Луцьк

Луцьк розташований на північному заході України та є адміністративним та торговим центром усього Волинського регіону. Це найбільше місто на Волині та, як наслідок, зосередження всіх торгових та промислових операцій регіону. Місто розташоване недалеко від українсько-польського та українсько-білоруського кордону. Через нього проходять торгові маршрути багатьох українських товарів на експорт. Зрозуміло, все це впливає на підвищені попит на пакувальні матеріали в Луцьку. Упаковка тут користується великим попитом, причому найрізноманітніша. Більше того, у регіоні є й власні виробники упаковки, проте їхня наявність абсолютно не задовольняє попит на упаковку у Луцьку. При цьому, варто зазначити, що купити упаковку в Луцьку хочуть різну. Тут користується попитом і транспортна гофротара та споживча упаковка, і тарні картонні коробки та пакувальні поліпропіленові мішки, клейкі та стрейч-плівки, та багато іншого. Проте всі ці пакувальні матеріали дуже різноманітні власними силами, плюс на їх попит впливають особливості експлуатації упаковки, тому варто розглянути різні види упаковки в Луцьку та з'ясувати, що саме тут користується більшим попитом, а що меншим. розглядатимемо на прикладі гофротари та упаковки з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір гофротари та упаковки в Україні загалом і в Луцьку зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробки для зберігання: продаж оптом та в роздріб.

Найбільш популярним видом гофротари в Луцьку на сьогоднішній день є картонні коробки для зберігання . За рівнем попиту вони небагато, але все-таки випереджають транспортні гофроящики і купити їх хочуть набагато частіше. І, як правило, оптом. Безумовно, картонні коробки для зберігання можуть використовуватися не тільки в промислових або торгових цілях, їх застосовують і в сільському господарстві, і в побуті, а й у принципі у повсякденному житті вони можуть стати в нагоді в багатьох ситуаціях. Сучасне життя потребує порядку. І йдеться не лише про порядок на робочому столі чи в будинку. Одяг з особистого гардеробу, різноманітні аксесуари, предмети побуту теж повинні мати своє місце, причому так, щоб не заважати і завжди бути під рукою. Як це можливо? Дуже просто - потрібно все розкласти по коробках для зберігання. Однак головне призначення коробок для зберігання - це все-таки збереження готової продукції або заготовок на виробництві. Погодьтеся, на будь-якому складі важливо, що все лежало на своїх місцях і при цьому, щоб цього місця завжди було достатньо. Ну, а враховуючи обсяги продукції середньостатистичного виробничого підприємства Луцька, а також обсяги заготовок, з яких ще належить зробити товари, картонні коробки для зберігання тут не просто затребувані, а буквально необхідні!

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити дешево коробки для зберігання у Луцьку. Ми пропонуємо асортимент коробок для зберігання в Луцьку з більш ніж 300 різних моделей коробок із тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, а також коробки для зберігання із п'ятишарового гофрокартону. Загалом, до вашої уваги пропонується дуже широкий вибір ящиків для зберігання абсолютно будь-яких товарів, вантажів, домашніх речей, одягу, продуктів харчування, робочих інструментів, електроніки та різної техніки. Ці високоякісні картонні коробки для зберігання різних об'ємів будуть дуже практичними та зручними для щоденного застосування під час перевезення тих чи інших речей. Конструкції картонних коробок, представлених в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» дуже практичні та зручні у використанні: їх конструкція добре продумана, а самі коробки мають ребра жорсткості, зручні ручки, щільні та надійні кришки. Представлені в нашому інтернет-магазині коробки для зберігання в Луцьку зможуть прослужити вам дуже тривалий термін, тому що матеріали, що використовуються під час їх виробництва, розраховані на тривалу зносостійкість та різні умови зберігання. Крім своєї практичної користі, всі картонні коробки для зберігання в наявності мають певну естетичну цінність, своїм власним стилем, який покликаний звичайну упаковку перетворити на легковідому фірмову гофротару.

Також в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо дешево оптом та в роздріб коробки для зберігання в Луцьку, які будуть корисні вдома чи в офісі. В основному це коробки для зберігання з ручками і окремою або вбудованою кришкою (є і такі, і інші). Коробки для зберігання будинку або в офісі будь-яких предметів від компанії «Експрес Упаковка» мають самозбірну конструкцію та найчастіше виготовлені з тришарового мікрогофрокартону. Вони чудово підходять для того, що навести лад у себе вдома, на робочому місці або в цілому впорядкувати життя в офісі. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені всі види самозбірних картонних коробок, призначених для зберігання різних речей і предметів побуту. Тут є зручні та місткі коробки для взуття, висувні ємності для зберігання чоловічої та жіночої білизни, а також органайзери для одягу, окулярів, рукавичок, ременів, шкарпеток, краваток, листів, фотографій, дитячих іграшок та ін. Всі вони виготовлені з міцної та безпечної для здоров'я людини гофрокартону Картонні коробки для зберігання Луцьк від компанії «Експрес Упаковка» можуть бути стандартного бурого кольору, оформлені в кольоровій та однотонній кольоровій гамі та без будь-яких химерностей. Але є і картонні коробки для зберігання, що мають оригінальний стиль оформлення, кольорові візерунки та малюнки. Такі картонні коробки можуть використовуватися не тільки за прямим призначенням, але і як декоративний елемент вбиральні або будь-якого іншого приміщення.

Картонні коробки для зберігання, а також картонні коробки для перевезення компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити в Луцьку оптом та в роздріб за цінами виробника. Ми продаємо картонні коробки виключно власного виробництва – наша компанія є виробником повного циклу гофротари та упаковки. Виробництво картонних коробок компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та гофроупаковки. Одним з головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та гофроупаковки міжнародної організації FEFCO. Наша компанія виробляє картонні коробки та інше гофроупаковку всіх видів та типів, згідно даного каталогу, тому в нашому інтернет-магазині ви можете вибрати та купити дешево оптом чи в роздріб картонні коробки у Луцьку абсолютно всіх конструкцій та моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки.

Картонні коробки для зберігання в Луцьку в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» виготовлені з багатошарових гофрокартонів. В основному, ми пропонуємо купити дешево оптом та в роздріб у Луцьку коробки з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону. З цих матеріалів у нашому каталозі представлено близько 400 різних коробок, відмінних за розміром, кольором та конструкцією. Тришаровий гофрокартон та мікрогофрокартон – це ідеальний варіант сировини для виробництва картонних коробок за співвідношенням «ціна/якість». Коробки, гофрокороби, лотки та інші види гофроящиків саме із тришарового гофрокартону є найбільш затребуваним видом упаковки в Україні та найпопулярнішим видом продукції компанії «Експрес Упаковка». А ось для самозбірних коробок більше підходить мікрогофрокартону за рахунок свого нижчого профілю. Тому самозбірні картонні коробки у Луцьку ми продаємо оптом та в роздріб, виготовлені саме з тришарового мікрогофрокартону різних типів. Загалом великий вибір картонних коробок від виробника з декількох видів гофрокартону є однією з основних переваг інтернет-магазину «Експрес Упаковка». У нас ви можете купити дешево оптом та в роздріб у Луцьку картонні коробки , лотки та ящики з наступних видів гофрованого картону:

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете в режимі онлайн вибрати та купити дешево оптом та в роздріб ідеальні картонні коробки для зберігання непродовольчих товарів та продуктів харчування в Луцьку. Безліч видів самозбірних та чотириклапанних картонних коробок для зберігання та перевезення різних товарів та в різних умовах – і все це за найнижчими цінами у Луцьку оптом від 100 штук та в роздріб від 1 штуки! Заходьте, ми чекаємо на вас 24/7!


Замовити виробництво паперової упаковки Луцьк: виготовляємо картонні коробки будь-яких розмірів

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво на замовлення у Луцьку всіх видів паперової упаковки. У нас ви можете замовити за дуже дешевими цінами виготовлення картонних коробок, пакувального та обгорткового паперу, коробок з багатьох одношарових картонів, двошарового гофрокартону в рулонах, тришарового та п'ятишарового гофрованого картону в листах, а також безліч інших видів упаковки з паперу, картону та гофрокартону. Ми є виробниками повного циклу тари та упаковки з паперової сировини, тому у нас ви можете купити паперову упаковку в Луцьку дешево за цінами виробника. Ми можемо виготовити для вас будь-які види картонних коробок на замовлення з одношарових та багатошарових картонів та гофрокартонів у Луцьку. Ми пропонуємо вам виробництво картонних коробок за мінімальними цінами в Луцьку. Будь-які картонні коробки, будь-які конструкції та форми, будь-які розміри, будь-який колір чи відтінок – все це ви можете замовити дуже дешево у нашій компанії.

Виробництво картонних коробок у Луцьку ми здійснюємо різними тиражами на штанц-формах. Саме використання штанцевих форм при виробництві будь-яких картонних коробок дозволяє гарантувати чіткий збіг заявлених та номінальних розмірів картонної коробки. При цьому, зовсім неважливо, яку конструкцію має картонна коробка , завдяки штанц-форм чіткість у розмірах досягається в будь-якому випадку. Для виготовлення картонних коробок у Луцьку наш завод з виробництва упаковки застосовує три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції картонних коробок. Крім того, на вибір конкретної технології виробництва коробок впливає матеріал виготовлення. Наприклад, коробки з коробкового картону виготовляються тигельним способом, а ось ротаційна висічка для цього не підходить. Таким чином, у нас ви можете замовити дешево виробництво картонних коробок у Луцьку, яке здійснюватиметься на ротаційному устаткуванні, на устаткуванні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах тигельного типу. Розміри та конструкцію картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки, складності її конструкції та особливостей форми та складання . Приклади готової продукції нашого підприємства можна побачити в офіційному інтернет-магазині нашої компанії – пак юа. Тут представлені всі основні види коробок із гофрокартону з нашого асортименту. Всі картонні коробки, які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий мікрогофрокартон, тришаровий гофрокартон і п'ятишаровий гофрокартона і завжди лише найвищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас картонні коробки з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам.

Як ви вже знаєте, залежно від типу гофрованого картону, картонні коробки можуть відрізнятися за вагою та профілем. Виробництво картонних коробок на замовлення в Луцьку можна замовити з будь-якого гофрокартону з будь-яким типом профілю та шириною гофри. У будь-якому випадку, міцність та довговічність виготовлених картонних коробок буде на високому рівні. Найбільшу вагу мають картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону, трохи легше картонні коробки та гофроящики з тришарового гофрокартону , а найлегші коробки – коробки з мікрогофрокартону . Наприклад, самозбірні картонні коробки, представлені в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», мають набагато меншу вагу та більшу компактність у порівнянні з коробками із п'ятишарового гофрокартону. Але при цьому вони дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції таких самозбірних коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону довго та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. Загалом, на сьогоднішній день у компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок в Луцьку, що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. Замовлення на виробництво картонних коробок у Луцьку ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок чи гофроящиків на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Купити гофрокартон 2 х шаровий у Луцьку

Купити гофрокартон 2 х шаровий у Луцьку дешево ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» у рулонах різної довжини намотування та формату від 1 м2. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені різні види двошарового гофрокартону , різної довжини, ширини та щільності. При цьому всі моделі двошарового гофрованого картону на нашому сайті промарковані буквою «Д», згідно з ГОСТом. Даний гофрований картон у рулоні є картоном, що складається з двох шарів. Зовнішній шар, або лайнер, - це плоский шар, виготовлений з крафт-паперу гарної якості, щільністю не нижче 80 г/м2. Внутрішній шар (гофра, або флютинг) – це хвилястий шар паперу, який забезпечує гофрокартону чудові властивості, що демпфують, а також міцність і жорсткість. Даний вид гофрованого картону часто називають «двошаровим», також можна зустріти цифрові позначення за кількістю шарів: 2-х шарівка, 2-шарка, 2-шаровий, 2-х шаровий і т.п.

Ми пропонуємо вам купити 2-х шаровий гофрокартон в Луцьку власного виробництва. Підприємства нашої компанії виготовляють його у процесі виробництва картонних коробок – основної сфери діяльності нашої компанії. Ми пропонуємо дешевий гофрокартон двошаровий у рулонах від виробника дуже дешево. Причому різних марок. Так, гофрований картон в рулонах, представлений в асортименті в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», виготовляється з декількох типів сировини. Щоб вибрати правильно двошаровий гофрокартон в рулонах , слід знати кілька фактів про прийняту номенклатуру гофрокартону двошарового та його позначення. Так, у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб 2 х шаровий гофрокартон у Луцьку наступних марок:

  1. Гофрокартон Д22 – це двошаровий гофрокартон, виготовлений із макулатури.
  2. Гофрокартон Д23 – рулонний 2-х шаровий гофрований картон, виготовлений із невибіленої целюлози.
  3. Гофрокартон Д1 – двошаровий гофрокартон із макулатури, що має підвищену гнучкість та міцність.

Відразу варто відзначити той факт, що двошаровий гофрокартон в рулонах з макулатури, який ми пропонуємо вам дешево в Луцьку, нічим, по суті, не поступається первинному гофрованому двошаровому картону. Міцні та експлуатаційні характеристики – на рівні, макулатурний двошаровий картон, також як і целюлозний, може використовуватися як пакувальний та обгортковий матеріал практично для всіх видів продукції. Крім того, всі матеріали та види сировини, що використовується для виготовлення двошарового гофрокартону в рулонах, є екологічно чистими і 100% перероблюваними матеріалами. І картон гофрований двошаровий у рулонах також є екологічно безпечним і повністю переробленим пакувальним матеріалом. Він може бути утилізований різними способами без шкоди навколишньому середовищу. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» можна купити дешево картон гофрований в рулонах двошаровий як целюлозний, так і макулатурний. Звертайте увагу на позначення в номенклатурі кожного окремого товару та зможете вибрати та купити недорогий двошаровий картон гофрований у рулонах потрібного вам типу.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки в Луцьку оптом та в роздріб, а також іншу упаковку недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Луцьку. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки в Луцьку – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Пакети дой-пак – один із найпопулярніших видів гнучкої упаковки в Луцьку.



Пакети дой-пак сьогодні у Луцьку є одним із найпопулярніших видів гнучких пакувальних пакетів. Це неймовірно універсальна упаковка, яку застосовують для зберігання, перевезення та продажу товарів харчової та нехарчової групи. Причому, різної консистенції, температури нагрівання та/або охолодження. Про ці та про низку інших функціональних переваг використання пакетів дой-пак у Луцьку ми розповімо вам у рамках цієї статті.

Виробництво двошарового гофрокартону в Луцьку: найкраща сировина та матеріали для виробництва



Двошаровий гофрований картон в Україні сьогодні вважається одним із найкращих обгорткових матеріалів, популярність якого всім добре відома. У цій статті ми поговоримо про особливості його виробництва та вибору сировини для цього процесу у Луцьку.

Продаж клейких стрічок для упаковки товарів і вантажів в Луцьку.



Різні клейкі стрічки сьогодні у Луцьку є одним із найбільш затребуваних витратних матеріалів. Їх використовують і в упаковці, і в будівництві, і навіть у побуті. Проте далеко не види клейкої стрічки скотч у Луцьку однаково популярні: якісь купують частіше, а якісь навпаки рідше. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні види скотчу в Луцьку, а заразом і з'ясуємо причини їхнього поточного споживчого попиту.

Як упаковують вантажі в Луцьку: вибираємо тару для складу та переїзду



Зберігання та перевезення різних товарів чи вантажів ніколи не буває простим заняттям. Особливо коли йдеться про правильний вибір відповідної упаковки. Потрібно врахувати безліч чинників, які впливають і термін зберігання, і безпеку товарів під час перевезення, і навіть можливість реалізації таких товарів споживачеві надалі. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, як вирішують проблему надійного зберігання та безпечного перевезення товарів та вантажів у Луцьку.

Як вибрати правильно коробки для перевезення вантажів в Луцьку?



Купівля вантажних коробок у Луцьку може бути досить непростою справою. Адже, незважаючи на високий рівень асортименту та пропозицій від виробника, картонні коробки для перевезення вантажів стоять не однаково. У цій статті ми постараємося з'ясувати, які саме коробки для перевезення вантажів можна купити за найвигіднішою ціною у Луцьку. А заразом і визначимо, де саме це можна зробити.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн