Продаж поштових посилок в Ужгороді

Поштових операцій в Ужгороді сьогодні неможливо уявити без використання картонних коробок. У них доставляються споживчі відправлення різного типу, розміру та ваги. При цьому картонні коробки для посилок використовуються різні, та й не лише картонні. Різноманітність використовуваних моделей поштових коробок визначається, насамперед, вимогами тієї чи іншої поштової служби. Так, наприклад, усім відомі «Укрпошта» та «Нова пошта» використовують для пакування посилок картонні коробки абсолютно різних розмірів, форм та конструкцій. Хоча загалом такі поштові коробки є стандартною гофротаром широкого застосування. У цій статті ми розглянемо види та моделі поштових коробок, в яких провідні поштові оператори та служби доставки приймають сьогодні посилки різного розміру в Ужгороді. А заразом поговоримо про всі функціональні можливості такої поштової упаковки. Погодьтеся, цілком можливо спочатку поштові коробки використовувати не тільки для посилок, але й для інших товаротранспортних операцій або навіть для упаковки подарунків? Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент поштових коробок від виробника, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки саме тут ви можете у режимі 24/7 купити оптом чи в роздріб поштові коробки всіх провідних поштових операторів та служб доставки України за найнижчими цінами в Ужгороді.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні особливості та відмінності поштових коробок від іншої картонної упаковки

Разноцветные почтовые коробки Для початку давайте спробуємо з'ясувати, за якими критеріями ті чи інші коробки для упаковки підпадають під визначення "поштові коробки" та " коробки для посилок ". А потім спробуємо зрозуміти чому, наприклад, коробки «Нової пошти» виглядають саме таким чином, а не якось інакше. Невже є якась принципова різниця для пакування посилок та інших вантажів у розмірах коробок, їх конструкції, формі тощо? Загалом, почнемо саме з поняття « поштові коробки » у тому вигляді, в якому воно сьогодні сприймається українськими поштовими операторами та службами доставки в Ужгороді.

Отже, поштові коробки – це поняття, визначення, якщо хочете, обумовлено функціональним призначенням певних коробок, але ніяк не їх зовнішнім виглядом, формою, конструкцією або ступенем візуального оформлення. Тобто, простіше кажучи, для пакування посилок або інших поштових вантажів можна використовувати будь-які картонні коробки. Однак основна складність полягає в тому, що споживачі в Ужгороді сьогодні для поштового пересилання тих чи інших саме постових вантажів змушені користуватися послугами певних поштових компаній. А ці поштові компанії встановлюють свої правила прийому посилок і вантажів. У тому числі і щодо пакувальних матеріалів, що використовуються. Звідси і з'являються " коробки Нової пошти " або "коробки Укрпошти". Чи в таких коробках є якісь кардинальні відмінності, наприклад, від інших самозбірних товарних коробок? Ні звичайно ж. За своєю суттю це такі ж точно пакувальні коробки з тришарового гофрованого картону або мікрогофрокартону, як і багато інших.

То чому ж, у такому разі, якісь коробки для посилок в Ужгороді чи гофроящики для вантажних відправлень називаються «поштові коробки», а інші ні? Парадокс ситуації в тому, що саме поняття «поштові коробки» сьогодні в Україні загалом і в Ужгороді зокрема визначається лише бажаннями самі поштових операторів. Наприклад, однією з найпопулярніших моделей для пакування посилок інтернет-магазинами в Ужгороді є коробка «Нової пошти» розміри 340 х 240 х 50 мм . Так звана "плоска" коробка для посилок загальною вагою до 1 кілограма, як пишуть на сайті "Нової пошти". Чи можна купити сьогодні самозбірні картонні коробки схожого розміру в Ужгороді? Безперечно, так! Наприклад, у цій групі товарів інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено декілька моделей зі схожими параметрами. То чому самозбірні коробки саме цього розміру стандартизовані «Новою поштою»? Насправді на це питання вам зможуть відповісти тільки представники компанії. Щодо коробок «Укрпошти» ситуація така сама – даний агрегатор також застосовує у своїй роботі регламентовані розміри поштових коробок для пакування посилок. І чому саме ці розміри використовуються, а не якісь інші, знають лише представники компанії «Укрпошта».

У будь-якому випадку, нам з вами як споживачам поштових послуг залишається тільки використовувати поштові коробки стандартизованих розмірів. Тому важливо розуміти, де в Ужгороді їх можна купити якомога дешевше та бажано в асортименті кольорів та відтінків. Крім того, тут ситуація ускладнюється ще й тим, що Ужгород є осередком прикордонного регіону. Тому сьогодні чимала кількість поштових відправлень з Ужгорода та Ужгорода є міжнародними. І тут теж важливо вибрати картонні коробки відповідного типу . Відповідно, виходить ситуація, коли в Ужгороді хочуть купити поштові коробки Україною та коробки для посилок за кордон. Звичайно ж, все це безпосередньо впливає на асортимент пропозицій з продажу поштових коробок на ринку міста. Купити поштові коробки оптом і навіть у роздріб пропонує безліч компаній та магазинів. Проте в багатьох випадках пропонуються або близькі за стандартами коробки або просто картонні коробки, названі виробником як поштові. Насправді ж такі коробки нібито для пакування посилок можна використовувати лише для доставки вантажів мувінговими компаніями. А ось провідні поштові оператори України їх можуть просто не прийняти, посилаючись на невідповідність у розмірах.

Тому далі давайте з вами спочатку загалом поговоримо про поштові коробки, які використовують у своїй роботі «Нова пошта» та «Укрпошта» в Ужгороді. А потім і зокрема розглянемо найбільш вдалі та практичні конфігурації таких поштових коробок, які дозволять вам не просто здати посилку в поштовому відділенні, а ще й не переживати за збереження вантажу, яким би складним та специфічним не було його транспортування. Ну, а насамкінець варто розглянути поштові коробки з гофрократону та мікрогофрокартону, які сьогодні можна купити в Ужгороді максимально вигідно – тобто, найдешевше, швидко, без переплат та очікування. Тим більше що такі самі розміри поштових коробок можна одночасно використовувати і для відправки вантажів будь-якою службою доставки в Ужгороді. Як ви самі розумієте, дуже зручно при великій кількості відправлень готової продукції або куплених товарів, оскільки для будь-якого дозволяє мінімізувати кількість моделей упаковки, що використовується і таким чином сильно спростити собі процес роботи.


Поштові коробки вантажного типу: що і коли використовується?

Коробка Новой почты 40 х 24 х 21.5 см Поштові операції з посилками і вантажами більше за своєю суттю представляють ті ж транспортні операції з доставки, що і доставка купленого товару з магазину до вас додому. Звичайно, з деякими відмінностями та умовностями. Однак усі ці умовності мало впливають на принцип вибору картонних коробок та іншої упаковки – тут також потрібні пакувальні поштові коробки гарної якості виготовлення, надійні та міцні, а також дешеві або дорогі (називається, як хочете). І оскільки посилки, що доставляються поштою, і вантажі бувають зовсім різного розміру, ваги, типу, габаритів, умов транспортування і зберігання. Все це, зрозуміло, безпосередньо впливає на асортимент поштових ящиків в Ужгороді, які ви можете придбати хоч у поштових відділеннях того чи іншого оператора, хоч купити в наявності в інтернет-магазині або в стаціонарному магазині упаковки у вашому районі. Отже весь асортимент поштових коробок , представлений на ринку Ужгорода сьогодні, можна розділити на дві групи: вантажні коробки та коробки для посилок невеликого формату та обсягу. Це зовсім різні за своїм типом і можливостями категорії картонних коробок, які при цьому, що важливо, часто можна купити оптом або в роздріб в одному магазині упаковки. Найбільш вдалим прикладом такого поділу всіх поштових коробок на вантажні коробки та менші коробки для посилок є коробки «Нової пошти». Цей оператор поштових послуг в Ужгороді використовує різні види картонних коробок для вантажів загальною вагою до 30 кілограмів та понад 30 кілограмів. А також застосовує у своїй роботі картонні коробки лише кількох конструкцій – самозбірні коробки «з вушками» для посилок та стандартні гофроящики з клапанами встик для вантажних відправлень. На нашу думку, дані формати картонного пакування були обрані поштовим оператором більш ніж вдало, оскільки дозволяють запропонувати споживачеві поштові картонні коробки високої якості та за цілком адекватною ціною. І далі ми хотіли б поговорити з вами про кожен вид таких коробок для пошти детальніше. А почнемо, давайте саме з вантажних коробок.

Поштові коробки вантажного типу в Ужгороді: що це, та в яких випадках вони використовуються? Отже, поштові вантажні коробки – це транспортні гофроящики з тришарового гофрованого картону з профілем «В» та «С», що мають чотириклапанну конструкцію, де верхні та нижні клапани закриваються встик. Така конструкція картонних коробок є стандартною для вантажної упаковки будь-якого формату, так що нічого неординарного в даному виборі поштових операторів немає. Більше того, вантажні коробки такого типу є настільки звичними та використовуються повсюдно, що Міжнародний каталог гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO стандартизує поштові вантажні коробки такого формату одними з перших – власне FEFCO-ASSCO №0201. Як ви самі розумієте, всесвітньо високий попит саме на цю модель картонних коробок відіграє в такому розподілі не останню роль. Конструкційно такі поштові коробки Ужгорода вантажного формату відносяться до категорії картонних коробок спрощеної конструкції, які виконані з однієї викрійки з клапанами кришки та дна (2х2). Бічний шов у таких коробках зазвичай склеюється, але також може зшивати за допомогою скоб. Власне кажучи, якщо ви хоча б раз у житті бачили коробки, у яких чотири верхні та чотири нижні клапани розкриваються в різні боки, то ми зараз саме про них і говоримо.

Чому саме гофроящики саме такого формату використовуються сьогодні в Ужгороді як вантажні поштові коробки? Тут дві основні причини: ціна питання та функціональні можливості такої упаковки. І якщо з питанням ціни (або ціною питання, якщо хочете) все цілком зрозуміло – що дешевше, то краще. То ось функціональні можливості у картонних коробок такого типу залежать від багатьох факторів. Тому далі ми розповімо вам і про ці можливості вантажної поштової тари і про те, як же такі коробки вибирати правильно, виходячи з поточного асортименту поштових коробок в Ужгороді. Поштові коробки вантажного типу через особливості габаритного або негабаритного транспортування, погодні та кліматичні умови таких перевезень, особливості автотранспорту та ряд інших факторів повинні поєднувати в собі надійність, жорсткість конструкції, хороший опір статичним і динамічним навантаженням, а також високу стійкість до різного роду зовнішніх. впливів. Такі високі вимоги обумовлені тим, що вантажні поштові коробки в цій ситуації ще й є «страховкою» для поштового оператора, який бере на себе зобов'язання щодо належної доставки вантажу. Ну, а чудес у світі не буває, як кажуть, тому без вантажної поштової тари гарної якості тут ніяк не обійтися. А це «хороша якість поштових вантажних коробок» якраз і є поєднанням усіх вищеназваних факторів повною мірою.

Розміри вантажних поштових коробок стандартизовані на сьогоднішній день, як ми вже сказали. Проте, треба сказати, стандартизовані вони були розумно, тому для більшості вантажів такі вантажні коробки з гофрокартону цілком підходять. Тому залежно від габаритів продукції чи вантажу підбираються відповідні за розміром вантажні поштові коробки чотириклапанного типу . На сьогоднішній день, наприклад, і «Нова пошта», і «Укрпошта» використовують транспортні гофроящики для доставки цілих груп готової продукції, цінних вантажів, різного майна різного виду та типу. Транспортні картонні коробки забезпечують збереження таких предметів, що перевозяться, дають можливість їх завантажити-вивантажити без ризику зіпсувати що-небудь і т.п. Загалом, дають все те, що в кінцевому результаті потрібно від вантажних коробок - забезпечують повну безпеку вантажу в процесі перевезення. Посилання будь-якого типу та розміру має доїхати до точки призначення, не втративши презентабельного вигляду, цілої та неушкодженої та в цілісній упаковці, щоб одержувач, як кажуть, «розписався при отриманні». А інакше повернення за світло компанії.

Звичайно ж, забезпечити належну доставку поштових вантажів з Ужгорода чи Ужгород не завжди буває просто. Тут мало лише правильно підібрати упаковку, виходячи з ваги та розмірів посилки. Потрібно обов'язково брати до уваги формат перевезення, її тип, тривалість та умови проведення. Однак це далеко не все. Зрештою, будь-яка транспортна компанія або поштовий оператор приходить до того, що підбір правильного поєднання ціни та якості картонних коробок для перевезення вантажів є запорукою успіху. А від чого залежить ця якість коробок? Насамперед від сировини, з якої вони виготовлені. В даному випадку – від тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. Саме міцнісно-експлуатаційні характеристики гофрованого картону визначають надійність та зносостійкість поштових вантажних коробок. При купівлі вантажної поштової тари з гофрованого картону необхідно також оптимально підібрати марку гофрокартону, з якої вона виготовлена. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто, висоту майбутніх штабелів із посилками та правильно підібрати геометричні розміри ящиків . В цілому ж, щоб уникнути типових помилок при виборі вантажної гофротари для поштових відправлень, необхідно врахувати сукупність всіх вищеописаних параметрів, що впливають на міцність упаковки. Також потрібно зберігати і перевозити посилки не тільки у відповідність до нормативів для того чи іншого його виду, але і дотримуватися параметрів, що впливають на стан самої упаковки. Тоді тара виконає свою функцію і захистить майно, що зберігається в ній, від будь-яких пошкоджень. Отже, при повній відповідності всіх вищеназваних параметрів залишається лише вимагати належного відношення представників поштової компанії, послугами якої ви вирішили скористатися.


Самозбірні поштові коробки з «вушками» в Ужгороді: чому для посилок застосовують саме їх?

Коробка Укрпочты 47 х 28 х 19 см Другим основним варіантом поштових ящиків в Ужгороді є самозбірні картонні коробки «з вушками». Це гофротара складної форми висікання, яка виготовляється з однієї деталі на спеціальних прес-формах. Однак, що важливіше, така поштова упаковка має багато конструкційних елементів, завдяки наявності яких не просто збирається вручну з однієї цільної заготовки, а ще й у місцях основних навантажень має посилені елементи конструкції. За Міжнародним стандартом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO коробка з вушками має позначку №0427. У таких коробках всі клапани при складанні розміщуються в заздалегідь позначених отворах, а кришка є «вбудованою», по факту є продовженням задньої стінки коробочки. Але, що найголовніше, ці «вушки» являють собою два елементи конструкції, розташованих з боків центральної частини кришки. І коли коробочка повністю зібрана, ці вушка формують додаткові бічні стінки коробки, підсилюючи, таким чином, її показники міцності. Особливо це помітно під час штабелювання поштових ящиків у транспортні засоби. Як ви розумієте, перевезення поштових вантажів між містами здійснюється у вантажних машинах з великим обсягом кузова. І перед відправленням такої фури її завжди намагаються набити під зав'язку різними посилками. Так що додаткова стійкість до різного роду статичних і динамічних навантажень тут дуже доречна.

Які саме вантажі та посилки вирушають у самозбірних картонних коробках із вушками? Насправді, найрізноманітніші. Немає якогось обмеження за типом, вагою та розміром. Інша річ, що самі поштові оператори штучно створюють такі обмеження, використовуючи стандартизовані розміри. Втім, наприклад, усі самозбірні коробки «Нової пошти» - це коробки «з вушками», лише різного розміру та під різну загальну вагу посилок. А ось зі службами доставки в Ужгороді все набагато простіше: ці компанії приймають для транспортування фактично будь-які самозбірні коробки. Однак популярність усім добре відомих поштових операторів тут відіграє свою роль, тому переважна більшість перевезень посилок, товарів на продаж та готової продукції з підприємств також здійснюється у самозбірних коробках «з вушками». Але в цілому, для об'єктивності варто обов'язково відзначити той факт, що самозбірні коробки «з вушками» дійсно являють собою надзвичайно вдалий формат картонних коробок для упаковки. Не лише поштової, а й загалом вони зарекомендували себе дуже добре. Серед найбільш популярних сьогодні в Ужгороді моделей самозбірних поштових коробок особняком стоять самозбірні коробки з вушками, які використовуються для пакування посилок загальною вагою до 30 кілограмів. Вони активно використовуються і при індивідуальному форматі пакування посилок, і при груповому. Часто навіть використовуються разом із додатковими внутрішніми елементами. Якими саме? Ну, наприклад, із внутрішніми вертикальними перегородками у вигляді решітки. Саме в такому форматі відправляються поштою різні скляні та пластикові флакончики з рідинами.

Варто зазначити, що у компанії «Експрес Упаковка» сьогодні можна дешево купити в Ужгороді будь-які самозбірні картонні коробки Нової пошти та Украпошти. Усі моделі, всіх розмірів та будь-якого формату. Більше того, ціни на будь-яку коробку Нової пошти тут значно дешевше, ніж у самих відділеннях поштового оператора. І, що ще важливіше, можна вибрати будь-який колір коробки, а у відділеннях «Нової пошти», на жаль, продаються тільки коробки для посилок бурого кольору. Та й далеко не в кожному магазині можна знайти поштові коробки відповідного типу та формату. Адже, залежно від посилки, коробка потрібна велика, середня чи маленька. І далеко не кожен інтернет-магазин чи стаціонарна торгова точка надає повний асортимент картонних коробок Нової пошти в Ужгороді. А в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені абсолютно всі розміри картонних коробок, як вантажних, так і для менших розмірів посилок. Так що, якщо, наприклад, ви захочете придбати велику або навіть величезну коробку для посилок, то ви її точно знайдете. До того ж, працюючи безпосередньо з виробником, можна замовити точно будь-який розмір коробок «Нової пошти». Замовляючи поштові коробки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», розміри можна вибрати різні. Однак, перш ніж замовити коробки Нової пошти з гофрокартону, слід уточнити на сайті або у відділенні цієї поштової служби точні розміри поштових коробок. Справа в тому, що далеко не кожен розмір коробок даний оператор приймає до відправки посилок або для пакування так званих негабаритних розмірів. Пізніше ми розповімо вам про основні розміри картонних коробок, які компанія «Нова пошта» приймає для відправки посилок вагою до 30 кілограмів.

Далі варто сказати про картонні коробки Нової пошти з логотипом вашого підприємства або якоюсь іншою інформацією, надрукованою на коробках. Як ви напевно знаєте, для Нової пошти немає різниці - з печаткою або без коробки, якого вона кольору або відтінку. Вони приймають будь-які поштові коробки з мікрогофрокартону в Ужгороді, що підходять за розміром під їх стандарти. Тому, якщо потрібно, сміливо використовуйте картонні коробки Нової пошти з логотипом компанії. Слід зазначити, що це дуже важливий комерційний нюанс, тому що, наприклад, інтернет-магазини найчастіше надсилають за допомогою Нової пошти замовлення покупцям із Ужгорода по всій Україні. Та й для більших компаній можливість надсилати щось поштою своїм клієнтам чи потенційним клієнтам у коробках, конвертах та пакетах з логотипом чи іншою важливою інформацією теж зовсім не буде зайвою. Особливо тим, які зацікавлені у створенні чи покращенні свого іміджу. Працюючи безпосередньо з виробником картонних коробок, можна замовити розміщення логотипу компанії на поверхні коробок. Причому в будь-якому зручному місці. Та й варто врахувати, що упаковка з логотипом доставляється клієнтам або до пункту призначення не лише через Нову пошту. Компанія може самостійно доставити своїм клієнтам вантаж, запакований у поштові коробки з уже нанесеним логотипом. Так що поштові коробки з логотипом або іншою печаткою в будь-якому випадку послужать компанії гарною рекламою, що буде тільки на руку і невеликій фірмі, і великому підприємству.

І на цьому ми, мабуть, закінчимо сьогоднішню розповідь про поштові скриньки в Ужгороді. На завершення хочемо вам ще раз нагадати, що компанія «Експрес Упаковка» - виробник повного циклу пакувальної тари та упаковки з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. У нас ви можете купити оптом і в роздріб коробки «Нової пошти» та інших поштових операторів будь-якого кольору, з будь-яким відтінком друку, будь-яких розмірів та ще й у широкому асортименті. Так, у нас ви можете купити в Ужгороді маленькі самозбірні коробки, середні самозбірні коробки та великі самозбірні коробки для посилок. Тільки у нас ви можете купити або замовити за найнижчими цінами оптом поштові коробки будь-якої конструкції в найширшому асортименті серед усіх постачальників гофротари самозбірної в Україні. У нас справді величезний вибір картонних коробок для поштової упаковки. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете вибрати та купити недорого картонні коробки для пакування будь-яких товарів та вантажів – від самсоборних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до коробок із п'ятишарового гофрованого картону для пакування побутової та промислової техніки. Більше 700 різних моделей поштових коробок для упаковки різного розміру та типу в постійній наявності чекають на вас за найнижчими цінами в Ужгороді!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн