Вантажний, товарний та сировинний обгортковий папір в Ужгороді

Як ви напевно знаєте, Закарпатська область загалом та Ужгород зокрема сьогодні є одним із провідних транспортних хабів України. Через територію того ж Ужгорода щодня проходить безліч різних товарів і вантажів. Звичайно ж, хороші та дійсно корисні пакувальні матеріали тут завжди будуть потрібні. А якщо ще й такий пакувальний матеріал є універсальним і може бути використаний зовсім з іншою метою, крім пакування товарів та вантажів? Звичайно ж, на такі пакувальні матеріали попит буде ще більшим. Саме так сьогодні справи з пакувальним папером в Ужгороді. Точніше сказати, не зовсім пакувальним, оскільки, як тільки пакувальний папір починають використовувати, наприклад, у ремонтних роботах, він автоматично перестає бути пакувальним, а стає будівельним папером. Різниця в термінах - так, але, що стосується конкретно паперу, суті справи це зовсім не змінює. За фактом, застосовуються ті самі види обгорткового паперу , які відрізняються гарною міцністю на розрив і максимальною функціональністю. У цій статті ми хотіли б розглянути такі види універсального обгорткового паперу з акцентом на сфери його застосування в Ужгороді сьогодні. Зрозуміло, за традицією, що вже склалася, розглядати обгортковий папір ми будемо на прикладі товарів з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут представлений найрізноманітніший асортимент обгорткового паперу від виробника як в Україні в цілому, так і в Ужгороді зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості попиту на обгортковий папір в Ужгороді

Упаковочная бумага в наличии и на заказ в Ужгороде Обгортковий папір вже багато років є одним із найбільш затребуваних видів продукції, яку випускають підприємства целюлозно-паперової галузі української промисловості. І річ тут не тільки в упаковці якихось товарів чи вантажів для перевезення, чи, наприклад, у будівництві. Ні. Обгортковий папір - по-справжньому універсальний вид паперової продукції, який і в чистому вигляді затребуваний, і у вигляді сировини затребуваний, і навіть як додатковий (іноді необов'язковий) компонент чогось теж затребуваний. Більше того, у випадку з обгортковим папером максимально важко визначити рівень попиту в тому чи іншому регіоні України, оскільки саме використання дуже різниться, і список пропозицій на ринку зовсім неоднаковий, а тут ще й такі широкі можливості застосування! Номи, звичайно, спробуємо це зробити. Для початку давайте поговоримо про обгортковий папір загалом. Який папір прийнято вважати обгортковим? Які види обгорткового паперу використовуються для пакування? Які – для виробництва іншої упаковки? А які – у будівництві? Що ми можемо сказати про обгортковий папір, представлений сьогодні на ринку Ужгорода? Що вона є? Ну, і таке інше.

Обгортковий папір сьогодні в Ужгороді представлений практично у всіх сферах життєдіяльності людини. Цей вид упаковки використовується і в промисловості, і у сфері послуг, і в оптово-роздрібній торгівлі, і навіть у побуті. Словом, всі сфери споживчого попиту в цьому випадку задіяні. А це автоматично підвищує релевантність самого продукту на ринку, так і рівень пропозиції від виробників та імпортерів паперу на ринку. І справді, сьогодні в Ужгороді обгортковий папір можна купити дуже різний і за різними цінами. І, мабуть, єдиним, що поєднує все це розмаїття обгорткового паперу, є екологічність. Будь- який обгортковий папір в Ужгороді, хоч пакувальний, хоч будівельний, хоч будь-який інший, є екологічно чистим продуктом натурального походження. Що, у свою чергу, робить обгортковий папір не тільки більш універсальною упаковкою, але і дійсно незамінним видом сировини або помічником у дуже багатьох ситуаціях. Екологічність обгорткового паперу, наприклад, грає величезну роль, коли йдеться про вибір сировини для виробництва картонних коробок. Адже мати упаковку, яка однаково може використовуватися і для продуктів харчування, і для нехарчових товарів, набагато зручніше і практичніше, ніж екологічну.

Зрештою, будь-який обгортковий папір є пористим матеріалом, який відрізняється малою еластичністю і невисоким рівнем розтяжності, проте має високий рівень опору площинному і торцевому стиску, відмінну зносостійкість і хорошу довговічність. За фактом, сьогодні обгортковий папір тією чи іншою мірою використовується в Ужгороді просто-таки у величезних обсягах, нарівні з поліетиленом та іншими полімерами. Але в інших ситуаціях та з інших причин. Обгортковий папір та будь-яка упаковка, в основі якої лежить ця сировина, сьогодні в Ужгороді є якісною альтернативою будь-яким пакувальним матеріалам із полімерної сировини. А споживач уже сам вибирає, якими саме пакувальними матеріалами йому краще скористатися. Звичайно, з погляду споживача, це чудова можливість вибору, а це, у свою чергу, впливає на підвищення рівня попиту на обгортковий папір в Ужгороді сьогодні.

Як конкретний приклад давайте розглянемо один із найпопулярніших сьогодні в Ужгороді видів обгорткового паперу – обгортковий папір марки «Е». Цей папір є яскравим прикладом високоекологічного паперу, який може контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи слідів, смаку чи запаху, та ще й фактично за будь-якої температури. Зрозуміло, у межах розумного. При цьому обгортковий папір марки «Е» ще й призначений для пакування крихких та скляних предметів при перевезенні та зберіганні. А ще додайте, що такий обгортковий папір відмінно підійде для пакування різних поштових відправлень та бандеролей. У всіх таких, дуже різних за своєю суттю ситуаціях основною функцією обгорткового паперу марки Е є захист предметів від слабких механічних впливів, подряпин, а також попадання пилу та бруду. Саме тому її називають пакувальним папером. Але висока екологічність та можливість стерильної очистки сильно розширюють можливості обгорткового паперу марки «Е». Так, після спеціальної обробки обгортковий папір марки «Е» може використовуватися для пакування медичних препаратів або тих же масок від Коронавірусу або, наприклад, медичної вати. І що виходить? Це вже медичний папір , а не пакувальний, хоча за складом, структурою чи фактурою різниці між цими паперами немає – це все той самий обгортковий папір марки «Е». Так само справи і з будівельним папером. купити будівельний папір в Ужгороді ви сьогодні можете без особливих зусиль і цілком собі дешево, оскільки це за фактом той самий пакувальний папір, пропозицій про продаж якого в місті з надлишком. І так далі, універсальність обгорткового паперу дає можливість користуватися нею в різних ситуаціях! Тому далі давайте поговоримо про ті сфери, де обгортковий папір виявляє свої найкращі якості, а тому має максимальний попит. Зрозуміло, з акцентом на поточні особливості попиту та пропозицій в Ужгороді.


Пакувальний папір для товарів – найпопулярніший в Ужгороді спосіб застосування обгорткового паперу

Товарная упаковочная бумага в наличии и на заказ в Ужгороде З огляду на географічне розташування та поточний обсяг вантажних перевезень та товарообігу саами популярним способом застосування обгорткового паперу в Ужгороді є упаковка товарів з метою захисту та збереження під час перевезення або зберігання. Саме товарна упаковка становить сьогодні основний відсоток попиту на обгортковий папір в Ужгороді. І, як ми вже сказали раніше, такий обгортковий папір прийнято називати пакувальним, оскільки використовується він саме для пакування. Тому ми теж називатимемо її саме так – пакувальний або товарний папір . Якісний пакувальний папір підходить практично для будь-яких видів та категорій товарів. Також такий папір пакувальний може застосовуватися для виготовлення паперових пакетів для будь-яких видів товарів загального призначення, народного споживання, продуктів сільського господарства та хімічної промисловості, для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів. Тобто пакувальний товарний папір у рулонах у чистому вигляді, що у вигляді різних сумок чи пакетів залишається дуже універсальною упаковкою.

Окрім універсальності, про яку ми змушені постійно згадувати, товарний пакувальний папір відрізняється ще рядом справді важливих для товарного пакування якостей. Так, як і будь-який інший товарний пакувальний матеріал, пакувальний папір має свої особливості та властивості, завдяки яким його застосовують при пакуванні товарів різних категорій та груп. Зрозуміло, що в залежності від типу та сорту пакувального паперу, а також від способу його виготовлення ці пакувальні характеристики можуть відрізнятися. Однак загалом будь-який якісний пакувальний папір є, наприклад, повітропроникним матеріалом. Запаковані в неї товари відмінно переносять перепади температур, вологість та спеку, зберігають свою форму та вигляд. Також пакувальний папір абсорбує упакований у нього вантаж від вогкості та гниття та зберігає початкові властивості продукту. Вона нешкідлива, хімічно та фізично нейтральна для будь-яких каталізаторів, а також є екологічно чистим продуктом, тому може контактувати з будь-якими товарами без будь-якої шкоди чи слідів такого впливу. Тим паче, що пакувальний товарний папір після використання може бути повністю утилізований за правилами утилізації побутових відходів або ж відправлений на переробку як макулатуру. Товарний пакувальний папір досить еластичний і міцний на розрив, що робить його неймовірно зручним та економічним пакувальним матеріалом. Тому товарний пакувальний папір будь-якої щільності дуже вигідний у використанні, завдяки можливості вторинної переробки та порівняно невисокої вартості продажу порівняно з іншими видами упаковки.

Ефективне використання обгорткового паперу для пакування товарів та вантажів можливе з різними марками паперу. Наприклад, ми вже раніше розповідали вам про те, як можна застосувати папір обгортковий марки «Е». Однак це далеко не єдина марка обгорткового паперу, яку можна ефективно використовувати як пакувальний. Наприклад, пакувальний папір марка «А» - це найбільш міцний та міцний пакувальний папір. При її виготовленні використовується виключно невибілена целюлоза без добавок і домішок. Це дозволяє застосовувати пакувальний папір марки «А» при пакуванні важких вантажів, товарів з гострими краями, а також у ситуаціях, коли від пакувального паперу вимагається максимально можливий опір впливу вологи. Марка "Б" обгорткового паперу трохи відрізняється в даному випадку, так як при її виготовленні до основної сировини додається невелика частка макулатури. Тому пакувальний папір такої марки має трохи пухку текстуру, можлива наявність помітних вкраплень, міцність матеріалу трохи знижена порівняно з маркою «А». Звичайно, це все відбивається на можливостях її застосування. Так, пакувальний папір марки «Б» значно помітніше «відчуває» вплив вологи та інших негативних факторів. Пакувальний папір марки "В" відрізняється ще меншою фактурністю, так як при виробництві використана досить велика частка макулатури. Пакувальний папір цього типу поступається за міцністю пакувального паперу марок «А» та «Б». Марка "Г" пакувального паперу має досить пухку текстуру, середню міцність і набагато меншу довговічність при використанні, ніж марки "А", "Б" та "В". Це не буде помітно, якщо ви застосовуєте пакувальний папір такого типу виключно у сухих приміщеннях закритого типу, а ось у процесі пакування товарів на відкритому повітрі різниця буде відчутною. Це з тим, що у виробництві пакувального паперу марки «Г» використовується сульфітна целюлоза, і навіть рафинерная маса. Щільність пакувального паперу марки "Д" становить не менше 40-60 г/м2. Так що товарний обгортковий папір такого типу вирізняється високою еластичністю. Її часто використовують при упаковці товарів незвичайної форми та великого розміру, а також при виготовленні газет, зошитових та інших видів друкованої паперової продукції.

У будь-якому випадку, незалежно від конкретної марки пакувального паперу, купити папір для пакування товарів в Ужгороді неважко. Крім того, незалежно від конкретної марки, будь- який пакувальний папір – це один із найбільш універсальних видів упаковки. У неї ви можете загорнути практично все, що завгодно. Однак навіть такий універсальний пакувальний матеріал має безпосереднє призначення залежно від типу, хоч і ці рекомендації досить умовні. Так, товарний пакувальний папір за призначенням можна поділити на чотири основні групи:

  1. Папір тонкий різаний – пакувальний папір з гладкою поверхнею, щільність від 45 г/м2. Рекомендується для упаковки продуктів харчової групи, також для обертання непродовольчих продуктів.
  2. Папір середній різаний - має шорстку поверхню і щільність - від 55 г/м2. Може застосовуватися для пакування продуктів харчування, скла, дзеркал, елементів меблів, текстилю, світильників, посуду, захисту будь-яких поверхонь від дряпання.
  3. Папір глянсовий з просоченням – щільність від 55 г/м2, використовується для обертання та пакування жирних та маслянистих товарів та вантажів харчової та нехарчової груп.
  4. Папір щільний пакувальний – має високу щільність (від 80 г/м2). Може використовуватися для пакування продуктів харчування, крихких товарів та товарів з чутливими типами покриття, текстилю, меблів, сантехніки та оргтехніки.


Обгортковий папір для виробництва гофрованого картону Ужгород

Оберточная для производства гофрокартона Упаковка з гофрованого картону має стабільний постійний попит на ринку Ужгорода. Наприклад, у картонні коробки сьогодні упаковують різні групи товарів: подарунки, продукти харчування та напої, електроніку, іграшки, парфумерно-косметичні вироби, автозапчастини, одяг, взуття та багато іншого. Відповідно, зростає попит і на сировину та матеріали, що використовуються для її виготовлення. Один з основних типів сировини, що застосовується під час випуску гофрокартону – це папір для гофрування. Це обгортковий папір середньої або високої щільності, який використовується для створення гофрованих шарів гофрокартону і називається флютинг. Вона зазвичай є одношаровою, має грубішу фактуру і меншу щільність, ніж плоскі шари гофрокартону. Крім того, їй властиві низький ступінь вбирання клею та високі показники жорсткості. Зовні флютинг не відрізняється естетичності, але ця якість не має великого значення, оскільки даний матеріал використовується для створення робочого шару. До фізико-хімічних та механічних властивостей флютингу пред'являються досить високі вимоги, адже ці параметри визначають захисні характеристики гофрокартону: теплоізоляційні, водовідштовхувальні, амортизаційні. Саме гофрований шар приймає він все навантаження, яке відчуває упаковка. Чим вища якість флютингу, тим більша легкість та міцність буде у гофрокартону та створеної з нього упаковки.

Традиційно папір для гофрування виробляють з 25-35-відсоткової сульфатної невибіленої целюлози, з 75-65-відсоткової напівцелюлози або повністю з вторинної сировини. Папір, виготовлений з макулатури, зветься wellenstoff (веленштофф). Навіть при повній триступеневій переробці одержуваний в результаті папір для гофрування містить певний відсоток грубого та жорсткого волокна, що забезпечує міцність. Власне флютінг виробляють методом поверхневої хімічної обробки матеріалу - деревини хвойних порід. Найбільш низький сорт матеріалу, що випускається з вторинної сировини, носить назву schrenz (шренц). Йому властиві невисокі експлуатаційні якості, неестетичність та шорстка фактура. Оскільки такий матеріал застосовують для створення робочого шару гофрокартону, до нього не висувають підвищених вимог. Флютинг вищої якості традиційно служить для вироблення дорогого гофрокартону з відмінними характеристиками міцності, що застосовується для випуску упаковки або рекламних виробів. А ось папір для гофрування з підвищеною вологостійкістю знаходить застосування у виробництві гофрокартону, що є основою для пакування харчових продуктів. Така упаковка здатна довго зберігатись в холодильних камерах в умовах підвищеної вологості, може витримувати багаторазові різкі перепади температур та служити для фасування гарячих страв. Флютинг із покращеними естетичними характеристиками використовується для випуску двошарового гофрокартону, що застосовується при створенні подарункового та презентаційного пакування (для парфумерії та косметики, продуктів харчування, іграшок, біжутерії та аксесуарів). Процес гофрування паперу під час випуску гофрокартона здійснюється у два етапи. Спочатку флютинг проходить по валиках, що нагрівають і зволожують. Потім на спеціальному пресі, що є два гофрувала з рифленою поверхнею, при температурі 150-180 градусів Цельсія проводиться формування хвиль. Завдяки високій жорсткості флютингу, матеріал чудово піддається формуванню і тривалий час чудово зберігає форму, що надається йому. Більше 90% гофрокартону, що випускається у світі, відрізняється синусоподібною формою хвиль. Набагато рідше (для особливих цілей) виготовляють картон із V-подібним гофром


Де можна вигідно купити обгортковий папір в Ужгороді?

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого оптом та в роздріб обгортковий папір для пакування продуктів харчування, госптоварів та інших нехарчових товарів в асортименті. У каталозі нашого інтернет-магазину на сьогоднішній день представлені різні моделі пакувального паперу різної щільності та призначення в рулонах та у листах різної довжини та ширини намотування. У нас ви можете купити недорого оптом та в роздріб папір для пакування всього, що тільки забажаєте. Наприклад, якщо ви хочете купити пакувальний папір для застилання прилавка під м'ясо або рибу, то ми готові запропонувати вам найнижчі ціни на пакувальний папір для продуктів харчування. А якщо, наприклад, вам потрібний обгортковий папір для пакування речей та меблів під час переїзду, то в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви зможете обрати вантажний папір для таких заходів за найнижчими цінами і в Україні в цілому, і в Ужгороді. зокрема.

Всі моделі обгорткового паперу, представлені на сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», можуть бути світло-коричневого, темно-коричневого або золотистого кольору. Вибір недорогого пакувального паперу залежить лише від вас. Всі моделі обгорткового паперу, представленого в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», завжди є в будь-якому обсязі. Усі розміри паперу та його характеристики суворо відповідають заявленим цифрам у картці товару. Ми цінуємо довіру наших клієнтів, тому особливо ретельно стежимо за точністю інформації, вказаною у характеристиці товарів компанії. Купивши у нас недорого оптом або в роздріб папір для пакування, щільністю, наприклад, 80 гр/м2 у рулоні довжиною намотування 200 метрів, ви отримаєте якісний пакувальний папір без дефектів, зламів, згинів і саме такої довжини намотування, яку ви замовляли. В описі характеристик пакувального паперу ми використовуємо тільки звичні для покупця величини (наприклад, метри та кілограми), а ось фути чи дюйми ви не побачите, оскільки ми постаралися надати найбільш повну та зрозумілу при цьому інформацію про всі моделі пакувального паперу. Купуючи у нас недорогий обгортковий папір для упаковки, ви легко зможете підібрати потрібні вам параметри і характеристики паперу. Безпосередній продаж обгорткового паперу в Ужгороді здійснюється у рулонах та у листах за готівковий та безготівковий розрахунок.

Також наша компанія займається виготовленням на замовлення обгорткового паперу, пакувального паперу, крафт-паперу, подарункового паперу, а також паперу для квітів. Ми є виробниками повного циклу, тому у нашому офіційному інтернет-магазині ви можете оформити замовлення на виробництво та перемотування пакувального паперу будь-якого типу в Ужгороді. А також замовити різання паперу на аркуші потрібного вам формату за найнижчими цінами в Україні. Замовлення на виготовлення або обгорткового паперу для пакування товарів та вантажів будь-якої щільності та формату в Ужгороді може бути здійснено в телефонному режимі або відправкою заявки на наш e-mail. Докладно опишіть потрібні вам розміри та параметри паперу, і він буде виготовлений у найкоротший термін. Для того щоб замовити виготовлення паперу для упаковки, а також оформити замовлення на порізку такого паперу в рулонах на листи в Ужгороді, скористайтеся наступними контактними даними.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом доби, а потім з вами зв'яжеться менеджер нашої компанії, щоб обговорити деталі замовлення та обговорити умови та терміни доставки та оплати.

В цілому ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакувальний папір в Ужгороді дуже дешево, а також замовити перемотування пакувального паперу на потрібний вам розмір. Понад 20 різних видів пакувального паперу завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво пакувального паперу будь-якої щільності та фактури у будь-якому обсязі. Також ми готові запропонувати величезний вибір якісної упаковки на будь-який смак. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Ужгороді будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево пакувальний папір та різну упаковку в Ужгороді прямо зі складу. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн