Льняний шпагат для пакування товарів, посилок та бандеролей в Ужгороді

Льняний шпагат різних моделей в Ужгороді ось уже багато років вирізняється своїм різноманітним використанням. Мабуть, складно знайти подібний допоміжний пакувальний матеріал, який би був настільки універсальним. Спробуйте самі назвати щось, що можна було одночасно використовувати і в будівельних роботах, і при упаковці товарної продукції на підприємствах, і у сфері декорування інтер'єрів або упаковки подарунків. Безперечно, настільки широкі експлуатаційні можливості роблять лляний шпагат неймовірно попитовим товаром на ринку упаковки в Ужгороді. Однак і альтернатив лляному шпагату у вільному продажу в Ужгороді також достатньо. Наприклад, поліпропіленовий шпагат чи джутовий шпагат – це прямі, скажімо так, конкуренти для лляного шпагату. Але у кожного з цих трьох видів шпагату безліч індивідуальних особливостей, завдяки яким кожен із них займає свою нішу ринку, і в принципі добрим попитом в Ужгороді мають усі ці види пакувального шпагату. В рамках нашого блогу ми, безумовно, докладно вивчимо всі ці види пакувального шпагату, виділивши всі плюси та мінуси їхньої експлуатації. Але почнемо саме з лляного шпагату та особливостей його попиту та експлуатації в Ужгороді на сьогоднішній день. Допоможе ж нам у цьому, як завжди, асортимент лляних шпагатів , представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що лляний пакувальний шпагат тут можна дешево купити в дуже хорошому асортименті на вибір. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Пакувальний лляний шпагат в Ужгороді: характерні особливості експлуатації

Упаковочный льняной шпагат Льняний шпагат – це найбільш відомий українському споживачеві вид пакувального шпагату на сьогоднішній день. Більше того, це найпопулярніший в Ужгороді вид шпагату натурального походження. Льняний шпагат та історію використання має давнішу в нашій країні, і купити лляний шпагат в Ужгороді сьогодні можна досить дешево. І вже точно набагато дешевше, ніж будь-який інший натуральний шпагат. Дійсно серйозним конкурентом у всіх відносинах для лляного шпагату є тільки поліпропіленовий шпагат, проте тут має місце бути чітке розмежування: лляний шпагат – це екологічна упаковка натурального походження, а поліпропіленовий шпагат – це синтетичний матеріал, який, наприклад, не можна використовувати в продукти харчування. Ось ця екологічність, за великим рахунком, робить конкуренцію між лляним шпагатом і поліпропіленовим шпагатом досить умовною, тому споживач спочатку розуміє, що саме йому потрібно. Хоча, звичайно, часто буває, що екологічність пакувального шпагату людині не принципова, і в такому разі на перший план виходить питання ціни та довговічності шпагату. У будь-якому випадку, лляний шпагат має свого споживача в Ужгороді, тому можна говорити про нього, як про дійсно затребуваний вид упаковки.

Експлуатаційні можливості лляного шпагату та низькі ціни на лляний шпагат в Ужгороді роблять цей вид упаковки неймовірно корисним у різних галузях господарювання. Наприклад, цей вид пакувальних ниток дуже часто використовується для обмотки ящиків та коробок з вантажами, фіксуючи їх у зібраному вигляді. У той же час, за допомогою лляного шпагату картонні коробки, також дерев'яні і пластмасові ящики фіксуються на піддонах під час транспортування або зберігання на складі. Крім того, лляний шпагат в Ужгороді купують для опломбування різних контейнерів із товарами та вантажами, замінюючи ним пластикові пломби. Та й загалом просто в роботі він неймовірно корисний – завжди приємно мати під рукою надійну мотузку, за допомогою якої можна щось зафіксувати, виконуючи якісь господарські роботи. Але найголовніша перевага лляного шпагату – це, звичайно, його повна екологічна безпека при використанні. Льняний шпагат при контакті зі шкірою людини не викликає подразнень або почервоніння, а також може контактувати з будь-якими продуктами харчування та іншими харчовими товарами, не залишаючи слідів, смаку чи запаху. Більше того, він дозволений на законодавчому рівні до застосування у сфері продуктів харчування та офіційно належить до категорії екологічних пакувальних матеріалів.

На сьогоднішній день в Ужгороді можна купити лляний шпагат , який виготовляється з коротких волокон звичайного льону (довгі волокна) або льону довгунца (короткі волокна). І той, і інший лляний шпагат застосовуються як пакувальний матеріал, а також відрізняються стійкістю до сонячної радіації та високою екологічністю. І оскільки це натуральні вироби, вони схильні до гниття і часткового руйнування від періодичного або перманентного впливу певних каталізаторів. Але тут потрібно обов'язково відзначити, що шпагат з довгих волокон льону частіше застосовуються в господарських цілях, а шпагат з льону-довгунця все-таки застосовуються переважно як елемент художнього декору. Але і той, і інший лляний шпагат використовуються в упаковці дуже часто, хоч трохи по-різному. Для підвищення зовнішньої привабливості та покращення функціональних параметрів, українська промисловість випускає полірований і неполірований лляний шпагат. Наприклад, полірований лляний шпагат набагато функціональніший і презентабельніший, проте неполірований лляний шпагат коштує дешевше і може бути корисним у таких ситуаціях, в яких полірований шпагат буде навпаки марним. Так, якщо полірований лляний шпагат цінується при експлуатації товару та при вирішенні пакувальних завдань, то неполірований шпагат буквально незамінний під час будівельних робіт або ремонтних робіт. Наприклад, лляні нитки активно використовуються під час проведення сантехнічних робіт.

Навіщо найчастіше використовують лляний шпагат в Ужгороді? Ну, наприклад, у харчовій промисловості з його допомогою здійснюють обв'язування та підвішування ковбасних виробів, сирів, грибів, копченої риби тощо. продуктів харчування. У сфері оптово-роздрібної торгівлі господарський лляний шпагат застосовується для обмотки коробок з готовою продукцією, перев'язки продуктових, будівельних, канцелярських, друкованих та інших товарів для сушіння тютюну. У роботі різних офісів, банків, бухгалтерських установ, у всіляких архівах та бібліотеках за допомогою господарського шпагату досі підшивають документи та папки з цінними паперами. Крім того, робота з інкасацією в Ужгороді також не обходиться без застосування лляного шпагату, оскільки саме їм підшивають пакети з купюрами, таким чином пломбуючи їх. У сільському господарстві лляний шпагат використовується для підв'язки овочевих культур, саджанців, формування тюків сіна чи соломи, у прес-підбирачах. У поштовій сфері без допомоги лляного шпагату зовсім не обходиться жоден робочий день, оскільки працівники будь-якого поштового відділення в Ужгороді використовують його для пакування бандеролей, конвертів з листами різного розміру, обв'язки посилок великого, малого та середнього розміру. Більше того, саме за допомогою лляного однониткового або багатониткового шпагату поштові оператори Ужгорода фіксують різні негабаритні вантажі під час пересилання до інших міст та областей України.

Господарський лляний шпагат в Ужгороді звичайно ж застосовується і у виробничій сфері. Наприклад, з його допомогою здійснюється шнурування та обв'язування мішків у готовій продукцією або сировиною, мішків для вивезення сміття. Мішки із упакованими сільськогосподарськими культурами на переробку також обв'язуються за допомогою господарського шпагату. Ну і, обов'язково варто сказати про меблеве виробництво, дизайн інтер'єрів, флористику, hand-made мистецтво, декорування та упаковку подарунків і сувенірів. У цих сферах лляний шпагат використовується найрізноманітніший. Так, наприклад, існує багато способів застосування господарського текстильного шнура: від затяжок на сумках та рюкзаках до іграшкових та справжніх баскетбольних кілець, плетіння сумок та «авосек», а також використання у процесі створення одягу та меблів. І саме лляний шпагат є прямою альтернативою текстильному шнуру в таких ситуаціях – від звичайного пошиття одягу до виробництва оригінальних м'яких меблів, спортивного приладдя та туристичного спорядження. Отже, в даному випадку ми маємо справу з по-справжньому універсальним пакувальним матеріалом, який можна знайти застосування буквально завжди.


Переваги використання лляних шпагатів в Ужгороді

Универсальный шпагат из льняных волокон Очевидно, що важливим чинником такого високого рівня попиту на лляний шпагат в Ужгороді є ті переваги, які відчуває споживач безпосередньо в процесі експлуатації. І найважливішою серед усіх цих переваг, звичайно ж, є висока доступність на ринку та доволі низька ціна на лляний шпагат в Ужгороді. Поєднання цих факторів, в принципі, сильно підвищує попит на будь-яку упаковку, а на пакувальний шпагат – тим більше. За великим рахунком, безліч споживачів господарського шпагату використовують його як зручний витратний матеріал, корисний у різних ситуаціях. Тому платити дорого за лляний шпагат споживачі в Ужгороді просто не хочуть. Плюс є ще й альтернатива у вигляді поліпропіленового шпагату. До того ж важливо відзначити, що найчастіше лляні та поліпропіленові шпагати виготовляють різні виробники, а тому сильна конкуренція неминуча. Всі ці очевидні фактори ведуть до того, що на сьогоднішній день лляний шпагат в Ужгороді будь-якої моделі можна купити справді дешево та в найширшому асортименті моделей різної міцності. І це безумовний плюс для нас із вами, тобто для споживачів. Ну а уточнити актуальні ціни на лляний шпагат в Ужгороді ви завжди можете на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» у відповідному розділі товарів.

Крім вигідних поточних цін на ринку Ужгороді, лляний шпагат має низку інших переваг, які впливають на рівень його попиту. Це функціональні особливості, які роблять експлуатацію лляного шпагату простою, надійною та практичною. І ці ж функціональні характеристики впливають на різноманітність у використанні господарського шпагату, а також на зручність його безпосередньої експлуатації. Наприклад, якісний лляний шпагат в Ужгороді характеризується гарною міцністю та невеликою розтяжністю. Також лляний шпагат, що використовується для упаковки, обов'язково стійкий до впливу прямих сонячних променів та ультрафіолету, так як його експлуатація може відбуватися в різних погодних умовах. При цьому, якщо лляний шпагат високої якості виготовлення і має високий показник лінійно щільності, він точно не псуватиметься від впливу прямих сонячних променів досить тривалий термін. Льняний шпагат має бути виготовлений з натуральної та обов'язково екологічно чистої сировини – справжнім лляним шпагатом можуть грати навіть маленькі діти без будь-якої шкоди для здоров'я. Льняний шпагат високої якості в Ужгороді повинен мати добрі антистатичні властивості. І так далі переваг використання лляного шпагату, безумовно, достатньо, тому кожен може виділити якісь свої. Але ми, зі свого боку, хотіли б відзначити такі особливості лляного шпагату, оскільки вони характерні для всіх моделей пакувального лляного шпагату, представленого на ринку Ужгорода:

  • добрі бактерицидні властивості;
  • висока зносостійкість;
  • екологічність та біорозкладність;
  • нейтральність по відношенню до товарів і вантажів, що упаковуються;
  • можливість не залишати слідів, присмаку чи запаху;
  • можливість вторинної переробки;
  • високий коефіцієнт тертя;
  • стійкість до дії ультрафіолету та тепла;
  • гігроскопічність (швидко вбирає та швидко віддає вологу);
  • невелика власна вага;
  • стійкість до дії статичної електрики.

Крім того, на відміну від синтетичних видів шпагатів, лляний шпагат (втім, як і будь-яка мотузка або мотузка з лляних волокон) більш вимогливий до умов експлуатації. При його використанні варто обов'язково врахувати, що будь-який вид лляного шпагату гігроскопічний і дуже швидко вбирає вологу, тому їм не варто користуватися сирими і вологими приміщеннями, а також ситуаціями, коли потенційно можливе намокання шпагату. Наприклад, обмотка чогось лляним шпагатом і зберігання цього предмета на незаскленому балконі взимку абсолютно несумісні. Якщо ж знехтувати цими рекомендаціями, то при намоканні значно знизиться розривне навантаження лляного шпагату. Крім того, він стане не придатним для використання при високих навантаженнях або підвищеному терті. Тобто, за фактом шпагат буде просто непридатним для експлуатації.

І на завершення розмови про переваги лляного шпагату давайте виділимо ті якості, на які найчастіше звертають увагу споживачі в Ужгороді. Так, безперечно, лляний шпагат практичний, зручний і коштує недорого, але для звичайних покупців найбільш важливими якостями є все-таки універсальність, міцність та легкість. Саме ці властивості виділяють лляний шпагат в Ужгороді на фоні інших натуральних мотузок. Наприклад, той же джутовий канат може використовуватися приблизно в тому ж ракурсі, що і лляний шпагат , проте він у рази важчий і набагато менш еластичний. Бавовняний, або бавовняний, шпагат також є пакувальним матеріалом натурального походження, але не має такої гнучкості та еластичності, як лляний шпагат. І так далі всі порівняння в даному контексті будуть на користь лляного шпагату. Льняний шпагат будь-якої моделі в Ужгороді радує теплим золотистим відтінком та приємною шовковистістю на дотик. Це природний антисептик із незвичайним як для пакувального матеріалу зовнішнім виглядом, який дозволяє використовувати лляний шпагат в Ужгороді як елемент декору. Для виробництва лляного шпагату вибирається натуральне технічне волокно (його після збирання вимочують, очищають від багаття та ретельно просушують). Надалі послідовно відбувається вичісування стебел, їх вирівнювання і потім скручування в мотузки. Від кількості скручених жил залежить, наскільки міцним і товстим буде лляний шпагат і яке навантаження на розрив він витримає. Завдяки цьому лляному шпагату не страшні перепади температури, він через природне походження ігнорує вологе середовище – від перебування в ньому його споживчі якості не погіршуються. Мотузкова продукція з льону відрізняється високою гігроскопічністю. Вона не руйнується на світлі і при цьому повною мірою виявляє свої бактерицидні властивості. Тому лляними шпагатами, канатами і шнурами з льону прикрашають інтер'єр і конопатять вінці рубаних будинків.


Де купити лляний шпагат в Ужгороді дешево?

Льняной шпагат для упаковки в бобинах небольшой намотки Як ми вже зазначали на початку статті, лляний господарський шпагат має високий попит в Ужгороді, навіть незважаючи на наявність поліпропіленового конкурента. Купити лляний шпагат в Ужгороді хочуть різні компанії та організації для різних цілей і завдань. Тільки ось питання, де в Ужгороді сьогодні можна купити господарський лляний шпагат за найнижчою ціною? Відповідь, як завжди, проста – в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! Наша компанія продає лляний шпагат у бобінах та невеликих рулончиках різної щільності та довжини намотування. Весь представлений у каталозі нашого інтернет-магазину лляний шпагат Ужгород виробництва лише українських підприємств. До уваги наших клієнтів представлені основні розміри лляного шпагату, що користуються найбільшим попитом в Ужгороді. Також ми продаємо шпагат лляний господарський на вагу у кілограмах. Ну, а якщо ви хочете купити лляний шпагат в Ужгороді для господарських потреб на замовлення, то ми зможемо підготувати для вас шпагат із лляних волокон будь-якого розмірів. Просто залиште свою заявку за допомогою форми в Особистому Кабінеті, вказавши основні параметри потрібного вам лляного шпагату, і ми обов'язково вам передзвонимо. Ваше замовлення буде підготовлено максимально швидко, якщо ви одразу визначитеся за такими параметрами: «шпагат лляної довжини» та «шпагат лляної товщина і щільність».

Для наших клієнтів, які хочуть купити лляний шпагат в Ужгороді невеликої довжини намотування, ми підготували низку пропозицій з продажу господарського шпагату в бобінах невеликого розміру. Наприклад, у нашому інтернет-магазині ви можете дешево купити господарський та пакувальний лляний шпагат у рулончиках по 1 кілограму. Представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» лляний шпагат незалежно від моделі є універсальним матеріалом для пакування, а тому може використовуватися для різних цілей. Це тонка і водночас дуже міцна нитка, що використовується для пакування різних товарів харчової та нехарчової групи. Також він може використовуватися для зшивки інших пакувальних матеріалів (наприклад, нитка мішечка). Виготовляється лляний шпагат , який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», шляхом скручування одного або кількох лляних волокон. Волокна при цьому можуть бути з натурального льону або його відходів, що виходять внаслідок створення лляних тканин. Варто зазначити, що в деяких моделях лляного шпагату для підвищення його експлуатаційних характеристик і для збільшення терміну його безперебійної експлуатації він був оброблений спеціальними хімічними компонентами (склад і кількість можуть бути різними). Яскравим прикладом такого шпагату є лляний сінов'язальний шпагат, від якого вимагається підвищена міцність і стійкість до різного роду зовнішніх впливів на зразок дощу або снігу.

Всі види пакувального лляного шпагату , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є універсальними та дуже практичними пакувальними матеріалами. Тому використовуються у різних галузях життєдіяльності людини: від торгівлі та харчової промисловості (наприклад, лляні шпагати для обв'язування сирів та ковбас купити Ужгород) та до лляних шпагатів для пакування паперів та посилок у поштових установах. Всі моделі пакувального шпагату відповідають ГОСТам України та задовольняють усім вимогам Міжнародної сертифікації ISO 9001. Компанія «Експрес Упаковка» високо цінує думку та лояльність наших оптових та роздрібних клієнтів, тому кожна модель пакувального шпагату поставляється клієнту у зручних бобінах чи клубках. Крім того, кожна модель має індивідуальне впакування, на якому вказано характеристики лляного шпагату. Розмотування котушки завжди починається із середини. Зберігати лляний пакувальний шпагат слід при температурі від -5 до +30 градусів за Цельсієм. Крім того, для зберігання шпагату з натуральних волокон рекомендується використовувати приміщення, захищені від надмірної дії вологи та прямих сонячних променів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити лляний господарський шпагат в Ужгороді дешево у бобінах різного розміру, кольору та щільності. Понад 50 різних видів господарського шпагату з натуральних лляних волокон завжди є в наявності на нашому складі в місті Ужгород. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво лляного шпагату будь-якого розміру, щільності та кольору. Оформлення замовлення займе не більше 5 хвилин на будь-який вид господарського шпагату з натуральної сировини. Професійні менеджери завжди допоможуть вам підібрати найкращий варіант. Ну, та найголовніше – у вас є можливість купити лляний шпагат прямо зі складу за найнижчими цінами в Ужгороді. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні шпагату господарського та будь-яких інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн