Продаж чотириклапанних коробок та гофроящиків у Вінниці.

Чотириклапанні коробки з гофрокартону є сьогодні найпопулярнішим видом транспортного пакування у Вінниці. У широкому сенсі, вони є найбільш універсальною і практичною гофротару для будь-яких товарів і вантажів середнього і великого розміру. Більш того, ці картонні коробки стандартної конструкції з двома верхніми і двома нижніми клапанами встик або внахлест є першою альтернативою самозбірним коробкам, коли йдеться про упаковку невеликих товарів або поштових посилок. Сьогодні у Вінниці чотириклапанні коробки з різних видів гофрованого картону застосовуються практично повсюдно, проте скрізь по-різному. Більше того, якщо порівнювати причини, з яких хочуть купити чотириклапанні картонні коробки у Вінниці представники сфери послуг, виробничої сфери чи різноманітні торгові компанії, виявиться, що пріоритети у всіх різняться. Однак поточні можливості у виробництві чотириклапанної гофротари настільки великі, що можуть задовольнити попит на будь-яку гофротару стандартного типу. Тож не варто дивуватися тому факту, що асортимент пропозицій з продажу та виробництва на замовлення чотириклапанних коробок із гофрованого картону у Вінниці сьогодні дуже великий та різноманітний. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути всі найпопулярніші у Вінниці різновиди чотириклапанних коробок з урахуванням особливостей їхнього поточного попиту у місті. Ну, а допоможе нам у цьому, за традицією, що склалася, асортимент різних чотириклапанних коробок, представлений на офіційному сайті компанії «Експрес Упаковка». Оскільки даний виробник гофротари не тільки продає найрізноманітніший асортимент картонних коробок стандартного типу, але ще й пропонує своїм клієнтам найнижчі у Вінниці оптові та роздрібні ціни на картонні коробки чотириклапанної конструкції. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості конструкції та функціональні можливості 4-х клапанних коробок

Четырехклапанная коробка маленького размера Картонні коробки чотириклапанної конструкції є найпростішим варіантом гофротари з погляду форми та, власне, конструкції. Звичайно, вони бувають різного розміру, проте у чотириклапанних коробок завжди квадратна або прямокутна форма, вони завжди поставляються в розібраному вигляді і збираються за допомогою скотчу або клею. Також у чотириклапанних коробках обов'язково будуть 4 клапани – 2 верхні та 2 нижні, які потрібні для складання коробки. Така конструкція картонних коробок є, якщо можна так сказати, класичною, або стандартною. Саме чотириклапанні коробки є людиною, коли чує слово «картонні коробки». Чому так? Справа в тому, що будь-які інші варіанти картонних коробок з'явилися після створення пакувальних коробок чотириклапанної конструкції. Це свого роду "класика жанру", якщо хочете.

Картонні коробки чотириклапанної конструкції у розумінні споживачів є ідеальним вибором універсальної різногабаритної тари. Тому сьогодні чотириклапанні коробки із гофрованого картону у Вінниці знайшли своє застосування у різних сферах життєдіяльності. А ось стати лідером серед усіх видів упаковки 4-х клапанним коробкам допомогла наявність цілого ряду незаперечних переваг перед конкурентами. Пластикові та залізні ящики відійшли на другий план завдяки тому, що гофрований картон набагато легший. Мішки та пакети не можуть укладатися так само легко та компактно, як чотириклапанні коробки з гофрокартону, які до того ж можуть бути випущені під будь-який вид товарів чітко «в розмір» у найкоротші терміни. За ціною картонна тара стандартної конструкції не тільки успішно конкурує з усіма перерахованими вище різновидами тари, але ще й помітно виграє при порівнянні з самозбірними коробками з того ж гофрованого картону або коробками складної форми висікання з мікрогофрокартону.

За своїми функціональними можливостями чотириклапанні картонні коробки вважаються найбільш універсальними на сьогоднішній день, оскільки поєднують у собі безліч незамінних якостей. Незалежно від призначення та розміру, чотириклапанна тара з гофрокартону досить недорого коштує в порівнянні з коробками з іншої сировини. Вона легка та компактна, швидко утилізується, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. При цьому, картонні коробки 4-х клапанної конструкції відмінно зможуть захистити товар або вантаж, що знаходиться всередині, від самих різних несприятливих зовнішніх і внутрішніх впливів різного типу. Особливо явно це помітно, якщо говорити про транспортні чотириклапанні коробки з гофрокартону або про коробки для зберігання товарів або вантажів на складі. Так, навряд чи ми когось здивуємо, якщо скажемо, що саме в процесі перевезення та зберігання на пакувальні матеріали припадає основна частка різного навантаження. Наприклад, стандартна функція чотириклапанних коробок, скажімо так, господарського призначення - це зберегти товари або вантажів від пошкоджень, що виникають в результаті падіння або механічного впливу, дії вологи, сонячних променів, пилу. Так що не варто дивуватися, що 4-х клапанні коробки з гофрованого картону сьогодні дуже затребувані як товарне та транспортне пакування у виробництві продуктів харчування та товарів, фармацевтичної промисловості, машинобудуванні, меблевому виробництві та багатьох інших. Словом, скрізь, де до упаковки для зберігання та перевезення готової продукції висуваються найсерйозніші вимоги.

Однак не варто думати, що сфера застосування чотириклапанних картонних коробок у Вінниці обмежується лише транспортною упаковкою. Сьогодні цей вид коробок із гофрованого картону застосовується і як поштова тара, і як звичайна споживча упаковка, і як коробки для посилок, і як коробки для доставки товарів, і навіть як подарункова упаковка! Але тут варто зробити одне важливе застереження. Все-таки поширення самозбірних коробок значною мірою знизило рівень попиту на чотириклапанні коробки у Вінниці. Тому у всіх вищеперелічених випадках чотириклапанні картонні коробки найчастіше застосовуються тоді, коли йдеться про упаковку подарунків, посилок, товарів та вантажів середнього та великого розміру. Більше того, навіть виробники тари з гофрованого картону у Вінниці практично не випускають на постійній основі зовсім маленькі за розміром чотириклапанні коробки , а виготовляють лише на замовлення. Так, наприклад, сьогодні купити в наявності 4-х клапанні коробки з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону обсягом менше ніж 1 літр досить проблематично. Звичайно, є невеликі винятки з цієї тенденції, але великої різноманітності зовсім маленьких чотириклапанних картонних коробок ви сьогодні у Вінниці не знайдете. На жаль.


Особливості експлуатації чотириклапанних картонних коробок у Вінниці.

Четырехклапанная коробка среднего размера Загалом, купити чотириклапанні коробки з гофрованого картону у Вінниці сьогодні зовсім нескладно. Виробляються вони хоч і за різними технологіями та з різних видів гофрованого картону, але конструкція коробок такого типу завжди однакова. Ну, чи майже однакова. Усі розміри чотириклапанних коробок із гофрокартону у Вінниці, як і ще ряд функціональних параметрів, зазвичай визначені у рамках спеціальних нормативних актів та ГОСТів. Однак, щоб 4-х клапанні картонні коробки справді стали надійною упаковкою, вони повинні бути правильно обрані та зберігатися у відповідних умовах. Інакше може виникнути ситуація, коли упаковка стане непридатною, ще до моменту використання. Що стосується власне картонних коробок чотириклапанної конструкції, то тут найчастішим і дійсно небезпечним явищем вважається псування картонних коробок при штабелюванні та перевезенні. У таких випадках і сама коробка руйнується, і вкладені у неї товари чи вантажі також ушкоджуються. Це часто відбувається через підвищену вологість приміщення, де знаходиться ця упаковка. Навіть найміцніша коробка з п'ятишарового гофрокартону, та ще й яка зроблена з чисто-целюлозної сировини, може стати непридатною через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартона, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Саме таку треба підтримувати.

Другою серйозною небезпекою при недотриманні умов експлуатації чотириклапанних картонних коробок є деформація. Втрата початкової форми і, як наслідок, експлуатаційних можливостей, в принципі, страшна для будь-яких картонних коробок. Однак для чотириклапанних коробок з гофрованого картону деформація небезпечна подвійно, оскільки такі картонні коробки використовуються як вантажна тара. Також деформація може статися через неправильний вибір розмірів транспортної тари з гофрокартону. Існують спеціальні ДСТУ, що регламентують подібні параметри для того чи іншого виду продукції. Усередині упаковки в жодному разі не повинно бути порожнеч: вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж, дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант - застосування плівки-стрейч з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та куточками на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. Для деяких особливо важких товарів застосовується навіть обв'язування тари жерстяною стрічкою та прокладання між коробами з ДСП.

Як бачите, експлуатація навіть настільки універсальної та практичної упаковки, як чотириклапанні картонні коробки , потребує правильного підходу. Крім того, для надійного пакування вам потрібно буде ще й вибрати оптимальну марку гофрокартону, а також його вигляд. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто упакованих товарів або вантажів, висоту майбутніх штабелів під час перевезення та зберігання, а також геометричні розміри та конфігурацію упакованих предметів. Так, наприклад, чотириклапанні картонні коробки для товарів нестандартної форми або конструкції та гофроящики для товарів такої ж ваги, але звичайного типу, можуть дуже відрізнятися і розмірами, і типом гофрокартону, і навіть умовами експлуатації. Тобто, щоб уникнути типових помилок при виборі стандартних чотириклапанних коробок із гофрованого картону, необхідно врахувати сукупність усіх параметрів, що впливають на міцність упаковки та її живучість. Також потрібно зберігати товар не тільки у відповідність до нормативів для того чи іншого його виду, але і дотримуватися параметрів, що впливають на стан самої упаковки. Тоді тара виконає свою функцію і захистить продукцію, що зберігається в ній, від пошкодження.


Різноманітність та асортимент чотириклапанних коробок у Вінниці.

Четырехклапанная коробка большого размера Якщо говорити про асортимент чотириклапанних коробок у Вінниці, про його різноманітність та споживчі переваги, то тут варто відштовхуватися або від розмірів самих коробок, або від гофрокартону, з якого вони виготовлені. Адже в усьому іншому вони дуже схожі, що, наприклад, зовсім нехарактерно для самозбірних коробок. Та й, за великим рахунком, справді популярної у виробників гофротари у Вінниці сировини для виготовлення чотириклапанних картонних коробок не так і багато. Виробництво 4-х клапанних коробок здійснюється сьогодні у Вінниці або із тришарового гофрованого картону, або із п'ятишарового гофрокартону. Всі інші види сировини для виробництва упаковки та гофротари використовуються дуже рідко. Це пояснюється різними причинами в принципі, але якщо говорити прямо, то вся справа в собівартості сировини і функціональних можливостях вироблених картонних коробок. Тож можемо з упевненістю стверджувати, що чотириклапанні коробки у Вінниці сьогодні можна купити в наявності тришарові або п'ятишарові. Зате різних розмірів. Розміри популярних картонних коробок у Вінниці 4-х клапанної конструкції можуть дуже відрізнятися, як, втім, і в інших регіонах України, тому ми вже традиційно об'єднаємо їх у три основні групи: маленькі, середні та великі картонні коробки стандартної конструкції.

Маленькі чотириклапанні коробки з гофрованого картону, які сьогодні ви можете купити в наявності у Вінниці, є картонними коробками, чия ціна оптом не перевищує 5 гривень. Це можуть бути картонні коробки різного розміру, з різних видів тришарового та п'ятишарового гофрованого, але з однаковим способом збирання. Здебільшого в силу обмежень за обсягом і вагою упаковується маленькі чотириклапанні картонні коробки використовуються для схожих цілей, для упаковки подібних видів готової продукції, незважаючи на невеликі відмінності за розміром. Наприклад, для упаковки товарів та вантажів невеликого розміру та фасування виробів маленького розміру дрібнооптовими партіями. Оптова ціна у Вінниці на маленькі картонні коробки в середньому по місту коливається в межах 2-5 гривень за штуку. Основна сфера використання маленьких чотириклапанних коробок у Вінниці в переважній більшості випадків обмежується товарно-вантажною упаковкою харчових та нехарчових видів готової продукції. Наприклад, невеликі чотириклапанні картонні коробки Вінниця використовуються для транспортування та зберігання будівельних матеріалів, для пакування меблевої фурнітури. Також у маленькі картонні коробки упаковують будівельні та ремонтні товари: різні запчастини та комплектуючі, саморізи, цвяхи, шурупи, гайки, болти та інші металовироби. Використовуються чотириклапанні картонні коробки невеликого розміру та для фасування кондитерських виробів. Цукерки, пряники та інші солодощі для швидшої реалізації найкраще упаковувати в дрібні картонні коробки, оскільки ні для кого не секрет, що дрібнооптові споживачі кондитерської продукції охоче купують кондитерські вироби, розфасовані в маленькі картонні коробки чотириклапанної конструкції. Також у Вінниці часто купують оптом чотириклапанні картонні коробки для пакування дрібної побутової, офісної, аудіо-, відео- та іншої техніки, а також чотириклапанні картонні коробочки для пакування сувенірної, рекламної, презентаційної продукції та коробки для подарунків. Такі маленькі гофроящики однаково виробляються як із звичайного тришарового гофрованого картону, так і з мікрогофрокартону. І вибір коробок, як кажуть, а вами. Для виробництва маленьких чотириклапанних картонних коробок та гофроящиків виробники гофротари у Вінниці зазвичай використовують тришаровий гофрований картон марки Т-21 із профілем «Е» або «В».

Популярні види чотириклапанних картонних коробок у Вінниці середнього розміру є картонними коробками, чия ціна оптом варіюється в діапазоні від 5 до 14 гривень. Це, як і маленькі гофрокороба, можуть бути картонні коробки різного розміру, з різних видів тришарового і п'ятишарового гофрованого картону. Серійне виробництво картонних коробок середнього розміру здійснюється з тришарового гофрокартону марок Т-21 або Т-24. Середні коробки чотириклапанної конструкції зазвичай виробляються з 3-х шарового гофрокартону з профілем "В" або "С". У таких картонних коробках гофра має висоту хвилі близько 3,2/3,6 мм, 3,8/4,0 мм та 1,4/1,6 мм відповідно. Це, мабуть, найбільш затребувані на сьогоднішній день варіанти чотириклапанних картонних коробок середнього розміру, які оптимально підходять для індивідуальної та групової упаковки вразливої, тендітної продукції, що легко б'ється (невеликих і середніх розмірів). З інших особливостей чотириклапанних картонних коробок середнього розміру варто відзначити високий ступінь міцності, здатність витримувати високе штабельне навантаження, стійкість до статичного та динамічного тиску, розриву, впливу вологи та вогкості.

З потребою придбати чотириклапанні картонні коробки великого розміру зазвичай стикаються компанії, які виробляють великогабаритні товари. Такі коробки 4-х клапанної конструкції необхідні людям під час переїзду, їх часто використовують для пакування побутової та офісної техніки та меблів великого розміру. Ціна оптом у Вінниці на гофрокороби великого розміру чотириклапанної конструкції починається від 14 гривень за штуку та залежить від підсумкового розміру коробки. Тобто фактично ціна оптом на великі гофрокороби та гофроящики може бути дуже різною, але навіть величезні картонні чотириклапанні коробки у Вінниці коштують у межах 30 гривень за штуку оптом. Використовуються великі картонні коробки, як правило, для великогабаритних мул важких товарів. Тому їх якість та експлуатаційні характеристики мають бути відповідні. Міцність таких коробок, наприклад, залежить головним чином типу гофрокартона, з якого вони виготовлені, і типу його профілю. Тому в більшості випадків великі картонні коробки у Вінниці чотириклапанної конструкції виготовляються з тришарового гофрокартону марок Т-24 та Т-25, а також із п'ятишарового гофрованого картону марок П-30 та П-31. У будь-якому випадку, навіть найбільші за розміром чотириклапанні картонні коробки мають досить малу власну вагу. Щоб з метою економії не впливати на підсумкову вагу упакованої продукції. Загалом тут немає нічого дивного, оскільки всі без винятку виробники продукції харчової та нехарчової групи товарів у Вінниці намагаються економити на вазі упаковки. Тому завжди намагаються купити оптом чотириклапанні картонні коробки великого розміру з ідеальним поєднанням міцності та легкості. В ідеалі це повинні бути картонні коробки досить міцні, щоб упаковувати в них важкі та негабаритні вантажі, а також вантажі з гострими краями, але при цьому вони ще й дуже легкі – у середньому вони втричі менше важать, ніж пластикові або дерев'яні коробки такого. ж обсягу чи розміру.


Де купити дешеві коробки з гофрованого картону у Вінниці?

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом та в роздріб чотириклапанні картонні коробки у Вінниці в широкому асортименті. Величезний вибір моделей і типорозмірів, кольорів і конструкцій – тільки у нас ви можете купити картонні коробки 4-х клапанної конструкції та гофроящики на всі випадки життя: чотириклапанна транспортна тара, товарна гофроупаковка стандартної конструкції за низькими цінами, поштові картонні коробки недорого чотириклапанних коробок з гофрованого картону оптом та в роздріб. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити чотириклапанні картонні коробки потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами у Вінниці. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі готових картонних коробок для пакування різних видів та з різних матеріалів.

Тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити 4-х клапанні коробки у Вінниці з тришарового та п'ятишарового гофрокартону саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. На сьогоднішній день у каталозі нашого інтернет-магазину вже понад 500 моделей картонних коробок різного кольору, конструкції та форми. Розміри картонних коробок та гофроящиків завжди можна підібрати, скориставшись зручними фільтрами на нашому сайті. А якщо ви все-таки не зможете знайти відповідну модель чотириклапанної коробки в нашому каталозі, то ми вам пропонуємо виготовлення 4-х клапанних картонних коробок на замовлення за найвигіднішою ціною у Вінниці. Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності нашої компанії дозволяють виготовляти чотириклапанні коробки з гофрокартону в найкоротші терміни та з мінімальною витратою сировини, а значить – ви можете замовити чотириклапанні картонні коробки за найнижчою ціною! Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами. Ми можемо зробити все! Вже понад десять років виготовлення та продаж картонних коробок є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої та транспортної тари з гофрокартону. Абсолютно всі чотириклапанні картонні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити 4-х клапанні картонні коробки у Вінниці за цінами виробника. Купити картонні коробки у Вінниці найпростіше у нашому офіційному інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення виробництва картонних коробок за вашими розмірами та кресленнями:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення виробництва коробок становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка картонних коробок у Вінницю залежить від обраного вами способу доставки із запропонованих нами. Наявність близько до вас розташованого відділення будь-якої з поштових служб, що працюють в Україні, значно прискорює процес доставки. Крім того, забрати виготовлені на замовлення чотириклапанні картонні коробки ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, дату та час вашого візиту.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити чотириклапанні картонні коробки та іншу упаковку у Вінниці дуже вигідно, швидко та зручно. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво 4-х клапанних картонних коробок у Вінниці. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки у Вінниці – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн