Де купити самозбірні коробки в Сумах?

Самозбірні коробки є сьогодні одним із найбільш затребуваних видів упаковки в Україні. Але причини, через які споживачі обирають саме цей вид гофротари, досить різні. Причому цікаво, що на це все ще й накладається специфіка товарообігу того чи іншого регіону. Наприклад, у Сумах основним напрямом використання самозбірних коробок є товарна та поштова упаковка. Саме в самозбірних коробках більшість споживачів у місті бачить практичний та досить дешевий спосіб зберегти що-небудь у процесі перевезення чи зберігання. Але це не єдиний варіант використання самозбірних коробок. Так, у Сумах самозбірні коробки з гофрокартону застосовують і у зовсім відмінних від поштової чи товарної упаковки цілях. У цій статті ми намагатимемося розібратися, які саме самозбірні коробки сьогодні купують у Сумах? А також з'ясуємо, чому саме ці види картонної упаковки застосовуються найчастіше? Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент самозбірної гофротари, який випускає компанія Експрес Упаковка. Тим більше, що даний виробник на постійній основі виготовляє понад 300 видів різноманітних самозбірних коробок для вирішення різних завдань з упаковки, перевезення та зберігання різних товарів і вантажів. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості попиту на самозбірні коробки у Сумах

Бурые и цветные самосборные коробки У основі високого споживчого попиту ту чи іншу упаковку завжди лежить кілька основних чинників. Ми про них вже не раз говорили, але оскільки саме вони визначають рівень попиту на той чи інший вид самозбірної гофротари, ще раз повторимо. Так, популярні самозбірні коробки у Сумах відрізняють; невисока ціна, великий асортимент різноманітних моделей, швидкі терміни виготовлення та доставки покупцю, а також зручність та практичність в експлуатації. Саме комбінація цих факторів є основною причиною частих покупок споживачем того чи іншого виду коробок. Плюс не варто забувати, що на відміну від більшості інших видів гофротари, самозбірні картонні коробки можуть бути різними за формою, так як їх виготовлення відбувається за допомогою спеціального обладнання. Тому незвичайне візуальне сприйняття упаковки споживачем деяких товарних груп є додатковим чинником високого попиту. Тому до вибору упаковки для таких товарів підходять дуже ретельно. Але найчастіше вибір виробників товарів такого типу у Сумах зупиняється на тій чи іншій моделі самозбірних коробок, оскільки за співвідношенням якостей та характеристик їм дуже складно знайти рівноцінну заміну.

Потенційна сфера використання сьогодні надає вирішальну роль на те, які саме самозбірні коробки у Сумах купуються, а також на те, яку саме форму, конструкцію та розміри вони матимуть. Але тут варто особливо виділити той факт, що самозбірні картонні коробки є на диво універсальною упаковкою. Одну й ту саму модель такої коробочки можна застосовувати дуже по-різному, особливо якщо ми говоримо про товарну упаковку чи упаковку готової продукції. При цьому, що теж важливо, настільки універсальні коробки не коштують якихось космічних грошей. Так, в середньому універсальні самозбірні коробки можна купити оптом за ціною від 3 гривень і більше в залежності від розміру, кольору, візуального оформлення та інших додаткових опцій. Ну, і говорячи про універсальність самозбірних картонних коробок, наостанок варто виділити той момент, що вони чудово експлуатуються як для харчових продуктів, так і для продуктів нехарчової групи. Причому, в різних умовах експлуатації. Самозбірні картонні коробки - це надзвичайно зручна і практична товарна тара. Крім того, практично необмежені можливості оформлення робить самозбірні коробки з гофрованого картону важливим елементом реклами упакованої продукції. А це для будь-якої товарної упаковки дуже важливо.

Споживча упаковка, або упаковка готової продукції на продаж сьогодні є, мабуть, основним напрямком використання самозбірних коробок з різних видів гофрокартону в Сумах. Ну, принаймні, саме цей висновок можна зробити, якщо подивитися на особливості попиту на коробки в цілому і сфери їх застосування. Саме як товарна тара самозбірні коробки заслужили репутацію одного з найнадійніших і вигідних видів упаковки в цілому. І, крім іншого, не останню роль, як ми вже сказали вище, тут грають можливості в оформленні самозбірних картонних коробок. На сьогоднішній день в умовах жорсткої конкуренції на ринку товарів у Сумах виробники харчової та нехарчової продукції докладають чимало зусиль для того, щоб привернути увагу споживача саме до свого продукту. І, якщо знати психологію споживача, то заслужити його увагу не складе труднощів. Так, збираючись придбати той чи інший продукт, покупець насамперед звертає увагу на упаковку. Тому можна сміливо сказати, що саме упаковка - це одна з найважливіших складових маркетингу і першорядний фактор, який впливає на прийняття споживачем рішення про купівлю товару. Щоб продукція привертала увагу споживача і стала дійсно популярною на ринку, важливо й саму упаковку підібрати потрібну, і оформити її належним чином.

Якщо говорити про упаковку в цілому, то саме в товарній упаковці особливо відчувається важливість оформлення як візуального, так і конструкційного. Від успішності вибору в обох випадках залежать і обсяги продажу конкретної продукції, і ступінь її впізнаваності. Наприклад, згідно з проведеними соціологічними дослідженнями, близько 70-75% споживачів приймають остаточне рішення про придбання того чи іншого продукту, стоячи перед вітриною. Це говорить про те, що тільки 25-30% цільової аудиторії віддає перевагу певному бренду, решта перебуває у стані «вільного пошуку». Вибір багатьох споживачів залежить від візуальної привабливості продукції, і якщо яскравий зовнішній вигляд обгортки або упаковки поєднується з досить гарною якістю продукту, то не виключено, що покупець не раз повернеться в магазин за цим товаром. Відповідно, обсяг продажу продукції конкретного виробника суттєво збільшиться. Витрати ж виготовлення та оформлення самозбірної гофротари повністю виправдовують себе. І товарні самозбірні коробки з гофрованого картону є яскравим прикладом. Вони на практиці довели свою ефективність в умовах жорсткої конкуренції та боротьби за вибір цільової аудиторії. Тому виробники, що використовують самозбірні товарні коробки з гофрокартону та нетривіальні дизайнерські рішення в їх оформленні, отримують збільшення кількості клієнтів, а отже, і зростання продажів.


Самозбірні коробки Суми: асортимент видів та моделей за популярністю

Цветная самосборная коробка с ушками Як ви, напевно, знаєте, різновидів самозбірних коробок з гофрокартону целюлозно-паперова промисловість України випускає безліч. Вони різняться і формою, і конструкцією, і розмірами, і головне призначенням. І, звичайно, далеко не всі ці види самозбірної гофротари користуються в Сумах однаково високим попитом. Особливо з урахуванням того, що в основному таку упаковку купують як товарну тару. А це ще більше звужує коло популярних моделей самозбірних коробок із гофрокартону.

Для початку варто сказати, що в основі популярності тієї чи іншої моделі самозбірних коробок лежить сировина та технологія виробництва, що використовується. Для того, щоб домогтися належних характеристик міцності та експлуатації конкурентної ціни на коробки, виробники самозбірної гофротари в Сумах використовують кілька способів виробництва самозбірних картонних коробок, а також лише кілька видів сировини. Так, найчастіше самозбірні коробки в Сумах виготовляються із тришарового мікрогофрокартону за технологією плоскої висікання на спеціальних штанц-формах. Особливо якщо ми говоримо про товарні картонні коробки. Такий підхід до виробництва не тільки дозволяє досягти хорошої конкурентної ціни на самозбірні коробки , але ще й дозволяє запропонувати споживачеві максимально різноманітний вибір розмірів, форм і конструкцій картонних коробок. Однак, як ми вже зазначили вище, далеко не всякі самозбірні коробки з мікрогофрокартону мають сьогодні в Сумах однакову популярність у споживачів. Причини цього можна навести різні, але це не надто принципово, оскільки поточна ситуація з особливостями попиту на картонну упаковку в Сумах є такою, якою є. Тому давайте краще поговоримо про конкретні моделі таких самозбірних коробок.

Отже, на сьогоднішній день у Сумах найпопулярнішим різновидом самозбірної гофротари для пакування товарів і не лише є самозбірні коробки «з вушками». Це загальновизнаний економічно вигідний, багатофункціональний і напрочуд міцний різновид самозбірних картонних коробок. Свою популярність на ринку товарної упаковки коробка «з вушками» здобула завдяки порівняно невисокій ціні, практичності та естетичній привабливості. При цьому такі коробочки дуже легкі, набагато легші за коробки з інших видів гофрокартону, не кажучи вже про тару і упаковку з інших матеріалів. А за рахунок багатошаровості вони надійно захищають вантаж від будь-яких пошкоджень у процесі перевезення та зберігання. Самозбірні коробки «з вушками» відрізняються високою презентабельністю, вони приємні на дотик, можуть бути пофарбовані в будь-який колір і підходять для нанесення одноколірних та багатобарвних зображень будь-якої складності, тому користуються попитом ще як ексклюзивне та подарункове пакування.

Свою назву самозбірні коробки «з вушками» отримали завдяки особливій формі та розташуванню бічних клапанів, які нагадують «вушка», коли коробка зібрана, а її вбудована кришка при цьому відкрита. Чому саме «вбудована» кришка? Справа в тому, що формат самозбірних коробок «з вушками» не передбачає роздільних кришки та дна – коробки «з вушками» збираються виключно з однієї деталі за допомогою спеціальних язичкових з'єднань. За своїм оформленням популярні сьогодні в Сумах самозбірні коробки «з вушками» найчастіше є бурими або кольоровими коробками невеликої висоти з відкидною кришкою, яка є продовженням задньої стінки коробки. Відмінною особливістю коробки з вушками також є наявність клапанів з обох боків кришки і клапана на язичці. В цілому, самозбірні коробки «з вушками» є вигіднішою альтернативою будь-якого іншого різновиду самозбірних коробок, так як для їх виробництва витрачається менше сировини. А ось використовуються самозбірні картонні коробки «з вушками» в тих же ситуаціях, що й інші види самозбірних коробок. Наприклад, коробки «з вушками» застосовується у Сумах для пакування харчових та нехарчових видів готової продукції невеликого та середнього розміру. Добре затребувані як подарункова та сувенірна упаковка, а також як рекламна упаковка для промо-акцій та інших маркетингових заходів.

Другим за популярністю видом самозбірних картонних коробок у Сумах є самозбірні коробки «зубна паста» . Такі коробочки так само, як і коробки з вушками, є коробками складної висікання. Тобто їх виготовлення також здійснюється виключно на штанц-формах. І в цьому випадку це грає на руку самозбірним коробкам даного типу, оскільки виробники гофротари можуть виготовити самозбірні коробки зубна паста практично будь-якого розміру і кольору. Але чому ж цей вид самозбірної гофротари знаходиться на другому місці за рівнем попиту? Адже навіть собівартість виробництва самозбірних коробок «зубна паста» нині нижча, ніж собівартість виготовлення картонних коробок «з вушками»? Все просто: такий формат самозбірних коробок менш практичний. Відсутність цих самих «вушок» у разі грає вирішальну роль, оскільки після збирання коробки «вушка» стають додатковими бічними стінками, сильно підвищуючи можливі вертикальні навантаження на коробку. Самозбірні коробки з вушками можна ставити один на одного у великій кількості, а ось коробки зубна паста - ні. Іноді це критично, інколи ж – ні. Але якщо говорити саме про товарну упаковку, то в даному випадку це важливо, оскільки в процесі зберігання та перевезення на товарні картонні коробки виявляється безліч небезпечних статичних та динамічних навантажень, які можуть пошкодити і саму коробку, і товар у ній.

Популярні сьогодні у Сумах моделі товарних або подарункових самозбірних картонних коробок типу «зубна паста» є картонними коробками невеликого та середнього розміру. У великих розмірах вони виготовляються не часто і тільки на замовлення, оскільки собівартість їх виходить досить високою і робити їх на користь не дуже доцільно. За своїм форматом вони також являють собою коробки з «вбудованою» кришкою, що є частиною самої коробки (корпуса), що не відокремлюється. Відмінною особливістю моделі є наявність двох бічних клапанів не на кришці (власне, "вушка") а в самому корпусі коробки, які при закриванні кришки коробки накриваються зверху клапаном з "язичком". У результаті виходить, що додаткових бічних стінок у зібраному вигляді коробки немає. Зате має два прикривають коробку зверху клапана і один або кілька замочків на стику кришки та корпусу. Свою назву самозбірні коробки «зубна паста» отримали через специфіку застосування. Так, наприклад, у Сумах такі картонні коробки використовуються для пакування побутової хімії, дрібних та сипких товарів та вантажів, кондитерських виробів. Застосовуються для пакування подарунків та сувенірів.

Третім і останнім видом справді популярних сьогодні у Сумах самозбірних картонних коробок є самозбірні коробки «ластівчин хвіст». Вони є самозбірними коробками з різних видів тришарового мікрогофрокартону і виготовляються методом плоскої або ротаційної висічки з однієї деталі за допомогою штанц-форми. Моделі самозбірних коробок «ластівчин хвіст» можуть відрізнятися як розмірами, так і кольорами та відтінками. Відмінною особливістю загалом будь-яких коробок «ластівчин хвіст» є наявність донних елементів у конструкції коробки, які у зібраному стані коробки прикріплені один до одного у формі «ластівчиного хвоста». Це досить умовна назва і, напевно, знайдуться такі, які не побачать там «ластівчин хвіст», але така назва прикріпилася до даної моделі коробки досить давно і стала звичною. Конструкція коробок «ластівчин хвіст» задумана саме таким чином, для того, щоб посилити дно коробки, дати можливість використовувати її для упаковки більшої ваги вантажу. Тому самозбірні картонні коробки «ластівчин хвіст» застосовують в основному для зберігання і перевезення важких предметів і вантажів, наприклад, різних металовиробів, комплектуючих і деталей, виготовлених з металів і сплавів, для важких виробів зі скла і т.п.

Також варто сказати про самозбірну гофротару нестандартної форми та конструкції. Це досить умовне об'єднання різних за типом та призначенням самозбірних коробок з мікрогофрокартону, які при цьому сьогодні в Сумах мають чималий попит. І щоб повною мірою конкурувати на ринку, виробники тари та упаковки нестандартної форми з гофрованого картону випускають самозбірні коробки овальної, закругленої або багатокутної форми, вироби з різнорівневою обічайкою, вироби з гофрокартону з незвичайними елементами висікання на корпусі та кришці виробів. Особливо така упаковка затребувана для товарів елітного типу, як упаковка для подарунків, сувенірної продукції, рекламної упаковки, виставкової гофротари і тому подібних випадках. Призма, трикутник, паралелограм, куля – гофроупаковка може мати будь-яку форму. Також буває чимало ситуацій, коли стандартна гофротара з якихось причин не може бути використана. Наприклад, якщо йдеться про переміщення предметів інтер'єру дизайнерської роботи, що мають незвичайну форму. Упаковка, розрахована на найпоширеніші габарити, у цьому випадку виявиться недостатньо надійною. Вона зможе забезпечити щільне прилягання стін тари до товару, отже і зможе гарантувати збереження його цілісності. Крім того, слід зазначити, що основною перевагою гофрокартону є можливість виготовляти упаковку будь-якої форми, яка оптимально відповідатиме предмету, що знаходиться в ній. Саме це дає можливість легко упаковувати, зберігати та транспортувати продукцію нестандартних розмірів та форм. Сфера застосування гофротари нестандартної форми та конструкції сьогодні у Сумах загалом дуже різноманітна. Так, самозбірні картонні коробки нестандартної форми застосовують і для пакування харчових товарів, і в парфумерно-косметичній галузі, і як тару для алкогольних напоїв і таке інше.


Де купити картонні коробки в Сумах в наявності і на замовлення від виробника?

Самосборная коробка для обуви Ну, а тепер, коли ви вже знаєте, які саме різновиди та моделі самозбірних коробок сьогодні є найпопулярнішими в Сумах, давайте поговоримо про те, де купити дешево такі самозбірні коробки в наявності та на замовлення. Так, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити у Сумах товарні самозбірні картонні коробки у найширшому асортименті та за найнижчою ціною в місті. Ми пропонуємо вам купити дешево самозбірні картонні коробки для пакування товарів та поштових посилок, а також подарункові коробки з картону самозбірної конструкції. Величезний вибір моделей та типорозмірів, кольорів та конструкцій – тільки у нас ви можете дешево купити оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки Сумах на всі випадки життя! Продаж самозбірних картонних коробок будь-якого розміру оптом у Сумах починається від 300 штук, а в роздріб ми продаємо самозбірні коробки з картону та мікрогофрокартону і зовсім від 1 штуки! Самозбірні картонні коробки від компанії від компанії «Експрес Упаковка» можна купити в наявності будь-якої моделі. Ми продаємо самозбірну упаковку від виробника справді європейської якості. Всі самозбірні картонні коробки представлені в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину – це коробки нашого власного виробництва. Ми не перекупники, тому продаємо самозбірні коробки за найнижчими цінами в Сумах. Всі картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» дуже практичні, універсальні і надійні, використовувати їх можна практично для всього. У нас ви можете купити дешеві самозбірні коробки в Сумах для вирішення та виконання безлічі цілей та завдань, по-справжньому універсальні картонні коробки для будь-яких видів продукції.

Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити дешево у Сумах самозбірні коробки з картону та мікрогофрокартону потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі самозбірних картонних коробок, призначені для пакування, перевезення та зберігання товарів усіх товарних груп практично за будь-яких температурних та погодних умов. І лише у нас ви зможете купити такі самозбірні коробки саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. Компанія «Експрес Упаковка» може запропонувати вам самозбірні коробки з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Ми є виробниками повного циклу картонних коробок із картону, мікрогофрокартону, тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, тому і можемо запропонувати вам повну свободу вибору моделі, конструкції, розміру, кольору та відтінку самозбірних коробок. На сьогоднішній день виробничі потужності нашої компанії дозволяють виготовляти самозбірну тару та упаковку для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. У нашому інтернет-магазині можна купити самозбірні картонні коробки оптом та в роздріб у Сумах дійсно на будь-який смак. Більше 200 різних моделей самозбірних картонних коробок завжди є на нашому складі. Купівля самозбірних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити оптом чи в роздріб будь-які самозбірні картонні коробки прямо у складі. Найнижча ціна на самозбірні картонні коробки в Сумах – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні самозбірних картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн