Продаж клейких стрічок для упаковки товарів і вантажів в Луцьку.

Використання різних клейких стрічок для пакування будь-яких товарів чи вантажів сьогодні у Луцьку є досить поширеним явищем. Полімерна упаковка загалом та пакувальні стрічки та плівки зокрема дають безліч можливостей при упаковці. Однак, при тому що поліетиленові та поліпропіленові стрічки скотч в упаковці, в принципі, дуже універсальні, їх можливості все ж обмежені в залежності від конкретного виду або типу як самої клейкої стрічки для упаковки, так і від умов пакувального процесу. До того ж не варто забувати, що пакувальні матеріали для продуктів харчування та харчових товарів сильно відрізняються від упаковки для нехарчових вантажів та товарів, оскільки робочий температурний може сильно відрізнятися. І клейкі стрічки скотч тому також використовуються різні, втім, як і звичайні пакувальні плівки теж.

Все це призвело до того, що сьогодні у Луцьку можна купити пакувальні клейкі стрічки різного типу та призначення. Якісь з сьогодні більш затребувані у споживачів, а якісь – навпаки, використовуються лише за певного збігу обставин. Отже, в цій статті ми хотіли б розповісти вам про найбільш популярні сьогодні в Луцьку клейкі стрічки для пакування. А заразом і пояснити причини підвищеного споживчого попиту саме на ці види та моделі пакувальних стрічок та плівок з можливість приклеювання до чогось. Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент товарів для упаковки, представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Оскільки тут не лише дуже вигідні оптові та роздрібні пропозиції на клейкі стрічки та плівки, але ще й один найбільший вибір товарів для пакування в Україні, представлений в рамках одного інтернет-магазину. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Загальні особливості популярних клейких стрічок у Луцьку

Клейкие ленты для упаковки Пакувальні клейкі стрічки сьогодні в Луцьку продаються різні. Зрозуміло, основний обсяг споживчого попиту забирають різні скотч-стрічки для пакування. Проте загалом у Луцьку можна купити й деякі інші види клейких стрічок. Але якщо вже ми вирішили говорити про найбільш популярні клейкі стрічки для упаковки, то далі йтиметься саме про всілякі пакувальні стрічки типу «скотч», а також про різні сигнальні та інформаційні стрічки. Ми поговоримо про коричневі і прозорі пакувальні скотчі, що використовуються в упаковці, про кольорову клейку стрічку, яка використовується і для упаковки, і для маркування чого-небудь, а також згадаємо різні сигнальні клейкі стрічки, так як це по своїй суті той же скотч, тільки з нанесеною інформацією чи символами певного змісту. Але спочатку поговоримо про те, що поєднує всі ці види клейких стрічок.

Як ви самі можете помітити, просто погуглив «купити скотч у Луцьку», поточний асортимент клейких скотч-плівок дуже різноманітний. Однак у переважній більшості випадків матеріали для їх виготовлення використовуються практично ті самі. Так, сьогодні є кілька варіантів, з чого можна виготовити полотно пакувального або декоративного скотчу. А також трохи більше варіантів вибір клейового складу для створення клейкого шару в скотчі. Причому цікаво, тут практично неважливо, яке призначення матиме майбутній скотч, матеріали для його виробництва завжди використовуються практично однакові. Інша справа, коли йдеться про умови експлуатації пакувальної або декоративної скотч-стрічки . Тут вже з'являються різні варіанти як клейового шару, так і основного полотна, на який цей клей наноситься. В даному випадку різні параметри експлуатації сильно впливають на підсумковий вигляд відповідного скотчу. Наприклад, використання скотч-плівки в умовах підвищеної вологості, високих або низьких температур під постійним впливом води і так далі. Все це сильно видозмінює скотч-плівку, що використовується, проте, в кінцевому підсумку, це все одно буде клейка стрічка скотч з одностороннім або двостороннім нанесенням клею. Лише різна. Таким чином, всі види скотч-стрічки , представлені на ринку Луцька сьогодні, об'єднані своїм форматом – у такій стрічці обов'язково є хоча б один клейовий шар та шар основи з якогось міцного матеріалу, найчастіше синтетичного.

Другою загальною властивістю справді популярних клейких стрічок є призначення. Можливо, варто було б про призначення клейких стрічок сказати в першу чергу, але аж надто сильний вплив робить на це призначення характеристики клейового шару і полотна. Саме від їхніх параметрів залежить і призначення такого скотчу, і можливості його експлуатації. Особливо гостро це відчувається, коли ми маємо на увазі пакувальний скотч . Для експлуатації декоративного скотчу дані параметра менш критичні, але також дуже важливі. Тому про призначення скотч-плівок ми говоримо після невеликого вступу про склад скотч стрічки, а не навпаки. Отже, для чого використовуються клейкі стрічки скотч у Луцьку найчастіше?

Клейкі стрічки скотч є дуже універсальними матеріалами. І обсяг їх споживання у тому чи іншому місті обумовлений, передусім, обсягом виконання тих чи інших робіт. На даний момент найчастіше у Луцьку споживачі хочуть купити скотч-плівку для пакування різних товарів, вантажів, посилок тощо. На другому місці за обсягами споживання знаходяться різні декоративні скотчі , що використовуються для пакування подарунків. І вже після цих двох видів скотч-плівки знаходяться всі інші клейкі стрічки на кшталт армованого скотчу для труб, сигнальних запобіжних клейких стрічок і таке інше. Якщо ж говорити загалом, то, говорячи про популярні види скотч-стрічки в Луцьку, варто згадати такі види клейкої стрічки:

  • пакувальний скотч купити у Луцьку;
  • кольоровий скотч для пакування та не тільки продаж у Луцьку;
  • декоративний скотч для пакування подарунків та прикраси чогось Луцьк;
  • двосторонній скотч для пакування товарів та вантажів та проведення ремонтних робіт дешево Луцьк;
  • кольоровий та прозорий рекламний та інформаційний скотч з печаткою купити Луцьк;
  • канцелярський скотч для скріплення паперових та полімерних поверхонь дешево у Луцьку;
  • монтажна клейка стрічка скотч дешево у Луцьку;
  • малярна креп стрічка скотч з одностороннім нанесенням клею купити в Луцьку;
  • армована скотч-стрічка високої міцності купити у Луцьку;
  • клейка плівка скотч з металізованою основою продажа Луцьк;
  • алюмінієва клейка стрічка скотч купити недорого в Луцьку;
  • сигнальна стрічка з клейкою поверхнею у Луцьку дешево;
  • електроізоляційна (ізоленту) клейка стрічка купити в Луцьку.

Кожен із цих видів клейкої стрічки відрізняється від інших насамперед саме своїм складом. А ось що стосується призначення, то більшість із вищевказаних видів скотч-стрічки можуть бути замінені іншим скотчем або іншою клейкою стрічкою у разі потреби. Більше того, на відміну, наприклад, від ситуації з картонними коробками, споживачі в основному дізнаються спочатку тип скотчу, що він є, а потім вже їх цікавлять можливості його використання. Пакувальні коробки в основному вибирають саме під упаковку конкретного товару або вантажу, а потім вже цікавляться, з чого дана модель коробок відрізняється від інших картонних коробок. Тобто при виборі скотчу або клейкої стрічки споживачі використовують протилежний принцип. Це пояснюється тим, що будь-яка клейка стрічка скотч , як і більшість пакувальних плівок, є допоміжною упаковкою, тому принципи їх вибору діють дещо інші.


Особливості та відмінності популярних клейких стрічок скотч у Луцьку

Цветные и прозрачные скотч-ленты в наличии Ну, а тепер давайте детальніше поговоримо про кожен вид популярних клейких стрічок, які привели трохи раніше. Отже, ці види скотч-стрічок використовуються сьогодні в Луцьку по-різному, та й склад у них різний. Однак можливості їхнього застосування завжди визначаються кількома загальними характеристиками. Так, для споживачів завжди важливо знати, який у скотч стрічки матеріал основи, яка у нього товщина? Також споживачі завжди цікавляться характеристиками клейового шару, шириною полотна скотчу. Цей принцип вибору скотч-стрічки у Луцьку є актуальним практично завжди. Хочете ви купити пакувальний або канцелярський з полімерною основою. Або ж вам потрібні якісь моделі технічних видів скотч-плівки. А може вас цікавить двосторонній чи креп скотч ? Чи є на скотчі якась нанесена друкована інформація чи декоративні візерунки? Так чи інакше, склад та формат скотчу ви обов'язково дізнаєтесь, перш ніж його купити.

Така закономірність споживчого попиту завжди є ідеєю зі знаком «плюс», оскільки розширює асортимент пропозицій на той чи інший пакувальний матеріал, роблячи його покупку вигіднішою. Також через велику кількість різноманітних пропозицій на ринку споживач отримує більш вигідні оптові та роздрібні ціни на скотч-плівку та інші клейкі стрічки в Луцьку. Таким чином, частота застосування різних скотч-плівок у місті зростає з кожним днем. Завдяки своїм функціональним можливостям сьогодні скотч здатний надійно закріпити найрізноманітніші види поверхонь, залежно від цілей власника. При виробництві клейкої стрічки «скотч», фахівці, в першу чергу, дбають про її міцність та підвищену клейкість. Тому скотч підходить не тільки для паперових або картонних поверхонь, але й чудово скріплює краї із пластику та інших матеріалів. Крім того, клейка скотч-плівка має досить довгий період служби та забезпечує надійне зберігання та переміщення у коробах будь-яких товарів та вантажів. Крім того, саме скотч зберігає свої робочі якості навіть при різких перепадах температури. Також призначення клейкої стрічки визначається шириною полотна, оскільки далеко не завжди використання вузького скотчу допоможе вирішити поставлене завдання. Сьогодні у Луцьку клейкі стрічки скотч бувають наступних форматів:

  • ширина 12-18 мм – використовується як канцелярський скотч чи для заклеювання невеликих, легких коробок, пакетів;
  • ширина 24-36 мм – підходить для заклеювання невеликої легкої тари, забезпечує більш надійне склеювання;
  • ширина 40-50 мм - універсальна клейка стрічка для картонних, полімерних, паперових упаковок із середньою вагою;
  • ширина 72 мм і більше - скотч-стрічка для пакування великогабаритної тари, важких вантажів (вага більше 20 кг). Може використовуватися і для посилення ветхої упаковки.

Серед усіх популярних у Луцьку різновидів клейкої стрічки скотч сьогодні особливо популярні скотч-стрічки з полімерною основною . Саме ці види скотчу споживачі вважають найвигіднішою покупкою серед інших варіантів. Чому? Давайте розумітися. Отже, що дає полімерна база скотч-плівці? Тут найважливіші два моменти: універсальність і дешеву вартість виробництва. Скотч-плівки з полімерною основою у Луцьку сьогодні можна купити дуже дешево, та й на замовлення вам будь-яку таку клейку стрічку зможуть виготовити швидко та дешево. І, головне, практично у будь-якому форматі, кольорі, розмірі тощо. Які скотч-плівки з основної полімерної сьогодні продаються в Луцьку? Найрізноманітніші насправді тому давайте по черзі поговоримо про кожен такий вид.

Найбільш популярним видом скотч-плівки з полімерною основою при покупці в роздріб у Луцьку сьогодні є канцелярський скотч. Так-так, саме канцелярський, так як пакувальний скотч або інформаційний скотч з печаткою частіше купують все-таки малим та середнім оптом, тому що він набагато швидше витрачається і частіше використовується. Отже, канцелярський скотч. Даний вид скотч-плівки використовується, як правило, як витратний матеріал у різних установах, офісах, школах і так далі. Канцелярський скотч у Луцьку – це прозорий скотч із тонкою полімерною основою (до 30 мкм) та полотном невеликої ширини. Також відмінною особливістю канцелярського скотчу є мала довжина намотування та ширина полотна. Так, канцелярські скотчі рідко коли бувають більше, ніж 100 метрів в одному ролику скотчу. А їхня ширина зазвичай не перевищує 20 міліметрів. У будь-якому випадку канцелярський скотч у Луцьку – це корисний і в офісі, і в архіві, і в бухгалтерії, і навіть у побуті помічник, за допомогою якого скріплюють різні паперові поверхні (журнали, книги, документи, аркуші паперу тощо). Адгезія клейового шару в канцелярському скотчі середня щодо того ж пакувального скотчу. Однак канцелярський скотч і не розрахований на великі навантаження або використання при підвищеній вологості та низькій температурі.

Пакувальний скотч , у свою чергу, є сьогодні у Луцьку найпопулярнішим видом скотч-стрічки при купівлі оптом. Найчастіше такий скотч купують компанії чи підприємства, які витрачають пакувальну скотч-стрічку у великих кількостях, тому і розмір середнього чека у скотч-плівки для пакування товарів та вантажів набагато вищий, ніж у будь-якої моделі канцелярського скотчу. Крім того, пакувальний скотч банально міцніший і набагато надійніший, ніж канцелярський скотч. Він практичніший, оскільки швидше приклеюється практично в будь-яких температурних умовах. Формат пакувального скотчу може бути різним: ширина його полотна може бути 45, 48 або 72 міліметри, а довжина намотування практично будь-який. Однак найпопулярніші моделі пакувального скотчу у Луцьку – це скотч-плівки зручної довжини на кшталт 100, 200 чи 300 метрів. Товщина полімерної основи в пакувальному скотчі буває різною. Так, залежно від складності експлуатації товщина полотна пакувального скотчу може становити:

  1. Скотч-плівка 40-43 мкм використовується для тимчасового пакування, для пакування легких вантажів, приклеювання пакетів із супровідною документацією тощо. На тонкий скотч зазвичай наноситься клейовий шар невеликої товщини із середньою адгезією.
  2. Пакувальний скотч 45 мкм – це досить міцний скотч із високою надійністю приклеювання. Він підходить для заклеювання будь-яких картонних коробок та іншої гофротари вагою до 10 кг, може використовуватися для пакування заморожених, охолоджених продуктів, добре витримує перепади температури.
  3. Скотч 47-50 мкм для пакування – це вид скотч-плівки пакувальної з підвищеною товщиною полімерної основи та високою концентрацією клейового шару. Такий пакувальний скотч підходить для вантажів вагою до 25 кг, може використовуватися при транспортуванні або зберіганні у складних умовах (з переміщенням вантажу, при низькій температурі, на відкритому повітрі тощо).
  4. Пакувальна скотч-стрічка 50-54 мкм та більше – це найміцніший вид клейких стрічок скотч, що використовуються для пакування товарів та вантажів сьогодні у Луцьку. Така скотч-стрічка застосовується для проклеювання, фіксації та пакування важких або великогабаритних вантажів. Вона підходить для склеювання неміцних поверхонь, зберігає хорошу адгезію при високій вологості, температурі нижче нуля.

Інші види скотчу є менш затребуваними сьогодні у Луцьку, ніж перші два. Тому давайте про них лише загалом. Отже, алюмінієва клейка стрічка застосовується у Луцьку при влаштуванні комунікацій, монтажі обладнання. Основа таких скотч-плівок з алюмінію, тому скотч-стрічка не схильна до корозії. Клейовий шар, у свою чергу, звичайний акриловий, як і у пакувального скотчу, але з трохи вищою адгезією. Клейка алюмінієва стрічка скотч зберігає клейкість при температурі від -20 до +100°C. Ширина стрічки зазвичай не перевищує 5-10 см, а ось довжина намотування може бути досить великою. Металізований скотч багато в чому схожий на специфіку використання на алюмінієвий скотч. Основа у такого скотчу поліпропіленова з металевим напиленням на поверхні, а клейовий шар – той самий акриловий клей. Металізований скотч у Луцьку використовується для створення міцних, герметичних з'єднань у будівництві, ремонті, при монтажі обладнання. TPL скотч є клейкою стрічкою з армованою основою з ПВХ, покритого поліетиленом. Така плівка скотч вологонепроникна і створює герметичне з'єднання. Шар ПВХ армований бавовняним полотном для більшої міцності. Скотч TPL використовується в Луцьку та як пакувальний матеріал для великогабаритних, важких вантажів, та для створення герметичних з'єднань, швів при монтажі труб, елементів обладнання. Армований скотч є посиленим склонінням скотч. Основа посилена скловолокном, що підвищує міцність у кілька разів. Матеріал має високу міцність, гнучкість. Клейовий шар у такій скотч-стрічці, як правило, каучуковий та з високим рівнем адгезії, стійкістю до високої температури. Армований скотч у Луцьку зазвичай використовується для пакування важких вантажів, при монтажі обладнання, будівельних та інших конструкцій.


Інформаційні пакувальні скотчі з логотипом та іншою інформацією у Луцьку

Скотч-лента Обережно скло! Інформаційні скотч-стрічки та інші пакувальні стрічки в Луцьку сьогодні також мають високий попит, як і пакувальні. Однак принцип їх вибору діє дещо інший - все-таки призначення таких клейких стрічок не обмежується тільки упаковкою або скріпленням будь-яких поверхонь. Тому й популярні сьогодні моделі скотч-плівки з печаткою та інших інформаційних стрічок у Луцьку мають свої особливості. Більше того, якщо скотч-плівка з печаткою має щільнішу основу – це далеко не факт, що вона купується частіше за інших. Адже інформація, нанесена на неї, може бути досить специфічною, як і малюнок.

Особняком тут стоять скотч-плівки з логотипом певного підприємства чи організації. Зрозуміло, це ті самі односторонні клейкі стрічки для пакування товарів і вантажів, проте вони купуються виходячи з обсягів випуску продукції підприємством-замовником, а не тому, що вони дешеві або міцні. Тобто зовсім інша логіка покупки. Висока конкуренція практично у всіх видах бізнесу призвела до того, що будь-які компанії, які прагнуть зайняти лідерську нішу у своїй галузі ринку, особливу увагу приділяють маркетинговій складовій, рекламі своїх послуг та товарів. І одним із найцікавіших, унікальних рекламних носіїв є скотч із логотипом або, як його ще називають, бренд-скотч. У чому переваги цього продукту? По-перше, варто відзначити, що фірмовий скотч виконує всі функції звичайного скотчу, тобто забезпечує цілісність та надійність упаковки, дозволяє покращити зовнішній вигляд продукції, є дуже ефективним захистом від підробок. Але крім цього, скотч з логотипом компанії є унікальним, високоефективним маркетинговим інструментом. На його поверхню можна нанести логотип компанії, рекламний слоган, контактні дані чи будь-яку іншу інформацію за бажанням замовника. Здійснюючи рекламну підтримку продукції, підвищуючи інформативність упаковки, допомагаючи у просуванні бренду, пакувальний скотч з логотипом стає дедалі популярнішим рекламним носієм.

У будь-якому випадку, інформаційний скотч є скотч-плівкою з певним типом призначення. І хоч він і може застосовуватися як універсальний розхідник при упаковці чогось, але це дуже рідко коли доречно. Самі поміркуйте: уявіть, як сприймуть це покупці, якщо ви запакуєте, наприклад, картонну коробку з парою взуття на продаж і проклеїте її інформаційним скотчем з написом «Обережно стекло!». Інша річ, якщо використовувати інформаційний скотч із відповідним написом. Наприклад, скотч-плівка з написом «Акція» . Як би там не було, інформація, нанесена скотч, буває дуже корисною. Вона може бути потрібна як самому виробнику (при транспортуванні продукції, складуванні, формуванні позитивного образу), так і кінцевому споживачеві (впевненість в оригінальності продукції, можливість ознайомитися з будь-якою інформацією, наприклад, контактними даними). Отже, немає нічого дивного в тому, що сьогодні скотч-стрічка з логотипом у Луцьку як частина пасивної реклами стає все більш популярною.

На цьому ми, мабуть, закінчимо сьогоднішню статтю. Як ви самі можете помітити, клейка стрічка скотч є дуже затребуваним пакувальним і не тільки матеріалом, а її видів та типів сьогодні у Луцьку використовується безліч. Тому ми, зі свого боку, хотіли б ще раз нагадати, що найвигідніші ціни на пакувальні, інформаційні та декоративні скотч стрічки в Луцьку ви знайдете на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка». У нас ви можете купити дешево у Луцьку клейку стрічку скотч будь-якого кольору та відтінку у широкому асортименті. Крім того, ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на клейку стрічку скотч різної довжини і ширини намотування, причому як оптом, так і в роздріб. Більше 50 різних видів скотч-плівки від виробника завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво скотч-стрічки для пакування товарів, вантажів та посилок будь-якого кольору або відтінку за найнижчими цінами у Луцьку. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі пакувального скотчу онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці скотч-плівки для упаковки будь-якого виду та розміру в Луцьку в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн