгою. Зробити видимим зміст дозволяє вклейка та фігурна вирубка.


Як вибрати пакувальний папір у Києві?

Асортимент пакувального паперу , таким чином, просто величезний. Сьогодні вибрати і купити пакувальний папір можна дуже різний і для різних цілей. Купити за найнижчими цінами в Києві пакувальний папір можна в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо різні види пакувального паперу в листах та рулонах, різної щільності та довжини намотування. Крім того, якщо вам необхідна порізка або розмотування пакувального паперу недорого, то ви можете замовити цю послугу в нашій компанії.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого оптом та в роздріб пакувальний папір у Києві в широкому асортименті типів та видів:

  • пакувальний папір марка «А» дешево Київ – найбільш міцний та міцний пакувальний папір, при його виготовленні використовується виключно невибілена целюлоза без будь-яких добавок та домішок;
  • пакувальний папір марка «Б» купити в Києві – при виготовленні до основної сировини додається невелика частка макулатури, готовий папір має трохи пухку текстуру, можлива наявність помітних вкраплень., міцність матеріалу трохи знижена порівняно з маркою «А»;
  • пакувальний папір марка «В» за низькими цінами – при виробництві використана досить велика частка макулатури, пакувальний папір даного типу поступається за міцністю пакувального паперу марок А та Б;
  • пакувальний папір марка «Г» продаж недорого Київ – у виробництві використовується сульфітна целюлоза, а також рафінерна маса. Папір має досить пухку текстуру, середню міцність;
  • пакувальний папір марка «Д» оптом та в роздріб у Києві – щільність складає не менше 40-60 г/м2, папір відрізняється еластичністю, тому також використовується для виготовлення газет, зошитової та інших видів друкованої паперової продукції;
  • пакувальний папір марка «Е» найнижча ціна в Києві – даний вид пакувального паперу виготовляється головним чином з макулатури та відходів виробництва картонної тари та упаковки: картонних коробок, гофролотків та гофроящиків. Також може виготовлятися із невибіленої целюлози (на українському ринку практично не зустрічається).

Ми пропонуємо вам купити пакувальний папір високої якості, що підходить для різних цілей та завдань. Вона може використовуватися для внутрішнього або зовнішнього пакування предметів, для індивідуального або групового пакування товарів, для зберігання товарів у різних температурних умовах. Широкі можливості використання пакувального паперу від компанії «Експрес Упаковка» роблять його чудовим матеріалом для проведення маркетингових кампаній при просуванні підприємства або окремого товару. А зображення логотипу на упаковці з паперу зроблять продукт пізнаваним у будь-якій точці не лише Києва, а й України загалом. Наш пакувальний папір коштує набагато дешевше, ніж, наприклад, будь-яка тара з поліетилену. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» можна купити за низькими цінами в Києві пакувальний папір різної щільності та ширини намотування. У нас ви можете купити щільний папір для пакування товарів та вантажів у рулонах та у листах. Продаж здійснюється від 1 кв.

Область застосування пакувального паперу від компанії Експрес Упаковка дуже велика. Наш пакувальний папір підходить практично для будь-яких видів та категорій товарів. Такий папір пакувальний може застосовуватися при виготовленні упаковки для будь-яких видів товарів загального призначення, при пакуванні товарів народного споживання, для пакування продуктів сільського господарства та хімічної промисловості, для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів, у фармацевтичній промисловості та медицині. Ширина пакувального паперу, представленого в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» у рулонах та у листах, становить 1 метр, проте на замовлення ми можемо виготовити на пакувальний папір у рулонах або у листах будь-якої ширини. У нас ви можете купити недорого оптом та в роздріб пакувальний папір як для ручної обмотки та упаковки, так і для автоматичного застосування.

Основним матеріалом для виготовлення пакувального паперу, який ми пропонуємо купити дешево в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», є макулатура вищої якості. Це макулатура групи «А», яка виходить внаслідок вторинної переробки паперових офісних відходів та відходів паперу для гофрування, що використовується для виготовлення двошарового та тришарового гофрованого картону. Використання саме цієї сировини забезпечує високі характеристики міцності та стійкість пакувального паперу, представленого в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», до механічних пошкоджень, а також її можливість не псуватися від перепадів температур і не втрачати свої властивості при помірній вологості. Колір пакувального паперу - коричневий, від темно-до світло-коричневого. Крім того, пакувальний папір , який ви можете купити недорого оптом та в роздріб в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» має такі особливості:

  • пакувальний папір повітропроникний, упаковані в нього товари відмінно переносять перепади температур, вологість та спеку;
  • пакувальний папір абсорбує упакований у неї вантаж від вогкості та гниття та зберігає початкові властивості продукту;
  • пакувальний папір нешкідливий та є екологічно чистим продуктом, може бути повністю утилізований або відправлений на переробку;
  • пакувальний папір досить еластичний і міцний на розрив;
  • пакувальний папір економічний та вигідний у використанні, завдяки можливості вторинної переробки та порівняно невисокої вартості продажу порівняно з іншими видами упаковки.

В цілому ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакувальний папір в рулонах у Києві дуже дешево, а також замовити перемотування пакувального паперу на потрібний вам розмір. Понад 20 різних видів пакувального паперу завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво пакувального паперу будь-якої щільності та фактури у будь-якому обсязі.

Величезний вибір якісної упаковки у Києві. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево гофротару у Києві зі складу. Низька ціна від виробника на будь-яку упаковку з гофрокартону та паперу – всі ці та інші переваги чекають вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн