Нова Пошта упаковка понад 30 кг: види пакувальних матеріалів, що використовуються в Харкові

У попередній статті нашого блогу ми розглядали пакувальні матеріали, які компанія «Нова пошта» використовується для пакування посилок загальною вагою до 30 кілограмів. Це дуже різне за своїм складом та характеристиками упаковка. Проте вона не може захистити вантажі абсолютно у всіх випадках. Саме тому окремим асортиментом компанія «Нова пошта» пропонує своїм клієнтам пакувальні матеріали для товарів та вантажів загальною вагою понад 30 кілограмів. Це також досить різноманітна за своїм складом і типом упаковка, яка при цьому ще й відрізняється багато в чому від тих пакувальних матеріалів, які застосовуються для пакування посилок загальною вагою до 30 кілограмів. Безумовно, є деякі пакувальні матеріали , які використовуються в обох випадках, проте чимало і таких, що застосовуються тільки для важких вантажів або навпаки – для легких та середніх. У будь-якому випадку, у цій статті ми постараємося розглянути ці види поштової упаковки та гофротари для посилок. Оцінити їх плюси та мінуси. А також зрозуміти, чому саме ці пакувальні матеріали настільки важливі для поштового пакування важких вантажів загальною вагою понад 30 кілограмів. Зрозуміло, робити це ми будемо, вже за традицією, на прикладі пакувальних матеріалів для посилок з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут не тільки найбільший вибір різноманітної гофротари та упаковки в Україні, але ще й найбільш повний асортимент пакувальних матеріалів «Нової пошти» за найнижчими цінами у Харкові. До того ж представлена в рамках одного інтернет-магазину. Отже, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Упаковка посилок вагою понад 30 кг на Новій пошті: загальна характеристика

Почтовые коробки из гофрокартона Поштові відправлення понад 30 кілограмів «Новою поштою» у Харкові відбуваються щодня та у великому обсязі. Звичайно, хотілося б знати хоча б приблизну кількість таких відправок на день, щоб порівняти цю цифру з обсягами посилок, що пересилаються, вагою до 30 кг. Але нажаль. цю комерційну інформацію компанія «Нова пошта» навряд чи погодитись розповісти, тому ми можемо орієнтуватися лише на власні спостереження. І за нашими приблизними оцінками, посилки загальною вагою понад 30 кілограмів у Харкові вирушають хоч і рідше, ніж легші, але не так, щоб дуже. Але безумовним тут є лише той факт, що переважна більшість посилок вагою понад 30 кілограмів, які пересилає «Нова пошта» з Харкова або в Харків, складають комерційні вантажі різного призначення, ступеня важливості терміновості. І в цьому полягає одна з головних відмінностей цієї категорії посилок від аналізованої раніше групи посилок загальною вагою до 30 кг. Друга ж основна відмінність полягає в самому процесі упаковки та перевезення таких вантажів, оскільки переважна більшість з них важкі і навіть дуже важкі. Крім того, такі посилки можуть бути великогабаритними і навіть негабаритними, під які, в принципі, далеко не всяка упаковка підходить. Тому зберігаються та перевозяться поштові вантажі понад 30 кг «Нової пошти» трохи інакше, ніж легші та компактніші. Давайте саме з цього і почнемо, оскільки, розуміючи особливості та специфіку перевезення та зберігання таких посилок, ми зможемо адекватно оцінити потребу різних пакувальних матеріалів у транспортних та поштових операціях такого роду.

Отже, прийом та відправка посилок вагою понад 30 кілограмів на «Новій пошті» в Харкові за своєю суттю є ніщо інше, як звичайне пакування, транспортування та зберігання великогабаритних, важких та негабаритних вантажів. Тільки в цьому випадку не в промислових масштабах, а в суто комерційних. Це, ясна річ, накладає свої особливості. По-перше, ціна питання тут трохи інша. Ну, а по-друге, такі вантажі можуть пересилатися в компанії з поштовими вантажами іншого типу і, що важливіше, інших адресатів і власників. Отже, це накладає свій відбиток на весь процес поштової доставки таких посилок від відправника до адресата. І, безумовно, безпосередньо впливає специфіку використання тих чи інших пакувальних матеріалів. Другим же важливим моментом, про який не варто забувати, обговорюючи упаковку вантажів понад 30 кг на Новій пошті, є сама специфіка посилок – вони також, як і легші приватні посилки, можуть бути зовсім різними за своїм складом, видом та типом, з різними умовами зберігання та транспортування. Однак, зрештою, всі поштові операції з посилками загальною вагою понад 30 кг – це, як і раніше, мувінгові операції з великогабаритними, негабаритними та важкими вантажами різного типу. І упаковка для транспортування таких посилок потрібна відповідна. Яка саме? Давайте розумітися.

До упаковки великогабаритного, важкого або негабаритного товару для відправки Новою поштою з Харкова сьогодні вдаються багато комерційних промислових підприємств нашого міста, а також компанії, що працюють в оптово-роздрібній торгівлі та у сфері послуг. Це з тим, що вони рано чи пізно стикаються з необхідністю відправлення великогабаритного товару. І максимально ефективно вирішити це завдання на сьогоднішній день у Харкові може поки що лише компанія «Нова пошта». За рахунок чого? Так, насправді тут багато різних нюансів. У тому числі й за рахунок правильного вибору пакувальних матеріалів для пакування великогабаритних вантажів вагою понад 30 кілограмів. Саме правильний вибір упаковки та гофротари для посилок такого типу дозволяє під час проведення транспортних операцій з доставки посилок з одного міста до іншого забезпечити належний захист та недоторканність посилок. Уникнути впливу на них механічних пошкоджень та погодних неприємностей. Для цих цілей компанія «Нова пошта» застосовує певний ряд пакувальних матеріалів, які, треба сказати, на практиці дійсно здатні забезпечити надійне перевезення та зберігання габаритних та негабаритних посилок вагою понад 30 кг. Що це за пакувальні матеріали? Різні. Компанія «Нова пошта» хоч і намагається основний перелік упаковки для посилок важче 30 кг тримати без змін, але періодично все одно додає або видаляє деякі пакувальні матеріали . Але на сьогоднішній день список пакувальних матеріалів, які використовуються для пакування посилок вагою понад 30 кілограмів компанією «Нова пошта», виглядає так:

Кожен із цих пакувальних матеріалів застосовується для перевезення посилок або груп посилок певної ваги, типу та розміру. Як і у випадку з упаковкою до 30 кг, у цьому списку також є універсальні види пакувальних матеріалів, які через це використовуються частіше, ніж інші. Тому далі поговоримо, чому саме ці пакувальні матеріали застосовуються для пакування посилок вагою понад 30 кілограмів на «Новій пошті», а потім докладно розглянемо найбільш універсальні та затребувані з них.


Упаковка великогабаритних, важких та негабаритних посилок на «Новій пошті»

Коробки Новой почты для тяжелый посылок весом более 30 кг Отже, основним лейтмотивом всього вищесказаного було те, що основна частина посилок у Харкові, які компанія «Нова пошта» визначає як «вантажі понад 30 кг», є комерційною упаковкою різних товарів. Але що саме підпадає під цю категорію вантажів? Все-таки в такому великому та промислово розвиненому місті, як Харків, функціонує безліч підприємств різного масштабу, які часто відправляють свою готову продукцію саме Новою поштою. Плюс не варто забувати про різні торгові компанії, які, якщо брати в цілому, можуть через Нову пошту у вигляді посилок відправляти своїм клієнтам різні товари, за фактом - буквально все, що завгодно. Ну, а список товарів, що випускаються сьогодні харківськими компаніями, які підпадають під категорію «понад 30 кг» на Новій пошті, таким чином, просто величезний. І саме в цьому полягає одна з основних причин настільки різноманітного типу пакувальних матеріалів списку «Упаковка для посилок більше 30 кг», який використовується Нова пошта. До того ж саме різноманітність і неоднорідність важких, негабаритних і великогабаритних посилок, що пересилаються поштою, є причиною використання для їх транспортування в інші міста різноманітного транспорту. А це теж збільшує перелік потенційно потрібної упаковки та гофротари.

Але найцікавіше в даному випадку – це з'ясувати, що саме підпадає під категорію великогабаритних та негабаритних вантажів на думку «Нової пошти». З маркером «надсилання більше 30 кг» адже набагато простіше, а ось розібратися, з цими двома поняттями куди складніше. Існують незначні відмінності в описах цієї групи товарів і вантажів, проте найчастіше до важких, великогабаритних і негабаритних вантажів відносяться вироби, один з габаритних параметрів якого перевищує 500 мм, або його вага перевищує ті самі 30 кілограмів. Негабаритними посилками вважаються, своєю чергою, довгомірні товари. Ну, наприклад, за вже багаторічним і чітко сформованим стандартом до великогабаритних товарів відносяться: побутові та промислові холодильники, пральні та посудомийні машини, газові та електричні плити, телевізори з великою діагоналлю екрану, деякі будівельні матеріали, меблі, міжкімнатні та вхідні двері, надув човни та байдарки, деякі музичні інструменти (наприклад, піаніно), ванни, душові кабіни та багато інших виробів побутового та промислового призначення. Саме для пересилання товарів такого типу компанія «Нова пошта» використовує пакувальні матеріали з категорії «Упаковка понад 30 кг».

На сьогоднішній день існує безліч способів ефективно виконати завдання транспортування таких вантажів між містами або в межах одного міста. Саме тому Нова пошта використовує дуже різні пакувальні матеріали. Давайте далі про кожний з них трохи докладніше. Зрозуміло, про найбільш універсальні, а значить і найпопулярніші, ми поговоримо максимально докладно.

А почнемо, давайте, із палетних бортів. Що це таке? Палетні борти – це набірна конструкція. Борти ставляться на піддон, після спорудження конструкції необхідної висоти верхній борт накривається другим піддоном. Усередині конструкції посилка обмотується поліпропіленовою стрічкою і фіксується таким чином до піддону. Палетні борти використовуються для пакування автозапчастин, електродвигунів, кавомашин, гранітних плит, іграшок, сантехніки, аудіоколонок, компресорів, акваріумів тощо. В якомусь сенсі він свого роду альтернатива самозбірним картонним коробкам з повітряно-пухирчастою плівкою всередині, тільки для важких вантажів. Крім того, каркас пінопластовий є альтернативним видом упаковки для предметів та товарів, що потребують решітування. Упаковці в каркас підлягають відправлення та посилки з максимально допустимими габаритними розмірами 750 х 550 х 650 мм та фактичною вагою не більше 35 кг. Наприклад, до таких товарів відносяться різні автомобільні запчастини і комплектуючі, меблі та її комплектуючі, люмінесцентні лампи, картини, електроінструмент, спортивне обладнання тощо. Пластикові контейнери з кришкою «Нова пошта» використовує для крихких та габаритних відправлень, що складаються з одного та більше предметів, з фактичною вагою до 75 кг або об'ємною вагою до 35 кг. До цієї групи товарів відносяться деякі види електроніки, аксесуари, особисті речі та майно, ручний та електроінструмент, а також різна дрібниця, упаковка яких не є достатньою для перевезення. Ящики для транспортування автоскла «Нової пошти» є пінопластовими контейнерами, внутрішня поверхня яких повторює форму лобового скла автомобіля. З зовнішнього боку поштова скринька для автоскла покрита захисним композитним матеріалом, а кришка скриньки щільно фіксує скло всередині, що унеможливлює пересування та пошкодження скла. Використовується ящик для автоскла «Новою поштою» тільки для індивідуального пакування скла, проте він придатний для перевезення як лобового, так і заднього скла. У поліпропіленових мішках «Нова пошта» приймає посилки вагою понад 30 кілограмів, які не бояться можливої деформації в процесі транспортування. Наприклад, у поліпропіленові мішки Нова пошта рекомендує упаковувати різний одяг, м'які іграшки, постільну білизну, а також багато інших текстильних товарів. Від себе додамо, що готова продукція такого типу навряд чи зможе бути пошкоджена в процесі перевезення або зберігання під впливом зовнішнього навантаження. У таких товарах немає гострих країв або твердих частин, що виступають, здатних прорвати мішок під впливом навантаження, так що з нею точно все буде в порядку. Дерев'яна обрешітка являє собою каркас з деревини, в який міститься вантаж великих габаритів або вантаж, що має частини або геометричні параметри, що виступають, які сприяють його пошкодженню або пошкодженню інших вантажів. Обрешітку з дерева «Нова пошта» рекомендує використовувати для упаковки вело- та мото-техніки, великих автомобільних запчастин, меблів, промислових механізмів, будівельних матеріалів тощо. пошкодження вантажу при переміщенні в коробці або зминанні коробки від зовнішнього навантаження. Про решту видів упаковки для великогабаритних та негабаритних вантажів загальною вагою понад 30 кілограмів, які використовує «Нова пошта», ми навмисно зараз не сказали, оскільки купити таку упаковку до 30 кг набагато дешевше можна в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що вона повністю відповідає вимогам «Нової пошти».


Продаж пакувальних матеріалів для посилок «Нової пошти» вагою понад 30 кг.

Упаковочные материалы для посылок Новая почта Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки. В асортименті продукції наше підприємство має низку пакувальних матеріалів, які «Нова пошта» вимагає використовувати для пакування посилок вагою понад 30 кілограмів. Також важливо відзначити, що оптові та роздрібні ціни на таку упаковку в нашому офіційному інтернет-магазині набагато дешевші, ніж у відділеннях «Нової пошти». Наприклад, у нас ви можете купити за цінами виробника в Харкові різні полімерні плівки , в які перед відправкою «нова пошта» пакує великогабаритні товари. До таких плівка відноситься технічна стрейч-плівка для ручної обмотки, представлена в каталозі нашого інтернет-магазину у широкому асортименті розмірів та кольорів. Стретч-плівка добре захищає великогабаритні та негабаритні посилки від механічних та інших ушкоджень при їх зберіганні та перевезенні. Купити стретч-плівку для посилок «Нової пошти» у нашому інтернет-магазині можна дуже дешево, а простота пакування в неї предметів різного розміру набагато спростить для вас процес відвантажень або відправки посилок. Технічна стрейч-плівка для посилок вагою більше 30 кг «Нова пошта» змінює свої розміри, як би обтікаючи предмети, що упаковуються, щільно охоплює їх і надійно захищає протягом усього процесу доставки. У нашому інтернет-магазині ви можете купити дешево стрейч-плівку для посилок у різних варіантах намотування. Ми продаємо оптом та в роздріб широку та вузьку стрейч-плівку для пакування посилок довжиною 100 м, 200 м та 300 м у безлічі варіацій за кольором та шириною стрейчу. У нас ви точно зможете купити за цінами виробника щільну стрейч-плівку для упакування посилок «Нової пошти» будь-яких розмірів, габаритів, конструкцій та форм.

Ще одним елементом пакування посилок вагою понад 30 кілограмів на «Новій пошті» є листовий гофрований картон . Цей багатошаровий матеріал випускається в листах різного формату за довжиною та шириною. Гофрований картон давно набув великої популярності завдяки поєднанню переваг, якими він володіє. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, він легкий і водночас доступний у ціновому відношенні. Через це гофрований картон у листах використовують для виготовлення картонних коробок усіляких форм та розмірів. Однак для пакування посилок використовується дещо інший вид тришарового гофроліста - м'якший, хоч і не менш міцний. Такий гофрований картон не тримає вертикальне навантаження в поперечному і поздовжньому перерізі (настільки необхідної для висікання якісної гофротари), зате в якості прокладочного або обгорткового матеріалу є не просто надійним захистом від різного роду зовнішніх впливів, а ще й чудовим амортизатором, поєднуючи в собі, таким чином, корисні властивості пакувального паперу та повітряно-бульбашкової плівки одночасно. Залежно від висоти гофрованого шару (хвилі) у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете обрати та купити за низькими цінами оптом та в роздріб прокладочний гофрований картон у листах для пакування посилок «Нової пошти» з наступними видами профілю:

  • картон гофрований у листах профіль «А» – має висоту хвилі 4,6-5,2 мм. Використовується для пакування тендітної та м'якої продукції, а також як сировина для виготовлення вкладишів, обічайки, різних вставок.
  • картон гофрований у листах профіль «B» – має висоту хвилі 2,5-3,2 мм. Використовується для поштового пакування кондитерських виробів та побутової хімії, а також для висікання самозбірних картонних коробок та транспортних гофроящиків;
  • картон гофрований у листах профіль "С" - має висоту хвилі 3,6-4,3 мм. Цей тип прокладочного картону є універсальним гофралістом, тому використовується як як поштова упаковка, а й як сировину для практично всіх видів транспортної і товарної гофротари.

Залежно від марки листового гофрованого картону його призначення та варіанти використання також змінюються. Наприклад, лист гофрованого картону марки Т-24 використовується як сировина для висікання гофротари, і як прокладочний захисний матеріал для перевезення і зберігання посилок. Однак його ціна закономірно вища, ніж у «чисто» гофроліста прокладки марки Т-20 (будь-який тип хвилі), з якого просто неможливо виготовити міцну гофротару. Однак ціна на прокладочний гофрований картон тришарового типу в Харкові на порядок нижча, а як упаковка для перевезення або зберігання посилок вони нічим не гірші, ніж той самий тришаровий гофраліст марки Т-24. Тому ми від себе можемо порекомендувати вам звернути увагу саме тришаровий гофрований картон марки Т-20, вибираючи прокладочний гофрокартона для пакування посилок «Нової пошти» вагою понад 30 кілограмів. Ви не тільки надійно захистите свої посилки в процесі їх доставки адресату, але ще й заощадите багато грошей.

І насамкінець знову хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-які картонні коробки та іншу упаковку «Нової пошти» у Харкові. Причому, як для габаритних, так і для негабаритних посилок. Також замовити виробництво всіх моделей картонних коробок «Нової пошти». Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні поштові коробки в Харкові за своїми розмірами будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для пакування посилок «Нової пошти» будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки Нової пошти у Харкові зі складу. Низька ціна на картонні коробки "Нової пошти" у Харкові. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн